A 8 vezető ajtótársaság Moszkvában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztőség szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Megbízható bejárati ajtó – a vagyon biztonságának és a személyes tárgyak védelmének záloga. Emellett néha az ilyen ajtó a tulajdonos társadalmi státuszának mutatójaként szolgál. Ahogy mondani szokták: “Az ajtó az ajtó a fedezékhez”. Ezért nem lehet pénzt megtakarítani egy bejárati ajtón, de a megfelelő ajtószerkezet kiválasztása néha nagy kihívást jelenthet – ma már sok gyártó van a piacon, saját tulajdonságaikkal, előnyeikkel és hátrányaikkal. Ezért úgy döntöttünk, hogy elemezzük az összes információt a bejárati ajtókat gyártó és értékesítő cégekről, és összeállítottuk a 8 legjobb moszkvai bejárati ajtó cég értékelését. Az értékelés több tényezőn alapul: online vélemények különböző online helyszíneken, termékválaszték, ügyfélközpontúság (beleértve a szállítási lehetőségeket és a weboldal könnyű használatát a megrendeléshez) és egyéb, a szolgáltatás minőségét befolyásoló lehetőségek.

A 8 legjobb bejárati ajtó cég Moszkvában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A 8 legjobb bejárati ajtó cég Moszkvában 1 Torex 5.0
2 Dierre 4.9
3 Sigma ajtók 4.8
4 Gardian 4.7
5 Elbor 4.6
6 Le Grand 4.5
7 Fortus 4.4
8 Bastion-C 4.3

Torex

Értékelés: 5.0

Torex

A Torex egy bejárati ajtók gyártására szolgáló gyár, amelyet 1990-ben alapítottak Szaratovban. Jelenleg megkérdőjelezhetetlenül vezető szerepet tölt be ezen a területen.

A Torex több okból is a moszkvai Top 8 bejárati ajtó cégek értékelésének tetején áll: az összes szükséges tanúsítvány, engedély és szabadalom rendelkezésre állása (a hivatalos webhelyen nyilvánosak), amelyek megerősítik a gyártó szakmai megközelítését.

A Torex számos díjat és jelölést is nyert a maga területén. Például 2014-ben a Torexet a “Bejárati ajtók” kategóriában “Brand № 1 in Russia” -ként ismerték el. A Torex 1998-ban kapta meg először a legjobb gyártó címet a szegmensében, és azóta is fenntartja magas minőségi színvonalát. Az éves People’s Choice Award “Brand №1” az egyik legrangosabb és legelismertebb díj Oroszországban, mivel a szavazás országos szintű. A Torex pedig négyszeres győztes a kategóriájában (“Bejárati ajtók”).

Olvasson tovább  6 legjobb vízipipa házak Kazan városában

A “Rostest-Moszkva” szakértői vizsgálatot végeztek, és megerősítették a magas termelési szabványoknak való megfelelést.

Előnyök

 • rendelkezik az összes szükséges megfelelőségi tanúsítvánnyal;
 • Torex – számos díj nyertese;
 • üzletlánc Moszkvában és a moszkvai régióban;
 • Széles árkategória: vannak költségvetési és prémium osztályok, a bejárati ajtó minimális ára 26 ezer rubel.

Hibák

 • nem található.

Dierre

Értékelés: 4.9

Dierre

A Dierre egy olasz bejárati ajtógyártó cég, amely 1975-ben kezdte meg tevékenységét Olaszországban, és mára egész Európában a szektor vezető vállalatává vált. A Dierre elsősorban felső kategóriás bejárati ajtók gyártójaként pozícionálja magát.

A Dierre üzemek egyedülálló csúcstechnológiájú berendezésekkel és fejlett gyártási rendszerekkel vannak felszerelve, amelyek közül sok a gyártó által egyedileg gyártott. A vállalat évente mintegy 200 ezer bejárati ajtót gyárt.

Ez az olasz gyártó az európai minőség magas színvonaláról, megbízható és tartós termékeiről, széles választékáról, valamint csúcstechnológiás és biztonságos termékeiről ismert a piacon. És az online visszajelzések is ezt igazolják: több mint 30 pozitív hozzászólás a Plaso véleményező oldalon.pro, 5 – Dierre általános értékelése.

Előnyök

 • Olasz minőség;
 • Van egy oroszországi képviseleti iroda;
 • nagy szilárdságú ajtók, amelyek ellenállnak az erőszakos és intelligens betörésnek.

Hátrányok

 • átlagon felüli árak.

Sigma ajtók

Értékelés: 4.8

Sigma ajtók

A Sigma Doors egy orosz vállalat (Moszkvában alapították). Szentpétervár), amely 2016-ban kezdte meg tevékenységét a nagy szilárdságú és biztonságos bejárati ajtók gyártásában, és szegmensének egyik vezetője. Ez a vállalat büszkélkedhet a gyártásban használt fejlett csúcstechnológiájú berendezésekkel, tisztességes teljesítménnyel és a tervezési megoldások széles skálájával. A gyártó hivatalos honlapján hangsúlyozza, hogy minden munkát kizárólag tanúsított berendezésekkel végeznek, valamint a gyártott ajtószerkezeteket a gyártó szakemberei rendszeresen tesztelik a tartósság szempontjából.

Fontos jellemző: a Sigma Doors elsősorban acél ajtók gyártására specializálódott.

A Sigma Doors valóban az egyik legjobb bejárati ajtó gyártó Oroszországban, és ezt az interneten található referenciák is bizonyítják. Például a Yandex.A térképen több mint 60 pozitív vélemény található a vállalatról, az általános értékelés 4,7-es.

Előnyök

 • Többszintű betörésvédelemmel és fokozott hangszigeteléssel ellátott ajtók;
 • a bejárati ajtó belső felületének kivitelezéséhez többféle anyag közül lehet választani;
 • modern technológia a termelésben;
 • A gyártott termékek tartóssági vizsgálata.
Olvasson tovább  A 10 legjobb online német tanfolyam

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Gardian

Értékelés: 4.7

Guardian

A Gardian a bejárati ajtók és egyéb ajtószerkezetek népszerű orosz gyártója, hosszú múlttal, szerviz- és garanciális támogatással, saját szerelőcsapatokkal. A vállalatot 1994-ben alapították, és a mai napig sikeresen működik. A gyártás Joszkar-Olában folyik, de számos orosz városban, köztük Moszkvában is vannak képviseleti irodák.

A Gardian fő előnye az árpolitikája – a bejárati ajtók árai alacsonyabbak a piaci átlagnál, az árak 33 ezer rubel körül kezdődnek. Maga a gyártó ezt azzal magyarázza, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalat (ajtók gyártása, befejezése és kulcsrendszerekkel való felszerelése). Emellett a fő és egyetlen gyártóüzem Oroszországban található, ami lehetővé teszi a többszörös logisztikai költségek és vámok elkerülését.

Érdekesség: a hivatalos weboldal szerint az ajtók gyártása során kizárólag minősített és hipoallergén anyagokat használnak.

Előnyök

 • M1 szilárdsági osztály (megbízható védelem erőszakos betörés ellen);
 • egy bejárati ajtó legalább 2 acéllemezből áll;
 • a bejárati ajtó magas hangszigetelése;
 • a termékek költségvetési ára.

Hátrányok

 • Bejárati ajtók korlátozott választéka.

Elbor

Értékelés: 4.6

Elbor

Elbor – Oroszország egyik legnagyobb gyári vállalata, amely 1976 óta foglalkozik minőségi és megbízható ajtószerkezetek gyártásával. Jelenleg a gyárnak csak egy hivatalos képviselete van, amely a fővárosban található, és bejárati ajtókat gyárt és telepít Moszkvában és a moszkvai régióban.

Érdemes megjegyezni, hogy a szovjet időkben az Elbor a saját tervezésű, nagy biztonságú zárak gyártásáról volt ismert. Most azonban ez a vállalat kizárólag betörésbiztos ajtószerkezetek gyártására szakosodott, és a szovjet tapasztalat segít megtartani a védjegyet, és a legmagasabb biztonsági osztályba tartozó zárakkal ellátott ajtókat gyártani (22 zárpont).

Az Elbor vállalat minden idő alatt magas színvonalú gyártónak bizonyult, és az internetes vélemények megerősítik ezt: egy webhelyen körülbelül 50 pozitív megjegyzést lehet találni a vállalkozás tevékenységéről.

Előnyök

 • a bejárati ajtó gyártásához legalább 2 acéllemezt használnak;
 • A zárrendszer 11 és 22 reteszelési pont között;
 • Bizalmasság: a bejárati ajtó zárjai csak lepecsételt formában kerülnek átadásra, illetéktelen hozzáférés nélkül.

Hátrányok

 • Korlátozott termékválaszték.

Le Grand

Értékelés: 4.5

Le Grand

A Le-Gran acél bejárati ajtók és egyéb fém ajtószerkezetek oroszországi gyártója. 2002 óta sikeresen működik. A Le Grandot mérnökök egy csoportja alapította, és a vállalat története 2001-ben kezdődött, amikor az alapító mérnökök kifejlesztettek egy olyan bejárati ajtócsaládot, amely különleges szilárdsággal, betörésállósággal és minőségi anyagokkal különbözött versenytársaitól.

Olvasson tovább  12 legjobb szépségszalonok Novoszibirszk

Az ajtók gondosan kiválasztott anyagokból készülnek. A gyártó cég hivatalos honlapján például az áll, hogy az ajtókeret acélból áll, a külső és belső burkolatokhoz pedig tömör fát vagy furnérozott MDF-et használnak.

Tanúsított berendezések, az ajtók rendelkeznek az összes szükséges megfelelőségi tanúsítvánnyal, amelyek megtalálhatók a hivatalos honlapon.

Előnyök

 • A vállalat tesztelte az ajtók szilárdságát és ellenállását az erőszakkal és az intelligens betörésekkel szemben;
 • a bejárati ajtó fokozott hő- és hangszigetelése;
 • a bejárati ajtókeret acélból készült, furnérozott MDF-felülettel;
 • az ajtószerkezetek költségvetési változatai.

Hátrányok

 • átlag feletti árak.

Fortus

Értékelés: 4.4

Fortus

A Fortus egy nagy múltú orosz gyártó vállalat, amely nagy szilárdságú acél és fém bejárati ajtókat gyárt. A vállalat több mint 26 éve működik sikeresen (1995-ben alapították), és ez idő alatt sikerült kifogástalan hírnevet szereznie az ajtóépítések piacán, több mint 20 referenciával az interneten (Yandex.Maps, Zoon, Otzovik), és mindegyikük pozitív. A Fortus pedig a betörésbiztos bejárati ajtók három legnagyobb orosz gyártójának egyike.

Előnyök

 • bejárati ajtók és egyéb ajtószerkezetek gyártásának teljes ciklusa;
 • az összes szükséges megfelelőségi tanúsítványt (a vállalat hivatalos honlapján kerülnek bemutatásra);
 • Lehetőség van arra, hogy az ajtót az ügyfél egyedi megrendelése szerint készítsük el;
 • viszonylag alacsony termelési költség.

Hiányosságok

 • korlátozott hatótávolság.

Bastion-C

Értékelés: 4.3

Bastion-C

A Bastion-C egy 1997 óta sikeresen működő, teljes ciklusú orosz acél bejárati ajtó gyártó (saját ajtógyártással és -szereléssel).

A hivatalos weboldalon többféle bejárati ajtó sorozat közül lehet választani: az Optima (2 acéllemezzel és 10 év gyártói garanciával) és a Premium (4-es betörésállósági osztály, M1 – szilárdsági osztály, 4 acéllemez és 1-es zajszigetelési osztály) között. Minden termék tanúsított, tartóssági tesztelésen esik át, és a vállalat együttműködik a zárak és ajtószerelvények globális gyártóival. Például a CISA, KABA, EVVA esetében.

A legjobb dolog a Bastion-C-ben: egyedi, exkluzív bejárati ajtókat rendelhet ettől a cégtől.

Előnyök

 • betörésállóság;
 • Lehetőség van exkluzív ajtó készítésére megrendelésre;
 • szabad mérés;
 • 10 év garancia a gyártott termékekre.

Hátrányok

 • Átlag feletti árak.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: