8 legjobb fogorvosi rendelő Ufa városában

*Szerkesztői értékelés. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

A fogászati szolgáltatásokra mindig van kereslet – a tudósok óvatos becslése szerint csak a fogszuvasodás problémája a világon élő emberek majdnem 100%-át érinti. Ilyen körülmények között fontos a betegellátás javítása, hogy a páciensek a látogatás után egészséges fogakat kapjanak, és ne ürügyet, hogy visszatérjenek a klinikára egy újbóli kezelésre.

Itt van egy áttekintés a 8 legjobb fogorvosi rendelők Ufa – ezekben a klinikákban, szerint a betegek, minőségi fogászati szolgáltatásokat nyújtanak – válasszon a listából, és bátran jelentkezzen be.A hátrányokról is beszámolunk.

8 A legjobb fogászati központok Ufa városában

JelölésHelyszínNévÉrtékelés
8 legjobb fogorvosi rendelő Ufa városában1A Riadent Implantációs és Protézis Központ Ufában5.0
2Premier4.9
3Bud Zdorov4.8
4Fogorvosi rendelő4.7
5Said Fogászati Klinika4.6
6Fogorvos és én4.5
7Loona horpadás4.4
8Z324.3

Riadent fogászati implantátum és protézis központ Ufában

Értékelés: 5.0

Riadent Implantációs és Protézis Központ Ufában
 1. Cím: ul. Kavkazskaya utca 6/8
 2. Weboldal:
 3. Telefon: +7 (347) 225-25-20

“A Riadent Implantációs és Fogpótlási Központ 2007 óta működik, és Baskíria egyik legrégebbi teljes körű fogászati klinikájának számít. A központ 2019-ben nyílik meg Ufában, a gyermekrészleg 2020-ban indul el. A hálózat Oroszország-szerte terjeszkedik, és a Fehérorosz Köztársaságban is van egy fióktelepe. Ezt a növekedést támogatja a más régiókból, sőt országokból érkező orvosok szolgáltatásai iránti igény, akik számára a klinika transzferszolgáltatást és a partnerek szállodáiban való elhelyezést biztosít.

Az Implantációs és Protetikai Központ orvosai a fogászati szolgáltatások teljes skáláját nyújtják: implantáció, beleértve az All-on-4 technológiát egy nap alatt és egy lépésben, fogfehérítés és tisztítás, protézisek és fogzsibbadás kezelése, furnérok és lumineerek, parodontális problémák, fogak és íny kezelése. Az orvosokból, sebészekből, aneszteziológusokból és fogorvosokból álló csapat a fogászati csarnokban található. Nincs olyan fogászati szolgáltatás vagy manipuláció, amelyet ne a Radiente-nél végeznének el.

A kezelést különböző típusú érzéstelenítésben, többek között altatásban végzik – ez utóbbit gyakran alkalmazzák, ha gyermekekkel dolgoznak.

A Radient klinika mérsékelt kezelési árakkal rendelkezik, családi látogatások, nyugdíjasok és a Sogaz Med MHI biztosítások tulajdonosai számára kedvezményekkel. A kezelés és a protézis komplexek előnyösek.

Előnyök

 • a szolgáltatások legszélesebb skálája;
 • az altatás minden típusa;
 • kedvezmények és akciók;
 • Gyors reakció a megjegyzésekre;
 • Transzfer- és szállodai szolgáltatások a városon kívüli és külföldi betegek számára.

Hátrányok

 • nem meghatározott

Premier

Értékelés: 4.9

Premier
 1. Cím: ul. 170 Mendeleeva str. 20, Aiskaya str. 12, Dagestanskaya str. Mendeleeva utca 11
 2. Weboldal:
 3. Telefon: +7 (347) 226-13-91

A Premiere Clinics lánc története egy kis fogorvosi rendelő megnyitásával kezdődött a Mendeleeva 11. szám alatt. Mára az iroda jelentősen kibővült, és egy teljes körű szolgáltatást nyújtó központot nyitott Aiskayán, amelyhez a város különböző pontjain fiókok tartoznak.

A premier központok modern diagnosztikai berendezésekkel, komplex fogászati műtétekhez szükséges sebészeti egységekkel rendelkeznek. Az üzletlánc saját fogászati laboratóriummal rendelkezik, amely modern CAD/CAM berendezésekkel van felszerelve.

A klinikákon gyermekfogorvosok dolgoznak a fiatal páciensekkel. Az orvosi központ a barátság és a bizalom légkörét teremti meg, és lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy maguk is fogorvosnak érezzék magukat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy produktív kapcsolatot teremtsünk a fiatal betegek és az orvosok között. A gyerekek nem félnek a “Premier” fogorvosoktól, így a klinika jó kezdet lesz a fogászati egészség világában a kicsik számára. oktatás 1 A fogorvosok nem félnek a “Premier” fogorvosoktól.

A Premiere klinikahálózat együttműködik a Straumann-nal, a fogászati implantológia piacvezetőjével, és a márka hivatalos képviselője, valamint a XIVE Dentsply Sirona Implants (SIMKO) – implantációs rendszerek partnere. Az új betegek szájhagyomány útján érkeznek a klinikára – ez az orvosi csapat igazán jó munkájának jele. A “Premier” fogorvosok és a profil szakemberek más fogorvosi irodákból Ufában továbbképzésben részesülnek.

A családi kezeléshez a klinikának 6 fizetési programja van különböző feltételekkel és kedvezményekkel, a szakemberek segítik a betegeket a 13%-os adókedvezmény visszaigénylésében. Garancia a munkákra 1 hónaptól 50 évig – az orvosok vállalják a felelősséget az eredményért.

Előnyök

 • a kezelési eljárások teljes skálája;
 • saját diagnosztikai berendezések;
 • modern műtők;
 • Gyermekosztály a gyermekekhez való különleges hozzáállással;
 • Együttműködés az implantátumrendszerek gyártóival.

Hátrányok

 • nem meghatározott.

Bud Zdorov

Értékelés: 4.8

Bud Zdorov
 1. Cím: Prospect Oktyabrya, D.6/1
 2. weboldal: ufa.k
 3. /uslugi/vzroslaya-stomatologiya
 4. Telefon: +7 (347) 225-89-21

Az Ufa “Bud Zdorovye” klinikán 40 RUR és 14.595 RUR közötti olcsó kezeléssel javíttathatja fogait. Az osztály a restauratív fogászatra specializálódott, azaz.. Fogászati és szájhigiéniai kezelés, megelőző ellátás. A “Bud Zdorov” -ban kényelmes a rutinellenőrzés, és évente egyszer vagy kétszer meglátogatni az orvost higiéniai tisztítás céljából.

Az osztály rendelkezik a diagnózishoz szükséges összes felszereléssel, és mindennel, ami a fog egészségének és épségének helyreállításához szükséges. A fogorvosok kezelik a pulpitist, a szuvas fogakat, kihúznak nem menthető fogakat, gyökérkezelést végeznek, töméseket helyeznek el, eltávolítják a fogkövet, koronákat illesztenek – mindent, ami egy szép mosolyt tesz lehetővé. A legjobb dolog az ár – ez viszonylag alacsony egy magánfogászati klinikához képest, ezért a szolgáltatások iránti kereslet nagy.

A “Bud Zdorov” orvosi központ Ufában kényelmesen található a Prospekt Oktyabrya utcában, és a betegek tömegközlekedéssel vagy autóval is eljuthatnak oda – parkolóhelyek találhatók.

Előnyök

 • Viszonylag alacsony árak a magánfogászatban;
 • terápiás manipulációk;
 • Vannak kutatási diagnosztikai berendezések;
 • kényelmes elhelyezkedés.

Hátrányok

 • a szolgáltatások köre a terápiára korlátozódik.

Fogorvosi rendelő

Értékelés: 4.7

Fogorvosi rendelő
 1. Cím: ul. 107 Komszomolszkaja utca
 2. Weboldal:
 3. Telefon: +7 (347) 201-69-52

Átfogó fogászati szűrés, kezelés és diagnosztika, ortopédiai, esztétikai fogászat és terápia, sebészet, implantáció, fogszabályozás – a teljes körű szolgáltatást nyújtó fogászati rendelőben minden fontos fogászati szakterületet megtalál.

A klinika 5 éve működik – ez nem sok, de ez idő alatt a klinika megteremtette a kényelmes fogászati ellátás minden feltételét: saját felszerelés a vizsgálathoz, sebészeti részleg, kényelmes és makulátlan szobák légszívással, különböző típusú érzéstelenítéssel és tapasztalt orvosokból álló csapat. A Dental Hall Fogászat a betegek szerint 2019-ben Ufa legjobb 3 legjobb profilú klinikája között szerepel – nagy dicséret az intézmény minőségéért.

A szolgáltatások ára megfizethető, az árak a magánfogászati klinikák átlagos szintjén vannak, időről időre akciókat tartanak. A törzsvásárlók hűségprogramban vesznek részt, és kedvezményt kaphatnak.

Időről időre az ügyintéző felhívja az ügyfeleket a megelőző vizsgálatra való meghívással, nem mindenki szereti ezt, egyes betegek tolakodónak találják ezt a szolgáltatást.

Előnyök

 • a fogászati szolgáltatások teljes skálája;
 • megfizethető árak;
 • a TOP 3 legjobb fogorvosi rendelő között van Ufa városában;
 • a kezelés részletekben is igénybe vehető;
 • Hűségprogram a törzsvásárlók számára.

Hátrányok

 • nincsenek meghatározva.

Fogászati Klinika Saida

Értékelés: 4.6

Said Fogászati Klinika
 1. Cím: Oktyabr sugárút 174/2
 2. Weboldal:
 3. Telefon: +7 (927) 923-50-60

A “Saida” fogászati klinika a Prospekt Oktyabrya sugárúton 24/7-ben működik – még késő este és éjszaka is kezelik a fogászati fájdalommal küzdő betegeket az ügyeletes orvosok.

Minden fogászati profilú orvos – általános orvosok, fogszabályozók, sebészek, fogszabályozók, implantológusok, fogszabályozók. a klinika a fogászati plazmolifting, a fogíny és a fogak újrakezelésének készülékterápiája terén is nyújt szolgáltatásokat. A probléma diagnosztizálása és a kezelési terv elkészítése az első látogatásra történik. Minden diagnózist röntgenfelvétel vagy videó megerősít.

A “Saida” klinikán ingyenes konzultációt kaphat a fogak diagnosztizálásához és kezeléséhez, és minden szolgáltatást megfizethető áron nyújtanak, a kedvezmények megszerzésének lehetőségével.

Előnyök

 • éjjel-nappal üzemmód;
 • Minden profilú fogorvosok
 • megfizethető árak és különleges ajánlatok;
 • házon belüli berendezések a vizsgálatokhoz.

Hátrányok

 • nem meghatározott.

Fogorvos és én

Értékelés: 4.5

Fogorvos és én
 1. Cím: Prospect Oktyabrya, D.14
 2. Weboldal: stomatolog-and-
 3. Telefon: +7 (831) 414-04-14

A “Dentist & I” klinika a fogászat minden igényelt területét kínálja: esztétika, terápiás, implantológia, fogszabályozás, parodontológia, sebészet és fogszabályozás.

A szolgáltatások árai megfizethetőek, és a weboldalon előre megismerheti őket: válassza ki a fogat a modellen, válassza ki a zavaró tüneteket, és a rendszer megmondja, hogy a kezelés mit tartalmaz és mennyibe fog kerülni. A kalkuláció és a terv előzetes, de a betegnek lesz egy elképzelése arról, hogy nagyjából mire kell felkészülnie.

Az Ufai Fogorvos & I Klinika 1998 óta működik. A fogászat kényelmes helyen, a városközpontban található. A pácienseket tapasztalt fogorvosok kezelik prémium európai felszereléssel és anyagokkal. A kezelés az ügyfél által vagy a partnerek által kedvező feltételek mellett részletekben fizethető. By the way, nincsenek rejtett árcédulák – a fizetés szigorúan az árlista szerint történik – mivel az orvos az első találkozón elkészítette a kezelési tervet, a könyvelési osztály becslést készített, így a költségek megtérülése is. Néha vannak kérdések a szolgáltatás szintjével kapcsolatban, de ezek ritkák, az orvosok munkájának minősége nem terjed ki.

Előnyök

 • lehetőség van arra, hogy megismerje a kezelés előzetes költségeit egy helyszínen;
 • kényelmes elhelyezkedés a városközpontban;
 • részletvásárlás;
 • a fogászat minden területe.

Hátrányok

 • Nem azonosított jelentős problémák.

Loona horpadás

Értékelés: 4.4

Loona horpadás
 1. Cím: ul. Gafuri, 56 éves
 2. Weboldal: stomat-
 3. Telefon: +7 (800) 70-71-297

A Loona dent egy családi fogászati klinika, ahol felnőtteket és gyermekeket egyaránt kezelnek. Az orvosok modern felszereléssel, anyagokkal és mindennel rendelkeznek, amire a fogászati szolgáltatások teljes skálájához szükségük van. A “Nem drágán és gyorsan gyógyítunk, hanem minőségileg és megfizethetően” elv az, ami a legtöbb pácienst a Loona dentbe hozza. Az orvoslátogatás után nincs szükség arra, hogy valamit újra megcsináljanak, a problémák első alkalommal megoldódnak. A klinikán kezeltetheti vagy húzhatja fogait, kaphat implantátumokat vagy műfogsort, fogszabályozót vagy fogszabályzót, és fehéríttetheti mosolyát. A fiatalabb betegek számára különleges feltételek vonatkoznak a fogadásra és a kezelésre – barátságos légkör, barátságos orvosok és különleges megközelítés.

A fogászati szolgáltatások a Loona fogászati klinikán Ufában nem a legolcsóbbak, de a betegeknek érdekes promóciókat kínálnak. Például a fogszabályozó fogszabályozó árán kaphat fogszabályozót, és az ultrahangos tisztítás plazmoliftinggal kétszer olcsóbb, mint ezek a szolgáltatások külön-külön. Az árakat az adminisztráció nem emeli, ezért a klinika továbbra is vonzó marad a betegek számára; jobb azonban, ha előre tisztázza az anyagok és a munka árát. Az intézményben lehetőség van részletfizetésre túlfizetés nélkül a klinikáról vagy a bankon keresztül.

A

 • teljes körű fogászati ellátás;
 • megfizethető árak és akciók;
 • gyermekfogászat;
 • részletekben kapható a klinikán.

Hátrányok

 • nem azonosítják.

Z32

Értékelés: 4.3

Z32
 1. Cím: ul. 11 Gubaidullina Str
 2. Honlap: z-
 3. Telefon: +7 (347) 299-64-64 / +7 (987) 480-18-88

A Z32 Premium Dentistry a fogászati szolgáltatások teljes skáláját magában foglalja, de a hangsúly a fogszabályozáson és a fogszabályozáson van. Ezek a területek nem olcsók, így a páciens számára kellemetlen “meglepetések” elkerülése érdekében a honlapon a fog, az implantátum típusa (nem kell találgatni, a rendszer megmondja, hogy mi micsoda), a korona rendszer, a fog kiválasztásával megtudhatja az anyagok és szolgáltatások hozzávetőleges költségét. A rendszer előzetes becslést ad Önnek, azonnal felajánlja a részletfizetés és a havi részletfizetés lehetőségét, majd megkéri, hogy töltsön ki egy űrlapot a kezelési terv elkészítéséhez. A kérdőív elküldése után az ügyintéző felveszi a kapcsolatot a pácienssel.

A klinika emellett kezeli, helyreállítja és kihúzza a fogakat, 700 rubeltől végez megelőző tisztítást, korrigálja a harapást és fehéríti a mosolyzónát, különböző összetettségű sebészeti beavatkozásokat végez, kezeli a fogszuvasodást és az ínyt, többek között mikroszkóp alatt is. Ínyplasmolift, digitális fogászat. A fogorvosi konzultáció a klinikán nem ingyenes.

A betegek kényelme érdekében a Z32 a klinikákra nem jellemző hangulatos belső tereket és cipőfelsők helyett puha papucsokat kínál. Az ügyintézők barátságosak, a betegek pedig a váróteremben tévét nézhetnek, olvashatnak, és teát/kávét ihatnak. A szobák elrendezése okos – el vannak szigetelve egymástól, így nem hallani semmit.

Néhány beteg panaszkodik a magas kezelési költségekre – a kezelés előtt meg kell beszélnie orvosával az eljárások listáját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kezelés fedezi-e a költségeket.

Előnyök

 • minőségi implantáció és protézisek;
 • a fogászati eljárások teljes skálája;
 • Protetikai költségkalkulátor a weboldalon;
 • Hangulatos belső tér, váróterem.

Hátrányok

 • a kezelés magas költségei;
 • fennáll a túlzó árcédulák kockázata.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: