A 7 legjobb Permi kerület, ahol érdemes élni

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Perm festői és rendkívül vonzó városa örökre megmarad a helyiek szívében. Nem akarnak költözni, és leggyakrabban ott telepednek le, ahol gyermekkorukat töltötték. Ez a fajta romantika nehezen érthető az újonnan érkezők számára, akiket egyre inkább a városközpont vagy a környező külvárosok vonzanak.

Ural milliomos található a folyón, lenyűgözheti a legtapasztaltabb utazó. Bármelyik része keresett, az ingatlanpiaci mutatók szerint. Mindazonáltal az ilyen gazdagság közül érdemes kiemelni Perm 7 legjobb kerületét, amelyek a legkedvezőbbek az élethez.

Perm legjobb lakónegyedeinek minősítése

Amikor lakóhelyváltás történik, maximális felelősséggel kell hozzáállni. Bölcs döntés elemezni a pénzügyi lehetőségeket és a jövőre vonatkozó kívánságokat. Perm minden egyes része érdekes és ígéretes a maga módján. Mielőtt ingatlanvásárlásra kerülne sor, érdemes a javasolt területen rövid időre helyet bérelni. Csak az érdeklődési területen való gyakorlati mindennapi élet után lehet értelmes döntést hozni.

Jelölés A hely Név Értékelés
A legjobb permi lakónegyedek értékelése 1 Dzerzsinszkij 5.0
2 Leninszkij 4.9
3 Ipari 4.8
4 Szverdlovszkij 4.7
5 Kirovsky 4.6
6 Motovilikhinskiy 4.5
7 Ordzhonikidze körzet 4.4
65465465465464.jpg

Szergej Mihajlovics Prokudin-Gorszkij, Pub

 • a Wikimedia Commonson keresztül

  Dzerzsinszkij

  Értékelés: 5.0

  A Dzerzsinszkij kerületet széles körben a “város kapujának” tekintik, és ez a név nem véletlenül jelent meg. A Permet a szomszédos kerületekkel és régiókkal összekötő legfontosabb közlekedési vonalak ezen a területen haladnak keresztül. A főpályaudvar és a folyami kikötő hangsúlyozza ennek az ipari területnek a jelentőségét és fontosságát.

  Az ígéretes ipari terület 11 városrészből és 8 főutcából áll. Kiváló lakhatás és közösségi szolgáltatások. Sok a magasépület és az új lakóépületek aktív építése. A tisztaságot és a rendet az irányító társaságok ellenőrzik. Az ingatlanárak Perm más kerületeihez képest átlagon felüliek.

  A területen gyárak, piacok, oktatási, sport- és kulturális intézmények találhatók. Az orvostudomány jól fejlett. Minden lehetőség adott az önfejlesztésre és a kulturális szabadidős tevékenységekre. Az adminisztráció együttműködik különböző sportszervezetekkel, és tömegesen népszerűsíti az egészséges életmódot. Nemzetközi és regionális versenyek támogatják a fiatalok törekvéseit, hogy a helyes utat kövessék.

  Dzerzsinszkij kerület megérdemli a vezető pozíciót a minősítésünkben. Teljes mértékben ki tudja elégíteni a lakosok minden igényét. A számos pozitív referenciát és a társadalmilag jelentős előnyök ilyen bőségét egyszerűen nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Ezért tettük az első helyre.

  Leninsky

  Értékelés: 4.9

  A területét tekintve kicsi, de jelentőségét tekintve fontos Leninszkij kerület Perm egyik közigazgatási egysége. A tér olyan jelentős személyiségeknek ad otthont, mint: Permi Régió Törvényhozó Gyűlése, Permi Városi Duma, Permi Régió Kormánya, Kormányzói Adminisztráció és Városi Adminisztráció. Itt történik a tartomány politikai és gazdasági kormányzása.

  Olvasson tovább  6 A legjobb használtruha üzletek itt: Samara

  Mivel Perm a Káma folyó mentén fekszik, a kerületnek van egy bal és egy jobb partja. Különleges elhelyezkedése miatt nem volt lehetséges a terület méretének növelése. Ezért a Leninszki kerület elkezdett felfelé mozogni. Magas lakóházak és szórakoztató plázák gyorsan felépülnek itt. Mondhatni, hogy ez a sarok állandó megújulásban van. Régi épületekkel szinte lehetetlen találkozni. A folyamatos építkezés, az új épületek és műemlékek felállítása mindig új arculatot kölcsönöz ennek a kis darab Permnek.

  Leninszkij kerület nem alkalmas csendes életre. Állandó mozgásban van. Területén található a Vakhtangov Operaház. A Csajkovszkij-kert, amely folyamatosan új turistákat vonz. A híres Szívintézet, a Permi Műszaki Egyetem, a LUKOIL vállalat főépületei, a Szuhov Gyógyszerészeti Akadémia, a jégcsarnok… Pryanishnikova – mindez csak egy kis része annak a gazdagságnak, amely ezen a területen található. A szociális szféra, akárcsak a Dzerzsinszkij kerületben, magas szinten van. A tisztaság és a rend az utcák szerves részét képezi. A különböző események után a terület továbbra is illatos állapotban marad. Szétszórt szórólapok, nem megfelelő graffiti a lakó- és középületeken szinte lehetetlen megtalálni.

  Miután elegendő információt gyűjtöttünk és elemeztünk, magabiztosan ajánljuk a Leninsky kerületet az élethez. A minősítésben a megtisztelő 2. helyet foglalja el.

  Ipari

  Értékelés: 4.8

  A Permi régió legfiatalabb kerülete mágnesként vonzza a városlakókat és az alkalmi látogatókat egyaránt. Itt aktívan épülnek a magas épületek. A fejlesztők biztosak benne, hogy minden négyzetméter megtalálja a gazdáját. A környéken különböző bevásárlóközpontok találhatók, amelyek készen állnak a látogatók fogadására. Nem fogsz unatkozni.

  Az Ipolynyéki városrész mindennapi életét feldobhatja egy látogatás a V.V. Menzhinsky Sportközpontban. Szuhov Akadémia jégcsarnokkal, Olimpia uszodával. Az olimpiai tartalék karate és tenisz iskolái is megtalálhatók. Annak ellenére, hogy minden egyes földdarabot egy újabb lakópark építésére vagy a szociális szféra rendezésére használnak fel, még mindig van hely némi zöldterületnek. Csernyajevszkij erdő és a Csajkovszkij-kert. Mindowskiego tele van virágágyásokkal, bokrokkal és fákkal. Itt lehet igazán pihenni és helyreállítani a lelki harmóniát.

  A kerület nem áll meg. Új termelési létesítmények, oktatási és egészségügyi intézmények jönnek létre. Minden évben nő a megélhetés kényelme. A nagyon fiatal ipari negyed mély potenciált rejt magában, amely fokozatosan megnyílik a nyilvánosság előtt. Pontosan a kilátásai, a növekedése és az általános elrendezése miatt a 3. vezető helyet foglalja el értékelésünkben.

  Szverdlovszkij

  Értékelés: 4.7

  A legnagyobb és a legnépesebb terület joggal tekinthető Szverdlovszkijnak. Nem találkozik erdős területekkel. Ezen a területen lakóházak, bevásárlóközpontok, ipari üzemek és szociális létesítmények találhatók. A lakóknak lehetőségük van modern, kényelmes lakások vásárlására. A sok ipari és élelmiszer-feldolgozó vállalatnak köszönhetően nincsenek foglalkoztatási problémák.

  Olvasson tovább  Top 20 bár Moszkvában

  Az oktatás és az orvostudomány jó szinten van. Iskolák, óvodák, sportcsarnokok, síközpontok, uszodák nyíltak meg. Ezen kívül részt vehet különböző szekciókban, ha szeretné. A felsőoktatás az Ural Institute for the Humanities, Perm Humanitárius és Pedagógiai Egyetem és a Permi Állami Mezőgazdasági Akadémia felvételével lehetséges. Technikai képzés 6 intézményben érhető el. Ezen kívül lehetőség van a művészeti, az építőipari vagy a tanárképző főiskolákon is tanulni.

  Szabadidős létesítmények széles választéka található a helyszínen. A Gorkij parkban töltheti szabadidejét, és a csúszdák felpumpálják az adrenalinszintjét. Aki a kimértebb kikapcsolódást szereti, annak az Oktyabr, a Kristall és a Premier mozik fognak tetszeni. A Művelődési Ház, a Bábszínház, a Tiszti Ház és a Soldatov Kultúrpalota mind olyan intézmények, amelyek segítségével élvezheti a művészet szépségét és sokoldalúságát.

  A szverdlovszki kerület tökéletes a fiatal diákok és a gyermekes családok számára. Minden kényelmet kínál, amire szüksége van a kényelmes élethez. A kapott információk elemzése után a 4. helyet adhatjuk meg a minősítésben.

  Kirovszkij

  Értékelés: 4.6

  Fokozatosan és észrevétlenül a Permi régió kis területei összeolvadtak, és egy teljes értékű és fenséges kerületté nőttek. Nyugodtan nevezhetjük a legzöldebb területnek a minősítésünkben szereplő területek közül. A sokéves kiválóság fenyőerdei szorosan összefonódnak a kőrengeteggel. A Káma folyó alsó folyásán húzódik. Amellett, hogy a vadon élő állatok ilyen kellemes szomszédságában élnek, a helyieknek lehetőségük van arra, hogy tiszta vizet élvezzenek. A Kirovszkij kerület különböző utcáin sétálva gyakran találkozhatunk üvegekkel vagy flaskákkal rendelkező emberekkel. Életadó elixírjüket a forrásokból nyerik, amelyek bőségesen találhatók ezen a területen.

  Annak ellenére, hogy a környéken 16 nehézipari és vegyipari vállalat működik, a Kirovszkij kerület vezető szerepet tölt be a légkörbe történő legkisebb kibocsátások tekintetében. A főbb épületek között van a Permi Porgyár, a Kama Hajógyár és az OJSC Halogen.

  A társadalmi struktúra fejlődésében nem marad el a permi terület más sarkaihoz képest. Az egészségügyi létesítmények felnőttek és fiatal betegek ellátására egyaránt alkalmasak. A területen óvodák és középiskolák találhatók. Ezenkívül a gyerekeknek lehetőségük van sportórákon részt venni. Az adminisztráció gondosan ellenőrzi a tisztaságot és a rendet. Különös figyelmet fordítanak a fenyőerdő védelmére. A városközponttól való távoli fekvése miatt a lakáskereslet nem olyan nagy. De ezt a tényt figyelembe véve a négyzetméterenkénti ár sokkal alacsonyabb és megfizethetőbb, mint a központibb területen. A csendes és nyugodt élethez a Kirovszkij kerület tökéletesen megfelel.

  Figyelembe véve azt a tényt, hogy a terület nem a központban van, és időnként közlekedési problémák merülhetnek fel, ez a zöld permi kerület az 5. helyet foglalja el a minősítésünkben.

  Olvasson tovább  8 legjobb utazási irodák itt: Krasznodar

  Motovilikhinskiy

  Értékelés: 4.5

  A terület mérete hasonló a korábbi versenytársakéhoz. A Motovilika területének nagy részét történelmileg magánlakások foglalják el. Ennek ellenére a többszintes, modern lakáselrendezésű lakóépületek építése aktívan zajlik az idővel lépést tartva. A betondzsungel modern hangulata és a természet egyedülálló szépsége összefonódik, és harmonikus duettet alkotnak. A tájépítészet szempontjából természetesen a Motovilikhinskaya terület rosszabb, mint a permi társai, de nem veszíti el általános vonzerejét.

  Gyakorlatilag nincsenek problémák a foglalkoztatással. Motovilikhinskie Zavod, Plant Mashinostroitel, Perm Factory és sok más ipari vállalkozás biztosít munkahelyeket. A szociális infrastruktúra lehetővé teszi az óvodai, középiskolai és műszaki oktatást. Vannak extra szakaszok és tanfolyamok. A mindennapi szabadidő feldobásához a Trudovye Rezervy stadion, Iskra síközpont, cirkusz, planetárium, Kultúrpalota, könyvtárak, múzeumok segítenek. Mindenki talál valami kellemes elfoglaltságot.

  A Motovilika kerületet az arany középútnak is nevezhetnénk. Mindent megtalál, amire szüksége van egy aktív nyaraláshoz és egy pihentető élethez. Miután alaposan tanulmányoztuk az információkat, az utolsó előtti helyre soroljuk.

  Ordzhonikidze körzet

  Értékelés: 4.4

  Perm ezen része a városközponttól legtávolabb eső terület. Bár kevés hivatalosan bejegyzett parkkal és térrel rendelkezik, erdőterületnek tekinthető. A lakóterületek szorosan fedik egymást az egyedülállóan szép természeti környezettel. Az erdős területek lehetőséget adnak arra, hogy elmeneküljünk a zavaró nyüzsgés elől, és megtaláljuk a békét és a belső harmóniát. A mindennapi életet itt szépen fel lehet hígítani bogyók vagy gombák szedésével.

  Egy ilyen festői hely fő hátrányának tekinthető a központtól való távolsága, és ennek következtében a városban való mozgás kényelmetlensége. Ezt a problémát a bevásárlóközpontok és szórakozóhelyek fejlesztésével elég könnyen megoldották. Minden, amire az élethez, munkához és szórakozáshoz szüksége van, a közelben található. Magáncégek, állami ipari üzemek, piacok, üzletek és sok más nyilvános hely biztosít munkahelyeket.

  Az Ordzhonikidze körzet lehetővé teszi az óvodai, középiskolai és műszaki oktatást. Vannak speciális iskolák is a sajátos szükségletű tanulók számára. Az orvostudomány is jól felszerelt. Felnőtt- és gyermekpoliklinika, fogászati ellátás és pszichiátriai kórház.

  Zeneiskolák, kulturális központok, művészeti iskolák, hobbiklubok, könyvtárak és különböző sportlétesítmények állnak rendelkezésre, hogy szórakoztassák Önt. A legnépszerűbb sportágak a kosárlabda, a labdarúgás, a judo, a röplabda, a súlyemelés és az úszás. Aktív munka a fiatalokkal, hogy egészséges életmódra ösztönözze őket.

  A diákok számára ez a terület unalmasnak és nem éppen ígéretesnek tűnhet. De Perm csendes és nyugodt sarka remek választás nyugdíjasok és párok számára. Figyelembe véve az összes előnyt és hátrányt, a 7. helyet foglalja el a minősítésünkben.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: