A 15 legjobb esküvői szalon Moszkvában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

A hatalmas dugók ellenére Moszkvában évről évre nő az autósok száma. Különös figyelmet fordítanak a kezdő járművezetők minőségére és a nyílt útra való alkalmassági szintjükre, rendszeresen növelik a vezetési követelményeket és szigorítják a vizsgáztatási eljárásokat. Bemutatjuk a 15 legjobb moszkvai autósiskola áttekintését, amely jó statisztikákat mutat mind a közlekedési rendőrségen átadott záróvizsgákról, mind a vezetési balesetek tekintetében a vezetés első éveiben bekövetkezett balesetekről.

A legjobb autósiskolák értékelése Moszkvában

Jelölés hely Autósiskola értékelés
A legjobb autósiskolák értékelése Moszkva területén 1 Auto Egyetem 5.0
2 Megapolis 4.9
3 Papa 4.8
4 MFA 4.7
5 Szövetségi 4.6
6 MosAvtoSchool 4.5
7 Technika 4.4
8 Eurodrive 4.3
9 Autó-mechanika 4.2
10 Dorit 4.2
11 Auto-Lux 4.1
12 Központi 4.1
13 Avtomir 4.0
14 Indítsa el a oldalt 4.0
15 Perspektíva 4.0

Autuniversity

Értékelés: 5.0

Cím: ul. 24a Festivalnaya utca.

Következő a felülvizsgálatunkban autósiskola “MFA” (Mesterségek, egyéniség és hozzáférhetőség) a legjobb ASH moszkvai minősítésének felső sorait foglalja el az első és második alkalommal sikeres vizsgák, valamint a hallgatók későbbi baleseteinek kritériuma szerint. Az egyetlen iroda Moszkvában a Festivalnaya utcán, de a magas színvonalú képzés nem drága emberek mennek a főváros különböző helyein. Az oktatók a gyakorlati órákon különböző útvonalakat mutatnak a tanulóknak, magabiztos vezetési készséget adva a városi forgalomban.

Az autósiskola lehetőséget kínál Önnek arra, hogy orvosi vizsgálaton vegyen részt anélkül, hogy az egészségügyi központba kellene mennie. A képzés költsége, mint már említettük, az átlag alatt, az A kategóriájú tanfolyam esetében – 12500 rubel., cat. B – 15000 rubel. “MFA” – Azon kevés autósiskolák egyike, ahol a “C”, “D” kategóriájú és kombinált tanfolyamok vezetőit szakszerűen képzik ki. Megjegyzés: szakaszosan is fizethet. Az ASH-nál időszakosan elérhetőek kedvezmények és akciók, de az MFA alkalmazottai és családtagjaik számára állandó, 30-50%-os kedvezményeket biztosítanak.

Előnyök

 • A-D kategóriák képzése;
 • Alacsony árak;
 • Kombinált vezetési tanfolyam;
 • Magas átmenési arány 1-2 alkalommal;
 • A tandíj lépésről lépésre történő finanszírozása.

Hátrányok

 • Az egyetlen iroda Moszkvában;
 • A webhely megszakításai.

Szövetségi

Értékelés: 4.6

Szövetségi

Weboldal:

A szövetségi autósiskola az egyik legnagyobb fiókhálózattal rendelkezik – a főváros szinte minden kerületében vannak képzési irodák. A tanfolyamokat a város különböző helyszínein is kínálják. Az oktatóval telefonon vagy online, a tanuló személyes fiókjában lehet egyeztetni a megfelelő útvonalat vagy kiindulási pontot.

A “szövetségi” autósiskola megkülönböztető jellemzője – a csoportok kötelező képzésének hiánya, a szerződés aláírása után a következő napon megkezdheti a képzést. A távoli szolgáltatást demonstrációs üzemmódban lehet tesztelni, hogy felmérjék annak használhatóságát. A honlaphoz való hozzáféréshez azonban az iskola adminisztrációjától kell kérni egy belépési engedélyt és jelszót – a honlaphoz normál böngészés céljából nem lehet hozzáférni.

Előnyök

 • Átlagos árak és részletfizetés;
 • Kényelmes személyes iroda minden kérdés azonnali megoldásához;
 • Képzés a város minden területén;
 • Van engedély;
 • A diákok teljes körű támogatása a vizsgák letételének pillanatáig.

Hátrányok

 • Nincs ingyenes hozzáférés a webhelyhez.

MosAvtoSchool

Értékelés: 4.5

mosautoschool

Oldal: mosavtoshkola.org

A MosAvtoschool az autóvezetés oktatására szakosodott, de az intézményben motorozásra is van lehetőség. Az MKPP kezdeti tanfolyama 23000 rubelbe kerül, az ACPP-ben – 24500 rubel. Így a kezdeti kifizetés mindkét esetben – 10000 rubel. 1,5 hónapos képzés a macskán. A 20000 rub. részletfizetést biztosít a tanfolyam időtartamára.

Az autósiskola oktatói tapasztalt és figyelmes sofőrök, akik minden egyes tanulóhoz megtalálják a megfelelő megközelítést. A honlapon láthatja, hogy mennyi köszönetet kapnak a gyakornokoktól, valamint azoktól, akik sikeresen letették a vizsgákat és megkapták az áhított engedélyt.

Előnyök

 • A tandíj finanszírozása szakaszosan;
 • Megfelelő árak;
 • 39 iroda Moszkva-szerte;
 • Tapasztalt oktatók;
 • Vezetés már a képzés 2. hetében;
 • Promóciók és kedvezmények.
Olvasson tovább  Top 10 egyetem Moszkvában

Hátrányok

 • Nem észlelt.

Technikák

Értékelés: 4.4

Technics

Oldal: avtoshkola-

Engedéllyel rendelkező autósiskola “Engineering” felkészíti a járművezetők kategóriák A, B, valamint a vezetési oktatók, tanárok a közlekedési szabályok. Kétféle tanfolyam áll rendelkezésre azok számára, akik automata vagy kézi sebességváltóval szeretnének megtanulni vezetni: az alaptanfolyam, amely hozzáférést biztosít az online tanuláshoz és vezetési órákhoz, valamint az ajánlott tanfolyam, amely magában foglalja az elméletet az osztályban, a vezetési órák időpontjának megválasztását és – ami a legfontosabb – a vizsgaútvonalakat. A költség a formátumtól függ: automata sebességváltó esetén 20900/31 900 rubel, kézi sebességváltó esetén – 19900/29 900 rubel. Az árak nem a legalacsonyabbak Moszkvában, de gyakran kihasználhatja az akciós ajánlatok kedvezményeit – az adminisztrációjuk gyakran szervez autósiskolát, és az előnyök jelentősek. Az AST Technics másik fontos előnye a részletfizetés lehetősége, amely a hallgató számára kényelmes.

Az új járművek és az oktatók nagy tapasztalattal rendelkeznek a vezetésben és a tanításban, és mindig jól kijönnek a tanítványaikkal. A normál tanfolyam időtartama 2,5 hónap, de vannak expressz csoportok, amelyekben 30 napig tart az elmélet és a gyakorlat intenzív tanulása. A tanárok és oktatók számára személyes és online képzés is elérhető, és az iskola továbbképző tanfolyamokat is tart e szakemberek számára, hogy frissíthessék tudásukat a legfrissebb információkkal, a terület új jogszabályaival stb. .

Előnyök

 • Moszkva 6 kerületében vannak tantermek;
 • Jelentős kedvezmények az akciók során;
 • Az ajánlott tanfolyami tanulmányi vizsgaútvonalakon;
 • Oktatói, közlekedésbiztonsági oktatói és továbbképző tanfolyamok;
 • Részletfizetés.

Előnyök

 • Viszonylag kevés autó és oktató.

Eurodrive

Értékelés: 4.3

Eurodrive

Helyszín:

Az “Evrodrive” Oktatási Központ átfogó képzést kínál a jövő járművezetőinek. A jelentkezők számos fontos készséget szereznek: vezetés autópályán, körgyűrűn, bonyolult csomópontokon és alagutakon keresztül, valamint parkolás nagyvárosi környezetben. Nem minden autósiskola kínál ilyen komplexet, ami a legátfogóbb járművezetői képzést jelenti. Vezetési tanfolyamok azok számára, akik már rendelkeznek rózsaszínű jogosítvánnyal (vezetés csúszós úton) sötétben és csúszós úton (ellenirányú vezetés).

A képzési központ és a vezetési pályák reprezentatív irodái a főváros 6 kerületében találhatók, nem messze a metróállomásoktól – így kényelmesen el lehet jutni az elméleti és vezetési órákra. Ezenkívül az adminisztrátorok kényelmes képzési ütemtervet készítenek, de többnyire a nappali és kora esti órákban – hétköznap 11:00 és 20:00 között, hétvégén 15:00-ig, bár sok jelöltet érdekelnek az esti órák.

A képzés árai Moszkva átlagosan Moszkva számára, az ünnepek előestéjén és még az “Eurodrive” -ban lévő alkalmak nélkül is különleges ajánlatok kedvezményekkel. A tanuló részletfizetést vehet igénybe, 3000 rubel kedvezményt kaphat az első fizetéskor, vagy ingyenes orvosi vizsgálatot kaphat az autósiskolában. A téli tanfolyamokra is vannak kedvezmények.

Előnyök

 • Kibővített képzés a járművezetők számára;
 • Kontramenet és sötétben vezetési tanfolyamok;
 • Rengeteg hely a macskának. A és B;
 • Van online képzés;
 • Különböző kedvezmények.

Hátrányok

 • Nem a legkényelmesebb menetrend a nappali vezetésre jelentkezőknek.

Autószerelők

Értékelés: 4.2

Autó-mechanika

Weboldal: avto-

Következő autósiskola a felülvizsgálatunkban “Automechanics” a balesetmentes vezetésre való felkészülésként pozícionálja a képzéseit. Nem tagadhatjuk a képzés hatékonyságát – 2018-ban az AS döntős lett a “Moszkva legjobb autósiskolája” versenyen.

A fővárosban 8 helyszínen lehet megtanulni autót és motorkerékpárt vezetni. A tanfolyam szokásos időtartama az MKPP esetében 56 óra, az ACPP esetében 54 óra a B kategóriában, a motorkerékpár-vezetés 18 óra vezetést foglal magában, létezik egy kombinált A + B tanfolyam, amelynek időtartama 70 óra. Az alaptanfolyamon szükséges időt külön fizetik, de nem minden diák részesül belőle – a legtöbbjük egyenesen a vizsgákra megy – ez az “Automechanika” autósiskola oktatóinak hatékonyságát bizonyítja.

A képzést 35 új járművön végzik tapasztalt oktatók.

Előnyök

 • Díjrészletek;
 • Jól felszerelt tanfolyamok;
 • A jövőbeli járművezetők magas szintű képzése;
 • 35 új autó;
 • 8 helyszín Moszkvában.

Hátrányok

 • Nem a legkényelmesebb hely Autodromes.

Dorit

Értékelés: 4.2

Dorit

Helyszín:

Szándékosan, lassan és érthetően a “Dorit” autósiskola oktatói megtanítják a jövő sofőrjelöltjeit a moszkvai utakon való vezetésre. A, B, BE, A1 és M kategóriák állnak rendelkezésre a tanuláshoz.

Olvasson tovább  Top 10 online hangszerbolt

A tanfolyam folytatását egyénileg határozzák meg, a jelölt minőségétől függően. Emiatt egy macskáért 6800 forintos átalánydíjat kell fizetni. B, a többi – 10000 rubel. A gyakorlati képzés külön fizetendő – 900 rubel./A gépkocsivezető-képzés költségei személygépkocsik esetében óránként 1000, mopedek esetében 1000 (16 óra szükséges) és motorkerékpárok esetében 1200 (a program 18 óra vezetést tartalmaz).) és 1500 RUB. a BE kategória esetében (összesen 8 óra).). A teljes elméleti és gyakorlati kurzus 56/54 óra 32000 rubelbe kerül. A közlekedésrendészetnél a vizsga újbóli letételéért is külön pénzt kell fizetnie – 700 rubelt. Az oktatók mind a “Dorit” autósiskola tanulóival, mind más autósiskolák jelöltjeivel dolgoznak, akiknek javítaniuk kell készségeiket a vizsgák letételéhez. Számukra az egy tanítási órára jutó ár magasabb.

Előnyök

 • Az orosz belügyminisztérium által jóváhagyott hivatásos járművezetői képzési programok szerinti képzés;
 • A, A1, B és BE kategóriájú járművezetők képzése;
 • A vezetésben és a tanításban nagy tapasztalattal rendelkező oktatók;
 • Viszonylag alacsony ár 1 óra gyakorlati óra;
 • Külső iskolák által nyújtott járművezetői képzés.

Hátrányok

 • A teljes tanfolyamra csak az első tanfolyam előtt 1 hónappal lehet jelentkezni;
 • Bonyolult számlázási rendszer, nincs rögzített ár a tanfolyamra (kivéve a kat. ).

Auto-Lux

Értékelés: 4.1

Auto-Lux

Oldal: auto-moto-

Az “Auto-Lux” autósiskola elágazásai Otradnoe, VDNH, Babushkinskaya, Babushkinskaya. Ezek kényelmes helyszínek a moszkvaiak számára – minden osztály kényelmesen megközelíthető tömegközlekedéssel. A tanárok nagyon közérthetően elmagyarázzák a közlekedési szabályokat, elsősegélynyújtási órákat tartanak, és a gyakorlati órákon az oktatók türelmesen és szisztematikusan megtanítják a járművezetőjelölteket arra, hogyan kell helyesen vezetni a városi forgalomban.

Érdekes módja a tanfolyam kiválasztásának: a honlapon kiválaszthatja, hogy az elméletet tanteremben vagy egy privát irodában tanulja, a sebességváltó típusát (kézi vagy automata), a tanfolyam kívánt időtartamát, az ágat. A rendszer a jelöltnek megfelelő kedvezmények közül is választhat – ezekből több is lehet, a lényeg, hogy tiszteletben tartsák az odaítélésükre vonatkozó feltételeket. Ennek eredményeképpen a költségek ismertek, de általában az ár átlagos – 24500/33 500 rubel. kézi váltóhoz, 29500/41 500 RUB. automata sebességváltó esetében az esetleges kedvezmények figyelembevétele nélkül. Megjegyzés: az elmélet tanulása az osztályteremben 3000 rubelbe kerül. Drágább, mint az online. Az autósiskola részletfizetést biztosít.

Az Auto-Lux személyzete lenyűgöző – a tanárok és oktatók hosszú vezetési tapasztalattal és sok pozitív visszajelzéssel rendelkeznek valódi diákoktól, amelyek mind megtalálhatók az iskola weboldalán. A jelöltek képzése a legmagasabb szintű – az iskola a közlekedésrendészetben 1-2-szeres vizsgaszázalékkal rendelkezik.

Előnyök

 • Kényelmes tanfolyamválasztás;
 • Sok akció, több kedvezmény választható egyszerre (összesen);
 • 3 fiók Moszkva központjában;
 • Tapasztalt oktatók a diákok pozitív visszajelzéseivel;
 • Engedélyezett iskola;
 • Új autóflotta.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Központi

Értékelés: 4.1

Központi

Weboldal:

Következő a minőségi járművezetői képzés rangsorában A moszkvai központi autósiskola potenciális jelölteket kínál a vezetési készség elsajátítására az A, B, C, BE, CE, D, DE kategóriákban. Minden kategóriában többféle tanfolyamot kínálnak, a kedvezményes tanfolyamoktól a teljes tanfolyamokig. Azok számára, akik személygépkocsi vezetését szeretnék elsajátítani, az árak Economy (19500 rub.), Basic (24000 rubel) és.) és Maximum (35900 rub.), elsősorban a képzés időtartamában különböznek egymástól. A kifizetések egyszeri vagy részletekben is teljesíthetők.

Moszkvában és a moszkvai régióban az AS “Centralnaya” 58 képzési központja. Ez az egyik legnagyobb hálózat, amely valóban magas színvonalú vezetéstechnikai képzést kínál. Az alapútvonalakon kívül lehetőség van vizsgaútvonalak tanulására is, felár ellenében. A bizonytalan jelöltek számára a képzési központokban multimédiás szimulátorok állnak rendelkezésre. A tanárok és oktatók a tanulók mellett azokkal is foglalkoznak, akik korábban már szereztek jogosítványt, de a tapasztalat hiánya miatt részben elvesztették a készségeiket. Ezen kívül lehet vásárolni egy tanfolyamot a kontra-vezetésről, a baleset esetén alkalmazott technikák elemzéséről, konzultációkat a különböző márkájú autók használatának sajátosságairól, a parkolás és a tolatás gyakorlása zárt térben.

A moszkvai központi autósiskola tanításának középpontjában a tanítás – a vizsgák átadása az 1. alkalommal. A tanuló megfelelő elkötelezettségével a legtöbb esetben ez a feladat pozitívan megoldható.

Olvasson tovább  7 legjobb virág szállítási szolgáltatások Saratov

Az autósiskola részletfizetést kínál, és számos kedvezményt és kupont kínál.

Előnyök

 • 58 fióktelep a fővárosban és a MO;
 • Alacsony tandíj;
 • Számos további oktatási és tanácsadási szolgáltatás;
 • Rugalmas képzési ütemterv;
 • Részletfizetés, kedvezmények.

Hátrányok

 • A nagyszámú diák miatt nem mindig lehetséges a megfelelő időpontban órát foglalni.

Autoworld

Értékelés: 4.0

Avtomir

Helyszín:

Az Avtomir professzionális autósiskolában a tanárok és az oktatók a közlekedési szabályok elméletének elsajátítására összpontosítanak, hogy megértsék az úton zajló folyamatokat, majd a helyes vezetésre összpontosítanak. Ez a megközelítés lehetővé teszi a tanulók számára, hogy fokozatosan, de szisztematikusan belerázódjanak a városi közlekedésbe, és félelem és pánik nélkül magabiztosnak érezzék magukat.

Nemcsak normál jelölteket, hanem külföldieket is tanítanak, valamint olyan embereket, akiknek jelnyelvi tolmácsolásra van szükségük (a siketek számára) – ezt nagyon nehéz megtalálni Moszkvában! Egyébként a főváros első hallássérült oktatója keményen dolgozik ezekért a különleges tanulókért; ebben profi jelnyelvi tolmács segít.

Az ICPC vezetési tanfolyamának költsége 36000 RUB., automata sebességváltóhoz – 39000 rubel., De gyakran kihasználhatja a jó árengedményt. A hallgató részletfizetési tervet vehet igénybe. A rövidített programok csak azok számára érvényesek, akik érvényes jogosítvánnyal rendelkeznek, és fejleszteniük kell tudásukat vagy vezetési készségeiket.

Előnyök

 • Jó járműpark;
 • Hallássérültek és külföldiek képzése;
 • A járművezetők magas színvonalú képzése;
 • Van távoktatás.

Hátrányok

 • A vezetői engedéllyel nem rendelkező tanulók számára nincsenek rövidített tanfolyamok.

Indítsa el a oldalt

Értékelés: 4.0

Indítsa el a oldalt

Weboldal:

Az ASP “Start” 2014-ben, 2015-ben, 2019-2019-ben megnyerte a “Moszkva legjobb autósiskolája” versenyt, ami a jövőbeli vezetők képzésének magas szintjét és az alkalmazott programok és módszerek hatékonyságát jelzi.

Elméleti ismereteket és gyakorlati készségeket szerezhetsz a Startnál az A, A1, B, H, C, CE és a kapcsolódó B-C, C-D, B-D kategóriákban. Az autósiskolában megtanítják, hogyan kell vezetni a hajót, a speciális lámpákkal ellátott autót, a motoros szánkót és a quadot! Minden kategória számára speciális programok állnak rendelkezésre, különböző képzési időtartammal, megfizethető áron, részletfizetési lehetőséggel. Az ár tartalmazza a képzési kézikönyveket, a tanárokkal folytatott konzultációkat, a közlekedésrendészeti alapvizsga megszervezését.

A Start 53 új, automata és kézi sebességváltóval felszerelt oktatójárműből álló flottával rendelkezik, és saját telephellyel rendelkezik. A képzés a város egy, a tanuló számára megfelelő részén zajlik, az oktatók minden lehetséges útvonalat lefednek a város és a közlekedési szokások megismeréséhez. A diákok magas eredményeket mutatnak a GIBDD vizsgákon.

Előnyök

 • Képzés minden főbb kategóriában, valamint quadok, motoros szánok, csónakok és speciális járművek;
 • A programok bizonyított hatékonysága a diákok eredményei és a tematikus versenyeken elért győzelmek által;
 • Átlagos tandíj;
 • Minden kategóriában van választék a tanfolyamokból;
 • Kedvezmény az egészségügyi vizsgálatokra az AS Start székhelyével azonos épületben található egészségügyi központban;
 • 4 évnél nem régebbi autók.

Hátrányok

 • Részletfizetés csak a B kategória esetében; a többi a szerződés megkötésekor egyszeri kifizetés.

Outlook

Értékelés: 4.0

Perspektíva

Weboldal:

Értékelésünk végén a “Perspektiva” autósiskola található Moszkva északkeleti közigazgatási körzetében. Csak 6 fővárosi fiók a legfontosabb metróállomások közelében – nem kell metróval utazni az elméleti órákhoz.

A Prospect autósiskola oktatói első helyezést értek el a fővárosban évente megrendezett versenyen – ezekben a szakemberekben bátran megbízhat. A jelentkezőket megtanítják motorkerékpárok és automata és kézi sebességváltós autók vezetésére. A tanfolyam időtartama szabványos – 12 óra gyakorlat, az elmélet és a vizsga az autósiskolában 19700 rubelbe kerül, de a legtöbb diák nem elég, akkor több órát kell kapni 600/700 rubelért (MCP / ACC) – a legalacsonyabb ár Moszkvában. Összességében a teljes tanfolyam költsége a plusz órákkal együtt meghaladja a 45000 rubelt, így a “Perspektíva” inkább a már meglévő vezetési ismeretekkel rendelkező jelentkezőknek ajánlott.

Már 17 évesen is leteheti a vezetői vizsgát egy autósiskolában. Az értékelő tesztek azon a járművön zajlanak, amelyen a gyakornokot kiképzik, ami megszabadítja a gyakornokot a felesleges izgalmaktól. A Perspektiva által biztosított pszichológiai tréning is segít megnyugodni a vizsgák alatt.

Előnyök

 • Rövid képzési programok + extra órák;
 • Szakmai versenyek megnyerése;
 • Rengeteg akció és kedvezmény;
 • 6 fiók a fővárosban.

Hátrányok

 • A standard tanfolyamnak nincs fix költsége.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: