Top 20 autószerviz Moszkva területén

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az autótulajdonosok rendszeresen felkeresik a szolgáltatásokat. Néhányan gyakrabban, mások ritkábban. De amúgy sem tudsz nélkülük boldogulni. A fitneszközpontok többcélú és speciális fitneszközpontokra oszthatók. Az iskolában a különböző márkájú járművek minden típusú javítását el lehet végezni. Ez azt jelenti, hogy a meghibásodás típusától függetlenül a tulajdonos a következőkhöz fordulhat. A hátrányok közé tartozik a nagy munkaterhelés és az egy adott autómárkára szakosodott személyzet hiánya, ami azt jelenti, hogy a problémákat nem mindig észlelik gyorsan.

Az utóbbiak igen speciálisak, és speciális problémákkal foglalkoznak. Előnyeik: magas színvonalú szolgáltatás és a szakemberek képzettsége, bonyolult problémák rövid időn belüli megoldása, a rendelkezésre álló alkatrészek széles választéka. A hátrányok közé tartozik, hogy a különböző típusú meghibásodások esetén két vagy néha több szakosodott központhoz kell fordulni.

A kereskedői és a független szolgáltatások között különbség van. Az autós maga dönti el, hogy hol alkalmazza. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a márkakereskedés nem csak garanciális, hanem garanciális javítást is nyújt. Elsősorban egy járműmárkára specializálódott, és magas színvonalú szolgáltatások teljes skáláját kínálja. A mínusz a túlárazott javítás, de az eredmény megfelelő szintű.

A független műhelyek nem kötődnek a kereskedői hálózathoz. Szolgáltatások széles skáláját kínálják, különböző modellévek hazai és importált autóival egyaránt dolgoznak. A munkálatok költségei alacsonyabbak, mint a hivatalos szolgálatoknál, mivel az eredeti pótalkatrészeket alacsonyabb árú analóg alkatrészekre cserélik. Ez a fajta szolgáltatás sokak számára kényelmes, de nem alkalmas azok számára, akiknek még nem járt le a jótállásuk. Ha nem kereskedői hálózaton keresztül megy, akkor még a jótállási időszak alatt is megfoszthatja Önt az ingyenes szervizszolgáltatástól.

Az utolsó típus az úgynevezett “garázs” típus. Ezek a műhelyek gyakran nem rendelkeznek jogi státusszal. Szájról-szájra terjed a hír. A szolgáltatások árai meglehetősen kedvezőek, de nincs garancia arra, hogy a kár 100%-ban kijavításra kerül.

“Melyik garázsba menjek??”A kérdés gyakran zavarba hozza nemcsak a kezdő autórajongókat, hanem a tapasztalt vezetőket is. Értékelésünkben 20 olyan autószervizközpontot vettünk fel, amelyeket a törzsvásárlók és a független szakértők egyaránt a legjobbnak tartanak.

A legjobb autószolgáltatások értékelése Moszkvában

Jelöléshelyautószervizértékelés
A legjobb autószolgáltatások értékelése Moszkvában1M-Centre5.0
2WheelGood4.9
3BMW Autostart4.8
4Tokiói garázs4.7
5Mazdovod4.6
6Mitsubishi Motors Club4.5
7Vit America4.4
8Yauza Motors4.3
9Cayservice4.2
10TF-Motors4.1
11Mirrena
  t
4.0
12Lord Rover3.9
13Techcenter Legion Motors3.8
14Italclub3.7
15Francemir3.6
16RTP Auto3.5
17GAG Auto3.4
18ADS Autodar szolgáltatás3.3
19OPELSERVICE3.2
20AutoHall3.1

M-Centre

Szervizállomás minősítés: 5.0

M-CENTER

Az első helyet a központ foglalja el, amely prémium márkájú autók javítását biztosítja. Ezek közé tartozik a Porsche, Bentley, Aston Martin, Hummer, Jaguar, Lexus, RangeRover, BMW, Mercedes, BMW, Jaguar, Lexus, RangeRover, RangeRover, BMW, BMW, Mercedes, Jaguar… A munka garanciális és garancián túli szervizelés alatt áll. A vállalat ügyfelei nem csak magánszemélyek, hanem nagy állami és kereskedelmi szervezetek is.

A modern, engedéllyel rendelkező berendezések lehetővé teszik a meghibásodás okának mielőbbi azonosítását. Azonnal megvásárolhatja a szükséges alkatrészeket a pótalkatrészboltban, nem kell várnia az egyedi gyártású alkatrészekre. A központ szakemberei elég tapasztaltak ahhoz, hogy még a nagyon bonyolult sérüléseket is elhárítsák, beleértve a motorok és a futóművek teljes felújítását, valamint a karosszéria helyreállítását. száraztisztítás vagy felújítás, fényszórók és az egész autó fényezése, valamint sok más szolgáltatás az árlistából. A fizetés készpénzzel vagy bankkártyával történik a cég számlájára.

Az ügyfelek elégedettek a szolgáltatás minőségével, és rendszeres partnerekké válnak. Az árak nem alacsonyak, de meglehetősen versenyképesek. Az autószervizek költségei jelentősen csökkenthetők az akciós időszak alatt. A javítást pontosan a megbeszélt határidőn belül végzik el, komolyabb panasz nem merült fel. Telefonszám: +7495640 88 49.

WILGUD

Szolgáltatás értékelése: 4.9

WILGUD

A minősítés második sorában az autóközpontok hálózata található, amelyek a főváros minden kerületében, valamint számos Moszkva közelében lévő városban találhatók. A BMW, Kia, Opel, Mitsubishi, Mazda, Toyota, Honda és más külföldi autók tulajdonosai a lehető legrövidebb időn belül magas színvonalú, professzionális szolgáltatásokat kapnak elfogadható áron. A központ a diagnosztikától a teljes felújításig a szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. Az eredeti pótalkatrészek és olcsóbb társaik széles választéka mindig rendelkezésre áll.

Ha kisebb hibákkal foglalkozik, azok azonnal, a helyszínen javíthatók. A vállalat 2 év garanciát vállal, és a gyári garancia változatlanul fennmarad. Több mint 120 fióktelep található Oroszországban és a közeli külföldön, ami lehetővé teszi a hibák gyors diagnosztizálását és javítását, függetlenül a helyszíntől.

Az autótulajdonosoknak minden tetszett, beleértve a személyzet professzionalizmusát, a modern diagnosztikai berendezéseket, a javítás online kamerán keresztül történő megfigyelésének lehetőségét. Sokan ajánlják a “WilGoud” -ot ismerőseiknek, mint az egyik legjobb szolgáltatást a külföldi autók számára. További információért hívja a 8800 100 28 76-os telefonszámot.

Autostart BMW

Az autószolgálat értékelése: 4.8

BMW Autostart

Bronz minősítést kap az autószerviz központ a BMW autók javítására és szervizelésére. Ez a központ Európában gyártott, nagy pontosságú berendezéseket használ, és minden alkalmazott legalább 10 éves tapasztalattal rendelkezik a BMW-vel kapcsolatos munkában. A vállalat bármilyen, akár nagyon súlyos autóhibát is megjavít, és munkájára élethosszig tartó garanciát vállal.

Az árakról előre tárgyalnak, és a megállapított összeg a javítás után nem emelkedik. Havi akciókat tartanak egy adott típusú szolgáltatásra, ami jelentősen csökkenti a szolgáltatás költségeit. Nagy mennyiségű pótalkatrész mindig raktáron. Ha további tartozékokat kell rendelnie, a tulajdonosnak garantált, hogy járműve a védett területen lesz. A munkát időben befejezik, a szerződéses kötelezettségek megszegése nélkül.

A vélemények szerint a központot Moszkva egyik legjobb BMW-központjának tartják. A karbantartási költségek meglehetősen ésszerűek, a kedvezmények időszakában jelentős megtakarításokat érhet el. A diagnosztika, kódolás és programozás a kereskedő szintjén történik. A teljes körű szerviz lehetővé teszi az összes probléma és meghibásodás megoldását egy helyen. Autószerviz telefonszáma: +7495150 69 66.

Tokiói garázs

Autószerviz értékelése: 4.7

Tokiói garázs

A rangsor negyedik helyén egy olyan szerviz áll, amely japán és koreai autók mindenféle autójavítását kínálja. A modern berendezések maximális rendelkezésre állása lehetővé teszi, hogy a problémák a lehető legrövidebb időn belül észlelhetők legyenek, és a tulajdonossal való egyeztetés után a probléma azonnal orvosolható legyen. A vállalat 2002 óta működik, és ma már teljes körű szolgáltatásokat kínál elfogadható áron. Ez magában foglalja a karosszériajavítást, az automata sebességváltó javítását, a motorfelújítást, a burkolatjavítást és még sok mást.

Az alkatrészbolt a fogyóeszközök és tartozékok széles választékát kínálja. Több ezer eredeti és nem eredeti alkatrész mindig rendelkezésre áll. Ha a szükséges javításokat nem végzik el, akkor azokat 1-10 napon belül elvégzik. Az ügyfél mindig jelen lehet a hibaelhárítás során, és ellenőrizheti a teljes folyamatot. A munkára vonatkozó garancia 2 év kilométer-korlátozás nélkül.

Az ügyfelek megjegyezték, hogy nagy előnye, hogy nem kell az állomásra jönniük, és nem kell az autót vontatóautóval szállítaniuk, hogy kiszámítsák a lakatos és a karosszéria költségeit. Az autójáról mellékelt fényképek alapján szakembereink megbecsülik a kár mértékét, és a lehető legközelebbi árat adnak a végleges árhoz. Vegye fel a kapcsolatot a Tokyo Garage telefonszámán: 8495374 99 18.

Mazdovod

Autószerviz értékelése: 4.6

MAZDOVOD

A rangsor ötödik helyét a Mazda márka összes modelljét szervizelő és javító szervizközpont foglalja el. A nagy pontosságú diagnosztikai berendezések minden hibát azonosítanak, és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül megoldják azokat. Az elvégzett munka minőségét a központ ügyfelei is megerősítik, akik állandóvá tették az együttműködést a Mazdovoddal.

A boltban mindig vannak eredeti alkatrészek és azok megfelelői nagyon kedvező áron. A hiányzó alkatrészek, ha szükséges, gyorsan a raktárba szállíthatók. A központ komplex karbantartást és javítást végez. Ezek közé tartozik az összes fogyóanyag cseréje, a belső rendszerek diagnosztikája, a kerékbeállítás, az asztalos- és karosszéria munkák, a légkondicionáló feltöltése. Saját automata autómosónk van. A tulajdonosok nyomon követhetik a teljes folyamatot, ha kívánják.

“Az autós központ által képviselt Mazda Club Service rendszeres találkozókat és közös látogatásokat tart a japán márka rajongói számára. A kommunikáció során a hasonló gondolkodású emberek megosztják egymással a javítási titkokat, megvitatják az autóval kapcsolatos összes aggályt. A szolgáltatás naponta, ünnepnapok és hétvégék nélkül is elérhető, ami határozottan előnyös az ügyfelek számára. További kérdés esetén hívja ingyenes telefonszámunkat 8800222 60 64.

Mitsubishi Motors Club

Autószerviz értékelése: 4.5

Mitsubishi Motors Club

Mitsubishi autószerviz – értékelésünk hatodik helyén. Két fióktelepe van, amelyek kényelmesen megközelíthetőek. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező, tapasztalt munkatársaink garantálják a magas szintű szolgáltatást. Mindig több ezer fogyó- és pótalkatrész van raktáron, és nem csak a Mitsubishi, hanem más japán márkákhoz is. az eredeti pótalkatrészek az árlistában szerepelnek. Szükség esetén ezeket olcsóbb analóg egységekkel lehet helyettesíteni.

A szervizben még a nagyon bonyolult problémákat is meg lehet javítani. Évek óta több mint 300 ezer járművet szervizelnek itt. A tulajdonosok jelen lehetnek a teljes folyamat során. Megfelelő árak, átláthatóság. A javítás előtt elszámolt összeg a javítás után nem változik. A szolgáltatás ütemezése nagyon kényelmes. A sürgős megrendelések esetében az alkalmazottak késnek, amíg a kárt ki nem javítják.

A visszajelzések különösen kiemelték a hűségprogramot, amely lehetőséget ad arra, hogy jelentős kedvezményekkel szolgálják ki Önt. Minden hónapban új promóciókat dolgozunk ki, amelyek nem csak a hűséges ügyfelek számára érdekesek. Az első felhasználók jelentősen csökkenthetik a javítási és karbantartási költségeket. Műszaki osztály Telefon: +7495790 72 74.

Vit America

A benzinkút értékelése: 4.4

Vit America

A hetedik helyet a minősítésben az amerikai Chevrolet, Dodge, Chrysler és Ford autókra szakosodott autószerviz kapja. A teljes körű szolgáltatások közé tartozik a karosszéria-, sebességváltó- és motorjavítás, gumiszerelés, festés, pótalkatrész-értékesítés, tuning. A szakképzett és hozzáértő személyzet minden problémát időben megold. megfizethető árak. A törzsvásárlók kedvezményes szolgáltatási programot kapnak. A diagnosztikát modern berendezésekkel végzik.

A pótalkatrészek és fogyóeszközök széles választéka áll rendelkezésre, hogy a megjavított autó nagyon gyorsan visszakerüljön a tulajdonoshoz. A hiányzó alkatrészeket 7-10 napon belül megrendeljük és kiszállítjuk. Ha a meghibásodás oka ismert, előzetes számítás végezhető egy online kalkulátor segítségével.

Az ügyfelek megjegyezték, hogy az autószolgálat bármilyen, még a legbonyolultabb munkát is nagyon minőségileg teszi. A személyzet részletesen megvitatja az összes folyamatot, és a hangoztatott költség nem változik magasabbra. Minden válaszadó megjegyezte, hogy az amerikai autókat kiszolgáló kevés vállalat közül a “Vit America” minden tekintetben az élen jár. Bármilyen kérdést feltehet az igazgatónak online vagy telefonon: 8495782 33 59.

Yauza Motors

Az autószerviz értékelése: 4.3

Yauza Motors

A nyolcadik helyen a Moszkva különböző kerületeiben 5 fiókkal rendelkező autószervizközpont áll. A nagy pontosságú berendezések és a több mint 15 éves munkatapasztalattal rendelkező szakemberek lehetővé teszik a meghibásodás okának feltárását és mielőbbi megszüntetését. A vállalat több mint 45 hazai és importált márkát szolgál ki. 123 ezer hűséges ügyféllel büszkélkedhet, akik hosszú idő óta ezt választják.

Saját alkatrészraktárunk garantálja a gyors javítást. Eredeti és analóg alkatrészek elérhetőek elfogadható áron. 24 hónap garanciát adunk minden alkatrészünkre, valamint a kivitelezésre. A jármű készenléti állapotát az ügyvezetőnél telefonon vagy a honlapon található jelentkezési űrlapon keresztül ellenőrizheti. A vállalat bónuszprogramot kínál. A munkáért pontokkal lehet fizetni. Egy mobilalkalmazáson keresztül minden résztvevő hasznos információkat kap.

A visszajelzések szerint a központ a legpontosabb diagnosztikát kínálja a modern berendezéseknek köszönhetően. A különböző autómárkák kiszolgálása terén 13 év alatt jelentős tapasztalatot szereztek, amelyet sikeresen alkalmaznak a gyakorlatban. Javítási időpont egyeztetése a következő telefonszámon: +7495640 20 94.

Cayservice

Atm szolgáltatás értékelése: 4.2

Cayservice

Rangsorunkban a kilencedik helyet a teljes Porsche autógyár foglalja el. Itt bármilyen kérdésben hozzáértő tanácsot kaphat az illetékes munkatársaktól. A berendezések feltárják a meghibásodások okait, és ezt követően megkezdődhet a tervezett vagy sürgősségi javítás. A vezetők írásban készítenek becslést. Amennyiben a folyamat során bármilyen probléma merülne fel, az ügyfelet azonnal tájékoztatjuk a magasabb összegről, és a javítás folytatásáról szóló megállapodás után.

A vállalat kiváló minőségű fogyóeszközöket és pótalkatrészeket használ. Ez lehet eredeti és analóg is, de nem rosszabb, mint a márkás termékek. A Központ 100%-os alkatrész- és munkagaranciát vállal, és fél év (vagy 7500 km) garanciát ad szakembereink munkájára. Egy adott jármű teljes előzményeit a számítógép tárolja. Ezért vezetőink egy pillantással láthatják, hogy mikor történt az utolsó olajcsere, vagy milyen tanácsokat kapott az ügyfél.

Az autótulajdonosok szerint a szolgáltatásnak nagyon kényelmes váróterme van, ahol kávét vagy teát ihatnak, magazinokat olvashatnak és ingyenes internetet használhatnak. Ha kívánják, személyesen is megfigyelhetik és ellenőrizhetik a munkát. A Cayservice kényelmes helyen található, nem messze a Kaluzhskaya metróállomástól. Telefonos kapcsolattartás az igazgatóval: +7495542 88 44.

TF-Motors

Atm szolgáltatás értékelése: 4.1

TF-Motors

Ha BMW, Audi, Mercedes, Bentley vagy Porsche tulajdonosa, akkor a TF-Motors a megfelelő szerviz az Ön számára. Rangsorunkban a tizedik helyen áll. A Techcentre maximális szolgáltatást nyújt, beleértve a diagnosztikát, a karosszéria és a belső rendszerek javítását, a szervizelést és a karbantartást. A pótalkatrészek nagy raktára lehetővé teszi a munkálatok idejének csökkentését. Kiegészítő megrendelés esetén az alkatrészek több mint 50 megbízható beszállítótól gyorsan rendelkezésre állnak.

A helyszín kétségtelen előny. A főváros központjában található, a Park Kulturi metróállomás közelében, a Garden Ring közelében. Az ügyfél az autót Moszkva bármely pontján hagyhatja, és az összes szolgáltatás elvégzése után visszaviheti. A pótalkatrészek és szolgáltatások árai elfogadhatóak. A törzsvásárlók kedvezményekben részesülnek. A vállalati ügyfelek speciális programot használhatnak, amely nem készpénzben történő fizetést biztosít az elvégzett munkáért.

Minden visszajelzés pozitív az autóközponttal kapcsolatban. A vállalat teljesíti valamennyi szerződéses kötelezettségét. Az árat a munka megkezdése előtt rögzítik, és semmilyen okból nem emelkedhet. Az elérhetőségi telefonszám: 8499136 73 33.

Mirrena
  t

Szolgáltatás értékelése: 4.0

 Mirrena<ul></div><p>t ” src=”/wp-content/uploads/2023/03/43916666197191-3520.jpg” height=”104″ title=” Mirrena</p><ul>t “></p><p>Az értékelés tizenegyedik helyezettje a Renault Car Service. Közel húsz éve javít bármilyen összetettségű autót, és a francia autómárka több ezer autórajongójának megbízható partnerévé vált. A szakemberek közül sokan dolgoztak hivatalos márkakereskedésekben, így pontosan ismerik az összes műszaki dokumentációt, és gyorsan elhárítják az összes hibát. Karosszériajavítás, -festés és -fényezés, motorjavítás, fékrendszer-javítás, sebességváltó- és kuplungjavítás, valamint fogyóanyagcsere.</p><p>Mindig raktáron eredeti pótalkatrészek és minőségi analógok meghosszabbított ára. Az elfogadható árak egyre több ügyfelet vonzanak. A vállalat folyamatosan fejleszt promóciókat és érdekes bónuszprogramokat kínál. A klubkártya lehetőséget ad arra, hogy bizonyos szolgáltatásokat 10%-os kedvezménnyel vehessen igénybe. A javítás időtartamát azonnal egyeztetik, a határidőket nem szegik meg, minden munkát időben befejeznek.</p><p>Az ajánlások szerint a központ szakszerűen diagnosztizálja és javítja a különböző évjáratú autók problémáit, beleértve a nagy futásteljesítményűeket is. Kényelmes helyen található, mindössze néhány percre a metróállomástól. Kérjen tanácsot vagy kérjen időpontot a javításra a következő telefonszámon: +7495772 51 41.</p><h3>Lord Rover</h3><p>Autószerviz minősítés: 3.9</p><div style=Lord Rover

A következő, tizenkettedik helyen a műszaki központ áll, ahol hozzáértő szakemberek végzik a Land Rover járművek javítását és rutinszerű karbantartását. Az eredeti alkatrészeket közvetlenül Angliából szállítják, elkerülve a közvetítőket, így az árak igen vonzóak. Az állandóan frissített készlet lehetővé teszi a javítások időtartamának csökkentését.

A modern számítógépes berendezések nemcsak a meglévő hiba azonosításában segítenek, hanem az új probléma megelőzésében is. A központ klasszikus modellekre és újonnan gyártott modellekre egyaránt specializálódott. Súlyos balesetek után karbantartást és javítást biztosít. Vannak tanúsított szakemberek a szervizben, akik számára még a nagyon bonyolult hiba sem jelent problémát. Mindannyian nagy tapasztalattal rendelkeznek ezzel a bizonyos autómárkával kapcsolatban.

A várótermet a maximális kényelem érdekében alakították ki. Reggel 8 és este 9 óra között az ügyfelek lemoshatják autójukat. Sokan említették a legmagasabb szintű szolgáltatást, a rövid határidőket, a csapat professzionalizmusát és a hivatalos márkakereskedések árlistájához képest alacsony árakat. Autószerviz telefonszáma: 8495798 17 39.

Techcenter Legion Motors

Értékelés: 3.8

Techcenter Legion Motors

A Legion Motors műszaki központját a helyszín és a kényelmes nyitvatartási idő – ünnepnapok és hétvégék nélkül – sok más hasonló szolgáltatástól megkülönbözteti. A tizenharmadik helyen áll. Több mint 40 autómárkát fogad el javításra és karbantartásra. Ezek közé tartozik az Acura, Land Rover, Audi, Volvo, BMW, Toyota, Hyundai, Porsche, Peugeot, Lexus, Cadillac, Jaguar, Chery, Suzuki, Chevrolet, Skoda, Chrysler, Volkswagen, Citroen, Daewoo, Saab, Dodge, Fiat, Nissan, Ford, Opel, Rena..

  t, Great Wall, Subaru, Honda, Hummer, Mazda, Alfa Romeo, Infiniti, Mercedes-Benz, Jeep, SsangYong, Kia, SEAT, Mini, Mitsubishi, Mercedes-Benz, SsangYong, Kia, SEAT, Mini, Mitsubishi.

  A kiváló minőségű berendezések megfelelnek a gyártók követelményeinek. Az alkalmazottak sokéves tapasztalattal rendelkeznek a különböző márkájú járművek javításában. A diagnózis után az ügyfél megvitatja a munka és a költségek szakaszait. A megállapodás után az egész folyamat pontosan a megbeszélt idő alatt zajlik le. Eredeti pótalkatrészek, valamint olcsó, analóg pótalkatrészek raktáron vannak.

  Az autótulajdonosok a legmagasabb értékelést adták a szolgáltatásnak. Sokan közülük már évek óta együttműködnek a céggel, és ajánlják barátaiknak és ismerőseiknek. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért kérjük, hívja a +7495 740-21-40-es telefonszámot.

  Italklub

  Szolgáltatás minősítése: 3.7

  Italclub

  Az értékelésünk tizennegyedik helyét az olasz Fiat, Lancia, Alfa Romeo márkákra specializálódott autógondozó központ kapta. Ezenkívül a Honda, Yamaha és Kawasaki motorkerékpárok tulajdonosai is igénybe vehetik a magas színvonalú szervizelést és javítást. A személyzet tagjai tapasztalataik és tudásuk megerősítése érdekében tanúsítvánnyal rendelkeznek. Nagy pontosságú diagnosztikai berendezések a hibák okának pontos megállapításához. A szolgáltatás bonyolult esetekben is igénybe vehető.

  Az internetes tájékoztatás a vállalat hivatalos honlapján keresztül történik. Itt megtudhatja a rendelés állapotát, az autó belső rendszereinek beállítását, és azt, hogy milyen ajánlásokat adnak az autó élettartamának meghosszabbítására. 24 órás vontatóautó áll rendelkezésre az Ön kényelme érdekében. Ez az ingyenes szolgáltatás az Italclubnál legalább 20 000 rubelért történő javítás függvényében vehető igénybe.

  Az olasz autók tulajdonosai pozitív visszajelzést hagynak a szolgáltatásról. Megjegyzik, hogy a pótalkatrészek széles választéka megfizethető áron mindig rendelkezésre áll, ami lehetővé teszi, hogy ne várjanak a megrendelt alkatrészekre, és azonnal megkezdjék a javítást. Sokan észrevették az újonnan megjelent VIP-szolgáltatásokat: a squibok helyreállítását, a chip-tuningot, az autórádiók dekódolását és sok más dolgot. Kapcsolattartó telefonszáma: +7495978 53 55.

  Francemir

  Szolgáltatás minősítése: 3.6

  FRANCEMIR

  Francemir – a tizenötödik helyen az értékelésünkben. A szolgáltatás Peugeot, Renault, Citroen gépkocsikat szervizel. Fel van szerelve a legmodernebb berendezésekkel, amelyek lehetővé teszik a probléma pontos diagnosztizálását. A tapasztalt személyzet sikeresen megoldotta még a nagyon bonyolult és súlyos autós problémákat is. A szerviz vállalja a szükséges pótalkatrészek szállítását. Az ügyfél megvásárolhatja a PEUGEOT, CITROEN, RENA bontásból származó új eredeti és használt alkatrészeket egyaránt

   T alacsony áron.

   A vállalat vállalja a hibaelhárítást bármilyen modellű, bármilyen típusú motorral, gyártási évvel és műszaki állapottal rendelkező autó esetében. A nyitvatartási idő és az összeg nem nő a javítási időszak alatt. Készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni. Mindenki feltehet bármilyen kérdést egy speciális fórumon, és a munkatársak válaszolnak rájuk.

   Sok autótulajdonos választotta ezt a szolgáltatást, amely garantálja a minőségi szolgáltatást túlszámlázás nélkül. Megjegyzik a csapat professzionalizmusát, a hatékonyságot, a szolgáltatások és alkatrészek alacsony árait, valamint a lehetőséget, hogy online kommunikáljanak a munkatársakkal. A szerelőmester telefonszáma: 8966555 8777.

   RTP Auto

   Szolgáltatás minősítése: 3.5

   RTP Auto

   A tizenhatodik helyen áll a szolgáltatás, amely nagyon népszerűvé vált a japán, koreai, német és francia autómárkák tulajdonosai körében. Ez az a hely, ahová mind a tervezett ellenőrzések, mind a komolyabb károkat követő javítások miatt fordulni kell. A szolgáltatások közé tartozik a lakatos- és karosszériajavítás, diagnosztika, gumiabroncsszerelés és autóvillamosság. A sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek nemcsak a problémák megoldásában segítenek, hanem a jövőben is megelőzik azokat. Ha betartja az összes ajánlást, autója hosszabb ideig megmarad.

   Mindenféle modern felszereléssel felszerelt szerviz mindenféle munkához. Az eredeti és analóg pótalkatrészek elérhetősége jelentősen csökkenti a javítási időt. Az áruk nagyon vonzó, lehetővé téve a költségmegtakarítást. A vállalat folyamatosan fejleszti a promóciós programokat, amelyekről a hivatalos weboldalon tájékozódhat.

   A vélemények szerint a központ minden típusú munkát minőségileg és időben végez. Az árak nincsenek felfújva, nem létező hibákat nem észlelnek. A diagnosztika után mindent elmagyaráznak, az autó tulajdonosának költségvetésének megfelelően választják ki a pótalkatrészeket. Sok első alkalommal vásárlóból törzsvásárló lesz. Az ügyvezető kapcsolattartó telefonszáma: +7495162 63 22.

   GAG Auto

   Autószerviz értékelése: 3.4

   GAG AUTO

   A tizenhetedik helyen álló szolgáltatás univerzális, és minden hazai és importált járművet kiszolgál. Több fiókkal rendelkezik, és már régóta népszerű a moszkvaiak körében, akik magas színvonalú munkát és megfizethető árakat választanak. A törzsvásárlókat soron kívül szolgálják ki. Ezek között nemcsak magánszemélyek, hanem saját flottával rendelkező nagyvállalati ügyfelek is vannak. A vállalat 10 éve működik, és sok alkalmazottnak több tapasztalata van.

   A minőségi és nagy pontosságú drága berendezéseknek köszönhetően a szervizben még a rejtett hibák is feltárulnak. A munka előtti fix ár ezt követően nem emelkedik, változatlan marad. Mindig van raktáron eredeti és analóg alkatrész és fogyóeszköz. Ha az alkatrészeket a GAG Autónál vásárolja, a kedvezmény 15%. A várakozás ideje alatt az ügyfélnek ingyenes teát vagy kávét biztosítanak egy hangulatos szobában.

   A tulajdonosok megemlítik a Moszkva különböző területein való elhelyezkedést, a kényelmes közúti megközelíthetőséget, a kedvező szerviz- és alkatrészárakat, amelyek az akciós időszakban még vonzóbbá válnak, a pótdíjak és rejtett díjak nélküli munkát. További információért kérjük, látogasson el a weboldalra, vagy hívja a 8495540 49 54 telefonszámot.

   ADS Autodar szolgáltatás

   Szolgáltatás minősítése: 3.3

   Autodar szolgáltatás

   A rangsor tizennyolcadik helyét egy olyan szolgáltatás foglalja el, amely bármilyen márkájú autóval dolgozik. Hatalmas gyártóüzemek, amelyek a számítógépes diagnosztikától a baleseti helyreállításig mindent lehetővé tesznek, miközben egyidejűleg több tucat járművet fogadnak be. A berendezések a legmagasabb szintűek, így a problémák felderítése nem tart sokáig.

   Saját alkatrészboltunkban hozzáértő tanácsadók dolgoznak, akik segítenek megtalálni a megfelelő alkatrészt. A költségvetéstől függően új, eredeti vagy hasonló alkatrészek, valamint használt alkatrészek is kaphatók kedvezményes áron. A helyszínen előre megtudhatja a szolgáltatás és a tartozékok költségeit. Ha az árban a munka megkezdése előtt megállapodtunk, az nem emelkedik, hanem fix marad.

   Az időszakosan végzett különleges ajánlatok lehetővé teszik a szolgáltatások megtakarítását. És ez elég jelentős, 25%-os, néha akár 50%-os kedvezmény is lehet. A tulajdonosok kiválónak értékelték az alkalmazottak képzettségét, a határidők betartását, a pótalkatrészek azonnali beszerzésének lehetőségét és a javítás azonnali megkezdését. Nincsenek jelentős állítások. Időpontot a +7495787 01 29-es telefonszámon lehet foglalni.

   OPELSERVICE

   Autószerviz minősítés: 3.2

   OPELSERVICE

   A tizenkilencedik helyet az a cég kapta, amely 19 éve működik, és ez idő alatt több ezer tulajdonosnak segített autója karbantartásában és javításában. A következő márkákra specializálódott: Opel, Cadillac, Chevrolet, Hummer. Minden munkát az Ön kereskedőjének berendezésén végeznek el. A számítógépes diagnosztika eredeti szoftverrel történik. A hosszú tapasztalattal rendelkező szakemberek rendszeresen fejlesztik képességeiket a technikai képzéseken.

   A szolgáltatások köre meglehetősen széles. Itt szaktanácsadást, karbantartást és bármilyen típusú javítást kaphat anélkül, hogy más szervizekbe kellene mennie. A raktárban a pótalkatrészek nagy nómenklatúrája található. A központ 1 év garanciát vállal az eredeti pótalkatrészekre és 6 hónap garanciát az elvégzett javítási munkákra.

   A teljes árlista egy weboldalon kerül elhelyezésre. Ott tájékozódhat az aktuális akciókról is, és jelentősen csökkentheti a javítási költségeket. Az ügyfelek különösen hangsúlyozták, hogy a vállalat nem talál ki nem létező problémákat, csak a valós problémákat oldja meg, mindenféle további díj és kiegészítő szolgáltatás nélkül. A munka és a pótalkatrészek árai nagyon vonzóak. Mindez sokakat arra ösztönzött, hogy rendszeres ügyfelei legyenek a szolgáltatásnak. Elérhetőség: +7495162 62 85.

   AutoHall

   Auto Service Értékelés: 3.1

   AutoHall

   Egy másik megbízható cég 11 éves tapasztalattal egészíti ki értékelésünket. Az engedélyezési rendszerrel rendelkező, biztonságos területen található, és teljes körű szolgáltatásokat nyújt megfizethető áron. A személyzet szakmai színvonala és a modern felszereltség lehetővé teszi a gyors reagálást a kérésekre és a bonyolult problémák megoldását. A vállalat közvetlenül együttműködik a főbb alkatrész-beszállítókkal, amelyek közül sok mindig raktáron van.

   A karbantartás során minden autómárkát elfogadnak. A javításokat a gyártóüzem eljárásainak megfelelően végzik el. Minden szolgáltatás garanciális. A kár felbecsülése a szervizközpont felkeresése nélkül is lehetséges. A szakemberek a kép beküldése után tájékoztatják Önt a munka áráról és ütemezéséről. Az ügyfelek kihasználhatják a promóciós programok előnyeit, és jelentős kedvezményt kaphatnak.

   A különböző autómárkák tulajdonosai értékelik a minőséget és a gyorsaságot, a helyszínt, a biztonsági kamerák jelenlétét a parkolóban. Pótalkatrészek kedvezményes áron kaphatók. Sokan megjegyezték, hogy a határidők nem emelkednek, a munka a szerződésnek megfelelően időben elkészül. Konzultációra a weboldalon vagy a 8495015 04 19-es telefonszámon lehet időpontot foglalni.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: