Top 10 gyermekklinika Szentpéterváron

*A szerkesztőbizottság szerint a legjobbak értékelése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási ajánlásnak. A vásárlás előtt konzultációra van szükség egy szakemberrel.

Minden szülő csak a legjobbat kívánja gyermekének. És az egészségükről való gondoskodás az apák és az anyák egyik fő felelőssége. Az egészségügyi központ kiválasztása tehát fontos és nagy kihívást jelentő döntés. A gyermekek állami klinikái ismerős formátumot jelentenek. A kisgyermeket egy közeli osztályhoz “rendelik”, és “irányítják” a serdülőkorba. A mai szülők nem mindig elégedettek az ezekben a klinikákban nyújtott szolgáltatásokkal. Gyakorlatilag nincs kétség az orvosok képzettségét illetően, de senki sem akar sorban állni vagy 2-3 hetet várni egy találkozóra a szűk szakemberekkel.

Ma számos gyermekklinika alakult ki, különböző státuszokkal. Mindig vannak megfelelő orvosok, szakképzett tanácsadás és segítség a különböző betegségek kezelésében. Azoknak az anyukáknak és apukáknak, akik nem tudják, melyik klinikát válasszák, összeállítottuk a legjobb szentpétervári gyermekklinikák értékelését szakértőink véleménye és az őket választó szülők visszajelzései alapján.

A legjobb gyermekklinikák rangsora Szentpéterváron

Jelöléshelyszínklinikaértékelés
A legjobb gyermekklinikák értékelése Szentpéterváron1SM klinika5.0
2Euromed Kids4.9
3Dinasztia4.8
4Duncan4.7
5ONLINE4.6
6Mamarada4.5
7MiracleChildren4.4
8LAHTA JUNIOR4.3
9Hyde4.2
10Csecsemő4.1
114.0

SM-klinika

Értékelés: 5.0

SM-CLINIC

A vezető egy multidiszciplináris klinikák szövetségi lánca, ahol a gyermek-egészségügyi ellátást Szentpéterváron a legjobbnak ismerik el. Az orvosok nem csak gazdag tudással rendelkeznek, hanem már az első találkozótól kezdve segítenek Önnek alkalmazkodni a környezetéhez. Tanácsadóink közül sokan orvosdoktorok és doktorok. A vizsgálatok és eljárások fájdalommentesek és játékosak. Még a vérvétel sem okoz félelmet.

A diagnosztikai részleg minden szükséges berendezéssel fel van szerelve. A házon belüli laboratórium azonnal elvégzi a vizsgálatokat, és a pontos eredmények még aznap rendelkezésre állnak. A klinika rendelkezik gyermeksebészeti egységgel, 24 órás traumatológiai egységgel és fekvőbeteg-ellátó klinikával. A gyermekorvos a kórházból való elbocsátás után azonnal megkezdi a gyermek megfigyelését, és “vezeti” a gyermeket a felnőttkorba. Minden megelőző intézkedést, beleértve a védőoltásokat is, itt végeznek el. Bármely alkalmas időpontban igényelhet igazolást az óvodába vagy az iskolába.

A szülők megjegyezték, hogy a klinikán minden alszakmában magasan képzett orvosok dolgoznak. Szükség esetén mindig fel lehet hívni őket otthon. Az Udarnikov utca 19. szám alatt található gyermekközpont. Szakértővel a következő telefonszámon tud időpontot kérni: 8812 435 55 55.

Euromed Kids

Értékelés: 4.9

EUROMED KIDS

A minősítések ezüstérmes győztese az Euromed Kids Clinic, amely a születéstől 18 éves korig terjedő korosztály számára nyújtja a szolgáltatások teljes skáláját. A szakemberek bármely alkalmas napon rendelkezésre állnak, és nincsenek sorban állások. A megfigyelési programokat a szülőket szem előtt tartva tervezték meg. Az orvosok a klinikán és otthon is elérhetőek. A gyermekorvos a hét minden napján nyitva tart.

A fogászati egységben fájdalommentesen kezelhető a fogak és a száj minden betegsége, a harapás korrekciója, a szakszerű higiénia és a gyermek otthoni megfigyelésének megtanítása. A központ büszkesége és a gyors diagnózis és kezelés garanciája a központ felszereltsége. Az eldobható anyagok használata és a folyamatos fertőtlenítés megelőzi a fertőzésveszélyt, még járványos fellángolások esetén is. A beteg gyermekek számára külön bejárat segít elkerülni az egészséges gyermekekkel való érintkezést.

A szülők visszajelzései szerint a játékalapú gondozásnak köszönhetően a gyerekek félelem nélkül jönnek, és minden szükséges eljárásnak alávetik magukat az orvosok kíséretében, akik érzékenyen kitalálják az egyes betegek állapotát. A klinikának két telephelye van – Varshavskaya épület 1. 61 és Engelsa Prospekt 27. szám alatt. A következő telefonszámon lehet időpontot kérni bármelyiküknél: +7812331 00 00.

Dinasztia

Értékelés: 4.8

DYNASTIA

Family Medical Centre “Dynasty” a harmadik helyen áll a rangsorban. Van egy gyermek és egy felnőtt részleg, ahol az egész család minőségi szolgáltatásokat kaphat. A legmodernebb berendezésekkel és magasan képzett orvosokkal büszkélkedhet, akik közül sokan komoly tapasztalattal rendelkeznek a fiatal betegekkel való munkában. Multidiszciplináris Központ. Terápiás, diagnosztikai, rehabilitációs és fogászati létesítményekkel rendelkezik.

Az orvosok járóbetegként dolgoznak, valamint a beteg otthonába is utaznak. A funkcionális diagnosztikát a világhírű márkák által gyártott legújabb generációs berendezésekkel végzik. A mintaelemzést a házon belüli laboratóriumban végzik. Az eredmények beérkezésének ideje minimális. A szolgáltatások önkéntes biztosítási kötvényen, illetve egyszeri készpénzes vagy kártyás befizetésen alapulnak.

A jelentések szerint a klinika nagyon barátságos a betegek számára, és az okok gyors és egyértelmű felismerése segít a kezelés időben történő megkezdésében. oktatás 1 A klinika a betegek számára nagyon barátságos. Az óvodába, iskolába vagy uszodába való felvételhez szükséges igazolások szintén itt szerezhetők be. A központ három ága. A közeli klinika nyitvatartási idejéről és címéről a 8812407 20 75 telefonszámon tájékozódhat.

Duncan

Értékelés: 4.7

DUNCAN

A minősítés negyedik helyét méltán a multidiszciplináris intézmény kapja, amelyet sok szentpétervári lakos előnyben részesít. Az orvosok magasan képzettek és tapasztaltak a csecsemők és serdülők kezelésében. Itt mindenkit egyénileg kezelnek, így a klinikán tett látogatás nem ad okot félelemre, éppen ellenkezőleg, csak pozitív érzelmeket vált ki. A szoptatási szakember segít az új anyáknak alkalmazkodni az új szerepükhöz.

Az orvosok a klinikán és otthon nyújtanak ellátást; nyáron szükség esetén a városon kívülre is utaznak. A diagnosztika közvetlenül a betegnél is elvégezhető. Ilyen szolgáltatások például az ultrahang, EKG, e-mérlegelés. Tapasztalt ápolónők fájdalommentesen vesznek vérmintát. Házon belüli laboratóriumunknak köszönhetően az eredmények gyorsan rendelkezésre állnak.

A klinika kétségtelen előnyeiként említették a hétvégi hétköznapokat, a metróállomásokhoz közeli elhelyezkedést, a különböző promóciós programokat és a modern felszerelést. Cím: Silver Boulevard 21. A recepciós mindig válaszol a kérdésekre, és segít a gyors orvosi időpontegyeztetésben, ha a 8812301 62 47 többvonalas telefonszámot hívja.

ONE

Értékelés: 4.6

ONNI

A kiváló felszereltségű és szakképzett személyzettel rendelkező gyermekklinika az első 5 közé került. 37 különböző szakterületen dolgozó orvos várja a kis betegeket, hogy megszokják az új környezetet, és segítsenek nekik örökre elfelejteni az orvosoktól és a kórházaktól való félelmüket. A megfigyelés születéskor kezdődik és 17 éves korig tart. A központ több mint 50 különböző programot kínál, amelyek közül az anyukák és apukák kiválaszthatják azt, amelyiket a legkényelmesebbnek és leghasznosabbnak érzik.

A csapat elkötelezett a betegségek megelőzése iránt. Ezért a diagnosztikai és terápiás osztályok mellett itt kibővített egészségügyi és betegségmegelőzési szolgáltatásokat is kínálnak. Különösen népszerű a sóbarlang, a homokterápia, a gyógyúszás és a gyógytorna.

A szülők szerint a központ minden szükséges szolgáltatást biztosít, így egy helyen lehet megfigyelni, anélkül, hogy külön diagnosztikai vagy rehabilitációs intézményekbe kellene menni. Nemcsak az orvosok műveltségét emelték ki, hanem a gyerekek iránti őszinte kedvességüket is. A központ a Vyborgszkij kerületben található, a Pr. Lakóhelye Prosveshchenie, d. 33, . 2. További információért kérjük, hívja a +7812331 17 74-es telefonszámot.

Mamarada

Értékelés: 4.5

Mamarada

A hangulat és a szolgáltatás színvonala teljes mértékben megfelel a klinika nevének, és a hatodik helyet foglalja el a minősítésünkben. A szülők igazán elégedettek azzal, ahogyan a Mamarada multifunkcionális létesítményben a gyermekek egészségéről gondoskodnak. 35 magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező orvos van. Ezek közé tartozik a gyermekorvos, a baleseti sebész, az allergológus, a nőgyógyász, a fertőző betegségek specialistája, a gasztroenterológus, a kardiológus, az ortopédus, az immunológus, a pszichiáter, a pszichológus, a csontkovács, a szemész és mások.

A szolgáltatások közé tartozik a masszázs, úszás 0-6 hónapos gyermekek számára, fizioterápia, diagnosztika, sóbarlang, aerojóga, orvosi igazolások, oltás… A hűségprogram kedvezményeket biztosít a járóbeteg- és otthoni ápolásra vonatkozóan. Például, mínusz a költségek 20%-a a születésnapos gyermeknek, 30%-a pedig az összes Down-szindrómás gyermeknek jár.

A visszajelzések szerint a központ megfelel a minőségi és hozzáértő egészségügyi ellátás fogalmának. Itt dolgozik az összes szakember, aki a növekvő test felügyeletéhez szükséges. Az elrendezés nagyon pozitív, és a kis betegek szeretik. A klinika megtalálása nem nehéz. Cím: 3a, Francesco Marcello Ave. Bolsevikok 7, épület 3. A recepciós telefonszáma: 8812331 17 04.

ChudoDeti

Értékelés: 4.4

CHUDODETI

Egy multidiszciplináris központ, amely csak gyermekeket fogad, a hetedik a rangsorban. Itt minden szakembertől kaphat konzultációt, a szükséges vizsgálatokat és ajánlásokat a csecsemők kezelésére, az élet első napjától kezdve. Európai szintű diagnosztikai berendezések. A nagy pontosságú berendezések gyorsan azonosítják a betegségek okait, és az orvosok gyorsan folytatják a kezelést.

A gyermekgyógyászati megfigyelési program lehetővé teszi, hogy többé ne aggódjanak gyermekük egészsége miatt. Az orvos a születéstől kezdve felügyel, és előírja a szükséges vizsgálatokat és eljárásokat, a szülők előzetes tájékoztatása mellett. A központ 3 részleggel rendelkezik: Járóbeteg profilaktikus, helyreállító és AQUATHERAPIA. A babák különösen élvezik a harmadik. Vannak rehabilitációs programok, valamint úszásoktatás. Nagy figyelmet fordítanak a megelőző intézkedésekre, hogy elkerüljenek számos fertőző betegséget a magas járványügyi küszöbértékek idején.

A szülők rámutatnak az orvosok magas szakmai színvonalára, akik minden gyermekhez megtalálják a megfelelő megközelítést. Cím: Buharesztszkaja utca 80. Házhoz menés vagy időpontot kérhet az orvoshoz a klinika honlapján vagy a következő telefonszámon: 8812331 24 22.

LAHTA JUNIOR

Értékelés: 4.3

LAHTA JUNIOR

A klinika, ahol a gyerekek jól érzik magukat, és a szülők tudják, hogy a kicsik jó kezekben vannak, a lista nyolcadik helyén áll. Egyesíti a pétervári kezelési hagyományokat a világ innovatív technológiáival. A központban 24 orvos dolgozik. Szükség esetén házhoz megyünk. A LAHTA JUNIOR-ban időpontot nem kapó szakemberek konzultációit itt lehet lefoglalni.

Lehet egyszeri látogatás vagy átfogó gyermekgyógyászati program, ahol gyermekét születésétől kezdve “kényeztetik”. A legnagyobb előny – a gyerekek nem jönnek a szokásos kórházba, hanem belépnek egy varázslatos királyságba, és a vizsgálaton átjutva mindenki kap egy ajándékot a bátorságért. A klinika saját parkolóval rendelkezik. A fizetés készpénzzel vagy bankkártyával történhet.

A szülők szerint ez az egyik legjobb hely Szentpéterváron, ahol nem csak szakképzett orvosi szolgáltatásokat kapnak, hanem úgy jönnek ide, mintha nyaralnának. Minden helyiséget világos, érdekes dizájn díszít, amely izgalmasan hat a fiatal látogatókra. A központ kényelmes helyen található. A szálloda a Primorszkij kerületben, a Savushkina utca 73/50. szám alatt található. Kapcsolattartó telefonszáma: 8812640 28 68.

Hyde

Értékelés: 4.2

HYDE

A minősítés kilencedik helyén a magánklinika áll, amelyben sok Szentpéterváron élő szülő bízik gyermeke egészségével kapcsolatban. A legmagasabb kategóriájú szakemberek dolgoznak itt, akik közös nyelvet találnak a kis betegekkel. A gyermekorvos mellett gasztroenterológus, traumatológus, ortopédus, sebész, fül-orr-gégész, kardiológus, neurológus, fizioterapeuta is felkereshető. A klinikán lehetőség van orvoshoz – homeopatához fordulni, aki természetes jogorvoslatokkal kezeli a kezelést, amelyek nem okoznak semmilyen mellékhatást.

Gaidában a belső szervek diagnosztikáját (ultrahang, EKG, EchoCG) és a saját laboratóriumában végzett vizsgálatokat is elvégezheti. A tapasztalt személyzet képes megnyugtatni a gyermeket a véradás előtt, és a folyamatot játékká alakítani.

Referenciáink szerint a klinika megfelel a szülők minden igényének, és a csecsemők számára a születéstől kezdve szakképzett segítséget nyújt. A gyerekek nem félnek a vizsgálattól, minden orvos hozzáértő és barátságos. Az árak meglehetősen elfogadhatóak. A klinika 10% kedvezményt kínál az online foglalás esetén. A klinika Moszkva központi kerületében, a Ligovszkij Prospekt 108 A alatt található, nem messze a metróállomástól. Időpontot a 8812611 08 26-os telefonszámon lehet foglalni.

Csecsemő

Értékelés: 4.1

Csecsemő

Szentpétervár legjobb gyermekklinikáit egy olyan egészségügyi intézmény egészíti ki, amely a csecsemőket a születésüktől kezdve látja. Itt kaphat rutin és sürgősségi gyermekorvosi vizsgálatokat, szakorvosi konzultációkat, szűréseket és igazolásokat az óvodához és az uszodához. A klinika a legmodernebb európai berendezésekkel rendelkezik. Minden orvos jelentős tapasztalattal rendelkezik, és könnyen közeledik a pácienseihez.

Nem csak a központban lehet átadni a teszteket, hanem a házon belül is, ha a laboratóriumi asszisztenst hívták. A vért a személyzet veszi le, akik rendelkeznek a szükséges dokumentumokkal, és képesek megnyugtatni egy pszicho-érzelmes gyermeket, aki fél az injekcióktól. Az eredmények a recepción vagy e-mailben kérhetők. A klinikán különböző nyomon követési programokat kínálnak 0 és 18 év közötti gyermekek számára. Minden szülő kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

Minden válaszadó hangsúlyozza a betegségek gyors felismerését, a gyors kezelést és a magasan képzett orvosokat. Az “Infanta” folyamatosan különleges ajánlatokat tesz, amelyekkel jelentősen csökkentheti a szolgáltatások költségeit. A központ a következő címen található: 4 Gagarin Ave. 25 Sizova utca. Részletes információkat a hivatalos honlapon talál. Ha bármilyen kérdése van, elérhet minket a következő telefonszámon: +7812600 10 03.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: