Top 15 gyermekklinika Moszkvában

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Kivétel nélkül minden szülő a legjobbat akarja a lányainak, beleértve a magas színvonalú orvosi ellátást is. Az elmúlt évtizedben számos drága és olcsó magánklinika jelent meg Moszkvában. Az anyukák és apukák mostantól szélesebb választékkal rendelkeznek, mint korábban. De egy igazán jó egészségügyi intézményt találni nem olyan könnyű, mint gondolnánk.

Az Expertology szerkesztősége segít Önnek dönteni. Kiválasztottuk a 14 legjobb moszkvai gyermekklinikát, amelyek kiváló szakembereket, széles körű szolgáltatásokat és elfogadható árakat kínálnak.

A legjobb moszkvai gyermekklinikák értékelése

Jelölés hely Gyermekkórház értékelés
A legjobb moszkvai gyermekklinikák értékelése 1 Gyermek Egészségügyi Kutatóközpont 5.0
2 DocDeti 4.9
3 Doktor Gyermekgyógyászati Tudományos Kutatóintézet. Veltischeva 4.8
4 “PreAmbula 4.7
5 SM-DOKTOR 4.7
6 Medsi 4.7
7 “Fantasy” 4.7
8 “On Clinic Baby 4.6
9 “Excimer gyerekek 4.5
10 “Semeynaya 4.5
11 “Családi orvos 4.4
12 “Anya és gyermeke 4.3
13 “Magán gyermekklinika” 4.2
14 “Upromed” 4.1
15 Neurológiai és Gyermekgyógyászati Gyermekgyógyászati Központ 4.0

NIC Gyermekegészségügyi Központ

Értékelés: 5.0

NIC Gyermekegészségügyi Központ

Oroszország egyik legrégebbi központja. Több mint két évszázada működik. Az eredeti épületet egy moszkvai árvaházhoz csatolták, és “csecsemőprofilozófiai klinikának” nevezték. Az októberi forradalom után az intézményt átnevezték “Gyermekvédelmi Otthon”-ra, majd “Anyaság- és Csecsemővédelmi Tudományos Intézet”-re. A központ jelenleg több mint 1500 szakembert foglalkoztat. Az orosz kormány több munkatársát is többször kitüntette. Évente háromszázezer gyermek érkezik ide konzultációra és kezelésre az ország minden részéből és külföldről. A NURC alap- és alkalmazott kutatást végez a tudomány vezető területein.

Az innovatív kezelési módszerek lehetővé teszik a reuma, az allergia, valamint a neurológiai, nefrológiai és gyomor-bélrendszeri betegségek súlyos formáinak kezelését. Itt új oltási módszereket alkalmaznak, és rehabilitálják a gyermekeket, köztük a kritikusan alulsúlyos újszülötteket. Itt végzik a rekonstrukciós műtéteket az arc- és állkapocs, a vastagbél, a fül-orr-gégészeti szervek rendellenességei esetén.

Huszonhat szakterületen vesznek részt az orvosok. A létesítmény különböző típusú diagnosztikát kínál: röntgen, ultrahang, biokémiai, immunológiai, mikrobiológiai, szerológiai, molekuláris, pszichoszomatikus, citokémiai, genetikai, általános klinikai, funkcionális, valamint számítógépes és mágneses rezonanciás képalkotás; látásjavítás; fogászati szolgáltatások; fizioterápia és gyógytorna; bőrbetegségek kezelése. Szükség esetén időpontot kaphat a professzoroktól. Éves felvételi programok állnak rendelkezésre, ami nagyon kényelmes.

A NICC konzultációs és diagnosztikai központot, klinikákat, laboratóriumokat, rehabilitációs központot, nappali kórházat, gyermeksebészeti osztályt, kutatóintézetet, központi és kisegítő osztályokat foglal magában.

Telefon: +7 (495) 967-14-20. Weboldal: .

DocDeti

Értékelés: 4.9

DocDeti

A klinika tulajdonosai azt mondják, hogy olyan egészségügyi központot hoztak létre, ahová szívesen viszik gyermekeiket, mert a szülők biztosak benne, hogy itt magas színvonalú ellátást kapnak. Ezt az is elősegíti, hogy a Központ a bizonyítékokon alapuló orvoslás szerint működik. A diagnózisok és a kinevezések megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és normáknak. Csak bizonyítottan hatásos gyógyszereket írnak fel, és csak a szükséges vizsgálatokat és teszteket végzik el.

A klinika az első naptól fogva fogadja a gyerekeket. Ez egy nagyon fontos életkor, amikor az egészség alapjait fektetik le. A kóros állapotokat nulla-három éves korban lehet diagnosztizálni, és minél korábban észlelik őket, annál jobb. A kórház helyiségeit úgy alakították ki, hogy a gyermekek és szüleik számára egyaránt kényelmesek legyenek. Vannak játszóterek a csecsemők és a kisgyermekek számára. Van egy kényelmes helyiség a csecsemők és az anyukák számára, egy külön váróterem a védőoltásokra érkező betegek számára.

A szolgáltatások teljes skálája elérhető: diagnosztika (laboratórium, ultrahang, genetikai tanácsadás, átfogó vizsgálatok); általános orvosi ellátás (gyermekgyógyászat, neurológia, bőrgyógyászat, gasztroenterológia, szemészet, logopédia, nőgyógyászat stb.); rehabilitációs orvoslás (rehabilitációs tanfolyamok, védőoltások stb.); és egyéb szolgáltatások. .A központ a szolgáltatások széles skáláját kínálja: (allergológia, genetika, nőgyógyászat, kardiológia, bőrgyógyászat, neurológia, fül-orr-gégészet, ortopédia, szemészet, pulmonológia, urológia, traumatológia, endokrinológia, sebészet, általános és terápiás masszázs, orvosi vizsgálatok, EKG, ultrahang); Szakorvosi házi látogatások, fogászat felnőttek és gyermekek számára; bármilyen orvosi igazolás, betegszabadság, szanatóriumi kártyák, óvodai, iskolai és felsőoktatási felvételi dokumentumok beszerzése, valamint az uszodákban. A klinika saját laboratóriummal rendelkezik.

A központ ortopédiai talpbetéteket tud biztosítani vagy rendelni az egyedi lábbetegségeknek megfelelően. Ha azt szeretné, hogy gyermekét születésétől kezdve helyi orvosok gondozzák, akkor előzetesen szerződést köthet a gyermek szülés utáni vizsgálatára.

. 7 Lomonoszovszkij Prospekt, 5. épület, Moszkva. Nyitva naponta 8-tól 21 óráig. Telefon: +7(495)150-99-51. Weboldal: .

A Max Planck Gyermekgyógyászati Intézet gondosan a gyermekek és szüleik igényeinek megfelelően lett kialakítva. Veltischeva

Értékelés: 4.8

Veldtishchev Gyermekgyógyászati Kutatóintézet Veltischev Gyermekgyógyászati Kutatóintézet

A második legrégebbi gyermekkórház a felülvizsgálatunkban. A betegek számára az első naptól kezdve egészen tizennyolc éves korukig speciális ellátást nyújt. A gyermekeket a klinikák beutalója vagy a CMI politikája alapján fogadja. Minden más szolgáltatásért díjat kell fizetni. Az egészségügyi intézmény húsz kórtermet, egy konzultációs és diagnosztikai központot, hét kiegészítő terápiás osztályt foglal magában.

Ma egy nagy kutatási létesítmény, amely erős diagnosztikai és laboratóriumi létesítményekkel rendelkezik, és egyszerre négyszáz beteg kezelésére képes. Évente több ezer gyermeket kezelnek itt, és több tízezren vesznek részt orvosi konzultációkon. A Veldtischev Gyermekgyógyászati Kutatóintézet technikai bázisát nemrégiben korszerűsítették, és a legmodernebb, legkorszerűbb berendezéssel látták el. A klinika mostantól a legmodernebb berendezésekkel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik a gyors és pontos diagnózist. Az intézet nemcsak hazánkban, hanem külföldön is jól ismert.

Szívritmuszavarral, görcsrohamokkal, fül-orr-gégészeti betegségekkel, allergiás kórképekkel, neuromuszkuláris betegségekkel, sugárzással összefüggő ökopatológiákkal, valamint kritikusan alacsony születési súlyú csecsemőkkel várjuk a gyermekeket. A magasan képzett szakemberek különböző kardiológiai, neurológiai és urológiai műtéteket végeznek. A központ laboratóriumai a betegségek genetikai alapjaival foglalkoznak: általános patológiák, a neuropszichiátriai betegségek molekuláris citogenetikája stb. . A szolgáltatások nemcsak a moszkvaiak, hanem a régiók lakói számára is rendelkezésre állnak.

A következő szakemberek állnak rendelkezésre: fogorvos, fül-orr-gégész, tüdőgyógyász, allergológus, kardiológus, szemész, neurológus, bőrgyógyász, nefrológus, urológus, gasztroenterológus, immunológus és mások. Vizsgálatok: röntgen, ultrahang valamennyi szervről, laboratóriumi és funkcionális diagnosztika. A fekvőbeteg- és sebészeti kezelés mellett rehabilitációt is végeznek, amely magában foglalja a gyógytorna, az ultrahang- és mágnesterápia, az akupunktúra, a lézeres eljárások, az inhalációk, a fény- és elektromos terápia.

. Moszkva, Taldomskaya 2, 1. épület. Telefon: +7(495)483-72-50, +7(499)487-42-79, +7(495)483-41-83, +7(499)487-10-51. Honlap: pedk

Olvasson tovább  11 Moszkva legjobb állatkertjei közül
 • .

  “PreAmbulus

  Értékelés: 4.7

  PreAmbulus

  A több mint tíz éve működő klinikák hálózata a fizetett orvosi szolgáltatások teljes skáláját kínálja. A fővárosban számos kirendeltség működik, így minden családnak lehetősége van arra, hogy meglátogassa a kórházat anélkül, hogy messzire kellene utaznia otthonról. Nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is látják itt, így az egész családot kezelhetik.

  Ennek az egészségügyi központnak a szakemberei között vannak az első és a legmagasabb kategóriájú orvosok. Érdemes időpontot kérni, hogy ne kelljen hosszú sorban állnia, hogy kiválaszthassa az Önnek megfelelő időpontot. Dispensary nap elérhető, valami szokatlan a versenytársaknál. Ez lehetővé teszi, hogy egy nap alatt felkeresse az összes szükséges orvost, és igazolást kapjon. A klinikán minden típusú klinikai vizsgálat elvégezhető, még a legritkábbak is, időpont nélkül. A három vezető moszkvai laboratóriummal való együttműködésnek köszönhetően a betegek rövid időn belül e-mailben kapják meg eredményeiket. Ha nincs lehetőség vagy vágy a kórházba vonulásra, otthon is rendelkezésre áll egy ápoló.

  A klinikán védőoltások is kaphatók. Csak a WHO által ajánlott legjobb importált gyógyszereket használjuk. Poliomyelitis, szamárköhögés, diftéria, tetanusz, hepatitis A és B, influenza, bárányhimlő, stb. beoltható. . Orvosi ügyelet otthon a maximális kényelem érdekében. Ez időt takarít meg, megakadályozza a mindennapi élet felesleges zavaró tényezőit, és segít olyan esetekben, amikor nincs lehetőség elhagyni a lakást, például ha nincs senki, aki vigyázzon a második gyermekre, vagy ha gyermeke súlyosan beteg és nem érzi jól magát. A nap 24 órájában hívható. A klinikával szerződésben állók számára a szolgáltatás ingyenes.

  A központ a hosszú távú gondozási programok több változatát kínálja. Az ügyeletes orvos gondoskodik a kezelésről és a megelőző ellátásról. De ha szeretné, ellenőrizheti a menetrendet a hivatalos honlapon, hogy kiválaszthassa a megfelelő orvost. A program kidolgozásakor figyelembe vették az Egészségügyi Minisztérium követelményeit, így a teljes lista érvényes: gyermekorvosok, szakorvosok által végzett vizsgálatok, diagnosztika (ultrahang, EKG, tesztek stb.). A programban részt vevő betegek számára ingyenes kezelés áll rendelkezésre.

  Moszkvai telefon: +7 (495) 191-07-33. Honlap: www

   .

   “SM-DOKTOR”

   Értékelés: 4.7

   CM klinika

   A gyermek- és serdülőklinikák és osztályok SM-Doctor hálózata a multidiszciplináris orvosi központok nagyobb SM-Clinics családjának része. Több mint 10 éves tapasztalat a kis betegek egészségének gondozása terén. Az SM-Doctor magasan képzett szakembereket foglalkoztat, beleértve az orvostudományok jelöltjeit és doktorait, a legmagasabb képesítési kategóriájú orvosokat, az Orosz Föderáció kitüntetett orvosait.Általános– több mint 450 szakember, több mint 47 szakterület.

   A klinikák integrált megközelítést alkalmaznak a kezeléshez: laboratóriumi vizsgálatokon (beleértve az expressz módot is), műszeres diagnosztikát végezhetnek az orvosi technológia piac vezetőinek modern berendezésein, ambuláns vagy fekvőbeteg-kezelésen vehetnek részt: a fül-orr-gégészeti, urológiai, tervezett és nappali sebészeti osztályok az “SM-Doctor” -ban nyílnak meg; a terápiás osztályon akut és krónikus betegségek súlyosbodását kezelik, fényterápiát biztosítanak az újszülötteknek és diagnosztikai vizsgálatokat. A fekvőbeteg szobák mindig egycsaládosak és mindennel felszereltek, ami a gyermek és szülei kényelméhez szükséges.

   “SM-Doctor” az:

   1. 1 Interdiszciplináris klinika és9 gyermekgyógyászati osztály(Moszkva és a régió + Rjazan);
   2. 0 és 18 év közötti gyermekek felvétele;
   3. 24 órás gyermekgyógyászati és sebészeti klinikák;
   4. különböző típusú sebészeti kezelések ;
   5. 3500 féle teszt, gyorsdiagnosztika;
   6. Ultrahang, röntgen, endoszkópia és funkcionális diagnosztika;
   7. 24 órás gyermekorvosi és gyermeksebészi recepció;
   8. Segítség az otthonban: több mint 30 szakrendelés, vizsgálat, kezelés;
   9. csecsemőosztály;
   10. gyermekfogászat, fogászati kezelés szedációban (“alvás”, fájdalom és stressz nélkül);
   11. fizioterápiás és rehabilitációs részleg (fizioterápia, masszázs, csontkovácsolás)
   12. kompetenciaközpontok: gyermekneurológia, gyermek fül-orr-gégészet, gyermekurológia és gyermekendokrinológia;
   13. éves szolgáltatási programok;
   14. 1 napos vizsgálat, szükséges igazolások, oltás

   A klinikák és a gyermekosztályok naponta 8:00/9:00 és 21:00/22:00 között tartanak nyitva, hétvégék és ünnepnapok nélkül. Az “SM-Doctor” orvosi központjai és osztályai Moszkva különböző kerületeiben találhatók az Ön kényelme érdekében.

   “Medsi

   Értékelés: 4.7

   Medsi

   A neves klinikai hálózathoz két gyermekorvosi központ tartozik. Népszerű és ritka szakterületeken egyaránt foglalkoztatnak orvosokat. Az egyik poliklinika rendelkezik fizioterápiás és rehabilitációs részleggel, úszómedencével és hidropátiás intézettel; egy másik büszkélkedhet a gyermekek mozgásrehabilitációjára szolgáló kinezioterápiás központtal. éjjel-nappal működő információs szolgálat.

   A szülőket valószínűleg érdekli a klinika kínálata – a gyermekkel és a párkapcsolatok harmonizálását célzó speciális képzési programok, terhesgondozás, csecsemőgondozási képzés, tanfolyamok olyan anyák és apák számára, akiknek gyermeke cukorbeteg, elhízott vagy allergiás. kellemes bónusz, hogy minden óra ingyenes. Az egyéb szolgáltatások kedvező árúak – például egy időpont 1500 rubelbe kerül, a megelőző vizsgálat pedig 1200 rubelbe.

   A klinikák szakértői diagnosztikai berendezésekkel vannak felszerelve. Házon belüli helyszíni szolgálat az elektronikus gyermeknyilvántartáshoz való hozzáféréssel. A látogatásokat a következő szakemberek végzik: gyermekorvos, fogorvos, sebész, neurológus, szemész, pulmonológus, kardiológus és más szakemberek. Fizioterápiás szobák állnak rendelkezésre. A következő kompetenciaközpontokhoz is fordulhat: ortopédia, szemészet, hemangióma, érrendszeri és pigment bőrbetegségek. Oltásmegelőzés; expressz szűrővizsgálatok: alap, haladó, látás, CNS, emésztőrendszer, szív; akut, krónikus és genetikai betegségek kezelése; vizsgálatok a klinika laboratóriumában vagy otthon; rehabilitációs programok sérülések vagy fertőzések után; teljes körű és terápiás masszázs; valamint gyógyszertárak óvodásoknak, iskolásoknak és egyetemistáknak.

   Az előnyök közé tartozik a nagy tapasztalat – több mint tíz éve a piacon; több mint százezer látogatás évente; nyolcvan magasan képzett gyermekorvos; huszonnyolc alszakorvos; egyéves felvételi programok; tíz százalékos kedvezményes kaució; promóciós és hitelszolgáltatások; nincs várakozási idő; külön helyiségek a lázas és fertőzött gyermekek számára; játszóterek; öltözők és pelenkázók, ahol a csecsemőket pelenkázni és etetni lehet; büfé; optikai bolt; gyógyszertár. Időpontot a hivatalos honlapon található online űrlap segítségével lehet foglalni.

   A központok naponta 8:00 és 21:00 óra között tartanak nyitva. Telefon Moszkvában: +7 (495)181-47-08. Weboldal: .

   “Fantasy”

   Értékelés: 4.7

   A modern nagyvárosi gyermekklinika a szakorvosi rendelők mellett egy laboratóriumot is magában foglal. Nagyon szigorúan betartják a szabályokat, így minden beteg után sterilizálják a szobákat és a műszereket. A Medcentre rendelkezik a munkához szükséges összes engedéllyel, amelyek a hivatalos weboldalon találhatók.

   A szakorvosok között gyermekorvosok, ortopédusok, sebészek, baleseti sebészek, allergológusok és immunológusok, tüdőgyógyászok, neurológusok, reumatológusok, endokrinológusok, fül-orr-gégészek és mások szerepelnek. Ultrahangvizsgálat végezhető pajzsmirigy, ágyék, csípő, nyálmirigyek, herezacskó, húgyúti rendszer, lányok kismedence, has, lágyrészek, emlőmirigyek, nyirokcsomók, tímusz és a tímuszmirigy esetében. Itt bármilyen vizsgálatnak alávetheti magát, betegszabadságot kaphat gyermeke gondozására, betegszabadságot kaphat az óvodába vagy iskolába járáshoz, igazolást kaphat a felsőoktatási intézménybe való beiratkozásról, táborban, uszodában való részvételről, valamint a védőoltás igazolásáról.

   A klinika orvosai nemcsak kezelik, hanem megtanítják a gyermekeket arra, hogy figyelmesek és – ami a legfontosabb – felelősek legyenek jólétükkel és egészségükkel kapcsolatban; beszéljenek a higiénia alapjairól; segítsenek az étrend, az alvás, a sport, a pihenés kérdéseinek kezelésében; tájékoztassanak az életkori sajátosságokról és a megfelelő rendszerről; adjanak tanácsokat az egészséges életmóddal kapcsolatban.

   A laboratórium új generációs tomográf és röntgen, ultrahang készülékekkel és nagy pontosságú berendezésekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a pontos radiológiai diagnózist. A központban van egy sebészeti osztály és egy nappali kórház, ahol a műtétek vagy összetett orvosi beavatkozások után a gyermekeket ápolják. A gyermek szakorvosok és más egészségügyi személyzet éjjel-nappal tartó felügyelete alatt lesz, így azoknak a szülőknek, akik nem tudnak gyermekükkel maradni, nem kell aggódniuk – megfelelően gondoskodnak majd róla.

   . Moszkva, Garibaldi, 36, 1. emelet. Nyitva naponta 8:00-tól 22:00-ig. Telefon: +7(495)106-79-99. Weboldal: fantasyc

  • .

   “A Clinique Baby

   Értékelés: 4.6

   A Clinique Baby

   A gyermekklinika több mint tizenhét éve működik a fővárosban. Több mint hatszáz szakember hatvan szakterületen. Az orvosok képzettségét a központ nemzetközi státusza is megerősíti. D. jelöltek és az orvostudományok orvosai, az első és legmagasabb kategóriájú orvosok – ez a “On Clinic Baby” büszkesége. Ők nem csak a módszerek feltalálói, hanem olyan szakemberek, akik betegek ezreinek egészségét állították helyre. A létesítmény engedéllyel rendelkezik, és egy olyan nemzetközi hálózathoz tartozik, amely az elméleti fejlődést a sikeres gyakorlatban szerzett gazdag tapasztalatokkal ötvözi.

   Fióktelepeink kényelmes épületekben találhatók Moszkva különböző kerületeiben – Taganka, Novy Arbat, Tsvetnoy Bulvar, Ulitsa 1905 Goda. A metróállomás közelében található, amely lehetővé teszi, hogy gyalogosan, a földi közlekedés átszállása nélkül jusson el.

   A fiatal betegek gyermekorvosokhoz, allergológusokhoz és immunológusokhoz, hematológusokhoz, gasztroenterológusokhoz, nőgyógyászokhoz, bőrgyógyászokhoz, kardiológusokhoz, fertőző betegségek specialistáihoz, logopédusokhoz, neurológusokhoz és nefrológusokhoz, ortopédusokhoz, fül-orr-gégészekhez, szemészekhez, pulmonológusokhoz, reumatológusokhoz, pszichológusokhoz, fogorvosokhoz, urológusokhoz, endokrinológusokhoz, fiziáterekhez és sebészekhez fordulhatnak. A masszőrök általános testerősítő kezeléseket és az előírt kezelésnek megfelelően csecsemők számára is nyújtanak kezeléseket. A kezelés mellett a rehabilitáció a szakemberek és a kijelölt orvos éjjel-nappal tartó felügyelete mellett történik. A klinika gyógyszertárral és traumaklinikával rendelkezik.

   A klinika előnyei közé tartozik a házhoz menés lehetősége; mindenféle laboratóriumi vizsgálat; otthoni és fekvőbeteg-vizsgálatok; oltások a legjobb jóváhagyott vakcinákkal; az óvodák, iskolák és egyetemek számára szükséges összes dokumentáció, valamint az uszodákban és szanatóriumokban, táborokban való használathoz szükséges igazolások; az éves gondozási programok kiválasztása.

   Moszkvai telefon: +7(495)127-60-55. Weboldal: onc

  • .

   “Excimer gyerekek

   Értékelés: 4.5

   Excimer gyerekek

   A kilencvenes évek végén nyitott babaklinika. Képviseleti irodák Moszkvában, Rosztov-na-Donban, Nyizsnyij Novgorodban, Novoszibirszkben, Kijevben, Nyizsnyij Novgorodban és Kijevben. A szülők elsősorban jó szemészorvosokat keresnek. Nagy tapasztalattal rendelkező optikusok dolgoznak itt. A klinika más szakemberei azonban nem sokkal maradnak le mögötte. Az orvosi központ teljes körű diagnosztikát kínál a látórendszer vizsgálatával, konzultációt és prognózist magasan képzett orvosok által, valamint terápiás és sebészeti kezelést.

   A szakemberek progresszív technológiákat alkalmaznak a leggyakoribb szembetegségek kezelésére: rövidlátás, távollátás, asztigmatizmus, szürkehályog, glaukóma, kancsalság, valamint a retina és a szaruhártya bonyolult patológiái. A nagy pontosságú berendezések gyors eredményeket biztosítanak. Számítógépes diagnosztika; egyedülálló technológiák, beleértve a femtoszekundumos technológiát; mikrosebészet és lézer; valamint bevált, élvonalbeli technikák alkalmazása, bizonyított hatékonysággal. Időpontot nem csak telefonon, hanem online is lehet foglalni a hivatalos weboldalon. Mindössze egy speciális űrlapot kell kitöltenie.

   A klinikán a következő szolgáltatásokat nyújtják: magas látásélesség, rövidlátás, asztigmatizmus excimer-lézeres korrekciója; varrat nélküli szürkehályogműtét intraokuláris lencse beültetésével; szürkehályogműtét femtoszekundumos lézerrel; refraktív lencsecsere műtét magas fokú magas látásélesség, rövidlátás, asztigmatizmus és fakikus lencse beültetésével; glaukóma kezelése sebészeti és lézeres módszerekkel; szkleroplasztika a progresszív rövidlátás megállítására; kancsalság, retina betegségek, keratoconus kezelése terápiás és sebészeti módszerekkel; bármilyen összetettségű mikrosebészet.

   . Moszkva, Marxistskaya, 3, 1. épület. Nyitva: naponta 9:00 és 20:00 óra között. Telefon: +7(495)620-35-55. Weboldal: excimerc

  • .

   “A családi klinika

   Értékelés: 4.5

   Az első központ tizenöt évvel ezelőtt nyílt meg a fővárosban. Ma már multidiszciplináris egészségügyi intézmények egész hálózata, amely nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is minőségi szolgáltatásokat nyújt, lehetővé téve a családok számára, hogy a legfontosabb területeken részesüljenek kezelésben. Ezek közé tartozik az általános orvostudomány, a sebészet, a neurológia, a szülészet és a nőgyógyászat. A vállalat mottója – személyes orvos minden otthonba.

   A klinika a születéstől a tizennyolc éves korig terjedő korosztály számára nyújt szakképzett járóbeteg-ellátást. Orvosaink a következő területekre szakosodtak sebészet, allergológia, immunológia, bőrgyógyászat, ortopédia, terápia, fül-orr-gégészet, gasztroenterológia, endokrinológia, gyermekgyógyászat, pulmonológia, kardiológia, neurológia, nefrológia, pszichológia, pszichoterápia, traumatológia, urológia, onkológia, aritmológia, andrológia, flebológia, logopédia, reumatológia, neonatológia, fogászat, kolopraktológia, trichológia és más területek.

   A diagnosztika és a kezelés modern berendezések segítségével történik. Ultrahang, röntgen, endoszkópia. Manuális és reflexológia, masszázs, hirudoterápia, lézer és arc- és állcsont sebészet. A fizioterápiás és rehabilitációs eljárások teljes spektrumát alkalmazzák, hogy a gyermekek újra talpra álljanak és meggyógyuljanak. Modern vakcinákkal történő oltások is rendelkezésre állnak. Ez nemcsak a kórházban lehetséges, hanem a gyermek számára kényelmesebb környezetben, otthon is. Kívánságra orvos is behívható otthonra.

   Telefon Moszkvában: +7 (495) 662-58-85. Weboldal:.

   “Családi orvos”

   Értékelés: 4.4

   2015-ben létrehozott gyermekklinika-lánc. Több mint ötven orvosi szakterületet kínál. A központ a nemzetközi szabványoknak megfelelően működik. Küldetésünk a minőségi szolgáltatás nyújtása. A klinikát nem véletlenül hívják családi kórháznak; ezt a megközelítést alkalmazzák. A központ minden korosztály számára nyitva áll, így a gyermekek és a felnőttek egyaránt kezelhetők – ez nagyon kényelmes a családok számára, akiknek nem kell máshová utazniuk, hogy a diagnózis és a terápia egy helyen történjen. Összesen tizenkilenc üzlet Moszkvában, a város különböző területein található. Mindegyik klinikán bárki időpontot kérhet egy megfelelő szakembertől, beleértve egy szűk terület specialistáját is, egy megfelelő időpontban, hogy átfogó orvosi ellátásban részesüljön, saját és szerettei egészségét szakemberekre bízva. Itt magasan képzett szakemberek dolgoznak, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a bizonyos megközelítést igénylő kiskorúakkal való munkában.

   A központ az endoszkópia, endokrinológia, epileptológia, sebészet, urológia, flebológia, traumatológia, ortopédia, trichológia, reumatológia, fogászat, terápia, pszichiátria, pszichoterápia, neurológia, pszichológia, nefrológia, pulmonológia, fül-orr-gégészet, szemészet, onkológia, logopédia területén nyújt szolgáltatásokat. rendelkezésre áll, beleértve a funkcionális diagnosztikát: ultrahang, röntgenvizsgálat. Endoszkópia, kiropraktika és reflexológia, gyógytorna, orvosi masszázs. A klinika saját laboratóriummal rendelkezik, így a betegek a lehető legrövidebb időn belül megkapják a vizsgálati eredményeket.

   Azokban az esetekben, amikor egy gyermek különleges figyelmet igényel, a központ tizenhét speciális gyermekklinikát kínál, amely fekvőbeteg-ellátást biztosít. Erős műszaki bázis és modern berendezések. A konzultációkat gyermekorvos, allergológus és immunológus, bőrgyógyász, kardiológus, neurológus és mások végzik. Hirudoterápiát, vakcinaprofilaxist, homeopátiát kínál. A várakozási idő elkerülése érdekében az időpontokat előre kell foglalni.

   Moszkvai telefon: +7(495)780-07-71. Weboldal: .

   “Anya és gyermeke”

   Értékelés: 4.3

   A gyermekklinikák hálózata diagnosztikai és kezelési szolgáltatásokat nyújt. A gyermekek tizenöt éves korig vehetők fel. Tervezett, sürgősségi, járóbeteg- és fekvőbeteg-ellátás. A csúcstechnológiás berendezések szinte minden típusú diagnosztikát és hatékony, és ami a legfontosabb, biztonságos kezelést tesznek lehetővé csecsemők és felnőttek számára. Valamennyi szakember minősített, és sokan rendelkeznek az első és legmagasabb képesítéssel.

   Az intézmény fő célja – a gyermek egészségének gondozása az élet első napjaitól kezdve. Itt segítenek megmenteni a baba nagy életlehetőségeit, feltárni a gyermekek szervezetének erős oldalait, szükség esetén korrigálni a problémákat, és természetesen kezelni, lábra állítani a bonyolult diagnózisú betegeket is. A következő szakorvosok állnak rendelkezésre: gasztroenterológus, allergológus, immunológus, bőrgyógyász, gyermek-nőgyógyász, neurológus, logopédus, nefrológus, optikus, ortopédus, pszichológus, fül-orr-gégész, fogorvos, traumatológus, urológus, fizioterapeuta és gyermekorvos. A felülvizsgálatok szerint a találkozókat nagyon rövid időn belül megbeszélik, komplex vizsgálatokat végeznek a betegség valódi okának megtalálása érdekében, majd a szükséges eljárásokat és gyógyszereket írják elő.

   A klinika felveszi a gyermek fejlődésének történetét, nyilatkozatokat, óvodai és iskolai beiratkozási űrlapokat, beteglapokat és mindenféle igazolásokat állít ki. A gyermekhez egyéni gyermekorvost rendelnek, hogy mindig tisztában legyen az egészség minden árnyalatával, és a gyermek hozzászokjon és élvezze az orvoslátogatást. Itt úszásoktatást és fizikoterápiát kínálnak az élet első hónapjától kezdve; erősítő és terápiás masszázs, akár otthon is; vizsgálatok elvégzése a kórházban és otthon is. A központ orvosai házhoz is mennek.

   A központban mentőautó áll rendelkezésre. Csapataink minősítettek, és legalább tízéves tapasztalattal rendelkeznek a sürgősségi gyermekgyógyászatban. Mentőt a nap bármely szakában lehet hívni. A szakemberek szükség esetén kórházi kezelést javasolnak az Anya és Gyermek Kórházban vagy bármely más klinikán.

   Telefon Moszkvában: +7 (495) 127-42-46. Weboldal: .

   “Magán gyermekklinika

   Értékelés: 4.2

   A központot a főváros egyik legjobbjának tartják. Itt minden korosztályról gondoskodnak, beleértve a csecsemőket is. A klinika alapelve – a gyermek normális fejlődése mindenek előtt áll. Kifejezetten a szülők kényelmét szolgáló átfogó programokat fejlesztettek ki. A tagsággal az emberek oltásokat kaphatnak, ultrahangos vizsgálatokat végezhetnek, és a számukra megfelelő időpontban felkereshetik a szakembereket. A rehabilitációs programok széles skáláját kínáljuk a központi idegrendszeri és szemészeti problémákkal küzdő gyermekek számára is.

   A fizetős klinika teljesen különbözik az állami intézményektől. Ez nemcsak a kezelés elvszerű megközelítésében, hanem a modern sebészeti, terápiás és diagnosztikai felszerelésben, a szükséges műszerek és gyógyszerek teljes skálájában, valamint a sürgősségi ellátási környezetben is tükröződik. A központ demokratikus árpolitikát folytat, és a szolgáltatásokat elfogadható áron kínálja. Nincsenek rejtett költségek, ami azt jelenti, hogy nem kell külön fizetnie. Az ár tartalmazza a szakorvosi konzultációt, a diagnosztikát, a diagnózist, a következtetéseket és a kezelési javaslatokat. A fiatal betegeket közvetlenül a látogatás napján lehet felvenni a klinikára.

   A klinika előnyei közé tartozik az egyéni megközelítés. Néhány gyermek még a legjobb kórházakban is nagyon fájdalmasnak találja a látogatást. A központ személyzete tapasztalt a rendkívül igényes betegekkel való munkában. Megnyugtathatják, elterelhetik a figyelmüket és megnyugtathatják őket, hogy boldogan és jókedvűen hagyják el a szobát. Ha a szülők úgy kívánják, orvos is hívható az otthonba, hogy vizsgálatot végezzen és kezelést írjon elő. Online tanácsadási szolgáltatás is elérhető.

   . Moszkva, Krasznoarmejszkaja utca 32. Nyitva: naponta, ünnepnapok és hétvégék nélkül. Telefon: +7(499) 155-92-45, +7(499) 152-76-07. Nyitva: hétfőtől szombatig 9:00-18:00; vasárnap 10:00-18:00. Weboldal: childc

  • .

   “Upromed”

   Értékelés: 4.1

   Felfelé

   A klinikák hálózata a kétezres években indult el. A klinika magas színvonalú gyermekgyógyászati szolgáltatások széles skáláját kínálja. A vállalatot a kezdetektől fogva a professzionalizmus elvei vezérlik, biztosítva a legmagasabb szintű szolgáltatást és a felelősségteljes üzleti megközelítést. A szakemberek a legmodernebb technológiát használják, ami lehetővé teszi a betegek számára, hogy megfizethető áron első osztályú szolgáltatásokat kapjanak.

   A központ sajátossága, hogy a különböző korosztályú gyermekeket egy személyi orvos gondozza aláírt szerződés alapján. A klinika számos programot működtet, valamint személyre szabott, egyedi programokat dolgoz ki. Mindenféle igazolást beszerezhet, pl. óvodai létesítményekre, iskolákra, uszodákra, betegszabadságra vonatkozó igazolásokat stb. . Speciális házhozszállítások állnak rendelkezésre.

   A tulajdonosok szerint minden orvost tapasztalatuk és szakmai szintjük alapján választottak ki. A főváros vezető tudományos és klinikai központjainak orvosai dolgoznak a személyzetben. A betegeket fogadó orvosok: gyermekorvos, neurológus, szemész, allergológus, fogorvos, gasztroenterológus, hematológus, proktológus, bőrgyógyász, immunológus, dietetikus, kardiológus, logopédus, nefrológus, fül-orr-gégész, pulmonológus, ortopédus, traumatológus, reumatológus, sebész, rehabilitológus, endokrinológus. A személyzet az első és legmagasabb kategóriájú orvosokat, jelölteket és orvosdoktorokat, professzorokat és docenseket foglal magában. Az oktatási részleg segítségével minden alkalmazott rendszeres képzésben részesül, amely előadásokat és gyakorlati képzéseket szervez.

   A klinikán laboratóriumi vizsgálatok széles skálája áll rendelkezésre. A vizsgálatot a kórházban, otthon vagy a munkahelyen lehet elvégezni. Valamennyi kezelési és diagnosztikai központban csúcstechnológiás vizsgálatokat, például CT, röntgen, MRI, endoszkópia és funkcionális diagnosztika (ultrahang, EKG, dopplerográfia) végeznek. Elsődleges egészségügyi központ, ahol korszerű és engedélyezett gyógyszerekkel történő védőoltásokat adnak be. A 24 órás sürgősségi diszpécserközpont 2002 óta működik. A flotta MERCEDES-Sprinter mentőautókból áll, amelyek a legmodernebb felszereléssel rendelkeznek a sürgősségi orvosi ellátás biztosítása érdekében.

   Moszkvai telefonszám: +7 (499) 110-73-41. Weboldal: .

   Neurológiai és Gyermekgyógyászati Gyermekgyógyászati Központ

   Értékelés: 4.0

   gyermekneurológiai és gyermekgyógyászati központ

   A központ orvosai az idegrendszeri betegségekben szenvedő gyermekeket kezelik. Segítség áll rendelkezésre a kisebb funkcionális károsodással és súlyos CNS-érintettséggel rendelkező betegek számára. A személyzetben gyermekorvos, epileptológus, neurológus, pszichológus, neuropszichológus, pszichiáter, kardiológus, logopédus, valamint nőgyógyász, szemész, ortopédus, neonatológus, fül-orr-gégész, gasztroenterológus, allergológus-immunológus, endokrinológus, osteopata, masszőr dolgozik. Ez lehetővé teszi, hogy az emberek egy helyen kapják meg a szükséges ellátást, anélkül, hogy a város más klinikáira kellene menniük, és így elkerülhetik a felesleges bosszúságot.

   A fő hangsúly a gyermekneurológián van. A központi idegrendszer perinatális elváltozásainak, tic és egyéb hiperkinéziák, enurézis diagnózisa és kezelése. A klinika viselkedési neurológiával is foglalkozik, amelyet általában a figyelemhiányos vagy hiperaktivitás-zavar képvisel. A diagnosztikai részleg modern technológiával felszerelt EEG, ultrahang és egyéb eljárások elvégzésére. Itt biokémiai és klinikai vizsgálatoknak, HIV-vérvizsgálatnak és allergológiai vizsgálatnak is alávetheti magát.

   A klinika előnyei közé tartozik a szülők pozitív visszajelzése, a modern és friss átalakítás, az erős technikai bázis, az egyéni megközelítés, a gyermek pszichológiai felkészítése a közelgő vizsgálatokra, az EEG-monitorozás átiratai az orvostudományok jelöltjei által. Az EEG szoba mindennel felszerelt, ami a kényelmes tartózkodáshoz szükséges: hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, edények, ingyenes tea, kávé, keksz, WI-FI, WC, pótágy egy szülő számára.

   24 órás őrzött parkoló áll a látogatók rendelkezésére személygépkocsival. A metróval érkezőknek nem kell sokáig várniuk, hiszen a központ gyalogosan mindössze öt-hét perc alatt elérhető.

   . Moszkva, Prospekt Andropova, 13/32. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9-21 óráig; szombaton 9-19 óráig. Telefon: +7(495)150-13-32. Weboldal: .

   Olvasson tovább  Top 10 fogászati klinika Krasznodarban
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: