9 legjobb munkaerő-közvetítő ügynökség Moszkva városában

*A szerkesztőbizottság szerint a legjobbak értékelése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem útmutató a vásárláshoz. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A modern életritmus nem teszi lehetővé, hogy mindent egyedül oldjunk meg. Ezért fordulnak sokan egyre inkább dadákhoz, bébiszitterekhez, kertészekhez, házvezetőnőkhöz stb. Nehéz azonban biztosnak lenni abban, hogy minden alkalmazott, akit felveszünk, tisztességesen végzi a munkáját. Ezenkívül egy kívülálló betolakodóvá válik – ez gyakran a fő félelem, amely megakadályozza az ilyen szolgáltatások használatát.

De örülünk, ha jelentkezik. Számos toborzó ügynökség van a piacon. Az alapos háttérellenőrzésnek köszönhetően biztos lehet az Ön biztonságában és a személyzet megbízhatóságában. Egyetlen alkalmazott sem jut be könnyen az ilyen ügynökségek adatbázisába. Ehhez teljes körű orvosi vizsgálaton kell átesniük, beleértve egy pszichiáter vizsgálatát is, alá kell vetniük magukat a szükséges teszteknek, és néha még egy poligráfos vizsgálaton is át kell esniük. Különösen nehéz jó munkaerő-kölcsönző ügynökséget választani a fővárosban. A választék túl széles. Szakértőink azonban képesek voltak elemezni és kitalálni, hogy melyikükben lehet megbízni. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb moszkvai munkaerő-közvetítő ügynökségeket, amelyek segítségével felveheti a szükséges személyzetet.

9 legjobb otthoni munkaerő-közvetítő ügynökség Moszkvában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
9 legjobb moszkvai személyzeti ügynökségek itt: Moszkva 1 Alconty 5.0
2 MosNaim 4.9
3 Quiti 4.8
4 Megbízható emberek 4.7
5 Okos ügynökség 4.6
6 Mila Kempinski személyzet 4.5
7 Napos kör M 4.4
8 Bianco 4.3
9 Segítő ügynök 4.2

Alkonti

Értékelés: 5.0

Alcounty

Olcsó munkaerő-közvetítő ügynökség Alconiti – a hely, ahol mindenféle segítőket találhatsz. Az első dolog, ami vonzza az ügyfeleket, az az alacsony ár, összehasonlítva más moszkvai munkaerő-közvetítő ügynökségekkel. Itt megtalálja az összes szükséges munkatársat, akik több éves tapasztalattal és lelkes ajánlásokkal rendelkeznek. A vállalat nagy előnye, hogy gyorsan reagál minden helyzetre. Néhány álláskeresőnek azonban negatív véleménye van a cégről, mivel nem mindig van számukra megfelelő állás.

Az interneten számos jó ügyfélreferenciát talál az ügynökségről. Egy tapasztalt Yandex vásárló megjegyzéséből.Piac: “Jó ügynökség, gyorsan felvett egy tapasztalt sofőrt. Külön köszönet az üzemeltetőknek a munka hatékonyságáért és minőségéért”. Különböző személyzet áll rendelkezésre – dadák, házvezetőnők, sofőrök, szakácsok, kertészek, testőrök… A költségek megfizethetőek. Például a bébiszitter-szolgáltatások óránként 200 rubelről indulnak. A menedzserek mindig kapcsolatban vannak, és szinte azonnal felveszik a helyettesítést, ha szükséges. Ez az oka annak, hogy az ügynökséget.

MosNaim

Értékelés: 4.9

MosNaim

A MosNaim munkaerő-közvetítő ügynökség olyan toborzó ügynökség, amely szolgáltatásokat nyújt a moszkvai munkáltatóknak. Az ügynökséget első osztályúnak tartják, mivel mind az álláskeresők, mind az ügyfelek elégedettek a munkájával. Könnyű dadát, szobalányt, takarítót, sofőrt vagy kertészt találni ennek a cégnek a segítségével. A vállalat szigorúan követi ügyfelei igényeit. A cég nagy előnye, hogy a szerződés aláírása után 500 napon belül korlátlan számú cserét kaphat. De szerencsére erre ritkán van szükség. Általában a vállalat vezetői az első pillanattól kezdve kitalálják az ügyfelek minden kívánságát, így a személyzetet nem kell lecserélni.

Olvasson tovább  7 legjobb autósiskola Kazán területén

Az egyetlen kellemetlenség az, hogy a vállalat honlapján nem szerepel a személyzet munkájának ára. Minden operátor azonnal válaszol a telefonra, így ha bármilyen kérdése van, csak hívja a menedzserüket. Az ügyfelek szerint a személyzet barátságos, segítőkész és figyelmes. Ennek köszönhetően a vállalat ügyfélköre évről évre növekszik. A MosNaim pénzt takarít meg ügyfeleinek és időben megoldja problémáikat. Ezért került az ügynökség a rangsorolásba.

Quiti

Értékelés: 4.8

Quiti

A cég az ügyfelek számára támogatást nyújt gyermekeik számára, amíg szüleik dolgoznak vagy máshol tartózkodnak. Integritás, felelősség és hatékonyság – három olyan tulajdonság, amelyek miatt az ügyfelek értékelik a Quiti munkatársait. A cég által biztosított személyzetnek köszönhetően minden gyermek időben részt vesz az extra tevékenységeken, és biztonságosan utazik a városban, amikor a szüleik távol vannak. Az ügyfelek szerint a cég nagy előnye, hogy bármilyen vitás kérdés esetén a menedzser mindig időben közreműködik. A legtöbb ügyfél szereti a személyes toborzás egyértelmű algoritmusait. A cég gondozói nagy tapasztalattal rendelkeznek, és a személyzet kiválasztását személyesen egy pszichológus és egy nyomozóiroda végzi. A vállalat gondos kiválasztása biztosítja, hogy ügyfelei mindig elégedettek legyenek a szolgáltatással.

A gyermekkísérés egyszerű: meg kell hagynia egy alkalmazást a weboldalon, majd kap egy becslést és egy kísérési formát, fizetnie kell a szolgáltatásokért, és várnia kell a kíséretet a kijelölt időben. A vállalat rendszeres ügyfelei az iskolai és óvodáskorú gyermekek rendes szülei, a magán oktatási intézmények képviselői és a különböző rendezvények szervezői.

Megbízható emberek

Értékelés: 4.7

Megbízható emberek

Az ügynökséget azonnal elismerik az éjjel-nappal tartó toborzási munkájáért. Ennek köszönhetően az ügyfelek mindig gyors eredményeket kapnak, amelyek teljes mértékben megfelelnek a kívánalmaknak. Az ügyfeleknek tetszik, hogy néha a cég igazgatója is jelen van a toborzáskor, ami csak növeli az ügynökségbe vetett bizalmukat. Figyelmes és segítőkész személyzet. A személyzet kiválasztásakor gyakran számos lehetőséget kínálnak, így az ügyfelek mindig sok közül választhatnak.

A magas szintű szolgáltatás ellenére a vállalatnak megvannak a hátrányai is. Itt nem találunk kertészt, ápolót, testőrt vagy biztonsági őrt. Az ügyfelek szerint a toborzási ügynökség csak felelős alkalmazottakat közvetít, ami nagyban megkönnyíti az életüket. A vállalat árpolitikája nem igazán emelkedik ki a versenytársak közül. Az árak meglehetősen átlagosak, de soha nem túlárazottak. A vállalatot a lelkiismeretes munkához való hozzáállásáért rangsorolják.

Olvasson tovább  14 legjobb online programozási tanfolyam

Okos ügynökség

Értékelés: 4.6

Okos ügynökség

A munkaerő-közvetítő ügynökség megbízható dadákat, házvezetőnőket és egyéb háztartási alkalmazottakat közvetít ügyfelei számára. Az ügynökség által kínált dadák legalább 3 éves családi munkatapasztalattal rendelkeznek. A cég azért is vonzó, mert nagyon kedvező az ára. Itt történik a személyzet igény szerinti egyéni kiválasztása, valamint a komplex kérdések kezeléséhez nyújtott teljes éves támogatás. Ha ilyen helyzetbe kerül, azonnal kapcsolatba léphet a céggel. A helyzetek megoldása érdekében szükség esetén az alkalmazottak akár Önhöz is fordulhatnak.

A dadák között nemcsak oroszul beszélő személyzet van, hanem kínai és kameruni is. Az ügynökség több orvosi laboratóriummal működik együtt, amelyek ellenőrzik a személyzetet a veszélyes betegségek hiányának megállapítására. Annak érdekében, hogy ügyfeleik a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, a Clever Agency ellenőrzi az alkalmazottakat mentális egészségügyi problémákra is. Több mint 15 000 jelöltet tartalmazó saját adatbázisuk lehetővé teszi számukra, hogy nagyon gyorsan toborozzanak munkatársakat. A munka hatékonysága és a minőségi orvosi vizsgálat a munkavállalók toborzási ügynökség szerepelt a minősítésünkben.

Mila Kempinski személyzet

Értékelés: 4.5

A személyzetet nagyon szigorúan választják ki ebben az ügynökségben, és mindenki biztosan beszél egy pszichoanalitikussal. Ráadásul itt csak referenciákkal rendelkező szakembereket alkalmaznak. Továbbá, minden jelöltnek csak Moszkvában kell laknia. A vállalat magas szintű tapasztalatot vár el a pályázóktól. Legalább több évet kell dolgozniuk a szakterületükön, mielőtt felveszik őket.

A kellemes menedzserek gondosan kitöltik a kéréseket, így a kiválasztott személyzet mindig megfelel az ügyfelek kívánságainak. Az egyetlen hátránya a cégnek az árak hiánya a weboldalon. Egyes ügyfelek nem találják nagyon kényelmesnek. És egyébként is figyelmet érdemel. Az ügyfelek visszajelzéseinek 99%-a pozitív. A tapasztalt vevő megjegyzéséből: “Köszönöm szépen az ügynökségnek a figyelmességet és a kiváló munkát! Mindenképpen ajánlom barátaimnak és ismerőseimnek. Még a nem szabványos kéréseket (pl. műszakok) is magas fokú szakszerűséggel kezelik, amiért az ügynökséget a következő minősítéssel értékelik.

Napos kör M

Értékelés: 4.4

Napos kör M

Ha elfoglalt a munkával és a napi teendőkkel, mindig talál megbízható segítőket ebben a munkaerő-közvetítő ügynökségben. A vállalat több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Nem korlátozzák, hogy hányszor látják egy jelölt profilját, és szükség esetén lecserélik a személyzetet. A korábban a cégnél kezdett ügyfelek több mint 70%-a nem váltott újra céget. Pozitívan beszélnek a cég munkájáról, mert itt gondosan ellenőrzik a jelöltek dokumentumait, valamint a korábbi munkahelyekről szóló referenciáikat. Csak ezután kerülhetnek be a munkaerő-közvetítő ügynökség több mint 30 fős személyes adatbázisába.

Az ügynökség tagja a “Szakértői Tanács №1” közszervezetnek a párizsi háztartási alkalmazottak toborzása terén. Moszkva és a moszkvai régió. Itt találhat dadát, nevelőnőt, bébiszittert, házvezetőnőt, au pair-t, oktatót, VIP ruhatárost, házvezetőnőt, sofőrt, szakácsot és kertészt. A tapasztalt vásárló megjegyzéséből: “Az ügynökség magas szakmai színvonalú szakembereket foglalkoztat. Mindig az otthoni személyzetet az igényeimhez igazítja”. A cég mindig az ügyfelei igényeit szolgálja ki, és ezért a legjobbak közé került.

Olvasson tovább  Top 5 lézeres szőrtelenítő klinika Moszkvában

Bianco

Értékelés: 4.3

Bianco

Szigorú kiválasztás és tapasztalt házi személyzet – ez a leggyakoribb jellemzés az ügynökségről azoktól az ügyfelektől, akik már kapcsolatba léptek a Biancóval szolgáltatásért. Nagy tapasztalattal rendelkező házvezetőnőket és dadákat kínálnak. Mindegyikük legalább 5 éve dolgozik a vállalkozásában, rengeteg lelkes ajánlást kapott, és átment egy orvosi vizsgálaton. Ez biztosítja a vállalat ügyfelei számára a nyugalmat.

A cég egyetlen hátránya, hogy csak alapvető háztartási személyzetet – dadákat, nevelőnőket, házvezetőnőket és sofőröket – biztosítanak. A gondozóknak, szakácsoknak, házvezetőnőknek, vidéki házak vezetőinek, kertészeknek egy másik ügynökséghez kell fordulniuk. Ennek ellenére az ügyfelek elégedettek a cég szolgáltatásaival, mivel a cég 100%-os szakértelemmel rendelkezik a szakterületén. Ezt a visszajelzések is megerősítik: “Több mint tíz éve dolgozom a Bianco ügynökségnél. Gordey-val és Nataliával csak néhányszor találkoztunk az évek során, mert a személyzetet nagyon profin választották ki, és hosszú órákat dolgoztak. De a három gyermekem felnőtt, és a dadákkal és nevelőnőkkel szemben támasztott követelmények megváltoztak, és minden változás kiváló volt. A vállalat a minősítés minden elemében megérdemli a vonalat.

Segítő ügynök

Értékelés: 4.2

Segítő ügynök

Itt találhat dadát, házvezetőnőt, idős vagy beteg személy gondozóját, kismamát, dadát speciális igényű gyermekek számára és másokat. Ha van egy vidéki háza, itt talál egy tapasztalt menedzsert. Ha ehhez a céghez jelentkezik, az első 24 órában megkapja az első kérdőíveket a jelöltekkel együtt. Az ügynökség próbaidőszakot biztosít a dadák kiválasztásakor. Ez azért fontos, mert néha saját meggyőződésük és nézeteik lehetnek a szülői magatartásról, amelyeket a szülők nem feltétlenül értékelnek. Az első 5 napban nem kell fizetnie a személyzet szolgáltatásaiért. Csak akkor írják alá a szerződést, és csak akkor kezdik el a közös munkát, ha biztosak abban, hogy ez a megoldás megfelel Önöknek.

Ha már van belföldi személyzete, akkor használhat poligráfos vizsgálatot. Ez egy népszerű szolgáltatás, amelyen keresztül könnyen megtudhatja a felvett jelölt jóhiszeműségét. A vállalaton belül minden alkalmazott helyettesíthető. A fő okok a következők: a temperamentum összeférhetetlensége, a képesítési követelmények változása, a körülmények miatti változások (ideiglenes, részmunkaidős), a munkáltató hozzáállása. A szerződés időtartama alatt felveheti a kapcsolatot a céggel, és gyorsan és ingyenesen segítséget kaphat. A munkaerő-közvetítő ügynökség kiváló munkát végez az ügyfelek megfelelő munkaerővel való ellátásában, amiért bekerült a minősítésünkbe.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: