Top 5 Használtruha üzletek Rostov-on-Don-ban

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Az alábbi anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóul. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A használtcikk-üzletek egyre népszerűbbek. Ez annak köszönhető, hogy alacsony áron vásárolhat minőségi, sőt néha új márkás terméket. Áttekintettük Rosztov-na-Don legnépszerűbb használtcikk-üzleteit és azok jellemzőit.

A legjobb használtruha üzletek Rostov-on-Donban

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb használtruha üzletek Rostov-on-Donban 1 MEGA-HAND 5.0
2 ZigZag Sok szerencsét 4.9
3 Second hand Planet 4.8
4 Eurotex 4.7
5 Loft 4.6

MEGA-HAND

Értékelés: 5.0

MEGA-HAND

A MEGA-HAND a város egyik legjobb használtcikk-üzletének számít. A magas minősítés azonban indokolt. Tényleg választhatsz valamit az ízlésednek és méretednek megfelelően: pólók, szoknyák, ingek, nadrágok, babaruhák, cipők és még sok más. Az összes elem rendezetten egymásra van rakva a méretjelzéssel, így könnyen navigálhat, és nem kell túl sok időt töltenie a kereséssel. Sok látogató megjegyzi a dolgok jó értékét és a magas árengedményeket. Tehát az ár az áru megérkezése után egy héten belül akár 90% -kal csökken, ami lehetővé teszi, hogy egy alku vásárlást tegyen.

Vannak azonban hátrányai is. A boltban nem gyakran találsz márkás dolgokat, és azonnal el is fogynak. Ezt a szempontot azonban könnyen ellensúlyozzák az udvarias eladók és a tágas, sok öltözővel rendelkező létesítmények. A MEGA-HAND a Bolshaya Sadovaya utca 103-ban, a Solnyshko bevásárlóközpont 3. emeletén található.

ZigZag szerencse

Értékelés: 4.9

ZigZag szerencse

Még egy rosztovi üzlet, amely a ruhák széles választékával kedveskedik az ügyfeleknek. A polcokon a látogatók népszerű európai márkák termékeit láthatják. Sok közülük vadonatúj, amit a címkék megléte is bizonyít. A ZigZag Luck hetente egyszer frissíti választékát. Mindez lehetővé teszi, hogy igazán jó minőségű és gyönyörű modelleket találjon megfizethető áron. A dolgok ára alacsony. A maximális kedvezmény akár 60% is lehet, de még e nélkül is elég kedvezőek az árak.

Olvasson tovább  8 legjobb ingatlanügynökségek Jekatyerinburg városában

Vannak azonban hátrányai is. Például nincs méret szerinti elkülönítés a boltban, ami megnehezíti a megfelelő dolog megtalálását. Ezt a hátrányt bőven ellensúlyozzák a tágas öltözők és a segítőkész eladói személyzet. A Second hand a Tekucheva utca 224. szám alatt található.

Planet Second Hand

Értékelés: 4.8

Planet Second Hand

Rostov-on-Donban öt üzletlánc működik “Planet Second Hand”, ahol különböző dolgokat vásárolhat, beleértve nemcsak a ruházatot, hanem a cipőket és a tartozékokat is megfizethető áron. Néha még márkás árut is láthat a polcokon, de ez elég ritkán fordul elő. Ezeket a dolgokat egy speciális “exkluzív” osztályon határozzák meg, ahol gyorsan eladásra kerülnek.

Az üzletben a ruhák választéka nem a legnagyobb, mivel a választékot négyhetente frissítik. Gyakran azonban a polcok tele vannak címkékkel ellátott árucikkekkel, amelyek azt jelzik, hogy vadonatúj… Az összes elemet szépen kategóriákba és színekbe sorolták, így könnyebb eligazodni. Az alacsony árak a használtcikk-üzletekben is megfigyelhetőek, az árak idővel akár 50 százalékkal is csökkenhetnek.

Rostov-on-Donban a “Planet Second Hand” a következő helyeken található: Bolshaya Sadovaya Street, 91; Soborny pereulok, 73; Voroshilovsky Prospekt, 50; Selmash Prospect, 94; Moskovskaya Street, 55A.

Eurotex

Értékelés: 4.7

Eurotex

Egy üzletlánc, amely nagyon népszerű Rosztov-on-Donban. A fiókok gyakorlatilag a város minden kerületében megtalálhatók, így könnyen megközelíthetők. A használtcikk-bolt népszerűsége azonban az áruk magas minőségének is köszönhető, amelyet a személyzet által nyújtott jó szolgáltatás is megerősít.

Az Evrotexnél a ruhák választéka meglehetősen nagy, és gyakran találsz új ruhákat címkével. Néhány vásárló azonban arra panaszkodott, hogy sok termék túlárazott. Valójában a ruházat ára a súlyon alapul, ami lehetővé teszi, hogy megfizethető vásárlást végezzen.

Az “Euroteks” a következő helyeken található: Szpartakovszkaja utca 26/61 (2. emelet); Szobornij utca 73; Izvilistaja utca 13; Prospekt 40-letija Pobedy, 292; Moszkovszkaja utca 55; Volkova utca 5, Szevernij mikrokörzet (földszint); Sziversa sugárút 1; Stacska sugárút 225; Stacska sugárút 27A (1. emelet).

Olvasson tovább  5 heti ételszállítás Novoszibirszkben

Padlás

Értékelés: 4.6

loft

A “The Attic” nem csak árul, hanem elfogadja a nem kívánt tárgyakat is, amelyekért készpénzes jutalmat ad (kb. 300 rubel). A választék elég széles. A polcokon nemcsak ruhák, kiegészítők, lábbelik, hanem könyvek, edények és néha még bútorok is találhatók. Nagy előnye, hogy az üzletben gyakran divatos márkás termékeket lehet olcsón megvásárolni. A használt kéz gyakran szervez akciókat, például az egyiküknél a vevő egy egész csomagot vásárolhat egy kis árért. oktatás 1 A második kéz gyakran szervez akciókat, például az egyiküknél a vevő egy egész csomagot vásárolhat egy kis árért.

Vannak azonban hátrányai is. Az üzlet nem a legkényelmesebb helyen van, ami megnehezíti a megközelítését. És mivel nincs rendezve, érdemes egy kicsit több időt tölteni azzal, hogy megkeresse, amit szeretne. Az üzlet a Budennovszkij sugárút 97. szám alatt található.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: