Az 5 legjobb strandernyő gyártó

* A szerkesztő véleménye a legjobb esernyőkről. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

Az üdülőhelyre megyünk, ezért több időt szeretnénk a tengerparton tölteni. De mit tehetsz a tűző nap ellen, amely hajlamos megégetni az érzékeny bőrödet?? Csak egy kiút van: egy jó napernyő vásárlása. De nem könnyű kiválasztani a megfelelő esernyőt a sok közül, amelyek rendelkezésre állnak. Hogy segítsen eldönteni, melyik termék a legjobb az Ön számára, szakértőink elkészítették a legjobb strandernyők értékelését. Értékelésünket a részletes termékjellemzők és a sok ügyfél visszajelzés alapján készítjük el.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes napernyőt

Az első fém küllős rendszerű esernyők a XIX. században jelentek meg Angliában. már akkor is lehetett így összehajtani egy esernyőt, és ezt a rendszert ma is sok országban használják. Más típusú esernyők már jóval a 19. század előtt megjelentek, de Oroszországban inkább külföldi újdonságnak tekintették őket, mint az eső elleni védelem hasznos eszközének. Ezért Oroszországban azelőtt az emberek többnyire terjedelmes csuklyával ellátott ruhákat viseltek, és csak a XIX. században kezdtek népszerűvé válni az esernyők, és itt.

Manapság a legtöbb ember úgy gondol az esernyőkre, hogy két kategóriába tartoznak: az esővédelemre és a napvédelemre. De egy igazán jó napernyőnek mindkettőtől védenie kell. Ebben a cikkben segítünk, hogyan válassza ki a megfelelő minőségű esernyőt az üdülőhelyre.

A napernyőket a következő tényezők alapján különböztetjük meg:

 1. méret;
 2. anyag és szín;
 3. kupola kialakítás;
 4. a támogatás helye.

A kupola méretének kiválasztásakor gondoljon arra, hogy hány embert tervez az ernyő alá helyezni. A kupola építése, mint általában, nem csak szilárdan a földbe kell helyezni, hanem biztonságosan rögzíteni, amikor megváltoztatja a dőlésszöget.A napernyőkből csak néhány kategória létezik:

 1. Összecsukható.Ha olyan esernyőre van szüksége, amely a lehető legkönnyebb és legkompaktabb, akkor válassza a következő terméket. Néhány összecsukható esernyő olyan kicsi, hogy még egy bőröndben is elfér. Az összecsukható kialakítás ellenére ezek az esernyők gyakran rendelkeznek mozgatható felső résszel. Lehetővé teszi, hogy az esernyőt ferde helyzetben rögzítse. A kialakításnak azonban megvannak a maga sajátosságai. A szakértők azt tanácsolják, hogy vásároljon egy ilyen típusú esernyőt egy állvánnyal ellátott készletben. Hála neki esernyő lehet tenni bármilyen felületre, és a szél segít, hogy ne essen le.
 2. Lógó. A különbség ennél az esernyőnél az, hogy az állvány nem középen van, hanem az oldalán. Ez egy olyan esernyő, amely lehetővé teszi, hogy a lombkorona alatti teret 100%-ban kihasználja. Más esernyőmodellekhez hasonlóan általában beállítható a dőlésszög. A vízlepergető impregnálás nemcsak a naptól, hanem az esőtől is védi az esernyőt.
 3. Többszintű.Ez az esernyő a legegyetemesebb. A nagyszámú küllőkkel ellátott, megerősített váznak köszönhetően sok embert is elhelyezhet alatta, és erős szélben az esernyő nem hajlik vagy törik el. Ez nem csak a strandon választott napernyő. A vásárlók inkább a saját ingatlanukra telepítik, hogy több időt tölthessenek a medence mellett. A többi esernyőhöz hasonlóan a sátor általában vízlepergető anyagból készül. Ezzel az esernyőtípussal még a legforróbb napsütéstől vagy a heves esőtől is védve van.

Egy napernyő mérete

Az ügyfelek leggyakrabban 2,5 m átmérőjű modelleket választanak. Egy család vagy 4 fős társaság is elfér benne. Ha azonban esernyőt választ a vidéki otthonába, a szakértők 3 méter átmérőjű esernyőt javasolnak. A forma nem számít: lehet négyzet alakú vagy kerek – mindkét változat egyformán jól véd a naptól és az esőtől. Egy háromméteres napernyő jó a strandon, ha 4-nél több személyt szeretne leültetni. Még a strandbútorok is elférnek alatta.

Esernyő keret

Nincs jobb napernyőkeret. Mindegyikük meglehetősen alkalmas lesz bizonyos körülmények között, ezért többet fogunk mondani a kerettípusokról. A következő anyagokat szokták használni:

 1. Alumínium és műanyag– Ezt a két anyagot használják a kedvező árú napernyőmodellekben. Az alumínium tartó elég jó a használathoz, de nem bírja az erős szeleket. Műanyag támogatás vonzza, először is, az árával. Ez az esernyő jól használható egyszeri utazásokhoz, ha nem tervezi, hogy sok éven át használja.
 2. rozsdamentes acél és üvegszálas anyag– Az anyagok meglehetősen erősnek és tartósnak tekinthetők. Ha ezeket a modelleket választja, többet fog fizetni, de több mint három évig használhatja a vásárlást. Az üvegszálakat az anyag könnyűsége és rugalmassága is vonzza.
 3. fa– Különböző fafajtákat választanak az ilyen típusú kerethez. Lehet fenyő vagy eukaliptusz, valamint kőris. Függetlenül a fa típusától, a szerkezet nagyon erősnek tekinthető. A drága üzletekben bambuszból készült esernyőket is találhat – egy elit és nem kevésbé erős anyag.

Strand napernyő állvány

Azok a vásárlók, akik még soha nem használtak napernyőt, gyakran nem tudják, hogy vásároljanak-e állvánnyal ellátott modelleket. Néhányan úgy döntenek, hogy nem veszik meg, mert extra helyet foglal el. Azonban bármilyen felületre biztonságosan rögzíthet vele egy esernyőt. Töltőanyagként általában vizet vagy homokot használnak. Ha nagyon szeles az idő, az állvány sokkal jobban tartja az esernyőt az eredeti pozíciójában.

A hajtogatás típusa

A strandernyő összecsukásának típusát általában három típusra osztják: mechanikus, automatikus és teljesen automatikus. Az egyik legnépszerűbb a második lehetőség. A félautomata rendszerű esernyő egy speciális gomb megnyomása után könnyen kinyílik, de kézzel kell összehajtani. A mechanikusan összecsukható típust tartják a legerősebbnek és legtartósabbnak, de a beszerzése kissé körülményes, ezért ritkábban választják. A teljes automata vonzó a funkcionalitásával, de a legtöbb felhasználóban nem kelt erős bizalmat.

Hogyan kell felállítani egy napernyőt

Az utolsó pont, amiről szeretnék beszélni, mielőtt továbblépnék az értékeléshez – hogyan kell beállítani az esernyőt, hogy ne sérüljön meg. Nem sok van belőlük, de jobb, ha mindet egyszerre megjegyezzük:

 1. Az esernyőt a szélirány ellenében, lejtéssel kell felszerelni.
 2. Győződjön meg róla, hogy az esernyő biztonságosan lehorgonyzott a talajban, vagy az állvány kellően meg van töltve.
 3. Az esernyőt rendszeresen teljesen ki kell öblíteni, hogy megőrizze eredeti megjelenését. Ehhez egy nedves szivacsra és szappanra van szüksége. Miután befejezte, hagyja az esernyőt félig nyitva, hogy megszáradjon.

Most már elég információval rendelkezik ahhoz, hogy ne zavarodjon össze a boltban található számos modell között, és az alábbi 5 legjobb strandernyő értékelése segít közelebb kerülni az egyes termékekhez.

A legjobb napernyő gyártók értékelése

ÉrtékelésHelyszínNévÉrtékelés
A legjobb napernyőgyártók értékelése1Derby5.0
2Green Glade4.9
3ECOS4.8
4Wildman4.7
5GreenHouse4.6

Derby

Értékelés: 5.0

derby

A Derby esernyők sokféle színben gyönyörködtetik a vásárlókat. A gyönyörű design és a robusztus összecsukható konstrukció kombinációja tette a márka esernyőit az egyik legnépszerűbbé. Egy ilyen esernyőt könnyű megvásárolni – a modellek széles körben elérhetők a kiskereskedelmi üzletekben és az online áruházakban. A nagy lombkorona könnyen befogad több embert, így kiválóan alkalmas családi vagy baráti piknikezésre. Az előtető is könnyen állítható a pitchinghez.

Egy tapasztalt vásárló megjegyzéseiből : “A nagy méret és a mások elégedetlensége ellenére az esernyő csodálatos, soha nem fogsz vizes lenni. Robusztus és megbízható mechanizmusok. Méltó arra, hogy a szélben tartsa a bukfencet. Magas osztrák minőségéért az esernyő bekerült a toplistánkba.

Előnyök

 • könnyen megtalálható a boltokban;
 • stabil összecsukható kialakítás;
 • Vannak stílusos kortárs nyomatok;
 • A mellékelt vállpántos tasak.

Hátrányok

 • akadályozza a többieket a strandon.

Green Glade

Értékelés: 4.9

Green Glade

Ez a gyártó igazán tartós napernyőket gyárt. Az ügyfelek szerint több mint egy évig képesek szolgálni. Minden esernyőmárka praktikus fedéllel van ellátva, amely megkönnyíti a tárolást és szállítást.

A Green Glade esernyők egyetlen hátránya, hogy nincs speciális állványuk az esernyő elhelyezésére, ahol nem tud a talajba tapadni. De ez nem teszi kevésbé népszerűvé a márkás termékeket. A gyártó esernyői tökéletesen megbirkóznak a széllökésekkel, megbízható védelmet nyújtanak az ultraibolya sugarak ellen, és örülnek a forgatható mechanizmus erejének. A márka bekerült a legjobb építési minőség rangsorunkba.

Előnyök

 • kiváló minőségű modellek;
 • nedvességtaszító impregnálás;
 • Kis számú nyaraló számára alkalmas

Hátrányok

 • Néhány nagyobb kupolaátmérőjű modell.

ECOS

Értékelés: 4.8

ECOS

A kínai márka megismerése. A márkanév 2010 óta létezik. Időközben az ECOS az európai piac számára és az európai szabványok szerint termékek széles skáláját állította elő. Az esernyők ára meglehetősen megfizethető, figyelembe véve a bemutatott funkciókat.

A felhasználók azt mondják, hogy az élénk és szokatlan színeknek köszönhetően a márka napernyői tökéletesen illeszkednek a nyaraló gyermekrészlegéhez. Az Ecos napernyők alatt több személy is elfér. A márka egyaránt kiváló minőségű termékeket gyárt mind a drága, mind a kedvező árkategóriában. A stabil küllők megakadályozzák, hogy a márka esernyői eltörjenek a szélben. sok más cégtől eltérően ez a márka különböző kupolaméretek széles választékát kínálja. Ezért választották szakértőink az egyik legjobb gyártónak.

Előnyök

 • élénk színek;
 • ergonomikus fogantyú;
 • A küllők ellenállnak a szélnek;
 • víztaszító impregnálás.

Hátrányok

 • nem található.

Wildman

Értékelés: 4.7

Wildman

Ha megbízható és funkcionális napernyőt keres, a Wildman márkát fogja szeretni. Még ha ez az első napernyője, akkor is könnyen felszerelheti a kiválasztott modellt. Az acél burkolat ellenáll a gyenge és erős széllökéseknek is. A Wildness esernyőernyők nejlonból készülnek. Nemcsak a napfényt tartja távol, hanem a nedvességet és a levegőt is. Ezt a jellemzőt a vevők eltérően érzékelik: egyesek számára előny, mások számára hátrány. Itt mindenki egyénileg dönt.

A cég bekerült a legjobb lombkorona árnyékolók rangsorába. A Wildness színekkel nemcsak megbízhatóan védve lesz a naptól, hanem hatékonyan kiemelkedik a strand többi lakójától is.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • A vállalat hírneve;
 • könnyű használat.

Hátrányok

 • nem találta.

GreenHouse

Értékelés: 4.6

GreenHouse

Ennek a márkának az a jellemzője, hogy teljesen bármilyen méretű napernyőt választhat. A gyártó kínálatában még gyermekmodellek is vannak kis átmérőjű kupolával. Standard anyag: vízlepergető impregnált nejlon lombkorona. Ennek köszönhetően minden modell tökéletesen véd a naptól és a nedvesség behatolásától.

A legtöbb GreenHouse esernyő forgatható mechanizmussal van felszerelve, amely megkönnyíti a modell beállítását a kívánt dőlésszögbe. A GreenHouse esernyők olcsónak számítanak. Az alacsony költségek ellenére a gyártónak sikerül meglehetősen jó minőségű napernyőket gyártania. Egyetlen hátrányuk, hogy nem bírják az erős széllökéseket. De ha olyan üdülőhelyre megy, ahol az időjárás többnyire szélcsendes, és szüksége van egy olcsó opcióra – ez a márka biztosan az Ön számára van. Panelistáink a megfizethető ára miatt helyezték a rangsorba.

Az érdemek

 • vannak gyermekmodellek;
 • a minőség és az alacsony költségek kombinációja.

Hátrányok

 • A formatervezési minták nem bírják az erős szelet.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: