Szaratov 10 legjobb étterme

Minden város nem csak történelmi és kulturális látnivalókkal rendelkezik. Sokan híresek éttermeikről, amelyek nemcsak a helyieket, hanem az ínyenc utazókat is vonzzák. Szaratov sem kivétel. A látogatók nem mindig tudják, hogy hová menjenek, ha olyan ételt szeretnének, amely egyszerre kínál gasztronómiai élvezetet és helyi színt. Íme a 10 legjobb szaratovi étterem, amelyek mindegyike a város többi étterme fölé került, és amelyeket a helyiek és az ételszakértők is nagyon ajánlanak.

Szaratov legjobb éttermeinek értékelése

Jelölés hely étterem értékelés
Szaratov legjobb éttermeinek értékelése 1 Panoráma 5.0
2 NB 4.9
3 SOHO 4.8
4 Bruderschaft 4.7
5 Mandarin 4.6
6 Üzbég 4.5
7 Odessa 4.4
8 Gentlemen of Fortune 4.3
9 Veranda 4.2
10 MontBlanc 4.1

Panoráma

Értékelés: 5.0

Panoráma

Panoráma étterem a listánk élén. Népszerűségét annak köszönheti, hogy a kilátó közelében található. A városra nyíló kilátás, amely különösen este lenyűgöző, amikor több ezer fény kigyullad és a Volga-híd kivilágítva van. A helyiségek 5 teremre oszlanak. Van egy szabadtéri terasz. Mindenféle esemény: eljegyzés, diplomaosztó, évfordulók, családi vacsorák megünneplése.

A pasztellszínű belső tér modern stílusú. A konyha vegyes, kozmopolita. Az étlapon európai, kaukázusi, olasz, orosz ételek szerepelnek. a belső tér egy híres szaratovi séf szerzői finomságokkal is büszkélkedhet. Az erős alkoholos italok és koktélok nagy választéka lehetővé teszi a pihenést és a kikapcsolódást. A létesítményben van egy színpad profi zenészek számára, táncparkett, karaoke.

“A Panoráma nagyon népszerű hely, ahol sok esküvőt tartanak. Az étteremnek saját területe van, őrzött parkolóval. 11-től éjfélig tart nyitva, de ha egy vendég későn érkezik, akkor is nyitva marad. Cím: Albertson’s Grotto, 3a, Bologna. Szaratov, Aeroport utca, 5A. Az igazgató telefonszáma: 8 8452 75 40 65.

NB

Értékelés: 4.9

NB

Az értékelés második helyezettje egy elit létesítmény, amelyet egy régi, az 1980-as évek végén és az 1990-es években működő étterem helyén nyitottak meg. A jómódúak helye, akiknek nemcsak a kényelem fontos, hanem a hely rangja is. Az NB megfelel ezeknek a követelményeknek. A klasszikus belső térben tömör fa, bivalybőr, selyemtapéta, bronzfreskók, kézzel készített ólomüveg ablakok, kristálycsillárok és híres művészek reprodukciói találhatók.

Az étterem az európai konyhára specializálódott. Minden vendég saját belátása szerint hozzáadhat vagy eltávolíthat egy-egy összetevőt az ételből. Két séf által vezetett csapat készíti el, hogy a vendég megtapasztalhassa a gasztronómiai élvezetet. Az étterem a város legkiterjedtebb alkohollistájával rendelkezik. A világ különböző részeiről származó exkluzív italokat kínál.

Gyerekszoba és ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. A vélemények szerint az étterem megfelel az európai szolgáltatási normáknak. Ideális külföldi vendégekkel való találkozóra, valamint csendes családi vacsorákra. Az étterem a Kirov sugárút közelében, a Volszkaja utca 73/75. szám alatt található. Nyitva minden nap 12 órától 02 óráig.00. Elérhetőségi telefon: 8 8452 73 43 59.

Olvasson tovább  5 legjobb autómegosztó szolgáltatás Szocsi városában

SOHO

Értékelés: 4.8

SOHO

A rangsor harmadik helyén egy régi, tizenkilencedik századi kúriában található étterem áll. Míg a külseje megőrzi a kor stílusát, belülről az ultramodern dizájn döbbenetes. A séf több konyhát kombinál, folyamatosan kísérletezik és eredeti ételeket készít, amelyeket egyetlen más szaratovi étterem sem kínál. A saját sörfőzde négyféle “élő” kézműves sört főz. Az egész folyamat a vendégek előtt zajlik.

Az árak magasak, de mindig kihasználhatja az aktuális akciókat. Például a születésnapján a születésnapos vendég 20% kedvezményt kap. Szerdán és csütörtökön egy korsó különleges sör 1 rubinba kerül. A helyszín az Oktyabrskaya utca 5. szám alatt található. Naponta 12 órától 00 óráig tart nyitva.00. Pénteken és szombaton 03:00 órakor zárva.00. Telefonos asztalfoglalás: 8 8452 71 71 71.

Brudershaft

Értékelés: 4.7

BRUDERSHAFT

A negyedik helyet az értékelésünkben a Volgára néző fenséges kilátással rendelkező étterem kapja. 2000 óta működik, és ma már hűséges és rendszeres vendégei vannak, akiket a szakácsok képességei, a hangulatos légkör és a nyugodt környezet vonzanak. A belső teret természetes fa tölti ki. A vendégek egy német bár hangulatába lépnek be. Úgy tűnik, még a pincér is idegen nyelven beszél.

Az étteremben a német, cseh és orosz sörök legjobb fajtáit kínálják mézes vagy mustáros sertéscsülök, hamburgerkolbász, dorbézolt marhapofa, gombás pacal, önfüstölt makréla és sok más igazi “férfias” étel kíséretében. Érdekes neveik biztosan megragadják a figyelmet: “Hitler kaput”, “Bourgeois”, “Hallucináció”, “Courtoise Romance”.

A “Brudershaft”-ban különös figyelmet fordítanak a vendégek szórakoztatására. Itt gyakran lépnek fel neves énekesek és zenei együttesek. Az étterem könnyen megtalálható. A Kozmonauták rakparton sétálva egy német stílusú épület, a főbejárat fölött egy szélmalommal, biztosan megragadja a tekintetét. Minden nap 11 órakor várja a látogatókat.00, zárás 00 órakor.00. Telefonszám: 8 8452 44 16 40.

Mandarin

Értékelés: 4.6

MANDARIN

A legjobb éttermek top ötösében a mi értékelésünkben egy nagyszerű dizájnnal rendelkező hely található. A bárpultnál egy harcias sárkány, Kína jelképe fogadja a vendégeket. Belül színes ázsiai részletek, faragott bútorok és puha kanapék várják a vendégeket. 2001-ben nyitotta meg kapuit, és az új létesítmények megnyitása ellenére még mindig releváns, és remek hely párok, üzleti partnerek és barátok találkozására. Nem csak a hiteles belső tér kelti fel a figyelmet. A profi séf, He Jintian maga állította össze a Kínából érkező csapatot, amely keleti finomságokkal örvendezteti meg az ínyenceket.

Az egyedi ételek ősi recepteken alapulnak. Pekingi kacsa – a “mandarin” különleges büszkesége. Az étlapon nemcsak kínai, hanem japán és thaiföldi ételek is szerepelnek. Rendszeresen frissül, így még a törzsvendégek is találnak valami meglepetést. Tematikus partik, 80-as és 90-es évekbeli diszkók. Mind a felnőttek, mind a gyermekek pártjait boldogan ünneplik itt.

A vélemények szerint sok helyi lakos és turista egyaránt idejön, hogy elmerüljön a Közép-Királyság hangulatában, egzotikus ételeket kóstoljon, és élvezze a fényűző belső teret. Az étterem a város központjában, a Jablocska utca 1. szám alatt található. Minden nap 12 órától várja a vendégeket.00 és 00 között.00. Telefonos foglalás: 8 8452 275068.

Olvasson tovább  12 szokatlan újévi ajándék

Üzbég nő

Értékelés: 4.5

UZBECHKA

A fiatalok és idősek körében egyaránt népszerű étterem a hatodik helyen áll a listánkon. A keleti stílusú belső terek puha kanapékkal és fotelekkel, hímzett párnákkal, tompa világítással és lágy zenével egész napra pozitív hangulatot teremtenek. Minden ételt a napjainkig megőrzött hagyományos receptek szerint főznek. A séf szigorúan ragaszkodik hozzá, és igazi ínyenceknek szóló remekműveket készít: manti, khanum, kutab, shurpa, pilaf, kustybai, samsa, lagman, khachapuri….

A fűszerek és gyógynövények különleges aromát és ízt kölcsönöznek a terméknek. A friss fűszernövények étvágygerjesztőbbé teszik a megjelenést. Az édesszájúak is elégedettek lesznek: több mint 15 féle desszertet kínálnak. A bárban teát, frissítőket, ayran-t, házi limonádékat és eredeti koktélokat kínálnak.

Az intézmény kész ételek szállítása a megrendelés minimális összegével – 500 rubel. Szaratovban két üzbég étterem található. Címük a következő. Szaratov, Szokolovaja utca 10/16 és Csapajeva utca 93. Minden nap 11 órától éjfélig tart nyitva.00. Csütörtök, péntek, szombat zárás 02 órakor.00. A nagyszámú ülőhely ellenére az asztalokat előre le kell foglalni, különösen ünnepnapokon. Kapcsolattartó telefonszáma: 8 8452 32244444.

Odessa

Értékelés: 4.4

ODESSA

A hetedik a rangsorban a szaratovi rakparton található étterem, amely nemcsak egy beltéri teremmel, hanem egy szabadtéri verandával is rendelkezik. Azonnal megérted, hogy hol vagy. Szaratov központjában egyértelműen érezhető a Fekete-tenger partján fekvő város hangulata. A felnőtt látogatókat egy pohár házi készítésű pálinkával vagy gorilkával fogadják. A teremben sétálva sok érdekes és szokatlan dolgot láthatunk az ukrán életből.

Az étlapon az ukrán, a zsidó és az európai konyha ételei szerepelnek. Mindegyik gasztronómiai élvezetet idéz. Sok vendég emlékszik a gyermekkorából származó ételekre. A recepteket a világ minden tájáról gyűjtötték össze. Néhányat generációról generációra örökítettek át, és Szaratov egyik legjobb éttermében elevenedtek meg. A vendégek nem csak étkezni jönnek. Hétvégenként gyerekeknek, tizenéveseknek és felnőtteknek szóló műhelyfoglalkozásokat szerveznek. Ismert énekesek és zenészek gyakori vendégei az intézménynek. Itt hallható jazz, diszkó, rock ‘n’ roll, country, blues…

Sokak szerint ez nem csak egy étterem. Kulturális és szórakoztató központ családi partik, évfordulók, esküvők és baráti találkozók számára. Cím: g. Szaratov,Kosmonavtov rakpart,3. Minden nap 12 órától tart nyitva.00 és 23 óra között. Az “Odessa” nagy népszerűsége miatt ajánlatos előre asztalt foglalni. Telefonos elérhetőség: 8 8452 233226.

A szerencse urai

Értékelés: 4.3

SZERENCSELOVAGOK

Felidézhet egy legendás filmet, tökéletesen főzött ételeket kóstolhat, szórakozhat a szívből – mindez lehetséges a koncepcionális étteremben, amely a nyolcadik helyen áll a minősítésben. Bankettteremre, VIP teremre és moziteremre van osztva. Az első 250 vendég befogadására alkalmas, így itt esküvőket, évfordulókat és céges partikat szerveznek. A második a magánéletet és a hangulatos légkört kínálja. A mozi a koncepció fő része. A látogatók filmeket és sportközvetítéseket nézhetnek, zenét hallgathatnak a nagy kivetítőn, és maguk is karaokézhatnak.

Olvasson tovább  6 legjobb internetszolgáltató Perm városában

A belsőépítészeti kialakítás különösen a Gentlemen of Fortune rajongóinak okoz örömet. A karaoke-szoba falain a film legviccesebb pillanatainak poszterei lógnak. Az étlapon európai, mexikói és kaukázusi ételek szerepelnek. És persze, sok étel a szerző séf receptjein. A saslikokat a csarnokban lévő grillrácson grillezik. Összesen 20 féle van. Nagyon népszerűek a speciális grillsütőben sült márványos marhaszeleteket.

A parkolás megkérdőjelezhetetlen előny. Ingyenes Wi-Fi is rendelkezésre áll. Az étterem a városközpontban, a Radischeva utca 35. szám alatt található. Minden nap reggel 8 órakor nyit, és az utolsó ügyfél megérkezéséig tart nyitva. Az igazgató telefonszáma: 8 8452 230900.

Veranda

Értékelés: 4.2

VERANDA

Akinek hiányzik Olaszország, vagy szeretné átélni a napsütötte ország hangulatát, nézze meg a mi választásainkat. A belsőépítészet mediterrán hangulatot teremt a laza hangulatával és a vendégszerető helyiekkel. A hely koncepciója az otthonos, egyszerű és egyszerű konyha. Ennek ellenére minden étel egy mestermű. A hagyományos receptek mindig tartalmaznak egy séf csavart.

Az alkoholtartalom széles választékát kínálja az olasz tapasokhoz és salátákhoz, tenger gyümölcseihez és halételekhez illő évjáratos boroknak. Ebédidőben üzleti ebédeket szolgálnak fel itt. Szombatonként és vasárnaponként élőzene és főzőtanfolyamok várják a vendégeket. A meleg évszakban egy nyitott veranda nyílik, ahonnan kilátás nyílik a Volga folyó partjára és a városra.

A visszajelzések szerint az étterem alkalmas romantikus esték, esküvők, céges partik és családi vacsorák lebonyolítására. Baráti találkozóhellyé vált, más városokból is hívnak ide vendégeket, és előadásokat tartanak. Az étterem naponta 10 órától éjfélig tart nyitva.00. Cím: Dycko. Szaratov,Michurina utca, 133A. Kapcsolattartó telefonszáma: 8 8452 212211.

MontBlanc

Értékelés: 4.1

MontBlanc

Tizedik a listánkon, amely a zamatos, prémium minőségű marhahúsdarabokat kereső húsimádókat szólítja meg. Minden étel a gazdaságokból származó biotermékekből készül. Hosper szénfőző – a Montblanc különleges büszkesége. Európai és amerikai konyha. Az étlapon hús- és halkülönlegességek, tenger gyümölcsei, francia és olasz desszertek szerepelnek.

11 fajta hamburger senkit sem hagy hidegen. A fekete hamburgert bélszínnel, lazaccal és kamcsatkai rákkal kell megkóstolni. A belső teret európai stílusban, hivalkodó részletek nélkül alakították ki. Ez egy hangulatos hely, és minden alkalmas arra, hogy szórakoztató módon töltse el az időt. Hétvégenként élőzene. Szombatonként és vasárnaponként gyermekfelügyelet, amíg a szülők pihennek.

A grill étterem napközben üzleti és komplex vacsorákat kínál. A pazar banketteket egy külön teremben tartják, karaokéval, kiváló minőségű hang- és fényhatásokkal. Az étterem a következő címen található: 1, 50 Poshin Street, Bangkok. Szaratov, 107 A, 50 Let Oktyabrya Ave. Hétfőtől csütörtökig és vasárnap 12 és 23 óra között tart nyitva.00. Pénteken és szombaton éjfélig tart nyitva. Asztalfoglalás a 8 8452 39 37 39-es telefonszámon lehetséges.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: