14 legjobb mobilinternet-csomag

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A mobilinternet iránti kereslet ma érte el csúcspontját. A felhasználók bármikor szeretnék megkapni a szükséges információkat, filmeket nézni, közösségi hálózatokon és fórumokon kommunikálni, e-maileket küldeni és fogadni, azaz pihenni és dolgozni anélkül, hogy egy adott helyhez lennének kötve. Az internetszolgáltatók rengeteg díjcsomagot dolgoznak ki, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb feltételeket.

A csatlakozás előtt döntenie kell a forgalomról, tájékozódnia kell az előfizetési díjról, a további bónuszokról és kedvezményekről. A választás természetesen nehéz. Szakértőink elemezték a szolgáltatási piacot, és rangsoroltak 15 olyan mobilinternet-csomagot, amelyek a legjobb ár-érték arányúnak bizonyultak.

A legjobb mobilinternet tarifacsomagok értékelése

Jelölés hely Tarifa értékelés
A legjobb mobilinternet tarifacsomagok az MTS-től 1 Tarifa 5.0
2 MTS a tabletta számára 4.9
3 My Smart 4.8
A legjobb mobilinternet-csomagok a Megafontól 1 Bekapcsolás! Kommunikáció 5.0
2 Megafon exkluzív 4.9
3 Bekapcsolás! Lásd 4.8
A Beeline legjobb mobilinternet-csomagjai 1 Anlim 5.0
2 MINDEN az enyém 2 4.9
3 Gigabyte 4.8
A legjobb mobilinternet-csomagok a Tele2-től 1 Az online 5.0
2 Korlátlan 4.9
3 Az én Tele2-em 4.8
A legjobb mobilinternet-csomagok a Yotától 1 Yota okostelefonra 5.0
2 Yota a tabletta számára 4.9

A legjobb mobilinternet tarifacsomagok az MTS-től

Tarifische

Értékelés: 5.0

Tarifa

Az első helyet méltán foglalja el az a termék, amely az MTS valaha kínált legjobbjait gyűjti össze. Legalábbis az üzemeltető így állítja be. A csomag minden oroszországi számhoz elérhető, és az összes RF régióban használható. Az ügyfél választja ki a percek és SMS-ek mennyiségét. Attól függően, hogy az előfizetési díj 650 és 1550 rubel között változik. Egy hónap alatt többször is módosíthatja a beállításokat.

A terv minden egyes perce csak 95 kopejkába kerül a minimális csomagban szereplő összes szolgáltató számához, és 25 kopejkába az összes szolgáltató számához. – legfeljebb. Az SMS-ekért 2 RUB-ot kell fizetni a saját régiójában és 3,8 RUB-ot. Oroszországban. Az 1500 vagy 3000 perces csomagokat választó ügyfelek számára kétségtelenül előnyös bónusz volt az a lehetőség, hogy ingyenesen használhatták az “IVI-előfizetés” opciót, amely filmek és TV-sorozatok hatalmas választékát kínálta.

“Tarifische korlátlan internettel megtalálta rajongóit az orosz felhasználók körében, akik teljesen elégedettek voltak a felkínált lehetőségekkel. További előny volt az első csatlakozásra vonatkozó akár 20%-os kedvezmény, amelynek összege a lakóhely szerinti régiótól függ.

MTS a tabletta számára

Értékelés: 4.9

MTS a tabletta számára

A rangsor második helyét a tabletet gyakran használók által igényelt tarifa foglalja el, nemcsak otthon, hanem utazás közben is. Az előfizető 10 GB nagysebességű internetet kap. Ennek a csomagnak az előnye, hogy a szörfözéshez elsőbbségi irányt választhat, korlátlan forgalommal. Ezek az összes közösségi hálózat, YouTube-csatorna, MTS TV, üzenetküldők. A moszkvai havidíj 550 rubel lesz. Egyes városokban 400 rubelre csökken.

A hálózati hozzáférésen kívül a tarifa a szokásos mobil opciókat is kínálja. A csatlakozási területen belül az MTS és más szolgáltatók számaira indított hívásokért 1,5 és 3 RUB, országosan 3 és 14 RUB díjat kell fizetnie. percenként. A magas árak annak köszönhetőek, hogy a tarifát elsősorban az internet-hozzáférésre tervezték. Szükség esetén azonban gond nélkül lehet használni a felajánlott feltételeket más előfizetőkkel való kapcsolatra.

Erre a tarifára való átállás egyszerű a személyi szekrényben, ha a felhasználó már MTS-előfizető. Összefoglalva, ez egy elég jó ár-érték arányú csomag a tabletta számára, figyelembe véve az ingyenes és korlátlan lehetőségek választékát, amely nem fog kompromisszumot kötni a kvótával kapcsolatban.

My Smart

Értékelés: 4.8

My Smart

Az MTS egy másik előnyös tarifája is szerepel a minősítésünkben. Havi előfizetési díj – 550 rubel. A csomag kezdetben 400 percet és 400 SMS-t tartalmaz. A felhasználó igény szerint maga választja ki a lehetőségeket, saját igényei alapján. A tarifa nem szabványos feltételeket kínál, amikor nincsenek korlátok, és növelheti az internet, a hívások és az üzenetek havi mennyiségét. A tarifával együtt számos opciót aktivál, amelyek később fizetendővé válnak.

Olvasson tovább  Top 10 okostelefon processzor

Az internet kvóta 15 GB. További 1 GB-os csomag esetén 150 rubel kerül levonásra. A tarifa képes az internetet az okostelefonjáról terjeszteni. Az országon belül minden bejövő hívás ingyenes. Az MTS Smart Money kártya tulajdonosai 100%-os kedvezményt kapnak a szolgáltatásra, ha a vásárlások havi összege meghaladja a 20000 p-t. Vagy a számlaegyenlege több mint 70.000 rubel lesz.

A konstruktor csomag minden lehetséges felhasználási variációt kínál. Az MTS ezen “funkciója” sok olyan előfizetőnek tetszik, akik maguk akarják eldönteni, hogy melyik internetes kvótát választják, hány hívást indítanak és hány üzenetet küldenek, azaz maguk akarják kezelni a díjcsomagjukat. A konfigurációt naponta vagy havonta módosíthatja.

A MegaFon legjobb mobilinternet tarifacsomagjai

Bekapcsolás! Kommunikáció

Értékelés: 5.0

Kapcsolja be! Kommunikálni

A Megafon üzemeltető ajánlatainak rangsorában az első helyet a díjcsomag foglalja el, amely előnyös azoknak az előfizetőknek, akiknek állandó internet-hozzáférésre van szükségük mobil eszközükön, és Oroszországon belül hívásokat kezdeményeznek, és nem más országokba. Korlátlan forgalom a közösségi hálózatokban és az üzenetküldőkben történő kommunikációhoz. Az előfizető korlátlan kommunikációra kap lehetőséget az összes Megafon számmal. Minden SMS-üzenet díja 1,5RUB. A bármely számról érkező hívásokért nem kell díjat fizetni.

Az internetcsomag 15 GB-os korlátot tartalmaz. Ha egy hónapon belül elfogy, az “Automatikus megújítás” automatikusan aktiválódik. Egy további 200 MB-os csomag 30 rubelbe kerül. 30 nap alatt legfeljebb 15 csomag használható fel. Az “automatikus megújítás” funkció kikapcsolható a személyes szekrényben.

Az extra opciók elegendőek. A felhasználó hozzáférhet a Megafon TV-hez és számlázási hónaponként két film közül választhat. Tarifa “Bekapcsolás! A csevegést azok az előfizetők értékelik, akik aktívan használják a Vyber, Vatsap, Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Instagram, Twitter, stb. Ez az egyik legvonzóbb ajánlat az internetes szolgáltatások piacán.

Megafon exkluzív

Értékelés: 4.9

Megafon exkluzív

A rangsor második helyét az ország egész területén ingyenes kommunikációra tervezett tarifa foglalja el, amely korlátlan mobilinternet-hozzáférést jelent Oroszország egész területén. Kivételt képez Szevasztopol és a Krím. Szükség esetén lehetőség van a Krímben lévő internet opció csatlakoztatására, ahol a 60 Mb kvótát 99 rubelért biztosítják. Minden hónapban 800 rubelt vonnak le az előfizető számlájáról.

A csomag 1750 percet tartalmaz az összes hálózatba irányuló hívásokhoz. Ha túllépi a korlátot, a további töltés költsége 50 rubel 30 percenként a saját régiójában és 3 rubel./perc. az Oroszországon belüli hívásokhoz. A díjcsomaghoz való csatlakozás 250 RUB. Az SMS-üzenetek díjkötelesek. Egy szöveges üzenet 1,8 rubelbe kerül. az Ön régiójában és 3 RUB. – Oroszország.

Sok felhasználó, aki ezt a tarifát választotta, megjegyezte, hogy a csomag részét képező második szám aktiválása ingyenes. A fiatalok és az idősek egyaránt kedvelik a javasolt lehetőségeket. Az egyetlen hátránya az ár. De ha nem elégedett vele, akkor megtalálja a legjobb tarifákat a Megafon által javasolt tarifák közül.

Bekapcsolás! Lásd

Értékelés: 4.8

Kapcsolja be! Lásd

A minősítés bronzérmét a “Switch on” felállásból származó tarifa kapja!”amely lehetővé teszi, hogy filmeket és TV-műsorokat, adásokat nézzen a YouTube-on minden probléma nélkül, bármikor. Vagyis megfelel azoknak, akik nemcsak az aktív kommunikációt, hanem az éjjel-nappal tartó szórakozást is kedvelik. Internet kvóta – 16 és 24 GB között. Korlátlan forgalmat biztosítunk a közösségi hálózatokhoz, az üzenetküldőkhöz, a Megafon TV-hez, a Youtube-csatornához.

A régiótól függően az előfizetési díj költsége 650 és 950 rubel között mozog. A Megafon számaira irányuló hívások ingyenesek, az összes többi szolgáltató számaira 100-1300 percet osztanak ki. A helyi és orosz SMS és MMS nem szerepel a csomagban, így ezekért 1,8/3 rubelt és 9,9 rubelt kell fizetnie. ennek megfelelően. Az aktív hálózati felhasználók visszajelzései szerint ez nem nagy mínusz.

A csomagban több lehetőség is van: “Megafon Protection”, hozzáférés a vírusirtóhoz, 1 magazin a Megafon Pressben, 1 könyv a Litresben, 20% kedvezmény bármely szépirodalmi mű letöltésére. “Kapcsolja be! A “Look” az egyik legjobb ajánlat azok számára, akik nem állnak készen arra, hogy kihagyják az élő adásokat, és sok TV-sorozatot és filmet nézzenek.

Olvasson tovább  A 10 legjobb alkalmazás az Apple iPhone számára

A Beeline legjobb mobilinternet tarifacsomagjai

Unlim

Értékelés: 5.0

Anlim

A lehetőségek és az ár legjobb kombinációját kínáló tarifa. Az előfizetőknek tetszett a nagy sebességű internet korlátlan használata, a HD-videó megtekintésének legnagyobb sebessége, a gyönyörű, emlékezetes szám kiválasztása. A csomag 300 percet tartalmaz a Beeline számokhoz és 300 percet a Beeline számokhoz. – más szereplők. A beállítások megváltoztathatók, és ha kívánja, cserélhet közöttük.

A csatlakozás ingyenes. A díj naponta levonásra kerül, és 20 rubel a fővárosban és a moszkvai régióban. Érdemes megjegyezni, hogy számos régióban kedvezményes díjszabást kínálnak, ami csak örömmel töltheti el a hálózati felhasználókat. Az SMS nem szerepel a díjszabásban. Egy további csatlakozás az előfizetőnek 60 RUB-ba kerül 30 napig. A csomag népszerű TV-csatornák megtekintését kínálja tableteken és okostelefonokon.

Szép bónusz a YuoTube Music Premium 6 hónapos ingyenes hozzáférése. A vélemények szerint az Anlim kiegyensúlyozott ajánlat, további fizetett opciók kényszerítése nélkül. Sok olyan előfizető választja, aki mindig kapcsolatban akar lenni, és sok időt tölt online.

MINDEN az enyém 2

Értékelés: 4.9

MINDEN az enyém 2

A minősítés második jelöltje az “All of Mine” termékcsaládban szereplő tarifacsomag. Az ajánlatban összesen 5 csomag található. Alapvető közös jellemzőjük, hogy perceket és SMS-eket tudnak cserélni internetes forgalomra és fordítva. “ALL MY 2” megfelel az előfizetőknek, akik nem hajlandóak online lenni nemcsak otthon, hanem az országot járva is.

Minden szükséges opciót tartalmaz a tarifa, és nincs semmi felesleges. Havi díj 600 RUB. Napi 20 rubel. A csomagon belüli nagysebességű internet 17 Gb. Tartalmaz továbbá 300 SMS-t és 400 percet bármely szolgáltató számára történő hívásra. Érdemes hangsúlyozni, hogy a Beeline-számokról érkező minden bejövő hívás ingyenes marad, függetlenül a korlátozott percek felhasználásától.

Az opciók cseréje a következő séma szerint történik. Például 2 GB internet helyettesíthető 100 perccel. beszélgetések. Vagy lemondhat az SMS-ről, és extra forgalmat kaphat. Az előfizetői bónusz egy hat hónapos ingyenes YouTube Music Premium előfizetés. A SIM-kártya megvásárlásakor és a tarifához való csatlakozáskor a szolgáltató ad egy szép számot.

Gigabyte

Értékelés: 4.8

Gigabyte

A bármilyen eszközön használható tarifa a harmadik helyen áll a minősítésben. Mivel nincs havidíj, és a pénzt a hálózathoz való hozzáféréskor veszik le, széles körben használják modemeken és táblagépeken. A csomagot a moszkvai és a moszkvai régió előfizetői számára tervezték. Az országon belüli utazáskor is aktív, amikor a hálózatot határozza meg. Minden egyes gigabájt után 100 rubelt vonnak le. Az ezt követő GB pozitív számlaegyenleg esetén kerül felszámításra. Pénzhiány – az internetkapcsolat blokkolva van.

Kimenő hívások a saját régióján belül – 2 RUB/perc. SMS – 2 rubel. Ha aktiválja a “Mindig elérhető” szolgáltatást, amely a csomag részeként elérhető, akkor negatív egyenleg esetén is telefonálhat, és bővítheti a forgalmát.

A felhasználóknak tetszett, hogy nagy sebességű és elsőbbségi hozzáférést kapnak a hálózathoz, minőségi kapcsolatot és nincs kötelező díj. Egy másik előnye, hogy az internet mindig elérhető lesz, amíg van pénz a számláján, és nem kell extra funkciókat konfigurálnia a forgalom növeléséhez, mint sok más díjcsomag esetében. Egy másik előnye, hogy nulla aktivitással nem kell fizetnie semmit.

A legjobb mobilinternet-csomagok a Tele2-től

Az online

Értékelés: 5.0

Az online

A lista élén a tarifacsomag áll, amely azok számára alkalmas, akik sokat kommunikálnak a közösségi hálózatokon és az üzenetküldőkön. A csomag 15GB plusz ingyenes adatforgalmat tartalmaz a WhatsApp, Viber, TamTam, Instagram, Odnoklassniki, Twitter, Facebook, Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Twitter, Facebook. Ezek a feltételek az országon belüli utazásra is érvényesek. Minden belföldi hívás 450 percet kap. A csomag felett a percdíj 1,95 rubel lesz.

Tele2 számokkal – korlátlan hívások.

A havi díj 400 rubel. A moszkvai régióban. Más városokban a feltételek eltérőek lehetnek. Az SMS-üzeneteket nem tartalmazza a tarifa. 1,5 RUB-t kell fizetnie minden egyes. az Ön városában és 2,5 RUB. Oroszországon belül. A további lehetőségek között sok érdekes. De külön-külön csatlakoztathatók, ha szükséges. Például a “Több” 500 MB forgalmat, 20 SMS-t ad 20 RUB-ért., 100 70 rubelért., 300 150 rubelért. Korlátlan nézés a YuoTube-on 150 dörzsölésbe fog kerülni.

Az előfizetők megjegyezték a nagy internetsebességet és a stabil kapcsolatot, a hívások és az online kommunikációhoz szükséges lehetőségek kombinációját, a percek és GB-ok számának beállításának lehetőségét az online konstruktorban.

Olvasson tovább  A 15 legjobb Xiaomi okostelefon

Korlátlan

Értékelés: 4.9

Korlátlan

Népszerű díjcsomag a Tele2-től – második hely ebben a kategóriában. Havi 500 rubelért az előfizető korlátlan internetet, valamint hívásokat és SMS-eket kap, azaz minden szükséges kommunikációs lehetőséget. A többi tarifához hasonlóan a hálózaton belüli hívások ingyenesek. Ez a csomag 500 percet tartalmaz más szolgáltatók előfizetőivel való kommunikációra és 50 SMS-t. 50 SMS és 50 perc extraként elérhető. 50 rubel fejenként. MMS az ország bármely számára – 5 RUB.

Érdekes fizetős szolgáltatások. A “Korlátlan internet külföldön” szolgáltatás aktiválható külföldi utazás során. Az előfizetők gigabájtokat oszthatnak meg és hasznos opciókat szabadíthatnak fel. Nulla egyenleggel lehetséges a WhatsApp használata a bekapcsolt “SOS-csomaggal”. A “Ki hívott” szolgáltatás 1 hónapig ingyenes, a továbbiakban naponta 50 kopejkát kell fizetni.

Előnyt jelent, ha a csomagon belül egy hónapra elegendő fix számokat hívhatsz. A tarifa csak táblagépeken és okostelefonokon használható, amit nem szabad elfelejteni, amikor átváltunk rá. Egyébként nincs nyilvánvaló hátránya.

Az én Tele2-em

Értékelés: 4.8

Az én Tele2-em

A rangsor harmadik helyezettje a Tele2 egyik legolcsóbb ajánlata. A költsége 210 rubelt tesz havonta. Minden nap 7 rubelt vonnak le a számláról. A csomag 7 GB internetet tartalmaz. Minden további 50 MB után az előfizető 50 p. Korlátlan Tele2 számokra, más számokra – 1,95 RUB./perc. Az SMS-üzenetek ára szintén 1,95p. MMS – 5,5 RUB. régiótól függetlenül.

Az ingyenes szolgáltatások közé tartozik az “SOS csomag”, a “Gigabájtok megosztása”, a “Maradék egyenleg átvitele” és sok más hasznos opció. Opcionálisan, akkor csatlakozhat korlátlan kommunikációt a szociális hálózatok 1 RUB. naponta, havi 15 rubelért hozzáférés a messenger szolgáltatásokhoz, TV sorozatok és műsorok megtekintése a Tele2 TV-n, Yandex. Navigátor.

Nagyon rugalmas. A személyes szekrényben mindent beállíthatsz a saját ízlésed szerint, azaz kiválaszthatod a GB mennyiségét és a számlázási időszakban használni kívánt percek számát. Sokan panaszkodnak a fizetős opciók aktiválására a csatlakozáskor. Ez azonban sok üzemeltető bűne, ezért a felhasználóknak maguknak kell ellenőrizniük a beállításokat, és ha szükséges, letiltani a felesleges.

A legjobb mobilinternet-csomagok a Yotától

Yota okostelefonra

Értékelés: 5.0

Yota okostelefonra

A minősítés győztese ebben a kategóriában a tarifaépítő, amely optimálisan az Ön igényeihez igazítható. Ez lehetővé teszi, hogy több percet, több internetet vagy egy nagyon nagy forgalmi csomagot válasszon. Lehetőség van korlátlan szolgáltatások csatlakoztatására is. Például a korlátlan internet korlátlan hívások nélkül 458 RUB-ba kerül. 30 napra, a 11 GB-os és 303 perces konfiguráció 460 rubelért. 22 GB + 212 perc. 430 p., korlátlan forgalom és 300 perc. – 600 rubel. A kibővített csomag kiválasztásakor a maximális lehetőségek nagyon megfelelő áron biztosítottak.

Sok más szolgáltató ajánlatával összehasonlítva ez egy nagyon előnyös lehetőség. Ez a terv lehetővé teszi az előfizetők számára az SMS-ek és percek lemondását, valamint az internetvolumen csökkentését. A csomagban számos további lehetőség van.

A felhasználók “kiválónak” értékelik a beállítások önálló kiválasztásának és bármikor történő módosításának lehetőségét, és ami a legfontosabb, hogy nem kell fizetni a fel nem használt korlátokért, amelyek aztán nem kerülnek át egy másik hónapra. Szakértőink ezt a tarifát ajánlják, mivel nem találtak benne buktatókat.

Yota a tabletta számára

Értékelés: 4.9

Yota a tabletta számára

A minősítés második jelöltje, valamint az előző díjszabás is konfigurálható a következő mérlegelési jogkörben. Korlátlan lehetőségeket jelent a táblagép-tulajdonosok számára, akik választhatnak szolgáltatásokat és alkalmazásokat, forgalmi mennyiséget és hívások számát. Néhányan csak internet-hozzáférést szeretnének. Valaki egy táblagépet akar használni telefonálásra. Sokan választják az összes lehetőséget együtt. Itt van a bemutatott termék fő előnye.

Minden szolgáltatás ugyanannyiba kerül itthon és külföldön. A 30 GB-os csomagért percek nélkül 500 RUB havidíj kerül felszámításra. 500 perc. és 50GB kerül az előfizetőnek 730 RUB. A forgalom választható 1, 7, 15,30, 50GB vagy korlátlan mennyiségben. Kérésre korlátlan hozzáférést biztosítunk a népszerű alkalmazásokhoz és közösségi hálózatokhoz.

A hálózati kapcsolat sebességére és stabilitására nem érkezett panasz. A díjszabás bármilyen preferenciához igazítható, rejtett díjak és felesleges fizetős szolgáltatások nélkül. Ezt az üzemeltető előfizetői és az internetes szolgáltatások elemzői is megerősítik.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: