8 legjobb ingatlanügynökségek Jekatyerinburg városában

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Jekatyerinburg Oroszország egyik legnagyobb városa. Nem csoda, hogy a lakosság körében nagy a kereslet az ingatlanok iránt. Nemcsak időigényes, hanem kockázatos is egyedül részt venni az értékesítési ügyletekben. Az eljárás számos jogi árnyalat betartását igényli, ellenkező esetben a szerződés érvénytelen lesz. Biztosítani kell a regisztráció helyességét, és garantálni kell a jogi tisztaságot az ingatlanügynökségek által, amelyek komoly tapasztalattal rendelkező szakembereket foglalkoztatnak ezen a területen.

Az ilyen intézményekben az ügylet jogi támogatása. Elsősorban lakó- és kereskedelmi ingatlanok bérbeadása és értékesítése. Kapcsolat az ilyen ügynökségek is kell, mert ők is nagy adatbázisok tárgyak, így sokkal könnyebb megtalálni a helyet, akár lakó- vagy kereskedelmi, bérelni vagy vásárolni.

Az Expertology szerkesztősége készített egy értékelést, beleértve a 8 legjobb ingatlanügynökséget Jekatyerinburgban.

A legjobb ingatlanügynökségek értékelése Jekatyerinburgban

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb ingatlanügynökségek értékelése Jekatyerinburgban 1 “Padlók” 5.0
2 “Novoszjol 4.9
3 “1. számú ingatlaniroda 4.8
4 “DOBRODEL 4.7
5 “House of Real Estate 4.6
6 “BK Real Estate 4.5
7 “LSR. Ingatlan-Ural 4.4
8 “A PRIORI INGATLANOK 4.3

“Padlók”

Értékelés: 5.0

Az ügynökség minden ügyfél igényeinek megfelelő ingatlanokat kínál, ami lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg, és nagyszerű lehetőségeket találjon mind a kereskedelmi, mind a lakóingatlanok megvásárlására vagy bérlésére.

A vállalat másodlagos szálláshelyeket kínál: egyszobás és négyszobás lakások, beleértve a stúdiókat is, valamint bérbeadás: lakások, nyaralók, házak, vidéki házak, városi házak, kertes telkek és telkek, üzlethelyiségek… A kereskedelmi rendelkezésre álló: irodák, kiskereskedelmi csarnokok, vendéglátóipari létesítmények, raktárak, kész vállalkozások.

Az ügynökség garantálja a lehető leghamarabb és a lehető legjobb feltételekkel történő adásvételi vagy eladási tranzakciót, így az ügyfelek teljes mértékben számíthatnak tapasztalt és magasan képzett munkatársaira.

Olvasson tovább  11 legjobb online matematikai iskola

Ha felveszi a kapcsolatot a céggel, megkapja:

 1. Időt, energiát és idegeket takarít meg: sok konfliktust elkerülhet, nem kell a hatóságokkal foglalkoznia;
 2. nincs többletköltség, és ezért pénzt takarít meg: a szakemberek a legkedvezőbb feltételeket kínálják, ami szembetűnően különbözik egy profi munkájától a saját üzletükön;
 3. maximális számú ingatlanválaszték, mivel az ügynökség saját kiterjedt adatbázissal rendelkezik;
 4. a jogviták rendezése és védelem peres ügyek esetén;
 5. szerződések jogilag helyes megfogalmazása.

Kapcsolat

 1. Cím: Lenin utca 24/8 B (Vainera utca és Vainera utca kereszteződése).
 2. Telefon: +7 (343) 222-21-11.
 3. Weboldal: ekaterinburg.bk-.

“LSR. Ingatlan-Ural”

Értékelés: 4.4

A legnagyobb jekatyerinburgi ingatlanfejlesztő évek óta az első három ügynökség között van. A cég munkája során több ezer négyzetméternyi kereskedelmi és lakóingatlan épült a törvényeknek és előírásoknak megfelelően. A vállalat által épített ingatlanok a város különböző részein találhatók, de az ügynökség folyamatosan új területekre terjeszkedik: a fejlesztés alatt álló ingatlanok száma minden évben növekszik, hogy megfeleljen az új lakások iránti növekvő keresletnek.

Amikor üzleti vagy otthoni célú kereskedelmi ingatlan vásárlásával kapcsolatban merül fel kérdés, az emberek ehhez a vállalathoz fordulnak, mivel hatalmas adatbázist kínál, amelyen keresztül rövid idő alatt megtalálhatja az ügyfél számára megfelelő lehetőséget a helyszín, az ár és egyéb paraméterek alapján.

A következőket érdemes megemlíteni:

 1. Biztosítások a vállalat költségére;
 2. tizenkilenc bankkal való együttműködés;
 3. gyors akkreditáció a bankoknál, amely lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy az értékesítés elindításának első napjaitól kezdve jelzáloghitelt vegyenek igénybe;
 4. Pontos rögzített építési és szállítási feltételek;
 5. az ígéretek garantált teljesítése;
 6. Kiváló minőségű házak elfogadható áron;
 7. állandó promóciók és szép bónuszok, amelyek nemcsak boldoggá teszik, hanem pénzt is megtakarítanak Önnek;
 8. a házak elhelyezkedése a terület infrastruktúrájához, a tömegközlekedési megállókhoz és a közlekedési csomópontokhoz nagyon közel.

Az ügynökség a kilencvenes évek eleje óta dolgozik, és még egyszer sem hagyott cserben egy fejlesztőt sem, ami komoly hozzáállását és elkötelezettségét jelzi.

 1. Cím: D 194, március 8.
 2. Telefon: 8(343) 317-09-21.
 3. Honlap: /ekb.
Olvasson tovább  A 6 legjobb ingatlanügynökség Rostov-on-Don városában

“INGATLANÜGYNÖKSÉG

Értékelés: 4.3

Az ügynökség a 2000-es évek elején nyílt meg. Kezdetben csak két alkalmazott volt. Jelenleg a csoport öt független partnerből áll, amelyek mindegyike negyven magasan képzett alkalmazottat foglalkoztat.

Mindegyik részleg speciális szolgáltatásokat nyújt: az egyik a föld- és ingatlanügyletekhez nyújt támogatást; a másik az ügyfeleknek nyújt támogatást választottbírósági eljárásokban; a harmadik minden típusú ingatlan és jog független értékelését és igazságügyi szakértelmet nyújt; a negyedik az ingatlanügyletekkel kapcsolatos ingatlanügyleteket és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt.

A vállalat már a kezdetektől fogva kitűnt a versenytársak közül, mivel saját irányt szabott magának. Nem volt szóródás a különböző jogi profilok között – a munkát kizárólag ingatlanokkal és földterületekkel végezték, ami rövid időn belül lehetővé tette a minőségi szolgáltatások spektrumának növelését.

Egy másik fontos jellemzője, hogy a vállalat a kezdetektől fogva nem csak a nyereséggel vagy a hírnévvel törődött és törődik ma is, hanem az emberekkel is. “Az Apriori-Nedvizhimost a társadalom javát szolgáló jótékonysági akciókat hajt végre.

Az ügynökséghez fordulva az ügyfelek a következő előnyökben részesülnek:

 1. Garantált tranzakcióbiztonság és a kapcsolódó dokumentumok hozzáértő végrehajtása: ha az eladást követő három éven belül problémák merülnek fel, az ügyfélnek csak telefonon kell felvennie a kapcsolatot a cég szakemberével, és megvárnia, amíg megérkezik a helyzet megoldására;
 2. a magas színvonalú tranzakciós szolgáltatások teljes skálája elérhető;
 3. teljes körű támogatás: a megfelelő ingatlan vagy vevő kiválasztásától a tárgy eladásakor a dokumentumok értékelésén és szakértői vizsgálatán keresztül a nyilvántartó hatóságok előtti és bírósági képviseletig, amennyiben vita merül fel.
 4. Érdemes megjegyezni, hogy az ügynökségnek saját geodéziai, térképészeti és földmérési szakértői vannak.

Kapcsolat

 1. Cím: Krasznoarmejszkaja, 10 (Antey Business Center), 12. emelet, 1209-es iroda.
 2. Telefon: +7 (343) 237-27-27-27.
 3. Weboldal: aprior.biz.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: