A 14 legjobb fürdőház Moszkvában

A tél a tökéletes évszak a szaunázáshoz. Ez a csúcsidőszak, amikor a közfürdőket látogatók száma exponenciálisan megnő. Az olyan nagyvárosokban, mint Moszkva, nincs hely a sztereotípiáknak arról, hogy ezek a létesítmények milyenek. Most hatalmas egészségügyi komplexumokhoz hasonlítanak, és néhányuk a belső terek pompájával múzeumokra emlékeztet. Az Expertology szakértői a főváros 14 legjobb fürdőhelyét értékelték.

Moszkva legjobb fürdőházainak értékelése

Jelölés hely termék neve értékelés
A legjobb nyilvános fürdőhelyek Moszkvában 1 Sandunov 4.9
2 Warszawskie 4.8
3 Krasznopreszenszkaja 4.8
4 Vorontsov 4.7
5 Seleznyovka 4.7
6 Rzhevskie 4.7
7 Usachyov fürdőházak 4.6
8 Pokrovskie Bani 4.5
A legjobb orosz fürdők Moszkvában 1 Saltykovskie Bani kastély 4.9
2 “Banniy dvor at Lobnenskaya 4.8
3 “Tzar Woodbath az Arbaton 4.7
4 Fafűtéses szauna “Obereg” 4.6
A legjobb török fürdők Moszkvában 1 Tazik Klub 4.9
2 Ázsia Beauty Spa 4.8

A legjobb nyilvános fürdőhelyek Moszkvában

Sandunovka

Értékelés: 4.9

Sandunovsky

A kategória első helyezettje egy igazi mérföldkő – a Sanduns. A hely kétszáz éves múltra tekint vissza. Az épületet 1808-ban építették. Egykor nagy személyiségek pihentek itt testben és lélekben, pl. Eisenstein, Giljarovszkij, Csaljapin. Gyakran látogatják kirándulók, amit kevés nyaraló szeret. A szobák berendezése elképesztően fényűző. Ha Ön esztéta, mindenképpen látogasson el Sandunyba.

A férfi részlegnek több terme van: az első empire stílusú kandallóval, a második gótikus, a harmadik pedig török stílusú. A medence antik stílusban van kialakítva. A többi szoba berendezése egyszerűbb, de ez az egyetlen különbség, mivel a szolgáltatás mindenhol elsőrangú. A fürdőházban két női részleg, szobaszaunák, egy kút, egy étterem, egy mosoda, egy pihenőhelyiség és egy szépségszalon található. A Sandunov az orosz és a török gőzfürdő kombinációja, mindegyik jótékony hatással van az anyagcserére, az immunitásra és az erekre. A két óra ára 1 500 és 2 300 p között lesz, a gőzfürdő pedig körülbelül 1 300 p-be kerül.

A komplexum a Neglinnaya utca 14. szám alatt található. Nyitva 8:00-24:00-ig naponta, kivéve kedd (egészségügyi nap). Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hívja a +7 (495) 625-46-3 telefonszámot.

Előnyök

 • építészeti műemlék;
 • masszázsok, hidromasszázsok és spa kezelések állnak rendelkezésre;
 • 100 fő befogadására alkalmas;
 • kedvezményrendszer.

Hátrányok

 • nagy emberáradat;
 • viszonylag drága.

Varsó

Értékelés: 4.8

Warszawskie

A második helyen a szintén híres varsói fürdő áll, amely a harmincas évek végén kezdte meg működését. A széles körű rekonstrukcióra 2012-ben került sor, majd a komplexum egy dizájner projektet kapott, és partnerséget kötött a Ginza Projecttel. A földszinten a vendégeket a “Shayka lejka” étterem várja, ahol kellemesen étkezhet és beszélgethet a barátaival. Az étlapon steakek, hamburgerek és grillezett ételek szerepelnek. Fent vannak a női (első emelet) és a férfi (harmadik emelet) szobák. Az épület legfelső emeletén található a “Békefürdő”. Belsőépítészet nagyon különbözik Sandun: nincs díszes és pátoszos. Aki a mérsékeltebb díszítési stílust kedveli, annak tetszeni fog.

A vélemények kiemelik a szolgáltatások sokféleségét. Vannak SPA kezelések (pakolások, gőz- és aromaterápia, szépségmaszkok stb.) és relaxációs kezelések. .), szépségszalon, gőzfürdő, seprűk széles választéka (eukaliptusz, tölgy, boróka). Szórakozás: karaoke és egy szép bár. Az étteremben vízipipát, valamint italokat és ételeket is rendelhet. A Varsói nemcsak orosz és török, hanem fatüzelésű orosz gőzfürdővel is büszkélkedhet. Az ár három órára körülbelül 1500 rubel lesz, és egy gőzhajó 1 ezer rubelbe kerül. .

A komplexum a következő címen található: Milton utca 3. Moszkva,Varshavskoe autópálya, 34. Nyitva egész héten: hétköznap 9:00 és 23:00 óra között, hétvégén 8:00 és 23:00 óra között. Elérhetőség: +7 (499) 611-79-97. Előzetes foglalás szükséges.

Előnyök

 • Befogadóképesség 140 fő;
 • különböző gőzkabinok;
 • elérhető masszázsok, kozmetikai szolgáltatások;
 • Kényelmes előfizetési szolgáltatás.

hátrányok

 • nagyszámú ember;
 • viszonylag drága.

Krasznopreszenszkaja

Értékelés: 4.8

Krasznopreszenszkaja

A harmadik helyen a fürdők állnak, amelyeket a Szandunov fő versenytársának tartanak. Az itteni törzsvendégek úgy gondolják, hogy a Sandun törzsvendégek egy kicsit túl előkelőek, bár a közönség eléggé hasonló. A fürdő belseje posztszovjet sikkes. Nem mindenki ízlésének megfelelő, de a célközönség már régóta értékeli a dizájnt, és jobban kedveli, mint az összes többit. A szolgáltatás minősége a legmagasabb szintű, amit szinte minden értékelésben kiemelnek. A személyzet udvarias, segítőkész és tájékozott. Biztosított parkoló a látogatók számára autóval.

Száz fő feletti kapacitás. Török, orosz és finn gőzfürdők. A közös helyiségek mellett tágas szaunák is rendelkezésre állnak, amelyekben négy vagy hat vendég pihenhet. SPA-eljárások, masszázs, pezsgőfürdő, jakuzzi, merülőmedence, fürdőkísérő szolgáltatásai állnak rendelkezésre. A Presnja étterem változatos étlapot kínál sok finom étellel. A szórakozni vágyók számára karaoke és biliárd áll rendelkezésre. Egy kétórás látogatás ára 1200-1700 r, egy gőzhajóé pedig 700 r.

Olvasson tovább  Top 10 fogászati klinika Krasznodarban

A komplexum a Sztoljarnij utca 7. szám alatt található. Nyitva naponta 8:00-22:00-ig, hétvégén 23:00-ig. Telefonon a +7 (495) 609-35-50-es számon hívható.

Előnyök

 • seprűválaszték;
 • gyors gőzfőzés – 40 percenként.;
 • szépségszalon;
 • expressz mosoda;
 • nemzetközi konyha.

Hátrányok

 • zajos.

Vorontsov

Értékelés: 4.7

Vorontsov

Negyedik a fürdőházak, kilátással a Vorontsovskaya Sloboda és a Novospassky kolostorra. A belső tér tágas és világos, ahogy a vélemények is mondják. A szobaszaunák tíz fő befogadására alkalmasak, kettő férfi és egy női szauna. A fodrászat belső tere minden, csak nem hétköznapi; de az elfogadható árak, a segítőkész személyzet és a kényelmes elhelyezkedés megteszi a hatását, és új ügyfeleket vonz a fodrászatba.

tisztességes színvonalú gőzkabinok (török és orosz). Az előszobák és a mosdók kényelmesek, a kiszolgálás jó, az ételek ízletesek és kiváló minőségűek. Három óra alatt körülbelül öt-hét gőz készül. Minden alkalommal új gyógynövényalapot használnak: zsálya, torma, eukaliptusz, citromfű stb. . A gyógynövényeket a látogatók-rajongók vásárolják, akik elkészítik a gőzt. Szerencsés leszel, ha egy ilyen napon el tudsz menni a fürdőbe. A vendégek hozhatnak magukkal saját ételt, vagy igénybe vehetik a bárpultot. Négy órára mindössze 1200 p. fizet, ami sokkal kevesebb, mint a versenytársak esetében, de a fürdőfelügyelő szolgáltatásai éppen ellenkezőleg, drágábbak – 2 ezer p. néhány órára. .

A komplexum címe: Vorontsov Sloboda. Moszkva, Vorontsovsky Lane, 5/7. Nyitva hétfőnként 16 órakor, minden más napon 8 órától, zárás mindig 16 órakor. Az Egészségügyi Napra minden hónap első hétfőjén kerül sor. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hívja a +7 (495) 663-99-01-es telefonszámot.

Előnyök

 • seprűválaszték;
 • SPA kezelés és szépségterápia;
 • Szépségszalon és szolárium;
 • masszázs és hidromasszázs.

Hátrányok

 • szegényes menü;
 • kis medencék.

Seleznyov

Értékelés: 4.7

Seleznyovka

Az ötödik helyen a fürdőházak állnak, amelyek a tizenkilencedik század közepe óta működnek. A közelmúltban nem végeztek felújításokat, így a látogatók ne számítsanak luxus belső terekre. A helyzet nem a legjobb a személyzettel: durvasággal, figyelmetlenséggel lehet találkozni. De mindezek a mínuszok elhalványulnak, amikor a gőz minőségéről van szó. A törzsvendégek szerint szerény áron lehet melegedni.

A két férfi és egy női szobával rendelkező szaunák rendelkeznek a legnagyobb keresztelőmedencével. Van egy autentikus gőzsütő, amely alacsony páratartalmú gőzt termel, hogy a vizet pillanatok alatt a szükséges hőmérsékletre hozza. Vannak olcsóbb és olcsóbb fajták, így mindenki találhat olyat, amit megengedhet magának. A szolgáltatások között masszázs, spa kezelések és különféle seprűk közül lehet választani. A frissítőkhöz kávézó áll rendelkezésre. A bár egy kicsit szovjet hely, de az emberek szerint az ételek finomak és bőségesek. A fodrászszalon remek hely a frizurakészítésre. Vegytisztítási szolgáltatás külön bejáratnál. Egy kétórás foglalkozás felnőtteknek 1500 p, 7-12 éves gyerekeknek 300 p, hét év alattiaknak ingyenes. A rokkantak és a második világháborús veteránok juttatásai.

a Szeleznyovszkaja utca 15. szám alatt található. Nyitva naponta 8:00 és 22:00 között, kivéve hétfőnként (takarítási nap). Telefonon a +7 (499) 978-94-30 számon hívható.

Előnyök

 • nagyszerű gőz;
 • gőzfürdő szolgáltatások;
 • hangulatos társalgó.

Hátrányok

 • felújítást igényel.

Rzhevskie

Értékelés: 4.7

Rzhevskie

A hatodik helyen a fürdőházak állnak, amelyek a nyolcvanas évek végén kezdték meg működésüket. Belül egy férfi és egy női részleg, szauna, szépségszalon és kávézó várja a vendégeket. A gőzösök évtizedek óta dolgoznak a Rzhevskaya gőzfürdőben, így nagy tapasztalattal rendelkeznek. Van egy kötelező rituáléjuk: minden fekvő ügyfelet gőzzel áztatnak a gőzkamrából, és a gőzölgők a központban gyűlnek össze erre a célra. A gőz enyhe, mivel a mennyezet boltíves. Vízkimaradás esetén a fürdők tovább működnek, mivel saját kazánházzal rendelkeznek.

Az orosz gőzfürdő akár harminc fő befogadására is alkalmas, a változatosságot kedvelők számára finn szauna is rendelkezésre áll. Kozmetológiai és masszázskezelések is rendelkezésre állnak. A kávézó jó italokat és harapnivalókat kínál. a szamovárból készült tea nagyon népszerű a törzsvendégek körében. Pihenjen egy különleges szobában, kényelmes kanapékkal, nagy asztallal és TV-vel. Az árak elfogadhatóak: egy órás kezelés 400 r, egy korlátlan kezelés pedig 1900 r.

A komplexum a Meshchansky kerületben, a Banniy proezd 3. szám alatt található. Minden nap, a hét minden napján, 9:00 és 22:00 óra között. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hívja a +7 (495) 681-10-74-es telefonszámot.

Előnyök

 • tágas medence;
 • barátságos személyzet;
 • seprűválaszték;
 • finom ételek.

Hiányosságok

 • javításra szorul.

Usacsev fürdőházai

Értékelés: 4.6

Usacsevszkaja fürdők

A hetedik helyen a sport- és egészségügyi központban található fürdők állnak. Ez nagyon kényelmes, mivel a látogató a gőzfürdő előtt beugorhat a boksz- vagy sportklub edzésére. Az ott jártak kiemelik, hogy a gőzfürdőben a legjobb a minőség-ár arány, bár néhányan panaszkodnak a személyzet gyenge kiszolgálására. A helyiségeket nemrégiben felújították, így a belső tér szép és friss belső térrel örvendezteti meg Önt. Gyermekeknek ajánlott, mivel a gőz enyhe. Usachevskie egy szépségszalon és egy kávézó is van, ahol azt tanácsolják, hogy kóstolja meg a savanyú káposztát. Ha látni szeretné a törzsvendégeket, és élvezni a szokatlan gőzölést, akkor jöjjön el szombat reggel, amikor az orosz fatüzelésű gőzfürdőt a magukat “úri kozákoknak” nevező öregemberek látogatják.

Olvasson tovább  A 12 legjobb bank az intelligens jelzáloghitelekhez

A vendégeket meg lehet kérni, hogy maguk takarítsák ki a gőzfürdőt, például söpörjék fel a leveleket vagy hozzanak vizet, de ez inkább a kezdők beavatása, mert minden más a személyzet feladata. Fürdőfelügyelő és masszőr áll rendelkezésre. Különféle aromaolajok és seprűk közül választhat. A kezelés után öblítse le a betűtípust, és igyon forró teát. A fürdésnek nincs időkorlátja, és 1000-1200 p. Tizenkét éven aluliak számára ingyenes a belépés.

A komplexum az Usacheva utca 10. szám alatt található az első épületben. Naponta 8:00-tól 23:00-ig tart nyitva, de a női mosdó csütörtökön 18:00-kor bezár. Telefon: +7 (499) 271-75-71.

Előnyök

 • Kapacitás – 40 fő;
 • válogatott seprűk;
 • kényelmes szoba;
 • jó főző;
 • kedvezmények az ellátásokban részesülők és a társadalombiztosítási kártyával rendelkezők számára.

Hátrányok

 • nincs show.

Pokrovskie banya

Értékelés: 4.5

Pokrovskie fürdőházak

A nyolcadik fürdőház egy női, két férfi részleggel és négy teremmel rendelkezik, amelyekben finn gőzkabinok találhatók tíz fő részére. 1930-ban alapították, és a 2000-es évek elején alaposan felújították. A gőzkabinok különböző fafajtákkal (mész és kőris) vannak ellátva. A törzsvendégek szerint a legjobb minőségű gőz a harmadik emeleten található, és az eukaliptuszos, tormás és ürömös revitalizáló gőz minden vasárnap igénybe vehető.

Ha a fürdőzés mellett társasággal is szeretne időt tölteni, a személyzethez fordulhat, és ingyenesen adnak társasjátékokat (backgammon, sakk, dominó). A gőzösök névleges díjat számítanak fel a gőzkészítésért. Aki vidám falatozásra vágyik, látogasson el a Shandiz étterembe, ahol orosz, olasz és keleti ételeket, a Minta Lounge vízipipabárba és a Zebra Karaoke étterembe. A további szolgáltatások közé tartoznak a szépségápolási kezelések és masszázsok. Közös helyiségek bérbeadása: négy órára 1300-1500 p. A gőzölési szolgáltatás ára 500 és 1500 p.

A komplexum a Bagrationovszkij sáv 12. szám alatt található. minden nap 8:00 és 24:00 óra között, míg a szaunák vasárnaptól keddig 1:00 óráig, csütörtöktől szombatig pedig éjjel-nappal nyitva vannak. Minden információ telefonon: + 7 (499) 148-26-04.

Előnyök

 • Kapacitás – 200 fő;
 • a vendégek saját ételt hozhatnak magukkal;
 • seprűválaszték;
 • saját kazánház;
 • parkolás.

Hátrányok

 • Néhány szoba felújításra szorul.

A legjobb orosz fatüzelésű fürdőházak Moszkvában

Saltykovskie Bani kastély

Értékelés: 4.9

Saltykovski Bani kastély

Első helyezett a kívülállók elől elkerített telken található fürdőházak kategóriájában. a gőzkabinok két része rönkházakban található. Az egyik Loft fatüzelésű gőzfürdővel, a másik Exotica orosz fürdővel és török hammammal. Van egy “Khutorok” nevű rönkház, ahol egy cédrusfa betűtípusban pihenhet, kényelmes asztaloknál étkezhet, karaokét énekelhet, biliárdozhat és szundikálhat a több hálószoba egyikében. Egy másik rönkház “Vadászati trófeák” van felszerelve két hálószoba, egy hangulatos nappali kandallóval, TV-vel, karaoke, orosz biliárd, medence és egy szabadtéri terasz teniszasztal, terasz, ahol van egy grill. Egy tágas gőzfürdőben gőzfürdőt vehet egy egyedi kialakítású “mozdony” tűzhelyen.

A szolgáltatások közé tartozik a masszázs, a spa kezelések és a tapasztalt fürdőző, akit előre kell foglalni. Az étlapon több tucat különböző ételt és italt fogyaszthat: saláták, előételek, hal- és hústálak, desszertek…. Különösen ajánlott kipróbálni a “Saltykov gróf” séf salátáját. Az orosz, az európai és a barbecue konyha képviselteti magát. Egy rönkház 2 ezer forintba kerül egy óra bérleti díjért. . A születésnapos hírességek 15% kedvezményt kapnak.

A tanya Reutov, 34 Nosovikhinskoye autópálya mellett található. Nyitva a nap 24 órájában, a hét 7 napján, a hét 7 napján. Hívás: +7(495)021-07-62.

Előnyök

 • A befogadóképesség 50 fő;
 • seprűválaszték;
 • rendelj vízipipát;
 • érzékeny és hozzáértő személyzet;
 • van egy orosz fatüzelésű gőzfürdő (15 pers.), török (8 pers.), normál orosz (10 pax.);
 • otthonos légkör.

Hátrányok

 • nincs.

“Banniy dvor” a Lobnenskaya utcában

Értékelés: 4.8

A második sort a komplexum foglalja el, ahová Moszkva elhagyása nélkül is el lehet látogatni. A területen tizenegy rönkház található, mindegyik kétszintes, környezetbarát anyagokból épült. tematikailag különböznek egymástól, mivel mindegyikük egyedi projekt alapján készült. “Silk Road”, “Skandináv”, “Gipsy Tabor”, “Silent Harbour” stb. . – Mindegyikük megtalálja a neki tetsző gőzfürdőt.

A kis házakban öltözők, társalgók, hangulatos és tágas nappalik kandallóval, TV-vel, karaokéval és biliárddal, valamint gőzkabin és zuhanyzó található. Az udvarokon lugasok, medence, pihenőhely és kút (tejes, gyógynövényes és sörös) található. kezelések és szépségápolás (peeling, pakolások, masszázsok) állnak rendelkezésre. A Merchant étteremben kiadós ételeket vagy harapnivalókat fogyaszthat, és felfrissülhet egy itallal. A séf orosz és európai konyhája sok embernek tetszik. Ha magánéletre vágyik, hívja meg pincéreinket és szakácsainkat a faházba. Béreljen egy kabin egy órára kerül legalább 2500 p.

A fürdőházak a Lobnenskaja utca 11. szám alatt találhatók. A munka éjjel-nappal, szabadnapok és ünnepnapok nélkül folyik. Bármilyen kérdés esetén hívja a +7(499)704-26-89-es telefonszámot.

Olvasson tovább  11 legjobb online porszívó üzletek

Előnyök

 • rönkház kapacitása – 20 fő;
 • Wi-Fi;
 • Egy rusztikus fürdőház hangulata;
 • seprűválaszték;
 • parkoló.

Hátrányok

 • viszonylag drága.

A “cári fafürdő” az Arbaton

Értékelés: 4.7

A harmadik helyen a szaunázás áll, a száraz finn szaunával, amely a legnépszerűbb Európában, valamint a nedves orosz gőzfürdővel, a tűzifán lévő orosz szaunával és a lágy török hammammal. Két szoba áll rendelkezésre. A belső terek átgondoltak és esztétikailag vonzóak. Kőfalak, sok növény, gyönyörű világítás és harmonikus színvilág biztosítja a pihenéshez szükséges légkört. Az értékelések megjegyzik, hogy kellemes a helyiségben lenni. A gőzfürdő és az előszoba között egy keresztelőmedence található, amelynek alján egy nagy plazmalámpa világít. A medence fűtött és szűrt.

Egy szalonban van egy asztal, amelynél az egész társaságot el lehet rendezni. A szálloda bárja különféle italokat kínál, valamint egy kaukázusi és európai ételeket kínáló étteremmel várja a vendégeket. Biliárd, karaoke és léghoki gondoskodik a szórakozásról. Masszázs, spa kezelések és fürdőfelügyelő áll rendelkezésre. Kiválaszthatja a seprűket és az aromaadalékokat. Egy egyórás ülés 2500 és 3500 p között van, a választott teremtől függően.

A komplexum a Novy Arbat utca 15. szám alatt található, közel a metróhoz. Éjjel-nappal működik. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hívja a +7(495)488-24-09-es telefonszámot.

Előnyök

 • tisztaság;
 • vízipipa szobák;
 • kiváló szolgáltatás;
 • Saját ételt hozhatsz magaddal.

Hátrányok

 • viszonylag drága.

Fafűtéses fürdőház “Felsőeg”

Értékelés: 4.6

Fafűtéses fürdőház

A fafűtéses szauna, amelyet a városlakók az eredeti vidéki gőzfürdőkre emlékeztető jellegéért annyira szeretnek, lesz a negyedik. Az emberek nemcsak egyedül, hanem nagy társaságokban is járnak ide. A gőzfürdő nyolc-tíz fő befogadására alkalmas. Itt megmártózhat a jéghideg vízben, részt vehet a régi stílusú gőzölési rituálékban gyógynövénykivonatokkal, hámlasztással, bőrradírral, pakolásokkal stb., ahogy az ügyfél kívánja. A műsorok között a vendégek egy kényelmes társalgóban élvezhetik a puha bőrkanapékat, a műholdas TV-t, az ingyenes Wi-Fi-t, a karaokét és a léghokit.

Azok számára, akik egyedül szeretnének lenni, van egy hálószoba egy nagy ággyal, masszázsfotel és egy audiorendszer, amely lehetővé teszi, hogy romantikus hangulatot teremtsen zenével. A tizenhat fő befogadására alkalmas “Obereg” társalgóban további társasjátékok, köztük foci is található. Itt a vendégek gyakran szerveznek vállalati partikat, találkozókat barátokkal vagy rokonokkal. Nyáron veranda grillezővel és úszómedencével áll rendelkezésre. A szolgáltatások közé tartozik a masszázs, a spa kezelések, a tapasztalt fürdőfelügyelő. A házi készítésű ételek elkápráztatják az ízlelőbimbókat, az italok, köztük a friss sör, pedig kikapcsolódásra késztetik Önt. Egy egyórás kezelés 800-1200 p.

Cím: Moszkva, Lomonoszov város. Moszkva, ul. Chermianskaya utca, 6c1. Nyitva a nap 24 órájában, a hét minden napján, a hét minden napján. Információ: +7(925)858-92-34, +7(919)766-44-03.

Előnyök

 • tisztaság;
 • barátságos és hozzáértő személyzet;
 • magas szintű szolgáltatás;
 • elfogadható ár.

hibák

 • nem található.

A legjobb török fürdők Moszkvában

Tazik Klub

Értékelés: 4.9

Tazik Klub

Az első helyen a modern fürdőkomplexum kategóriában. Vannak finn, török, orosz és orosz gőzfürdők. Mindegyik ugyanannyi ember befogadására alkalmas – huszonöt ember. Hammam, hószökőkút, pezsgőfürdő és relaxációs terület. Házimozi, professzionális hangrendszerek koncert akusztikával lehetővé teszik, hogy úgy érezzük, mintha egy moziban lennénk, amikor filmet nézünk, vagy egy klubban, amikor tánczenét hallgatunk. A szerző munkájának tizenkét láb magas biliárdasztalai nemcsak a játékkal, hanem a gyönyörű kilátással is kedveskednek.

Egyéni programok minden vendég számára. Csak ökológiailag tiszta összetevőket használunk, pl. szénát, nyírfa tűzifát, itt készült seprűket. Az európai és orosz konyha ételeit a nap bármely szakában felszolgálhatjuk. A vélemények szerint a legjobb saslik itt a legjobb. Egy óra bérleti díj 10-28 ezer. p a választott helyiségtől függően.

A Goda utca 1812, 18. szám alatt található komplexum a hét minden napján, a nap 24 órájában nyitva tart. Információért hívja a +7(499)648-30-50-es telefonszámot.

Előnyök

 • Pompás belső terek aranyozással, olasz márvánnyal és faragott fával;
 • széf minden szobában;
 • Magasan képzett, orvosi végzettségű személyzet;
 • 14 féle seprű;
 • vízipipaszobák és masszázsszobák;
 • zárt parkolóhely.

Hátrányok

 • drága.

Ázsia Beauty Spa

Értékelés: 4.8

Ázsia Beauty Spa

A második helyen a jól ismert szalonlánc áll. Tibetből és Kínából magasan képzett szakemberek dolgoznak itt. Segítenek pihenni és formába lendülni. Az exkluzív keleti arc- és testkezelések közé tartoznak a spa masszázsok, a thalassoterápia, az aromaterápia, a forró gyógynövényes gőzfürdők, a testformálás, a peeling, a haj helyreállítása és még sok minden más. Az európai termekben professzionális mesterek fodrászkodnak, pedikűröznek, manikűröznek.

A törökfürdő is segíthet minden vendégnek megszabadulni a felgyülemlett problémáktól. Hammam és jakuzzi áll rendelkezésre. A TAN étteremben frissítőket szolgálnak fel, amelynek kialakítása a Keletet tükrözi. Egy szaunalátogatás átlagára 1500 p körül van.

A bemutatóterem címe: c. Moszkva, Oruzheyny pereulok, k. 13. Nyitva a nap 24 órájában, a hét 7 napján. További információért kérjük, hívja a +7(495)787-51-88, +7(499)250-10-69 telefonszámokat.

Előnyök

 • professzionális anyagokkal és kiváló minőségű termékekkel dolgozik;
 • az ügyfél egyéni sajátosságainak figyelembevétele a gondozási program kiválasztásakor;
 • Hozzáértő és barátságos személyzet;
 • tiszta és kényelmes.

Hátrányok

 • nem észlelték.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: