A 7 legjobb játszószoba Moszkvában

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A gyermek szabadidejének diverzifikálása és szórakoztató nyaralás biztosítása érdekében sok szülő viszi gyermekeit a játszószobába. Ha még mindig nem tudja, hova vigye a gyerekét Moszkvában, érdemes megnézni a főváros legjobb játszótereit bemutató áttekintésünket.

Moszkvai játéktermek értékelése

JelöléshelyszínEgy játszószobaértékelés
Top 7 játszószoba Moszkvában1Tortuga5.0
2Kids City4.9
3Kozmikus4.8
4Mishelka4.7
5Ribambelle4.6
6Tusa-Jusa4.5
7Builder’s Town4.4

Tortuga

Értékelés: 5.0

Tortuga

A Tortuga játszóház 11 éves korig fogadja a gyermekeket. Ide hozhatja gyermekét néhány órára vagy egy egész napra. Babysitter szolgáltatás kifejezetten gyerekeknek. A tér két részből áll. Van egy játszótér és hely a kreativitás számára. Minden nap reggeltől estig érdekes tevékenységek várják a látogatókat minden korosztály számára. A gyerekek rajzfilmeket készítenek, agyaggal modelleznek és főzőtanfolyamokon vesznek részt.

A játékterem a mikro klaszterben található. A központban számos kávézó található. Amíg a gyermek a dadussal van, a szülők üzleti megbeszélést tarthatnak vagy étkezhetnek egy étteremben. Ez a hely ideális egy születésnapi partira. Ha szeretné, szórakoztató programot is foglalhat. A gyerekek imádják a függőhidat és a mászólétra rendszert. A Tortuga biztosan örömet szerez az aktív gyerekeknek. Ár 1 órára hétköznap – 500 rubel, hétvégén – 600 rubel. Cím: cel.Moszkva, 2-ya Zvenigorodskaya, 12c15. Metróállomás a közelben. Nyitva 22 óráig.

Kids City

Értékelés: 4.9

kids city

A Kids Citynek van egy Kids City játékterme, ahol a gyerekek maguk választhatják ki szakmájukat, és válhatnak űrhajósokká, szakácsokká, focistákká vagy építőmunkásokká. Az ilyen tevékenységek segítik a kicsik kreatív és érzelmi fejlődését. A központban nem csak 5 és 15 év közötti gyerekeket várnak, de a gyerekeknek is lesz mit csinálniuk, mert a kisváros területén van egy óvoda. A játékszobában játékok, könyvek, kanapék és egy asztal található. Minden adott egy szórakoztató partihoz. A profi előadók remek hangulatot teremtenek. Gyermekek és szülők számára kínált finomságok kellemes választéka. Egy fotós és videós segít megmenteni a kellemes pillanatokat.

A látogatók megjegyzik a figyelmes és barátságos személyzetet, amely segít a gyerekeknek megtalálni a szakmájukat, a számos helyszínt. A legtöbb látogatónak pozitív benyomása van a helyiségről. A Kids City inkább óvodásoknak való. A személyzet néha alul van ellátva, amikor a dolgok zsúfoltak. Jegyár 750 rubel. Cím: r.Moszkva, Kirovgradskaya, 13A. Nyitva tartás: 10:00 és 22:00 óra között.

Kosmik

Értékelés: 4.8

Kosmik

Rengeteg játékterem a Cosmikban a gyerekeknek szóló játéktermekben. Bowling, mesterkurzusok, küldetések és lézerharc. Összesen több mint 40 egyedülálló látnivaló található. 15 éves korig gyermekek számára alkalmas. Korcsolyáznak a jégpályán, keresik a kiutat egy labirintusból, automatákat játszanak… Rendszeresen vezet itt tematikus partikat, szervez gyermek partikat. A trambulin területén a gyerekek megtanulhatják, hogyan kell a puha gödörbe ugrani. A Cosmik egy csoportos élmény.

Van egy kávézó finom menüvel és egy golfpálya. Minden gyermek megtalálja az ízlésének megfelelő tevékenységet. A központban hozzáértő oktatói csapat dolgozik. Érzékenyek és figyelmesek minden látogatóval szemben. A 4 év alatti lányoknak és fiúknak külön terület van hintákkal, játékokkal és házakkal. A Cosmik este 10 óráig tart nyitva. Cím: d.Moszkva, Kijevszkij vokzal tér 2.

Michelle

Értékelés: 4.7

Micheleka

A Micheleka játszószoba alapítói arra törekedtek, hogy a kreativitás és a játék szabad környezetét teremtsék meg minden korosztály számára. A gyermekstúdióban modellezhetsz, rajzolhatsz és kézműveskedhetsz. A játékok széles választéka mellett oktatási műhelyeket is kínálnak. A 2 és 7 év közötti gyerekek jól fognak szórakozni. A szobát egész nap környezetbarát vegyszerekkel takarítják. Minden terméket gőzzel fertőtlenítünk.

A Michele’s Bakery receptjeit kifejezetten a stúdió számára fejlesztették ki. Videómegfigyelő rendszer van telepítve. Bármelyik szülő közvetlenül a telefonjáról követhet egy linket, hogy valós időben lássa, mit csinál a gyermeke. Az események menetrendje a Facebook-csoportban tekinthető meg. A helyszínen található egy játékbolt, amely népszerű márkákat kínál. 1 óra a játszószobában 500 rubelbe kerül. Cím: c.Moszkva, 3 Maly Patriarshy Lane.

Ribambelle

Értékelés: 4.6

Ribambelle

A Ribambelle gyermekklub a legfiatalabb vendégek számára kialakított egyedülálló soft-touch területtel folytatja az áttekintést. Több kreatív terem is nyitva áll a belső térben. Az animátorok a gyerekekkel dolgoznak. Az idősebb gyerekek szeretnek a trambulinokon és a csúszdákon hancúrozni. A gyerekek létrehozhatnak egy kulináris remekművet, firkálhatnak és modellezhetnek. Minden játékot szakemberek terveznek. Nincs tablet, tévé vagy számítógép odabent. A látogatók meglátogathatják a patikavárost, étkezhetnek a családi étteremben vagy részt vehetnek egy interaktív túrán.

Dicséret az udvarias és figyelmes animátoroknak, a barátságos légkörnek és a magas színvonalú szolgáltatásnak. A vélemények szerint nem minden étel jó az étteremben. Vannak állítások a mesterkurzusok szervezésére. Nem könnyű ide eljutni autó nélkül. A foglalásokat a vállalat honlapján lehet megtenni. Tartalmaz egy gyermekklub plakátot is. Cím: g.Kutuzovszkij sugárút 48, Moszkva.

Tusa-Jusa

Értékelés: 4.5

Tusa-Jusa

A Tusa-Jusa családi központ 0 és 12 év közötti gyermekek számára nyújt szórakozási lehetőséget. A rendelkezésre álló látnivalók különböző korosztályok számára kialakított játéktermekre vannak felosztva. Van egy rejtélyes labirintus puha elemekkel. A gyerekek puha párnákon csúsznak le a hegyről, a száraz medencébe merülnek és megmásszák a “vulkánt”. Családbarát kávézó ingyenes internettel és egészséges gyermekétkeztetéssel. Az animátorok szemmel tartják a fiatalabb vendégeket. A park biztonságát jó minőségű német berendezések és elektronikus be- és kiléptető rendszer garantálja.

Tusa-Jusában energiát pazarolnak, játszanak és kipihenik az iskolát. Széles körben dicsérték a párt rossz szervezése miatt. A játszótérre való korlátlan belépés hétköznap csak 450 rubelbe kerül a szülőknek. 1 óra hétvégén 500 rubel. Nyitva tartás: 10 órától 22 óráig. Cím: Dovzhenko.80 Leningrádszkij Prospekt 11, Moszkva.

Építők városa

Értékelés: 4.4

Építők városa

Ez utóbbi ad otthont hazánk egyetlen játszóterének. Több különböző témájú zónát tartalmaz, és 2 és 8 év közötti gyermekek számára készült. Itt a gyerekek gépeket kezelhetnek és egész felhőkarcolókat építhetnek téglákból. A gyerekek jól érzik magukat a szökőkutakkal és gátakkal ellátott tengeri területen. A gyerekek teljes építőipari felszerelést kapnak, beleértve a sisakot és a fényvisszaverő mellényt is. További látnivalók közé tartozik egy léglabirintus, egy versenypálya és egy Lego-ház. Az első emeleten egy hangulatos kávézó található.

Vannak olyan vélemények, hogy a recepció gyakran nem elérhető. A szoba elég zsúfolt lesz, ha sok ember van benne. Néhány menet nem működik.1 óra hétköznapokon 500 rubel. 900 rubelért a látogatók tetszőleges ideig tartózkodhatnak a helyszín területén. Jobb, ha autóval jut el a játékközpontba. Cím: c.Moszkva, Avtozavodskaya 18.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: