A 10 legjobb online német tanfolyam

*A szerkesztőbizottság szerint a legjobbak értékelése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám- vagy vásárlási útmutatónak szánjuk. A vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A német nyelv nem lett kevésbé népszerű, mint az angol. megtanulhatod offline órákon az iskolákban, de online tanfolyamokon is. Az online platformokon való tanulás segít csökkenteni az utazási költségeket és kényelmesebb menetrendet találni a dolgozó és tanuló diákok számára.

Németül utazáshoz, karrierépítéshez vagy csak szórakozásból. népszerűsége miatt nagyon sok iskola és platform jelent meg, ami nagyon megnehezíti a választást. A legjobb német nyelvtanfolyamok különböző programokat kínálnak kezdőknek és bizonyos alapokkal rendelkező tanulóknak egyaránt. Szakértőink elemezték az összes jól ismert tanfolyamot, és összeállítottak egy listát a legjobban tesztelt tanfolyamokról az Ön számára. A programok, a tanári kar és a diákok visszajelzéseinek részletes tanulmányozása révén objektív értékelést tudtak adni az összes iskoláról.

Hogyan válasszunk német nyelviskolát

A hirdetőtáblák tele vannak nyelviskolák csábító reklámjaival. Ez az, ami megnehezíti a választást: sokan vannak, és mindannyian a legmagasabb szinten vannak jelen. Ha éppen most tervezi, hogy megtalálja a megfelelő iskolát a nyelvtanulási igényeinek megfelelően, akkor a következő kritériumokra kell odafigyelnie:

 1. Licenc– mindenekelőtt. Különösen akkor, ha nem csak magadnak veszed fel a tanfolyamot, hanem nemzetközi vizsgát is szeretnél tenni. Ha a központnak nincs engedélye, vagy az lejárt, akkor elpazarolhatja a pénzét, mert nem kap tanúsítványt. Érdeklődjön arról is, hogy az iskolában vannak-e anyanyelvi beszélők.
 2. Tanárképzés. Ellenőrizze, hogy minden tanárnak van-e nyelvészeti vagy filológiai háttere. Fontos a tapasztalatuk is, hogy volt-e külföldi gyakorlatuk, hány sikeres csoportot vagy diákot tudtak már létrehozni.
 3. Tanulmányi anyagok.Tudja meg, hogy milyen tankönyveket használnak az órákon, és hogy azokat előre meg kell-e vásárolni.
 4. A beszélgető klub jelenléte. Egyesek számára ez egy szórakoztató tevékenységnek hangzik. Ne becsülje azonban alá az ilyen klubokat. Ez az a hely, ahol az összes nyelvtani és szókincsbeli követelményt alkalmazhatod. Az órákon van időd gondolkodni, a társalgási klubban pedig kötetlen beszélgetéseket folytatsz spontán fordulatokkal.
 5. Árak.Ezt a kritériumot nem csak a költségek alapján kell értékelni. Vegye figyelembe a kínált programkínálatot, a kedvezményeket és akciókat, valamint a tanfolyam teljes időtartamát.
 6. Az öregdiákok véleménye.Természetesen zavaróak lehetnek, mivel ellentmondásosak lehetnek. De a vélemények még mindig sokat elárulnak bármelyik iskola belső működéséről. Némelyikük még bizonyos tanárok nevét is tartalmazza, akiket vagy szidnak, vagy dicsérnek. az értékeléseket olvasva megismerheti a tanárok egy részét is.

Minden egyes esetben több kiválasztási kritérium is lehet, de ez a lista univerzálisnak tekinthető. minden szükséges információt megad a tanfolyamról.

Miért keresett a német nyelv

A nyelv azért népszerű, mert a német vállalatok széles körben elterjedtek a FÁK-ban, és több munkahelyet kínálnak, mint az amerikai vagy brit vállalatok.

Az akadémiai világnak is megvannak a maga árnyoldalai. Jelenleg akut hiány van olyan szakemberekből, akik képesek a tudományos szakirodalmat az eredeti nyelv teljes megértésével lefordítani. Ezért van annyi nyitott állás, ami elég magas jövedelmet ígér azoknak, akik elvégzik a munkát.

A német nyelv népszerűségének másik oka, hogy Európában ez a választott nyelv. Nem csak Németországban beszélik. Ez Ausztria és Liechtenstein hivatalos nyelve, valamint Svájc, Belgium és Luxemburg egyik hivatalos nyelve. Észak-Olaszországban például a német az anyanyelve a lakosság nagy részének.

Egyeseket a német gazdaság versenyképessége vonz a német nyelv elsajátításához. Mivel a német termékek iránt nagy a kereslet, és a világ harmadik legnagyobb exportőre, aki nagyvállalatokkal kíván együtt dolgozni, mindenképpen fontolóra kell vennie a német nyelv tanulását.

Olvasson tovább  7 legjobb autósiskola Kazán területén

Az utazási ágazat is tele van német nyelvhasználattal. Németország lakossága meglehetősen jól él, és nemcsak dolgozni, hanem utazni is van lehetősége. Ennek eredményeként számos szálloda és egyéb szolgáltatás igényelte a német nyelv ismeretét. A német nyelvtudás nagymértékben növeli a potenciális fizetését.

Végül pedig Németország a jövő technológiája. Innovátorként az ország gyakran részt vesz az összes jelentős nemzetközi vásáron, és a legmagasabb szinten mutatja meg magát. A német nyelvtanulás azt jelenti, hogy mindig naprakész vagy. Szakértőink rangsora segít kiválasztani a legjobb nyelviskolát.

Az online német nyelvtanulás előnyei

Érdemes eloszlatni azt a mítoszt, hogy az online német nyelvtanulás rosszabb, mint a tantermi oktatás. Ez lehetett a helyzet néhány iskolában a múltban, amikor az online oktatás még csak most kezdett népszerűvé válni. Az elmúlt két évben azonban az iskolák jelentős ugrást tettek az ilyen oktatás szintjén.

Különösen érintett a verseny az önkorlátozó kivonási rendszer alatt. A túlélés érdekében minden iskolának át kellett állnia erre a rendszerre. A tanárok teljes mértékben ehhez a formátumhoz igazították a programot, és ma már ez a bevett gyakorlat. Összességében az online oktatásnak számos előnye van:

 1. Továbbra is választhat egyéni vagy csoportos órák között;
 2. az online platformok jelentősen bővítik a tanfolyamok kínálatát;
 3. Az iskolák weboldalain gyakran találhat számos ingyenes oktatóanyagot és cikket;
 4. Nem kell túlfizetni az utazást vagy rohanni az órákra;
 5. Az iskolák a legalacsonyabb árat kapják a leckékért, így a diákok is kedvezőbb áron vásárolhatják meg a tanfolyamot;
 6. Az órák hatékonyabbá tétele érdekében számos interaktív módszerrel egészítették ki a tanítást;
 7. Ha hirtelen úgy dönt, hogy megváltoztatja lakóhelyét, vagy nyaralni megy, ez nem befolyásolja a tanórákhoz való hozzáférését.

Az online oktatás megoldja a nyelvi akadályok és a félénkség problémáját is. A tanárok visszajelzései szerint azok a diákok, akik korábban vonakodtak eljönni az iskolába, sokkal szívesebben jelentkeznek az online kurzusra, és elérik a kívánt eredményeket. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a legjobb német nyelviskolákat.

A legjobb online német tanfolyamok rangsora

Jelölés a hely Név Értékelés
A legjobb online német tanfolyamok rangsora 1 SpeakASAP 5.0
2 En
 • neSchool
 • 4.9
  3 DeutschAkademie 4.8
  4 Fehér nyúl 4.7
  5 Deutsch-on
 • ne
 • 4.6
  6 deutsch.info 4.5
  7 Ber
 • tz Oroszország
 • 4.4
  8 SpeakStarter 4.3
  9 4.2
  10
  eLang
  4.1

  SpeakASAP

  Értékelés: 5.0

  SpeakASAP

  Az online német nyelvtanulási platform magas színvonalú oktatásával tűnik ki. Minden tanár a külföldi útra való valódi felkészülésre összpontosít. A tanárok könnyen érthető magyarázatai segítenek a tanulóknak gyorsan eligazodni, és a felvételek mindig rendelkezésre állnak azok számára, akik szeretnék átismételni a kihagyottakat. Korlátlan tananyag, áttekinthető órák és anyanyelvi leckék már az első 2 hétben kifizetődnek. A diákok 7 órától 20 hétig terjedő tanfolyamok közül választhatnak.

  Van egy külön tanfolyam anyanyelvi beszélővel, valamint egy teljesen egyéni német nyelvtanfolyam. Szakértőink felhívták a figyelmet arra, hogy az online tanfolyam minden végzőse kapcsolatba léphet a személyes menedzserével, aki el fogja helyezni őt egy németországi munkahelyre. Ez egyrészt lehetőség a nyelvgyakorlásra, másrészt jó lehetőség arra, hogy külföldön pénzt keressen, és megtérüljön a tanfolyam díja. Ezért került az iskola a legjobbak közé.

  Előnyök

  • személyre szabott program;
  • vannak ingyenes leckék;
  • ár-érték arány.

  Hátrányok

  • magas tanfolyami díjak.

  En
 • neSchool
 • Értékelés: 4.9

  En<li></div><p>neSchool” src=”/wp-content/uploads/2023/04/93716666196471-7810.jpg” height=”135″ title=”En</p><li>neSchool”><p>Az iskola vezetősége nagyon jól felügyeli a tanárokat és a diákokat. Itt bármikor csatlakozhat a tanfolyamhoz. Az oktatási rendszert úgy alakították ki, hogy ne kelljen minden új tanfolyam indulásáig várni. Elegendő jelentkezni és csatlakozni a jelenlegi diákfolyamhoz. A német nyelvtanulók nagyra értékelik ezeket a tanfolyamokat a jól átgondolt tantervük miatt.</p><p>A leckék ára 632 RUB-tól kezdődik egy 45 perces leckéért. A tapasztalt tanárok azt tanácsolják, hogy hetente legalább 2-3 alkalommal tanuljon. Miután jelentkeztél, az adminisztráció talál neked egy tanárt, és egy ingyenes bemutatkozó óra megmutatja az iskola szintjét. Ezt követően egyéni tanácsokat is kaphat az idegen nyelv elsajátításához. A német nyelvtanfolyamoknak több területe van: üzleti és iskolai német, általános vagy társalgási német, nemzetközi vizsgákra való felkészítés és utazási német.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>gyors visszajelzés;</li><li>A tanulás magas szintű szervezése;</li><li>Tapasztalt tanárok és anyanyelvi beszélők.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Egy kis válogatás a tanulandó nyelvekből.</li></ul><h3>DeutschAkademie</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=DeutschAkademie

  Ebben az iskolában gyors eredményeket érhetsz el az azonnali elmélyülésnek köszönhetően. A kipróbált és bevált tanítási módszertan sok hasznos ismeretet ad az olvasás és a hallás utáni szövegértés terén. Max. 5-12 fős online csoportok. Az iskola egyetlen hátránya, hogy a nemzetközi bizonyítványokat nem lehet német nyelven letenni. Az alaptanfolyam ára: 6000 rubeltől kezdődően. minden tananyag a hallgatók rendelkezésére áll a tanulmányaik alatt, és a diploma megszerzése után még egy hónapig használható.

  Egy tapasztalt ügyfél véleménye: “Két hónapig tanultam ezen az akadémián. Gyakorlatilag nullával érkezett, egy kis nyelvtant tudott, de beszélni egyáltalán nem tudott. Pár hónap alatt elsajátítottam az A2-t.2 és B1.1, megszűnt a német nyelvtől való félelem, csak idegen nyelven kommunikált az osztálytársaival. Nagyon elégedett vagyok az iskolával. A magas hallgatói eredmények miatt a kurzus bekerült a legjobbak közé.

  Előnyök

  • ingyenes próbalecke;
  • Barátságos környezet;
  • jól bevált tanítási módszer;
  • a társalgási készségek gyors fejlődése.

  Hátrányok

  • Kevesebb hangsúlyt fektet a nyelvtanra, mint más szempontokra.

  Fehér nyúl

  Értékelés: 4.7

  Fehér nyúl

  A White Rabbit School azonnal feltűnik. Minden tanár nyelvészeti vagy művészeti egyetemi diplomával rendelkezik. Tapasztalataiknak köszönhetően a program könnyen az egyes diákok egyéni igényeihez igazítható. A minimális leckénkénti ár 640 rubel.

  Az iskola 2007 óta van jelen az online oktatási piacon. Ez idő alatt rengeteg diákot sikerült leérettségiztetnie és felkészítenie őket az egyetemi vizsgára, az egyetemi vizsgára, a nemzetközi vizsgákra stb. A DeutschAkademie egyéni tanfolyamokat kínál turistáknak, üzletembereknek, intenzív tanfolyamokat külföldi utazáshoz és felkészítést különböző állásinterjúkra. Nagyszerű árak és állandó kedvezmények – ez teszi az iskolát még vonzóbbá. Jó ár-érték arányban a legjobbak között van.

  Előnyök

  • Egy dedikált 24/7 kapcsolattartó személy;
  • Egy ingyenes lecke (30 perc);
  • A tanár helyettesítésére van lehetőség;
  • változó órák (30-90 perc).

  Hátrányok

  • nem található.

  Deutsch-on
 • ne
 • Értékelés: 4.6

  Deutsch-on<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/04/28916666196471-3310.jpg” height=”303″ title=”Deutsch-on</p><li>ne”><p>bármilyen eszközön tanulhat németül: táblagépen, telefonon, laptopon vagy számítógépen. Az órarend a különböző időzónákhoz igazodik, így minden diák a saját tempójában tanulhat. Ha élő közvetítést nézel a kurzuson, az mindig elmentésre kerül a felvételen, és újra lejátszhatod. Az alaptanfolyamon kívül az iskola különböző extra anyagokat is kínál: könyveket, társalgási órákat, hallás utáni megértést és még sok mást.</p><p>A leckék általában 2-120 napig állnak rendelkezésre. A tanfolyam díja 6000 rubeltől kezdődik. Hogy még kényelmesebbé tegye a tanulást, az iskola egy speciális mobilalkalmazást is kifejlesztett. Ez egyike azon kevés iskoláknak, ahol a tandíj után adókedvezményt kaphatsz. Ehhez az iskola rendelkezik az összes szükséges dokumentummal. Szakértőink szeretik ezt a szép juttatást, ezért az iskola a legjobbak között van.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>az első lecke ingyenes</li><li>13%-os adóvisszatérítés;</li><li>Részletekben is fizethet;</li><li>Tanítás a nulláról C1 szintig;</li><li>24 órás technikai támogatás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelt.</li></ul><h3>deutsch.info</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=deutsch.info

  “Deutsch.info – a legnagyobb német nyelvtanulási platform. Ez az iskola nem csak németet tanít. Itt a tanárok végigvezetik a diákokat a németországi és ausztriai valós életen és munkán. a tanárok gyakorlati tanácsai különösen hasznosak a később külföldön munkát vállaló migránsok számára. A nyelvtanulás mellett a diákok megismerkednek az állampolgársággal kapcsolatos követelményekkel, a kérelmezés formaságaival és még sok mással.

  Sok példával és gyakorlattal tanulja a nyelvtant. Mielőtt elkezdené a német nyelvtanulást, ingyenesen elvégezhet egy nyelvi tesztet, és feliratkozhat egy próbaleckére. 30 akadémiai órák ára 7,500 rubel. Az órák után a diákok részt vehetnek az iskola által szervezett többnyelvű fórumon. Nagy előnye, hogy minden tananyag alkalmas önálló tanulásra és a tanárok által az osztályteremben való használatra is. Miért választották a szakértők az iskolát a minősítésre?.

  Előnyök

  • A-tól C szintig;
  • hatékony nyelvtan;
  • interaktív gyakorlatok;
  • Könnyen használható többnyelvű szótárak.

  Hátrányok

  • nem található.

  Ber
 • tz Oroszország
 • Értékelés: 4.4

  Ber<li></div><p>tz Oroszország” src=”/wp-content/uploads/2023/04/9581666196471-6910.jpg” height=”167″ title=”Ber</p><li>tz Oroszország”><p>Az iskola 17 éve aktívan fejleszti online osztályait. Az önelszigetelődés időszaka csak megszilárdította ezt a formátumot. Tanfolyamok a Ber</p><li>tz” virtuális osztályteremben vagy Skype-on keresztül zajlik, a nyelvi környezetben való teljes elmélyüléssel. A diákokat minden kurzus elején teszteljük. A lecke átlagos költsége 1120 rubelről indul. Saját maga tervezheti meg az órarendjét, és átütemezheti a leckéit.<p>Mivel a nyelvtan élő beszédkörnyezetbe van ágyazva, a tanulás a leghatékonyabb. A tanfolyam elvégzése után a hallgatók jelentős javulásról számolnak be német nyelvtudásukban. Az iskola inkább az egyéni programokra specializálódott. Ha Németországba szándékozik áttelepülni, iskolai tanácsadóink regionális dialektusú német tanárt is tudnak ajánlani Önnek.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>az osztályok áthelyezésének lehetősége;</li><li>kényelmes, egyenként 30 perces órák;</li><li>rendszeres tudásvizsgálatok</li><li>a felhasználóbarát online platform Ber<li>tz Connect.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem figyeltek meg.</li></ul><h3>SpeakStarter</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=SpeakStarter

  A német nyelviskola csapata mindent megtesz azért, hogy a német nyelvtanulás izgalmas kaland legyen. Az osztályok minimális ára 500 rubelről indul. Az órák egyenként 30 percig tartanak, így a diákok és a dolgozó szakemberek egyaránt részt vehetnek rajtuk. A rugalmas órarend lehetővé teszi a gyors eredmény elérését a kitűzött határidőn belül. Az iskola folyamatosan frissíti módszereit és növeli a tanfolyamok hatékonyságát. A tanfolyamok között szerepelnek társalgási órák, nemzetközi vizsgákra való felkészítés, üzleti tanfolyamok, német nyelvtanfolyam bevándorlóknak és gyermekkurzus.

  Egy tapasztalt ügyfél megjegyzése: “Nem bántam meg, hogy ezt az iskolát választottam. Aggódtam, hogy nem leszek képes megtanulni a nyelvet, de félelmem alaptalan volt. Az online leckék nagyon kényelmesek. A német tanárt igazi szakembernek találtam”; “egyéni program; minőségellenőrzés; észleltek. A tanárok élvezik az egyéni figyelmet minden egyes diáknak a céljaitól függően. Ehhez választották az iskolát a legjobbak rangsorában.

  Előnyök

  • rövid idő alatt fejlesztheti tudását;
  • Udvariasság és egyéni figyelem;
  • felkészülés a nemzetközi vizsgákra.

  Hátrányok

  • alacsony visszajelzés.

  Értékelés: 4.2

  Az osztályterem légköre elősegíti a természetes és produktív tanulást. Német nyelvoktatás üzleti céllal külföldre költöző állandó lakosok számára, általános német nyelvtudás növelése. A weboldal 1997-ben indult, és már több ezer diáknak segített megtalálni a tanáraikat. Vannak Skype-órák, vállalati tréningek, nemzetközi vizsgára való felkészítés, tanfolyamok kezdőknek és gyerekeknek.

  Az oldalon több mint 15 éves oktatói tapasztalattal rendelkező oktatót találhat. Tapasztalt vásárlói észrevételek: “A tökéletes nyelviskola a német nyelvtant tanulók számára. Érdekes gyakorlati feladatok. A szavak helyes kiejtését tanítják. Kiváló tudásbázisának köszönhetően került be a rangsorunkba.

  Előnyök

  • rugalmas időbeosztás;
  • anyanyelvi beszélők a személyzetben;
  • egyéni program;
  • folyamatos minőségellenőrzés;
  • hatékony módszertani alap.

  Hátrányok

  • nem található.

  eLang

  Értékelés: 4.1

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: