8 legjobb gokart lottó Oroszországban

Oroszországban a lottó szervezői a Pénzügyminisztérium és a Sportminisztérium. Ezek a kormányhivatalok a játék több mint 25 változatát felügyelik. 10 közülük azonnali szelvénynek számít, amikor a szelvény megvásárlásakor nem kell megvárni a sorsolást, a védőréteg letörlésével azonnal megállapítható, hogy szerencsés vagy-e vagy sem. A többi a lottóhoz tartozik – a pozitív vagy negatív eredményről a sorsolás után egy szövetségi csatornán, a lottóközpontokban, az interneten található véletlenszám-generátor segítségével értesülünk. Összehasonlító tesztek és visszajelzések alapján a magazin szakértői összeállították a legjobb oroszországi lottójátékok rangsorát.

A legjobb lottójátékok rangsora Oroszországban

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb lottójátékok értékelése Oroszországban 1 Sportlotto 5.0
2 Stoloto 4.9
3 Lakáslottó 4.8
4 Orosz Lotto 4.7
5 Aranypatkó 4.6
6 Goloto 4.5
7 Zodiákus 4.4
8 Bingo-75 4.3

Sportlotto

Értékelés: 5.0

Sportlotto

A Sportlotto több mint 50 éve népszerű Oroszországban, az első sorsolás a 6 a 49-ből képlet alapján 1970-ben történt. Vannak 4 típusú lottó sorsolások állnak rendelkezésre a rajongók számára a lottó:

  1. 6 a 45-ből;
  2. 5 a 36-ból;
  3. 7 a 49-ből;
  4. 4 a 20-ból.

Jegyeket nem csak a Rospechat kioszkjaiban lehet vásárolni, hanem egy speciális mobilalkalmazás segítségével, SMS-ben (az MTS, Beeline, Megafon, Tele2 előfizetői számára), az . Az elmúlt 5 év során több mint 39 milliárdot sorsoltak ki. RUR. A legnagyobb nyeremény közel 546 millió eurót tett ki. rubel. Több mint 650 játékosok lottómilliomossá váltak.

A részvételhez a 18 év feletti személynek csak egy szelvényt kell vásárolnia, és a két mezőben a szükséges számú számot kell áthúznia, ami a kiválasztott lottóváltozattól függ (4-7). Ha szeretné, megtekintheti az előző sorsolások statisztikáit. A kitöltés után a kártyát egy speciális terminálon regisztrálják, ahonnan az adatokat a vállalat központi számítógépére továbbítják. Az üzemeltető előrejelzési csekket állít ki, amely a játékban való részvételt igazolja. A nyomtatvány minimális költsége 50 rubel., a megjelölt számjegyek számával arányosan növekszik.

A tombolasorsolást 3 p. egy hét. A számozott golyós tombolagépek teljesen számítógépesítettek, így az emberi tényező nullára csökken. A lottóbizottság csak a sorsolást felügyeli, és a nyertes golyók sorrendjét rögzíti a sorsjegy eredménylapján. Az eredményeket az élő közvetítésből, a forródrót számából, a sorsolások online archívumából tudhatja meg. Nagy összegeket csak a cég irodáiban osztanak ki.

Stoloto

Értékelés: 4.9

Stoloto

A Stoloto márkanév alatt különféle lottójátékokat és azonnali lottójátékokat gyártanak. A gyors győzelmek rajongói számára a játékot otthonról való kilépés nélkül is megtarthatja. Az online szolgáltatásban való regisztráció szintén nem kötelező, de csak 18 év felettiek vehetnek részt benne. A jegyvásárlás előtt be kell jelölnie a négyzeteket, és a megadott telefonszámra visszaigazoló kódot küldünk. Az ilyen típusú lottó minimális költsége 30 rubel., És a szuper nyeremény meghaladhatja az 500 ezer. RUB. A gyors húzások időtartama 2-3 perc.

Olvasson tovább  14 legjobb online programozási tanfolyam

A TV-műsorok sorsolásai vagy a különböző kártyakészleteket tartalmazó speciális csomagok szintén elérhetők a vállalat honlapján. A pénzfelvételhez ellenőrizni és engedélyezni kell a “Wallet One” Ltd. Meg kell adnia a teljes nevét, telefonszámát, e-mail címét és jelszavát a fiókjához. A fizetés történhet Umani vagy Kiwi pénztárcával, bankkártyával vagy mobilszolgáltatóval. A regisztrált felhasználókat SMS-ben értesítjük a pozitív eredményekről. Minden más személynek a weboldalon kell megadnia a sorsolást és a szelvényszámot. Az azonnali lottójátékokban való részvétel esetén a pénzt az eredményhirdetés után automatikusan átutalják a pénztárcára.

A sorsolásokból származó pénzhez a “Vedd át a nyereményedet egy pénztárcában” speciális gombra kell kattintanod. A nem azonosított játékosok legfeljebb 100k-t vehetnek ki a Wallet One Checkouton keresztül. RUB.), a Technológiai Vállalat Központjának egyik fiókjában (legfeljebb 1m. rubel.) vagy a székhelyen (1 millió RUR felett). RUB.), Bukarest városában található. Moszkva. A Baltbet bukmékerirodában kis nyereményeket osztanak ki. A Stoloto a legnépszerűbb szolgáltatásnak számít, amit a játékosok számos pozitív véleménye is bizonyít.

Lakáslottó

Értékelés: 4.8

A lakáslottó

Az ilyen lottón való részvétel esélyt ad egy személynek arra, hogy nyerjen egy házat vagy lakást, egy pénzösszeget. Általában 10 lakhatási lehetőséget kell kiválasztani. A jegy ára mindössze 100 rubel., és a szuperdíj 700m. RUR. A lottószelvényt a lottó online oldalán, mobilalkalmazáson keresztül, SMS-ben, kiskereskedelmi üzletben, speciális kioszkban, automatánál vagy Stoloto központban lehet megvásárolni.

A jegyeket 1p-kor húzzák ki. Minden héten vasárnaponként az NTV csatornán. Ha valaki bizonytalan, egy 5 szelvényből álló csomag növeli a nyerési esélyét. A nézők és a sorsolási bizottság köteles jelen lenni a sorsoláson. A verseny 3 fordulóban zajlik:

  1. 1 – azok a kártyák nyernek, amelyeknél bármelyik vízszintes sor számjegyei a legkorábban egyeznek meg a golyókon látható számokkal.
  2. 2 – Díjhúzó cédula 15 áthúzott számmal a felső vagy az alsó kártyáról;
  3. 3 – mind a 30 szám megegyezett az elejtett golyók számával.

A szuperdíjat az a játékos kapja, aki az első 10 lépésben két tetszőleges sorból ugyanannyit tesz meg. 600k feletti nyeremények. dörzsölje:. Csak a Stoloto központban elérhető. A sorsolás eredményét nemcsak az adásból, hanem a honlapon, egy külön telefonszámon, az Argumenty i Fakty című újságból is megtudhatja. A felhasználói vélemények szerint minden 2-3 jegy nyer.

Orosz Lotto

Értékelés: 4.7

Orosz bingó

Az egyik legnépszerűbb televíziós lottójáték 1994 óta fut. A prototípus a jól ismert asztali játék, a bingó. A jegyek 2 mezőből állnak, 1-től 90-ig terjedő számokkal. A részvételhez 100 rubelért kell vásárolnia egy szelvényt, amelyen a tetszőleges számkombináció szerepel. Vagy használjon generátort. A játékos bónuszokat kap, amelyeket új kártyára, a katalógusból származó ajándékra költhet. A lottó szintén több fordulóban zajlik:

  1. 1 – a vízszintes vonalból 5 azonos számot tartalmazó cédulák nyernek;
  2. 2 – 15 számok vannak áthúzva a nyertes szelvényeken az egyik kártyán;
  3. 3 – a nyereménykártyákon szereplő mind a 30 számot eltalálták.
Olvasson tovább  6 legjobb internetszolgáltató Perm városában

A statisztikák szerint a lottónyeremény valószínűsége több lottóforma megvásárlásával 30%. A televíziós sorsolások, mint az előző esetben, vasárnaponként kerülnek megrendezésre az NTV csatornán. Az eredmények a weboldalon, a mobilalkalmazásban, egy speciális telefonszámon vagy a jegyértékesítési pontokon is elérhetők. Ez a lottó egy további sorsolással rendelkezik, ahol az összes nem kihúzott számot tartalmazó kártyát a játékmező tetejére vagy aljára helyezik. Az évek során az orosz lottónak 581 nyertese volt, akik milliomossá váltak. A lottó a legnagyobb, 506 millió dolláros nyereményről ismert. Rubelek.

Az arany patkó

Értékelés: 4.6

Aranypatkó

A lottón való nyerés nagy esélye a sorsolások természetéből adódik. Mindig legfeljebb 2-3 kihúzott golyó marad. A jegy ára 75 rubel. A garantált nyeremény több mint 11 millió. RUB. Egy vagy több szelvényt vásárolhat a Zolotaya Horseshoe online oldalán, a mobilalkalmazáson, a lottózókban, a lottóautomatáknál, a lottóközpontokban vagy SMS-ben. Ha bizonyos számokat szeretne (legfeljebb 7 változatot), akkor adja meg azokat, így a szolgáltatás automatikusan kiválasztja a megfelelő jegyeket. Egyszerre 5 nyomtatványt rendelhet, amelyek az összes számot tartalmazzák (1-től 90-ig).

A sorsolást vasárnap közvetíti az NTV csatorna. Nézd meg az eredményeket, és nyerj akár 500K-t. RUB. online fizethető az e-pénztárcára történő átutalással. A korábbi sorsolásokhoz hasonlóan a sorsolás 3 fordulóból áll. A szelvény nyereménnyé tételének elvét a fentiekben ismertettük. Az Aranypatkó azért más, mert az első 5 lépésben 5 szám vízszintesen egyezik. A további nyeremények között egy autó és egy ház is szerepel. A válaszadók több mint 80%-a ajánlja ezt a lottót.

Gosloto

Értékelés: 4.5

Gosloto

Ez a lottó 4 sorsolási lehetőséggel rendelkezik – 4 a 20-ból, 5 a 36-ból, 6 a 45-ből és 7 a 49-ből. Minden sorsolást naponta többször (különböző időpontokban) sorsolnak ki. A szuperdíj egy kumulatív pénzösszeg, amely addig halmozódik, amíg a játékosok meg nem találják a nyerő kombinációt, vagy amíg nem kerül sor a kiosztási sorsolásra. Csak 2019-ben mintegy 400 millióan rajzoltak. RUB.

A szelvények olyanok, mint a lottó társasjáték kártyái. Egy személynek meg kell jelölnie a szükséges számú számjegyet a játéktéren. A befizetés és a kitöltés után a bizonylatot a kiskereskedő irodájában regisztrálják a telefonszámmal, amikor a játékos a kiskereskedő értékesítési pontját használta. Ha a vásárlás mobilalkalmazáson vagy weboldalon keresztül történik, a személynek meg kell adnia a valós adatait, különben nem tudja igényelni a nyereményét. Az sms-ben történő vásárlás hátránya, hogy az űrlap automatikusan kitöltődik.

A szupernyereményt az a játékos kapja, aki az összes megjelölt számot eltalálta. De nem ez az egyetlen kombináció, amely díjat nyerhet. A 36-ból 5-ben, ha valaki 2 számot talál ki, akkor a szelvény árát kifizeti. Ha 3 szám egyezik, 400 rubelt kap., 4 – 4000 rubel. A lottó időtartama alatt 2 játékos lett a jackpot nyertese. A legnagyobb nyeremény 358 millió volt. rubel.

Olvasson tovább  8 legjobb online boltok háztartási cikkek számára

Zodiákus

Értékelés: 4.4

Zodiákus

A nyereménykombináció ebben a lottójátékban a dátumból és a csillagjegyből áll. Egy személynek csak egy számot kell kitalálnia a nyereményhez. A Stoloto weboldalán a játékosnak meg kell nyitnia a Zodiac lottó oldalát. Minden jegy 4 mezővel rendelkezik – nap, hónap, év és állatövi jegy. A felhasználó a lehetséges számok közül 3 számot és bármelyik csillagjegyet kiválasztja. Az utolsó nem egyezik a megadott dátummal. Ha szeretné, egyszerre több jegyet is kitölthet. Ha megnyomja a “Random” gombot, a számkombináció automatikusan generálódik. A lottó egyik előnye, hogy a kártyákat egyszerre több sorsoláson is ki lehet húzni. Az alacsony jegyár – 25 rubel – szintén vonzza a játékosokat.

A sorsolásra online kerül sor 23 órakor.30 MSK. Akár 100k nyeremény. dörzsölje. E-pénztárcára történő átutalással online is beszerezhető. A több mint 2,5 millió dollárt érő Szuperdíj. RUB., Az első sorsolást az a személy nyeri, aki mind a 4 dobozt egybeírja az eldobott golyók számaival. A játékos a nyereményalap 71%-át kapja meg a legtöbb számot tartalmazó nyereményért, 2 és 3 szám esetén pedig 8%-ot, illetve 21%-ot.

Bingo-75

Rangsor: 4.3

Bingo-75

A magas jackpot gyakran több mint 20 milliót ér. RUB. Különlegessége, hogy a játékosnak nem kell számokat választania. A szelvényen feltüntetett mind a 24 szám játszik. Az online sorsolásokat hetente 5 alkalommal (hétfőtől szombatig, kivéve csütörtökön) több fordulóban közvetítik. Az egyes szakaszokban a győzelmet úgy határozzuk meg, hogy bizonyos számú számnak megfeleljen. Egyszerre több mint 1 jegyet lehet vásárolni, és mindegyik 75 rubelbe kerül. Használja ki az ‘Összes szám 1-től 75-ig’ opciót, hogy 5 ilyen számot kapjon, így növelve nyerési esélyeit.

Az első fordulóban a 4 azonos sarokszámmal rendelkező kártyák nyernek (150 rubel).). A második lottó 8 számot tartalmaz, amelyek vízszintes és függőleges vonalak metszéspontjában helyezkednek el, üres középen (750 dörzsölés).). A 43. fordulóig a jackpotot játsszák, ahhoz, hogy megkapja, ki kell töltenie az összes számot a szelvényen. Ha a játékosnak nincs szerencséje, a 3. fordulóban az 55. lépésig bezárólag (15000 rubel) van esélye nyerni.). Csak a nem minden számot tartalmazó jegyek érvényesek az utolsó fordulóra (75 rubel).). A lottógépben 3 golyó maradt. Statisztikailag minden harmadik szelvény megnyeri a jackpotot.

Nem gondolhatsz semmilyen lottójátékra, mint jövedelemforrásra, mert lehetetlen kiszámítani a számok nyereménykombinációját. Bármelyikük nagyszerű lesz szórakozásra vagy kikapcsolódásra. Hogy melyik változatot választja, az az Ön preferenciáitól függ. Vannak, akik arra törekszenek, hogy nagy pénzeket nyerjenek, mások viszont megelégszenek viszonylag kis, de gyakori nyereményekkel.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: