A 7 legjobb ügyvédi iroda Moszkvában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív; nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A jogi szolgáltatások piacán a legjobb választást a TOP-ok segítik, amelyeket a szakmai ügynökségek éves elemzés alapján állítanak össze. Az Expertology szerkesztősége a Law 300 értékelése, az ügyfélhűség és a sikeres ügyek száma alapján állította össze a legjobb cégek listáját. A jövedelmek, a megnyert ügyek, a különböző területekre szakosodott ügyvédi irodák népszerűségének összehasonlítása segít a választás eldöntésében.

A minősítés kiszámításának kritériumai

Az ügyvédi hivatás státusznak számít. Mind a sikeres ügyvédeket bemutató nyugati szappanoperák, mind az erre a szakterületre jelentkezők száma meggyőz minket erről. A vállalatok és kisvállalkozások jogait sikeresen védő ügyvédek korlátozott létszámú fővárosi ügyvédi irodákban és nagyvállalatoknál dolgoznak.

Szakosodás jogterületenként

A moszkvai cégek minősítése olyan cégeket foglal magában, ahol magas színvonalú jogi szolgáltatást vásárolhat, és remélheti ügyének kedvező kimenetelét. A joghoz kevéssé értő emberek számára hasonlónak tűnnek, de a kiterjedt jogrendszer és az ügyvédi kamara intézménye szűken vett, szakmai szolgáltatásokat nyújtó szakembereket alkalmaz. Egyesek a bűncselekmények olyan alapvető formáira szakosodtak, mint a közigazgatási ügyek, a polgári jog, a sikkasztás, a földhátrányok stb. kezelése.. A nagy ügyvédi irodák nagy létszámú személyzetet hoznak létre, és átfogó szolgáltatásokat nyújtanak a polgárok és a vállalkozások számára.

A problémák köre igen széles, ezért blokkokba vannak csoportosítva. Az ajánlások rendszerezése azonosítja az ügyfélbarátsági tényezőt. A kínált szolgáltatások listája befolyásolja a végső rangsorolási pozíciót. Ez az:

tanácsadás;

Ügyfélképviselet a bíróságok és a helyi hatóságok előtt;

dokumentumcsomagok összeállítása;

regisztráció;

örökség;

a tevékenység támogatása;

vállalati engedélyezés;

a szellemi jogok érvényesítése.

Értékelési kritériumok

A munka minőségének átfogó értékeléséhez több tényezőt használnak, amelyek a tevékenységről alkotott véleményt alakítják ki. Az alapvető kritérium a részletes pénzügyi és statisztikai jelentés. A cég éves bevételét veszik alapul. A koronavírus világjárványban az igazságügyi rendszernek több dolga van. Csak a 2020-2021-es választottbírósági ügyek összege. 60%-kal nőtt. A bíróságok az elmúlt évben 4 millióval több ügyet tárgyaltak, mint két évvel ezelőtt. A minősítés résztvevői több mint felével növelték az összesített összegüket, és ezzel rekordszintet értek el. Ez vonatkozik a vitás ügyek teljes számlájára is, amely 1,44 milliárd RUB-ról 1,74 milliárd RUB-ra nőtt.

Visszajelzés

Egy másik alapvető kritérium – őszinte visszajelzés a hivatalos honlapokon. A független vélemények segítenek a vállalat teljesítményének reális értékelésében. Azok a források, ahol a hozzászólásokat a rendszergazdák ellenőrzik, nem számítanak. A felülvizsgálatok kalibrálása kétségeket ébreszt a szakemberek objektivitásával kapcsolatban. Az ügyvédi irodák akár 1%-ot is kapnak a becsületességért.

Olvasson tovább  12 legjobb hitelkártya készpénzfelvételhez

online tevékenység

Az ügyvédi irodák gazdasági tevékenysége a közösségi médiához kapcsolódik. Az információk frissítése, a személyes blogok, a városi rendezvényeken való részvétel segít a szolgáltatások reklámozásában, az ügyfelek hűségének megszerzésében. A szisztematikus aktivitáshoz adjunk hozzá 0,5%-ot.

Képesítések

Magas pontszámot kapnak a nagyszabású és nemzetközi projektekben részt vevő, képzett munkatársakkal rendelkező irodák. A hatékonyság kiszámítására szolgáló képlet az alkalmazottak számától függetlenül átlagokat használ. Ez a kritérium magában foglalja a tapasztalatszerzést, a tapasztalatmegosztást, a díjakat és jutalmakat.

Számítási képlet

A pontozási struktúra egyértelmű: minél magasabb a pontszám, annál magasabb a pozíció. Az átlagos együttható részletesebb elemzéséhez és kiszámításához a szakértők minden egyes kategóriában bonyolult képleteket alkalmaznak:

 1. az évente nyújtott szolgáltatások teljes száma.
 2. A vállalat története és üzleti hírneve a piacon.
 3. Az ügyek összetettsége és a megnyert ügyek száma.
 4. A cégek aktivitási mutatói számokban.
 5. Erőforrás-frissítés feltételei.
 6. Besorolás és a foglalkoztatottak száma.
 7. Részvétel a nemzetközi minősítésekben.
 8. Az ügyfelek átlagos bizalmi pontszámai.

Ki számít?

4 nemzetközi és 1 orosz jogi minősítés független jogi osztály szakértőivel és akadémikusokkal. A szakmai megítélésen kívül a pontok kiszámításához különböző forrásokat is felhasználnak:

 1. SPARK rendszer,
 2. médiaadatok;
 3. a Forbes elemzése;
 4. ügyfélhűség.

Az ügyvédek munkájának minőségét vizsgáló legmegbízhatóbb oroszországi forrás a “Pravo-300” vállalat. 12 éve referenciapont az ügyfelek számára, akik értékelik sikerét és szakszerűségét. A minősítő ügynökség a részletes elemzés érdekében más kritériumok alapján is ellenőrzi az ügyvédi irodák hatékonyságát: a projekt hatása a jogalkotásra/üzleti tevékenységre, a precedens és a jogi visszhang, valamint a konfliktusmegoldás eredményei.

7 legjobb ügyvédi iroda Moszkvában

A vezetők listája az Expertology munkatársainak kemény munkájának eredménye. Marketing és szociológiai elemzést végeztek, és a fő szempontok szerint választottak ki. Az ellenőrzés a megnyert/elvesztett ügyek arányán, a cégek bevételén és az egy ügyvédre jutó személyes hatékonyságon, valamint a kormánnyal folytatott viták százalékos arányán alapul. Figyelembe vették az ügyek összetettségét és az üzleti hírnevet a tőkepiacon.

Jelölés Helyszín Név Értékelés
7 A legjobb ügyvédi irodák Moszkvában 1 Dentons 5.0
2 Regionservice 4.9
3 Vegas Lex 4.8
4 “Pepeljajev csoport 4.7
5 Monastyrsky, Zyuba & Stepanov Partnerek 4.6
6 Yan Cave Leighton Paisner 4.5
7 Jakovlev és Társai 4.4

Dentons

Értékelés: 5.0

DENTONS

Több mint 25 éve adunk tanácsokat oroszországi és FÁK-országbeli ügyfeleinknek. Irodák Moszkvában, Szentpéterváron, a FÁK-országokban és külföldön. A Dentonsnak összesen mintegy 7700 ügyvédje van 60 országban. Integrált jogi szolgáltatásokat nyújt multinacionális/orosz vállalatok, pénzintézetek, befektetési és kockázati tőkealapok, valamint induló vállalkozások számára különböző területeken. Főbb fókuszterületek:

 1. üzleti támogatás a fejlesztés minden szakaszában;
 2. részvény-visszavásárlás;
 3. infrastruktúra és PPP;
 4. vállalati felelősségvállalás;
 5. ingatlanbefektetések;
 6. Fúziók és felvásárlások;
 7. határokon átnyúló ügyletek.

A Benchmark kutatás szerint

 • A vállalat az első csoportba sorolták a vitarendezés Oroszországban. A 2021-es Russia Private Equity Awards a piac egyik legjobbjaként ismerték el. A Dentons az első helyen végzett a nemzeti/nemzetközi rangsorok guru kategóriájában. A zsűri kiemelte a vállalat fejlődését, az ajánlott ügyvédek számának növekedését és a különböző területeken elért vezető pozíciókat.
  Olvasson tovább  Top 10 online iskola

  RegionService

  Értékelés: 4.9

  RegionService

  A 20 éves múltra visszatekintő ügyvédi kamara élén Denis Rybakov áll. A kuzbászi ipari vállalkozások képviseletével kezdte meg tevékenységét. Ma már Oroszország legjobb peres csapataként tartják számon. A sokéves tapasztalatnak köszönhetően a Regionservice kulcspozíciókat szerzett a nemzeti és nemzetközi rangsorokban. Több éve egymás után az országos “top 300” lista élén áll. Tavaly a regionális ügyvédi iroda a nagy vitákban elért sikerek tekintetében az első öt között volt; 12 ügyvédje nyert díjat jogi kategóriában. Alapvető kompetenciák:

  1. vállalati / adóügyi jogviták;
  2. értékpapírok;
  3. természeti erőforrások;
  4. a méltóság, az üzleti hírnév és a szerzői jogok védelme;
  5. gazdasági büntetőügyek;
  6. nagy horderejű válási ügyek.

  A kapcsolódó területeken nyújtott jogi szolgáltatások lehetővé teszik számunkra, hogy sikeresen oldjunk meg összetett kérdéseket vállalati és magánügyfeleink számára.

  Vegas Lex

  Értékelés: 4.8

  Vegas Lex

  1995-ben alapított legnagyobb jogi tanácsadó cég. Vezetője Alexander Sitnikov ügyvezető partner, 100 fős személyzettel. Központja Moszkvában van, regionális irodákkal Volgográdban és Krasznodarban. A cég 2008 óta a jogi védelemre összpontosít. A köz- és magánszféra partnerségére összpontosít. Fennállása során az energia-, gyógyszer- és egyéb iparágakra vonatkozó rendeleteket dolgozott ki. 2021 márciusában a nemzetközi rangsorok szerint különböző területeken vezető szerepet töltött be:

  1. kereskedelmi gyakorlat;
  2. trösztellenes szabályozás;
  3. adó-, munka- és társasági jog és MA;
  4. szerkezetátalakítás és csőd;
  5. szellemi tulajdon;
  6. ingatlan és építőipar;
  7. vitarendezés és választottbíráskodás.

  Az iroda különböző kormányzati szinteken képviseli a vállalkozásokat. A cég ügyfelei magán-, multinacionális és külföldi vállalatok.

  “Pepeljajev csoport

  Értékelés: 4.7

  Az ügyvédi irodát 2002-ben alapította Szergej Pepeljajev ügyvéd. Korábban a Gazprom, a Rusal, az Aeroflot, a Gazprom, a Rusal és az Aeroflot óriásvállalatokat képviselte. Ma a cégnek több mint 160 ügyvédje dolgozik több milliárd dolláros vállalkozásokon. A cég több mint 1500 vállalatnak nyújt jogi támogatást Moszkvában, az orosz régiókban és a FÁK-országokban. A kezelt ügyek akár 50%-a az országban beruházási projektekben részt vevő nemzetközi vállalatoktól származik.

  2020-ban a Pepeliaev Csoport együttműködött a Kaspersky Labdal, és információs technológiákat vezetett be jogi részlegeiben. 2021 elején. új üzletágat – jogi adatvédelmet – indított el. 2021-ben. az ügyvédek tucatnyi projektben működtek közre:

  1. Tanácsadás és ügyintézés az ügyfeleknek a kikötői gazdasági övezetek létrehozásával kapcsolatos vámkérdésekben;
  2. összetett könyvvizsgálat egy külföldi vállalatnál;
  3. az ügyfél érdekeinek képviselete bírósági jogvitákban, eljárási és egyéb dokumentumok elkészítésével;
  4. egy nagy biztosítótársaság számára az adóellenőrzés kockázatkezelési és belső ellenőrzési rendszereinek megszervezésében járt el;
  5. a marketingpolitika kidolgozása;
  6. az adóellenőrzési jelentések megtámadása.

  Ennek az irodának nincsenek alkalmi ügyfelei. Az új cégek 70%-a a meglévő ügyfelek ajánlására fordul hozzánk, ha igazságot keresnek. Az egyéni üzletemberek, és nem csak ők, gyakrabban jönnek az irodába, miután tanulmányozták az eseteket a közösségi hálózatokban.

  Olvasson tovább  12 legjobb hitelkártya utazáshoz

  Monastyrsky, Zyuba, Stepanov Partnerek

  Értékelés: 4.6

  Monastyrsky, Zyuba, Stepanov Partnerek

  A Yury Monastyrsky által vezetett 40 fős ügyvédi csapat 1991 óta dolgozik a piacon. Az évek során kiváló hírnevet szerzett, és sikereket ért el orosz és határokon átnyúló ügyletekben. 15 éve a ChambersPartners és a TheLegal500 rangsorában a vitarendezés kategóriában elért első helyezéseket foglalja el. A Forbes legjobb ügyvédi irodákat felsoroló listáján 20 ügyvédi iroda közül a 3. helyen szerepel. Szakosodás:

  1. Vállalati / transznacionális / trösztellenes és egyéb jogviták
  2. jogi szolgáltatások széles köre vállalkozások és állami tulajdonú vállalatok számára;
  3. beruházási választottbíráskodás;
  4. banki hitelezés;
  5. értékpapírok és pénzügyek;
  6. csőd és adózás;
  7. szellemi tulajdon;
  8. Érdekek védelme a különböző kategóriájú jogvitákban;
  9. Ipari fókusz: gyógyszeripar, közlekedés, kommunikáció.

  Yan Cave Leighton Paisner

  Értékelés: 4.5

  </div><p>yan Cave Leighton Paisner” src=”/wp-content/uploads/2023/04/366166197801-97-.jpg” height=”192″ title=”<br />Yan Cave Leighton Paisner</p><p>2018-ban jött létre egy amerikai és brit vállalat, valamint az Andrej Goltsblat vezette orosz Goltsblat BLP transzatlanti fúziójának eredményeként. 1 400 ügyvéd, akik 11 országban tevékenykednek. Csak Moszkvában 120 tapasztalt ügyvéd segít. Ügyfelei közé tartozik a Fortune 500 vállalat 40%-a, a világ 50 legnagyobb bankja közül 30 és 12 állami vagyonalap. A Best Lawyers 2017, 2019, 2020 orosz nyelvű kiadása szerint., Legal 500 UK Awards 2019. Győztes lett a társasági jogban. 2021-ben a legjobb lett az orosz piacon a Russia MA Awards-on. Többszörös győztes az Év Ingatlanirodája kategóriában. A nemzeti és nemzetközi élvonalban <br />A cég vezető szerepet tölt be a következő kulcsfontosságú területeken:</p><ol><li>Munkajogi gyakorlat;</li><li>szellemi tulajdon;</li><li>fúziók és felvásárlások;</li><li>vámjog és külkereskedelem</li><li>pénzügyi/adóügyi/ munkaügyi/ trösztellenes gyakorlatok.</li></ol><p>62 ügyvéd szerepel a Best Lawyers 2022 listáján, és 44 jogterületen ajánlják őket tapasztalt szakemberként. Vállalati ügyfelek sikereket könyvelhetnek el nemzetközi választottbírósági és határokon átnyúló vitákban, szankciókban, ingatlanügyekben és építőiparban.</p><h3>Jakovlev és Társai</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Jakovlev és Társai

  A történet több mint 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor ügyvédek megszervezték a Matik Társaságot ®. 2003-ban átnevezték Ügyvédi Kamarává, és két szakterületre szakosodott: jogi tanácsadás, ügyfélvédelem, jogi tanácsadás és ügyfélvédelem. Negyed évszázaddal később a 80 szakemberből álló, állami és kereskedelmi struktúrákban jártas jogi csapat Moszkva egyik legelismertebbjévé vált. Több irodával rendelkezik az orosz régiókban. A Jogi Csoport az elmúlt évben nyújtott szolgáltatásokat:

  1. jogi támogatás az értékpapírok elhelyezésében;
  2. A külföldi bankok által kötött hitelszerződések jogi támogatása;
  3. Adminisztratív/bűnügyi/jogi segítségnyújtás;
  4. Bulgária szerencsejáték-iparának szabályozása;
  5. a képviselt művészek szerződéskötése;
  6. a találmányi szabadalmakat visszaállították.

  A vállalat többször szerepelt már a Jogi.Ru-300, és az első helyen végzett a választottbíráskodás, kereskedelmi ingatlanok, természeti erőforrások. Nemrég lett a nemzeti Triumph-díj nyertese. A Kommerszant által a jog különböző területein a legjobbként elismertek.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: