8 legjobb kínai iskola itt: Moszkva

A kínai az egyik legnehezebben tanulható nyelvnek számít: nincsenek ismerős cirill vagy latin betűk, hanem összetett karakterek, amelyek egész szavakat, mondatokat stb. jelölnek.. A tanulási nehézségek ellenére egyre többen akarják megtanulni az égi nyelvet. A tanulás sikere a tananyagtól, a tanítástól és természetesen a tanuló szorgalmától és szorgalmától függ – de ez a tényező tisztán szubjektív, és a tanuló lelkiismeretére van bízva. Bemutatjuk a 8 legjobb Kínai nyelviskolát Moszkva városában.

A legjobb Kínai iskolák értékelése Moszkva területén

Jelölés székhely Iskola Értékelés
A legjobb kínai iskolák rangsora Moszkva városában 1 Silk Way 5.0
2 Hutong 4.9
3 A Moszkvai Állami Egyetem Konfuciusz Intézete 4.8
4 Vokey 4.7
5 Először a kínaiak 4.6
6 Mandarin iskola 4.5
7 EurAsia 4.4
8 BKC-International House 4.3

Silk Way

Értékelés: 5.0

Silk Way

Cím: Miliutinskiy sáv.15.1, Chistyie Prudy metrómegálló

Weboldal: silk-way.Moszkva

Moszkva legjobb kínai iskolája a Silk Way. Ide jönnek a kezdők és a profik, beleértve a külföldieket is, hogy minőségi tanulást és nyelvtudásuk fejlesztését végezzék. Az iskola sikere több tényezőn alapul: a kínai egyetemeken végzett, okleveles tanárok, valamint a híres Pekingi Nyelvi Egyetem által kifejlesztett egyedülálló program 北京语言大学. Több száz diák ismerte fel a tanulási hatást – már az első foglalkozás után megértik és kiejtik az egyszerű mondatokat. Az általános iskolai szint nem számít – az iskola az alap HSK1-től a haladó HSK6-ig minden tudásszintet kielégít.

A képzés a kívánt eredménytől függően különböző hosszúságú tanfolyamokon érhető el. Néhány óra elegendő a nyelvvel való ismerkedéshez vagy néhány téma gyakorlásához, az alapszinthez érdemes a 3 hónapos programot választani, amely 54 tanórát jelent. Ez idő alatt a tanuló elsajátítja a saját és mások bemutatkozására, a tulajdonuk és a lakóhelyük bemutatására szolgáló mondatok és kifejezések megértésének és kiejtésének készségét, egyszerű párbeszédeket tesz lehetővé. Átlagos szókincs a tanfolyam végén – 150 szó. A formátumot is kiválaszthatja – teljes idejű tantermi vagy online tanfolyam. Az elmulasztott órák pótolhatók a párhuzamos csoportok látogatásával, és a távoli formátum lehetővé teszi az órarend és az órák hosszának kiigazítását.

Előnyök

 • online tanulás és személyes részvétel az Ön által választott iskolában;
 • felkészülés a HSK vizsgára kínai nyelven;
 • minden nyelvi szinten működik;
 • hatékony képzési programok;
 • Egyéni megközelítés és odafigyelés minden egyes tanulóra;
 • optimális ár.

Hátrányok

 • nincsenek meghatározva.

Hutong

Értékelés: 4.9

Hutong

Cím: ul. Bejárat 16, Malaja Lubjanka, 2. bejárat, 4. emelet

Weboldal:

A főváros második legnépszerűbb kínai nyelviskolája a Hutong School, amely nemzetközileg elismert intézmény. Ez egy erős intézmény – különböző szintű belépő képesítéssel rendelkező emberek tanulnak itt, és maguk is okleveles tanárok és anyanyelvi beszélők tanítják őket. A különböző hosszúságú tanfolyamokat online, offline, tanteremben vagy akár útközben, Kínában lehet elvégezni, 2 héttől hat hónapig terjedő időszakokra! Az iskola felkészíti a diákokat a kínai HSK vizsgára is, amelyről tanúsítványt állítanak ki a program elvégzéséről.

Olvasson tovább  A 7 legjobb telefon- és laptopjavító műhely Voronyezs városában

Az iskola gyakran tart nyílt napokat, amikor bárki meglátogathatja az intézményt, találkozhat és beszélgethet a tanárokkal. Tanácsot adnak a tanulmányaiddal kapcsolatban, és segítenek a program kiválasztásában. Minden tananyag ingyenes, az egyetlen plusz költség a gyermekek nyári tábora és a kínai szakmai gyakorlat. Gyakran találhat szórakoztató és kulturális tevékenységeket is, többek között hagyományos kínai rendezvényeket, versenyeket és speciális műhelyeket.

Előnyök

 • különböző hosszúságú tanfolyamok;
 • szakmai gyakorlat Kínában;
 • Különféle tevékenységek, iskolai műhelyek;
 • a tanárok anyanyelvi beszélők és okleveles tanárok;
 • online és offline oktatás.

Hátrányok

 • nincsenek meghatározva.

A Moszkvai Állami Egyetem Konfuciusz Intézete

Értékelés: 4.8

A Moszkvai Állami Egyetem Konfuciusz Intézete

Cím: Leninskie Gory, v.1, pp.51, Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem.. Lomonoszov

Weboldal:

A híres Moszkvai Állami Egyetemnek van egy tanszéke, amely kínaiul beszélő szakembereket képez. Az intézetben működő kutatási és oktatási központ, valamint az ázsiai és afrikai országok a. . . Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem. Mondanom sem kell, hogy az MSU oktatási programjai a világ legjobbjai közé tartoznak? A tanítási módszerek sikeres megvalósításának kulcsa a vezető pekingi egyetemmel való együttműködésben rejlik. És ez a nyelvészet legújabb fejleményei, egy nehezen tanulható és elsajátítható nyelv elsajátításának tökéletesítése.

Mivel nem főiskoláról, hanem iskoláról van szó, a kínai nyelvet többféle, különböző hosszúságú kurzuson tanulhatja meg, az Ön által választott időpontban: délelőtti, délutáni és esti csoportok is rendelkezésre állnak. Ennek eredményeképpen a diákok növelik meglévő tudásukat, elsajátítják a speciális témákat, az újonnan érkezők pedig többet tudnak meg a kínai kultúráról. A tanfolyam végén képesek lesznek egyszerű párbeszédet folytatni, beszélni magukról, és eligazodni a városban. Kínában lehetőség van diákoknak szóló szakmai gyakorlatra.

A nyelv közvetlen tanítása mellett a Moszkvai Állami Egyetem Konfuciusz Intézete tanfolyamokat tart az égi kultúra, a kalligráfia, a Wushu.

Előnyök

 • a Pekingi Egyetem képzési programjai;
 • szakmai gyakorlatok Kínában tanulók számára;
 • Tanárok – anyanyelvi beszélők;
 • Kiegészítő kurzusok kínai tantárgyakból és kultúrából;
 • Változó tanfolyamok a tanuló igényeinek és szintjének megfelelően.

Hátrányok

 • nincsenek meghatározva.

Vokey

Értékelés: 4.7

Vokey

Cím: m.Pushkinskaya/ Chekhovskaya, Strastnoy Blvd.4, pp.3, 44-es iroda (6-os bejárat) – főiroda.

weboldal:

A Chinese Firstnek több fiókja is van Moszkvában, így Ön kiválaszthatja az otthonához vagy irodájához legközelebbi helyet. Az intézményt még 2009-ben nyitotta meg a kínai származású Alex Fu, a Moszkvai Állami Egyetemen végzett, így a programozás és az oktatás megközelítése a kezdetektől fogva kiemelt fontosságú volt, a név pedig lefordítva annyit tesz: “I can!”. Azt mondják, a kínai nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. A statisztikák ugyanezt mutatják – a tanulók legalább 90%-a határozottan a folytatás mellett dönt néhány próbaülés után.

Olvasson tovább  A 11 legjobb szépségszalon Szamara városában

A Vokey tanítási módszerei egy kicsit eltérnek a többi iskolától. A tanárok saját tapasztalatát használják fel, egyetemi háttérrel kombinálva. Az első bemutatóórák ingyenesek a “nyelvvel való ismerkedés” céljából, és minden héten megrendezésre kerülnek.

A csoportokba való kiválasztás az interjú eredményei alapján történik, ahol a kurátor meghatározza a nyelvtudás szintjét, azonosítja az igényeket és ingyenes próbaleckére irányítja a tanulót. A csoportok 3 éves kortól (külön gyermekcsoportok), magánszemélyek és vállalati ügyfelek számára egyaránt nyitva állnak.

Előnyök

 • Kiscsoportos oktatás minden egyes tanulóra való odafigyeléssel;
 • a gyorsított tanulás egyedülálló módszerei;
 • ingyenes próbaórák;
 • anyanyelvi tanárok;
 • Minden korosztály toborzása, gyermekcsoportok 3 éves kortól.

Hátrányok

 • nincs helyszíni képzés.

Először a kínaiak

Értékelés: 4.6

Először a kínaiak

Cím: 8 Teterinsky Lane Chinese First

Weboldal:

A viszonylag fiatal kínai nyelviskolát, a Chinese Firstet Wang Yiyu és Natalia alapította. A tanítás a KNK szabványoknak megfelelően történik, érdekes és hatékony tankönyvek segítségével. Egyébként a Chinese First az egyetlen iskola, amely nemcsak felnőtteket készít fel a nemzetközi vizsgára (HSK), hanem gyerekeket is (YCT). És a képzés minden korosztályt, képzettséget, vállalati ügyfeleket. A Chinese First 15 iskolában, óvodában és néhány szervezetben biztosít kínai nyelvórákat. A szakemberek a városon kívül is dolgoznak – iskolákban és korai fejlesztő központokban. Az iskola kínálatára való ilyen mértékű igényt az oktatók magas képzettsége biztosítja – minden szakértő a legmagasabb Autonghua pontszámot kapta (a Kínai Népköztársaság nyelvi standardja). A tanulás személyesen az iskolában vagy online történik; a Közel-Királyságba szakmai gyakorlat céljából látogatásra van lehetőség.

Előnyök

 • Offline és online képzés;
 • HSK és YCT vizsgára való felkészítés;
 • együttműködés a gyermekközpontokkal és iskolákkal;
 • okleveles tanárok.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Mandarin iskola

Értékelés: 4.5

Mandarin iskola

Cím: Malaya Ordynka utca 13, 1. épület.3, 2. emelet

Weboldal:

A “Mandarin” központ mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy megtanuljon kínaiul vagy felhúzza a meglévő tudást, hogy elsajátítsa a szükséges irányt bármilyen kényelmes formában: a világ bármely pontjáról az interneten keresztül vagy az osztályok látogatásával és személyesen egy tanárral (egyénileg vagy csoportosan). A tanárok gyors és intuitív memorizálási technikákat alkalmaznak, a tanulók a tanulás könnyedségéről és egyszerűségéről, valamint a tanulás gyorsaságáról nyilatkoznak. A szóbeli nyelv mellett az iskola kalligráfiát is tanít. Minden lecke 3 blokkra oszlik: fonetika és nyelvtan elmélettel, hallás – készségek és párbeszédek gyakorlása, kreativitás – dalok éneklése, versek tanulása és filmnézés.

A Mandarin School a kínai mellett más keleti nyelveket is tanít. Az iskola tanulmányokat szervez Kínában, Koreában és Japánban. Az időtartamot pedig a kérés határozza meg: lehet egy rövid, 2 hetes kurzus vagy egy teljes körű egyetemi kurzus. A “Mandarin” központ kirándulásokat és kirándulásokat is szervez nyelvtanulással egybekötött elemekkel.

Olvasson tovább  10 legjobb pizza szállítások Nyizsnyij Novgorod városában

Az iskola együttműködik szervezetekkel, mesterkurzusokat és nyílt órákat tart, ezek alapján történik az általános államvizsgára, egységes államvizsgára való felkészítés. A szakemberek az eredményért dolgoznak – minden egyes diákra figyelmet fordítanak, függetlenül attól, hogy egyéni vagy csoportos képzésről van szó.

Előnyök

 • Tanulók felvétele a nulladik szintről;
 • Az optimális képzési program kiválasztása;
 • A képzés megszervezése a keleti országokban a tanfolyamoktól a teljes oktatásig;
 • a leckék érdekes elrendezése.

Hátrányok

 • nincsenek meghatározva.

EurAsia

Értékelés: 4.4

EurAsia

Cím: m.Kurszkaja / m. Moszkva, Podsosensky sáv, 3, Chkalovskaya str. 22 (főágazat)

Weboldal:

Az EurAsia Nyelvi Központ 13 idegen nyelven kínál oktatást, köztük kínaiul. Az iskola különböző tanfolyamokat kínál kezdőknek és beszélőknek különböző szinteken, a kezdőtől a haladóig, ahol fejlesztheti tudását, felkészülhet a vizsgákra, elkezdhet ismerkedni a nyelvvel, és a szakemberek számára – speciális témák tanulmányozására. Azok, akik állandó tartózkodás céljából más országba szeretnének költözni, gyakran jelentkeznek az EurAsiába – ezt a minőségi tudásszintet eredményorientált oktatók biztosítják. Nem kevésbé érdekes szolgáltatás a más országban folytatott egyetemi tanulmányokra való felkészítés, tanácsadás a turizmus szervezésében a beszéd- és íráskészség tekintetében.

Minden csoportot szakképzett tanár tanít, és a program részeként anyanyelvi beszélővel való kapcsolattartás is része a programnak. Kérésre vagy képzési programok részeként az EurAsia Központ gyakornoki helyeket szervez Kínában.

A diákok számára nemcsak a tanfolyam kiválasztásáról szóló konzultáció, hanem egy ingyenes próbalecke is nyitva áll, amely után a szerződés fizetős képzésre vonatkozik. Egyébként a statisztikák ezen a területen lenyűgözőek – gyakorlatilag mindenki továbblép a tanfolyamra egy próbalecke után. Az egyetlen pont, hogy jó előre le kell foglalni a helyeket, mivel az iskola többnyelvű, és az osztályok száma alacsonyabb, mint a hagyományos kínai nyelvi központokban.

Előnyök

 • az iskola több moszkvai fiókja;
 • a diákok magas színvonalú képzése;
 • Tanfolyamok a különböző nyelvi követelményekhez;
 • anyanyelvi beszélőkkel való kommunikáció.

Hátrányok

 • Viszonylag kevés csoport.

BKC-International House

Értékelés: 4.3

BKC-International House

Weboldal:

A BKC-International House nyelviskolahálózat meghívja Önt, hogy megtanuljon kínaiul beszélni és írni. A hallgató kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb programot és órarendet. Tanárok – professzionális tanárok és anyanyelvi beszélők, akik minden diáknak maximális időt és figyelmet szentelnek, beleértve a csoportos órákat is.

Az iskola többféle tanulási lehetőséget kínál: egyéni órák, csoportos órák felnőtteknek és gyerekeknek (korcsoportos), felkészítés a HSK vizsgára, vállalati képzés. A programok időtartam szerint oszlanak meg: általános kínai tanfolyam, expressz társalgási tanfolyamok és a tanuló igényeihez igazodó, egyénre szabott programok. A tanítási folyamat főként offline, nincs offline kínai nyelvoktatási szolgáltatás, ezért kérjük, vegye figyelembe ezt. Az iskola által szervezett külföldi utazás.

Előnyök

 • minőségi képzés;
 • Általános és expressz kurzusok;
 • személyes programok;
 • Gyermek és tinédzser csoportok.

Hátrányok

 • nincs online tanulás.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: