9 legjobb szépségklinika itt: Szentpétervár

*A legjobbak értékelése a szerkesztőség szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

A kozmetológiai klinikák szolgáltatásai iránti kereslet évről évre csak növekszik. Még a férfiak is fiatalnak és ápoltnak akarnak látszani. Szentpéterváron több mint 300 intézmény kínál egészségügyi és szépségápolási eljárásokat. Bemutatjuk az északi főváros legjobb szépségklinikáinak értékelését. A választékban olyan népszerű központok szerepelnek, amelyek jó szolgáltatási kínálattal és jó hírnévvel rendelkeznek.

A legjobb kozmetikai klinikák értékelése Szentpéterváron

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb kozmetológiai klinikák értékelése Szentpéterváron 1 GMT C
 • nic
 • 5.0
  2 SPIK 4.9
  3 Medieesthetic 4.8
  4 Esztétikai klub 4.7
  5 Atribuyut 4.6
  6 GrandMed 4.5
  7 Mara C
 • nic
 • 4.4
  8 Epi
 • um C
 • nic
 • 4.3
  9 Új bőr C
 • nic
 • 4.2

  GMT C
 • nic
 • Értékelés: 5.0

  GMT C<li></div><p>nic” src=”/wp-content/uploads/2023/04/79216666197111-239-.jpg” height=”409″ title=”GMT C</p><li>nic”><p>A rangsor első helyezettje a GMT C</p><li>nic. A modern központ az egyik leglátogatottabb a városban.<p>Miért olyan népszerű a klinika Szentpéterváron?? Először is, drága, minőségi berendezésekkel és bevált gyógyszerekkel. Arcápolás minősített ReAction, BeautyTek készülékekkel</p><li>ght, E-STYLE. A gépek fájdalommentes kezelést és gyors eredményt biztosítanak. Minimális ellenjavallattal és mellékhatással rendelkeznek.<p>Másodszor, a magas szintű szolgáltatásai és az egyes ügyfelekhez való egyéni hozzáállása miatt választották. Az árak nem a legalacsonyabbak, de megfelelnek az eredménynek és a szolgáltatás minőségének. Az intézmény honlapján található előtte-utána fotók valóban lenyűgözőek. Minden szolgáltatás és annak költségei a nyilvánosság számára, további kényszerítés vagy buktatók nélkül.</p><p>GMT C</p><li>nic – 2017-ben a Diamond Beauty és 2018-ban a Crystal Lotus szakmai díjak nyertese. Csak felsőfokú orvosi végzettséggel rendelkező, képzett szakembereket foglalkoztat. Képzettek a fiatalítási és revitalizációs technikákban.<p>A vélemények alapján a személyzet annyira segítőkész és udvarias, hogy a látogatók néha kényelmetlenül érzik magukat. Azt is fontos elmondani, hogy a létesítmény kényelmesen helyezkedik el a Petrográdszkaja metróállomás közelében, a Leo Tolsztoj utca 2A szám alatt. Időpontot online a weboldalon vagy a +7-812-701-08-30-as telefonszámon foglalhat.</p><h3>SPIK</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=SPIK

  Méltó arra, hogy bekerüljön a legjobb szépségipari intézet “SPIK” értékelésébe. A független felülvizsgálati bizottságok sok pozitív visszajelzést kaptak a klinikáról.

  Úgy gondoljuk, hogy a “SPIK” legfontosabb előnye a magasan képzett szakemberek. A csapat több mint 15 évvel ezelőtt alakult a Plasztikai és Arc- és Állcsontsebészeti Osztályon. Korszerű berendezésekkel dolgozó, jó hírű orvosok. Az eljárást követő első időszakban elkísérik a beteget.

  Az árak itt valamivel magasabbak, mint máshol. Például a pókhálós erek lézeres eltávolítása 1800 rubelről indul. Míg a GMT C

 • Ugyanezt a szolgáltatást 800 rubelért kínálják.

  Néhány szentpétervári lakos már évek óta látogatja a “SPIK” -et, és nem változtatta meg a választását. Gyakori ügyfeleink nem kételkednek orvosaink munkájának minőségében. Elszigetelt panaszok érkeztek a késedelmes időpontok miatt. Időpontot nem csak a +7-812-702-30-03 telefonszámon, hanem online is foglalhat. A Savushkin utcában két helyen is van, a 36. és a 8. K alatt. 2.

  Medieesthetic

  Értékelés: 4.8

  Mediæstetik

  “A Mediestetic az első esztétikai gyógyászati klinika Szentpéterváron. A plasztikai sebészet területén népszerű márkák termékeinek forgalmazója. A szépségközpont szakemberei csúcsminőségű professzionális berendezésekkel dolgoznak, csak bevált technológiát használnak, és a szépség, a fiatalság és az egészség terén a legújabb technikákat fejlesztik ki.

  A központ csapata 1997-ben alakult. Először egy kis szalon volt a Szennaja metró közelében. Hamarosan az esztétikai innovációk nemzetközi klinikájává nőtte ki magát, ami mindenképpen tiszteletre méltó. És most két címen található: Nyevszkij Prospekt 90-92 és Leninszkij Prospekt 178. A helyiségek valóban királyi kialakítása. Öröm itt lenni. Az ügyfelek mindig megjegyzik a tisztaságot és a kényelmet. A regisztráció a +7-812-327-20-00 és +7-812-210-33-47 telefonszámon, valamint online történik.

  A klinikáról alkotott vélemények meglehetősen ellentmondásosak. Egy dolog biztos, ha hibázik, vagy az eredmény nem túl finom, nincs mód arra, hogy visszakapja a pénzét.

  Esztétikai klub

  Értékelés: 4.7

  Az Esztétikai Klub szépségközpont továbbra is a lista élén áll. Az első klinikát 2010-ben nyitották meg a Vasziljevszkij-szigeten. 5 év sikeres munka után megnyitotta kapuit a második fiók a Vyborgskoe chaussee-n. Szentpéterváron ma 4 szépségterápiás központ működik. Regisztráljon a hivatalos weboldalon és a +7-812-421-86-50-es telefonszámon

  A szolgáltatások köre magában foglalja a lézeres fiatalítás minden típusát, fejlett injekciós technikákat, kriomodellezést, rádiófrekvenciás liftinget. A szakértők a következő jól ismert márkák professzionális kozmetikumait használják: Skeyndor (Spanyolország), Germaine de Capuccini (Spanyolország), SkinCeuticals (USA).

  Az “Esztétikai Klub” elnyerte az országos díjat az “Innováció és új technológiák bevezetése a kozmetológiában” kategóriában. A központ elnyerte az Aurora Diamond Award és a Grazia Award díjat. A klinikának kifogástalan a hírneve. A látogatók gyakori promóciókat élveznek az eljárásokra, tiszta és kényelmes helyiségekre és kényelmes elhelyezkedésre. Igaz, hogy az orvosok egy része kevéssé informatív tanácsot ad, ami nem felel meg a látogatóknak.

  Atribiut

  Értékelés: 4.6

  Attribútum

  A rangsorban a következő helyet a modern kozmetológiai és plasztikai sebészeti klinika foglalja el. Szentpétervár történelmi központjában, a Tavrichesky-kert mellett található.

  Az Atribiut szakemberei folyamatosan követik a kozmetikai ipar fejlődési trendjeit. Nem takarítanak meg pénzt a berendezéseken. Minden szoba úgy van felszerelve, mint egy intenzív osztály. A belső térben videokamerás megfigyelőrendszer és oxigénellátás van. Tapasztalt újraélesztők éjjel-nappal készenlétben állnak. “Az Atribiut minden évben emeli az orvosok szakmai színvonalát és nagyszabású tanfolyamokat szervez.

  A központ belseje úgy van kialakítva, mint egy modern művészeti galéria. A kerámiák és szobrok gyönyörűen kombinálódnak a formatervezéssel.

  GrandMed

  Értékelés: 4.5

  grand.jpg

  A “Grand Med” szépségklinika a látogatók maximális kényelmét szolgálja. A központ ismert a mosolygós és udvarias személyzetéről. A “GrandMed” már 20 éve van a piacon. A szépségterápiás központ jó hírnévnek örvend, amit a magas színvonalú szolgáltatásoknak és az alapítók nagy tapasztalatának köszönhetően meg is érdemel.

  Az internetezők a magas árakra és a parkolóhelyek hiányára panaszkodnak. Véleményünk szerint ezeket a hátrányokat a szolgáltatások széles skálája és a modern csúcstechnológiai berendezések rendelkezésre állása fedezi.

  A támogatás nem rezidensek számára is elérhető. Az alkalmazottak előre foglalnak szállodai szobákat. Időpontot a t. +7-812-604-24-12.

  Mara C
 • nic
 • Értékelés: 4.4

  Mara C<li></div><p>nic” src=”/wp-content/uploads/2023/04/81716666197111-689-.jpg” height=”410″ title=”Mara C</p><li>nic”><p>A Mara C modern ügyfélfelületi rendszert kínál</p><li>nic. A cég elindított egy mobilalkalmazást, ahol minden beteg nyomon követheti látogatásait, tervezheti jövőbeli látogatásait, valamint visszajelzést hagyhat és nyomon követheti a felhalmozott bónuszokat.<p>Mara C</p><li>A nic szépségterápiás központok hálózata. Annak ellenére, hogy a klinika csak 3 éve van a piacon, már elnyerte Szentpétervár számos lakosának bizalmát. 2020-ban a létesítmény a Yandex-felhasználók választása szerint az egyik legnépszerűbb étkezési hely volt. Ezt gyakran ajánlják a keresőmotorok oldalán.<p>Véleményünk szerint a Mara C népszerűsége</p><li>Ez csak akkor fog növekedni, ha a klinika személyzete kijavítja a hibát a szolgáltatások nyílt kivetése formájában, hogy növelje a csekk összegét. Egyébként nincs panasz az ügyfelek, valamint a mi szakértőink részéről.<p>Dicsérik a jól képzett személyzetet, az első találkozón történő ingyenes konzultációt, az elfogadható árakat, a szolgáltatások széles körét és a jó kedvezményeket. Különösen ajánlom a lézeres szőrtelenítési szolgáltatásokat.</p><p>A központ modern professzionális berendezéseket használ, a legújabb technológiát alkalmazza a szépségápolási szolgáltatások területén. A javasolt eljárásokról és árakról részletes tájékoztatást kaphat a weboldalon és a VK csoportban, illetve a +7-812-627-02-00 telefonszámon.</p><h3>Epi<li>um C<li>nic</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=Epi<li></div><p>um C</p><li>nic” src=”/wp-content/uploads/2023/04/51616666197111-479-.jpg” height=”419″ title=”Epi<li>um C<li>nic”><p>Klinika Epi</p><li>um C<li>A klinika elsősorban lézeres szőrtelenítésre specializálódott. Engedéllyel rendelkező orvosaink a legmodernebb berendezésekkel dolgoznak. A szolgáltatások árai Szentpéterváron a legalacsonyabbak közé tartoznak. Például egy teljes arc lézeres szőrtelenítése csak 1500 rubelbe kerül.<p>A klinika gyakran tart érdekes promóciókat. Például egy teljes testgyantázás 4500 rubelbe kerülhet. Az ügyfelek a kezelés fájdalommentességéről és hatékonyságáról nyilatkoznak. Nagyon gyorsan és negatív hatások nélkül távolítják el a szőrszálakat.</p><p>A központ a Vladimirsky Prospekt 5. szám alatt található. Regisztráció a +7-812-304-50-00 és +7-931-399-70-00 telefonszámon</p><h3>Új bőr C<li>nic</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=
  Olvasson tovább  16 legjobb éjszakai klub Moszkvában
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: