Top 8 szülés előtti klinika Moszkvában

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, sem pedig vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

Az orosz fővárosban számos modern létesítmény található, amelyek megfelelő minőségű orvosi szolgáltatásokat nyújtanak. A nők számára a nőgyógyászati klinikák egyik legfontosabb helye. Moszkvában vannak olyan szervezetek, amelyek ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak, valamint olyan központok, amelyek a pénzeszközök rendelkezésre állásától függően nyújtanak szolgáltatásokat. Mindkettő kiváló terápiás és diagnosztikai lehetőségekkel rendelkezik. Ezekről a betegek visszajelzései alapján fogunk beszélni a felülvizsgálatunkban.

A legjobb moszkvai terhesgondozó klinikák áttekintése

Jelölés hely termék neve értékelés
A legjobb moszkvai terhesgondozó klinikák áttekintése 1 Verte Medical C
 • nic
 • 5.0
  2 7. számú szülészeti klinika 4.9
  3 Poliklinika 157 4.8
  4 Doktor Ozon 4.7
  5 Klinikai Intézet a Regeneratív Orvostudományért 4.6
  6 Hemastos Nemzetközi Klinika 4.5
  7 Modern orvoslás klinika 4.4
  8 52. számú Városi Klinikai Kórház, 3. számú leányvállalat 4.3

  Verte Medical C
 • nic
 • Értékelés: 4.9

  Verte Medical C<li></div><p>nic” src=”/wp-content/uploads/2023/05/99716666195761-308-.jpg” height=”346″ title=”Verte Medical C</p><li>nic”><p>Az első helyezett a Verte Medical C</p><li>A vállalat meddőségi kezelésre, gyulladásos és vírusos betegségekre, a női immunitás korrekciójára specializálódott. Konzultációkat nyújtanak, sebészeti és nem sebészeti kezelést írnak elő. Szükség esetén a nők szövettani és citológiai vizsgálatnak vethetik alá magukat. Egyedi kezelési terv minden egyes beteg számára. A diagnosztikát modern német gépekkel végzik. A Női Klinika orvosai folyamatosan fejlesztik képzettségüket.<p>Minden ügyfél adatait elektronikus adatbázisban tároljuk, így nem kell minden alkalommal tájékoztatnia minket a kezelés előrehaladásáról. A társalgóban teát vagy kávét fogyaszthatnak harapnivalókkal együtt. Minden szoba frissen és stílusosan felújított. Az első vizsgálat költsége 1500 rubel. Ha átfogó ellátási tervet választ, az olcsóbb. A weboldal információkat nyújt az orvosokról, árakról és különleges ajánlatokról. Helyszín: Green Street, 28. Telefon: 7495-9731093.</p><h3>7. számú szülészeti klinika</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=7. számú női klinika

  A 7. számú GI a 32. számú szülészeti kórház alapján működik. Ez egy multidiszciplináris intézmény, amely a nőket minden releváns nőgyógyászati területen kiszolgálja. Az Arbat utcáin élő lányokat ingyenesen fogadják. A vizsgálat és a kezelés fizethető, ha van rá pénze. A női klinika csúcstechnológiás berendezésekkel büszkélkedhet. Bármilyen szexuális diszfunkciót képes kimutatni. A szakemberek munkájuk során kiváló minőségű anyagokat használnak.

  A klinikán magasan képzett orvosok dolgoznak. Itt dolgoznak az orvostudományok kandidátusai. Az intézményben modern kezelési módszereket alkalmaznak. Minden pácienssel gondosan és kedvesen bánnak. A klinika területén fogorvosi rendelő működik, amely terhes nők számára nyújt ellátást. A terhesgondozással kapcsolatos visszajelzések túlnyomórészt pozitívak. A szervezetnek nincs saját honlapja. Az interneten számos forrás található az orvosok beosztásáról és szolgáltatásairól szóló információkkal. A hátrányok közé tartozik a hosszú sorban állás. Helyszín: 6 Borisoglebskiy lane, vl. 2. Telefonszám: 7495-695-6261.

  Poliklinika 157

  Értékelés: 4.7

  Poliklinika 157

  A következő sorban a 157-es poliklinikán található női egészségügyi központ következik. Teljesen különbözik más állami intézményektől. A betegeket a legmodernebb ultrahangkészülékkel diagnosztizálják, a technológiailag fejlett röntgenszobába küldik őket. A klinika saját laboratóriummal rendelkezik. Igaz, a tesztek gyakran elvesznek. Ez frusztráló a betegek számára. Különböző szakterületek orvosai dolgoznak itt. Ezek a legjobb orvosi kategóriákba tartoznak. A szülészeti klinikán doktori címmel rendelkező orvosok vannak.

  Az intézmény előnyei közé tartoznak a megfizethető árak, a barátságos személyzet, a pontosság orvosai. A klinikán néha sorok állnak. Mindenesetre ez az egyik legjobb állami terhesgondozó. Cím: r. Moszkva, Raskova, 16/26. Telefon: 7495-614-6681.

  Doktor Ozon

  Értékelés: 4.6

  Dr. Ozon

  A Doctor Ozon klinikát több mint 20 évvel ezelőtt nyitották meg. Képzett személyzet szolgáltatásait kínálja a következő területeken: vírusok, cisztás daganatok és meddőség kezelése, terhesség kezelése, IVF-felkészítés és szülés előkészítése. A klinika szakemberei minden évben női egészségügyi szűrővizsgálatokat végeznek. A rák megelőzésével és korai felismerésével foglalkoznak. Kapcsolódó szolgáltatások: 4D ultrahang, élet 40 után, petevezetékek, fiatal anyák iskolája, spirál eltávolítás, spirál eltávolítás.

  A létesítmény előnyei közé tartozik, hogy nem kell sorban állni, a kezelés egyéni megközelítése, a pontos diagnózis, a metrótól sétatávolságra van. Dicsérte a figyelmes orvosokat és a szülés előtti klinika modern belső terét. Az orvosok pszichológiailag támogatják a betegeket és értékelik a bizalmukat. A díjak kivetése a jelentések szerint negatív. Az ügyfelek javasolják a számlák ellenőrzését és a vizsgálati költségek előzetes egyeztetését. Egy első találkozó körülbelül 2000 rubelbe kerül. Néha a klinika különleges ajánlatot tesz, és a konzultáció körülbelül 990 rubelbe kerül. Helyszín: Starokachalovskaya utca 6. Telefon: 7495-150-4585.

  Klinikai Intézet a Regeneratív Orvostudományért

  Értékelés: 4.5

  Klinikai Intézet a Regeneratív Orvostudományért

  A legjobbak listáján csak egy terhesgondozó klinikának kell lennie a Klinikai Intézet Regeneratív Orvostudományi Intézetben. A létesítmény átfogó vizsgálatokat és konzultációkat kínál magasan képzett és tapasztalt szakemberek felügyelete mellett. A szervezet szakemberei igyekeznek bizalmas légkört teremteni, tapintatosan és udvariasan lépnek kapcsolatba minden egyes beteggel. A főorvosban sok Moszkvában élő nő bízik. Igaz, hogy a kezdeti fogadás sokba kerül.

  Az intézmény egyik legnagyobb hátránya tehát a szolgáltatások magas díjai. Kedvezmények és akciók szinte egyáltalán nem léteznek. Sok pozitív megjegyzés van az orvosokról. A szülészorvos mindig kapcsolatban marad az anyával, és minden kérdésére válaszol. Cím: Dynańskiego, Románia. Moszkva, Michurinsky Prospekt 7. Telefon: 7499-656-0046.

  Hemastos Nemzetközi Klinika

  Értékelés: 4.4

  Hemastos Nemzetközi Klinika

  Folytatja a klinika felülvizsgálatát a legnagyobb kezelő- és diagnosztikai központtal, amely a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelően működik. A szervezet aktívan együttműködik német és izraeli intézményekkel. A szülés előtti klinikán modern európai eszközök vannak, amelyek lehetővé teszik az egész női test tanulmányozását. Szükség esetén a vizsgálatok széles skáláját végzik el.

  Dicsérik a segítőkész és barátságos orvosokat. Az interneten számos pozitív vélemény található a különböző orvosok által végzett terhességgondozásról. A rendszeres látogatások során a beteghez egy szakembert rendelnek, aki mindig kapcsolatban marad vele. A hátrányok közé tartozik a hosszú sorban állás. Néhány lány szembesül a szükségtelen vizsgálatok kinevezésével. Cím: Drezda, Szlovénia. 22 Bolshoy Afanasievsky pereulok, Moszkva. Telefon: 7901-768-2686.

  A modern orvostudomány klinikája

  Értékelés: 4.3

  A modern orvostudomány klinikája

  A következő orvosi központ nemcsak magasan képzett orvosokkal büszkélkedhet a különböző szakterületeken, hanem komoly laboratóriummal és 20 éves tapasztalattal is. A tanácsadó központ több mint 270 000 pácienssel találkozott. Célja a bizalmi kapcsolat kialakítása. A szakember végigkíséri a pácienst a kezelés minden szakaszán. Az orvosokat hozzáértőnek és gondoskodónak írják le. Közöttük vannak az orvostudományok jelöltjei és a legmagasabb kategóriájú orvosok. A terhességi klinika szülői készségfejlesztő iskolát és reproduktív pszichológust működtet.

  A szolgáltatások árai meglehetősen megfelelőek. Az elsődleges konzultáció körülbelül 900 RUB-ba kerül. A promóciók a weboldalon találhatók. Kiemelendő a professzionalizmus és az egyénre szabott megközelítés, valamint a hangulatos légkör és a kényelmes elhelyezkedés a városközpontban. A hátrányok közé tartozik a rendszeres időeltolódás. Néha az orvosoknak nincs idejük a betegek fogadására. Cím: Moszkva, Bolshaya Afanasievsky pereulok, 22, Bolshaya Afanasievsky pereulok, 3. sz. kirendeltség, 22. szám. Moszkva, Pobedy tér, 2k1. Telefon: 7493-292-3555.

  52. számú Városi Klinikai Kórház, 3. számú leányvállalat

  Értékelés: 4.2

  52. számú Városi Klinikai Kórház, 3. számú leányvállalat

  Az 52. számú Városi Klinikai Kórház 3. számú kirendeltsége zárja a listát. Közintézményre utal. A női klinika fenntartja az európai szolgáltatási szintet. Különböző profilú orvosok dolgoznak itt. Működik a házon belüli technológiai laboratórium. Ultrahang-diagnosztikai és prenatális szűrőegység létesítésével büszkélkedhet. A magzatok korai stádiumban történő diagnosztizálására szolgáló modern készülékeken végeznek szűrővizsgálatokat. A segítség éjjel-nappal elérhető.

  A betegek dicsérik a jó fekvőbeteg-ellátást, a kezelések megfizethető árait. A visszajelzések szerint a nőgyógyászati konzultációk általában rövidek. Az orvosok sietnek a következő beteghez, mert nincs elég idő mindenkire. A recepció személyzete nem túl barátságos. Cím: m. Pekhtotnaja utca 3, Moszkva. Telefon: 7499-196-3936.

  Olvasson tovább  A 11 legjobb gyógyszertár Moszkvában
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: