8 legjobb magán óvoda Kazánban

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálni kell szakemberrel.

A gyermek számára az alkalmazkodás a legfontosabb feladat, amelynek sikeres megoldása a kis ember jövőjétől függ. oktatás 1 A gyermek számára az alkalmazkodás a legfontosabb feladat. Az óvoda az első lépés a szocializáció felé: itt a gyermek megtanulja a szociális készségeket, a barátságot és a konfliktusok kezelését. Ezért a szülők nagy komolysággal választják ki az óvodát, kiválasztva a gyermekeik számára a legjobb lehetőséget. oktatás 1 A szülők az óvodát nagy komolysággal választják ki.

Az anyukák és apukák általában több fontos szempont alapján értékelik az óvodát:

 1. Biztonság és létesítmények;
 2. Kiegyensúlyozott táplálkozás;
 3. különböző osztályok;
 4. fejlesztési módszerek;
 5. a tanári kar kompetenciája.

A közintézmények sajnos gyakran nem felelnek meg e kritériumok közül soknak, és a hosszú sorok, amelyek megnehezítik a bejutást, sokakat elriasztanak. A magánóvodák nagyszerű alternatívát jelentenek.

Az Expertology szerkesztői készítettek egy értékelést, amely 8 kazanyi magánóvodát tartalmaz, amelyeket érdemes megnézni, amikor eldönti, hová küldje gyermekét, hogy biztosítsa sokoldalú és holisztikus fejlődését.

Kazan legjobb magánóvodáinak minősítése

Jelölte Helyszín Név Értékelés
Kazan legjobb magánóvodáinak minősítése 1 “Bala City 5.0
2 “Mozaik-újrakiadás
 • c”
 • 4.9
  3 “Hi-Mountain ökológiai kert 4.8
  4 “Sunny” 4.7
  5 Montessori óvoda Nanny Marie 4.6
  6 “Tiny” 4.5
  7 “The Globe 4.4
  8 “Kenguru iskola 4.3

  “Bala City

  Értékelés: 5.0

  BALA VÁROS

  A népszerű többnyelvű oktatás volt az első, amelyet ebben a hálózatban valósítottak meg. Ma mind a négy egyetemen a tatár mellett a kötelező tantervben szereplő kínai nyelvet, valamint angol és spanyol nyelveket is tanítanak a gyerekeknek. Ha a szülők úgy kívánják, a jövőben beírathatják gyermekeiket az azonos nevű oktatási központba és Cambridge International Schoolba.

  A nemzetközi szakemberek mellett a legjobb tanárok, pszichológusok és logopédusok dolgoznak itt, sokan közülük rangos versenyek győztesei és helyezettjei.

  A fejlesztési program teljes mértékben magában foglalja a szövetségi állami oktatási szabvány tantárgyait. Az óvoda további tantárgyakkal és idegen nyelvekkel bővítette azt. A csoportos tanulási folyamat egy integrált orosz-kamarai tantervre épül.

  Az épületek külön említést érdemelnek:

  Dubrava 2015-ben nyílt meg, és tizennégy csoportja van két és hét év közötti gyermekek számára. A létesítmények közé tartozik egy sport- és gyülekezeti terem, homokterápia, érzékszervi-motoros fejlesztő szoba és sószoba a haloterápiához; művészeti terem és zeneterem. A gyermekeket csoportosan etetik. Mindegyikhez saját fürdőszoba, tornaterem pergolával és hálószoba tartozik.

  A Prospect szintén 2015 óta működik, de csak öt csoportot foglal magában a két és hét év közötti gyermekek számára. Különlegesség – vívás és szurkolás. tornaterem, előadóterem, zeneterem és érzékszervi-motoros fejlesztő terem áll rendelkezésre.

  2013-ban nyitotta meg kapuit. Öt és hat év közötti gyermekeket fogad. Tágas, átalakítható helyiségek. Az idegen nyelveket kizárólag anyanyelvi tanárok tanítják.

  Bulak 2014 óta dolgozik. Öt csoportot tartalmaz két és hét év közötti gyermekek számára. A szolgáltatások közé tartozik a vívás, a kurai és az olyan extra tevékenységek, mint a hip-hop. Aula, sportcsarnok, tantermek, étkezde.

  A Green City a legújabb épület, mivel 2020-ban nyitották meg. Csak három csoportot tartalmaz a két és öt év közötti gyermekek számára. A felszereltséghez tartozik egy sport- és gyülekezeti terem, jól felszerelt játszóterek és tantermek.

  A többnyelvű csoportok költségei 24 ezer. rubel havonta, plusz az 5 ezer rubeles étkezési díj.; Cambraj – 41k. havonta, étkezéssel együtt.

  1. Cím: Abubekira Teregulova, 18 (más címek a hivatalos honlapon találhatók).
  2. Tel.: +7 (843) 255-50-50-50; +7 (843) 225-70-75.
  3. Weboldal: .

  “Mozaik-újrakiadás
 • c”
 • Értékelés: 4.9

  -repub<li></div><p>c” src=”/wp-content/uploads/2023/05/62616666197201-158-.jpg” height=”439″ title=”Mozaik-újrakiadás”</p><li>c”><p>Ez egy magánóvoda a Smaragdváros komplexumban. A gyermekcsoportok mellett a szülőknek szóló műhelyfoglalkozások és a képzett pszichológusok által nyújtott tanácsadás is rendelkezésre áll. Összesen két munkatárs – egy családpszichológus és egy neuropszichológus. Minden kisgyermek felügyelet alatt áll, és a szülők számíthatnak szakértői segítségre és támogatásra.</p><p>A létesítmény elkerített területtel, saját konyhával, videokamerás megfigyelőrendszerrel rendelkezik. Öt jól kiegyensúlyozott étkezés, allergosztol, napi orvosi ellenőrzés… A csoportok legfeljebb tizenhat gyermek befogadására alkalmasak. A személyzet tagjai hivatásos tanárok.</p><p>A világ megismerésének első tapasztalata lehetővé teszi a “Razravashki” programot, amely nyolc hónapos gyermekek számára elérhető. Az anya segít a gyermeknek olyan tevékenységek elsajátításában, mint a zenei, érzékszervi, motoros és egyéb tevékenységek. A program tematikus órákból áll: számok és betűk tanulása, logoritmika, motorikus készségek és beszédfejlesztés. Az órákat hetente egyszer vagy kétszer tartják.</p><p>Azoknak a csecsemőknek, akiknek nehéz anyjuk nélkül maradniuk, “minikert” áll rendelkezésre, ahol fokozatos alkalmazkodás történik. A tanár és a pszichológus segít a gyermekeknek az öngondoskodás és az önálló munka első alapvető készségeinek elsajátításában. Az órákat hetente háromszor tartják, mindössze három óra gyermekfelügyelet mellett. A költségek 2-6 ezer rubel között változnak. rubel a leckék számától függően.</p><p>Innovatív oktatási programok, mint például az Istoki és az Inspiráció a bölcsődében és az óvodában 18 hónapos és hároméves kor közötti gyermekek számára. Itt a szerző oktatási és képzési módszereit alkalmazzák: kreatív műhelyek, integrált órák, Montessori-csoportok. A költség 20 ezer. havonta.</p><p>Az idősebb gyermekek számára Montessori általános iskola áll rendelkezésre, ahol a tanítás az FSES szerint történik, az angol nyelv kötelező bevonásával és házi feladat nélkül. Egy rövid nap 15 000 forintba kerül. havonta, és a teljes összeg 23 000. RUB.</p><ol><li>Cím: Salikha Batyeva 3.</li><li>Telefon: +7 (843) 2-909-502; +7 (987) 296-01-42.</li><li>Honlap: mozaika-.</li></ol><h3>“Hi-Mountain Ecosad</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Hi-Mountain Ecosade

  Kazany egyik legnépszerűbb magánkertje. Az épületben a földszinten található egy szoba a kisgyermekek számára, a második emeleten pedig egy szoba a három év feletti csecsemők számára. Ezen kívül különböző tematikus sarkok vannak az önálló tanuláshoz (egy vasalóval ellátott mosósarok) és a szellemi fejlődéshez: könyvtár, matematikai és térbeli területek. Vannak speciális szimulátorok a gyermekek számára, hogy megtanulják, hogyan kell megkötni a cipőfűzőket, a cipzárakat, a fonásokat, az anyák meghúzását stb. Az étkezdében a gyerekek maguk készíthetik el pirítósukat, palacsintájukat, turmixukat és gyümölcslevüket.

  A három és hat év közötti gyermekek számára szervezett Montessori-órák fejlesztik az érzékszervi és öngondoskodási készségeket, valamint az olvasást, a szépírást, a fizikát, a földrajzot, az anatómiát, a botanikát, a csillagászatot és más tudományokat. Különlegessége, hogy minden tantárgy egy példányban érhető el, ami türelemre tanítja gyermekét. Az előző gyermeknek el kell takarítania maga után, tiszteletben tartva azt, aki várja őt.

  A gyerekek három nyelvet tanulnak: oroszul, tatárul és angolul; zenét, zenei műveltséget, formatervezést, képzőművészetet… Nagy hangsúlyt fektetnek a testnevelésre: reggelente félórás jógaórák, valamint röplabda, tenisz, foci, kosárlabda, evezés, squash, amelyekhez a szabadban, az udvaron állnak rendelkezésre. A gyerekek küldetéseken, expedíciókban és kincskeresésben is részt vehetnek.

  A létesítményben uszoda, sport- és zenecsarnok, műhely, kávézó, orvosi szoba masszázsággyal és UHF-készülékkel, hálószobák, tantermek, tantermek, valamint a tanulószobák is rendelkezésre állnak.

  A várostól harminc percre, zöldövezetben, egy privát kertben található prémium kategóriájú, harminc percre a várostól. Ez azonban az egyik legdrágább. Egy átlagos csoportban való tartózkodásért körülbelül 40 ezer eurót kellene fizetni. RUB, és egy VIP – 50 ezer.

  1. Cím: Zelenaya utca 2, 4. épület.
  2. Telefon: 8 (917) 397-93-93.
  3. Weboldal: hi-.

  “Sunny”

  Értékelés: 4.7

  Sunny

  A magánóvoda alapítói külföldi és orosz példákat tanulmányoztak, hogy csak a legjobbat valósítsák meg az óvodában. Ezért a gyerekek itt jól érzik magukat, nem érzik magukat kényelmetlenül, megtanulnak szocializálódni és fejlődnek.

  Az épület a következő helyiségekkel rendelkezik:

  1. egy tornaterem, amely koreográfiai fallal, tornafallal és puha modulokkal van felszerelve;
  2. egy hangulatos játszószoba meleg padlóval és sok érdekes játékkal;
  3. egy jól felszerelt szabadtéri játszótér verandákkal és csúszdákkal;
  4. saját konyha minden szükséges felszereléssel;
  5. kényelmes illemhely minden korosztály számára.

  Nagy figyelmet fordítanak a gyermekek egészségére, ezért a személyzetben vannak orvosok, és a szükséges felszerelés és know-how is rendelkezésre áll:

  1. masszázs szoba;
  2. Sóbarlang az akut légúti fertőzések megelőzésére;
  3. phyto-bar, ahol oxigén-vitamin koktélokat készítenek.
  4. A módszertan Nikolay Veraksa pszichológus doktor “A születéstől az iskoláig” című általános oktatási programján alapul. Ez a módszer bevált, és az ország számos óvodájában használják. A tanárok optimalizálták a létesítményeket, hogy minden gyermeknek megfeleljenek a képességeik és tehetségük tekintetében.

  Ha ebbe az óvodába jár, gyermeke megtanulja:

  1. helyesen írni és olvasni, valamint szépen beszélni;
  2. Tatár és angol nyelv;
  3. egyszerű matematikai feladatok megoldása;
  4. tánc, éneklés vagy rajzolás, attól függően, hogy az egyik vagy a másik iránt érdeklődnek.
  5. Ezenkívül a testnevelésnek köszönhetően fitt lesz, a koreográfiaóráknak köszönhetően pedig rugalmas és hajlékony.

  Az óvoda különórákat is kínál:

  1. Kísérletek és kísérletek;
  2. logika;
  3. sakk;
  4. sziklamászás;
  5. kör “Ügyes kezek”.

  Az ár tartalmazza a gyermek elhelyezését reggel héttől este hétig, beleértve a felügyeletet szülői késés esetén; biztonsági őrzést és videofelügyeletet; napi ötszöri étkezést, napi ellenőrzést és megelőző ellátást; játszótéri felügyeletet; modern tanulási segédeszközöket és felszerelést; fejlesztő játékokat; kreatív műhelyt, tornatermet és zeneszobát.

  1. Cím: Baki Urmanche, 1 A.
  2. Telefon: +7(962) 558-08-17.
  3. Weboldal: solnechniy-.

  Montessori óvoda Dada Marie

  Értékelés: 4.6

  Nanny Marie Montessori kert

  Az óvodai fejlesztő tevékenységek Maria Montessori módszerén alapulnak, amely világszerte népszerű, mivel bizonyította hatékonyságát.

  A csoportok életkor szerint vannak felosztva: az első az egy és három év közötti gyermekeknek, a második pedig az idősebbeknek – három és hét év közöttieknek.

  Az idősebb csoportokba járó gyermekek hozzáférnek a projekttevékenységekhez, amelyek a gyermek fejlődésének alapját képezik. Érzelmi intelligenciára tesz szert, erős kötődést épít ki az emberekkel, és megérti saját szükségleteit; megtanulja kezelni szabadságát és felelősséget vállalni; kreatív és célorientált lesz. A projekttevékenységek lehetővé teszik, hogy egy témát különböző szemszögből vizsgálj meg. Ezen kívül a gyerekek főzni tanulnak, angolul tanulnak, megfigyelik a természetet a Fekete-tó parkban, valamint kiállításokat és múzeumokat látogatnak.

  A csecsemők egy olyan kényelmes térben találják magukat, ahol minden feltétel adott a fejlődésükhöz. Megfelelő bútorokkal és anyagokkal rendelkeznek, ami megtanítja őket a függetlenségre és önállóságra. Az egyéni játék mellett közösségi tevékenységekben is részt vesznek, és megtanulják, hogyan kell a szabályok szerint viselkedni, és tiszteletben tartani a munkájukat.

  Az órák ára változó:

  1. A rövid nap nyolctól egy óráig tart. Ár – 15 és 18 ezer között. rubel;
  2. teljes, reggel nyolctól este hétig, 20-24 ezer rubelbe kerül; a Montessori osztályok 5-6 ezer rubelbe kerülnek. rubel;
  3. A Montessori órák 5-6 ezer forintba kerülnek!. rubel;
  4. az anyukával (“Nido”) öt hónapos és egyéves gyermekek számára 6 ezer forintba kerül. rubel;
  5. egy gyermekműhely három és hat év közötti gyermekek számára 6,000 forintba kerül. cím:.
  6. Cím: Dzerzhinskogo, 5 és Aydarova, 6.
  7. Telefon: +7 (903) 305-47-47-47; +7 (843) 253-47-47-47.
  8. Weboldal: Nanny Marie.rf.

  “Tiny”

  Értékelés: 4.5

  Tiny

  Magánóvoda 2013-ban indult. Az évek során nagy tapasztalatra tettünk szert, és egy profi, barátságos, gyermekszerető és a munkájuk felelősségével tisztában lévő szakemberekből álló csapatot alakítottunk ki.

  A Tiny a következő okok miatt előnyös:

  1. Kis csoportok, amelyek lehetővé teszik a tanárok számára, hogy minden egyes tanulóra kellő figyelmet fordítsanak;
  2. Tapasztalt, képzett szakemberekből álló személyzet;
  3. olyan csoportos és egyéni tevékenységek, amelyek mindenki szellemi és kreatív potenciálját maximálisan kihasználják;
  4. napi öt étkezés és gondosan összeállított menü, külön asztallal az allergiások számára;
  5. zárt formátumú, modern tűzoltórendszerrel és a helyiségek éjjel-nappali őrzésével biztosított biztonság;
  6. Gyermekorvos által végzett napi ellenőrzések a gyermekek állapotának figyelemmel kísérése és a betegszabadság biztosítása érdekében
  7. levegőtisztítás, kvart, ionizáció, szellőztetési rendszer a megfázás megelőzésére.

  Két és négy éves kor közötti gyermekeket fogadnak el. Többféle napközis gondozási lehetőség van, így minden család találhat magának megfelelőt:

  1. egész nap;
  2. rövid nap;
  3. Nappali csoportok;
  4. óránkénti kihasználtság.

  Minden tevékenységet a két és négy év közötti gyermekek számára kidolgozott speciális program szerint végeznek. Ezek játékos formában zajlanak, és alapvető tevékenységekkel váltakoznak.

  Az alapcsomag tartalmazza a reggel héttől este hétig tartó gondozást és felügyeletet, a gyermekorvossal történő napi ellenőrzést, a délutáni alvást, a sétákat, a napi ötszöri étkezést, a felügyelt tevékenységeket és a zeneórákat.

  Az egész napos ellátás 13 000 euróba kerül. havonta. A díjat újra lehet számítani, de csak az étkezési költséget nem számítják ki, ha a gyermek érvényes okból, például betegség miatt hiányzik, de ehhez orvosi igazolásra van szükség.

  1. Cím: Kasimov Brothers, 6 A.
  2. Telefon: +7 (987) 290-90-67; +7 (909) 308-15-21.
  3. Weboldal: kpoxa-.

  “Globus

  Értékelés: 4.4

  The Globe

  A magánóvoda megteremti a gyermekek fizikai, erkölcsi és érzelmi fejlődésének feltételeit, figyelembe véve a gyermek egyéni jellemzőit. Különböző korú gyermekeket várnak ide, így a tanulási állomáson többek között:

  1. Montessori óvoda másfél éves kortól;
  2. szezonális szünidei osztályok hat és tizenkét év közötti gyerekeknek
  3. A “boldog gyermekkor szakaszai” három programból áll: egytől hároméves korig tartó kisgyermekeknek szóló osztályok, háromtól ötéves korig tartó gyermekek számára fejlesztő technikák;
  4. Óvodai osztályok ötéves kortól:
  5. Online tanfolyam “Otthon a földgömbbel”;
  6. Konzultációk logopédussal és pszichológussal.

  Az előnyök között szeretnénk megemlíteni:

  1. Befogadás az Interregionális Montessori Szövetségbe;
  2. állami engedély;
  3. A SanPin követelményeinek való megfelelés;
  4. levelezés az FSES-nek;
  5. terület 3 ezer. négyzetek;
  6. orvosi rendelő;
  7. Pszichológiai tanácsadás gyermekek és szüleik számára;
  8. központi helyen;
  9. napi jelentések az oktatási eredményekről;
  10. a gyermek egyéni fejlődési pályája;
  11. naprakész, személyre szabott információk minden egyes gyermekről;
  12. kiegyensúlyozott napi ötszöri étkezés;
  13. Tanácsadás és órák logopédussal;
  14. a tanórán kívüli stúdiók már benne vannak az óvodai díjban.

  Az óvoda életkor szerint van felosztva: a fiatalabb csoportok 1,5 és 3 év közötti, az idősebbek pedig 3 és 6 év közötti gyerekeket fogadnak. Az órákat egy erre a célra kialakított, területekre osztott környezetben tartják.

  A létesítmény kéthetente kéthetente angol, matematika, természettudományi, érzékszervi és nyelvi fejlesztő órákat, művészeti órákat, kéthetente kétszer fitneszórákat és hetente egyszer koreográfiai órákat kínál. Ezenkívül a szabad játéktevékenységeket pszichológus felügyeli. Irodalmi klub és főzőtanfolyamok is rendelkezésre állnak. Gyakorlati fejlesztő területek, ahol a gyerekek megtanulják, hogyan kössék be a cipőfűzőjüket, hogyan takarítsanak maguk után, hogyan öltözzenek fel stb. . Az osztályok 25 ezer forintba kerülnek. rubel havonta.

  1. Cím: Baumana 7/10.
  2. Telefon: +7 (965) 589-11-27; +7 (843) 249-00-53.
  3. Weboldal: .

  “Kenguru iskola

  Értékelés: 4.3

  Kenguru iskola

  Az évek során az iskola bebizonyította, hogy képes társadalmilag felelős kiegészítő oktatási vállalkozásként működni. A tanárok és szakemberek minden évben a program szerzőivel együtt képzik magukat, és tapasztalataikat átadják másoknak. Emellett a szakemberek tanulmányozzák és integrálják a külföldi kollégák tapasztalatait az oktatási folyamatba, kapcsolatot tartva a görög, svájci, német és finn tanárokkal.

  Az óvoda végzősei rangos iskolákból diplomáznak, magabiztos és kreatív személyiségekként mutatkoznak. A tanárok szerint a kommunikációban való nyitottság, az önálló gondolkodás, a tanulási hajlandóság jellemzi őket. Az intézményben az értelmi fogyatékos gyermekeket is foglalkoztatják, ami segíti őket abban, hogy szocializálódjanak, hogy egy társadalomban legyenek a normális gyermekekkel, hogy a társadalom részének érezzék magukat, és ne fekete báránynak.

  Az előnyök közé tartozik a legjobb orosz módszereken alapuló oktatás. Kötelező szerzői felügyelet van érvényben. Személyes és távoktatási tanácsadást, videótanfolyamokat, bevezető és elmélyítő műhelymunkákat, iskolai műhelymunkákat, diagnosztikai anyagok fejlesztését és tesztelését kínáljuk.

  A bölcsőde másfél éves és hétéves kor közötti gyermekek számára van fenntartva. Az egyik épület egy fenyőerdőben található, ahol a gyerekek friss levegőt szívhatnak, távol az utaktól és az autóktól. A szobák mikroklímája kényelmes, a hőmérséklet 22 és 24 fok között mozog, a játszószobák tágasak és meleg padlóval, valamint baktériumölő lámpákkal és párásítókkal felszereltek.

  Napi öt étkezés. A programot táplálkozási szakemberek tervezték. Az ételek természetesek, frissek, változatosak. Külön asztal az allergiások számára.

  ⭐ Az infrastruktúra osztálytermeket, sportcsarnokot, zeneteremet, érzékszervi szobát, művészeti stúdiót, és egy szenzoros termet foglal magában. Mindez szükséges a játékalapú fejlesztő tevékenységekhez.

  A szakképzett pszichológusok a bizalom, a szeretet és a megértés pozitív légkörét teremtik meg az óvodában. Ezenkívül nemcsak a gyermeknek, hanem a szülőknek is segítséget nyújtanak, segítve őket a kapcsolatfelvételben és szükség esetén a problémák megoldásában.

  Egy egészségügyi gondozó naponta ellenőrzi a gyermekek egészségi állapotát és állapotát, valamint a páratartalom és a szellőztetés szabályainak betartását és az elkészített ételek minőségét.

  1. Cím: Verbnaja, 1 A.
  2. Telefon: 8 (843) 245-67-95.
  3. Weboldal: .
  Olvasson tovább  Az 5 legjobb élelmiszerszállítás Permben
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: