15 legjobb okostelefon üzletek

Az okostelefonok és más műszaki cikkek online vásárlása már régóta nagy része a kereskedelemnek. a hasonló termékek online rendelése sokkal kényelmesebb: azonnal megtekintheti a felülvizsgálatot, elolvashatja a specifikációkat és az utasításokat, felfedezheti az összes lehetőséget, és összehasonlíthatja más modellekkel. De ahhoz, hogy örömmel vásároljon, először ki kell választania egy jó webhelyet. Rangsoroltuk a legjobb online okostelefon-üzleteket a választék, a megbízhatóság és a valós vásárlói vélemények alapján. És egy kis tipplistát is készített, amely lehetővé teszi, hogy saját maga válasszon egy sikeres üzletet.

Hogyan válasszuk ki a legjobb online okostelefon üzletet

Az online kiskereskedő kiválasztásakor fontos, hogy alapos figyelmet fordítson a weboldalra és az ott közzétett dokumentumokra. Ebben az esetben elkerülheti, hogy becsapják, és nem esik a csalók karmai közé. Összeállítottunk egy rövid tipplistát, amely segít a helyes választás meghozatalában:

 1. Tekintse át a vásárlás, a szállítás és az átvétel feltételeit. Az általános szerződési feltételek az első dolog, amit ki kell választania egy webáruház által. Tudja meg, hogy hol, hogyan és milyen áron juthat hozzá az okostelefonhoz. Ha az üzletnek van saját átvételi pontja, az nagyszerű: oda tudsz jönni, és ott ellenőrizheted a vásárlásodat.
 2. Válasszon garanciával rendelkező webáruházat. győződjön meg róla, hogy elolvasta a papírokat, és tudja, hogy a kiskereskedő garantálja-e a visszatérítést, ha az okostelefon elromlott vagy nem működik. És nézze meg a probléma bejelentésének és a termék visszaküldésének időkeretét.
 3. Ellenőrizze a fizetési módokat. Általában a legtöbb üzlet lehetővé teszi, hogy online fizessen bankkártyával. Néhányan banki átutalással, e-pénztárcával vagy akár utánvéttel is elfogadnak pénzt. Döntsön a saját kényelme szerint.
 4. Tanulmányozza a termékválasztékot. Még a legmegbízhatóbb és legminőségibb üzlet sem biztos, hogy működik az Ön számára, csak azért, mert nem rendelkezik a megfelelő okostelefonnal. Tehát győződjön meg róla, hogy kutatni a tételek, mielőtt abbahagyja a keresést.
 5. Különböző üzletek árainak összehasonlítása. az online kiskereskedők mindig hozzáadnak egy felárat a termék eredeti árához. És általában kevesebb, mint a hagyományos kiskereskedelmi üzletekben. Azonban minden üzletnek megvan a saját felára, így a költségek jelentősen eltérhetnek az egyes oldalakon, még kedvezmények vagy akciók nélkül is.
 6. Tudja meg, hogy az üzlet benne van-e a cashback szolgáltatásokban. A készpénzvisszatérítés egy másik módja az okostelefon-vásárlás megtakarításának. Ha a webáruház cashback szolgáltatásban vesz részt, a vételár egy részét visszatérítik, és Ön újra elköltheti a pénzt. Ha van bankkártyás készpénzvisszatérítésed, használd azt: gyorsabb és egyszerűbb.
 7. Határozza meg az üzlet megbízhatóságát. Nem minden internetes áruház tekinthető megbízhatónak. Tehát javasoljuk, hogy olvassa el számos paraméter bolt: kor, regisztráció, a dokumentumok és tanúsítványok rendelkezésre állása, a pozitív vélemények száma, jelenléte könyvtárak, mint például a “Yandex”.Piactér, idézettségi index.
 8. Olvassa el a többi ügyfél visszajelzéseit a technika minőségéről és az üzlet teljesítményéről. Még a jó hírű online kiskereskedők is küldenek néha az ideálisnál kevésbé jó termékeket. Ezért vásárlás előtt mindig olvassa el az üzlet vásárlói értékeléseit. Hajlamosak megmutatni a fő problémákat: hosszú szállítási idő, rossz csomagolás, rossz minőségű termékek vagy hamisítványok jelenléte.
 9. Kérdezd meg a barátaidat. Néha egy ismerős ajánlása segíthet megtalálni a tökéletes webáruházat. Ha tudod, hogy valaki a környezetedben vásárolt már okostelefonokat az interneten és elégedett volt velük, mindenképpen kérdezd meg, hogy pontosan hol, és nézd meg magadnak a megvásárolt kütyüt (ha lehetséges).
 10. Keresse meg a bolt részleteit. Ne feledje, vásárolni alagsori boltokban vagy kézzel technikával teljesen lehetetlen, ha minőséget szeretne. Ezért csak akkor vegye figyelembe az online áruházakat, ha azok jogilag bejegyzettek (OOO vagy legalábbis egyéni vállalkozás).
 11. Értékelje, hogy mennyire kényelmes az Ön számára a helyszín. Fontos, hogy egyértelmű és könnyen olvasható legyen az okostelefon jellemzői és leírása, a termék kosárba helyezése, az adatok megadása és a megrendelés. Ha ezek közül bármelyik pont zavaros, és a specifikációk vagy a leírások hiányosak, érdemes másik üzletet keresni.
 12. Tudja meg, hogy vannak-e kedvezmények és akciók. Ezek gyakran promóciók, ajándékok és kedvezmények. Ebben az esetben sokat, akár az okostelefon költségének 50-60%-át is megtakaríthatja.
 13. Ha lehetséges, próbáljon meg hivatalos üzleteket használni. Például Apple vagy Xiaomi termékeket olyan kiskereskedelmi üzletekben vásárolhat, amelyek az adott márkára szakosodtak és a gyártó által hivatalosan elismertek. Igen, ez általában hosszabb és drágább, de a csalás vagy hamisítás esélye a nullához közelít.

Ez a tizenhárom tipp segít megtalálni a legjobb online okostelefon boltot és megrendelni a legjobb minőségű termékeket. Természetesen az ellenőrzött értékesítési pontok szinte mindig kényelmesek, regisztráltak, egyértelmű interfésszel rendelkeznek, és általában nem kell ellenőrizni őket. Ezért állítottuk össze a legjobb online boltok okostelefonjainak értékelését, amely csak jól ismert és megbízható oldalakat tartalmaz. Ez segít a gyors és egyszerű választásban.

A legjobb online okostelefon üzletek értékelése

Értékeléshelywebáruházértékelés
A legjobb online okostelefon üzletek értékelése1citi
 • 5.0
  24.9
  3tmall4.8
  4Szvjaznoj4.7
  5CotoFoto4.6
  64.5
  7BigAp4.4
  84.4
  94.3
  10a oldalon
 • 4.3
  11CSO!4.2
  12
   4.2
   134.1
   14GSM103.9
   153.8

   citi

  • Értékelés: 5.0

   citi<li></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/02/60116666193681-8015.jpg” height=”350″ title=”citi” citi</p><li>“></p><p>Az okostelefonok legjobb online boltjainak értékelésében a jól megérdemelt első hely a hazai Citilinkhez tartozik. Ez egy nagy “elektronikus diszkont”, amely 2008 óta működik. Az online áruháznak elég sok fizikai értékesítési pontja van, ami megfizethetővé teszi. Az árak gyakran alacsonyabbak, mint más üzletekben. Az oldal nagyon praktikus: azonnal kiválaszthatja az elemeket a különböző kategóriákból, például “Erős”, “Védett” vagy “Jó kamerával”.</p><p>A szállítás gyors: a termék alig több mint egy hét alatt megérkezik a legtávolabbi helyekre is, és a város bármelyik gyűjtőpontján átvehető. A szállítás fizetős, de nem túl drága. Ugyanakkor, ha okostelefont rendel az online áruházon keresztül, egy héten belül visszautasíthatja a terméket, ha nem volt használatban, és a csomagolás és a kiszerelés sértetlen. Kényelmes: okostelefonját online kölcsönözheti: nem kell vásárolni, hogy találjon egy üzletet a hitelkérelemhez.</p><p>Majdnem minden ügyfél elégedett a Citilinkkel. A vásárlók több mint 90%-a vásárolna itt újra okostelefont vagy más készüléket. Sajnos, még ennek a boltnak is van néhány hátránya. Egyes ügyfelek arra panaszkodnak, hogy a Citilink nem hajlandó elfogadni a garanciális árukat, és megpróbál bármilyen módot találni a csere vagy visszatérítés megtagadására.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kényelmes rubrikázó az oldalon.</li><li>Lehetőség van okostelefon hitelre történő megrendelésére.</li><li>Alacsony árak az árukra.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Problémák vannak a garanciális visszatérítésekkel.</li></ul><h3></h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=

   Az Eldorado egy orosz üzletlánc, amelyet az egész országban forgalmaznak. 1994 óta működik, honlapja 1998 óta létezik. Az idő múlásával az alkotók tapasztalatot szereztek, és ezért képesek az egyik legjobb online szolgáltatást nyújtani. Ez az egyik legnagyobb üzlet az országban, amely soha nem árul hamisított okostelefonokat. A választék gazdag, a megfelelő modell szinte mindig van raktáron.

   Az outlet számos különböző promócióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy megtakarítson a vásárlásokon. De figyelmesen el kell olvasnia a feltételeket, mert az akcióknak számos korlátozást és jellemzőt kell figyelembe vennie. Kényelmes, hogy az online vásárlásokhoz hitel igényelhető, valamint készpénzben lehet fizetni az áru átvételekor. A szállítás mind az üzletekbe (ingyenes átvétel), mind a házhoz (térítés ellenében). Az árak átlagosak, nem alacsonyak és nem túlárazottak.

   A vélemények általában pozitívak. Az Eldorado minőségi okostelefonokat értékesít tisztességes áron, a hibákat időben elfogadják ellenőrzésre, ami után a pénz biztonságosan visszaadható. Azonban kaptam néhány negatív visszajelzést az online áruház munkatársaival való interakcióról és arról, hogy nem lehet megfelelően megrendelni a terméket a weboldalról.

   Előnyök

   • Nagyszerű élmény.
   • Széles választék átlagos áron.
   • Rengeteg promóció és bónusz.

   Hátrányok

   • Néha problémák vannak a szállítással és a szolgáltatással.

   tmall

   Értékelés: 4.8

   tmall

   Széles körben ismert kínai online bolt, a népszerű Aliexpress közvetlen rokona. Ez az egyik hivatalos üzlet az oldalon, amely felelős a minőségért és a szállításért. Így nyugodtan várhatja a terméket – nem fog sehová sem menni, és meg fog felelni az igényelt specifikációknak. A választék azonban kisebb, mint a hazai boltokban: nem minden, az orosz felhasználók által ismert márka képviselteti magát, még akkor sem, ha ezek a legminőségibb és legnépszerűbbek közé tartoznak.

   Kényelmesen, még egy kínai webáruház is lehetővé teszi, hogy hitel vagy részletfizetést vegyen fel. Így akkor is vásárolhat okostelefont, ha nincs pénze. A szállítás gyors: az áruk 5-7 napon belül érkeznek meg, attól függően, hogy a régió milyen távolságra van az Oroszországban található raktáraktól. A sebességért azonban fizetni kell, még akkor is, ha maga a weboldal azt állítja, hogy a szállítás “ingyenes”.

   Az ügyfelek véleménye alapján a technikai támogatással való kapcsolatfelvétel és a koherens válaszadás néha problémás. A termék visszaküldéséhez bizonyítékot kell gyűjtenie, ami más üzletekben nem szükséges. A termékek alacsony ára és az akciók nagy száma azonban bőven ellensúlyozza ezt a hátrányt. Fontos, hogy óvatos legyen a rendeléskor: ne feledje, hogy egy minőségi termék nem kerülhet többszörösen kevesebbe, mint más üzletek.

   Előnyök

   • Alacsony ár az okostelefonok számára.
   • Hitel vagy részletvásárlás lehetősége.
   • Rengeteg akció, kedvezmények és bónuszok.

   Hátrányok

   • Fizetett szállítás egy állítólagos “ingyenes” szállításért.
   • Az áruk visszaküldésével kapcsolatos problémák.

   Szvjaznoj

   Értékelés: 4.7

   Szvjaznoj

   A Svyaznoy egy szövetségi kiskereskedelmi lánc, jó online áruházzal, amely 1995 óta ismert a hazai piacon. Az okostelefonok választéka meglehetősen nagy: a különböző márkák új és keresett modelljei, beleértve a költségvetési modelleket is. Az árak átlagosak, bár az okostelefonok sokkal olcsóbbak, mint más üzletekben. Sok promóciók és kedvezmények, akkor elkapni egy jó árcsökkentés, például a vásárlás kiegészítők a termékhez.

   Nem csak készpénzzel vagy bankkártyával, hanem hitelkártyával vagy egyes e-pénztárcákkal is lehet fizetni, így szinte bármivel fizethet. Az árut többféleképpen is megrendelheti: futárral, az üzletből történő kiszállítással (beleértve a sürgős áruszállítást a boltba), a már rendelkezésre álló áruk tartalékolásával. Kényelmesen, Svyaznoy számos átvételi hely van az ország számos városában, így nem kell külön fizetnie a futárért.

   A véleményekben sokan dicsérik az üzletet, kiemelve a személyzet emberségét a megrendelések kiadásakor és a feldolgozásban való segítségnyújtásnál. De néha az áruk varázslatos módon eltűnnek a készletről, ami a megrendelések egyoldalú törlését eredményezi. Ez gyakori az akciós vagy nagyon népszerű termékek esetében.

   Előnyök

   • Okostelefonok széles választéka.
   • Találkozzunk őszintén olcsó termékekkel.
   • Rengeteg különböző promóció és kedvezmény.

   Hátrányok

   • Néha a megrendeléseket a pénztár után törlik.

   KotoPhoto

   Értékelés: 4.6

   CotoFoto

   Ez egy kis, a rangsor vezetőihez képest kicsi, okostelefonok, fotófelszerelések és sok más termék online boltja. A honlapon egy kényelmes rubrika található: nemcsak a szükséges paraméterek, hanem címkék alapján is kiválaszthat egy okostelefont (pl. “Olcsó, jó kamerával” vagy “Erős akkumulátorral”). Ez lehetővé teszi, hogy azonnal felfedezze a kívánt címke összes lehetőségét, és már azon belül is beállíthatja az eszközök megjelenítését.

   Az árak valamivel magasabbak, mint a többi online áruház átlaga, bár az árcédula márkától függően nagyban változik. Ezért a pénzért az ügyfél minőségi szolgáltatást és a megrendelt áruk gyors kiszállítását kapja garanciával. Ezen kívül lenyűgöző számú akció teszi az árakat alacsonyabbra, mint más üzletekben.

   Az oldal mindig sok különböző promóciót és bónuszt kínál. Kaphat egy promóciós kódot akár 20% kedvezményt. hálás bónuszprogram: a boltban vásárolt árukra vonatkozó visszajelzésekért pontokat kaphat, ami a KotoFoto nyereséges üzlethelyiséget teszi, amely nemcsak a potenciális, hanem a meglévő ügyfelek számára is hűséges hozzáállással rendelkezik. Az év végéig garancia van: vagy az üzlet időben teljesíti a megrendelést, vagy 1000 rubelt ad az ügyfélnek, aki nem hozott időben okostelefont vagy más felszerelést. oktatás 1 A megrendelés nem lehet időben teljesíteni. Néha azonban a határidők mégis elmaradnak.

   Előnyök

   • Kedvező bónuszprogram és sok promóció.
   • Garantáltan időben történő szállítás.
   • Kényelmes termékosztályozás.

   Hátrányok

   • Az árak átlagosan magasabbak, mint más üzletekben.
   • Néha a szállítási idő csúszik.

   PhotoShop

   Értékelés: 4.5

   Az online bolt a fotófelszerelések értékesítésére összpontosít, de ugyanakkor okostelefonokat is árul. Meg kell jegyezni, hogy a raktári telefonok szakosodása miatt a bolt választéka nem teljes. Sok okostelefon nincs raktáron, meg kell rendelnie, és várnia kell, amíg az áru megjelenik. Vannak azonban olyan különleges modellek, amelyek más üzletekben ritkán kaphatók. Az árak átlagosan valamivel alacsonyabbak, mint más üzletekben.

   Az akciós részlegben akár 60%-os kedvezménnyel, de használat vagy sérülés jeleivel rendelkező okostelefonokat találhat. Ha tényleg pénzt kell megtakarítani, akkor nézd meg itt. Lehetőség van arra is, hogy okostelefont vásároljon hitelre legfeljebb egy évre vagy 50 napos részletfizetésre. Mindent egybevetve, rengeteg lehetőség van a megtakarításra vagy a későbbi visszafizetésre.

   Ingyenes szállítás az oroszországi postával az ország számos városában bizonyos szabályok betartásával és a 2 és 30 ezer rubel közötti rendelési összeggel. Szintén van egy csomó pont az önszállítás, beleértve más üzletekben (Svyaznoy, Euroset), akkor rendelhet futárszolgálatot. A véleményekben egyes ügyfelek panaszkodnak, hogy az új okostelefonok helyett hibás vagy használt okostelefonok jönnek. De az üzlet azonnal megoldja a problémákat, és vagy visszaadja a pénzt, vagy kicseréli őket egy normális termékre.

   Előnyök

   • Van egy “kedvezmény” kedvezményes okostelefonokkal.
   • Ingyenes szállítás az orosz postával.

   Hátrányok

   • Alkalmanként hibás és használt árukkal találkozhat.

   BigAp

   Értékelés: 4.4

   BigAp

   Tisztán moszkvai székhelyű online elektronikai és háztartási készülékeket árusító üzlet, okostelefonok széles választékával. Lehetővé teszi, hogy az árut csak Moszkvában és a régióban kapja meg, ami nyilvánvaló hátrányt jelent Oroszország más régióinak lakói számára. A termékek túlárazottak, de az akciók és a kedvezmények megoldják a problémát, mivel az árakat a piaci átlaghoz közelítik. A katalógusban még olyan ritka márkák is megtalálhatók, amelyek más üzletekben nem gyakran vagy egyáltalán nem találhatók.

   A szállítás legalább 199 rubelbe kerül a Moszkván belüli önátvétel helyére. Csak készpénzzel fizethet az áru átvételekor az átvétel helyén. A hibás árut a kézhezvételtől számított 14 napon belül lehet visszaküldeni ellenőrzésre, amely után ítéletet hozunk a cseréről vagy javításról. Ne feledje, hogy a “technikailag kifogásolt” okostelefonok csak garancia keretében küldhetők vissza.

   A felülvizsgálatokban visszatérő panaszok a szállítási határidők elmulasztására és az átvétel előtt felbontott árukra vonatkoznak. Ráadásul az ilyen kütyük visszaküldése problémás, mivel az okostelefonokat és más készülékeket gyakran “technikailag összetettnek” nevezik, így szakértelemre van szükség. Azonban sok pozitív visszajelzés érkezett a vásárlóktól, akik elégedettek voltak a szolgáltatással és a vásárlással, és hajlandóak voltak visszatérni az üzletbe újra.

   Előnyök

   • Vannak ritka okostelefon márkák.
   • Számos kedvezmény és promóció a kiválasztott tételekre.

   Hátrányok

   • Szállítási és termékproblémák néha előfordulnak.
   • Csak Moszkvában és a moszkvai régióban vásárolhat valamit.

   Értékelés: 4.4

   Az egyik legnagyobb orosz internetes áruház, 1998 óta működik. Az oldalon különböző modellek széles választéka található. Vannak még külföldi termékek is, amelyek hozzáadott értékkel és ingyenes szállítással rendelkeznek. az online áruház kényelmes rubrikátort kínál: azonnal meghatározhatja a termék árát, néhány jellemzőjét, csak a modulok leértékelését vagy kedvezményét stb.

   Az áruk ára a márkától és modelltől függően a túlárazott és az alulárazott ár között változik. Másrészt minden vásárlást bónuszpontokkal jutalmaznak, amelyeket a termék árának csökkentésére lehet költeni. Mindig vannak akciók, így kedvező áron vásárolhat okostelefont. Különösen időszakos eladások és felszámolások vannak, de még mindig oda kell jutniuk.

   Ingyenes szállítás, beleértve a futárszolgálatot is. Az üzlet igyekszik betartani az ígért feltételeket, bár néha még mindig előfordulnak bakik. A véleményekben az ügyfelek megjegyzik, hogy tetszik nekik a választék, az ár és a szállítás gyorsasága. Van azonban néhány negatív visszajelzés a támogató szolgálat tehetetlenségéről, amely nem mindig képes megoldani a problémákat.

   Előnyök

   • Hatalmas termékválaszték.
   • Előnyös bónuszprogram.

   Hátrányok

   • Néhány tétel túlárazott.

   Értékelés: 4.3

   “A legbarátságosabb” kütyübolt, amely kifejezetten kisgépek, köztük okostelefonok értékesítésére irányul. Ennek ellenére a kínálat nem túl bőséges: mindössze nyolc márka készülékei vannak, köztük az Apple, a Samsung és a Xiaomi. Ezeken a márkákon belül azonban még olyan régi modelleket is megvásárolhat, amelyek más üzletekben már régóta elfogytak. És nagyon kedvező áron.

   A szállítás fizetős, és meglehetősen drága – 500 rubel és a fenti régiókban a csomagot egy futár hozza haza, ha a CDEK-n keresztül rendel. Jelentősen olcsóbb Moszkvában. A meghibásodott készüléket egy éven belül visszaviheti a garancia keretében. A nem tetsző készüléket 14 napon belül is vissza lehet küldeni, ha a termék nem veszett el, és van róla nyugta, bár az okostelefonok átvétele technikai nehézségek miatt gondot okozhat.

   Sok vásárló dicséri a boltot a gyors szállításért és az emberséges ügyfélszolgálatért. Ennek azonban vannak negatív következményei is, mint például a szállítási problémák és a termékek hirtelen eltűnése a készletről. A BigGik azonban igyekszik azonnal megoldani az elégedetlen ügyfelek minden problémáját, és bónuszokkal és kedvezményekkel kompenzálja a hibákat.

   Előnyök

   • Régi és ritka okostelefon modelleket találhat.
   • Nem okoz gondot a nem tetsző termékek visszaküldése.

   Hátrányok

   • Néha problémák adódnak a szállítással.

   Online kereskedelem

   Értékelés: 4.3

   on<li></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/02/90016666193681-6915.jpg” height=”300″ title=”on</p><li>“></p><p>Egy nagy online elektronikai bolt, amely 1998 óta virágzik, és különböző árkategóriájú és márkájú okostelefonok igazán nagy katalógusát kínálja. Vannak a legnépszerűbb, valamint meglehetősen ritka külföldi modellek. Így szinte bármilyen okostelefon megtalálható a meglévő és hivatalosan Oroszországba szállított okostelefonokból, bár nem nagy választékban márkánként.</p><p>A bónuszprogram magában foglalja a megvásárolt tételek véleményezéséért járó jutalmakat. És szerzett a folyamat során a vásárlás vagy promóciók bónuszok fizethet akár 50% -a a vételár, ami nagyon előnyös. Az áruk árai azonban kissé túlárazottak, így egy ilyen előny egyszerűen csökkenti az okostelefon költségét a “kórházi átlagra”.</p><p>A szállítás fizetős, futárral Moszkvában és a régióban. Ellenőrizze a technikát, hogy a futár nem tud. A régiókban 3000 rubel átvételi elismervénnyel rendelkező szállítási vállalaton keresztül rendelhet. A pozitív vélemények nagyon sokan vannak. A vásárlók 95%-a szívesen vásárolna itt újra. Bár vannak negatívumok is: néhány vásárlót megfosztottak a bónusz státuszától a kis mennyiségű vásárlás miatt, és a bolt logisztikai problémák miatt lekéste a szállítási határidőket.</p><h4>A</h4><ul><li>Okostelefonok óriási választéka, még ritka márkák is.</li><li>Kedvező bónuszprogram.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Folyamatosan vásárolni kell az ügyfélstátusz fenntartásához.</li><li>Problémák vannak a szállítással.</li></ul><h3>CSO!</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=WOW!

   Egy fülbemászó nevű online áruház lehetővé teszi, hogy okostelefonokat rendeljen a gyártók széles választékából, kissé túlárazott áron. Az árengedmények és promóciók ellensúlyozzák a hátrányokat, így az áruk ára a piaci átlaghoz közelít. Az online áruháznak van egy nagyon érdekes rubrikarendszere, ahol az utolsó részletig konfigurálhatja a választékot.

   Van egy szép bónuszprogram: elég sok pontot írnak jóvá a vásárlásokért, amelyeket a csekk egy részének beváltására lehet költeni. Rengeteg kedvezmény is van, de többnyire olyan olcsó vagy homályos cikkekre, amelyeket amúgy is olcsón meg lehet venni. A régiókba szállított termékek ára a távolságtól és a csomag méretétől függően változik. Az árat egyedileg számítják ki, így lehetetlen megjósolni.

   Pozitív vélemények bőven vannak: a legtöbb vásárló mindennel elégedett, és hajlandóak termékeket vásárolni az Origónál! ismét. Néhány vásárló nem elégedett a termékek rövid eltarthatósági idejével: egyes esetekben ez mindössze 7 óra volt. Egyes átvételi pontok nem teszik lehetővé a termék helyszíni ellenőrzését, de ígéretet tesznek arra, hogy az átvételtől számított hét napon belül átveszik a terméket, ha valami baj van a vásárlással.

   Előnyök

   • Kényelmes és részletes rubrikázó.
   • Tételek széles választéka.

   Hátrányok

   • Kényelmetlen tárolás az átvételi helyen, túl rövid.
   • Az árak magasabbak a piaci átlagnál.

    Értékelés: 4.2

    <ul></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/02/7516666193681-6015.jpg” height=”200″ title=”</p><ul>“></p><p>A 2008 óta működő online bolt az egyik legnagyobb az országban, és mintegy tucatnyi díjat és díjat nyert. Ennek ellenére az üzlet okostelefon-kínálata messze nem a leggazdagabb a rangsorunkban. De olyan modellekkel rendelkezik, amelyeket sehol máshol nem találsz. Például itt rendelhet ultra-védett okostelefonokat Cat.</p><p>Kényelmes, hogy az online áruháznak van egy botja, amely kedvezményes üzeneteket küld. Így nem tudja figyelemmel kísérni az oldalt, hogy pénzt takarítson meg, és csak várjon, amíg a kívánt kedvezmény megjelenik, és azonnal tudjon róla. Lehetséges, hogy az ár akár 90%-át elérő kedvezményeket is találni, de az ilyen ajánlatok ritkák, és gyorsan véget érnek. Emellett bónuszokat is kaphat, és később elköltheti őket a vásárlások kifizetésére.</p><p>Sajnos, a terméket nem lehet kicsomagolni az átvételkor ellenőrzés céljából. Először fizetnie kell. Van egy csúnya lábjegyzet is az alján, hogy a helyszínen és az átvételi központokban feltüntetett költségek eltérőek lehetnek. Ezért jobb, ha online fizet: fontos, hogy ezt a megrendelés után azonnal megtegye, különben a pénz elfogadása lezárul, és nem lesz képes megtenni. Érdemes óvatosan kezelni az előre fizetés nélküli átvételt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Ritka márkák széles választéka.</li><li>Van egy bot, amely a kedvezményeket és promóciókat jelenti.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Az ár változhat az átvételi központban, ha a rendelés nem került online kifizetésre.</li><li>Nem lehet kipakolni és kijelentkezni fizetés előtt.</li></ul><h3></h3><p>Értékelés: 4.1</p><div style=

    Az Oldie egy kis üzletlánc és egy online áruház, amely 1998 óta létezik, és lehetővé teszi, hogy minőségi okostelefonokat vásároljon az ország bármely régiójába történő szállítással. Sajnos, néhány részletben az oldal nem a legfelhasználóbarátabb: különösen a “Katalógus” gombot nem lehet azonnal megtalálni. A termékinformáció azonban meglehetősen részletes, és a termékkártyára való rátérés nélkül is megtekinthető és módosítható a költség, a szállítási mód és az elérhetőség a boltban.

    Az akciók kedvelői örömmel fognak örülni, mert az online áruház gyakran sorsol ki különböző termékeket a VKontakte csoportban. És emellett elég módja van annak, hogy ingyen vagy legalábbis kedvezményesen megkapd, amire szükséged van. Sajnos, online rendeléskor nem kaphatsz hitelt: csak a hat moszkvai üzlet egyikében lehet hozzájutni. A részletfizetés csak a Halva, Sovest és a részletfizetési kártyákra érvényes.

    A vélemények alapján időről időre problémák merülnek fel a szállítási szolgáltatással kapcsolatban. Az Aldi üzlet vezetői azonban megpróbálják a lehető leggyorsabban megoldani a problémát. Az ügyfelek pozitív visszajelzései: Az árak az online áruházban egyes termékek esetében jelentősen alacsonyabbak, mint más kiskereskedelmi üzletekben, és a vezetők rendkívül udvariasak és udvariasak.

    Előnyök

    • Lehetőség az ár és a szállítási idő módosítására közvetlenül a katalógusból.
    • Rengeteg promóció és ajándékozás.

    Hátrányok

    • Nincs hitel vagy részletvásárlás a helyszínen.
    • Néha problémák adódnak a szállítással.

    GSM10

    Értékelés: 3.9

    GSM10

    Egy viszonylag kis online bolt, amely kifejezetten okostelefonokra, kiegészítőkre és hasonló “kis” berendezésekre specializálódott. Az outlet lehetővé teszi, hogy a nagyobb piaci szereplőkhöz képest meglehetősen alacsony áron vásároljon árut. Választék – közel 500 különböző modell, amelyek között megtalálhatóak mind az őszintén olcsó, mind a prémium-gadgetek. Érdemes megjegyezni egy kényelmes rubrikát: vannak olyan egyéni szakaszok, mint a “Smartphones with a cool battery” vagy a “Little-known, but cool”, amelyekben a megfelelő jellemzőkkel rendelkező készülékek kiválasztása található.

    Az átlagos szállítási idő körülbelül három óra. Bizonyos helyzetekben hosszabb. A kézbesítési szolgáltatás nagy előnye, hogy a futár beállíthatja és tesztelheti az okostelefonját. Ráadásul maguk a szállítók is képzettek a berendezéssel való munkavégzésre, és segítenek Önnek a beállításban és karbantartásban. De sajnos ez csak Moszkva és a régió számára működik. Más régiókban senki sem ad tesztet vagy segít a konfigurálásban, ha az SDEC szállítja a készüléket.

    Az üzlettel kapcsolatos visszajelzések vegyesek, de a túlnyomó többség még mindig pozitív. Az ügyfelek élvezhetik az alacsony árakat és a gyors szállítást Moszkvában és a régióban. Néhány vásárló azonban arra panaszkodik, hogy rossz minőségű árut kaptak, és az üzlet személyes szolgáltató központja rossz szolgáltatást nyújtott, és még a telefonokat is kicserélték.

    A

    • Széles választék egy szaküzletben.
    • Nagyszerű szállítási szolgáltatás ellenőrzéssel és tanácsadással Moszkvában és a régióban.

    Hátrányok

    • Nem túl jó szervizközpont.
    • Néha előfordulhat, hogy hibás termékekkel találkozik.

    Értékelés: 3.8

    Az első a végéről egy kis online bolt Svyazi Center volt, eredetileg Szentpétervárról. Nem túl népszerű online kiskereskedő, amelynek honlapja a múltból valónak tűnik. A választék lenyűgöző mérete és a termékek minősége azonban nem befolyásolja a. Az online platform használata egyszerű.

    Az üzlet nagy előnye az alacsony árak. Érezhetően alacsonyabb áron vásárolhat okostelefont, mint más eladók. Ez azonban nem minden modellre vonatkozik, ezért kérjük, legyen óvatos. Kényelmesen, az új okostelefonok mellett a Link Center használt és kedvezményes árú modelleket is árul, amelyekkel szükség esetén sokat takaríthat meg. Futárszolgálat (természetesen fizetős) mind Szentpétervárra, mind a regionális városokba.

    Az alacsony hírnév ellenére az üzlet nagyszámú pozitív és negatív véleményt gyűjtött össze. Az elsők szerencsére több: sok ügyfél elégedett a megvásárolt termékekkel, a szolgáltatással és a szállítással. A negatívumok elsősorban az alkalmi hibákhoz (amelyeket a bolt azonban azonnal megváltoztat) és a hozzá nem értő személyzethez kapcsolódnak.

    Előnyök

    • Lehetőség van kedvezményes és használt okostelefonok vásárlására.
    • Alacsonyabb árak, mint más eladók.

    Hátrányok

    • Gyakoriak a hibás termékek.
    • Néha a személyzet nem tud segíteni a kiválasztásban vagy a problémamegoldásban.
   • Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: