A 15 legjobb Xiaomi okostelefon

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Mielőtt vásárolna egyet, kérjen szakmai tanácsot.

A Xiaomi márka széles körben elismert hazánkban és néhány más országban is. Az ilyen márkanév alatt forgalmazott okostelefonokat általában megfelelő pénzért árulják, és rengeteg funkciót kínálnak a felhasználónak. Azonban nem lehet ajánlani, hogy teljesen minden Xiaomi okostelefont vásároljon, mert a kínai cég kínálatában vannak olyan méltatlan példányok is, amelyek alacsony sebességgel és undorító kialakítással szenvednek. Ezért úgy döntöttünk, hogy elmondjuk Önnek a legjobb modelleket, amelyek megvásárlása gyakorlatilag nem okoz csalódást.

Hogyan válasszunk egy okostelefont Xiaomi

Sokan a rendelkezésre álló költségvetés alapján választanak okostelefont. Először is, valóban arra az összegre kell összpontosítania, amelyet hajlandó költeni. Ha ez szinte korlátlan, akkor célszerű a zászlóshajó vagy a játékmodellek felé fordulni. Ha nincs több mint 20k a kezében, a képfeldolgozást a Médiafeldolgozó végzi, amely az árképzésről gondoskodik. Ha középkategóriás modellt szeretne, akkor az alsó kategóriás modellt kell választania. A kínaiak is kínálnak egy csomó sokkal olcsóbb egységeket, amelyekért 10 ezer körül kérnek. RUB.

A funkciókat illetően a következők érdekelhetik:

 1. Állandó memória kapacitás– befolyásolja, hogy mennyi alkalmazást és játékot tud telepíteni (legalább 32 GB-nak kell lennie a mércének ezen a ponton).
 2. RAM– Befolyásolja, hogy hány alkalmazást tud a háttérben futtatni (javasoljuk, hogy legalább 3 GB RAM-mal rendelkező okostelefont vásároljon).
 3. Slots– Egyes modellekben egy memóriakártya és két külön tálca van a SIM-kártyák számára.
 4. Processzor– Közvetlenül befolyásolja a rendszer, a héj és az összes alkalmazás teljesítményét. A chipek a feldolgozó magok számában és az egyes magok által elérhető órajelek frekvenciájában különböznek egymástól.
 5. operációs rendszer verziója– Xiaomi okostelefonok Android van telepítve, az írás időpontjában a tizedik verzió.
 6. A kijelző átlója– meghatározza, hogy mennyire lesz kényelmes a videók megtekintése. Ha erre a célra egy másik készüléket fog használni, akkor jobb, ha egy kisebb okostelefont vásárol.
 7. Kijelző felbontása– minél magasabb, annál élesebb kép várja Önt. 6 hüvelykes képátló esetén legalább F
   l HD (1080×1920 pixel). Ha kisebb képátlóval rendelkezik, akkor érdemes HD (720p).
 8. A kijelző frissítési sebessége– Csak a játékosoknak kell figyelniük erre a paraméterre. 90 Hz-es vagy akár 120 Hz-es képernyőt szeretnének.
 9. Hátsó kamera– egy vagy több különböző gyújtótávolságú lencséből állhat. A felbontás is változhat. A számok valószínűleg nem mondják el a teljes történetet, jobb, ha megnézzük és elolvassuk a különböző véleményeket, amelyek megmutatják az eredményeket. Egyébként néhány Xiaomi okostelefon képes 4K és akár 8K videofelvételre is!
 10. Elülső kamera– meghatározott felbontással rendelkezhet. Legalább 5 megapixelre összpontosítson. Néhány fényképezőgépen van autofókusz, míg másoknál az élesség kb. egy méterre van beállítva (a háttér mindenképpen homályos lesz).
 11. Vezeték nélküli hálózatok– Az okostelefonnak teljesen más lehet a készletük. Valahol egy NFC-chippel van bővítve az érintés nélküli fizetéshez, valahol más Wi-Fi szabványt (802.11ac gyorsabb letöltési sebességet kínál). Ne feledkezzen meg a Bluetooth verzióról sem (a legújabb az ötödik). Egyes készülékek rendelkeznek IR-porttal, amely használható olyan TV vezérlésére, amely nem támogatja a Smart TV-t.
 12. Töltő aljzat– ideális esetben egy kényelmes USB Type-C, a csatlakozó mindkét oldalán behelyezett csatlakozóval.
 13. Fejhallgató-csatlakozó– Egyes Xiaomi okostelefonok nem rendelkeznek vele. Ebben az esetben vezetékes fejhallgató használata csak adapter használatával lehetséges.
 14. Az akkumulátor kapacitása– Elméletileg minél magasabb, annál hosszabb az akkumulátor élettartama. A gyakorlatban minden a kijelző méretétől, felbontásától és frissítési sebességétől, a telepített processzor típusától, a firmware optimalizálásától és sok más paramétertől függ. Az akkumulátor élettartama jobb, ha a véleményeken keresztül derül ki.
 15. Súly és méret– közvetlen hatással van a használhatóságra. A nagy akkumulátorral rendelkező okostelefonok súlya meghaladhatja a 200 g-ot is. És ehhez hozzá kell adnod egy esetet, amit valószínűleg a következővel fogsz használni. Kiderül, hogy egy ilyen eszköz nem különösebben kényelmes – a keze gyorsan elfáradhat, különösen filmnézés közben.

Egyéb specifikációk, amiket át kell gondolni. Valaki például profitálhat a vezeték nélküli töltés támogatásából. De ne felejtsük el, hogy nem jelenik meg a készletben – ezt a tartozékot külön kell megvásárolni. Egyes készülékek sztereó hangszórókkal vannak felszerelve, ami szintén határozottan előnyös. Lehet, hogy más előnyök is várnak Önre, de nincs értelme mindet elmesélni. Csak azt kell megjegyezni, hogy nem minden Xiaomi okostelefon rendelkezik FM-rádióval. Ha ez a pont fontos az Ön számára, kérjük, külön figyeljen rá.

A legjobb Xiaomi okostelefonok rangsora

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb költségvetési okostelefonok Xiaomi (10000 alatt dörzsölni.)1Xiaomi Redmi 5 Plus 3/32GB8 336 €
2Xiaomi Redmi 9A 2/32GB8 340 €
3Xiaomi Redmi 9C 2/32GB (NFC)8 970 €
A legjobb Xiaomi okostelefonok 20.000 RUB alatt.1Xiaomi Poco M3 4/128GB15 450 €
2Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/128GB19 990 €
3Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB15 290 €
4Xiaomi Redmi 9 3/32GB (NFC)10 990 €
A legjobb Xiaomi okostelefonok jó kamerával1Xiaomi Poco F2 Pro 6/128GB40 900 €
2Xiaomi Mi 10
 • te 6/128GB
 • 29 990 €
  3Xiaomi Redmi Note 9S 4/64GB15 990 €
  A legjobb Xiaomi játék okostelefon1Xiaomi Poco X3 NFC 6/128GB21 299 €
  A legjobb Xiaomi okostelefonok 30,000 alatt.1Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB21 450 €
  2Xiaomi Mi Note 10
 • te 6/64GB
 • 29 990 €
  A legjobb zászlóshajó Xiaomi okostelefonok1Xiaomi Mi 10 8/256GB51 990 €
  2Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB49 990 €

  A legjobb költségvetési okostelefonok Xiaomi (10000 alatt dörzsölni.)

  Xiaomi Redmi 5 Plus 3/32GB

  Értékelés: 4.7

  Xiaomi Redmi 5 Plus 3/32GB

  A legtöbb okostelefon ma már LCD-kijelzőt kap, amelynek tetején kivágás található az előlapi kamera számára. Nagyon kevés eszköz rendelkezik hagyományos kialakítással. A Xiaomi Redmi 5 Plus például megtartja ismerős megjelenését. Azonban csak azért, mert ez a készülék már elég régen megjelent. Ennek ellenére továbbra is keresett, annak ellenére, hogy nem rendelkezik az operációs rendszer legújabb verziójával.

  Ez a modell legalább három színváltozatban létezik. A képernyő átlója alig kevesebb, mint 6 hüvelyk. Ami még fontosabb, a kijelző felbontása 2160×1080 pixel. Ilyen arányban az okostelefon nyugodtan ajánlható mindenkinek, aki videókat és filmeket kíván rajta nézni.

  A képernyő felett látható az elülső kamera objektívje. Semmi különös – a hagyományos 5 megapixeles modul várja Önt. Nagyjából ugyanez mondható el a hátsó kameráról is, amelynek felbontása 12MP-re nőtt. Mint észrevehette, a Xiaomi költségvetési okostelefonok – nem azok számára, akik aktívan részt vesznek a fotózásban vagy a videóban.

  Ez a modell 3,5 mm-es audiocsatlakozóval rendelkezik. Az akkumulátort micro-USB-n keresztül lehet tölteni. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-ra nőtt, de még mindig gyakran kell csatlakoztatnia a hálózati adaptert. Ez a nagy képátlójú kijelzőnek és a nagy felbontásnak köszönhető, ami hozzájárul a processzor fokozott terheléséhez, amelyet itt az okta-core Snapdragon 625 használ. A teljesítmény tekintetében egyébként nincs panasz. Nem meglepő, hogy a processzor elég erős, ahogyan a 3 GB RAM is.

  A Xiaomi Redmi 5 Plus tulajdonosának ajánlott azonnal memóriakártyát beszereznie. A probléma abban rejlik, hogy az erre szolgáló nyílás egy második SIM-kártya számára kialakított nyílással van kombinálva. Néhány embernek kellemetlen döntést kell hoznia.

  A vezeték nélküli modulok tekintetében ez a modell támogatja a Bluetooth 4.2, LTE és Wi-Fi 802.11n. A tévé vezérléséhez egy infravörös jeladóra is szükség van.

  Előnyök

  • Van ujjlenyomat-olvasó;
  • Tisztességes mennyiségű RAM;
  • Jó kijelzőfelbontás;
  • Van egy FM rádió;
  • Van egy infravörös jeladó;
  • Nem feledkezve meg a fejhallgató-csatlakozóról sem;
  • Jó reakciókészség;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Nem az Android legújabb verziója;
  • Kombinált memóriakártya-nyílást használ;
  • Az okostelefon nem különösebben könnyű;
  • A micro-USB csatlakozót beépítettük;
  • Nincs NFC.

  Xiaomi Redmi 9A 2/32GB

  Értékelés: 4.6

  Xiaomi Redmi 9A 2/32GB

  Ez egy jó készülék, különösen, ha hajlandóak vagyunk elviselni a főbb hiányosságait. Azoknak az embereknek készült, akik nem hajlandóak nagy összegű pénzt költeni egy ilyen eszköz megvásárlására. Ennek eredményeképpen a készülék számos egyszerűsítést kapott. Például csak 2 GB RAM-mal rendelkezik. Ennek eredményeképpen gyakran előfordulhat, hogy egy nemrég megnyitott alkalmazás automatikusan bezáródik, így a következő indítás némi időt vesz igénybe. Ami az állandó memóriát illeti, a 32 GB arra utal, hogy szükség lesz egy microSD-kártyára.

  A hangszóró elég hangos. A vásárlók a hosszú akkumulátor-üzemidőt is kedvelik. Lehetővé tette az 5000 mAh kapacitású akkumulátor használata. De nem csak! A kijelző csökkentett felbontása is segített, aminek köszönhetően a processzor ritkán terhelődik teljes kapacitással. Kapacitásában itt egyébként egy szerény nyolcmagos MediaTek He

 • o G25. A legtöbb olvasónk számára azonban elegendőek a képességei. Különösen, ha a készüléket gyermek vásárolja. Ebben az esetben az egyetlen zavaró tényező a kijelző átlós mérete, amely 6,53 hüvelyk.

  A készülék FM rádiót és meglehetősen sok vezeték nélküli modult tartalmaz. Ez utóbbiak közé tartozik a Bluetooth 5.0 és Wi-Fi 802.11n. Nem feledkeztünk meg az LTE-hálózat támogatásáról sem, még a legolcsóbb Xiaomi okostelefonok is rendelkeznek vele manapság. Ami a vezetékes interfészeket illeti, van egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó és a lassan öregedő micro-USB.

  Ha jó kamerával rendelkező készüléket keres, akkor a Xiaomi Redmi 9A nem az Ön választása. Az alacsony költségek elérése érdekében a gyártó 13 megapixeles modult adott alkotásának, amely nem ragadja le a csillagokat az égről. Az 5 megapixeles “elülső kameráról” sincs semmi érdekes mondanivaló.

  Előnyök

  • Nagyon hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Van egy csatlakozó a fejhallgatóhoz;
  • Beépített Bluetooth 5 támogatás.0;
  • Az Android legújabb verziója van telepítve;
  • Van egy FM rádió;
  • Aranyos hátlapi kialakítás;
  • Egy külön memóriakártya foglalat van használatban;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Mikro-USB csatlakozót használnak;
  • Nem a legjobb kamerák;
  • A készülék nem nevezhető könnyűnek;
  • A kijelző felbontása nem túl magas;
  • Nem sok memória;
  • Teljesítménye sok kívánnivalót hagy maga után.

  Xiaomi Redmi 9C 2/32GB (NFC)

  Értékelés: 4.6

  Xiaomi Redmi 9C 2/32GB (NFC)

  A készülék három színváltozatban kapható, Android 10. Ez azt jelenti, hogy egy halom funkciót kaphatsz. Az operációs rendszert egy okta-core MediaTek He processzor biztosítja

 • o G35. Az órajele az esetek túlnyomó többségében elégséges. Problémák csak a játékokban merülhetnek fel, különösen a maximális grafika kiválasztásakor. További korlátozás a 2 GB RAM. Ennyi kapacitással sok alkalmazás elindítása több időt vesz igénybe, mint szeretné.

  Ha megfelelő gemkapcsot használ, hozzáférhet a két SIM-kártya és egy memóriakártya számára kialakított tálcákhoz. Ezek mind önállóak, így nem kell nehéz választást hoznia. Egyébként néhányan elégedettek lesznek a 32 GB belső memóriával.

  A Xiaomi Redmi 9C több változata is eladóvá vált. Javasoljuk, hogy az NFC-chippel ellátottat vásárolja meg. Segítségével érintésmentes módszerrel fizethet a vásárlásokért, bankkártyáját otthon hagyva. A többi vezeték nélküli modulról szólva, a listájuk nem maradhat ki a tetszéséből. Igen, nincs infravörös jeladó. De a “kékfog” ötödik verziójának támogatása megvalósul! Wi-Fi 802 szabvány.11n eszköz elég – a fejlettebb okostelefonokhoz nagyobb sebességre van szükség. Az LTE-támogatásról sem feledkeztek meg.

  Költségvetési státusza ellenére a készülék háromszoros kamerával büszkélkedhet. De valójában csak a főmodul aktív, amely 13 megapixeles felbontású és nem túl nagy rekesznyílású. A második modult makrófotózásra tervezték, de a 2 megapixeles fotózástól nem várhat jó eredményeket. Nos, a harmadik modul valójában egy mélységérzékelő, amely lehetővé teszi a kamera számára a háttér elmosását. Ami a “frontális”, akkor a csodák neki is nem kell várni. És mit vársz a készüléktől, amelynek költsége nem haladja meg a 9 ezer dollárt?. rubel?

  Előnyök

  • Az operációs rendszer legújabb verzióját használja;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Van egy csatlakozó a fejhallgató csatlakoztatásához;
  • NFC és Bluetooth 5 támogatás.0;
  • Van egy FM rádió;
  • Van ujjlenyomat-olvasó;
  • Alacsony költségek;
  • Aranyos hátlapi kialakítás.

  Hátrányok

  • A súlya 196 g;
  • A micro-USB csatlakozót használják;
  • A kijelző felbontása csak 1600×720 pixel;
  • Kevés RAM és állandó memória;
  • Nem túl hangos hangszóró.

  A legjobb Xiaomi okostelefonok 20000 RUR alatt.

  Xiaomi Poco M3 4/128GB

  Értékelés: 4.8

  Xiaomi Poco M3 4/128GB

  Az okostelefonon nehéz fájlok tárolásának tervezése? Nagyszámú játékot szeretne a memóriában tartani? Mindkét esetben elégedett lehetsz a Xiaomi Poco M3 készülékkel. Ez a modell 128 GB tárhelyet tartalmaz. Amely egyébként microSD-kártyával bővíthető.

  Az okostelefonon az Android 10-es verziója fut. A kezelőfelület egy IPS-kijelzőn jelenik meg, amelynek átlója 6,53 hüvelykre nőtt. A felbontás 2340×1080 képpont, így mindenféle videó megtekintése biztosan nem lesz kényelmetlen.

  Három lencse van felszerelve a test hátuljára. Sajnos minden tisztességes érzékelő csak az egyik alatt rejtőzik – ez egy 48 megapixeles érzékelő, f/1-re nyitott rekesznyílással.79. A másik két mátrix lényegesen kevésbé érdekes, mivel nagyon szerény felbontásúak, és nem kapnak annyi fényt. Az ide telepített kamera nem tud 4K videót készíteni. Úgy tűnik, ez a Snapdragon 662 processzor egyik korlátozása. Az interfész sem a legjobb – időnként késésekkel fog találkozni.

  Talán a Xiaomi Poco M3 fő megkülönböztető jellemzője a sztereó hangszórók. Ebben az árkategóriában meglehetősen ritkák. A vásárlóknak a vezeték nélküli modulok listájával is meg kell elégedniük, beleértve a Wi-Fi 802.11ac és Bluetooth 5.0. Már csak az NFC hiányzik, amely lehetővé tenné, hogy az okostelefonnal a hagyományos üzletekben történő vásárlásokért fizethessenek. De a test alatt talált helyet az akkumulátornak, amelynek kapacitása lenyűgöző 6000 mAh-t ér el. Természetesen a gyors töltés itt is megvalósul, a folyamat egy modern USB Type-C csatlakozón keresztül történik.

  Előnyök

  • Van ujjlenyomat-olvasó;
  • Nem feledkeztünk meg a fejhallgató-csatlakozóról sem;
  • A töltéshez USB Type-C csatlakozót használ;
  • Tisztességes akkumulátor-üzemidő;
  • Van egy FM-rádió;
  • A sztereó hangszórók beépítettek;
  • Támogatja a Bluetooth 5-öt.0 és Wi-Fi 802.11ac;
  • Jó kijelzőfelbontás;
  • Az operációs rendszer legújabb verziója van telepítve.

  Hátrányok

  • Az okostelefon nagy és nehéz;
  • Nincs NFC;
  • A hátsó kamera nem ideális.

  Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/128GB

  Értékelés: 4.8

  Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/128GB

  Ez a hét színváltozatban létező termék nagyon nagy méretű, és súlya eléri a 200 grammot. De ez aligha ijeszti meg a vásárlóit. És melyik Xiaomi okostelefonok most könnyűek? A kínaiak hajlamosak nagy kapacitású akkumulátorral ellátni alkotásaikat, és ez csak a súlyra lehet hatással. A(z) Xiaomi Redmi Note 8 Pro esetében egy 4 500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Fontos, hogy a töltő csatlakoztatása USB Type-C-n keresztül történik.

  A jól ismert kínai gyártó számos okostelefonja ujjlenyomat-olvasóval van felszerelve. Ez a modell nem kivétel a szabály alól. Az érzékelő itt a hátoldalon van, amit néhányan nem találnak majd különösen praktikusnak. Van hely a kameráknak is. A fő képes büszkélkedni az 1/1,7 hüvelykesre növelt érzékelőmérettel. Ez alig marad el néhány tükör nélküli fényképezőgép eredményétől! Ami a felbontást illeti, az 64 megapixeles. A rekesznyílás f/1-re van nyitva.9. Ami a másik három kamerát illeti, az első ultraszéles látószögű optikával rendelkezik, a második makrófotózásra szolgál, a harmadik pedig a háttér elmosására törekszik. Jellemzőik – nem túl jók, ezért nincs sok értelme részletesen foglalkozni velük.

  A Xiaomi Redmi Note 8 Pro minden zenekedvelőnek tetszeni fog. És nem az a tény, hogy van FM rádiója. Az okostelefon egy elég jó erősítővel rendelkezik. Sok fejhallgatóból, még a fejhallgatókból is ki kell facsarni az összes levét. Ha vezeték nélküli tartozékot szeretne használni, akkor sem lesz gond – a szinkronizáláshoz a nagy hatótávolságú és energiatakarékos Bluetooth 5 szabványt használja.0. Az NFC és a Wi-Fi 802.11ac.

  Semmi rosszat nem lehet mondani a kijelzőről, amely az előlap területének 85%-át foglalja el. Felbontása 2340×1080 képpont. Kényelmes ezen a képernyőn filmeket nézni és játszani. Egyébként, MediaTek Ő

 • o A G90T nagyszerűen futtatja a legtöbb játékot. Igen, és a 6 GB RAM ezen a ponton észrevehető előnnyé válik.

  Előnyök

  • Nagy a színválaszték;
  • 4K videofelvétel is rendelkezésre áll;
  • Nagy mennyiségű RAM;
  • Nem feledkeztünk meg a fejhallgató-csatlakozóról sem;
  • USB Type-C-t használ;
  • Jó kijelzőfelbontás;
  • Egy tisztességes elülső kamera;
  • Az összes legfontosabb vezeték nélküli modul jelen van;
  • Nagy teljesítményű processzor van beépítve;
  • Van ujjlenyomat-olvasó.

  Hátrányok

  • Nem a legkomolyabb akkumulátoros üzemidő;
  • A MIUI héjban lévő hirdetések idegesítőek;
  • Tisztességes méret és súly.

  Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB

  Értékelés: 4.7

  Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB

  Ha egy olyan okostelefont szeretne, amely elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen nézzen filmeket, akkor javasoljuk, hogy figyeljen a Xiaomi Redmi Note 8T-re. Ez a készülék 6,3 hüvelyk képátlójú kijelzővel rendelkezik. Ugyanakkor a felbontás 2340×1080 képpont, ami hozzájárul a jó tisztasághoz. Ha folyamatosan filmeket tölt le, nem fog sok problémát észlelni – Wi-Fi 802.11ac gyors sebességet biztosít, a 64 GB belső tárhely pedig elsőre lázadásnak tűnik. Egyébként a memóriakapacitás bővíthető microSD kártya telepítésével, amelyhez külön nyílás van kiosztva.

  Az itt használt processzor az okta-core Snapdragon 665. Tökéletesen végzi a munkáját, nagy teljesítményt nyújt. Az alváz alatt 4 GB RAM-ot is találsz. Az egyetlen dolog, amire panaszkodhat, az a firmware. Rengeteg felesleges, előre telepített alkalmazással rendelkezik. Amíg azon gondolkodsz, hogyan távolítsd el őket, addig a vásárlással járó szórakozás már elszállt. De ez abszolút jellemző az összes Xiaomi okostelefonra.

  Az itt található vezeték nélküli modulok tartalmaznak mindent, amire szüksége van. Ez azt jelenti, hogy a Bluetooth 5-öt használhatja.0, NFC és még infravörös jeladó is van. Ami a vezetékes interfészeket illeti, van hely az USB Type-C és a 3,5 mm-es jack csatlakozónak a testen. A hátlapon egy ujjlenyomat-olvasó található. Van egy négykamerás egység is. A fő objektív alatt egy 48 megapixeles érzékelő és egy f/1 rekesz rejtőzik.75. A többi kamera kevésbé lenyűgöző funkciókkal rendelkezik.

  Egyértelműen ajánljuk a 200 kg-os készüléket megvásárlásra. Különösen, ha nem zavarja a mérete és a súlya. Meg kell jegyezni, hogy a készüléket akár 4K videofelvételre is használhatja! A szelfik szerelmesei ezt a modellt is imádni fogják, mivel 13 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. A Xiaomi Redmi Note 8T a földrajzi navigációban is elég jó, gyorsan szinkronizálódik a GPS-szel és más hasonló rendszerekkel. És csak az akkumulátor élettartama nem felel meg mindenkinek. Annak ellenére, hogy az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-ra emelkedett.

  Előnyök

  • Van ujjlenyomat-olvasó;
  • USB Type-C csatlakozót használnak;
  • Nem feledkezve meg a fejhallgató-csatlakozóról sem;
  • Tisztességes mennyiségű tárolóhely;
  • Nem rossz teljesítmény;
  • Támogatja a Bluetooth 5-öt.0, Wi-Fi 802.11ac és NFC;
  • 4K videofelvétel elérhető;
  • Jó elülső kamera;
  • A kijelző nagy felbontása;
  • Négy színváltozat létezik.

  Hátrányok

  • Nem túl hosszú az akkumulátor élettartama;
  • Nagy méret és súly;
  • Nem a legjobb firmware implementáció.

  Xiaomi Redmi 9 3/32GB (NFC)

  Értékelés: 4.5

  Xiaomi Redmi 9 3/32GB (NFC)

  Eladva 12k. A készülék többféle változatban kapható. Nem javasoljuk a Kínában való használatra szánt változat szedését. Jobb, ha a globális verziót szerzi be, mivel az NFC-chippel rendelkezik. A bankkártyát otthon hagyva fizethet vele a vásárlásokért.

  A modell hátsó panelje a három választható szín egyikére van festve. Négy kamera is van a közepén. A fő kamera 13 megapixeles felbontású, és a rekesznyílása f/2-re nyitott.2. Az ultraszéles látószögű kamera hasonló, csak abban különbözik, hogy felbontása 8MP-re csökkent. Nos, a makrokamerát és a mélységérzékelőt meglehetősen ritkán fogják használni, mivel teljesítményük sok kívánnivalót hagy maga után. De a jelenlétük jobb, mint a hiányuk. Egyébként az elülső kamera felbontása 8MP-re frissült.

  Ha már a vezeték nélküli moduloknál tartunk, az ő listájuk is tetszeni fog minden Expertology-olvasónak. Bluetooth 5 szabvány.0 nagy hatótávolsággal és energiahatékonysággal rendelkezik. Egy infravörös jeladóval vezérelheti a TV készüléket. Nos, a Wi-Fi 802.11n csak akkor tapasztalhat problémákat, ha le kell tölteni néhány nagyon nagy fájlt. És van egy FM rádió is, ami szintén hasznos lehet, ha valaki.

  Android 10 operációs rendszert futtat, amelyet az okta-core MediaTek He processzor hajt

 • o G80. Ez egy elég erős megoldás, szinte semmilyen késleltetéssel. Elég jól teljesít még a játékokban is! De ne számítson maximális grafikai beállításokra az összetett 3D-s projekteknél – ez a játékos okostelefonok dolga, amiről szintén beszélni fogunk.

  Hozzá kell tenni, hogy a készülék kapott egy ujjlenyomat-olvasót, amelyet a kameraegység alatt kell keresni. A készülék 5020mAh kapacitású akkumulátorral is rendelkezik, amelyet egy modern USB Type-C csatlakozón keresztül lehet tölteni.

  Előnyök

  • Nem rossz kamerakészlet;
  • Egy külön memóriakártya foglalat van használatban;
  • Elég hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Van ujjlenyomat-olvasó;
  • Tisztességes teljesítmény;
  • USB Type-C csatlakozót használnak;
  • Bluetooth 5 támogatás bevezetése.0 és NFC;
  • Nem feledkezve meg a fejhallgató-csatlakozóról sem;
  • Az árcédula nem nevezhető különösen magasnak;
  • Jó kijelző felbontás.

  Hátrányok

  • Nincs túl sok tárolóhely;
  • A készülék súlya 198 g;
  • A firmware fejletlennek tűnik.

  A legjobb Xiaomi okostelefonok jó kamerával

  Xiaomi Poco F2 Pro 6/128GB

  Értékelés: 4.9

  Xiaomi Poco F2 Pro 6/128GB

  Ez a készülék kezdetben azzal lep meg, hogy a kijelzőjén nincsenek rovátkák. Hol rejtőzik az elülső kamera? Egyszerű. Ha úgy dönt, hogy szelfit készít, a modul kicsúszik a test tetejéről. Kényelmes megoldás. Az előlap tartós – akkor sem történik vele semmi, ha a készüléket kemény felületre ejti. A kamera felbontása 20MP.

  Ha a hátsó kameráról beszélünk, az négy modulból és egy fényes vakuból áll. A legfontosabb 64 megapixeles érzékelővel és f/1 rekeszértékkel rendelkezik.89. Ezzel a kamerával akár 8K videó is rögzíthető! De ha 60fps-re törekszik, akkor jobban jár, ha a felbontást 4K-ra csökkenti. Ebben az esetben sem fog pár perc alatt elfogyni a 128 GB állandó memória.

  A többi modul itt a szokásos Xiaomi-termékek. Leginkább ennek a modellnek a tulajdonosa fogja használni az ultraszéles látószögű kamerát. 13 megapixeles felbontással és f/2 rekeszértékkel rendelkezik.4. Nos, a makro kamera csak egy szép öt megapixeles bónusz, amely csak virágok és rovarok fotózásához hasznos.

  Ez a készülék rengeteg vezeték nélküli modullal rendelkezik. Például a Bluetooth 5 szabványt használja a fejhallgató csatlakoztatásához.1, kiegészítve az apt-X digitális kodek támogatásával. Az NFC chip szinte minden üzletben lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. Wi-Fi 802.A 11ax lehetővé teszi, hogy szokatlanul gyors sebességgel töltsön le fájlokat az internetről. Ez a szabvány csökkenti a pinget online játék közben is. Néhányan még elégedettek lesznek a TV vezérlésére használt infravörös adóval.

  Mivel ez egy nagyon drága okostelefon, nem kell meglepődnie az AMOLED kijelzőn. Átlója 6,67 hüvelyk, felbontása 2400×1080 pixel. Kár, hogy a kínaiak nem a miniatürizálás útját választották. Emiatt sokan túl nehéznek fogják találni a készüléket, mert az alatta lévő mérleg 219 g-ot mutat.

  Az előnyök a következők

  • Kiváló behúzható “front”;
  • Az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe van beépítve;
  • Nagy teljesítményű processzort használ;
  • Támogatják az 5G hálózatokat;
  • Rengeteg tárolóhely;
  • Beépített USB Type-C csatlakozó;
  • Hatalmas számú modern vezeték nélküli modul;
  • Nem feledkeztünk meg a fejhallgató-csatlakozóról sem;
  • Egy nagyszerű hátsó kamera, amely képes 8K videó rögzítésére;
  • A képernyő AMOLED technológiával készült.

  Hátrányok

  • Az okostelefon nagy és nehéz;
  • Magas költségek;
  • Nincs memóriakártya foglalat;
  • Nem a legjobb firmware implementáció.

  Xiaomi Mi 10

 • 6/128GB

  Értékelés: 4.8

  Xiaomi Mi 10<li></div><p>A “te 6/128GB” src=”/wp-content/uploads/2023/03/4471666197951-3115.JPG” height=”434″ title=”Xiaomi Mi 10</p><li>6/128GB”></p><p>Ez a modell nem csak a kamerája miatt jó. Ez az egyik legolcsóbb készülék a Xiaomi-tól az AMOLED kijelzővel rendelkező készülékek között. A tökéletes megjelenésű fekete színek nagyobb kényelmet biztosítanak filmnézés vagy normál filmnézés közben. Ne feledkezzünk meg a HDR10+ kiterjesztett dinamikatartomány támogatásról sem, amely a színárnyalatok hatalmas skáláját biztosítja. Ami a felbontást illeti, ez 2400×1080 pixel – ez a kimondatlan szabvány az okostelefonok számára ebben az árszegmensben.</p><p>De térjünk máris a kamera témájára. Nem tökéletes, de az alsó kategóriás készülékek beépített moduljai fölött áll. A fő kamera 48 megapixeles felbontású és f/1 rekeszértékű.79. Ezzel a készülékkel könnyedén készíthet 4K videót, és egyidejűleg használhatja az optikai képstabilizátort! Az okostelefon hátoldalán egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű modul is helyet kapott. Segít látványos felvételeket készíteni szűk helyeken is. A készülék makró kamerát is kapott, de ne várjon nagyszerű képet a 2 megapixeles érzékelőtől. A negyedik lencse mélységérzékelőként működik.</p><p>Ha az előlapi kameráról beszélünk, akkor ez nem nagy kérdés. 16 megapixeles érzékelője nagyszerű eredményeket ad, amelyek csak úgy könyörögnek, hogy felkerüljenek az Instagramra. A fájlátvitel itt nagyon gyors, mivel az okostelefon Wi-Fi 802 támogatással rendelkezik.11ac és LTE hálózatok. Ezenkívül a Xiaomi Mi 10 rendelkezik</p><li>Beépített 5G modem. Talán néhány éven belül még ebben az országban is aktívan használhatja majd. Támogatja a legújabb Bluetooth 5 szabványt is.1. És nem is akármilyen, hanem apt-X digitális codec-kel kiegészítve!</p><p>A készülék egyéb jellemzői sem okoznak túl sok panaszt. Az okostelefon képernyőjébe ágyazott ujjlenyomat-olvasó. A készülék támogatja a vezetékes fejhallgatókat. Az akkumulátor töltése USB Type-C csatlakozón keresztül történik. Hálózati adapterre nem túl gyakran van szükség. És nem az akkumulátor kapacitása miatt, amely szabványos, hanem a kijelzőtechnológia és a Snapdragon 765 processzor energiahatékonysága miatt. A fájlok tárolásához itt 128 GB belső memória áll rendelkezésre. Vagy kétszer annyit, van egy ilyen változata is a készüléknek. Válasszon bölcsen, mert nincs microSD-kártya foglalat!</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Az ujjlenyomat-olvasó a képernyőbe van beépítve;</li><li>Nem rossz mennyiségű memória;</li><li>Kiváló hátsó kamera;</li><li>Szép elülső kamera;</li><li>Hosszú akkumulátor-üzemidő;</li><li>A képernyő AMOLED technológiával készült;</li><li>Nagy teljesítményű processzor van beépítve;</li><li>A modern vezeték nélküli szabványok támogatottak;</li><li>Működhet 5G hálózatokon;</li><li>3,5 mm-es és USB Type-C csatlakozók vannak jelen.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs memóriakártya foglalat;</li><li>Magas költségek;</li><li>A méretek és a súly nem mindenki számára megfelelőek;</li><li>A firmware-ben lévő hirdetések gyorsan idegesítővé válnak;</li><li>Nincs sztereó hangszóró.</li></ul><h3>Xiaomi Redmi Note 9S 4/64GB</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Xiaomi Redmi Note 9S 4/64GB

  Ez egy viszonylag olcsó, de nagyon nehéz okostelefon. Az alatta lévő mérleg 209 g-ot mutat. És hozzá kell adnia egy tokot, amelyet biztosan úgy dönt, hogy használni fog. De megvan a készülék, amelynek képernyőátlója 6,67 hüvelykig van hozva! Felbontása 2400×1080 képpont. Ezek a paraméterek hozzájárulnak a kényelmes nézési élményhez. Különösen, ha bedugod a fejhallgatót. Az a tény, hogy ez a modell csak egy hangszóróval van felszerelve, és még ez sem nevezhető hangosnak.

  A Xiaomi Redmi Note 9S az egyik legmegfizethetőbb készülék a nagyszerű kamerával rendelkező készülékek között. Persze ez még mindig nem a tökéletesség bombája. De a 48MP és az f/1 rekesznyílás.79 elég tisztességes specifikáció. És a hátsó kamera nem korlátozódik egyetlen modulra! Itt is vannak segédeszközök, de ezek nem tűnnek olyan érdekesnek, mivel lényegesen kisebb felbontású érzékelővel rendelkeznek. Ami az előlapi kamerát illeti, nincs sok okunk panaszra – a 16 megapixeles modul a legtöbb körülmények között jól teljesít.

  Egyébként ez egy tipikus Xiaomi okostelefon. Az operációs rendszer legújabb verziójával rendelkezik, és egy okta-core Qualcomm Snapdragon 720G hajtja. A készülék burkolata alatt 4 GB RAM és 64 GB állandó memória is lapul. Nos, a két SIM-kártyahelyet egy külön memóriakártyahely egészíti ki. Ez akkor jön jól, ha videózni szeretne, mivel a hátsó kamera 4K felbontású tartalmat készít, ami sok helyet foglal el.

  Az 5020 mAh kapacitású akkumulátor önálló munkát biztosít a készüléknek. De ne számítson arra, hogy a hálózati adaptert csak két-három naponta egyszer fogja használni. Sajnos, a nagy felbontású kijelző, a nagy képátló és a nem a leg energiatakarékosabb processzor megteszi a hatását.

  Előnyök

  • 4K videofelvétel elérhető;
  • Jó előlapi kamera;
  • Nagyon nagy felbontású kijelző;
  • USB Type-C csatlakozót használnak;
  • Támogatja a Bluetooth 5 szabványokat.0 és Wi-Fi 802.11ac;
  • A költségek nem nevezhetők különösen magasnak;
  • A fejhallgató-csatlakozóról sem feledkeztünk meg;
  • Tisztességes mennyiségű memória;
  • Nagy teljesítményű processzort használ;
  • Van ujjlenyomat-olvasó.

  Hátrányok

  • Az okostelefon nagyon nagynak és nehéznek bizonyult;
  • Nincs NFC.

  A legjobb játék okostelefon Xiaomi

  Xiaomi Poco X3 NFC 6/128GB

  Értékelés: 4.7

  Xiaomi Poco X3 NFC 6/128GB

  Ez az egyik legszebb okostelefon a Xiaomi által létrehozott okostelefonok közül. Az elülső kamera itt a kijelzőn kialakított apró lyukban található. Nos, a hátsó rész egy masszív egység, amely négy lencséből és egy fényes vakuból áll. Szép, hogy a gyártó nem spórolt. A fő kameraként az egyik legjobbat mutatta be a rendelkezésre álló kamerák közül. 64 megapixeles felbontással és f/1-es érzékelővel rendelkezik.89. Nos, a mélységérzékelő segítségével ez a kamera hatékonyan elmosja a hátteret. És ez a kamera 4K videofelvételi képességekkel is büszkélkedhet.

  És milyen egyéb modulok várnak a vevőre? Nem a legrosszabb. Az ultraszéles látószögű kamera segít a szűk helyeken történő felvételkészítésben. Felbontása 13 megapixeles, és szélesre nyitott rekesznyílása lehetővé teszi, hogy minimális fényben is készíthessen képeket. És csak a makró kamerát nagyon ritkán fogja használni a tulajdonos, mert az érzékelője apró, két megapixeles felbontású.

  Az okostelefon többi funkciója valószínűleg nem okozhat panaszokat. A már említett 20 megapixeles elülső kamera például örömteli látványt nyújt. A Bluetooth 5-re sem lehet panasz.1 – hosszú távú és energiahatékony szabvány. Ha nincs vezeték nélküli fejhallgatója, a 3,5 mm-es audiocsatlakozó is segíthet. Van hely egy USB Type-C portnak is. Elsősorban a töltő csatlakoztatására szolgál. Egyébként az akkumulátor kapacitása 5160 mAh-ra nőtt, így a töltés elég hosszú ideig tart. Különösen, ha a csökkentett teljesítményű üzemmódot aktiválja.

  Ha nincs szükség az akkumulátor kímélésére, hihetetlenül jó minőségű képet élvezhet. Az a tény, hogy ennek a modellnek a képernyője másodpercenként 120-szor képes frissülni. Ez szinte bármilyen játékot hihetetlenül simává tesz. A felbontásra sem lehet panasz – 2400×1080 pixeles. IPS technológiát használtak a kijelzőhöz.

  Előnyök

  • Támogatja a Bluetooth 5-öt.1 és NFC;
  • Figyelemre méltó hátsó kamera;
  • Nagyszerű “front”;
  • Nem feledkezve meg a 3,5 mm-es audiocsatlakozóról sem;
  • Magasabb frissítési frekvenciájú képernyőt használ;
  • A vízvédelem megvalósult;
  • Beépített USB Type-C csatlakozó;
  • Nagy mennyiségű memória;
  • A processzor nem nevezhető gyengének;
  • Van ujjlenyomat-olvasó.

  Hátrányok

  • Az okostelefon súlya 215 g;
  • Nedvesség elleni védelem – csak az IP53 szabványnak megfelelően;
  • Egy memóriakártya-nyílás és egy második SIM-kártya számára kialakított hely;
  • Magas ár.

  A legjobb Xiaomi okostelefonok 30,000 rub alatt.

  Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB

  Értékelés: 4.8

  Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB

  Ez az okostelefon 6,67 hüvelyk képátlójú IPS-kijelzővel rendelkezik. Felbontása 2400×1080 képpont. Egy kínai készülék standard paraméterei ebben az árszegmensben. A legtöbb Expertology olvasó elégedett lesz vele.

  A képernyő tetején van egy kis lyuk, amely egy 16 megapixeles “előlapi” kamera otthona. Nem leszel válogatós a szelfiket illetően. A hátsó kamerát alkotó négy modul sem fog csalódást okozni. A fő kamera 64 megapixeles felbontással és f/1.89 rekeszértékkel büszkélkedhet. Nem ritka az olyan okostelefon sem, amely 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerával rendelkezik, ami szintén elég jó eredményt mutat. Van egy külön kamera a makrófelvételekhez, de a felbontása csak 5 megapixeles. Végül a negyedik modul mélységérzékelőként működik – lehetővé teszi a kamera számára a háttér elmosását.

  Az itt található vezeték nélküli modulok listájáról semmi rosszat nem lehet mondani. A kékfog ötödik változata például stabil kapcsolatot biztosít a vezeték nélküli fejhallgatóval anélkül, hogy energiát pazarolna. Ami a Wi-Fi-t illeti, nagyon gyors átviteli sebességgel rendelkezik. Létezik NFC is, amely érintés nélküli fizetést valósít meg. Nincs okostelefon csak 5G-modem, de ez hazánkban egyszerűen nem képes hasznosnak lenni.

  A gyártó nem feledkezett meg a 3,5 mm-es audiocsatlakozóról sem. Szükség van rá abban az esetben, ha a vevőnek nincs vezeték nélküli fejhallgatója. És a szokásos fejhallgatót is be kell dugni, ha FM rádiót szeretne hallgatni. Az alvázon egy USB Type-C port is található, amely a könnyű használhatósága miatt figyelemre méltó. A személyes adatok védelme itt az ujjlenyomat-olvasóra van bízva. De ne keresse a kijelzőn – a kínaiak ezt a dizájnelemet az oldalsó bekapcsológombon helyezték el.

  Előnyök

  • Van egy csatlakozó a fejhallgató csatlakoztatásához;
  • Kiváló hátsó kamera, amely 4K videofelvételre képes;
  • Szép elülső kamera;
  • Az operációs rendszer legújabb verziója van telepítve;
  • Van egy külön memóriakártya-nyílás;
  • Támogatja a Bluetooth 5-öt.0 és NFC;
  • Nagy teljesítményű processzor van beépítve;
  • Nagy memóriakapacitás;
  • Van ujjlenyomat-olvasó;
  • USB Type-C csatlakozót használnak.

  Hátrányok

  • Az okostelefon súlya eléri a 209 grammot;
  • Szerettem volna egy AMOLED technológián alapuló képernyőt;
  • Magas költségek.

  Xiaomi Mi Note 10

 • 6/64GB

  Értékelés: 4.7

  Xiaomi Mi Note 10<li></div><p>te 6/64GB” src=”/wp-content/uploads/2023/03/8931666197951-2615.jpg” height=”421″ title=”Xiaomi Mi Note 10</p><li>6/64GB”></p><p>Az okostelefon kijelzője a szokásos csepp alakú bevágással rendelkezik, amely az előlapi kamerának ad otthont. 16 megapixeles érzékelővel rendelkezik, amely biztosan minden szelfi szerelmesének tetszeni fog. Visszatérve a képernyőre, nem lehet figyelmen kívül hagyni a nagy felbontását. De nem is ez a fontos. A kijelző AMOLED technológiával készült! Ez azt jelenti, hogy tökéletes feketékre számíthat. És figyeljen a képernyő oldalsó széleire – ezek enyhén íveltek. Néhányan azonban ezt hátrányosnak találják. Kötelességünk figyelmeztetni önöket.</p><p>A három színváltozatban létező okostelefon nem nevezhető miniatűrnek. A súlya legfeljebb 204g. De ez az ára annak, hogy rengeteg alkatrész van benne. A készülék például támogatja a Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 és NFC. Akkor is vezérelheti tévéjét okostelefonjával, ha az nem rendelkezik Smart TV-funkcióval. Mindezt egy 5260mAh kapacitású akkumulátor táplálja. A töltőhöz egy praktikus USB Type-C csatlakozón keresztül csatlakoztatható.</p><p>Sokan vásárolnak a Xiaomi Mi Note 10</p><li>te a hátsó kameráért. És meg lehet őket érteni. A kínaiak már négy modult vezettek be, LED vakuval és lézeres autofókusszal kiegészítve. A fő kamera 64 megapixeles érzékelőt rejt, és f/1 rekeszértékkel rendelkezik.89. Mivel nagy teljesítményű Snapdragon 730G processzort használ, a kamera lehetővé teszi, hogy 4K videót készítsen, anélkül, hogy túl sok gondot okozna. Bár legfeljebb 30 fps sebességgel. Ugyanilyen érdekes az ultraszéles látószögű kamera, amely 9 megapixeles érzékelővel rendelkezik. Ami a másik két modult illeti, ezeket a makró és a mélységméréshez használják.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A Bluetooth 5 támogatott.0 apt-X digitális kodekkel;</li><li>Használható érintés nélküli fizetésre;</li><li>A képernyő AMOLED technológiával készült;</li><li>Nagyszerű hátsó kamera 4K videótámogatással;</li><li>Egy tisztességes előlapi kamera;</li><li>Nem feledkezve meg a fejhallgató-csatlakozóról sem;</li><li>Nagy teljesítményű processzort használ;</li><li>A kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Az okostelefon nem mondható kicsinek vagy könnyűnek;</li><li>Nincs memóriakártya foglalat;</li><li>A közelségérzékelő nem működik jól.</li></ul><h2>Xiaomi legjobb zászlóshajó okostelefonjai</h2><h3>Xiaomi Mi 10 8/256GB</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Xiaomi Mi 10 8/256GB

  Ez az okostelefon a Xiaomi fő alkotása. A készülék sok innovációt kapott. A Xiaomi Mi 10 messze felülmúlja a vállalat bármely más eszközét a benne lévő technológiák számát tekintve. Főleg, ha kis összegért adják el. Sajnos ennek a modellnek az ára több mint 55 ezer forint. RUB, ebben rejlik a fő hátránya.

  A zászlóshajó okostelefon 6,67 hüvelykes képátlójú kijelzőt tartalmaz. A felbontás nem meglepő, de ugyanez nem mondható el a képfrissítési sebességről – ez eléri a 90 Hz-et. Ennek eredményeképpen simább vizuális megjelenítést élvezhet, amit leginkább játék közben fogsz észrevenni. A Snapdragon 865 processzor bármilyen projektet képes kezelni maximális grafikával, nem kell aggódni emiatt. Egyébként a képernyő oldalai itt íveltek. Egyesek ezt kellemetlennek találhatják.

  A készülék teste alatt 8 GB RAM és 256 GB állandó tárhely rejtőzik. Nincs microSD kártyahely. De nagy sebességű USB Type-C porttal rendelkezik. Leggyakrabban egy hálózati adapter csatlakozik hozzá. Örülök, hogy a készülék támogatja a Qualcomm gyors töltési technológiáját a legújabb verzióban. Ez azt jelenti, hogy a 4780 mAh-s akkumulátor körülbelül másfél óra alatt teljesen feltöltődik energiával. És fél napi munka egyáltalán csak 15-20 percet biztosít a hálózathoz való csatlakozáshoz.

  Fentebb beszéltünk a jó kamerával rendelkező Xiaomi okostelefonokról. De a zászlóshajó felülmúlja az összes leírt modellt. Négy hátsó kamerával büszkélkedhet, amelyek közül a legnagyobb 108 megapixeles érzékelővel és f/1 rekeszértékkel rendelkezik.69. A videókészítés során, amely akár 8K felbontású is lehet, az optikai stabilizációt aktívan használják, kiküszöbölve a rázkódás hatását. Ugyanilyen hatékony az ultraszéles látószögű kamera, amely 13 megapixeles felbontással rendelkezik. De nem annyira a makroobjektív, mert alatta egy nagyon szerény két megapixeles érzékelő rejtőzik.

  A Xiaomi Mi 10 nagyon sokáig beszélhetünk róla. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy a kínaiak képesek lesznek ilyen technológiák elsajátítására!

  Előnyök

  • Figyelemre méltó 20 megapixeles “előlap”;
  • Kiváló, AMOLED technológián alapuló képernyő;
  • Támogatja a Wi-Fi 802.11ax és Bluetooth 5.1;
  • USB Type-C csatlakozó;
  • Nagy mennyiségű memória;
  • Beépített csúcsprocesszor;
  • A képernyő magas frissítési frekvenciával rendelkezik;
  • Kiváló hátsó kamera;
  • Az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe van beépítve;
  • Az 5G hálózatok támogatottak;
  • Kiváló sztereó hangszórók vannak jelen.

  Hátrányok

  • Nincs memóriakártya foglalat;
  • Nincs fejhallgató-csatlakozó;
  • Nagyon magas érték;
  • Az okostelefon nem minden változata rendelkezik két SIM-kártya foglalattal;
  • Nincs FM rádió.

  Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB

  Értékelés: 4.8

  Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB

  Ha megnézzük a modell nevét, az a benyomásunk támadhat, hogy ez a zászlóshajó továbbfejlesztett változata. És ez tényleg így van. Egyébként nem volt egyszerűsítések nélkül, amelyeknek köszönhetően a gyártónak sikerült csökkenteni az árcédulát. A kínaiak például eltörölték a kijelző ívelt széleit. Ennek ellenére az átló továbbra is hatalmas, így maga a készülék is valamivel nagyobb lesz. A kíváncsiságot a képfrissítési frekvencia 144 Hz-re történő növelése is felkeltette. Ez teszi az okostelefont tökéletes választássá a játékosok számára.

  A kijelző egyik sarkában egy kerek lyuk található, amely a 20 megapixeles előlapi kamera lencséjének ad otthont. Ha a készüléket fejjel lefelé fordítja, egyszerre három lencsét láthat. Nincs mélységérzékelő – az összes kamera aktívan használja a látószög változtatását. A főmodul 108 megapixeles felbontással és f/1 rekeszértékkel képes lenyűgözni a nézőket.69. Bármikor válthat ultraszéles látószögű kamerára. De ne feledje, hogy gyengébb minőségű képet készít, mivel 13MP felbontású és nem olyan széles rekesznyílással rendelkezik. Nos, az 5 megapixeles makró kamera virágok, rovarok és más apró tárgyak fényképezésére szolgál.

  A 218 grammos okostelefon rengeteg vezeték nélküli technológiával rendelkezik. Akár 5G modem, amely eddig haszontalan hazánkban. Meg kell jegyezni, hogy a készülék nem kapott külön fejhallgató-csatlakozót, így jobb, ha a Bluetooth 5 segítségével hallgat zenét.1. Egyébként a Wi-Fi itt csak a szabványos 802.11n. Ez egy újabb egyszerűsítés, amelyet sok ügyfél észre sem fog venni.

  Egyébként a Xiaomi Mi 10T Pro nem okoz sok kritikát. A készüléket a nagy teljesítményű Snapdragon 865 és az Android 10 operációs rendszer hajtja. 256 GB belső memória a fájltároláshoz. E kapacitás növelése nem lehetséges, mert a kínaiak hagyományosan nem ruházták fel zászlóshajójukat a megfelelő résszel. De egy hatalmas akkumulátort pakoltak az alkotásukba, amelynek kapacitása akár 5000mAh is lehet. A készülék ujjlenyomat-olvasóval is büszkélkedhet, amely a bekapcsológombon található.

  Előnyök

  • Nagyszerű hátsó kamera, amely 8K videók készítésére képes;
  • Van egy USB Type-C csatlakozó;
  • Támogatja a legújabb vezeték nélküli szabványokat;
  • 144 Hz-es frissítési frekvenciára növelve;
  • Jó előlapi kamera;
  • A készülékbe egy csúcskategóriás processzor van beépítve;
  • Van ujjlenyomat-olvasó.

  Hátrányok

  • Nincs külön fejhallgató-csatlakozó;
  • Nincs memóriakártya foglalat;
  • Magas költségek;
  • A kijelző IPS technológiával készült;
  • Nem támogatja a vezeték nélküli töltést.

  Következtetés

  Ahogy azt már észrevehetted, a Xiaomi olcsó okostelefonjainak még mindig rengeteg hibája van. Sok felhasználó hajlandó szemet hunyni. De ha Ön nem tartozik ezek közé az emberek közé, akkor elégedett lesz választékunkkal, amely a legjobb modelleket tartalmazza. És az ilyen eszközök készen állnak arra, hogy lenyűgöző funkciókkal büszkélkedjenek, amelyek senkit sem hagynak közömbösnek.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: