A 6 legjobb fodrászat Szentpéterváron

*⭐ A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem minősül reklámnak, és nem vásárlási útmutatónak szánták. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Néhány évtizeddel ezelőtt a férfiakat elhanyagolták a szépségiparban. A női közönség továbbra is prioritás. A férfiak otthon vágatják le a hajukat a boleróknál vagy a fodrászok általánosaiknál. Fokozatosan ez a helyzet kezdett gyökeresen megváltozni, mivel az erősebb nem tagjai közül sokan nemcsak ápoltnak, hanem divatosnak és korszerűnek akartak tűnni. A szalonok elkezdték alkalmazni a magasan specializálódott mesterembereket, akik csak a férfi hajvágásra szakosodtak. De a fejlődés itt sem állt meg. A borbélyüzletek ma egyre népszerűbbek. Ezek olyan exkluzív fodrászüzletek, ahol a látogatók kizárólag férfiak.

Az 1930-as években Amerikában alakultak ki. Ezek a női közönség előtt zárt elitista klubok voltak, ahol a férfiak nemcsak rendbe tették magukat, hanem szocializálódtak, híreket cseréltek, egy pohár whiskyvel lazítottak, szivaroztak, azaz a hasznosságot összekötötték az élvezetekkel. Borbély, ami azt jelenti: szakállas. Már a nevéből is kitűnik, hogy ezek a helyek kizárólag a férfiak területe. Egyikben sem fogsz női mestert látni. A fodrászok szakmai képzéssel szolgálják ki a vendégeket, egy olyan szakma, amelyre ma nagy kereslet van a piacon.

A borbélyüzletek a szolgáltatások széles skáláját nyújtják, beleértve a hajvágást és hajformázást, bajusz, szakáll, manikűr, pedikűr, borotválkozás, szemöldökmodellezés, kozmetika, stb. A tagadhatatlan jó hír az, hogy minden frizura más és más. Ugyanez a helyzet a szakállmodellezéssel. Az orosz férfiak értékelik ezt a formátumot, és szívesen beszélgetnek hasonló gondolkodású emberekkel különböző témákról, megvitatják a futballt, a politikát, az autóipar híreit és más, őket érdeklő témákat.

Azok, akik a kifogástalan megjelenést részesítik előnyben, a fodrászüzleteket választják, és soha nem sajnálják a ráfordított pénzt, bár az árak ezekben a létesítményekben sokkal magasabbak, mint a közönséges fodrászszalonokban és fodrászüzletekben. Ma bemutatjuk a 6 legjobb szentpétervári fodrászüzletet. Az értékelés a vásárlói véleményeken és független véleményeken alapul.

A legjobb borbélyüzletek értékelése Szentpéterváron

Jelölés a hely helységnév értékelés
A legjobb borbélyüzletek értékelése Szentpéterváron 1 TopGun 5.0
2 Központi borbélyüzlet 4.9
3 Chop-Chop 4.8
4 Oldboy 4.7
5 Bajusz 4.6
6 Báró 4.5

TopGun

Értékelés: 5.0

TOPGUN

A vezető az a létesítmény volt, amely a legtöbb pozitív értékelést kapta. A helyszín, a szolgáltatás minősége és a személyzet kézügyessége mind-mind jó dolog benne. A TopGun különféle férfi hajvágásokat, korrekciókat, hajformázást, szakáll- és szemöldökmodellezést, királyi borotválkozást, őszülő álcázást kínál. A fodrászok mindig naprakészek, és minden egyes vendég számára megtalálják a legjobb lehetőséget. A felnőttek mellett már 3 éves kisfiúk is bemehetnek a fodrászatba.

Olvasson tovább  6 legjobb takarító cégek Szentpétervár városában

Nem túlárazott; meglehetősen megfizethetőek, és 600 rubelről indulnak a hajkorrekcióhoz és a hajformázáshoz. A hajvágás átlagos költsége – 1500 rubel. Egy vendég sem fog unatkozni várakozás közben. Társaloghat, játszadozhat, miközben egy illatos kávét vagy whiskyt élvezhet. A stílusosan berendezett belső tér tisztán férfias, brutális területet jelöl, ahol nincs hely a hölgyeknek.

A látogatók nem csak a modell felnőtt hajvágások sokféleségét, hanem a gyermekek divatos hajvágását, a jó légkört a kikapcsolódáshoz, a professzionális márkájú ápolási termékek megvásárlásának lehetőségét és az egyes vendégek hozzáértő megközelítését is megjegyezték. A helyszínek Szentpétervár különböző kerületeiben találhatók (a címek a hivatalos honlapon találhatók). Naponta 10 órától 22 óráig tartanak nyitva.00. Foglalás online vagy telefonon: +7812928 94 44.

Központi borbélyüzlet

Értékelés: 4.9

KÖZPONTI FODRÁSZAT

A rangsor második helyét a Szentpétervár központi kerületében található borbélyüzlet foglalta el. Ez az első ilyen formátumú új létesítmény Oroszországban. A szolgáltatás elsőrangú, a létesítmények pedig közel európai szintűek. A hivatásos mesterembereket szigorú kiválasztás alá vetik, és csak olyanokat alkalmazhatnak, akik legalább 1 éves munkatapasztalattal rendelkeznek. A szerszámok és berendezések kiváló minőségűek, és amerikai gyártóktól származnak.

A Central Barbershop tulajdonosa gyakorló fodrász, így mindig tudja, mire van szüksége a vendégeknek. A létesítménynek van egy létrehozott iskolája, amely nemcsak továbbképzést biztosít, hanem a kezdőknek is tanítja a fodrászatot a semmiből. Az árlista tartalmazza a hajvágást és hajkorrekciót, borotválkozást, formázást, szakálltervezést.

A visszajelzések szerint a fodrászat megfelel az ügyfelek magas elvárásainak. A szolgáltatások széles skálája mellett a szobák tömör, férfias kialakítását és az ingyenes parkolási lehetőséget is dicsérték. A szalon, amely a Bolsaja Konyushennaja utca 1. szám alatt található, minden nap szünet nélkül és hétvégén 10 és 22 óra között tart nyitva. A fodrászat népszerűsége és leterheltsége miatt előre kell jelentkezni. Elérhetőségi szám: +7812928 73 38.

Chop-Chop

Értékelés: 4.8

CHOP-CHOP

A bronzérmes egy olyan intézmény, amely különleges légkörrel rendelkezik, amely kedvez a szocializálódásnak és a hasonló gondolkodású emberekkel való találkozásnak. A profi fodrászok tanácsot adnak, és különböző hajvágási és frizuramodelleket kínálnak. Egyéb szolgáltatások: bajusz- és szakállformázás, hajvágás fodrásszal, veszélyes borotválkozás… Az 5 és 12 év közötti gyermekek élvezni fogják a stílusos, divatos megjelenést, amely minimális kopást és törődést igényel.

Olvasson tovább  7 A legjobb autósiskolák Krasznodar városában

A belső tér nyugodt, nemes tónusokban pompázik. Az ügyfelek várakozás közben egy csésze kávé vagy tea mellett pihenhetnek, olvashatják a legfrissebb pletykákat a nyomtatott sajtóból vagy megvitathatják a sporteredményeket. A kezelések során professzionális termékeket használnak, és otthoni ápolásra is rendelkezésre állnak.

A vendégek megjegyezték, hogy ha egyszer ellátogatnak a Chop-Chopba, hűséges törzsvásárlókká válnak, akik minden egyes látogatás után új, az előzőtől eltérő frizurával jönnek ki, és mindig biztosak abban, hogy az a divatos trendnek megfelel. A fodrászat a Rubinstein utca B 10. szám alatt található. 8, Konyushennaya utca, Bolsoj sugárút.., 71. Nyitva naponta 11 órától 22 óráig.00. A hajvágásra vagy borotválkozásra időpontot online vagy telefonon: +7812923 00 31.

Oldboy

Értékelés: 4.7

OLDBOY

A megtisztelő negyedik helyet egy szövetségi üzletlánc kapja, ahol minden a brutalitás és a tiszta “férfias” stílus miatt van hangsúlyozva. A kialakítástól a fodrászok megjelenéséig ez a terület a kiválasztott keveseké, akik mindig vigyáznak magukra, és a kínálatból a legjobbat választják. A spektrumban szerepel a szakáll, a bajusz, a királyi borotválkozás, a hajvágás és a korrekció modellezése. A tetoválások szerelmeseinek mindenféle hagyományos vagy régimódi firkálmányt kínálnak majd.

A magasan képzett mesterek, akik közül néhányan az Oldboy Schoolban tanultak, az Ön egyéni igényei alapján megalkotják a tökéletes megjelenést. A szalont elhagyva mindenki megkapja saját egyedi stílusát, amely összhangban van a fodrászat világának legújabb globális trendjeivel. Itt vásárolhat otthoni használatra kozmetikumokat, és megtanulhatja, hogyan ápolja haját. Kávét, teát és alkoholos italokat szolgálnak fel várakozás közben.

A vendégek nagyra értékelik az ingyenes parkolási lehetőséget, a wifit és a készpénzzel vagy banki átutalással történő fizetés lehetőségét. A szentpétervári szalonok címei megtalálhatók a hivatalos honlapon. Naponta 10 órától 22 óráig tartanak nyitva. Kapcsolattartó telefonszáma: +7812981 29 40.

Bajusz

Értékelés: 4.6

MOUSTACHE

Az ötödik osztályú, “Bajusz” hangzatos nevű borbélyüzlet a szentpétervári Nyevszkij proszpektuson. Filozófiája nem az, hogy szuper divatos frizurákat hozzon létre, hanem hogy pontosan illeszkedjen a vendéghez, illeszkedjen az imázsához, és hangsúlyozza férfiasságát és státuszát. A munka során mindig az ügyfél kívánságait, hogy a mesterek magas szakmai felkészültségével együtt kiváló eredményeket adjon.

Olvasson tovább  7 legjobb bár Kazan városában

A fő hangsúly a haj, a bajusz és a szakáll vágásán van. A borbélyok kiválóan bánnak a borotvával, így az eljárás teljesen biztonságos. Professzionális amerikai és orosz termékeket használnak, amelyek az otthoni önápoláshoz is megvásárolhatók. Amíg a mesterek a hajadat és a szakálladat foltozzák, te megihatsz egy csésze kávét vagy teát, és különböző “férfias” témákról beszélgethetsz.

A látogatók megjegyezték, hogy a létesítmény sok pénzt takaríthat meg az “apa-fia” szolgáltatás igénybevételével. Két személyre 2300 rubel, ami sokkal olcsóbb, mintha külön-külön vágatnád le a hajad. Általában az árak átlagosak Szentpéterváron és megfizethetőek az ügyfelek számára. A fodrászat minden nap 11-től 22 óráig tart nyitva.00. Ha időpontot szeretne kérni bármelyik szolgáltatásunkhoz, kérjük, hívja a következő telefonszámot: +7812953 23 48.

Báró

Értékelés: 4.5

BARON

A fodrászat kiegészíti a legjobb szentpétervári fodrászüzletek értékelését, amelyet demokratikus árak jellemeznek. A szolgáltatás minősége magas színvonalú. A légkör minden korosztály számára kényelmes tartózkodást biztosít. A brutális légkör kedvez a társasági életnek és a pihenésnek egy csésze kávé vagy tea mellett. Várakozás közben sportközvetítéseket nézhet, és megvitathatja az eredményeket a hasonlóan gondolkodó emberekkel.

A professzionális fodrászok bármilyen képet létrehoznak; a lényeg az, hogy pontosan megfeleljen a vendég életének. A létesítményben kiváló minőségű berendezéseket és eszközöket használnak. A hajápolás, a szakáll és a bajusz világhírű márkák segítségével történik. A modell hajvágás költsége 900 rubelből indul. Jelentős megtakarítás érhető el egy olyan csomag megvásárlásával, amely egy sor szolgáltatást tartalmaz. Az ajándékutalvány lehetőséget ad arra, hogy hasznos ajándékot adjon egy barátjának vagy rokonának, és megismertesse őket egy új kultúrával.

A látogatók csak pozitív visszajelzéseket hagynak, kiemelve a WiFi elérhetőségét, a fizetés bármilyen kényelmes módját, a szolgáltatások megfizethető árait. A szalon a Tipanova utca 27/39. szám alatt található, nem messze a Moskovskaya metróállomástól. Nyitva minden nap 10 órától.00-22.00. Kérjen időpontot online vagy telefonon visszajelzésért: +7812335 98 97.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: