Top 5 zálogházak Szentpéterváron

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

Első pillantásra a dolgok zálogházban történő átadása és a pénz megszerzése nagyon egyszerű. De sok buktató van. Annak érdekében, hogy ne veszítsünk pénzt és ékszereket, érdemes előre tájékozódni a szalonról.

Elkészítettük a legjobb szentpétervári zálogházak értékelését. Reméljük, hogy segít a választásban.

A legjobb zálogházak Szentpéterváron

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb zálogházak Szentpéterváron 1 Első Arany Szalon 5.0
2 Oroszország aranya 4.9
3 Omega 4.8
4 Bizalom 4.7
5 Zálogház 585 4.6

Az első Arany Szalon

Értékelés: 5.0

Első Arany Szalon

A vezetője egy minősítés lett zálogház az első Arany. A szalon felvásárolja az ezüstöt, aranyat, régiségeket, drágaköveket, ikonokat. Ha a termék kiváló állapotban van, a vásárló maximális értékelésre számíthat. Ami a régiségeket illeti, az értéke a dolog sértetlenségétől, eredetétől, a felújított nyomok jelenlététől függ.

Nagykereskedelmi aranyművesek különleges feltételeket kínálnak. Ha kitölti az oldalon található űrlapot, menedzserünk online értékbecslést készít. Szükség esetén a szakembert otthon is fel lehet keresni. A “First Golden” garantálja a tranzakciók anonimitását és teljes biztonságát.

1g 585 arany ára 2550-2750 rubel. A dollár árfolyamától függően változik. A 750 és 999 fémjelzésű tárgyak drágábbak. Minden eladott ékszer újraolvasztásra kerül. Ezért az értékelés a termék és a minta súlyától függ, nem pedig a karcolások számától. Cím: Szentpétervár, ul. Titanova, 7. Munkarend: 11-00-tól 20-00-ig.

Oroszország aranya

Értékelés: 4.9

Oroszország aranya

A szentpétervári “Gold of Russia” zálogház ingyenes online értékbecslést kínál, és garantálja a javasolt tétel visszavásárlását. Ékszerek fotóit küldheti WhatsApp, Viber segítségével. Hívja fel az értékbecslőt otthon.

A szalon festményeket, aranyat, ezüstöt, platinát, ikonokat, gyémántokat, elit órákat és érméket fogad el. Nemesfémek kölcsönözhetők elfogadható áron. 1g 750 gramm arany ára 4100-4300 rubel között van. Az ékszereket bármilyen formában és mennyiségben elfogadjuk. A szenvedély, a szín, a fém súlya és színe nem számít. A cég felvásárolja a törött tárgyakat és roncsokat, a fogászati aranyat.

Olvasson tovább  7 legjobb szolgáltatás az autófestéshez Moszkvában

A vélemények alapján a “Gold of Russia” zálogház gyakran a legjobb árakat kínálja más szentpétervári cégekkel összehasonlítva. Az ügyfelek a gyors és udvarias kiszolgálásért értékelik a vállalatot. Az üzlet a metróállomás közelében található. Cím: Szentpétervár, Bolshoy pr. .., 35B, lit. . Nyitva tartás: naponta 11-00 és 20-00 között.

Omega

Értékelés: 4.8

Omega

Gyors végrehajtás a kölcsön és a tisztességes feltételek garanciát zálogház “Omega”. Az óvadékban vegyen háztartási és elektronikai készülékeket, régiségeket, arany ékszereket, szőrmebundákat stb. Minden tárgyat teljes biztonságban visszaszolgáltatunk. Ha az ügyfél nem váltja ki a terméket a megadott határidőn belül, akkor az értékesítésre kerül. A pénztárkezelés 5-10 percet vesz igénybe. Az ékszerek értékelése azonnal történik speciális berendezésekkel.

Ha nagy összegre van szüksége, lakást vagy házat is hagyhat letétként. A kölcsön futamideje korlátlanul meghosszabbítható. Elérhető online fizetési funkció. A vállalat biztosítja ügyfelei teljes bizalmasságát

A vélemények alapján az “Omega” dolgait meglehetősen jól értékelik. Az eladásra kínált elektronikus termékek gyakran hibásak. Ezért nem javasoljuk, hogy vásároljon telefonokat vagy más berendezéseket. Cím: Szentpétervár, ul. Utochkina, d. 2. Munkaidő: 09-00 és 20-00 között minden nap.

Doverie

Értékelés: 4.7

Bizalom

A negyedik sorban a minősítés egy szentpétervári “Doverie” zálogház, amely elfogadja a különböző értékes tárgyakat. Nemcsak ékszerek, hanem szőrmék, órák, gyűjtői érmék, technológia és elektronika is biztosítékként szolgálnak. A szalon felvásárolja az arany termékeket, és jó árat kínál értük.

Autó biztosíték áll rendelkezésre. Az autót a kölcsönzés idejére egy parkolóban kell elhelyezni. A járműveket éjjel-nappal őrzik. A gépkocsi piaci értékének legfeljebb 80%-át hagyja jóvá. A társaság feltételei szerint a kölcsön maximális összege 20 millió rubel.

A gyémántok és ezüstök legfeljebb 60 napig havonta 0,2%-os arányban ellenőrizhetők. A pénz 7-10 percen belül a kezében lesz. 1 nap alatt ingatlanfedezetű kölcsönt kaphatsz. Az oldal képes letölteni a dolgok fényképeit és előzetes becslést kapni.

Olvasson tovább  Top 10 online hangszerbolt

Az ügyfelek gyakran szembesülnek az analfabéta értékeléssel. A márkás és exkluzív dolgok személyzet tudja rossz. Vannak információk egyes értékbecslők durva viselkedéséről. Az előnyök közül: gyors kivitelezés, kényelmes elhelyezkedés. Cím: Szentpétervár, ul. 42 Babushkina. Munkaidő: 08-00 és 21-00 között minden nap.

Zálogház 585

Értékelés: 4.6

Zálogház 585

Az utolsó résztvevő fő előnyei a minősítésben – gyors hitelfeldolgozás egy útlevél bemutatásával. A készpénzfelvétel az irodában 10-15 percet vesz igénybe. Pénzt kaphat az arany- és platinaékszerek, háztartási készülékek és elektronikai eszközök értékpapírjaira. Aranyat, érméket, törött tárgyakat fogad el. Az ezüst ékszereket nem fogadják el.

A kölcsön legfeljebb 60 napra szól. A zálogház már mobilalkalmazással is rendelkezik, ami nagyon hasznos a törzsvásárlók számára. Nyugdíjas korúak számára kedvező feltételek (kedvezményes kamatláb és 2 havonta egyszeri fizetés). A vásárlók jogosultak arany ékszereket vásárolni, ha a vásárlás egy részét “régit újért cserélni” igazolással fizetik ki. Minden látogató a hűségprogram tagjává válik.

Vannak vélemények az eladó rossz minőségű ékszerekről. Mielőtt gyűrűt vagy fülbevalót vásárolna az 585-ös zálogházban, érdemes alaposan megvizsgálni őket… Nagyon nehéz lesz visszaküldeni az árut. Cím: Kondratievsky Prospekt, Szentpétervár., 49. Munkaidő: 10-00 és 20-00 között, a hét minden napján.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: