A 10 legjobb külföldi online boltok Oroszországban

*Szerkesztői értékelés. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A külföldi webáruházak remek hely a helyi piacokon nem kapható áruk megvásárlására. Például sok vállalat elvileg nem szállítja berendezéseit Oroszországba és a posztszovjet országokba. A Macy’s az Egyesült Államok egyik legnagyobb áruháza és az egyik legnagyobb online kiskereskedő az Egyesült Államokban, ráadásul sokkal alacsonyabb árakon vásárolhat, mint a helyi áruházakban.

És azok számára, akik egyedi termékeket szeretnének vásárolni, vagy csak pénzt akarnak megtakarítani, összegyűjtöttük a 10 legjobb külföldi online boltot, amelyek Oroszországba szállítanak. A bemutatott kiskereskedelmi oldalak mindegyike kínál női, férfi és gyermekruházatot, valamint néhány háztartási cikket.

A legjobb külföldi online boltok értékelése Oroszországban történő szállítással

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb külföldi online boltok szállítással Oroszországban 1 Macy’s 5.0
2 Yoox 4.9
3 Asos 4.8
4 Dress-for-less 4.7
5 Abercrombie Fitch 4.6
6 American Eagle 4.5
7 Következő 4.4
8 MCo 4.3
9 Marks and Spencer 4.2
10 Bonprix 4.1
11 Linkek 4.0

Macy’s

Értékelés: 5.0

Macy's

A Macy’s az Egyesült Államok egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalata. Maga a márka 1858-ban alakult. Százötven éves fennállása alatt több mint 800 amerikai kiskereskedelmi áruházra nőtt, és az online áruház több mint 200 országba, köztük Oroszországba is küld árut. A Macy’s azonban nem rendelkezik orosz nyelvű változattal a weboldalán.

A Macy’s választéka meglehetősen “hazafias”, és főként amerikai márkák képviselik. Itt megtalálod az Adidas, Alfani, Club Room, Effy, Haggar, Michael Kors, Under Armour és így tovább. A választék nagy része – a tömegfogyasztás dolgai, vagyis néhány viszonylag “prémium” márka, mint a The North Face, ritka és kis választékban van.

A külföldi vásárlókat elsősorban a kedvezmények érdekelhetik a Macy’s-ben – ez az online áruház nagyon gyakran és gyakorlatilag minden többé-kevésbé jelentős amerikai vagy világnapon tart kiárusítást. A választék is kellemes rendszerességgel megújul. Ahhoz, hogy egy extra kedvezményt, akkor iratkozzon fel kuponok és promóciós kódok.

Yoox

Értékelés: 4.9

Yoox

A Yoox egy viszonylag fiatal, de már most nagyon népszerű olasz online áruház. A világ több tucatnyi országába szállít árut, köztük Oroszországba is. Ezen kívül a Yooxnak van egy orosz nyelvű változata is. És ha 12 ezer rubeltől rendel (2021 májusától), az árut ingyen szállítják.

A Yoox kínálatában helyi olasz termelőktől és nemzetközileg elismert tervezőktől származó termékek egyaránt megtalálhatók. A Yoox nem egy tömegáruház, így nem találsz majdnem mindenféle “futócikket”. A kínálat középpontjában a Dolce Gabbana, a Prada, a Balenciaga, a Givenchy, a Gucci és a Thom
Asos és mások.

Olvasson tovább  12 szokatlan újévi ajándék

A Yoox választék fő érdeke a ritka modellek, amelyek gyakran nem is jutnak el az orosz polcokra, vagy hihetetlenül korlátozott “cseppek” -ben jönnek. Az árpolitika összhangban van a márkákkal. Természetesen a Yooxon néha vannak eladások, de még az eladások alatt sem fogsz tudni néhány ezer rubelért “eredeti Balenciaga edzőcipőt” vásárolni.

Asos

Értékelés: 4.8

Asos

Asos – nem éppen egy külföldi online bolt. Természetesen Nagy-Britanniában van a székhelye, a központja, a központi raktárak és még a vállalat saját gyártása is angol földön van, azonban Oroszországban az Asosnak meglehetősen működő képviseleti irodája van. Ezért az oldal teljes egészében orosz nyelvű. Igen, és néhány terméket orosz raktárakból szállítanak, így gyorsan érkezik (és nem kell vámot fizetni).

Az Asos kínálatának nagy része saját márkás áru. A legismertebb gyártók ruháit is megtalálod, mint például a Clavin Klein, Levi’s, Nike, Tommy Hilfiger, Vans és mások. A választékot a modern trendeknek való megfelelés jellemzi, így könnyen megtalálhatja a megfelelő ruhákat a megfelelő évszakhoz.

Az árpolitika meglehetősen szabványos a nagy kiskereskedők számára – a saját márkájú áruk olcsóak és a minőség megfelelő, a többi nem sokkal olcsóbb, mint más orosz üzletekben. Az Asos azonban rendszeresen tart nagyszerű árengedményekkel járó eladásokat.

Kézbesítés az Egyesült Királyságból a szokásos postai szolgáltatások által. Ha gyorsabban szeretne kapni – választhatja az expressz kézbesítést. 4 munkanapon belül kiszállítva. 2021 májusától az ára 1750 rubel, azonban ha a rendelés összege meghaladja a 7500 rubelt, akkor az expressz szállítás ingyenes lesz.

Dress-for-less

Értékelés: 4.7

Dress-for-less

A Dress for Less egy német online áruház, amely világszerte, így Oroszországban is rendeléseket küld. Az oldalnak van egy orosz nyelvű változata is. Az üzlet specializálódását a neve is tükrözi: európai és amerikai márkák ruháit kínálja alacsony áron.

A választék nagy részét világhírű tömegmárkák – Calvin Klein, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, LTB, Puma és így tovább – mutatják be. És szinte minden árut kedvezménnyel adnak el. Ez részben az online áruház pozicionálásának köszönhető – “divat outlet”-nek nevezi magát. Ezért a Dress for Lessnél megjelenő termékek árai gyakran jóval alacsonyabbak, mint a versenytársaké.

Ez azonban “átfedésben van” a szállítási költségekkel. Az online áruház a megrendeléseket Oroszországba a DHL futárszolgálaton keresztül küldi. A szállítás mindig fizetős szolgáltatás, és a vásárolt mennyiségtől függetlenül 1990 rubelbe kerül (2021 májusától). A minimális rendelési összegnek van egy korlátja. Ez 1,5 ezer rubel. A DHL szabványos szállítási módjának köszönhetően a megrendelése gyakran 5 és 15 munkanap között érkezik meg.

Abercrombie Fitch

Értékelés: 4.6

Abercrombie Fitch

Az Abercrombie Fitch “autentikus amerikai online ruházati boltnak” nevezi magát. Azonban világszerte szállítanak, beleértve Oroszországot is. Az oldalnak azonban nincs orosz nyelvű változata, csak angol nyelvű.

Olvasson tovább  12 legjobb fogászati implantátum klinika Moszkvában

A márka, amelynek mottója a “Luxus a mindennapi életben”, világszerte ismert. Oroszországban például számos viszonteladó van – akár moszkvai bemutatótermekkel is. Azonban jobb, ha az amerikai oldalon vásárol, ahol gyakran vannak eladások és különleges kedvezmények.

Az Abercrombie Fitch monomárkás üzlet, ami azt jelenti, hogy csak egy bizonyos gyártó termékeit forgalmazzák. A választék azonban meglehetősen széles, és magában foglalja az alkalmi és a “különleges” ruhákat is. Vannak márkás parfümök is.

Szállítás világszerte számos különböző futárszolgálattal, nem csak a DHL-lel. A költségek a vásárlás összegén alapulnak. 2021. február 25-én az Abercrombie Fitch minden 150 dollár feletti megrendelést ingyenesen küld. Ha a vásárlásod ennél az összegnél kevesebbe kerül, a szállítási költség 20-35 dollár, attól függően, hogy milyen gyorsan szeretnéd megkapni.

American Eagle

Értékelés: 4.5

American Eagle

Az American Eagle egy amerikai alkalmi ruházati márka és üzlet. Elsősorban a “hagyományos amerikai farmerekről” ismert, amelyek egyes felhasználók szerint minőségben a Levi’s-hez hasonlóak, de jóval kevesebbe kerülnek. Az American Eagle világszerte szállít, többek között Oroszországba is, és rendelkezik orosz nyelvű változattal.

Az American Eagle választékát főként saját márkájú termékek, valamint néhány, Oroszországban nem túl ismert partnercég termékei alkotják. A katalógusban a Disney, a Naito és más gyártókkal együttműködésben készült ruhák is szerepelnek. Az American Eagle webáruház rendszeresen tart eladásokat, amelyek akár 50-70%-os árengedményt biztosítanak.

Az American Eagle a DHL és más futárszolgálatokon keresztül történő kiszállítást kínál. Az üzlet automatikusan kiválasztja a megfelelő. Fontos megjegyezni, hogy minden ár tartalmazza a vámokat, így 200 euró felett is rendelhet, és nem kell vámot fizetnie. Ezen kívül a 8900 rubel feletti megrendelések (az oldal orosz verzióján) esetén a szállítás ingyenes lesz.

Következő

Értékelés: 4.4

Következő

A Next egy brit online bolt, amely az egész család számára készült ruházati cikkekre specializálódott. A kínálat nagy részét a baba-, gyermek- és tinédzser cikkek teszik ki. A Next szinte az egész világra szállít, beleértve Oroszországot is. Az oldal orosz nyelvű változata is elérhető.

A Next részben monomárkás online bolt. A bemutatott termékek többsége saját gyártású. Azonban az Adidas és néhány más márka is megtalálható, de nagyon korlátozott mennyiségben. Az árpolitika meglehetősen szabványos, de mindazonáltal a Nextnek van egy értékesítési részlege – az úgynevezett “Outlet”, és ott nagyon szép kedvezményekkel rendelkező termékeket találhat.

A megrendeléseket a DPD és a Pony Express közvetlenül az Egyesült Királyság raktárából szállítja Oroszországba. Csak 250 rubelbe kerül. A 2250 RUR feletti összértéket meghaladó megrendeléseket ingyenesen szállítjuk ki.

MCo

Értékelés: 4.3

MCo

Az MCo egy skót online bolt, amely alkalmi ruházatra és lakberendezési cikkekre szakosodott. Különösen jó ajánlatokat találsz farmer és farmer darabokra. Az MCo világszerte szállít, beleértve Oroszországot is. Az oldalnak azonban nincs orosz nyelvű változata – csak az angol nyelvű. Az árak rubelben értendők (kivéve a bannerhirdetéseket, amelyek fontban értendők).

Olvasson tovább  12 legjobb fogorvos Nyizsnyij Novgorodban

MCo – monomárkás bolt. Saját készítésű ruházati és otthoni kiegészítőket kínál. Az árképzési politika meglehetősen standard egy brit kisbolt számára, de extra pénzt takaríthat meg, ha az értékesítés és az olyan különleges ajánlatok, mint a “Három ing két áráért” vagy a “Két pár farmer 40 fontért” (kb. 4 ezer 2021 májusában).

A szállítási költségek a vásárlások mennyiségétől függnek. Ha a megrendelés összege kevesebb, mint 60 euró (kb. 5,5 ezer rubel), a költség 7,5 euró lesz. Ha ennél több, akkor ingyen szállítanak. A szállítási idő 10-14 munkanap. Gyorsabban megkaphatja rendelését, ha az expressz kézbesítést választja. Az expressz kézbesítésért mindig 22 eurós díjat kell fizetnie.

Marks and Spencer

Értékelés: 4.2

Marks and Spencer

A Marks and Spencer egy brit kiskereskedelmi és ruházati márka, amely a világ szinte minden országában jelen van. Oroszországban is elérhető – több tucat offline üzlet formájában a nagyvárosokban. Természetesen az orosz nyelvű oldal is elérhető.

A Marks and Spencer saját készítésű alkalmi, alap- és üzleti ruházatra specializálódott. Van még néhány brit márka a katalógusban, de ezek nem túl ismertek az Egyesült Királyságon kívül. Az árpolitika meglehetősen kellemes. Ezenkívül az MS rendszeresen szervez eladásokat, és az oldalnak van egy egész szekciója “szerencsés találatok 1000 rubelig”.

A Marks and Spencer Oroszországba az EDC, az orosz posta és az üzlet saját futárai révén szállít. Online is átveheti megrendelését. A szállítás mindig fizetős, és a költségek 200 rubeltől (“Orosz Posta”) 350 rubelig (“Futár”) terjednek. Az önfelvétel költsége – 0 rubel.

Bonprix

Értékelés: 4.1

Bonprix

A Bonprix egy német webáruház, amely a távértékesítésre szakosodott. Vagyis nincsenek offline helyszínek. A Bonprix futárszolgálattal szállít árut Oroszországba. Az oldal orosz változata elérhető.

A Bonprix kínálatát nagyrészt saját márkás ruházati termékek alkotják. Más gyártók csak nagyon korlátozott mennyiségben vannak jelen. A Bonprix azonban az alkalmi pólóktól kezdve az üzleti öltönyökön át az estélyi ruhákig mindent gyárt. A ruhák megfelelnek az európai divatirányzatoknak.

A megrendeléseket nemzetközi futárszolgálatok szállítják ki. Vásárlását a Boxberry, Hermes, PickPoint és más helyeken is átveheti. Végül, a távoli területeken a Bonprix az “Orosz Posta” segítségével szállítja ki a megrendeléseket. A szállítás mindig fizetős, a költségek a választott szolgáltatástól függnek. Bonprix shop fut rendszeres promóciók és küld ki promóciós kódokat, amelyek a szállítás ingyenes.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: