Top 5 szolgáltató itt: Samara

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A nagy sebességű internet és a minőségi televíziózás érdekében fontos, hogy ne válasszon rossz szolgáltatót. Szamarában több népszerű vállalat működik, amelyek szolgáltatásokat nyújtanak az előfizetőknek. A vásárlói visszajelzések alapján a felülvizsgálatunkban beszélünk róluk.

A Samara szolgáltatók értékelése

Jelölés hely termék neve értékelés
Top 5 szolgáltató itt: Samara 1 Beeline 5.0
2 SamaraLan 4.9
3 Kraft-S 4.8
4 SamaraSvyazInform 4.7
5 MV-Samara 4.6

Beeline

Értékelés: 5.0

Beeline

A Beeline legfontosabb előnyei – stabilitás, technológia és gyors adatátvitel. A vállalat olyan átfogó szolgáltatásokat kínál, amelyeket a legtöbb ember megengedhet magának. Az előfizetők otthoni internet-, TV- vagy mobiltelefon-szolgáltatást állíthatnak be. A szakértő ingyen távozik. Gyorsan felállítja a berendezést, lefuttatja a kábelt…

Fizessen a szolgáltatásokért jutalék nélkül. Népszerű tarifa Bombic lehetővé teszi, hogy csatlakozzon az internethez 100 Mbit/másodperc sebességgel csak 350 rubel havonta. A korlátozott költségvetésű előfizetők megvásárolhatják az “Otthon 300 rubelért” tarifát. Wi-Fi routert az értékesítési irodában kell megvásárolni. Részletekben is megvásárolható. 2,5 évig havonta 150 rubelt kell fizetnie. Gyakorlatilag nincs probléma az internettel. A véleményekből ítélve a szerelők késedelem nélkül érkeznek. Nincs panasz a munkájukra. Telefon Szamarában: 8800-700-0611.

SamaraLan

Értékelés: 4.9

SamaraLan

Úgy véljük, hogy a SamaraLan cég az egyik legjobb szolgáltató Szamarában. Internet- és TV-csatlakozási szolgáltatásokat nyújt a város bármely területén. A cég tematikus promóciókat és kedvező csatlakozási feltételeket kínál. Ha standard csomagot vásárol, rengeteg TV-csatornára számíthat. Az előfizetők 100 Mbit/másodperc sebességű internet-hozzáféréssel rendelkeznek. Nincs csatlakozási díj.

A vállalat szakemberei aktívan kommunikálnak a felhasználókkal a közösségi hálózatokban, és rendszeresen felajánlják, hogy előnyös tarifákhoz kapcsolódnak. A technikai támogatás éjjel-nappal kellemes. Bérelhet routert részletekben hat hónapra vagy egy évre. A szolgáltató fő előnyei – széles szolgáltatásválaszték, fix ár. Vannak információk ritka internetes hibákról. Az előfizetők arról számolnak be, hogy az állítólagos sebesség megegyezik a tényleges sebességgel, és azt tanácsolják, hogy vegyenek egy drága routert, amellyel nem lesz probléma. Telefonszám Szamarában: 7846-212-0110.

Olvasson tovább  Top 10 online hangszerbolt

Kraft-C

Értékelés: 4.8

Kraft-S

A Kraft-S 1998 óta működik a piacon. A cég az első, hogy telepíteni Samara digitális berendezések, amely támogatja a nagy sebességű protokollok. Több mint 25 ezer ember veszi igénybe a vállalat szolgáltatásait. Mára több mint 100 erődítményt építettek ki, irodai és házi hálózatokat hoztak létre internet-hozzáféréssel. Az ügyfél a szerződés megkötése után saját postafiókot és lehetőséget kap a WEB-oldalak elhelyezésére. A legtöbb szolgáltatás előre fizetés nélkül vehető igénybe.

A visszajelzések szerint az előfizetők mindennel elégedettek, kivéve a szolgáltatások árait. A költségek itt magasabbak más cégekhez képest. A korlátlan idejű és forgalmú tarifa 1 720 rubelbe kerül. Alkalmas olyan magánszemélyek és jogi személyek számára, akik betárcsázós hozzáférést használnak. Telefonszám Szamarában: 846-2-427-427.

SamaraSvyazInform

Értékelés: 4.7

SamaraSvyazInform

Minőségi kommunikáció megfizethető áron kínál SamaraSvyazInform. A vállalat 1991-ben kezdte meg működését, és a város egyik első szolgáltatója lett. A vállalat egyszeri és csomagolt internet-, telefon- és televíziós csomagokat kínál. Ha egyszerre három irányba kell csatlakozni, akkor csak 650 rubelt kell fizetni havonta. Az előfizető hozzáférhet több mint 150 csatornához, 50 Mbit/másodperc adatátviteli sebességhez és korlátlan hívásokhoz a szamarai régióban.

A SamaraSvyazInform előnyei közé tartozik a modern IT-technológiák használata, az éjjel-nappali előfizetői támogatás, a szolgáltatás megfelelő minősége. Az első nap előtt fel kell töltenie egyenlegét, mivel minden szolgáltatás előre fizetett alapon történik. Lehetőség van arra, hogy egy személyes irodában, a szolgáltató webhelyén készítsék el. A vállalatról szóló vélemények ellentmondásosak. Egyes előfizetők nem elégedettek a kommunikáció minőségével. A legtöbb felhasználó azonban úgy véli, hogy a SamaraSvyazInform nem rosszabb, mint az olyan szolgáltatók, mint például a Rostelecom. Telefon Szamarában: 7846-241-4141.

MV-Samara

Értékelés: 4.6

MV-Samara

Kedvező egyedi ajánlatok találhatók az MV-Samara szolgáltatónál. A vállalat fő előnye a kapcsolat sebessége. A kábelt a felhordás után azonnal felszerelik és bekábelezik. A csatlakozásért nem kell fizetni. A tarifák árai a vállalat alapítása óta nem változtak. Az internet sebessége 30-100 Mbit/másodperc között változik, és a kiválasztott tarifától függ.

Olvasson tovább  15 A legjobb ételkiszállítási szolgáltatások Moszkvában

A szociális csomag ára mindössze 80 rubel havonta (2 Mbit/másodperc). Ígért fizetési lehetőség és a szolgáltatás egy időre történő felfüggesztésének lehetősége. Az ügyfelek azt mondják, hogy időszakosan internetkimaradásokat tapasztalnak. A szakemberek általában figyelmeztetik az előfizetőket a hálózati hibákra, és tájékoztatnak a feltételekről. A város egyes kerületeiben tökéletes minőségű televíziós és internetes munka figyelhető meg. Telefon Szamarában: 7846-230-0023.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: