9 legjobb anti-kávézó Szentpéterváron

*Áttekintés a legjobbakról a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

Az antikávézók, vagy más néven idősklubok vers- vagy zenei esteknek adnak otthont, szórakoztatnak (társasjátékok), valamint fejlesztő (műhelyek, képzések) vagy munkával kapcsolatos rendezvényeket szerveznek. Az antikávézó gyakran egy nagy csarnokból és több helyiségből áll, amelyekben a látogatók szabadon mozoghatnak. Sok klub lehetővé teszi, hogy saját magaddal hozd a finomságokat és italokat. Ezek a helyszínek gyakran kínálnak ingyenes Wi-Fi-t és egyéb ingyenes szolgáltatásokat.

Tekintettel a szabad helyek hatalmas népszerűségére Szentpéterváron, az expertology összeállította a legjobb anti-kávézók értékelését.

A legjobb anti-kávézók értékelése Szentpéterváron

Jelölésszékhelytermék neveértékelés
A legjobb antikávézók értékelése Szentpéterváron112 szoba5.0
2Pince4.9
3

layloft GaGa

4.8
4Ziferburg4.7
5A magasban4.6
6Kazanskaya 74.5
7DREAMTOWN4.4
8Szabadság4.3
9Kender4.2

12 szoba

Értékelés: 5.0

12 szoba

Az Antikafé “12 szoba” az első helyet foglalja el a minősítésünkben, mert ez az egyik leghíresebb és legkényelmesebb létesítmény Szentpéterváron. A szalon fénypontja – minden egyes szoba a szerző tervezése. A 350 méteres területen nagy és kis termek találhatók különböző tematikus funkciókkal. A 12 Rooms továbbá társalgót, ingyenes Wi-Fi-t és kényelmes bútorokat kínál a látogatóknak.

Anticafe 12 Rooms rendelkezik játékteremmel. Itt rejtvényt, x-boxot, kickert, stratégiát, ping-pongot játszhatsz… A kávézóban egy mini mozi is található. Egy külön helyiségben van egy kivetítő, ahol filmeket nézhetsz pendrive-okról és más médiákról. A time clubban egy co-working tér is található, ahol nyugodt légkörben dolgozhat.

A könyvek szerelmesei a tágas, rendszeresen frissített könyvtárban tölthetik az idejüket. A jó ételek kedvelőinek pedig a rágcsálnivalókon és édességeken kívül az antik kávézó egészfogásos étkezést kínál: házi készítésű hamburgereket húsos vagy lencsés pogácsával, dizájnos szószokkal fűszerezve.

A 12 Rooms sushi napokat tart, amikor egy sushi séf látogat el a helyszínre, hogy főzőshow-t vagy mesterkurzust tartson. Az ingyenes klubban szintén élvezheti a tapasztalt barista által készített természetes teát vagy kávét, és részt vehet egy italkóstoláson vagy teaszertartáson. Saját ételt hozhatsz magaddal, vagy akár magad is főzhetsz a konyhában. Tilos alkoholt hozni. Az adminisztrátorok indoklás nélkül megtagadhatják a kávézó látogatását.

A “12 szoba” meglehetősen demokratikus árak. A csekk átlagos költsége 200 rubel, a maximális pedig 700 rubel. Az Anticafe viteldíjak tartalmazzák az Egyágyas, Basic, kávé és tea árakat.

 1. Cím: Szentpétervár, ul. Bolshaya Morskaya 19
 2. Telefon: 923-70-96
 3. Munkarend: 10:00 – 6:00
 4. Helyszín:

A talapzat

Értékelés: 4.9

Talapzat

A második helyen a Lesznaja metróállomás melletti anti-kávézó áll. Az intézmény tervezése stílusosan történik Loft. A Tsokol 2 chillout szobával rendelkezik, ahol filmeket nézhet vagy x-boxolhat. Van egy tágas terem 5 társaság számára (maximum 25 fő). A tágas tér tökéletes a Sony PlayStation játékhoz vagy a virtuális valóság szemüveg használatához.

A time club saját menüt kínál a látogatóknak hamburgerekkel, nuggetsekkel vagy snackekkel. A bárban klasszikus koktélokat és különféle szeszes italokat is kínálnak. Fix áron itt szolgál fel dohánymentes vízipipát és teát. Az alkoholt magával lehet vinni, de dugódíj ellenében: egy üveg borért 200 rubelt, egy üveg sörért 50 rubelt, egy üveg konyakért pedig 300 rubelt kell fizetni.

Kávéházi árak: 300 rubel az első 60 percre, utána 3 rubel.5 rubel percenként. A “Tsifferburg”-ban 100% kedvezményt adnak a születésnaposnak és 15% kedvezményt a vendégeinek.

 1. Cím: Szentpétervár, ul. Kantemirovskaya str. 27
 2. Telefon: 910-23-59
 3. Nyitva tartás: hétköznap 16:00 és 14:00 óra között, hétvégén 16:00 és 16:00 óra között
 4. Honlap: /tsokolhookah

GaGa

Értékelés: 4.8

Playloft GaGa

A harmadik helyen a Playloft GaGa antikávézó áll. A Time Club az azonos nevű játéklánc tulajdonában van, így több mint 1000 féle társasjáték és partijáték közül választhat. Vannak mesterkurzusok mindenkinek, aki bármilyen játékot meg akar tanulni.

Azok, akik már jártak a Playloft GaGa-ban, megjegyezték, hogy a tetőről gyönyörű kilátás nyílik. A kávézó azért is sok pozitív véleményt kap, mert az ár korlátlan üdítőitalokat (kakaó, tea, kávé) és rágcsálnivalókat (keksz, kukoricapehely) tartalmaz. Nem tilos alkoholt magával vinni. De feltéve, hogy az erőssége nem haladja meg a 17 fokot.

A Playloft GaGa időről időre játékbajnokságokat, koncerteket és egyéb eseményeket tart. Például az anti-kávézó minden évben részt vesz a “Total Dictation” nemzetközi oktatási kampányban, amelynek köszönhetően mindenki orosz nyelvi osztályban találhatja magát, hogy tesztdiktátumot írjon. oktatás 1 A “Total Dictation” a “Total Dictation” nevet viseli.

A díjak a napszaktól függően 2-től 2-ig változnak.5 rubel percenként. Kedvezmények nagycsoportosoknak, szülinaposoknak és diákoknak.

 1. Cím: Szentpétervár, ul. 15/7 Malaja Morskaya utca
 2. Telefon: 924-83-61
 3. Munkaidő: hétköznap 12:00-23:00, pénteken és hétvégén 12:00-18:00.
 4. Weboldal:

Ziferburg

Értékelés: 4.7

Ziferburg

Time Café Ziferburg a negyedik helyen a rangsorban. A belső tér egy régi leningrádi lakásra hasonlít, ritka dolgokkal, magas mennyezettel és stukkóval. Ivan Mitin, aki nemrég Londonban nyitott egy hasonló étkezdét, az antik kávézó készítője.

A “Tsifferburgban” a tér 8 “házra” van osztva. A határokat krétával jelölik a padlón. Itt minden terület különleges. Aki például a magányt szeretné élvezni, az a világítótorony közelében találja meg, míg a templom közelében nagyobb társaságok gyűlnek össze. Van egy “folyóparti móló” és egy hangulatos erkély, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Nyári kertre és a Fontanka folyóra.

A Galitzine-teremben pihentető háttérzene szól, a látogatókat pedig ingyenes kávéval vagy teával és keksszel várják. Az Anticafe saját könyvtárral rendelkezik. Az olvasatlan könyveket magával viheti. Puskin, Majakovszkij, Cvetajeva vagy Jeszenyin verseinek kívülről való elszavalásáért a látogatók ingyen perceket kapnak.

A recepciósok rögzítik az érkezés időpontját, és ébresztőórát adnak a kíséretnek. 1 perc ára – 3 rubel. 5 év alatti gyermekek ingyen, 10 év alatti gyermekek 50% kedvezményt kapnak. Az antikávézóban eltöltött 4 óra után zárásig szabadon maradhat.

 1. Cím: Szentpétervár, Nab. 20, Riverside Fontanka
 2. Telefon: +7 (981) 180-70-22
 3. Nyitva tartás: minden nap 11:00-tól 00:00-ig
 4. Oldal:ziferburg.

A MAGASBAN

Értékelés: 4.6

A MAGASBAN

Az ötödik helyet a minősítésben a vízipipás klub-mansard kapta, ahonnan panorámás kilátás nyílik Szentpétervárra. Ez egy világos, tágas szoba kanapékkal, panorámaablakokkal, magas mennyezettel és gyönyörű kandallóval. Mindig barátságos légkör és pihentető zene jellemzi.

A felelősségteljes és vidám személyzet ingyenes vízipipát készít, és elit kínai teával és édességekkel kényezteti vendégeit. A time clubban felár ellenében megkóstolhat egy gőzkoktélt, amelynek kellemes aromája még hangulatosabbá teszi az antikávézó légkörét.

“A vízipipa mellett van egy külön PS 4 zóna is, ahol a barátaiddal asztali játékokkal töltheted az időt. A látogatás első órája 300 rubelbe kerül. A díj 3 rubel percenként és személyenként.

 1. Cím: Szentpétervár, l. Kotovskogo, 4/39v (5 emelet)
 2. Telefon: +7 812 967-70-65
 3. Nyitva tartás: hétköznap 12:00 és 14:00 óra között, hétvégén 12:00 és 18:00 óra között

Kazanskaya utca 7

Értékelés: 4.5

Kazanskaya utca 7

A rangsor hatodik helyezettje egy művészeti tér, amely diákszálló stílusú társalgóval, játékrészleggel és kétszintes könyvtárral rendelkezik. Giacomo Quarenghi, a XVII. század végi és XIX. század eleji orosz klasszicizmus egyik legjobb építészének tervei alapján épült. Ezért a művészeti zóna egy palotaszerű épületben található, gyönyörű boltívekkel, oszlopokkal és mennyezeti boltozatokkal.

A létesítmény területe – 1500 négyzetméter. A társalgó 6 tematikus zónára oszlik. A Kazanszkaja utca 7A szám alatt található egy kandallós szoba, ahol egy fotelben ülve 20 féle teát vagy 22 féle kávét kóstolhat meg háromféle keverékben. A Hangya-kávézóban van egy önköltségi bár, ahol az étlapról bármelyik terméket önköltségi áron megvásárolhatja.

A szabad térben kiállítások, zenei estek vagy fotózások számára kialakított helyiségek találhatók. Az antik kávézóban van egy antik zongora, amelyen bárki játszhat. Van továbbá egy “fekvő-az-teremben” mozi, VR-attrakció, társasjátékokkal vagy Xbox-szal felszerelt területek, társalgók, valamint üzleti megbeszélésekre vagy munkára alkalmas helyiségek.

A látogatók megjegyzik, hogy a Kazanskaya 7 legolcsóbb árai a következők. Egy perc tartózkodás a művészeti helyszínen 2 rubelbe kerül. Van egy kedvezményes rendszer is, és a recepciónál 750 rubelből 1000 perces bérletet lehet vásárolni.

 1. Cím: Szentpétervár, ul. Kazanskaya, 7A
 2. Telefon: 941-73-53
 3. Nyitva tartás: minden nap 12:00-tól 0:00-ig, hétvégén 12:00-tól 6:00-ig
 4. Honlap: k7.su

MechtaTut

Értékelés: 4.4

MechtaTut

A hetedik helyezett antikafé a mi értékelésünkben Szentpétervár északi részén található. A hely területe 222 négyzetméter. A klub 100 fő befogadására alkalmas. A helyszín gyűjteménye számos aktuális társasjátékot tartalmaz minden fajtából. A videócsaták rajongói számára a Sega, Xbox+kinect, Dendi, Sony Playstation One konzolok állnak rendelkezésre. Van egy kávézóként, könyvtárként, co-working térként, előadóteremként és moziként felszerelt művészeti tér is.

Az aktív játékok kedvelői számára a MechtaTut egy külön szobát kínál egy professzionális teniszasztalhoz, amely teniszjátékhoz van felszerelve. És a látogatók számára, akik meg tudják verni a szabad klub csillag – recepciós Tehát

  – vannak meglepetések.

  Az antikávézóban való egyperces tartózkodás díja személyenként 2 rubel. A minimális csekk ára 100 rubel, a maximális csekk ára pedig 500 rubel, kivéve az Xbox-játékosok esetében. “A DreamTut lehetőséget ad a látogatóknak, hogy magukkal vihessék az italokat és az ételeket. A szabad zónában felszereléseket és szobákat bérelhet, valamint asztalokat foglalhat.

  1. Cím: Szentpétervár, ul. Van egy kis kávézó a Jessenszkaja utcában, az Eszenin utca 2. szám alatt.1, .1, szoba. 87-
  2. Telefon: +7-911-755-64-78/
  3. Nyitva tartás: keddtől csütörtökig, beleértve a vasárnapot is, 14:00 és 23:00 óra között, pénteken és szombaton 14:00 és 01:00 óra között
  4. Weboldal:

  Szabadság

  Értékelés: 4.3

  Szabadság

  A minősítés nyolcadik sorát az anti-café Freedom kapja, ahol kakaót, kávét vagy teát lehet inni gyümölcsökkel és kekszekkel korlátlan mennyiségben. Saját ételt és italt hozhatsz magaddal, vagy kiszállíttathatod magadnak.

  A Freedom előnyei – figyelmes személyzet, nagyszerű vízipipa. Filmeket nézhet és számos társasjátékot, például sakkot és pókert játszhat. A játékosok pedig több mint 15 féle Sony Playstationt játszhatnak.

  A művészeti térben vízipipaszoba vagy olvasószoba, valamint egy fotófal is található. A maffia-rajongók számára a Freedom egy különleges kártyát biztosít. A szalonban kellemes zene szól, légkondicionáló, puha puffok, egy nagy plazma.

  A time caféban parafadíj van. Tehát egy üveg alacsony alkoholtartalmú italért 25 rubelt, egy közepes alkoholtartalmúért 100 rubelt, egy erős italért pedig 150 rubelt kell fizetni.

  1. 1 óra díjazása 350 rubel. Ezután a perc 3 rubelbe kerül.
  2. Cím: Szentpétervár, Energetikov av. 26, 1. emelet
  3. Telefon: +7 (991) 487-42-62
  4. Nyitva tartás: minden nap 14:00-tól 2:00-ig

  Sima

  Értékelés: 4.2

  Smoothie

  A kilencedik helyet a Sneet művészeti klaszter foglalja el, amelyet Alexey Sergienko, egy szentpétervári művész hozott létre. Az Antikafé közvetlenül a Palota téren található. A time-café különlegessége, hogy lehetőség nyílik a szent helyek gyönyörű tájainak megtekintésére. A festmények kolostorokat és Oroszország festői szegleteit ábrázolják. Az antik kávézó látogatóinak többségének kedvence lett egy “százszorszép” fotózóna, amelyen a háttérben gyönyörű és élénk fotókat kapnak. A látogatók gyakran elismerően nyilatkoznak az Elhagyott festmények projektről is, amely régi festményeknek ad második életet.

  A Snityben különböző hangszereken játszhatsz: szájharmonika, gitár, bjamba, zongora, ukulele, balalaika. A hangulatos légkör megteremtése érdekében az antik kávézó barátságos személyzete minden vendéget harapnivalókkal és forró teával kínál.

  A Snity gyakran ad otthont kamarakoncerteknek és érdekes előadásoknak. A kerékpárosok csütörtökönként ingyenesen javíttathatják járműveiket. A saját kávézó megnyitásáról álmodó vendégek egy napra kipróbálhatják magukat az étterem-verandán.

  1. Cím: Szentpétervár, Moshkov per., 4,
  2. Telefon: +7 812 570-13-14
  3. Nyitva tartás: 11:00-tól 23:00-ig
  4. Weboldal: cafe-19658.üzleti.weboldal
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: