A 12 legjobb jövedelemigazolás nélküli hitelkártya

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A hitelkártya olyan pénzügyi termék, amely egyre népszerűbb a banki ügyfelek körében. A tarifák választéka óriási. De mindenekelőtt a limitre, a kamatlábra, a türelmi időre, a készpénzfelvételi lehetőségre figyelnek. Általában nem tart sokáig az igénylés, és a kártya legfeljebb 3 napon belül készen áll a kibocsátásra. Kivéve az azonnali, nem személyre szóló kártyát, amely a bankhoz történő kérelem benyújtásának napján vehető át.

Számos pénzügyi szervezet nagyszámú dokumentumcsomagot igényel, amelynek szükségszerűen tartalmaznia kell a jövedelem és a foglalkoztatás igazolását az ügyfél fizetőképességének ellenőrzése érdekében. De nem minden hitelfelvevő tudja őket biztosítani, vagy a bennük feltüntetett fizetés nem igaz, és a valós jövedelem sokkal magasabb, mint a hivatalos.

A bankok olyan emberek számára is kidolgoztak programokat, akik nem tudják igazolni a jövedelmüket, vagy egyszerűen nincs idejük a szükséges igazolások beszerzésére. Az ilyen termékek általában magasabb kamatlábakkal jellemezhetők. Szakértőink elkészítették a jövedelemigazolás nélküli hitelkártyák minősítését, amelyek a hitelfelvevő számára a legkedvezőbb feltételeket ötvözik. A kiválasztás a hétköznapi felhasználók és banki elemzők részvételével történt.

Legjobb hitelkártya jövedelemigazolás nélkül

Jelölés hely kártya neve értékelés
A legjobb hitelkártyák értékelése jövedelemigazolás nélkül 1

LATINUM Tinkoff Bank

5.0
2 Halva Sovcombank 4.9
3 100 nap kamatmentesen Alfa-Bank 4.8
4

Orosz szabvány

4.7
5 120 nap kamatmentesen Ural Bank for Reconstruction and Development 4.6
6 Renaissance Hitelkártya 4.5
7 Touch Bank Hitelkártya 4.3
8 Virtuális hitelkártya KVIKU 4.2
9 Svost Kiwi Bank 4.1
10 Vosztocsnij Bank Hitelkártya 4.0
11 Gold Home Hitelbank 3.9
12 Avangard banki hitelkártya 3.8

LATINUM Tinkoff Bank

Értékelés: 5.0

PLATINUM Tinkoff Bank

Olyan bank által kibocsátott vezető kártya, amely nem rendelkezik fiókkal, és kizárólag online szolgálja ki ügyfeleit. A terv nemcsak a pénzügyi vállalat, hanem a hitelfelvevő számára is kedvező feltételeket kínál. Az egyik előnye, hogy nincs szükség tanúsítványokra. A kérelemben megadott adatok elegendőek a döntés meghozatalához. A kártyát futárszolgálat szállítja a címre, és az ügyfél csak útlevelet nyújt be személyazonosságának igazolására.

A maximális limit meglehetősen magas, mint más bankok ajánlataihoz képest. Ez akár 300.000 rubel is lehet. A kamatláb a meghatározott díjszabás alapján kerül felszámításra – évi 12%-tól kezdve. A kedvezményes feltételek 55 napig érvényesek. Ebben az időszakban minden tranzakciót kamatmentesen lehet végrehajtani. A mobilalkalmazás és az internetes bank a legkényelmesebbnek tekinthető az ügyfelek számára.

A cashback nagyon magas, és 30%-ot is elérhet. Számos partnercég lehetővé teszi, hogy jelentős kedvezményekkel vásároljon. Az akár 12 hónapos részletfizetési program szintén tagadhatatlan előny volt. A szervizelés kifizetésre kerül és 590 RUB-ot tesz ki. évente, ami a hitelfelvevők minden kategóriája számára megfizethető összeg.

Halva Sovcombank

Értékelés: 4.9

Halva Sovcombank

Rangsorunk ezüstérmese a Halva kártya, amely egy széles körű reklámkampánynak köszönhetően vált népszerűvé. Azok az ügyfelek, akik figyelmet fordítottak erre a pénzügyi termékre, elégedettek a Sovcombank által kínált feltételekkel. Az online jelentkezést követően a válasz azonnal megérkezik. Kártyát a bank bármelyik fiókjában kaphat az útlevél bemutatásával. Előfeltételek: az Orosz Föderáció állampolgársága és állandó lakóhely regisztrációja. Nincs szükség jövedelemigazolásra, még akkor sem, ha a maximális összeg 350000 rubel.

A regisztráció és a szolgáltatás ingyenes. A kártya egyik fő előnye a vásárlások kamatmentes részletfizetése, így az aktív vásárlás rajongói profitálnak a legjobban. Több mint 100000 partnercég vesz részt a programban, és ez a szám folyamatosan növekszik. Azok az ügyfelek, akik a kártyával vásárolnak, szintén élvezhetik a készpénz-visszatérítést. Minél több tranzakciót hajt végre, annál több pontot kap vissza.

E pénzügyi termék birtokosai elégedettek voltak annak használatával. Gyors átvétel, magas szintű jóváhagyás bérigazolás nélkül, futárral történő átvétel lehetősége a bank meglátogatása nélkül, nagy kedvezmények és részletfizetés a kártya fő előnyei.

100 nap kamatmentesen Alfa-Bank

Értékelés: 4.8

100 nap kamatmentesen Alfa-Bank

A minősítés harmadik helyén egy hitelkártya áll, amely jövedelem és foglalkoztatás igazolása nélkül szerezhető be, és a feltételek meglehetősen kedvezőek a hitelfelvevő számára. Ha elküldi online jelentkezését, néhány percen belül megkapja a döntést. A szerződést a legközelebbi banki irodában, az Orosz Föderáció útlevelének és az Ön által választott második személyazonosító okmánynak a benyújtásával kell megkötni. A kártya kibocsátása ingyenes.

A tarifa különböző tranzakciók esetében előnyös: mind a készpénzmentes vásárlások, mind a készpénzfelvétel esetében. A meghosszabbított türelmi idő lehetővé teszi, hogy a kártyát 100 napig használhassa a kamatok levonása nélkül. A hitelfelvevő egyedi elbírálását követően legfeljebb 300 000 RUB összeg írható jóvá a számlán. A karbantartás díjköteles, és 990 RUB-tól kezdődik. évente. Kamatláb – 23,99-től.

Ha szeretné, mobilalkalmazást, sms értesítést és internetes banki szolgáltatásokat is igénybe vehet. E szolgáltatások aktiválásáért és használatáért nem számítunk fel díjat. A pénzeszközök befizetése a számlára különböző módon történhet: a pénzintézet pénztárain keresztül, online vagy saját ATM-eken keresztül, amelyekből több mint 20 ezer van az egész országban.

Orosz szabvány

Értékelés: 4.7

Platina orosz szabvány

A rangsor negyedik sora méltán veszi a kártyát, amely a polgárok számos kategóriája számára elérhető, és feltételei kedvezőek a különböző műveletekhez. A döntés nagyon gyorsan megszületik. A regisztrációs folyamat sem tart sokáig, és mindössze egy RF útlevélre van szükség. Maximális határ – 300000 rubel. A kamatláb évi 21,9%-tól indul. Készpénzfelvétel lehetséges az összes (saját és harmadik féltől származó) ATM-nél az Orosz Föderációban és külföldön.

A kártya kiváltságos használata – 55 nap. Ez idő alatt bármilyen tranzakciót végezhet, és a pénzt díj és kamat nélkül visszautalhatja a számlára. A cashback meglehetősen magas, és akár 15% is lehet. A műveletek és a számlaállapot nyomon követésének megkönnyítése érdekében használhatja a mobil- és online banki szolgáltatásokat. A felület világos és egyszerű. Kártya szolgáltatási díj. Az összeg 499 RUR lesz évente.

A 12 hónapos részletvásárlás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kamatfizetés nélkül vásároljanak a partnercégeknél. Az ügyfelek megjegyezték, hogy a kártya nem csak a pénzintézet irodáiban, hanem futárszolgálaton keresztül is beszerezhető, ha szükséges. A magas jóváhagyási arány a bank lojalitásáról tanúskodik, ami egyre több felhasználót vonz ehhez a hiteltermékhez.

120 nap kamatmentesen Ural Bank of Reconstruction and Development

Értékelés: 4.6

120 nap kamatmentesen Ural Bank of Reconstruction and Development

Az egyik leghosszabb türelmi idővel rendelkező kártya az ötödik helyen áll. 120 napon belül kamat és jutalék nélkül lehet vásárolni, valamint készpénzt felvenni saját és idegen ATM-ekből és pénztárakból. A jelentkezéshez csak útlevélre van szükség. A kamatláb jövedelemigazolás nélkül 32% lesz. Az ügyfél egyéni értékelésétől függően legfeljebb 300000 rubelt írnak jóvá a számlán. Ha szeretné, azonnali kártyát igényelhet, amelyet a kérdésre vonatkozó pozitív döntést követően fél órán belül megkaphat.

A termelés ingyenes. Az éves karbantartási díj összege 1500 rubel. A kényelem érdekében használhatja az online banki szolgáltatásokat, ahol minden tranzakciót kényelmesen, otthonról végezhet el. Az 1%-os készpénz-visszatérítés visszatéríthető, és a bónuszpontok száma korlátlan.

Az ügyfelek megjegyezték, hogy a bank kibővített hitelkártya lehetőségeket biztosít. Az átvétel nagyon gyors, a 4 hónapos részletvásárlás lehetővé teszi, hogy megtakarítsa saját pénzét és aktívan használja a kölcsönzött pénzeszközöket. Bár az árfolyam meglehetősen magas, ezt a kártyát sok olyan ügyfél választja, aki nem tudja jövedelmét igazolni.

Renaissance Hitelkártya

Értékelés: 4.5

Renaissance Hitelkártya

A rangsor hatodik helyét a hitelkártya foglalja el, amely nem igényel hosszú várakozási időt. A banki jóváhagyást követően azonnal és azonnal kiállítják a banki irodában. Nincs kibocsátási vagy fenntartási díj. A hitelfelvevőnek rendelkeznie kell az orosz útlevéllel és egy második kiegészítő dokumentummal. Nincs szükség hivatalos jövedelemigazolásra. A limit az ügyfél pénzügyi fizetőképességétől függően kerül meghatározásra, és legfeljebb 200000 rubel lehet. A kamatláb a díjcsomag alapján 24,9%-tól kezdődően kerül felszámításra.

A türelmi idő 55 nap. Ebben az időszakban kamat és jutalékdíj fizetése nélkül vásárolhat vagy fizethet szolgáltatásokért. Cashback biztosított. A kamat mértéke 1%. A hónap promóciós ajánlatai során ez a szám elérheti a 20%-ot. A mobilalkalmazás és az online bank nagyon felhasználóbarát, és a tranzakciókat bármikor kényelmesen, otthonról is elvégezheti. Az ország bármelyik bankautomatáján keresztül lehet pénzt befizetni.

Sokan kiemelték, hogy ez az egyik legjobb expressz hitelajánlat, amelyet szinte minden kérelemben jóváhagytak. A hitelfelvevők iránti lojalitás, a hosszú távú kamatmentes használat, a díjmentes szervizelés is említésre került.

Touch Bank Hitelkártya

Értékelés: 4.4

Touch Bank Hitelkártya

A hetedik helyet az a kártya kapja, amely a maximális lehetőségeket és nyilvánvaló előnyöket kínálja a hitelfelvevő számára. A pályázatot online kell benyújtani. A döntés nagyon gyorsan megszületik. A hitelkeret meglehetősen magas. Az ügyfél magas egyéni értékelés esetén 1000000 rubelig terjedő összegre kaphat jóváhagyást. A kamatláb 12%-tól kezdődik. RF útlevél szükséges. Nincs szükség tanúsítványra.

A kiadás feltételei: 21 és 65 év közötti életkor és állandó regisztráció. A kártya kibocsátása, szervizelése és kézbesítése ingyenes (kivéve a 30000 RUB alatti hitelkeretet).). A türelmi idő 61 napig tart. A cashback 1 és 3% között van (a maximális kedvezmények a kedvenc kategóriájában történő vásárlások esetén érhetőek el). Bármilyen kényelmes módon befizethet, és nem kell semmilyen jutalékot fizetnie.

Az ügyfelek megjegyezték, hogy a programot úgy alakították ki, hogy az minden embercsoport igényeinek megfeleljen. Lehetővé teszi, hogy a kölcsönvett pénzeszközöket kamatmentesen használja fel, és jó jutalmakat kapjon a vásárlásokért. Az alacsony kamatláb nagyon előnyössé teszi a kártyát, az azonnali megoldás pedig lehetőséget ad a kártyabirtokosnak arra, hogy a vásárlásokat rögtön a kézhezvétel után elvégezze, ahelyett, hogy halogatná azokat.

Virtuális hitelkártya KVIKU

Értékelés: 4.3

Virtuális hitelkártya KVIKU

A KVIKU kártya megérdemli, hogy a nyolcadik helyre kerüljön a rangsorunkban. A kérelem jóváhagyása után szinte azonnal kiállítják (kb. 30 másodperc). A kártya a kártya adatainak sms-ben történő kézhezvétele után használható. Bármilyen online vásárlás megfizethető és nyereséges, mivel a cashback akár 30%-a az összegnek. 1 pont egyenlő 1 rubel. Maximális határ – 200000 rubel. Kezdeti összeg új ügyfelek számára – 15000 RUB. Aztán lelkiismeretes használat esetén növekszik.

A kamatláb 29%. Türelmi idő – 50 nap. Ez idő alatt a pénzt elköltheti, visszaviheti a számlára, és újra fizethet a vásárlásokért vagy szolgáltatásokért teljesen díjmentesen. Vitathatatlan előnye, hogy a kártya átvételéhez nincs szükség a bankfiók felkeresésére vagy a futárral való találkozásra. Nem adják ki műanyagra.

A mínusz az, hogy a kártya korlátozott, és nem használható hitelek kifizetésére, készpénzfelvételre vagy más számlára történő átutalásra. De a biztosított feltételeknek köszönhetően nagyon kedvező a nagy kedvezményekkel történő vásárlásokhoz, ami népszerűvé teszi a hitelfelvevők körében, akiknek csak két követelménye van: az Orosz Föderáció állampolgársága és a 18 és 65 év közötti életkor.

Tanácsadás Kiwi Bank

Értékelés: 4.2

Svity Kiwi Bank

A kilencedik helyet az a kártya kapta, amely több ezer olyan ügyfelet vonzott, akik inkább az aktív vásárlást részesítik előnyben extra költségek nélkül. A pénzintézet partnereinél történő vásárláshoz kamatmentes tranzakciók állnak rendelkezésre, jelenleg több mint 40000 ilyen tranzakció van, és ez a szám napról napra növekszik. A kártya kibocsátása és karbantartása ingyenes. A megállapodás 5 évig érvényes.

A hitel összege 50.000 és 300.000 rubel között változik az adott ügyfél értékelésétől függően. A türelmi idő végén a kamatláb 10% lesz. Internet Banking, mobilalkalmazás, sms-tájékoztatás nem kerül felszámításra, és díjmentesen aktiválható és kiszolgálható. A számlára történő befizetés terminálokon keresztül vagy a partnerbankok pénztárainál kamatmentesen lehetséges. A késedelmes fizetésért 290 rubel büntetés jár.

A kártya nem biztosít készpénzfelvételt. Sok kártyabirtokos úgy nyilatkozott, hogy ez az egyik legjobb ajánlat a készpénzmentes vásárlásokhoz. A kamatmentes részletfizetés vállalattól függően 1-12 hónapig tart. A kártya gyors és ingyenes kiadása, valamint a könnyen érthető online alkalmazások is említésre kerültek.

Vosztocsnij Bank hitelkártya

Értékelés: 4.1

Vostochniy Bank Hitelkártya

A rangsor tizedik helyén a hitelkártya áll, amelynek egyetlen követelménye az RF érvényes útlevele, de csak akkor, ha a hitelfelvevő elmúlt 25 éves. A weboldalon keresztül elküldött kérelmet azonnal feldolgozzák. A regisztráció nagyon gyors, és még aznap vásárolhat vagy fizethet a szolgáltatásokért. A cashback meglehetősen jövedelmező. A partnercégeknél történő jelentkezés esetén a díj 5%, egyéb esetekben 1%.

A limit az ügyfél pénzügyi fizetőképességének értékelését követő banki döntéstől függ. Maximális összeg – 300000 rubel. A kamatláb évi 29,9%. A kártya kedvezményes feltételei 56 napig érvényesek. Ingyenes szervizelés. SMS-ben értesítjük Önt a havi befizetés időpontjáról. Letölthet egy ingyenes mobilalkalmazást is, és nyomon követheti számláját.

Többféleképpen lehet feltölteni. Sok ügyfél megerősítette, hogy a kártya valóban hasznos. Gyorsan feldolgozzák, az ügyfelek a kérelmek 99%-ában pozitív választ kapnak. A hátrányok közé tartozott, hogy a 25 év alatti hitelfelvevőknek nemcsak útlevelet, hanem jövedelemigazolást is be kellett mutatniuk. A polgárok más kategóriái elégedettek voltak a kínált feltételekkel és árfolyamokkal.

Gold Home Hitelbank

Értékelés: 4.0

Gold Home Hitelbank

A rangsorban a következő a kártya, amely sok tranzakcióra alkalmas. Az online elküldött kérelem felülvizsgálata a banki szabályok szerint 1-3 napot vesz igénybe. Sőt, akár 30 percen belül pozitív választ is kaphat. A hitelkeret rulírozó, a számlán jóváírt maximális összeg 300000 rubel. Az arány 29,8% egy év alatt. A kártya igénylésekor be kell mutatni az orosz útlevelet. Nincs szükség egyéb dokumentumokra.

A pénzeszközöket 51 napig kamatmentesen használhatja fel. A bónuszprogram lehetővé teszi, hogy a webáruházakban kedvező vásárlásokat hajtson végre akár 10%-os cashback-el. A pontok a számlájára kerülnek, és rubelre válthatók, amelyet ismét felhasználhat áruk vagy szolgáltatások vásárlására. Mobilbank, sms-informálás díjmentesen, használati díj nélkül csatlakoztatható.

Sok kártyabirtokos megjegyezte, hogy az érdekes kialakítás megkülönbözteti a Gold kártyát a többi műanyag médiumtól. Nemcsak vonzó megjelenése, hanem a felhasználók számára optimális aránya miatt is kiemelték. A készpénzfelvétel díjat számít fel, de a türelmi idő alatt ezt a tranzakciót nyereséggel végezheti el. A kártya kétségtelen előnye, hogy a használat első évében ingyenes a kibocsátása és a szervizelése.

Hitelkártya Bank Avangard

Értékelés: 3.9

Avangard Bank hitelkártya

Az alacsony kamatozású, 12%-os kamatlábbal induló kártya teszi teljessé a rangsorunkat. Késedelmes hitelek esetén növelhető. A bank nagyon rövid időn belül elbírálja az online kérelmet az ügyféladatok alapján. Csak az Orosz Föderáció útlevele szükséges a megszerzéséhez, további személyazonosító okmányok és fizetési igazolás nélkül. A limitet a pénzügyi intézmény határozza meg, és legfeljebb 1000000 rubel lehet.

Mobil- és internetbankolás, sms értesítés ingyenesen csatlakoztatható. A készpénz bármelyik ATM-ből felvehető, de napi és havi limithez van kötve. A kölcsönzött pénz kamatmentes felhasználása akár 200 napig is tarthat. A készpénzfelvételre nem vonatkozik az SMS-értesítés. A kamatot a pénz kézhezvételét követően azonnal felszámítják.

A szervizelés első évéért 600 RUB-ot kell fizetnie. Az aktív felhasználók számára azonban bónuszként felajánlották a kamatmentes számlavezetést a második és az azt követő években, feltéve, hogy a vásárlások folyamatosan történnek, és a forgalom megfelel a megállapított aránynak. A kártya nagyon előnyös a lelkiismeretes hitelfelvevők számára, akik még 1 hónapot sem lépnek túl. Ők azok, akiknek a pénzügyi elemzők ezt a kártyát ajánlják.

Olvasson tovább  Top 15 gyermekklinika Moszkvában
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: