8 legjobb utazási iroda Novoszibirszk városában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt konzultációra van szükség szakemberrel.

Több mint 100 utazási iroda nyílik Novoszibirszkben. Mielőtt kapcsolatba lépne az egyik ügynökséggel, hasznos megkeresni a vállalatot az egységes szövetségi nyilvántartásban, megismerni a legfrissebb híreket és ajánlatokat, és elolvasni az ügyfelek visszajelzéseit.

Úgy döntöttünk, hogy megmentjük az utazók idejét, és rangsoroltuk a város 8 legjobb utazási irodáját. Ezek széles körben ismert vállalatok, amelyek nemcsak Novoszibirszkben, hanem az Orosz Föderáció más városaiban is népszerűvé váltak.

A legjobb utazási irodák Novoszibirszk városban

avelavels
Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb utazási irodák Novoszibirszk városban 1 Korall
5.0
2 1001 TOUR 4.9
3 Nagy Altai 4.8
4 A tenger közel van 4.7
5 Globe-túra 4.6
6 Tömeg
4.5
7 Anex Tour 4.4
8 Utazási bank 4.3

Korall avel

Értékelés: 5.0

Coral<tr></div><p>avel” src=”/wp-content/uploads/2023/05/29216666197781-828-.jpg” height=”286″ title=”Korall</p><tr>avel”><p>A rangsor vezetője egy jól ismert utazási iroda, amelyet gyakran látogatnak a novoszibirszki polgárok. Több tucat megbízható szolgáltatóval működik együtt, és nagy megbízhatóságáról ismert. A szakemberek bármilyen úti célt választhatnak, beleértve Egyiptomot, Vietnamot, Spanyolországot, Thaiföldet, Törökországot, Kubát, Thaiföldet és Kubát.</p><p>Az utazási iroda egyéni és csoportos utazásokat szervez saját járatain. Korall</p><tr>Az avel az Oroszországból Európába irányuló légi közlekedéssel is foglalkozik. Az ügyfél útját minden egyes lépésnél figyelemmel kísérjük. A személyzet gyorsan reagál a kérdésekre és panaszokra.<p>Az előnyös promóciók segítenek abban, hogy a nyaralás mindenki számára elérhetővé váljon. A “Korai foglalás”, “Bársonyszezon” különleges ajánlatok különösen keresettek. A cég kínálja a jegyek hitelre és részletekben történő megvásárlását is, akár 300 ezer euróig. rubel. A Coral</p><tr>Egy túra pároknak, barátoknak, gyermekes családoknak, idősebb utazóknak. Az utazási iroda honlapján ajándékkártyát vásárolhat, amely Oroszország 200 városában érvényes. A névleges értéke legfeljebb 500 ezer. rubel. Cím: Novoszibirszk, Vokzalnaja Ulitsa 16, 206-os iroda. Telefon: +73832195507.<h3>1001 TOUR</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=1001 TOUR

Silver Rating egy nagy hálózathoz tartozik 1001 TOUR. Az utazási iroda szakemberei olyan széleskörű szolgáltatáscsomagot állítottak össze, amely minden ügyfelet kielégít. Kaphat vízum- és biztosítási segítséget, és részletekben is vásárolhat jegyeket.

Az utazási iroda 10 éves aktív munkája során több mint 52 ezer nyaralást szervezett …személy. Leginkább egyedül utazók, vállalati ügyfelek, gyermekes családok és párok használják. Mindenki megtalálhatja a kedvére való lehetőséget, legyen szó akár az Altaj-hegységbe való kirándulásról, a Földközi-tengeren tett hajóútról vagy egy thaiföldi tengerparti nyaralásról. Vonzó last minute túrák akár 30%-os kedvezményekkel. Korai foglalással 35% kedvezményre számíthat.

Érdemes megemlíteni egy praktikus keresőszűrőt az utazási iroda weboldalán. Vannak kategóriák: május, újév, esküvő, városnézés, hétvégi, sí- és egyéb túrák. Az ügyfelek elégedettek az utazási iroda munkájával. Kiemelik, hogy a személyzet “mindent maga csinál”. A munkatársak minden ügyfelet ésszerű módon közelítenek meg, és megpróbálnak a rendelkezésre álló költségvetésen belül maradni anélkül, hogy drága szolgáltatásokat írnának elő. A szakemberek felelősségteljesen és hatékonyan dolgoznak. Mindig rendelkezésre állnak. Cím: Novosibirsk, Novosibirsk, Batyrskaya str. Romanov, 39. Telefon: +73832303888.

Nagy Altaj

Értékelés: 4.8

Bolsoj Altaj

A következő utazási iroda heti rendszerességgel kínál utakat Altajba. Egy utazás során 72 kiránduláson vehet részt. A turisták láthatják a Teletszkoje tavat, a Katun folyót, az Altaj Marsot, a Katu-Jaryk hágót, az Uchar vízesést, a Patmos szigetet és még sok mást is. A vállalat 2011 óta fejleszti szolgáltatásait az Altaj régióban. Az ügyfelek minden kívánságát figyelembe vesszük. Minden alkalmazottat hegyi vezető iskolában képeznek ki.

A turisták várják nemcsak a legnépszerűbb helyeken Altai, hanem rafting a hegyi folyón, hogy megismerkedjen a műemlékek a múlt korszakok. A túrák legfeljebb 10 fős csoportokban indulnak. A választás a 2 árak: alap (zuhanyzó és WC a területen) az ár 43450 rubel és a standard (zuhanyzó és WC a szobában) 49450 rubelért.

A vendégek az üdülőhelyen maradnak, ahol rekreációs eljárásokat, mesterkurzusokat és koncerteket élvezhetnek. A turistákat kényelmes transzferek, nemzeti ételek kóstolása, és a turisták örömmel fogadják. Sokan szeretik a sámánizmus gyakorlatát. Dicséret a gazdag és érdekes programért és a kiváló idegenvezetőkért. A helyi kávézók választéka szegényes, ezért a turisták a véleményükben kérték, hogy gondolják át az étkezési helyeket. Cím: Novoszibirszk, ul. Sovetskaya, 64. Telefon: +79833106390.

Tenger a közelben

Értékelés: 4.7

A tenger közel van

“A The Sea is Nearby nagyszerű választás azoknak az utazóknak, akik nem tudnak dönteni a nyaralási célpontról. A szakemberek megtalálják az Önnek tetsző üdülőhelyet, és átgondolják az utazását. A személyzet évente háromszor önállóan ellenőrzi a strandokat és a szállodákat, így biztos lehet benne, hogy az összes túrán részt vesz.

A “Sea side by side” weboldalon összehasonlíthatja a javasolt apartmanokat. Minden szállodát a turisták és a menedzserek értékelnek. A vállalat csak megbízható utazásszervezőkkel dolgozik együtt. Sajnos az indulással kapcsolatban vannak problémák. A légitársaság több órát késhet egy járatot, de ez nem az ügynökség hibája.

Az üdülőhelyek ára az esküvői útra 15132 rubeltől kezdődik személyenként. Az ifjúsági társaság 15560 rubel áron pihenhet utazásonként. Jegy a szigetekre 100610 rubel. A sítúrák legalább 50570 rubelbe kerülnek. A vállalat segít gyorsan átadni a kovid-19-es tesztet, megváltoztatni az utazás dátumát vagy más szállodát választani. Nincs panasz az utazásszervezőre. Cím: Novoszibirszk, ul. Cseljuskincev, 18/2-512, iroda. 514. Telefon: +73832075315.

Globus túra

Értékelés: 4.6

Globus túra

A Globus Tours 1996-ban nyitotta meg irodáját Novoszibirszkben. Ma ez az egyik legrégebbi utazási iroda a piacon. Minden szükséges védjeggyel és szabadalommal rendelkezik. Bizonyított tapasztalatok és bizonyított megbízhatóság – a “Globus-tour” fő előnyei.

Az utazási iroda weboldalán kényelmes keresést használhat a megfelelő opció megtalálásához. Csoportos és egyéni utazást, tengerparti nyaralást és vásárlást kínál. Elragadtatva a last minute utak jó választékával. Promóciók és értékesítés új ügyfelek számára. A Maldív-szigeteken például a nyári kedvezmény 55%. Cashback az Orosz Föderáción belüli utakra vehető igénybe.

Az utazási iroda minden szakembere minősített, és minden évben rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal. De nem minden alkalmazott egyforma. Panaszok érkeztek a kirándulások rossz szervezésére. A vezetőség nem siet reagálni az internetes panaszokra. Cím: Novoszibirszk, ul. Sovetskaya utca, 64. Telefon: +73833340586.

Tömeg avels

Értékelés: 4.5

Mass<tr></div><p>avels” src=”/wp-content/uploads/2023/05/46716666197781-228-.jpg” height=”270″ title=”Mass</p><tr>avels”><p>A rangsor hatodik helyén a széles körben ismert utazási iroda, a Mass</p><tr>Avels, amely nagyszerű kirándulásokat kínál a legnépszerűbb úti célokra. Az ügyfelek Bulgáriába, Törökországba, Egyiptomba, Thaiföldre, Görögországba utazhatnak meglehetősen kedvező áron. A személyzet is tervezi a tökéletes nyaralást Oroszországban. Honlapjukat rendszeresen frissítik friss útvonalakkal minden korosztály és ízlésű utazó számára.<p>A novoszibirszki iroda kényelmesen megközelíthető. Az itteni szakemberek átveszik az irányítást az összes utazásszervezés felett, és segítenek Önnek hitelre megszervezni az utazását. Óránkénti telefonos ügyfélszolgálat, ahol az utazók bármilyen kérdéssel fordulhatnak hozzánk. Igaz, nehéz lehet elérni, hogy. Az utazási iroda minden ügyfélhez személyesen közelít, barátságos személyzet, amely nem sietteti Önt a választással, és nem erőlteti szolgáltatásait. Cím: Novoszibirszk, ul. 64 Sovetskaya utca. Telefonszám: +73833499910.</p><h3>Anex Tour</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Anex Tour

Az Anex Tour nemzetközi márka, amely 30 országban dolgozik közvetlenül utazásszervezőkkel, folytatja a rangsort. Strand-, aktivitási és wellness kirándulások is rendelkezésre állnak. A szervezetnek saját légitársasága van, az AZUR air, amely az ország tíz legjobb légitársasága közé tartozik.

Az utazási iroda a világ minden tájáról kínál hatalmas választékot szállodák és vendégházak közül. A pihenés biztonsága miatt nem kell aggódnia. Az Anex Tour megbízható biztosítótársaságokkal működik együtt. Speciális call center nyújt operatív támogatást, és az ügynökségi menedzserek segítenek az utazás minden szakaszában. A VIP-ügyfelek számára a szolgáltatások kibővített listája áll rendelkezésre: vonzó biztosítás, reptéri transzfer és egyéb szolgáltatások. Minden turistának felajánlják, hogy vízumot szerezzen be.

Dicsérik az elfogadható jegyárakért, a felelősségteljes és jól szervezett személyzetért. A vélemények alapján az Anex Travelben gyakran drága kirándulásokat ajánlanak, de szükségtelenül tolakodó nélkül. Ezért az utazási iroda súlyos hiányosságai nem merültek fel. Cím: Novoszibirszk, ul. Chelyuskintsev, 44k1. Telefon: 88007755000.

Hot Tours Bank

Értékelés: 4.3

Hot Tours Bank

A “Hot Tours Bank” kiegészíti a minősítést. A novoszibirszki lakosok a céget megfizethető árai és magas szintű szolgáltatásai miatt választják. A 2008-ban alapított szervezet 77 ukrajnai, oroszországi és kazahsztáni városban működik. Évente mintegy 175 ezer. ügyfelek.

Az ügynökség honlapján azonnal meg lehet vásárolni a legközelebbi indulással a forró utazást. A portálon található egy útmutató. Az ügyfelek 6-10 hónapra szóló részletvásárlást köthetnek, anélkül, hogy el kellene hagyniuk otthonukat. Első fizetés 0%.

Maximális kedvezmények és exkluzív túrák – a megbízható szolgáltatókkal való együttműködés eredménye. Néha a legjobb last minute túra csak itt található meg. Iratkozzon fel levelezőlistánkra, hogy értesüljön a nagyszerű ajánlatokról. “A Last minute bank azt ígéri, hogy akár 150%-ot is visszatérít egy utalványért, ha az ügyfél talál egy olcsóbb lehetőséget.

További előnyök: nyitott árak, különböző fizetési rendszerek, gyors végrehajtás. A hátrányok a forródrótok inkompetens vezetői és üzemeltetői. Nem mindig tudnak egyértelmű válaszokat adni az ügyfelek kérdéseire. Cím: Novoszibirszk, pl. Karla Marksa, 7 éves. Sun City Mall bevásárlóközpont. Tel: +73832278640.

Olvasson tovább  A 10 legjobb online német tanfolyam
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: