9 legjobb ingatlanügynökségek Samara területén

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

Ma körülbelül száz ingatlanügynökség van Szamarában. Népszerűségük nem meglepő, mivel a csalók száma növekszik, és még a legegyszerűbb tranzakció is sok problémát okozhat az átlagember számára egy tapasztalt ingatlanügynök útmutatása nélkül. A sztereotípiákkal ellentétben ma már nemcsak lakást lehet vásárolni, eladni vagy bérelni, hanem számos egyéb szolgáltatást is igénybe vehet az ingatlanügynököktől. Ezek közül: a kataszteri érték vitatása, ingatlanok kivásárlása és cseréje, tárgyak megvásárlása árverésen csökkentett értéken stb. A szolgáltatástól függetlenül fontos, hogy méltó és jó hírű céget válasszon. Hogy segítsen eldönteni, melyiket válassza, szakértőink összeállítottak egy listát a legjobb ingatlanügynökségekről Samara városában. Mindegyikük már régóta a piacon van, és sok pozitív véleményt kapott.

9 legjobb ingatlanügynökségek Samara területén

Jelölés Helyszín: Név Értékelés
9 A legjobb ingatlanügynökségek Samara városában 1 Szövetség ingatlanok 5.0
2 Malachit 4.9
3 Padlók 4.8
4 Samara fényei 4.7
5 Üzleti Garant 4.6
6 Látogasson el a oldalra 4.5
7 Para 4.4
8 Az ingatlanügynöke 4.3
9 Daria Ivanova Ügynökség 4.1

Szövetség ingatlanok

Értékelés: 5.0

Alliance Properties

A cég szakemberei segítenek Önnek az adás-vételi ügyletekben, az alacsony kamatozású jelzáloghitelek megszerzésében és minden egyéb ingatlanokkal kapcsolatos kérdésben. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, nem kell az esetekbe szaladgálnia és dokumentumokat gyűjtenie. Mindez a tapasztalt szakemberek számára. Ha talált egy vevőt, de valamivel kapcsolatban kétségei vannak, megrendelheti az üzlet egyszerű kísérését, vagy tanácsot kérhet előtte. Sok ügyfél szerint mindig teljes körű tájékoztatást és időben segítséget kap különböző kérdésekben.

Az ügynökségnek sok dicsérő véleménye van. Egy tapasztalt Yandex vásárló megjegyzései alapján.Piac: “Kiválasztottak nekünk nagyszerű lehetőségeket, hogy itt lakást vegyünk, és nagyon gyorsan. Az eladás nagyon gyorsan ment. Szakemberek! Minden tekintetben megvédte az érdekeinket, mindig meghallgatott és segített a döntéseinkben. A megbízhatóság és az ügyfelekre való gondos odafigyelés miatt az ügynökség bekerült a legjobb minősítésünkbe.

Malachit

Értékelés: 4.9

Malachit

A Malahit Ingatlaniroda évek óta a luxus ingatlanokra specializálódott. Csak a legmegbízhatóbbakat kínáljuk itt eladásra. A céghez évek óta sok ügyfél fordul, 2004 óta működik, és a luxus ingatlanpiac szakértőjeként vált híressé. A vállalat saját adatbázisában érdekes ajánlatokat és meglehetősen magas szintű szolgáltatást kínál. A “Malakhit” nemcsak Szamarában, hanem a szamarai régióban is vezető szerepet tölt be. A helyi szakemberek mindent tudnak az ingatlanokról, és képesek gyorsan lebonyolítani mind az eladást, mind a vásárlást.

Olvasson tovább  11 legjobb étterem Moszkvában gyermekszobával

A bankokkal való hosszú távú együttműködés lehetővé teszi a vállalat ügyfelei számára, hogy gyorsan kedvező jelzáloghitelhez jussanak. Itt kiválaszthatja a legmegfelelőbb programot a jelzáloghitel megszerzéséhez, és segít elkészíteni a bank által figyelembe veendő dokumentumcsomagot. Az ügynökséggel csak hétköznapokon lehet időpontot egyeztetni. A céggel kapcsolatos ügyfélvélemények 90%-a pozitív, ezért szerepel a minősítésünkben.

Padlók

Értékelés: 4.8

Padlók

Az Etazhi képviselteti magát Oroszországban és a FÁK-országokban. A vállalat gyorsan hálózattá vált, mivel kiváló szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, és tapasztalt szakemberekből álló csapattal rendelkezik. A vállalat szolgáltatásainak többsége online érhető el. Gyakran kínálnak nagyszerű kedvezményeket és promóciókat is. Időpontot foglalhat egy ingyenes konzultációra a cég bármelyik magasan képzett szakemberével.

A cég ügyfeleinek visszajelzései két táborra oszlanak – vannak boldogok és nem annyira boldogok, de a legkomolyabb és összetett tranzakciókban a vállalat a legmagasabb szinten mutatkozott. Itt lakások bérbeadásával, vásárlásával és eladásával foglalkoznak a másodlagos piacon, valamint segítenek a jelzáloghitelek intézésében. A vállalat különösen jó az ingatlanok értékesítésében. Egy tapasztalt vevő megjegyzései: “Az Etazhi segítségével adtam el egy lakást. A barátaim azt tanácsolták. Dolgozott velem egy tapasztalt ingatlanügynök. A tranzakció zökkenőmentesen zajlott, nagyon elégedett voltam. Nincs előzetes díj, csak az üzlet megkötése után. A vállalat több mint 20 éve sikeresen dolgozik ingatlanokkal, amiért szerepel a minősítésünkben.

Samara fényei

Értékelés: 4.7

Samara fényei

Az iroda az Orosz Ingatlanügynökök Céhének tagja. A vállalat saját adatbázissal rendelkezik mind az új lakások piacán, mind a másodlagos piacon található lakásokról. Az ügynökség egyetlen hátránya – a szolgáltatások magas költségei. Az ügyfelek szerint azonban az árat az ügynökség magas szintű szolgáltatása indokolja. A helyiek a legmegbízhatóbb vállalatnak tartják. A tulajdonjog elvesztése elleni tranzakciós biztosítás nyújtása.

A “Lights of Samara” ügynökség segít Önnek, hogy szakértői értékelést készítsen a lakhatásról, a nyereséges eladásról, cseréről, vásárlásról vagy bérlésről Szamara bármely területén. Samara. Az ügynökség egyik legnépszerűbb szolgáltatása az üzlet jogi támogatása. Az ügyfelek az elfogadható árakat és a személyzet professzionalizmusát is megemlítik. Ha új építésű vagy jelzáloghiteles lakásvásárlást tervez, segítenek a legkedvezőbb feltételek elérésében. Ez a cég rendelkezik a legtöbb szakmai díjjal Szamara városában. Ezért került az ügynökség a toplistánkra.

Olvasson tovább  Top 20 bár Moszkvában

Üzleti Garant

Értékelés: 4.6

Üzleti Garant

A minőségi szolgáltatás a vállalat alkalmazottainak egyik legerősebb jellemzője. A “Business Garant” egy multidiszciplináris vállalat, amely kész üzleti projektekkel, adótanácsadással foglalkozik, valamint szolgáltatásokat nyújt a számvitel, a jog és az ingatlanügyletek területén. Készek vagyunk azonnal és előnyösen megtámadni az ingatlan kataszteri értékét, legalizálni háza és lakása újratervezését, jogi támogatást rendelni különböző ügyletekhez és így tovább. Az ügynökségnek kiterjedt adatbázisa van másodlagos és luxus ingatlanokról is. Az ügynökség csapata széleskörű tapasztalattal és a piaci törvények mélyreható ismeretével rendelkezik.

A piacon 15 éve a vállalat sokszor kínálja a legérdekesebb és legaktuálisabb ajánlatokat ügyfeleinek. A vállalatnak sok pozitív visszajelzése van. Egy tapasztalt vásárló megjegyzéséből: “Köszönöm, hogy teljes mértékben támogatta az új épületben lévő lakásvásárlási üzletet! Az ingatlanügynökünk nagyon felelősségteljes és aprólékos a munkájában, az összes dokumentum helyességére és árnyalataira. Mindig tájékoztatott a vásárlás minden folyamatáról és szakaszáról. Ez azért van, mert a lelkiismeretes hozzáállás a részletekhez, szakértőink választották az ingatlanügynökség a minősítésben.

Látogasson el a oldalra

Értékelés: 4.5

Látogasson el a oldalra

Az ingatlanügynökség “Látogatás” az alapvető ingatlanszolgáltatások teljes listáját nyújtja, miközben rögzíti a kapcsolódó tevékenységeket. Népszerűsége sokkal nagyobb, mint a versenytársaké, amint azt a Yandex és a Google keresések eredményei alapján meg lehet ítélni. A cég sikeresen együttműködik a legnagyobb oroszországi bankokkal, és garantálja ügyfeleinek a legalacsonyabb jelzáloghitel-kamatlábakat.

A cég értékeléseket és elemzéseket is végez. Végezze el az objektum értékelését itt teljesen ingyenes lehet. Az ügynökség számos vezető ingatlanfejlesztővel dolgozik Szamarában, és sikeresen tárgyalásokat folytat az újonnan épült lakásokról. Van “Turbo lakáseladás” szolgáltatásuk, és a szakértők valóban képesek a legrövidebb idő alatt megkötni az üzletet. Hűségprogram a törzsvásárlók számára. “A Visit 2004 óta van a piacon. Az ügynökséget figyelmes ügyfélkiszolgálása és széles körű szolgáltatásai miatt választották.

Egy pár

Értékelés: 4.4

Pár

Az ingatlanügynökség 2008 óta van a piacon. Fő szakterülete – házak és lakások bérbeadása és értékesítése. Az ügynökség több mint 20 magasan képzett szakembert foglalkoztat. A területen szerzett széles körű tapasztalatuknak köszönhetően gyorsan találnak sok érdekes lehetőséget a lakások és házak számára. A vállalat saját adatbázisa több mint 100 000 aktív ajánlatot tartalmaz. A vállalat új építkezésekkel, másodlagos piaccal és elit ingatlanokkal is foglalkozik.

Olvasson tovább  Top 8 szülés előtti klinika Moszkvában

Az ügynökség szakemberei ügyesen tárgyalnak az eladóval, ingatlan megtekintést végeznek, és lelkiismeretesen elemzik a dokumentumokat. Új otthonra van szüksége, az ügynökség 1-5 nap alatt költözhet be. A cég nem számít fel előleget, a jutalék pedig 2% az üzletkötés után. Ha úgy dönt, hogy eladja az ingatlant, a cég elkészíti otthona vagy lakása professzionális bemutatását, fényképeket és videókat készít, és minőségi reklámkampányt szervez. Szakértőink több száz véleményt elemeztek a cégről, és hozzáadták a legjobb értékeléshez a gyors kereséshez és tranzakciókhoz.

Az ingatlanügynöke

Értékelés: 4.3

Az ingatlanügynöke

A vállalat több mint 19 éve van jelen a piacon. Az ügynökségnek az ügyfelekkel szembeni felelősségét mindig egy vezető biztosítótársaság biztosítja, így mindenki, aki az ügynökséghez fordul szolgáltatásért, kétszeresen biztonságban érzi magát. A cég nem számít fel előleget a munkáért, de a tranzakció végrehajtása után 2%-ot vesz fel az ingatlanközvetítésért és 2% jutalékot a rendszerért. A vállalat személyre szabottan közelíti meg az egyes ügyfeleket. Más ügynökségektől eltérően, saját boltja van a kész vállalkozásoknak. Az ügynökség ingatlanértékeléseket is végez, állami lakásigazolásokkal dolgozik, segít kereskedelmi ingatlanok eladásában vagy bérbeadásában stb.

A vállalat saját képzési központtal rendelkezik, amely a tapasztalaton és a szakmaiságon alapul. Rendszeres képzések, minősítések, szemináriumok segítenek az ingatlanügynököknek megfelelni a piac modern követelményeinek. A képzési központban van egy “Ingatlanügynökök iskolája” is. Az ügynökség hosszú múltra tekint vissza az ingatlanpiacon, és joggal foglal el vezető pozíciót a szamarai ingatlanszolgáltatások piacán. Az ügynökség több ezer sikeresen lebonyolított ügylet miatt szerepel a minősítésünkben.

Ügynökség Ivanova Daria

Értékelés: 4.2

Ügynökség Ivanova Daria

Az Ivanova Daria Ügynökség kényelmesen helyezkedik el Samara különböző kerületeiben. Összesen 5 fióktelep van. A változatok kiválasztásának és az ügyletek feldolgozásának nagy sebessége megkülönbözteti a többi ügynökségtől. Az ágak kényelmes elhelyezkedése és a szolgáltatások széles skálája minden évben egyre inkább vonzza az ügyfeleket az Ivanova Daria ügynökséghez. Kizárólag minősített szakemberek dolgoznak nálunk, ami azt jelenti, hogy a határidők sosem túl hosszúak.

Az ingatlanszolgáltatások alapkínálatán túlmenően kapcsolódó területeket is kínálnak: jogi, kataszteri, topográfiai és geodéziai szolgáltatásokat. A vállalatról szóló vélemények többnyire pozitívak. “A világjárvány miatt nem tudtam részt venni a lakáseladáson. Ügynök kezelte a tranzakciót meghatalmazással számomra. A profi munkája az arcodban”. Az ügynökséget a magas szakmai hozzáértés és az egyes tranzakciók részleteire fordított figyelem miatt vettük fel a minősítésünkbe.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: