10 legjobb okostelefonok 8000€ alatt

Számos országban, köztük Oroszországban is, van olyan gyakorlat, hogy egy új, erőteljes zászlóshajó okostelefon egy jól ismert márka nem csak egy hasznos multifunkcionális eszköz-asszisztens, hanem még egy presztízselem, egy státuszelem is. Ez a fogyasztói szomjúság különösen nyilvánvaló az Apple elektronikai termékei – iPhone, iPad, MacBook. Az esetek túlnyomó többségében azonban a felhasználónak egyszerűen nincs szüksége a készülék funkcionalitásának és teljesítményének oroszlánrészére. A mai különleges értékelés és felülvizsgálat olyan okostelefonoknak van szentelve, amelyek a praktikum megtestesítői – maximális funkcionalitás és teljesítmény minimális pénzért. 10 modellt nézünk meg, amelyek nem drágábbak, mint 8000 rubel, amelyeket szakértőink a szegmens legjobbjaként azonosítottak.

A legjobb okostelefonok értékelése 8000 rubel alatt

Értékelés hely termék neve ár
A legjobb okostelefonok értékelése 8000 rubel alatt 1 Vivo Y81 7 990€
2 Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB 8 290€
3 Samsung Galaxy A10 7 995€
4 Honor 8A 7 940 €
5 HUAWEI Y6 (2019) 7 640 €
6 Nokia 5.1 16GB 8 190€
7 Meizu M6T 3/32GB 7 140€
8 Xiaomi Redmi 6A 2/32GB 6 190€
9 Xiaomi Redmi Go 1/8GB 4 830€
10 Fly Power Plus 5000 3 800€

Vivo Y81

Értékelés: 4.9

Vivo Y81

A listán elsőként a világ egyik legnagyobb kínai elektronikai vállalatának, a Vivo Communication Technology Co. Ltd. A Vivo Y81 egy okostelefon, amely tiszteletre méltó tulajdonságokkal és szinte hibátlan hírnévvel rendelkezik a világ számos felhasználója körében.

Az első dolog, amit nem lehet nem észrevenni ezen a modellen, a mérete – 75×155.06×7.77mm, 147g. Természetesen az ilyen méretek határozták meg a képernyő méretét. Valóban, az átló itt kiemelkedő, 6.22 hüvelyk. A felbontás 1520×720, a pixelsűrűség 270/inch és a képarány 19:9. A képernyő természetesen kapacitív, támogatja a multisugárzást és az automatikus forgatású “képet”, mint a felülvizsgálatban szereplő összes későbbi eszköz. A test műanyag. A kezelőszervek többnyire a képernyőn lévő gombok, kivéve a hangerőszabályzót, a be- és kikapcsolást.

A teljes számítási rendszer középpontjában egy nagy teljesítményű központi feldolgozó egység áll, nyolc processzormaggal. 3GB RAM és 32GB belső memória. Akár 256 GB kapacitású flash kártyák is használhatók. A szoftver része a szoftver alapját az Android OS 8-as verziója képezi.1.

Ez a modell nagyszerű lehetőségeket kínál az átfogó kommunikációra. Így a mobilszolgáltatók SIM-kártyáinak két hely van a DSDS működési sorrendjében (váltakozva – egy rádiós modul két “SIM” számára). A generációk, szabványok és cellatechnológiák széles körű lefedettsége – a GSM900-tól a 4G LTE-ig. Wi-Fi és ötödik generációs Bluetooth vezeték nélküli modulokkal is rendelkezik. Van egy navigációs modul, amely a három legnépszerűbb műholdas rendszerrel – az amerikai GPS-szel, az orosz GLONASS-szal és a kínai BeiDou-val – működik. Micro USB interfészt használ a töltéshez. Akkumulátor kapacitás – 3260mA⋅h.

Tekintettel arra, hogy nyilvánvalóan “olcsó” okostelefonról van szó, nem szabad elvárni, hogy szupererővel rendelkezzen a fényképek és videók készítése terén. A fejlesztők azonban gondoskodtak arról, hogy a kamerák legalább jó minőségűek legyenek. Hátsó fő kamera – 12MPx F/2 rekeszértékkel.20 és egy miniatűr vaku, valamint egy előlapi 5Mpix. A vezető kamera támogatja a makró üzemmódot is. Videót is készíthet, MP3, AAC, WAV, WMA, FM rádiót hallgathat. A fejhallgató csatlakoztatása szabványos 3.5 mm.

További funkciók: tárcsázás és hangvezérlés; közelség- és fényerősség-érzékelők; iránytű; zseblámpa üzemmód.

Az okostelefon csomagja tartalmaz egy USB-MicroUSB dugókkal ellátott kábelt, hálózati adaptert, a SIM-kártya eltávolításához szükséges csapot, védőfóliát a képernyőn.

Előnyök

 • Képernyőméret és felbontás;
 • képminőség;
 • 2 SIM-kártya;
 • jóképű kamerák;
 • autonómia.

Hátrányok

 • Szinte semmilyen megfelelő tartozék nem áll szabadon rendelkezésre – az AlieXpress megmenti a napot.

Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB

Értékelés: 4.8

Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB

A második szám a rangsorunkban egy másik okostelefont tartanak az egyik legelismertebb és legnépszerűbb a kínai márkák világában – Xiaomi, és ez nem csak bármi, hanem a Redmi Note 4 – a Redmi vonal egyik legszembetűnőbb képviselője. Az értékesítés 2017 januárjában kezdődött.

A készülék méretei némileg eltérnek a fenti modelltől – 76x151x8.45mm a súlya 165, de a képernyő kisebb – 5.5″. A karosszéria anyagait az üveg és a fém uralja. Dizájn – a mai okostelefonok 99%-ára jellemző, azaz “nem”. Két színben kapható – fekete és arany. A mátrix típusa itt az egyik legprogresszívebb – IPS, a rá jellemző maximális betekintési szögekkel. Felbontás – F

  lHD 1920×1080 16:9 képaránnyal.

  Az okostelefon multimédiás oldala ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint az elődmodellé. A vezető hátsó kamera 13MP felbontással, F/2 rekeszértékkel és egy szabványos mini vakuval rendelkezik, amely megfelelő módban zseblámpaként is működik. Autofókusz és makró móddal felszerelve. Az elülső szelfi kamera 5 megapixeles, a. A hátsó kamera MPEG4 videofelbontása megegyezik az érzékelő felbontásával – F

   lHD 1920×1080, képkocka sebesség – 30fps. Az okostelefon felismeri az MP3, AAC, WAV és WMA formátumú hangokat, FM rádiót sugároz. A headset csatlakoztatható egy szabványos 3.5 mm.

   Ez a modell kétféle processzoron alapulhat: a 8-magos Qualcomm Snapdragon625, plusz Adreno506 videochip, vagy a 10-magos Mediatek He

  • o X20 plus videomodul Ma
  • -T880).

   A rendelkezésre álló fedélzeti memória elrendezése megegyezik az előző okostelefonéval – 3 GB RAM és 32 GB belső memória. Legfeljebb 128 GB-os külső flash kártyák használhatók. Nem cserélhető akkumulátor kapacitása – 4100mA⋅h. Töltés microUSB-n keresztül. A szoftveres oldalon az alapszoftver az Android 6 operációs rendszeren alapul.0.

   A listán szereplő első modellhez hasonlóan a Redmi Note 4 lehetővé teszi a mobilszolgáltatók két SIM-kártyájának használatát microSIM és nanoSIM formátumban, egy rádiós modullal. Támogatja a legfrissebb mobiltechnológiákat a GSM900-tól az LTE-A Catig. 6 (LTE Advanced). Egyéb vezeték nélküli technológiák: Wi-Fi 802.11n, eszközök közvetlen összekapcsolása egymással Wi-Fi Direct-en keresztül, Bluetooth modul 4-es verziója.1, infravörös port, vezetékes microUSB port. GPS navigációs modul A-GPS technológiával, GLONASS támogatással.

   Hasznos kiegészítő és szolgáltatási funkciók: tárcsázás és a készülék hangutasításokkal történő vezérlése, kihangosítás, A2DP profil, ujjlenyomat-engedélyezés, a közelség és a fényerősség mérésére szolgáló érzékelők, valamint giroszkóp és iránytű.

   Előnyök

   • Maximális betekintési szögek az IPS mátrix technológiának köszönhetően;
   • F
     lHD felbontás;
    • A burkolat üvegből és nagy szilárdságú fémből készült;
    • teljesítmény;
    • tárolókapacitás;
    • Nagy kapacitású akkumulátor;
    • Gyors ujjlenyomat-olvasó.

    Hátrányok

    • Sokan nem elégedettek a MIUI-val számos okból kifolyólag.

    Samsung Galaxy A10

    Értékelés: 4.7

    Samsung Galaxy A10

    A rangsor harmadik helyezettje az egyik piacvezető – a Samsung – által gyártott vadonatúj okostelefon. A funkciók és specifikációk tekintetében ez a modell közelebb áll a fenti Vivo Y81-hez, de ez még mindig a Samsung, és sok fogyasztó számára ez a márkanév ikonikus. Ezt a modellt csak “tegnap” jelentették be – 2019. február 28.

    Az okostelefon mérete 75.6×155.6×7.9mm 168 grammal. Nagy képernyő – 6.2″ képátló, 1520×720 felbontással, 271 képpont per inch és 19:9 képaránnyal. A képernyő valamivel több mint 16 millió árnyalatot reprodukál. Anyag kCorpus – erős polimer. Az okostelefon dizájnja várhatóan minimalista, expresszív funkciók nélkül.

    Az okostelefon multimédiás képességei szinte pontosan megegyeznek a két korábbi modell műszaki profiljával. Nevezetesen: 13MP hátsó kamera F/1 rekeszértékkel.90 és mini vaku, autofókusz, makró, videófelvétel F

     30fps lHD; 5MP elülső kamera; standard 3.5 mm-es fejhallgató kimenet.

     A készülék pontosan úgy, mint a fenti két modell, két SIM-kártyához van igazítva a mobilszolgáltatóktól, de csak nano SIM-kártyához. A rádiós modul két kártyához tartozik, ami azt jelenti, hogy ha az egyiken beszélsz, a másik “hatótávon kívül” lesz. Szabványok lefedettsége – a GSM900-tól az LTE-ig. A Wi-Fi 802 szabvány is létezik.11n, közvetlen Wi-FiDirect kapcsolat az útválasztót megkerülő eszközökhöz, 5. generációs Bluetooth és vezetékes USB-csatlakozó. Műholdas navigációs modullal is rendelkezik, amely támogatja a három legnépszerűbb rendszert: GPS (A-GPS támogatással), GLONASS és BeiDou.

     Az okostelefon teljes elektronikáját egy 8 magos központi processzor vezérli. Beépített memória 32 GB, de csak 22 GB.6GB áll a felhasználó rendelkezésére. 2 GB RAM kapacitás. Nagy kapacitású külső flash memóriakártyák akár 512 GB-ig.

     Az akkumulátor élettartamát egy 3400mAh lítium-ion akkumulátor biztosítja, amely szintén nem cserélhető, mint a fenti modellben. Becslések szerint egy teljes töltés 15 órányi használatra elegendő beszélgetés üzemmódban. Ha csak zenét hallgat az okostelefonon, a töltés 72 órára elegendő lehet. A készüléket micro-USB porton keresztül lehet tölteni.

     További funkciók: hangszóró, hanghívás és hangvezérlés, fényérzékelő, zseblámpa üzemmód.

     Előnyök

     • nagy képernyő;
     • kiváló minőségű kép buja árnyalatokkal;
     • márka;
     • friss modell;
     • általános sebesség és teljesítmény.

     Hátrányok

     • kevés RAM.

     Honor 8A

     Értékelés: 4.6

     Honor 8A

     Most az Expertology szerint a 8000 rubel alatti legjobb okostelefonok rangsorában figyeljünk egy még hangsúlyosabb újdonságra, mint az előző modell. Senkit ne zavarjon össze egy kicsit homályos márkanév – ennek az okostelefonnak a gyártója a Huawei Corporation – a távközlési berendezések és hordozható eszközök gyártásának vitathatatlan világelsője. A modellt 2019. március 14-én jelentették be, és az értékesítés már másnap megkezdődött.

     A méretek 73.5×156.28×8.22mm 150g-nál. Műanyag test, klasszikus design. Nagy képernyőméret 6.09 hüvelykes képátló, 1560×720 felbontás, 282 képpontsűrűség hüvelykenként, 19-es képaránnyal.5:9.

     Az okostelefon multimédiás lehetőségei itt hasonlóak a három vizsgált megoldáshoz, de egy kicsit érdekesebbek. Tehát a hátsó vezető kamera nagyjából ugyanaz – 13MP F/1 rekeszértékkel.80, mini vaku és autofókusz. De az elülső szelfi kamera nagyobb felbontású – 8MP. Támogatja a nagy felbontású videofelvételt is F

      lHD, MP3, AAC, WAV és WMA formátumú hangok lejátszása, valamint FM rádió. Standard fejhallgató kimenet 3.5 mm.

      Az okostelefon elektronikáját egy MediaTek központi processzor vezérli

     • o P35 (MT6765) nyolc maggal. Videó alrendszer – PowerVR GE8320. A RAM minimális – csak 2 GB, és ez az, amit sok felhasználó megjegyezte, hogy “nem elég”. Beépített memória – 32 GB. Az előző modellhez hasonlóan a nagyméretű, akár 512 GB-os külső flash kártyák is támogatottak. A szoftveres részt a legújabb Android 9 operációs rendszer vezérli.0.

      A mobilkommunikációhoz a készülék lehetővé teszi két SIM-kártya egyidejű használatát nano SIM formátumban, váltakozó üzemmóddal. Támogatja a szabványokat – a GSM900-tól az LTE-A Cat-ig. 4. Egyéb vezeték nélküli technológia – Wi-Fi szabvány 802.11n, Wi-Fi Direct az eszközök közötti közvetlen kommunikációhoz, Bluetooth 4-es verziója.2. Szép bónusz az NFC jelenléte. GPS-támogatással (A-GPS hidegindítással) és GLONASS-szal ellátott műholdas navigációs doboz is rendelkezésre áll.

      Az okostelefont egy 3020mAh nem cserélhető akkumulátor hajtja. A töltés micro-USB interfészen keresztül történik.

      További funkciók: kihangosító, hanghívás és hangvezérlés, A2DP profil, repülési mód. Van még néhány érzékelő – megvilágítás és közelségérzékelő. Van egy iránytű és ujjlenyomat-olvasó.

      Az okostelefonhoz USB-kábel, töltő, SIM-kártya-kihúzó eszköz, szabványos védőtok is tartozik.

      Előnyök

      • nagy képernyő;
      • jó képminőség;
      • nagy felbontású elülső kamera;
      • friss modell;
      • NFC modul.

      Hátrányok

      • kevés RAM.

      HUAWEI Y6 (2019)

      Értékelés: 4.5

      HUAWEI Y6 (2019)

      Most adjunk helyet a rangsorunkban a kínai HUAWEI vállalat egy másik termékének, és most egy okostelefon lesz, amelyet a vállalat a “natív” márkanév alatt termel. Itt láthatjuk a legtöbb műszaki paraméter egybeesését az előző modellel. A fent leírtakhoz hasonlóan ez a készülék is a 2019-es évben került a nyilvánosság elé.

      A készülék méretei 73.5×156.28x8mm, súlya 150g. A test kialakítása klasszikus, az okostelefon három színben – barna, kék, fekete – kapható. Képernyőméret – 6.09 hüvelykes IPS-mátrix felbontás 1560×720, pixelsűrűség 282 és képarány 19.5:9.

      A mobilkommunikációban széles körben elterjedt rendszer, amely két SIM-kártyát használ egyetlen rádiós modulban. SIM formátum – nanoSIM. A lefedettségi szabványok meglehetősen széles skálája – a “leghosszabb hatótávolságú” GSM900-tól a 4G – LTE-A Cat fejlett változatáig. 4. A vezeték nélküli kapcsolat a közeli tartományban általában a fenti modellekkel azonos profilú – Wi-Fi 802.11n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.2. Van egy micro-USB csatlakozó. A műholdas navigációs modul három rendszerrel – GPS, GLONASS, BeiDou – kompatibilis. A-GPS technológia is jelen van.

      A multimédiás lehetőségek egy az egyben a Honor 8A technológiai profilját tükrözik: 13 és 8 megapixeles kamerák, ugyanazokkal a finomításokkal – vaku, makró, rekesz típus stb. . Ugyanaz a képesség, hogy kiváló minőségű videót rögzítsen F

       lHD.

       Az elektronika legfontosabb elemei: központi processzor MediaTek He

      • o A22 négymagos A22 2 GHz-en. Videó alrendszer – IMG PowerVR. A RAM még mindig elég kicsi – 2GB, a beépített memória a “szabvány” ebben a modellcsoportban – 32GB. Felismeri az 512 GB-ig terjedő külső flash memóriakártyákat. 2019-es okostelefonként a legújabb Android 9 operációs rendszerre számíthat.0.

       Ez a modell ugyanazokkal a kiegészítő segéd- és szolgáltatási funkciókkal rendelkezik, mint a Honor 8A, beleértve az ujjlenyomat-engedélyezést is. Az akkumulátor élettartamát egy 3020mAh nem cserélhető akkumulátor biztosítja.

       Az okostelefon csomagja kissé bővített: maga a telefon, USB-kábel, töltő, SIM-kártya eltávolító eszköz, védőfólia a képernyőhöz, a hátlapot már gyárilag védőfóliával borítják.

       Előnyök

       • képernyőméret;
       • képminőség;
       • teljesítmény;
       • hangos, kiváló minőségű hang a beépített hangszórókból;
       • új Android;
       • Jól optimalizált és ezért jó akkumulátor-üzemidővel.

       Hátrányok

       • a fejhallgatók csendes hangzására vonatkozó panaszokkal találkozik.

       Nokia 5.1 16GB

       Értékelés: 4.4

       Nokia 5.1 16GB

       A következő az Expertology rangsorában a legjobb olcsó okostelefonok 8000rubles alatt, nézzük meg a márka modelljét, amely könnyen nosztalgiát idézhet elő a célközönség nagy részénél. Ez a legendás Nokia, amely vitathatatlanul piacvezető és minőségi mérce volt, mielőtt az iPhone berobbant a piacra, és új korszak kezdődött.

       Annak ellenére, hogy csak a név marad “ez” Nokia, és a jelenlegi tulajdonos meglehetősen ellentmondásos politikát folytat, a Nokia okostelefonok még mindig tisztességes minőséget és funkciókat mutatnak. 5. modell.1 2018 május végén jelentették be. A telefon a funkcionalitás és a műszaki specifikációk tekintetében néhány fontos tulajdonsággal örvendeztet meg minket.

       Az okostelefon fizikai méretei nem sokban különböznek a fenti modellektől: 70.73×151.1×8.27 mm-es méret és 153 g súly. A design ugyanolyan hétköznapi, három színválaszték áll rendelkezésre: barna, kék, fekete. Szép dizájnelem az alumíniumötvözetből készült fémház.

       A képernyő mérete valamivel kisebb, mint a legtöbb fenti okostelefoné – 5.5″, de az IPS érzékelő felbontása a legmagasabb – 2160×1080, 18:9 képaránnyal. Szuper sűrű, 439 képpont per inch képpontsűrűségű pixel. A mátrixot CorningGorilla 3 üveg borítja, amely fokozott karcállósági tulajdonságokkal rendelkezik.

       A cellás alrendszer konfigurációja ebben az esetben várhatóan a legnépszerűbb a mai napig a költségvetési okostelefonok szegmensében – két nanoSIM formátumú SIM-kártya egyetlen rádiós modul vezérlése alatt. A szabványok lefedettsége pontosan megegyezik az előző készülékével: a nagy hatótávolságú GSM900-as szabványtól az ultragyors LTE-A Cat.4. Wi-Fi modul az okostelefonban természetesen jelen van, de itt figyelnünk kell a támogatott szabványra. Itt 802.11ac, amely több tízszer gyorsabb adatátvitelre képes, mint a 802.11n, amely sokkal gyakrabban található a költségvetési modellekben. Bluetooth 4 is van.2 és opcionális NFC modul – ennek elérhetőségét az értékesítési ponton kell tisztázni. Műholdas helymeghatározás – GPS és GLONASS.

       A modell multimédiás profiljának konfigurációja szinte ugyanaz, mint a felülvizsgálatban szereplő összes eszköz, az egyetlen különbséggel – a vezető hátsó kamera felbontása 16MP, ami minden bizonnyal kellemes. Minden egyéb jellemző és specifikáció hasonló a fentiekben áttekintett modellekhez.

       Mediatek He processzoron alapuló elektronika

      • o P18 8 maggal, amely akár 2 GHz-en is működik. Videó alrendszer – Ma
      • -T860 MP2. A fejlesztőket egyáltalán nem lepte meg a RAM – az “élő minimum” 2 GB, és a beépített memória csak fele a fenti modellek bármelyikének – 16 GB. További külső memória legfeljebb 128 GB-ig ismerhető fel. Az operációs rendszer Android 8.0.

       Az okostelefon 3000 mA⋅h kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Egy teljes feltöltés átlagosan 19 óra beszélgetésre vagy 52 óra zenehallgatásra elegendő.

       Előnyök

       • fémtest;
       • megnövelt felbontás;
       • gyors Wi-Fi modul;
       • A vezető kamera megnövelt felbontása;
       • NFC (opcionális);
       • teljesítmény;
       • karcálló üveg.

       Hibák

       • Figyelemre méltó százalékban változatos panaszok a házon belüli operációs rendszer, frissítés kívánatos.

       Meizu M6T 3/32GB

       Értékelés: 4.3

       Meizu M6T 3/32GB

       Folytatódik a minősítés okostelefon egy másik kiemelkedő kínai gyártó, amely az elmúlt években megjelent számos figyelemre méltó modulok különböző árcsoportokban. A szóban forgó modellt 2018 május végén jelentették be, az értékesítés egy hónappal később kezdődött. Egy “csökkentett méretű”, kevesebb memóriával rendelkező változat is elérhető, észrevehetően kedvezőbb áron.

       A készülék fizikai méretei nem tűnnek ki más modellekhez képest: 73×152 méretek.3×8.4mm, súly 145g, ütésálló polikarbonát test. A design “nem jó”, mint a legtöbb mai okostelefonok. Igaz, itt a karosszéria színei közül kissé szélesebb a választék – fekete, piros, arany, kék, arany, kék. Képernyőméret – 5.7″, 1440×720 felbontás, 18:9 képaránnyal és 282 képpont per inch felbontással.

       Ugyanez a mobilkapcsolati séma érvényes itt is – két SIM-kártya, amelyek ugyanazt a rádiós modult használják. Az okostelefon kissé elmarad az előző modellhez képest a szabványos lefedettség tekintetében, de a felhasználók túlnyomó többsége nem fogja észrevenni a különbséget, mivel az okostelefon nem “húzza” az LTE-A 4-es kategóriát, hanem a szabványos 4G LTE teljes körű lefedettséget biztosít. Van egy “középszerű” Wi-Fi modul szabvány 802.11n, Bluetooth modul 4.1 és műholdas navigáció GPS és GLONASS segítségével.

       Ami minden bizonnyal megkülönbözteti ezt a modellt a többi felülvizsgálattól, az a két hátsó kamera jelenléte, amelyek 13 és 2 MP-esek. Ez a konfiguráció drasztikusan kibővíti a fényképezőgép fényképezési és videós képességeit. A főkamera rekesznyílása F/2.20. Van egy mini vaku és az autofókusz működik. Elülső kamera – szabványos, de jó felbontású, 8 MP felbontású.

       “Mindennek a központja” elektronikusan itt a 8-magos MediaTek MT6750 processzor a videóchippel párosítva Ma

      • -T860 MP2. Ez a verzió 3 GB RAM-mal és 32 GB belső memóriával rendelkezik. A külső memória 128 GB-ig felismerhető. Az okostelefont egy 3300 mA⋅h kapacitású akkumulátor táplálja, amely a micro-USB porton keresztül tölthető.

       Szolgáltatási és kiegészítő funkciók: ujjlenyomatos engedélyezés, zseblámpa üzemmód, érzékelők – iránytű, giroszkóp, közelség, fényerő – készlet.

       Előnyök

       • Képminőség;
       • Ütésálló burkolat;
       • teljesítmény;
       • Két hátsó kamera – a fotó- és videóképesség jelentős növekedése.

       Hátrányok

       • A gyártási hibák jelentős százaléka.

       Xiaomi Redmi 6A 2/32GB

       Értékelés: 4.3

       Xiaomi Redmi 6A 2/32GB

       Most a rangsorunkban ismét a kínai technológiai óriás Xiaomi termékeihez fordulunk, és a Redmi termékcsalád egy másik képviselőjét tekintjük, csak lényegesen megfizethetőbb, mint a fent említett Redmi Note 4. A modellt 2018 júniusában jelentették be.

       Méretek és képernyőátló majdnem pontosan ugyanaz, mint az előző modell a rangsorban: 71.5×147.5×8.3 mm és átlós 5.45″. A készülék súlya 145g. Az IPS-mátrix felbontás – 1440×720, több mint 16 millió árnyalatot játszik le. Pixeleloszlás – 295 per inch. 18:9 képarány.

       A legtöbb modellhez hasonló mobilkonfiguráció van itt is – két SIM-kártya egyetlen rádiós modulon. Egyetlen különbség van, amely néhány fogyasztó számára fontos lehet. A kiterjesztett szabványtámogatás – a GSM900-tól egészen a fejlett LTE-A Cat.7 és akár VoLTE hangátvitel. Egyéb vezeték nélküli technológiák – Wi-Fi 802.11n, Bluetooth4.2, Wi-Fi Direct. Mindhárom legelterjedtebb műholdas navigációs rendszer – GPS, GLONASS és BeiDou – támogatott.

       A modell multimédiás technikai profilja a legelterjedtebb a modern okostelefonok ezen szegmensében: 13MP hátsó vezető kamera, 5MP előlapi. Az összes standard kiegészítő elérhető, és a videofelvétel az F

        lHD.

        Az egész rendszert egy 4-magos MediaTek He processzor vezérli

       • o A22 2GHz-es A22. Az IMG PowerVR videó chipje felelős a grafikáért. A fejlesztők 2 GB RAM-ot és 32 GB beépített memóriát biztosítottak. A készülék legfeljebb 256 GB-os külső flash memóriakártyákat ismer fel. Operációs rendszer a megjelenéskor – Android 8.1.

        Az akkumulátor kapacitása ebben a modellben 3000mA⋅h, maga az akkumulátor nem cserélhető.

        Előnyök

        • IPS mátrix maximális betekintési szögekkel;
        • képminőség, gazdag színek;
        • A cellás szabványok széles skálája;
        • Teljesítmény és sebesség.

        Hátrányok

        • Válogatott szubjektív megjegyzések.

        Xiaomi Redmi Go 1/8GB

        Értékelés: 4.2

        Xiaomi Redmi Go 1/8GB

        Most figyeljünk egy másik, a Xiaomi által gyártott okostelefonra, amelyben a legjelentősebb dolog az ára. Még egy bizonyos pszichológiai jelet is átadtak itt – a készülék olcsóbb, mint 5k. rubel. Természetesen egy ilyen árat nagyon kézzelfogható egyszerűsítések árán érnek el. Ebben a konkrét esetben ezek az egyszerűsítések a multimédia-potenciált érintették, nevezetesen a kamerákat. De mindenekelőtt.

        A készülék mérete – 70.1×140.4×8.35mm, 137g. A képernyő mérete a legszerényebb az előző modellekhez képest a rangsorban, de még mindig elég nagy – pontosan 5 hüvelyk. IPS-mátrix felbontás – 1280×720, pixeleloszlás – 294 per inch, képarány – 16:9.

        A mobilkapcsolat egy vagy két nanoSIM formátumú SIM-kártyán keresztül történik, amelyek egyetlen rádiós modult működtetnek. A kommunikációs lefedettség már némileg korlátozott a felülvizsgálatban szereplő többi modellhez képest, de az LTE még mindig alapszinten támogatott a 700 és 2600MHz közötti frekvenciákkal. Van Wi-Fi csatlakozási szabvány 802.11n, Bluetooth 4.1, műholdas navigáció GPS, GLONASS és BeiDou.

        Mint már említettük, a modell megfizethetősége nem utolsósorban egy egyszerűbb hátsó kamera telepítésének köszönhető – felbontása csak 8MP, rekesznyílás F/2, plusz vaku és a képesség, hogy rögzítse az F

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: