A 15 legjobb fogorvos Moszkva városában

*Szerkesztői értékelés. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

Ma az emberek bátran elmennek a fogorvoshoz, bár a múltban ez sokak számára kínszenvedés volt. A régi felszerelés és a nem mindig képzett terapeuták talán egy életre szóló félelmet ébresztettek bennünk a helytől. A dolgok mostanra megváltoztak. Számos modern klinika nyújt olyan szolgáltatásokat, amelyek megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak. A fogászat már nem csak a felnőttek számára “ijesztő hely”, hanem a gyermekek számára is. Nem véletlen, hogy a statisztikák azt mutatják, hogy a fogászati és ínybetegségekben szenvedők száma a felére csökkent, és honfitársainknak nemcsak a klinikákat kell felkeresniük, hanem évente megelőző szűrővizsgálatokon is részt kell venniük, hogy vigyázzanak az egészségükre. oktatás 1 A fogászati és ínybetegségek száma a felére csökkent.

A fővárosban a nagy egészségügyi központoktól a kis fogorvosi rendelőkig számos szakintézmény található. Nagyon nehéz megállapodni egy adott intézményben, hogy valóban megkapja a saját igényeinek és pénzügyi eszközeinek megfelelő szolgáltatásokat. A 15 legjobb moszkvai fogorvos szakértőink és a valódi páciensek visszajelzései alapján.

A legjobb moszkvai fogorvosok értékelése

Jelölés székhely Fogászat Moszkva értékelés
A legjobb moszkvai fogorvosok VIP-szolgáltatásokkal 1 Professzor Fogászati Klinika az Arbaton 5.0
2 Avantis 4.9
3 ROOTT (korábban Simpladent Dental Solutions) 4.8
4 Megastom 4.7
A legjobb közepes árú fogászat Moszkvában 1 AVANSTOM 5.0
2 DentoMedService 4.9
3 Novostom 4.8
4 Denta-El 4.7
A legjobb moszkvai fogászat gazdasági szegmens 1 Nova Dent 5.0
2 Dr. Bon 4.9
3 Denta gyakorlat 4.8
4 Spectra 4.7
A legjobb gyermekfogászat Moszkvában 1 RuDenta gyerekek 5.0
2 Orvosi meghívó 4.9
3 Zubrenok 4.8

Top fogászat Moszkvában VIP szolgáltatásokkal

Professzor Fogászati Klinika az Arbaton

Fogászati minősítés (Moszkva): 5.0

Professzor Fogászati Klinika az Arbaton

Ebben a kategóriában a rangsor első helyezettje a klinika, amely a nyújtott szolgáltatások színvonalát tekintve a legjobb külföldi központokkal egy szinten van. Az Old Arbat Avenue-n található, és egy történelmi épület három emeletét foglalja el. A recepciót szakemberek végzik, sokan közülük doktori címmel rendelkeznek. Tapasztalt professzorok és diákjaik, jól ismert Oroszországon kívül, itt dolgoznak.

A klinika a szolgáltatások széles skáláját nyújtja: fogszuvasodás kezelése, protézisek, implantátumok, kozmetikai fogászat. Mindezek a szolgáltatások egy olyan szerzői, exkluzív módszertanon alapulnak, amely sok más központ számára elérhetetlen. Ezért az eredmények mindig jobbak a vártnál. Az orvosok készek segíteni minden helyzetben, egészen a száj- és állkapocs területének bonyolult betegségeiig.

Az alacsony fájdalom- és félelemküszöbbel rendelkező betegek a kezelés után már nem küzdenek ilyen problémákkal. A központ többször kapott díjakat a nemzeti fogászathoz való hozzájárulásáért. A magas árak megfelelnek a szintnek. De mindig kihasználhatja az egyik legjobb klinika által kínált kedvezményeket nemcsak Moszkvában, hanem az országban is. Naponta 9 órától 21 óráig tart nyitva. Kapcsolattartó telefonszáma: 8495695 88 99.

Avantis

Fogászati értékelés (Moszkva): 4.9

Avantis

A klinikát 2012-ben nyitotta meg a neves professzor, A. Ryakhovsky. ., a második helyen áll a rangsorban. Elsőként kínálta fel pácienseinek a forradalmi 3D-technológia használatát, amely a rehabilitációs szolgáltatáscsomag részét képezi. A modern digitális berendezések lehetővé teszik a legbonyolultabb manipulációk hiba nélküli elvégzését.

Az “Avantis” -ban különös figyelmet fordítanak a betegségek diagnózisára, és ha a vizsgálat után további konzultációkra van szükség, akkor bonyolult esetekben konzíliumot gyűjtenek össze. Az árlista tartalmazza a diagnózist, a kezelést, a kivehető és rögzített fogpótlást, az implantátumokat, a sebészetet, a fogszabályozást, a fogfehérítést és a professzionális tisztítást. Minden kezelést magas szintű szakemberek végeznek. A fertőzésellenőrzés teljes biztonságot nyújt. A központban orvosi kezelés és felügyelet biztosított.

A szolgáltatás prémium kategóriás és ennek megfelelően fizetett. Minden látogató csak pozitív visszajelzést adott, és nemcsak a felszereltséget, a csapat szakszerűségét és következetességét értékelte, hanem a szobák kellemes kialakítását is, amelyekben nagyon kényelmes a tartózkodás. A központ vasárnap kivételével minden nap 9 és 21 óra között fogadja a betegeket. A szolgáltatásokról bővebb információt a weboldalon vagy a 8495153 21 42-es telefonszámon kaphat.

ROOTT (korábban Simpladent Dental Solutions)

A fogászat értékelése (Moszkva): 4.8

ROOTT

A harmadik helyen a fogászati központ áll, amely mindenféle VIP-szolgáltatást nyújt. A legmodernebb berendezésekkel felszerelt, és a rendeléseket olyan orvosok végzik, akiknek képzettsége megfelel a nemzetközi szabványoknak, és akik legalább 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. A klinika a neves svájci implantátum márka, a ROOTT exkluzív partnere.

Olvasson tovább  6 legjobb nőgyógyászati klinika itt: Szentpétervár

A Simpladent Dental Solutions nemrégiben megváltoztatta a cég nevét. Ő most egy ROOTT. Európában képzett szakemberek. Az együttműködésnek köszönhetően minden anyagot közvetlenül vásárolnak, ami azt jelenti, hogy a végső költségek jelentősen alacsonyabbak, mint más központokban. Távoli konzultáció esetén online kapcsolatba léphet az orvosokkal, és előzetes diagnózist kaphat a klinika felkeresése nélkül.

Kétségtelen előnye a kulcsrakész kezelés az alkalmazást követő 1-2 napon belül. Az implantátumok esetében legfeljebb 25 év, a tömések és protézisek esetében legfeljebb 1 év garanciális idő. Nyitva tartás: mindennap 10-től 22 óráig.00. A magas kihasználtság miatt ajánlott előre foglalni. Az adminisztrátorok válaszolnak minden kérdésére a következő telefonszámon: +7495104 72 56.

Megastom

A fogászat értékelése (Moszkva): 4.7

Megastom

A következő klinika a listánkon egy fogorvosi rendelőkből álló lánc. Ez egy valódi tudományos központ, amely megfelel az európai szintnek. A sokéves tapasztalattal rendelkező orvosok rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, nemcsak Oroszországban, hanem külföldön is. A több mint 25 éves tapasztalatnak és a kiváló minőségű német és olasz felszerelésnek köszönhetően a fogak és az íny kezelése fájdalommentes.

A digitális berendezések garantálják a probléma első próbálkozásra történő diagnosztizálását. A klinikán alkalmazott különböző csúcstechnológiák lehetővé teszik a kiváló eredmények elérését, még a bonyolult esetekben is. Egyedi módszereket alkalmaznak a csontpótlásra és a fogak megőrzésére. Saját laboratóriumunkban néhány napon belül anatómiai koronák és protézisek készülnek.

A visszajelzések szerint a klinika a lehető legrövidebb idő alatt bármilyen összetettségű implantációs műtétet végez. Sok beteg jön más városokból, hogy prémium minőségű orvosi kezelésben részesüljön. Rendszeresen vannak különleges ajánlatok, amelyek segítségével csökkentheti a szolgáltatások árát. Minden központnak saját nyitvatartási ideje van. További információért hívjon: +7495120 32 32.

A legjobb középáras fogorvosok Moszkvában

AVANSTOM

A fogászat értékelése (Moszkva): 5.0

AVANSTOM

A vezető ebben a minősítési kategóriában az a klinika, amely fogászati szolgáltatásokat nyújt, beleértve a sürgősségi ellátást is. 24 órás orvosi ügyelet, hogy ne kelljen reggelig várnia a problémájára. Minden felszerelést és anyagot Európából és Japánból szállítanak. Ennek ellenére az árcédula meglehetősen megfizethető az átlagos jövedelemmel rendelkezők számára.

Az orvosok képzettsége megkérdőjelezhetetlen. A szolgáltatást fogorvosok, fogszabályozók és aneszteziológusok nyújtják, akik különböző nemzetközi programokon vesznek részt, és mesterkurzusokon vesznek részt, hogy megismerjék az új munkatechnológiákat. A kínált szolgáltatások széles skálája magában foglalja a fogszuvasodást és a gyökérkezeléseket, a rögzített és kivehető fogpótlást, a fogimplantátumokat, a fogkőeltávolítást és a fogfehérítést.

A klinika törődik betegeivel és új pácienseket vonz, ezért hűségprogramot működtet. Minden szolgáltatás jelentős megtakarítással nyújtható. Az első látogatók 30% kedvezményt kapnak a szolgáltatás árából. A 20 éves tapasztalatot sok beteg értékeli, akik családostul jönnek. A központ minden nap 9 órától tart nyitva.00-22.00. Visszahívást rendelhet a weboldalon vagy a +7495708 41 10 telefonszámon.

DentoMedService

A fogászat értékelése (Moszkva): 4.9

DentoMedService

A második helyet a moszkvai fogászat nyerte el, amely árszegmensében az egyik legjobbnak számít. 6 speciális klinikája van, amelyek a metróállomások és tömegközlekedési megállók közelében találhatók. A kibővített szolgáltatási kör nemcsak a konzultációt és az azt követő magas színvonalú kezelést teszi lehetővé, hanem a veszélyes betegségek kimutatását is a klinika saját laboratóriumaiban.

Annak köszönhetően, hogy minden szakember rendszeresen továbbképzésen vesz részt és különböző programokon vesz részt, nemcsak hagyományos, hanem teljesen új kezelési módszereket is alkalmaznak. A “DentoMedService” valóban javítja az emberek életminőségét, olyan technológiákat alkalmazva, amelyek segítenek fenntartani a kezelés elért eredményeit egy életen át. Minden szoba neves európai márkák fejlett fogászati egységeivel van felszerelve.

Eldobható eszközöket használunk. A szolgáltatások közé tartozik az online konzultáció, ahol felteheti kérdését és online választ kaphat. A visszajelzések szerint elégedettek a felszereléssel, az orvosok tapasztalatával és azzal, hogy garanciát vállalnak. A központok a hét minden napján 9 órától.00-21.00. Kapcsolattartó telefon: +7495330 19 00.

Novostom

A fogászat értékelése (Moszkva): 4.8

Novostom

A minősítés harmadik helyén a klinika áll, amely Moszkva különböző részein több fiókkal rendelkezik. Több mint 300000 beteg járt itt 27 éven át. A multidiszciplináris központok a legkülönbözőbb problémákkal küzdő embereket fogadják, és még a nagyon elhanyagolt és bonyolult eseteken is segítenek. Az árlista meglehetősen széles, így egy helyen kezelheti a fogszuvasodást, higiéniai tisztítást és implantátumokat helyezhet el.

Az előnyök közé tartozik az európai és orosz gyártók különböző árkategóriájú anyagainak kiválasztása. A belső kialakítás elősegíti a pihenést, és a tapasztalt szakemberek kényelmes kezelést biztosítanak az alacsony fájdalomküszöbbel rendelkezők számára. Különböző típusú érzéstelenítéseket alkalmaznak. Jelentős kedvezmények vehetők igénybe promóciós ajánlatok során vagy minden egyes további látogatáskor, és kamatmentes részletfizetési lehetőség is rendelkezésre áll.

Olvasson tovább  A legjobb digitális TV cégek Moszkvában

A páciensek csak pozitív véleményekről számolnak be, negatívakról nem. Ezért nyugodtan tekinthetjük úgy, hogy a “Novostom” az egyik legjobb klinika a közepes árkategóriában. Az egyes központok nyitvatartási idejéről a hálózat segélyvonalán (+7495640 02 03) érdeklődhet.

Denta-El

A fogászat értékelése (Moszkva): 4.7

Denta-El

A Moszkva különböző kerületeiben kényelmesen elhelyezkedő fogászati klinikák hálózata teszi teljessé ezt a kategóriát. Magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve a fogszuvasodás kezelését, implantátumokat, fogfehérítést, sebészeti beavatkozásokat. Az európai berendezések lehetővé teszik számunkra, hogy bonyolult műveleteket végezzünk nagy pontossággal és fájdalommentesen. A fogorvosok tapasztalt szakemberek, így még az alacsony érzékenységi küszöbbel rendelkező emberek is pszichológiai és érzelmi feszültség nélkül érkeznek a találkozóra.

A hangulatos belső tér már az első pillanattól kezdve fogadja Önt, és a barátságos recepciósok azonnal megnyugtatják. Itt átfogó ellátásban részesülhet, és a konzultációk ingyenesek. A kezelési program összeállítása és a páciens tájékoztatása után a javasolt intézkedések azonnal megkezdődnek.

Referenciáink szerint a Denta-El minden feltételt biztosít a professzionális és biztonságos kezeléshez. Az árak átlagosak, de az időszakos akciók jelentős árcsökkentést tesznek lehetővé. Lehetőség van a kamatmentes fizetési terv igénybevételére is. A hálózat páciensei “kiválónak” értékelik. Minden klinika reggel 8 és este 9 óra között tart nyitva.00. Időpontot egy telefonos elérhetőségen lehet foglalni: 8495662 58 85.

A legjobb moszkvai fogászat a gazdasági szegmensben

Nova Dent

A fogászat értékelése (Moszkva): 4.7

Nova Dent

A moszkvai költségvetési klinikák közötti értékelés első helyét a fogorvosok hálózata foglalja el, ahol családként jöhet, és azonnali segítséget kaphat megfizethető áron. oktatás 1 A moszkvai klinikák között az első helyet a fogorvosok hálózata foglalja el. A központok a nap 24 órájában nyitva vannak, összesen 15 darab. A személyzet kiválasztása képzettség és tapasztalat alapján történik. Mindegyik orvos jelentős tapasztalattal rendelkezik. Sokan közülük doktori és PhD-dolgozatot védtek meg, nemzetközi szimpóziumokon vesznek részt, és külföldi kollégákkal cserélnek ismereteket.

Itt igénybe vehetők a protézisek, a kezelés, a harapáskorrekció, a restauráció és a foghúzás szolgáltatásai, valamint a preventív programok is. A fogászati klinika büszke lehet eredményeire. Független kutatások szerint többször is a főváros három legolcsóbb központja közé került, vagy azok között volt.

Minden beteg különleges gondoskodásban részesül. A kezelés hozzáértő megközelítése lehetővé teszi a hibák rövid távú megszüntetését és a mosoly vonzóbbá tételét. Az alacsony ár ellenére minden szolgáltatás a legmagasabb színvonalat képviseli. Kívánságra részletfizetés mindig lehetséges. A központ a hét minden napján 9-21 óráig tart nyitva. Időpontot a következő telefonszámon lehet egyeztetni: 8499955 42 21.

Dr. Bon

Fogorvosi értékelés (Moszkva): 4.5

bon

Silver a legszélesebb körű, 15 éves tapasztalattal megy a klinikára. Azóta több mint 22000 beteg részesült kezelésben, és visszajelzéseik szerint elégedettek a szolgáltatás minőségével, és ajánlják a központot barátaiknak és ismerőseiknek. Modern berendezések. Lézeres berendezéseket használnak manipulációkhoz. Az innovatív technikák kiváló minőségű anyagokkal kombinálva kiváló kezelési eredményeket tesznek lehetővé.

Ez nagyrészt a szakemberek professzionális csapatának köszönhető, akik még a bonyolult esetekben is megoldják a problémát, és kényelmes és magas színvonalú életet biztosítanak a pácienseknek. Az árlistában szereplő szolgáltatások között szerepel az esztétikai fogászat, amely segít a fogak helyreállításában furnérokkal, a fogak helyreállításában vagy fehérítésében. Az eldobható eszközök használata és az összes felület rendszeres sterilizálása minimálisra csökkenti a fertőzés kockázatát.

A fogászati kezelés költsége 1500 rubelről indul. A hűségprogram jelentős kedvezményekre jogosítja Önt. A látogatók megjegyzik a hangulatos légkört, a vonzó kialakítást, a hozzáértő személyzetet és a metróállomástól való kényelmes elhelyezkedést. A klinika hétköznapokon 11 és 20 óra között, szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között tart nyitva.00. Időpontot a +7495021 89 74-es telefonszámon tud egyeztetni.

Denta-praktika

A fogászat értékelése (Moszkva): 4.4

Denta Praktik

A harmadik helyen a mi értékelésünkben egy olyan klinika, amely minden fogászati kezelési eljárást nagyon vonzó áron kínál. A fogorvosi rendelő ajtajai több mint 20 éve nyitva állnak, és ma a család minden generációjának tagjai minőségi ellátásban részesülnek. A szolgáltatások köre meglehetősen széleskörű. Ez magában foglalja a konzultációt, a diagnosztikát, a terápiát, a protéziseket és az esztétikát. A kezdeti konzultáció 10% kedvezményt jelent. a klinika teljes csapata egy jól összeszokott csapat, amely képes megoldani minden nehéz kérdést és rövid időn belül megoldani minden hibát.

A sterilizáláshoz modern berendezéseket használnak, és a munka során csak eldobható anyagokat használnak. Minden berendezés megfelel a magas minőségi és biztonsági követelményeknek. Barátságos légkörbe kerülsz, amint átléped a létesítmény küszöbét.

A nyugdíjasok jelentős juttatásokban részesülnek. Kívánságra a kezelés részletekben is fizethető. Az alacsony árak és a magas színvonalú szolgáltatások egyre több embert vonzanak, akik mindig egészségesek és aktívak akarnak lenni. Időközben csak jó vagy kiváló ügyfélreferenciák érkeztek. A recepció naponta 9:00 és 21:00 óra között működik. Telefonszám: 8495471 11 83.

Olvasson tovább  Moszkva 10 legjobb menzája

Spectra

Fogászati értékelés (Moszkva): 4.3

Spectra

A minősítés negyedik helyét méltán foglalja el a fogászat, amely rendelkezik a felszereltséggel és a prémiumhoz közeli szolgáltatásokat nyújt. Negyed évszázada van jelen az orosz piacon, és ma már több százezer itt kezelt betegre lehet büszke. A központok az európai szabványok szerint működnek, és mindegyiknek saját státusza van. Van egy VIP részleg, de még itt is az árak meglehetősen megfizethetőek, annak ellenére, hogy exkluzív drága anyagokat használnak.

Minden kezelés fájdalommentes, így azok az emberek, akik félnek még a székbe lépni is elég bátrak, hogy odamenjenek. A diagnosztika és a kezelés a legmodernebb technikai berendezésekkel történik. A fertőzések száma nulla. Az érzéstelenítés módszerét a manipuláció összetettsége alapján választják ki.

A visszajelzések szerint a háziorvosok mérsékelt árakat állapítottak meg, amelyek versenyeznek a fogorvosi ellátás piacának más ajánlataival. A betegeket vonzza az a lehetőség, hogy olyan központokban kezelhetik őket, amelyek nem rosszabbak a prémium központoknál, és alacsony költségekkel járnak. A klinika a hét minden napján látogatható, kivéve vasárnap 9 órától.00-21.00. Info telefon: +7495921 35 37.

A legjobb gyermekfogászat Moszkvában

RuDenta gyerekek

A fogászat értékelése (Moszkva): 5.0

RuDenta gyerekek

A klinika, amely gazdag tapasztalattal rendelkezik a legkisebb betegek kezelésében, a legjobb moszkvai gyermekfogorvosi rendelőket értékelte. A nagyon komoly félelmekkel küzdő gyerekek másodszor és később is ide jönnek. Az intézményben maximális feltételeket teremtettek ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Élénk színű szobák és váróterületek. Rajzfilmeket vetítenek a TV-ben, amelyeket akár a székben ülve is nézhetsz.

Az orvosok érzékenyek a páciensek pszicho-érzelmi jólétére, és minden egyes beteghez egyéni megközelítést tudnak találni. Különböző betegségben szenvedő gyermekeket fogadnak itt: agyi bénulás, autizmus, Down-szindróma. Összetett műtéteknél általános érzéstelenítést alkalmaznak, míg a könnyebb beavatkozásokat gyakran érzéstelenítés nélkül vagy más, kíméletesebb módszerekkel végzik. A RuDenta Kids gyermek és tinédzser irodákkal rendelkezik.

Minden szülő a legmagasabb minősítést adta a klinikának. Kiemelték az intézmény látogatása nélkül, képen keresztül történő ingyenes távkonzultáció előnyeit, valamint a saját diagnosztikai központ meglétét, amely lehetővé teszi a betegség korai stádiumban történő azonosítását. Nyitva naponta 9 órától 21 óráig. Időpontot bármilyen kényelmes módon lehet foglalni, többek között telefonon is: +7495104 87 86.

Orvosi meghívó

Fogorvosi értékelés (Moszkva): 4.9

Orvosi meghívó

Második helyezett az a klinika, amely teljes körű és egynapos fogászati ellátást nyújt. A gyerekek élvezik a klinika látogatását anélkül, hogy félnének az orvosoktól vagy a bonyolult berendezésektől. A szakemberek segítenek leküzdeni a félelmet, alkalmazkodni az ismeretlen környezethez, és magas színvonalú kezelést nyújtanak a fogászati és szájbetegségek minden típusára. Workshopokon vesznek részt és fejlesztik képességeiket, így gyorsan megtalálják a kapcsolatot a kicsikkel.

A szolgáltatások listáján szerepel a fogszuvasodás kezelése, a fogzáskönnyítés, a nyelv- és ajakránc korrekciója, a harapás korrekciója, a zománc hipoplázia megszüntetése. A legmodernebb berendezések, az automatizált sterilizáló rendszer és a modern altatóállomások lehetővé teszik a fájdalommentes és fájdalommentes beavatkozásokat. A klinikán van egy gyermeksarok, ahol a gyerekek játszhatnak, rajzolhatnak vagy nézhetik kedvenc rajzfilmjeiket, amíg várakozásra várnak. Utána pedig ajándéktárgyakat és egy csésze forró csokoládét kapnak.

A szülők visszajelzései szerint a gyerekek nem félnek, és teljes mértékben megbíznak az orvosokban. A számos előny között szerepelt a hangulatos légkör és a barátságos személyzet, valamint a magas színvonalú szolgáltatások meglehetősen kedvező árai. A klinika naponta 9 és 21 óra között tart nyitva.00. Konzultációra vagy kezelésre időpontot kérhet a +7495104 26 97-es telefonszámon.

Zubrenok

Fogászati minősítés (Moszkva): 4.8

Bison

A rangsor harmadik helyén a gyermekfogászat áll, amely 0 és 18 év közötti betegeket fogad. 2002 óta működik, és ma ez egy olyan intézmény, amely csúcstechnológiás berendezésekkel, a legmagasabb kategóriájú szakemberekkel és a legújabb kezelési módszerekkel rendelkezik. Számos szolgáltatást kínálnak itt, a tanácsadástól a LED-lézerrel végzett komplex műtétekig.

A klinika volt az első Moszkvában, amely gyermekfogászatra szakosodott. A megszerzett tapasztalat segít a gyermek gyors alkalmazkodásában, és a kezelés altatás nélkül is elvégezhető. Ha azonban a páciens mégis félelmet érez, kíméletes altató-légzéses módszert alkalmaznak. A klinika fiatal fogyatékkal élő betegeknek segít. A pszicho-érzelmi alkalmazkodáshoz szakembereket kérnek fel. Kérésre ortopéd orvosok is rendelkezésre állnak.

A megkérdőjelezhetetlen előnyök közé tartozott a világos dizájn, amely miatt a babák “otthon érzik magukat”. Jelentős kedvezmények, amelyek minden egyes klinikai látogatás után növekednek, és 3-12% között mozoghatnak, szintén megfigyelhetőek. “A Zubrenok hétvégén 9:00-tól 21:00-ig megállás nélkül nyitva tart. Időpontfoglalás online vagy telefonon: 8495182 05 59.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: