A 15 legjobb piac Moszkvában

*Szerkesztői értékelés. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

Annak ellenére, hogy számos magasan specializált üzlet nyílt, a piacok nem veszítettek népszerűségükből. A látogatók szeretik, hogy minden egy helyen van, ami azt jelenti, hogy egy helyen, egy helyen vásárolhatnak különféle háztartási és ruhatárcikkeket megfizethető áron. Ma minőségi árut lehet vásárolni a bolhapiacokon, az építőiparban, az élelmiszerpiacokon. Az előbbiek különböző gyártók ruházatának, cipőinek és kiegészítőinek széles választékát kínálják. A Kínából származó termékek ára a legalacsonyabb. Azoknak, akik a magasabb minőségű dolgokat kedvelik, orosz és európai árukat kínálnak majd.

Az építőipari piacokon olyan anyagválaszték áll rendelkezésre, amelyet egyetlen nagy szaküzlet sem tud kínálni. A csavartól a pezsgőfürdőig itt mindent megvásárolhat. És az ügyfelek mindig nagyon jó árengedményeket kaphatnak egy nagy csekken. Ezért sok moszkvai vásárol anyagokat kisebb javításokhoz vagy nagyszabású építkezésekhez a város egyik piacán.

Az élelmiszerpiacok mindig relevánsak. A szovjet idők óta a vásárlók megszokták, hogy ott a legfrissebb és legjobb minőségű árut vásárolják meg. A modern oldalak nem okoznak csalódást. Az összes ismert termelő és helyi gazdaság termékei itt kaphatók.

Moszkvában sok piac van. Melyikük méltó arra, hogy a legjobbnak nevezzék őket?? Szakértőink számos kritérium alapján értékelték a pályázókat, és 12-t választottak ki a listára, amelyek minden paraméter tekintetében magas pontszámot kaptak, és ami a legfontosabb, számos pozitív visszajelzést kaptak a rendszeres vásárlóktól.

A legjobb piacok értékelése Moszkvában

Jelölés hely Piac értékelés
A legjobb élelmiszerpiacok Moszkvában 1 Dorogomilovsky piac 5.0
2 Danilovsky piac 4.9
3 Leningrádszki piac 4.8
4 Rogozhskiye Torgovy Riady 4.7
5 Preobrazhensky piac 4.6
A legjobb építési piacok Moszkvában 1 Malom piac 5.0
2 Carrefour piac 4.9
3 Nikolsky piac 4.8
4 Moskvoretsky piac 4.7
5 Birch Alley Market 4.6
A legjobb bolhapiacok Moszkvában 1 Szadovod piac 5.0
2 Moszkvai piac 4.9
3 Dubrovka piac 4.8
4 Konkovo piac 4.7
5 South Gate Market 4.6

A legjobb élelmiszerpiacok Moszkvában

Dorogomilovsky piac

Értékelés: 5.0

Dorogomilovsky piac

Az első helyet méltán foglalja el a piac, amelyet 1981-ben építettek, de a helyén az 1930-as évek óta egy fapultos piac volt, amely a legjobb termékeket hozta Moszkva közeléből. Ez már nem csak egy piac. Ez egy gasztronómiai központ, amely azért vonzza a turistákat, hogy meglepje őket a termékek bőségével. Sok étterem vásárol itt, mivel egyetlen más piac vagy szupermarket sem kínál ilyen széles választékot. Az eladó és a vásárló közötti különleges kapcsolat szintén nagy előny. A bazár mindig kedvezményt vagy akár valamit ingyen ad egy nyaraláson.

A Dorogomilovsky hagyományos és egzotikus termékek széles választékát kínálja. A standokon mindenféle halat, tengeri élőlényt, ritka gyógynövényeket, gyümölcsöket és zöldségeket talál. Ott is vásárolhatsz paraszti árut. Ezek a húsok, tejtermékek, sajtok…

A vélemények szerint a piacot gyakran látogatják a frissen fogott volgai rákok és a kamcsatkai rákok, osztrigák, homárok és egyéb termékek miatt. A moszkvaiak már hozzászoktak a helyi színhez, de a főváros vendégei szívesen látogatják meg, hogy sokáig fényes és “ízletes” emlékeket hagyjanak. A piactér minden nap reggel 6-tól este 8-ig várja a vásárlókat.00 Moszkva, Mozhaiskiy Val utca 10. szám alatt.

Danilovsky piac

Értékelés: 4.9

DANILOVO PIAC

A második helyet a piac foglalja el, amely Moszkva központi kerületében található. Egykor “kolhoznak” számított, de az átalakulás új lehetőségeket nyitott mind az árusok, mind a vásárlók számára. A rendezett pultok, a tiszta vonalak, a széles termékválaszték – minden arra ösztönzi Önt, hogy nyugodtan döntsön a megfelelő termékről. A kerület mentén padok vannak, ahol megpihenhet.

Minden eladó ugyanazt az egyenruhát viseli. A látogatók szerint udvariasak, és részletes tájékoztatást adnak az áruról. A pultokon bármilyen, a legritkább termék megtalálható. Ez vonatkozik a tenger gyümölcseire, halakra, húsokra, sajtokra, gyümölcsökre és zöldségekre. Több mint 20 kávézó található a világ különböző konyháival. A látogatóknak lehetőségük van mesterkurzusokon vagy kulináris párbajokon részt venni.

Különösen népszerűek a tematikus vacsorák a bódékból. Ez egy színes és ünnepi esemény, ahol különböző nemzeti ételekből álló kiadós ételt kaphat. A piac előnye, hogy a termékeket a vásárló otthonába is ki lehet szállítani. A helyszínen összeállíthat egy élelmiszeres kosarat, amelyet egy megbeszélt időpontban szállítanak ki. A Danilovszkij piac, ahogyan nevezik, a legjobb minőségű mezőgazdasági árukat kínálja felár nélkül, közvetlenül a termelőtől. Az üzlet a Mytnaya utca 74. szám alatt található, és naponta 8-tól 21 óráig tart nyitva.

Olvasson tovább  9 legjobb jógastúdió Moszkvában

Leningrádszki piac

Értékelés: 4.8

Leningrádszki piac

A harmadik díjazott, az előző jelölthez hasonlóan, jelentős felújításon esett át. De még mindig az egyik legnépszerűbb hely, ahol a legjobb mezőgazdasági termékeket Moszkvában értékesítik. Olyan látogatók jönnek ide, akik már az 1963-as alapítás óta ismerik. A komplexum 300 üzlettel, valamint üzletekkel, kávézóval, szállodával és ingyenes parkolóval rendelkezik.

A választék meglehetősen lenyűgöző: a szokásos orosz áruktól az egészen egzotikus árukig. Az árak átlagosak a városban. De promóciós időszakokban nagy kedvezményeket kínál az élelmiszerekre. Mindezek alapos ellenőrzésen esnek át a WSE laboratóriumában. A látogatók számára számos informatív és szórakoztató programot szerveznek. Ezek kulináris mesterkurzusok, kreatív versenyek, kóstolók.

Sok vásárló még a távoli területekről is ide utazik, hogy a hagyományos üzbég ételekhez szükséges termékeket megvásárolja, mivel az eladók minőségi birkahúst találnak a piláfhoz, megfelelő fűszerezést a lagmanhoz, belsőségeket a gummához és zöldségeket a basmához. Ellenőrizze a hivatalos weboldalon az aktuális ajánlatokat és rendeljen a szállításhoz. A piac a következő címen található: Leningrádszkaja utca 3a. Chasovaya Street, 11/3, pp. 1. Működési mód: 8.00-20.00 minden hétvégén.

Rogozhskie Torgovy Riady

Értékelés: 4.7

Rogozhsky Torgovy Riady

A negyedik helyen a főváros Taganszkij kerületében található piac áll. A kompakt méret ellenére itt mindenki megtalálja, amit keres. Sokféle hal, hús, baromfi, tejtermékek, termelői méz, cukrászsütemények. Az örmény sarok lekvárokkal, gyümölcslevekkel, kompótokkal, kézzel készített édességekkel és frissen sült pitakenyérrel kedveskedik Önnek.

A spanyol finomságok boltja sajtokat, kolbászokat, jamont és bacont árul. 40 kiváló spanyol termelő exkluzív termékei is elérhetők. A saját termelésű természetes tejtermékeket több gazdaság képviseli. Mindig van friss, különböző zsírtartalmú túró, tej, tejszín, tejföl, joghurt és kefir. A haltermékek a “Fekete gyöngy” gyönyörű névvel ellátott részlegben találhatók, és a tenger gyümölcsei, friss és füstölt halak, vörös és fekete kaviár tartoznak ide.

Az ügyfelek a kiváló szolgáltatásról nyilatkoznak. Mindig válaszolnak minden kérdésre, és megmondják, hol lehet a legjobban keresni. A vélemények szerint ez a legjobb hely a szezonális zöldségek, gyümölcsök, gombák megvásárlására kedvező áron. Minden látogatót szeretettel várnak a Rogozhsky Val, 5. A piaci standok minden nap 9 órától 21 óráig tartanak nyitva.

Preobrazhenskii piac

Értékelés: 4.6

Preobrazhensky piac

A sok moszkvai által ismert bevásárlóövezet a legjobb élelmiszerpiacok ötös toplistáját zárja. A templomot 1932-ben alapították egy lebontott óhitű kolostor helyén. A választék természetes termékekkel örvendeztet meg. A gombasorok a legnagyobbak a többi piachoz képest. A meleg évszakban nem importált, hanem szezonális bogyókat és gyümölcsöket vásárolhat a moszkvai régióban.

Rengeteg tejtermék és pékáru eladó. Húsból is bőséges a kínálat. A halak szerelmesei mindig találnak friss folyami és tengeri lakosokat. A többi piactól eltérően a Preobrazhensky nem alakult át többcélú komplexummá, étkezdékkel, és nem kínál szórakozási lehetőséget. Ennek ellenére népszerűsége nem csökkent, és a helyi termelők alacsony árai és kiváló minőségű termékei tartják fenn.

A számos előnye között szerepel, hogy az eladók többsége maga is gazdálkodó. Mindig részletesen beszámolnak a termékükről, segítenek eldönteni, hogyan tárolja azt a legjobban, és érdekes receptet javasolnak egy étel elkészítéséhez. Helyszín: ul. 17 Preobrazhenskiy Val utca. Nyitva tartás: hétfő-vasárnap 8-20.00.

A legjobb építési piacok Moszkvában

Malom piac

Értékelés: 5.0

Malom piac

Ebben a kategóriában vezető szerepet tölt be egy jól felszerelt, modern piac, amely bőséges helyekkel, nagy ingyenes parkolóval és fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Itt megtalálhatóak a népszerű és még ismeretlen gyártók termékei, amelyek kielégítik a legigényesebb ügyfél igényeit. A pavilonok és a sorok is számozottak, így nem okozhat gondot a tájékozódás a kiterjedt piactéren.

A főváros legnagyobb piaca hatalmas termékkínálatot kínál megfizethető áron. Padlóburkolatok, bejárati és beltéri ajtók, habarcsok, kötőelemek, padlófűtés, csempék, díszlécek, villanyszerelők, lakkok, festékek, hengerelt fémtermékek, szaniterek, vízelvezetés, fűtés, biztonsági rendszerek stb.. Kedvezményes ajánlatok, akciók és ajándékok teszik költséghatékonnyá és élvezetessé a vásárlást. A hivatalos weboldalon mindig naprakész információkat talál róluk, valamint megtekintheti az árakat és az értékesítési pontok elérhetőségeit.

A számos előny közül kiemelték a minősített tanácsadók, a kényelmes elhelyezkedés és a hozzáférés a Ring Road, a rendelkezésre álló tömegközlekedési megállók különböző irányokba, az időben eltávolítása hó. A helyszín címe: a moszkvai körgyűrű 41. kilométere. Működési mód: 9-19.00.

Market Karenfor

Értékelés: 4.9

Carenfor piac

A második legnépszerűbb piac Moszkva déli részén, a Prazhskaya metróállomás kijáratával szemben található. Egy helyen vásárolhat bármilyen építőanyagot, megrendelheti a szállítást és megkezdheti a felújítást. Itt vásárolhat ömlesztett árut és kapcsolódó anyagokat. Vidám árak. A készleteket időszakosan tartják, és a nagybevásárlásoknál kedvezmények vehetők igénybe.

Olvasson tovább  16 legjobb fogászati klinikák Jekatyerinburg városában

Főbb termékcsoportok: festékek, tapéták, szerszámok, fűtés, gáz, víz és villany, fűrészáru, szigetelés, tetőfedés, szaniteráruk, ajtók és ablakok. A pavilonokban való tájékozódás nagyon egyszerű. A kategória szerinti besorolás segít gyorsan megtalálni a keresett részleget. Bútorüzleteink a komplexumban találhatók. Háztartási készülékeket és világítási rendszereket is vásárolhat. Az összes elérhető termék, függetlenül az árkategóriától, kiváló minőségű és jóváhagyásokkal rendelkezik.

A piac maximális kényelmet teremtett az ügyfelek számára. Van egy nagy ingyenes parkoló, ahol mindig van szabad hely. A helyszínen kávézó, étterem és bankautomata is található. A “Karenfor” piac a következő címen található: Lenin utca 3, Lenin utca. Kirovogradskaya, d. 13. Nyitvatartási idő: 10 és 20 óra között.00

Nikolsky piac

Értékelés: 4.8

Nikolszkij piac

A harmadik helyet az épületkomplexum kapja, amely mindig a különböző igényű és pénzügyekkel rendelkező ügyfeleket szolgálja ki. 10 ezer euróért az ár 10 000 euró. sq. A bevásárlóközpontban szaniteráruk, száraz keverékek, nagyméretű és befejező anyagok, kapcsolódó termékek és padlóburkolatok üzletei találhatók. Itt ajtókat, ablakokat, csillárokat, világítótesteket, split rendszereket és még sok minden mást vásárolhat nagyon versenyképes áron. Mintegy 300 különböző profilú pavilon található. A hatalmas terület ellenére mindig megtalálhatja a megfelelő üzletet.

A vásárlók kedvező árú és magas árú árukat egyaránt vásárolhatnak. Minden helyszín saját kedvezményrendszert kínál, amely segít megmenteni a családi költségvetést. A visszajelzések szerint a munkát nagyon szakszerűen végzik. Az értékesítő személyzet mindig tanácsot ad és segít megtalálni a legjobb lehetőséget.

Ingyenes parkolási lehetőség a helyszínen. Az árukat teherautóval vagy saját szállítással szállítjuk. A Nikolskoye-ról szóló vélemények megerősítik a termék és a szolgáltatás magas színvonalát. A vásárlók nem csak a nagyobb vásárlások miatt jönnek ide, hanem kisebb tételekért is. Nyitva minden nap 9-től 18 óráig.00. Az épület a Nosovikhinskoye shosse 4. szám alatt található.

Moskvoretsky piac

Értékelés: 4.7

Moskvoretsky piac

A negyedik sorban található a negyedik piactér. 1956-ban épült. Kétszer újították fel, és most egy kényelmes bevásárlóközpontot kínál az építőanyagok széles választékával. Itt szerszámokat, háztartási vegyszereket és háztartási cikkeket vásárolhat. Az árak más ajánlatokhoz képest meglehetősen alacsonyak. Ha szeretné, ott találhat egy építő- és kivitelezőcsapatot is, akik megjavítják a lakását, és gondoskodnak a megvásárolt áruk kiszállításáról.

A vásárlók minden pénztárcának kielégítő élményt nyújt a piac látogatása. Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak lesznek kedvező árú és prémium minőségű száraz keverékek, csempék, padlóburkolatok, vízvezeték-szerelvények, elektromos szerszámok és kellékek, fűrészáru, tapéta, HVAC-berendezések és világítótestek. Könnyen navigálható. A pavilonok kompaktan helyezkednek el.

Moskvoretsky amellett, hogy anyagok javítás és az építőiparban lehet vásárolni bútorok. Élelmiszerek sorai is vannak. A látogatók számára ingyenes parkolók állnak rendelkezésre. A komplexum reggel 9 órától este 9 óráig tart nyitva.00. Pénteken és szombaton 22 órakor zár.00. A Szimferopolszkij körút 11/70. szám alatt található.

Birch Alley Market

Értékelés: 4.6

Birch Alley Market

A Moszkvorecsen piac mindenféle anyagot kínál a házak, lakások és irodák építéséhez, javításához és díszítéséhez. Festék és vízvezeték-szerelési termékek, fűrészáru, ablakok, ajtók, száraz keverékek, kötőelemek, tapéta, linóleum, laminált lemez, elektromos berendezések stb. mindig rendelkezésre állnak 140 pavilonban. A látogatók dekorációs tárgyak, lámpák és állólámpák, bútorok közül válogathatnak.

Itt megvásárolhatja a szükséges árukat a legalacsonyabb áron Moszkvában. Szükség esetén a város vagy a régió bármelyik pontjára el lehet szállítani. A költöztetők szolgáltatását is igénybe veheti. A törzsvásárlók és a nagykereskedők különleges feltételeket kapnak. Az értékesítési munkatársak hozzáértőek és udvariasak. A felülvizsgálatokban nem volt panasz a munkájukra.

A látogatók számára egy kávézó áll rendelkezésre, ahol megpihenhetnek és elfogyaszthatnak egy kiadós ételt, valamint ingyenes parkolási lehetőség és mosdók is rendelkezésre állnak. ATM-eket helyeztek el a telephelyen. A fizetés készpénzben és terminálokon keresztül is történhet. A piac a Bakyna utcában található. 17 A Nyírfa sikátor. Minden nap 9 és 19 óra között nyitva.

A legjobb ruházati piacok Moszkvában

Kerti piac

Értékelés: 5.0

Kerti piac

Az Aranydíjas a legnagyobb piac nemcsak Moszkvában, hanem egész Oroszországban. Napi forgalom – 10 ezer ember. A hatalmas, 60 hektáros terület a zárt Cherkizovsky Market legtöbb pavilonjának helyet ad. A komplexum több épületet foglal magában, amelyekben nem csak ruhákat árulnak. Az ügyfelek vásárolhatnak kertészeti felszereléseket és szerszámokat, szövést és szőnyegeket, mindent a vadászathoz, valamint különböző háziállatokat: állatokat, madarakat, halakat, hüllőket. A bejáratnál található egy információs tábla, amely segít eligazodni az értékesítési területen.

A “Sadovod” -ban különböző gyártók minőségi, olcsó árucikkeket vásárolhat. Lehetőség van az online áruházon keresztül is vásárolni, ahol a piac termékeinek teljes katalógusa elérhető, és folyamatosan frissül. Érdemes megjegyezni, hogy az összes üzlethelyiséget parkosítják és tisztán tartják. Gyorséttermek és éttermek a világ minden tájáról származó ételek széles választékával állnak az Ön szórakoztatására.

Olvasson tovább  12 Legjobb kávézók és éttermek Adler városában

Sokan megjegyzik, hogy a piacon nemcsak tömeges ruházatot és lábbelit, hanem divatcikkeket is árulnak, amelyek költsége sokszor kevesebb, mint a butikokban. 1000 autó számára van parkolóhely. A komplexum a következő helyen található: 14 km Moszkvai körgyűrű. A nagykereskedők számára reggel 5 órától, a látogatók számára pedig 9 órától 18 óráig tart nyitva.00.

Moszkvai piac

Értékelés: 4.9

Moszkvai piac

A második vonalon Moszkva nagy- és kiskereskedelmi központja található Ljublinóban. Itt különböző célokra alkalmas termékeket vásárolhat alacsony áron. Itt vásárolhat felnőtt és gyermek ruhákat, lábbeliket, fejfedőket, bőrárukat, kozmetikumokat, ékszereket, textíliákat, ágyneműket. A piacon bútorokat, építőanyagokat és háztartási gépeket is lehet vásárolni.

Az adminisztráció mindent kényelmessé tett mind az eladók, mind a vevők számára. A helyszínen kávézók, éttermek, ATM-ek és mobiltelefon-üzletek is találhatók. A szabadidős létesítmények közé tartozik egy jégpálya és egy bowlingközpont.

Az emberek nem csak a fővárosból, hanem az ország minden régiójából idejönnek, mert az olcsóság miatt. Sokan szállnak meg a szállodában, amely a piactér területén található. Kétségtelen előnye a nagyon rugalmas árpolitika. Mindig lehet kapni egy extra kedvezményt az áruk minimális felárakkal. A közlekedési elérhetőség magas. A metróval, busszal vagy buszjárattal is megközelíthető. A parkolóban mindig van hely. Könnyű megtalálni. A cím: Tihoretskiy Boulevard 1. Minden nap reggel 5-től este 8-ig tart nyitva.

Dubrovka piac

Értékelés: 4.8

Dubrovka piac

A harmadik helyet a bolhapiac foglalja el, amely tökéletes az áruk nyugodt megtekintésére. Nincs tömeg, mindig tiszta és kényelmes. Magasabb árak, mint más piacokon. Ez azonban azzal magyarázható, hogy a legtöbb termék nem Kínából, hanem Törökországból származik. Az értékesítők tökéletesen kommunikálnak az ügyfelekkel. A külföldi eladók beszélnek oroszul, így nem lesz probléma a kedvezményekről tárgyalni.

Pavilonok – 1600. hatalmas választék. Tartalmaz alkalmi, sport- és esküvői ruhákat, lábbeliket minden méretben és minden évszakra, bőröndöket és táskákat, szőrme- és bőrárukat, mindenféle kiegészítőket. A minőségre nincs panasz. Sokan jönnek vásárolni, hogy frissítsék szekrényüket a replikákkal, amelyek nem különböznek a híres prémium márkák eredeti termékeitől.

Vannak pavilonok háztartási gépekkel, elektronikai cikkekkel és mezőgazdasági termékekkel. Van egy őrzött parkoló. Minden ízlés és pénztárca számára van étel. A látogatók kényelmét szolgálja egy banki iroda, ATM-ek és terminálok. Sokan kombinálják a vásárlást a “Dubrovka” területén található orvosi központ meglátogatásával. Cím: ul. 13, Sharikoposhipnikovskaya utca. A piac 6-tól 20 óráig tart nyitva.00.

Konkovo piac

Értékelés: 4.7

Konkovo piac

A negyedik egy komplexum, ahol az egész családot fel lehet öltöztetni. Női, férfi és gyermekáruk széles választéka elfogadható áron. Vannak költségvetési példák és magasabb árú, kiváló minőségű ruhák és cipők. Három épületben található egy bolhapiac, egy cyberközpont és egy ökopiac – természetes termékek boltja. A kétségtelen kényelem több stúdió jelenléte, ahol azonnal beállíthatja a terméket az ábrán.

A “Konkovo” sok moszkvai számára vált vásárlási célponttá. Itt összekapcsolhatja az üzletet a szórakozással, felfrissített ruhákkal és különböző szórakoztató programokon vehet részt. Európai és japán konyhára specializálódott kávézók és éttermek. ATM-ek, pénzváltók, mobiltelefon-üzletek.

Az udvariasság és a kulturált kommunikáció, az áruk magas minősége és a vásárláshoz szükséges barátságos környezet a látogatók által említett fő előnyök. A vélemények szerint a szőrmebundák, báránybőr kabátok és egyéb bőr- és szőrme termékek kiváló választéka van. A komplexum földi és földalatti közlekedéssel is megközelíthető. Ingyenes parkolás autók számára. Helyszín: ul. Profszojuznaja utca, 126. Nyitva naponta 10-től 20 óráig.00.

Déli kapu piac

Értékelés: 4.6

Piac Déli kapu

A nagy- és kiskereskedelmi vállalkozás mintegy 300 kiskereskedelmi üzlettel szerepel az öt legjobb ruházati piac között. A pavilonokat a következők szerint osztályozzák: cipők, fehérneműk, sportruházat, felsőruházat, sapkák stb.., így nehéz lehet eltévedni a helyszínen, és ha kevés az időnk, azonnal megtalálhatjuk a helyes irányt. A termékek gyártói többnyire oroszországi és FÁK-országokból származó márkák.

A vásárlók ékszereket, gyermekárukat, bőrárukat, parfümöket, ajándéktárgyakat vásárolhatnak alacsony áron a fővárosban. A nagy- és kis nagykereskedők számára egyedi előnyös feltételeket kínálunk. A komplexum területe tiszta és ápolt. Számos kávézó és étterem európai és keleti konyhával, bankautomata, vasúti és repülőjegyek, gyógyszertár.

Sok pozitív megjegyzés a közlekedési megközelíthetőségről, amely lehetővé teszi, hogy Moszkva bármely kerületéből ide jöjjön. Több metróállomásról 20 percenként ingyenes buszjáratok indulnak. Az autótulajdonosok dicsérték az 5000 autó számára kialakított parkolót. Piac címe: 19 km Moszkvai körgyűrű. Nyitva tartás: reggel 5-től este 6-ig.00 minden nap, a hét minden napján.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: