A 17 legjobb telefon nagy képernyővel

A mai okostelefonok egyre nagyobbak. Egyesek nem nagyon szeretik – az ilyen emberek úgy gondolják, hogy az ilyen eszközöknek kompaktnak kell lenniük. De a fogyasztók kellően nagy száma még mindig rubelben szavaz az 5,6 és 6,5 hüvelyk közötti képernyőátmérőjű okostelefonokra. Ezért úgy döntöttünk, hogy elmondjuk Önnek az ilyen kijelzővel felszerelt legjobb eszközöket. Vegye figyelembe, hogy mind a csúcskategóriás készülékekről, mind a költségvetési modellekről beszélünk. Ez megkönnyíti a választást.

A legjobb nagy képernyős okostelefonok

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb olcsó nagyképernyős okostelefonok (10k alatt). RUB.) 1 Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64GB 9 477€
2 Vivo Y81 9 889€
3 Meizu M6 Note 3/32GB 9 000€
4 Huawei Y6 Prime (2018) 16GB 6 938€
5 VERTEX Impress Cube 6 700€
6 Alcatel 3V 5099D 6 490€
A legjobb telefonok a legnagyobb képernyővel ár-érték arányban (40k-ig). Rubelek.) 1 Huawei Mate 10 Pro 6/128GB Dual Sim 32 150€
2 OnePlus 6 8/256GB 36 990€
3 Samsung Galaxy Note8 64GB 36 390€
4 LG V30+ 27 880€
5 Sony Xperia XA2
  tra Dual 32GB
22 899€
6 Honor Play 4/64GB 18 000€
7 Xiaomi Mi Max 3 4/64GB 16 350€
8 Honor 8X 4/64GB 16 490€
A legjobb prémium nagyképernyős okostelefonok 1 Apple iPhone Xs Max 64GB 81 000€
2 Samsung Galaxy Note 9 512GB 63 500€
3 Huawei Mate 20 6/128GB 44 850€

A legjobb olcsó okostelefonok nagy képernyővel (10k alatt). rubel.)

Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64GB

Értékelés: 4.8

Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64GB

Az egyik legnépszerűbb telefon a kínálatunkban. Több ezer ember naponta megrendeli ezt a modellt különböző online áruházakon keresztül, főként Kínából hozva az árut. Az emberek szeretik a készülék árát, általában nem haladja meg a 11k-t. RUB. Korábban lehetetlen volt ennyi pénzért megfelelően működő okostelefont vásárolni. Most a helyzet megváltozott – a Xiaomi Redmi 5 Plus működésére nincs panasz. És furcsa lenne, ha egy nyolcmagos processzorral a készülék rendszeresen lelassulna. A lapkakészlet fő magjai 2 GHz-es órajelen futhatnak, ami lehetővé teszi, hogy abszolút bármilyen feladatot megoldjon. Itt még a játékok grafikai szintjét is nagyon ritkán le kell kapcsolni.

Az okostelefon nem véletlenül került be a választásunkba. Az elülső oldalon egy 6 hüvelykes LCD kijelző található. Kár, hogy a gyártó úgy döntött, hogy a gazdaságosság érdekében nem a keret nélküli kialakítás mellett dönt, ami miatt a készülék nagyon nagy – nem fog minden zsebben elférni. Az ide illesztett képernyő 18:9-es képarányú, ami különösen azoknak fog tetszeni, akik egyszerre két alkalmazást használnak. A kijelző 2160×1080 pixeles felbontással is büszkélkedhet. Az IPS-technológiával készült képernyő maximális betekintési szögeket és közel valósághű színvisszaadást biztosít.

Az okostelefon egyéb adatai sem fognak csalódást okozni. Különösen a 4 GB RAM és a 64 GB állandó memória jelenlétét nem lehet nem megemlíteni. A háttérben lehetővé tette, hogy meglehetősen nagyszámú futó alkalmazást tartson fenn. És ha a fényképek, dokumentumok, zenék és videók hirtelen kifogynak a helyből, behelyezhet egy memóriakártyát. A külső tároló miatt azonban le kell mondania a második SIM-kártyáról, mivel egy kombinált foglalat áll rendelkezésre. Egyébként, ha zenéről van szó, a legélvezetesebb a 3,5 mm-es audiocsatlakozóhoz csatlakoztatott hagyományos vezetékes fejhallgatóval hallgatni. Bluetooth 4 vezeték nélküli fejhallgatóval is rendelkezik a hang továbbításához.2. De ebben az esetben már nem tudja aktiválni az FM-vevőt – fizikai kapcsolatra van szüksége, mivel a fejhallgatót antennaként használja.

Ez az okostelefon Android 7 operációs rendszert futtat.1. Az operációs rendszerhez való hozzáférés az ujjlenyomat beolvasása után biztosított – a megfelelő modul a hátoldalon található. A nagysebességű LTE modul az internet elérésére szolgál. Wi-Fi is van, de nem olyan gyors – legfeljebb a 802-es szabványt támogatja.11n. Néhányan örülni fognak az infravörös portnak – ez használható televíziók, hangszórók és más háztartási készülékek vezérlésére. Micro-USB csatlakozó a töltéshez és a számítógéphez való szinkronizáláshoz. Talán ez egy hátrány, mert manapság az ember szeretne egy modernebb portot látni minden okostelefonban, ahol a dugót kizárólag az első alkalommal lehet behelyezni.

Az AnTuTu benchmarkban a készülék 69K körül van. pontszámok. Átlagos teljesítmény. Az ide telepített 12 megapixeles kamera is átlagosnak tűnhet. Azonban némileg felülmúlja néhány hasonló árú versenytársát – főként a rendelkezésre álló 4K videofelvételnek köszönhetően. Ami az előlapi kamerát illeti, az nem lenyűgöző – felbontása mindössze 5MP.

Előnyök

 • Tisztességes mennyiségű memória;
 • Nagy akkumulátor gyorstöltési támogatással;
 • Számos színválaszték;
 • A ház fém;
 • Jó IPS-kijelző nagy felbontással;
 • Optimális költség;
 • Nem feledkeztünk meg a 3,5 mm-es audiocsatlakozóról sem;
 • Lehetőség 4K videók készítésére;
 • Van egy infravörös jeladó;
 • Nagy teljesítményű Snapdragon 625 processzorral épített;
 • Nem feledkezve meg az ujjlenyomat-olvasóról.

Hátrányok

 • A súlya eléri a lenyűgöző 180 grammot;
 • A micro-USB csatlakozót használják;
 • Nem a leggyorsabb Wi-Fi;
 • Nincs NFC chip;
 • A kamera rossz minőségű hangot rögzít;
 • A hátsó kamera nem tágra nyitott rekesznyílással rendelkezik.

Vivo Y81

Értékelés: 4.7

Vivo Y81

Egy másik okostelefon a rangsorunkban, 10-11kért eladó. RUB. A fenti terméktől az LCD képernyő tetején található bevágás különbözteti meg. Az úgynevezett monobrowban van hely a közelség- és fényérzékelőknek, az elülső kamerának és a hangszórónak. A kínai gyártó megpróbálta csökkenteni az oldalsó kereteket, ami lehetővé tette számára, hogy a képernyőt az előlapra helyezze, amelynek átlója eléri a 6,22 hüvelyket – a készülék még mindig nem tűnik gigantikusnak. A számítások szerint a kijelző az előlap 83%-át fedi le. Nem lehet kihagyni, hogy a képernyő magassága jelentősen megnövekedett, így a készülék nagyon kényelmes a kézben. A követelések csak a szanáláshoz nyújthatók be. 1520×720 képpont – nos, ez nem az, amit egy modern okostelefontól elvársz. A pixelesedés azonban szemmel nem látható, így nem olyan vészes.

Az itt telepített operációs rendszer az Android nyolcadik verziója. Az internet-hozzáféréshez Wi-Fi 802.11ac és LTE. Az okostelefonban egy Bluetooth 5 modul is található.0. Azonban nem szükséges vezeték nélküli fejhallgatót keresni, mert a kínaiak nem fosztották meg alkotását egy 3,5 milliméteres csatlakozótól.

Az okostelefon egy okta-core MediaTek processzorral rendelkezik

 • o P22. Ez egy középkategóriás chipset, amely 2 GHz-es órajelre képes. Grafikus gyorsítóként PowerVR GE8320-t használ. A grafikai szintet a játékokban csökkenteni kell, de nem mindig. A készülék teste alatt 3 GB RAM és 32 GB állandó memória rejtőzik. Nem feledkeztünk meg a külső tárolóhelyről sem, amely szinte bármilyen méretű lehet.

  A kínai gyártó mégiscsak spórolt néhány alkatrészen. Leginkább a kamerákon észrevehető. A hátsó modul f/2 rekesznyílással rendelkezik.2, amely után a fény a 13 megapixeles érzékelőt éri el. Képminőség – átlagos, és este az utcán jobb nem fényképezni. A maximális videofelbontás csak 1920×1080 képpont (30 fps). Az előlapi kamera 5 megapixeles érzékelőt, egyszerű optikát és f/2 rekeszértéket használ.2. Emellett a gyártó megkímélte az ujjlenyomat-olvasót – egyszerűen nincs itt. Meg akarja védeni fényképeit a kíváncsi szemektől? A lezáráshoz grafikus kulcsot vagy PIN-kódot kell használnia.

  Előnyök

  • Az operációs rendszer friss verziója van telepítve;
  • A súlya nem haladja meg a 147 grammot;
  • A kijelző IPS technológián alapul;
  • Alacsony költségek;
  • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • Nagy sebességű vezeték nélküli modulok vannak jelen;
  • Beépített elég erős processzor.

  Hátrányok

  • A micro-USB portot használják;
  • A képernyő felbontása nem mindenkinek fog megfelelni;
  • Egy kezdetleges elülső kamera;
  • Nincs ujjlenyomat-érzékelő;
  • Nincs NFC-chip.

  Meizu M6 Note 3/32GB

  Értékelés: 4.6

  Meizu M6 Note 3/32GB

  Ez az okostelefon egyszerű kialakítású. Leginkább egy három vagy négy évvel ezelőtt megjelent dél-koreai készülékre hasonlít. Itt is van egy meglehetősen nagy terület a képernyő felett, alatta pedig egy fizikai home gomb beépített ujjlenyomat-olvasóval. Összesen négy színváltozatot adtak ki – az aranytól a hagyományos fekete színig. Az itt használt operációs rendszer az Android 7.1. A készülék teste fémből készült – ez tette az okostelefont elég nehézzé. És ez a legnagyobb kijelző nélkül – a képátlója mindössze 5,5 hüvelyk! IPS technológiával létrehozott képernyő, amely a maximális betekintési szögeket jelzi. A 16:9-es képarány mindenkinek megfelel, aki az okostelefonját leginkább videók nézésére használja. Az ilyen embereknek tetszeni fog a felbontás is, amely 1920×1080 pixeles.

  Az itt található vezeték nélküli modulok közül az LTE és a Bluetooth érdemel említést 4.2. Természetesen a Wi-Fi sem marad el, de nem érdemel külön említést, mivel csak a 802.11n. Ami az NFC-t illeti, a kínaiak szokás szerint megfeledkeztek róla. Ha a többi komponensről beszélünk, nem hagyhatjuk ki a processzort – itt az okta-core Snapdragon 625 épül. A teljesítménye elég jó a legtöbb játékhoz, ami most van kint. És a 3 GB RAM nem annyi, mint amennyit szeretne. És 32 GB belső tárhely – ez a mennyiség nem mindenkinek fog megfelelni. Szerencsére az okostelefon rendelkezik memóriakártya-nyílással, amely megoldja a fényképek, videók és zenék szabad helyének hiányát.

  Ellentétben a fentiekben áttekintett okostelefonokkal, a Meizu M6 Note kettős kamerával rendelkezik. A lencsék alatt egy 12 és egy 5 megapixeles érzékelő rejtőzik. Az alapvető optikai egység f/1 rekeszértékkel büszkélkedhet.9, aminek köszönhetően a fényképezőgép elég jó munkát végez gyenge fényviszonyok mellett is. Az okostelefon 4K felbontású videót is készít – erre nem minden készülék képes ebben az árkategóriában. Nos, az elülső kamera itt egyetlen lencséből áll, de alatta egy 16 megapixeles érzékelő található.

  Hozzá kell tenni, hogy az akkumulátor kapacitása 4000mAh biztosítja az akkumulátor élettartamát a kütyünek. Természetesen a gyors töltési technológia is támogatott. Az egyetlen sajnálatos dolog a használt csatlakozó – ez egy elavult micro-USB.

  Előnyök

  • Egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó van jelen;
  • Kiváló kettős kamera, amely 4K videók készítésére is képes;
  • A testet fémből készítették;
  • Az IPS-kijelző nagy pixelsűrűséggel rendelkezik;
  • Jó elülső kamera;
  • A készülékbe egy nagy teljesítményű Qualcomm processzor van beépítve;
  • Nagy kapacitású akkumulátort használ gyors töltéssel;
  • Van ujjlenyomat-olvasó;
  • Ésszerű ár.

  Hátrányok

  • A micro-USB csatlakozó használatban van;
  • Az okostelefon súlyosnak bizonyult;
  • A firmware nem felel meg mindenkinek.

  Huawei Y6 Prime (2018) 16GB

  Értékelés: 4.5

  Huawei Y6 Prime (2018) 16GB

  Manapság a kínai Huawei egyre kevesebb figyelmet fordít a költségvetési szegmensre. Ennek a gyártónak néhány olcsó okostelefonja azonban még mindig gyártásban van. Például a rangsorunkban szerepel egy Y6 Prime (2018) nevű eszköz – az orosz üzletekben 7-8 ezerért vásárolhatja meg. Rubel. Mondanom sem kell, hogy egy ilyen olcsó készüléktől ne várjon fejlett specifikációkat. De az okostelefon nem pontosan gyenge okostelefon nem nevezhető.

  A kínai gyártó a legtöbb pénzt, mint kiderült, a kijelzőn spórolta meg. Az 5,7 hüvelykes képátlójú készülék felbontása 1440×720 pixel. Becslések szerint a képernyő egy hüvelyknyi területére mindössze 282 pixel jut. Ha egy drágább okostelefon használatához van szokva, akkor biztosan észreveszi, hogy a fotók nem tűnnek elég részletesnek. A képernyő IPS technológiával készült – ez maximális betekintési szögeket és lágy színeket biztosít. A figyelmes olvasó már észrevette, hogy a kijelző 18:9-es képarányú.

  A készülék meglehetősen könnyű, súlya nem haladja meg a 150 grammot. A mindössze 7,8 mm-es vastagság szintén figyelemre méltó. Érthető, hogy egy ilyen paraméter csak az akkumulátort érintheti – kapacitása alig éri el a 3000 mAh-t. Kár, hogy a töltő csatlakoztatása micro-USB-n keresztül történik. Mondanom sem kell, hogy a csatlakozó dugóját a második, néha a harmadik alkalomtól kezdve kell behelyezni?

  Az okostelefon funkcionalitását az Android 8 operációs rendszer biztosítja.0. Az ujjlenyomat-olvasás használható feloldási módszerként – a megfelelő érzékelő a hátlapon található. A zenelejátszáshoz fejhallgató is csatlakoztatható – erre a célra a hagyományos 3,5 mm-es audiocsatlakozó áll rendelkezésre. Ha pedig vezeték nélküli fejhallgatóval rendelkezik, a beépített Bluetooth 4 modul nagyon hasznos lehet.1. A készülék lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózatokhoz való csatlakozást LTE és Wi-Fi 802.11n. Sajnos, az NFC chip hagyományosan hiányzik.

  A kamerák itt nem keltenek elragadtatott érzelmeket. A hátsó modul hagyományos 13 megapixeles érzékelőt használ. Nos, a négymagos Snapdragon 425 processzor nem 4K videókhoz készült, így az okostelefon tulajdonosa csak F

   HD és 30 fps. Az előlapi kamera 8 megapixeles érzékelővel rendelkezik – a képek jók lesznek, de ennél több nem.

   Az okostelefon legnagyobb csalódása a memória mennyisége. 2 Gb RAM és 16 Gb ROM – nem éppen az, amit egy modern okostelefontól elvársz. De ha hajlandó elviselni ilyen számokat, akkor a készülék valószínűleg nem fog csalódást okozni.

   Előnyök

   • Van ujjlenyomat-olvasó;
   • Az operációs rendszer legújabb verzióját használja;
   • Alacsony súly;
   • Alacsony költségek;
   • A kijelzőt IPS technológiával tervezték;
   • 3,5 mm-es audiocsatlakozó.

   Hátrányok

   • Nincs NFC chip;
   • Kevés RAM és RAM memória;
   • Alacsony képernyőfelbontás;
   • Mikro-USB csatlakozót használnak;
   • Nem a leggyorsabb Wi-Fi.

   VERTEX Impress Cube

   Értékelés: 4.4

   VERTEX Impress Cube

   Ez az okostelefon csak enyhén lekerekített sarkokkal rendelkezik. Az oldalsó keretek minimális szélességűek, így a készülék kényelmesen fekszik a kezében. A 6 hüvelykes kijelző feletti és alatti területek megmaradtak, de a gyártó eltörölte a fizikai és érintőgombokat. Emiatt az ujjlenyomat-érzékelőt a hátlapra helyezték át. A mérnökök úgy döntöttek, hogy egy akár 3800 mAh kapacitású akkumulátort választanak. A készülék 9,4 mm vastag és 185 g tömegű. Röviden, a vevő vár “kemény” – lányok vásárolni ezt a készüléket nem ajánlott.

   A készülék funkcionalitása Android 8.1. A kép IPS-kijelzőn jelenik meg, amely maximális betekintési szögekkel büszkélkedhet. A 18:9-es képarány ideális, ha egyszerre két alkalmazással szeretne dolgozni – például egy weboldal meglátogatása és egy videó megtekintése közben. Az egyetlen zavaró tényező a felbontás, amely 1440×720 képpont. Tulajdonképpen mi mást várna egy 8k körüli árú okostelefontól?. rubel.?

   A gyártó nem csak a képernyőn spórolt. Egyszerű az itt telepített processzor – ez egy négymagos MediaTek MT6739, amely 1,5 GHz-es órajelen fut. Egy ilyen chip, ha és képes lesz játszani csak csökkentett grafikai beállításokkal. Az okostelefon teste alatt 2 GB RAM és 16 GB állandó memória található. Röviden, a vevő várja a puszta minimumot, alig biztosítja az operációs rendszer stabil működése.

   Az okostelefon hátoldalán kettős kamera található. De ne izguljon túlságosan – a második modul egy 0,3 megapixeles mátrixból áll, ami valószínűleg nem lesz jó. De a főmodul nem olyan rossz – az érzékelő felbontása 13 megapixeles. Ha azonban szelfiket szeretne készíteni, a 8 megapixeles “előlapi” egység megmenti a helyzetet.

   Az okostelefonba telepített Wi-Fi modul legfeljebb a 802.0 szabványt támogatja.11n. De ez egy olyan eset, amikor a második tartomány szükségtelen. A termék Bluetooth 4.0 és LTE. Furcsa módon a gyártó nem feledkezett meg az NFC-chipről. Ez valószínűleg az egyik legolcsóbb okostelefon, amely a technológiával jön ki!

   Előnyök

   • A hátlap alatt egy nagy kapacitású akkumulátor található;
   • NFC jelen;
   • Hozzáadott FM rádió;
   • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
   • Viszonylag jó elülső kamera;
   • A kijelző IPS technológiával készült;
   • Van ujjlenyomat-olvasó;
   • Az operációs rendszer legújabb verziója van telepítve;
   • Alacsony ár.

   Hátrányok

   • Mikro-USB csatlakozót használnak;
   • Kis emlék;
   • Gyenge processzor;
   • Alacsony képernyőfelbontás;
   • Nagy súly.

   Alcatel 3V 5099D

   Értékelés: 4.4

   Alcatel 3V 5099D

   Sok éven át az Alcatel márkanév alatt elég jó költségvetési okostelefonokat gyártott. Az egyikük a listánkra került – a 3V 5099D nevű modellről beszélünk. 7-8K-ért. RUB. A vásárló egy 6 hüvelykes IPS technológiával készült kijelzővel rendelkező készüléket kap. Külsőleg az előlap nem érdekes – a gyártó még csak nem is gondolt arra, hogy megszabaduljon az oldalsó keretektől. Sokkal kíváncsibb kinézetű hátsó panel. A fényben csillogó fémből készült, ami azonnal kiemeli a készüléket a legtöbb kínai versenytárs közül.

   De vissza a képernyőre. Felbontása 2160×1080 képpont. És ez eléggé meglepő! Csak a magas beállítás nem minden készülék büszkélkedhet ebben az árszegmensben. A 18:9-es képaránynak köszönhetően pedig egyszerre két alkalmazást is könnyedén használhatsz. Azonban ne ragadtassa el magát – a MediaTek MT8735 processzor teljesítménye gyakran nem elegendő az ilyen összetett feladatokhoz. A problémák azzal is összefüggésbe hozhatók, hogy csak 2 GB RAM áll rendelkezésre. Ami a beépített tárhelyet illeti, 2 GB tárhely várja a felhasználót. Röviden, a gyártónak mindezeken az alkatrészeken spórolnia kellett. Ha Alcatel 3V 5099D-t vásárol, mindenképpen szerezzen be egy memóriakártyát.

   Jó, hogy már az ilyen olcsó okostelefonok is ujjlenyomat-olvasóval vannak felszerelve. Itt van elhelyezve a hátlapon. Közvetlenül fölötte látható a LED vaku és egy pár lencse. A kettős kameramodul belsejében 12MP és 2MP érzékelők találhatók. Elég jó ahhoz, hogy elég jó képeket készítsen. A legtöbb esetben a háttér elég jól elmosódott, ami nem tud nem tetszeni. Ha “magamról” szeretne fényképezni, akkor erre az elülső kamerát használják – felbontása csak 5 megapixeles.

   A 3,5 mm-es audiocsatlakozó a fejhallgató csatlakoztatására szolgál. Ha van egy vezeték nélküli tartozéka, a Bluetooth 4 megmenti a helyzetet.2. Az internet eléréséhez használt modulok LTE és Wi-Fi 802.11n. És itt az NFC-chip hiányzik. Ha okostelefonjával úgy szeretne fizetni, mintha bankkártya lenne, akkor keresse a 3V 5099Y nevű hasonló modellt.

   Az itt telepített operációs rendszer az Android 8.0. A 3000 mAh kapacitású akkumulátor autonóm működést biztosít. A készüléket a hálózati adapter micro-USB porthoz való csatlakoztatásával lehet feltölteni. Meglepő módon a készülék súlya még ilyen akkumulátorral együtt is csak 155 g.

   Előnyök

   • Alacsony költségek;
   • Alacsony súly;
   • Három színválaszték áll rendelkezésre;
   • Kiváló IPS-kijelző nagy felbontással;
   • Nem a legrosszabb hátsó kamera;
   • A 3,5 mm-es audiocsatlakozó jelen van;
   • Van ujjlenyomat-olvasó.

   Hátrányok

   • Nincs NFC chip;
   • Nem a leggyorsabb Wi-Fi;
   • Az előlapi kamera nem mindenkinek fog tetszeni;
   • Gyenge processzor;
   • Kevés RAM és állandó memória.

   A legjobb telefonok a legnagyobb képernyővel ár/teljesítmény arányban (40k-ig). dörzsölje.)

   Huawei Mate 10 Pro 6/128GB Dual Sim

   Értékelés: 4.9

   Huawei Mate 10 Pro 6

   Valamivel több mint öt évvel ezelőtt a Huawei termékeit csak azok nézték, akik a lehető legolcsóbb okostelefont keresték. Most ez a gyártó sikeresen versenyez a piac vezetőivel. Például a Mate 10 Pro folyamatosan nagy keresletnek örvend, annak ellenére, hogy akár 30 ezer forintba is kerülhet. dörzsölje. Ez az okostelefon Android 8 operációs rendszert futtat.0. Külsőleg a készülék meglehetősen különbözik az olcsóbb okostelefonoktól. A keret nélküli kialakítás itt található. Még a 6 hüvelykes kijelző feletti és alatti területek is meglehetősen keskenyek. Mondanom sem kell, hogy az előlapon nincsenek gombok, ezért az ujjlenyomat-olvasót a hátsó kamera alatti területre kellett áthelyezni. Nem mindenkinek fog tetszeni a 3,5 mm-es audiocsatlakozó hiánya az alján. De ez lehetővé tette a gyártó számára, hogy könnyen megvalósítsa a teljes körű vízvédelmet – a készülék IP67 tanúsítványt kapott. Nos, ezzel az okostelefonnal továbbra is használhat vezetékes fejhallgatót, de ehhez adaptert kell használnia.

   A modell képernyőjének felbontása 2160×1080 képpont. Kényelmes két alkalmazás ablakkal egyszerre. A Kirin 970 processzor pedig minden nehézség nélkül megbirkózik ezzel a feladattal. Meg kell jegyezni, hogy a lapkakészletet egy grafikus gyorsító egészíti ki Ma

  • -A G72 MP12, amely abszolút bármilyen játékot képes futtatni. A készülék teste alatt 6 GB RAM és 128 GB állandó memória is rejtőzik. Nehéz elképzelni olyan embert, aki nem tud betelni vele.

   Visszatérve a kijelzőre, az OLED technológiát használták a kijelző elkészítéséhez. Ez azt jelenti, hogy nincs külön háttérvilágított réteg. A mátrix minden egyes képpontja önmagában világít. Ha olyan képet mutat, amelyen sok fekete szín van, az energiafogyasztás észrevehetően csökken. Ennek eredményeképpen néhány trükkel egy teljes 4000mAh-s akkumulátor több napig is kitarthat. Természetesen a gyorstöltési technológia is támogatott, ami szintén nem maradhat ki a tetszéséből.

   Internet-hozzáférés a készülékhez LTE és Wi-Fi 802.11ac. Vezeték nélküli fejhallgató, fitnesz karkötő és okosóra csatlakoztathatóság Bluetooth 4-en keresztül.2. Infravörös jeladóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a csatornaváltást a TV-n. Nem felejtjük el az NFC chipet, amelynek köszönhetően az okostelefont bankkártya módjára használhatja.

   Az ide telepített kamerákról sem lehet semmi rosszat mondani. “Az elülső kamera, bár csak egy lencsét használ, de ez egy széles látószögű lencse. Az érzékelő felbontása 8 megapixel, ami elegendő a szelfikészítéshez. És ott van a hátsó kamera, amely egy kettős kamera. A második optikai egységet nem a háttér elmosására, hanem a kép kétszeres “nagyítására” használják, ami néhány utazásnál még fontosabbnak tűnik. Meglepő módon mindkét objektív f/1 rekeszértéket használ.6, ami rendkívül nagy rekesznyílást jelez. Ami az érzékelőket illeti, 20 és 12 megapixeles felbontással rendelkeznek. A kamera lézeres autofókusszal és optikai stabilizátorral is rendelkezik. Mondanom sem kell, hogy ilyen összetevőkkel az okostelefon minden nehézség nélkül megbirkózik a 4K videofelvételekkel.

   Az érdemek

   • Az operációs rendszer legújabb verzióját használja;
   • Az OLED-technológiával létrehozott kiváló képernyő;
   • Figyelemre méltó kamera, amely optikai zoommal rendelkezik;
   • Képes 4K videót készíteni;
   • Jó elülső kamera;
   • Beépített USB Type-C csatlakozó;
   • Infravörös adó és NFC van jelen;
   • Nagy sebességű vezeték nélküli modulokat használnak;
   • Nagy teljesítményű processzor van telepítve;
   • Nagy mennyiségű memória;
   • Nem feledkezve meg az ujjlenyomat-érzékelőről.

   Hátrányok

   • A súlya 178 g;

    Az ár nem felel meg mindenkinek.;

   • Nincs 3,5 mm-es audiocsatlakozó.

   OnePlus 6 8/256GB

   Értékelés: 4.8

   OnePlus 6 8/256GB

   Úgy gondolja, hogy 6 GB RAM nem elég? Ha igen, akkor a OnePlus elkészítette következő zászlóshajóját, amely 8 GB RAM-ot tartalmaz. Nos, van 256 GB állandó tárhely a videók és zenék tárolására. Úgy tűnik, hogy ez elegendő minden okostelefon-tulajdonos számára. Aligha fogsz emlékezni arra, hogy nincs memóriakártya-nyílás. Még akkor is, ha rendszeresen készít 4K videót 60fps sebességgel. Van egy külső merevlemezed, amire időnként rá tudod dobni a szelfiket?

   Sokan éppen a kamera miatt veszik meg a OnePlus 6-ot. Ez egy kettős kamera, és a lencsék alatt egy 16MP-es és egy 20MP-es érzékelő található. A gyártó nem felejtette el az optikai stabilizátort, amelynek köszönhetően a videó simábbá válik. A két objektívben használt rekeszérték ugyanaz – f/1 értékű.7. Az előlapi kamera felbontása 16 megapixeles. Ami azonban szintén elég jó.

   Az okostelefon több mint 289k pontot ér el az AnTuTu benchmarkon. pontok. Ezt az őrült eredményt a csúcsmodell Snapdragon 845 processzor biztosítja, amelynek magjainak fele 2,7 GHz-es órajelre képes. Mondanom sem kell, hogy egy ilyen lapkakészlettel biztosan nem lesz szükséged arra, hogy bármilyen játékban lefokozd a grafikát?

   A képek egy nagyon nagy, 6,28 hüvelykes képátlójú képernyőn jelennek meg. Egy hüvelyknyi alapterületén 402 képpont található. Ami még fontosabb, hogy a képernyő Super AMOLED technológiával készült. Ez széles színskálát és alacsony energiafogyasztást jelent. A gyártó részben ezért építette be a teremtés akkumulátorát, amelynek kapacitása nem haladja meg a 3300 mAh-t. Újratölthető hálózati adapter csatlakoztatásával az USB Type-C aljzathoz. Szép, hogy a kínai gyártó nem feledkezett meg a 3,5 mm-es audiocsatlakozóról. Ha azonban drága vezeték nélküli fejhallgatóval rendelkezik, akkor nem kell félnie, hogy használja – az aptX digitális kodek támogatása szinte CD-minőségű hangátvitelt biztosít. És ott van még az NFC chip, amely felgyorsítja a párosítást, és lehetővé teszi, hogy az okostelefont bankkártyaként használhassa.

   Előnyök

   • Rengeteg tárolóhely;
   • Az elülső kamera kiváló;
   • A “zöld robot” friss verziója telepítve van;
   • Nagyszerű AMOLED kijelző 19:9-es képaránnyal;
   • A kettős kamerát optikai stabilizátor egészíti ki;
   • Videót 4K felbontásban és 60 kép/mp sebességgel készíthet;
   • Nagy teljesítményű processzort használ;
   • Beépített USB Type-C csatlakozó;
   • Ujjlenyomat-olvasó van jelen;
   • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
   • NFC chip.

   Hátrányok

   • Csak egy színválaszték;
   • Magas költségek;
   • Egyesek túl nehéznek találhatják az okostelefont.

   Samsung Galaxy Note8 64GB

   Értékelés: 4.8

   Samsung Galaxy Note8 64GB

   Természetesen értékelésünk nem nélkülözheti a dél-koreai Samsung vállalat egyik zászlóshajóját. Választásunk a Galaxy Note 8-ra a fokozatosan csökkenő ára miatt. Ha az indításkor csillagászati összeget kértek érte, akkor most az okos tollal ellátott phabletet kevesebb mint 40 ezerért vásárolhatja meg. dörzsölje. Ezért a pénzért egy elegáns készüléket kap egy 6,3 hüvelykes kijelzővel, amelynek oldalai finoman íveltek. A képernyő Super AMOLED technológiával készült, ami megkönnyíti a hosszabb akkumulátor-üzemidő elérését – csak néhány sötét témát kell aktiválnia. A kijelző felbontása 2960×1440 képpont. Úgy tűnik, hogy a vásárlók túlnyomó többsége számára ez elegendő lesz. A 18,5:9-es képarány lehetővé teszi, hogy a képernyőn két vagy akár három alkalmazás is kényelmesen megjeleníthető legyen. Nemcsak az ujjával, hanem a mellékelt tollal is interakcióba léphet vele. Az érzékelhető nyomásfokozatok sokaságát a művészek értékelni fogják. Másoknak tetszeni fog a képernyőn kívüli jegyzetelési funkció. Egyébként még az inaktív képernyőn is megjelenik a dátum és az idő – az AMOLED technológia másik előnye.

   Ez az okostelefon nagyszerűen hangzik. Ha azonban nem szeretné, hogy a környezetében lévő emberek kényelmetlenül érezzék magukat a hangos zenével, akkor csatlakoztassa a fejhallgatót. Ha vezeték nélküliek, a Bluetooth 5 aktiválva van.0. Ha a hagyományosabb opciót választja, a 3,5 mm-es audiocsatlakozó megmenti a helyzetet. Folytatva az interfészekkel, nem tudjuk megállni, hogy ne említsük meg a nagy sebességű USB Type-C port jelenlétét. Valahol az okostelefon belsejében van egy modul, amely képes fogadni az adatokat vezeték nélküli technológia ANT+. Ez biztosan tetszeni fog azoknak a sportolóknak, akik a megfelelő érzékelőket használják. Végül, az internet-hozzáférést az LTE és a Wi-Fi 802.11ac. A zászlóshajó képes a frekvencia-aggregációra, ami jelentősen növeli a vételi és átviteli sebességet. A dél-koreai gyártó nem felejtette el az NFC chipet.

   Természetesen sokan a nagyszerű kamera miatt vásárolnak Samsung termékeket. Ezzel nincs semmi baj. A dél-koreaiak itt egy 12 megapixeles mátrixból álló kettős modult mutattak be. Gyújtótávolságú objektívek – eltérő, így a felhasználó kétszeres optikai zoomot használhat. És van optikai képstabilizátor. A főmodul rekeszértéke f/1.7. Ez lehetővé teszi, hogy még gyenge fényviszonyok mellett is tisztességes képeket készítsen. Ez a kamera képes 4K felbontású videót készíteni, de csak 30 képkocka/másodperc sebességgel. Ami az “előlapot” illeti, az egyetlen lencséből áll, amely egy 8 megapixeles érzékelőt rejt. A modul fő előnye a széles látószög.

   Az okostelefon további előnyei közé tartozik a teljes körű vízvédelem jelenléte. Minden rendben van a processzorral – minden bizonnyal elég lesz az ereje. A készülék 6 GB RAM-ot és 64 GB állandó memóriát is kapott. A gyártó nem felejtette el a külső tárolóhelyet (egy második SIM-kártya helyével kombinálva). Természetesen a készülék ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik. Néhány phablet-tulajdonos azonban egy újfajta feloldást részesít előnyben – íriszszkenneléssel.

   Előnyök

   • Van egy többfunkciós toll;
   • Megvalósított vízállóság;
   • Figyelemre méltó AMOLED kijelző;
   • A kettős kamerát optikai zoom egészíti ki;
   • A 4K videofelvétel lehetséges;
   • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó és egy USB Type-C port;
   • Nem rossz elülső kamera;
   • Nagy sebességű vezeték nélküli modulokat használnak;
   • Az NFC és az ANT+ támogatás jelen van;
   • Nagy memóriakapacitás;
   • Erőteljes processzor;
   • A gyors és vezeték nélküli töltés támogatott;
   • Nem feledkezve meg az ujjlenyomat-olvasóról.

   Hátrányok

   • A súlya 195 g;
   • A Bluetooth nem egészül ki aptX-támogatással;
   • Az ár azonban nem mindenkinek felel meg.

   LG V30+

   Értékelés: 4.7

   LG V30+

   Az LG okostelefonok egyre kevésbé keresettek az elmúlt években. A nagyképernyős készülékek rangsorában azonban nem nélkülözhetjük a V30-at+. Ez a szép kijelző 6 hüvelyk képátlóval rendelkezik. Ennek ellenére a képernyő lekerekített sarkokkal büszkélkedhet. Az oldalsó keretek szélességét itt minimálisra csökkentették, így a modul nem tűnik hatalmasnak. A kép itt 2880×1440 képpont felbontással jelenik meg. Az egyes pixelek csak mikroszkóp vagy legalábbis nagyító alatt láthatók, ha egyáltalán láthatók. Elégedettek vagyunk a gyártási technológiával – ez egy OLED-kijelző, amely minimális energiafogyasztással és széles színskálával rendelkezik. Még a dátum és az idő állandó üzemmódban történő megjelenítését is tudja. Egyszóval, lehetetlen a képernyőn választani.

   Rendelkezik okostelefonnal és számos más előnnyel. Például a vásárló biztosan élvezni fogja a súlyát, amely mindössze 158 g. És mindez fém testtel és teljes körű vízvédelemmel! És nem hagyhatjuk figyelmen kívül a nagy sebességű vezeték nélküli modulokat sem – az adatok LTE és Wi-Fi 802.11ac. A Bluetooth 5 vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatására szolgál.0 aptX támogatással. Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó is, így nincs szüksége adapterre a vezetékes fejhallgatók csatlakoztatásához. Aztán ott van az NFC chip, amely az okostelefont bankkártyává alakítja.

   A készülék ujjlenyomat-olvasót használ a személyes adatok védelme érdekében. A dél-koreaiak a csúcskategóriás Snapdragon 835-öt használták processzorként. Teljesítménye bőven elegendő a legmagasabb grafikájú játékok lejátszásához. A készülék 128 GB állandó és 4 GB állandó memóriával is rendelkezik. Az utóbbi hangereje valószínűleg az okostelefon fő hátránya.

   A készülék hátoldalán kettős kamera található. A fő objektív f/1 rekeszértékkel büszkélkedhet.6, amelynek köszönhetően tisztességes esti és éjszakai fényképezés lehetséges. Az itt használt érzékelők felbontása 16 és 13 megapixel. A gyártó nem feledkezett meg az optikai stabilizálásról, amely szintén nem tud örülni. Ez a kamera könnyedén megoldja a 4K videofelvételt, de csak 30 fps sebességgel. Az előlapi kamera pedig csak 5 megapixeles érzékelővel rendelkezik. A gyártó azonban megnövelte ezeknek a pixeleknek a méretét, amellyel kapcsolatban az “elülső” figyelemre méltó fénykibocsátással rendelkezik.

   Előnyök

   • Van egy különálló hangprocesszor;
   • Alacsony súly;
   • Megvalósított vízvédelem;
   • A kijelző OLED technológián alapul;
   • Kiváló kettős kamera optikai stabilizátorral;
   • 4K videót készíthet;
   • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó és egy micro-USB port;
   • Nagy sebességű vezeték nélküli modulok vannak beépítve;
   • NFC chip;
   • Rengeteg állandó memória;
   • Nagy teljesítményű processzor;
   • Támogatja a vezeték nélküli és a gyors töltést;
   • Ujjlenyomat-olvasó van jelen.

   Hátrányok

   • Nem a legnagyobb mennyiségű RAM;
   • A bekapcsológomb elhelyezkedése (a hátoldalon) nem tűnik mindenki számára kényelmesnek.

   Sony Xperia XA2
    32GB

   Értékelés: 4.6

   Sony Xperia XA2 <ul></div><p>The “/wp-content/uploads/2023/04/2491666194461-9017″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/2491666194461-9017.jpg” title=”Sony Xperia XA2 </p><ul>32GB”> “Sony Xperia XA2<p>A japán Sony által gyártott nagy képernyővel rendelkező okostelefonok. Sokan közülük sok pénzt adnak el. De mindig vannak kivételek a szabály alól. Az Xperia XA2 kiváló példa erre </p><ul>Az okostelefon, amely 24-25 ezerért megvásárolható. RUB. Ez az okostelefon megfelel a modern fogyasztó szinte minden követelményének.<p>A készülék négy színben kapható. A kiadás viszonylag friss volt, így az operációs rendszer itt Android 8.0. A kép egy 6 hüvelykes, IPS technológiával készült kijelzőn jelenik meg. A háttérvilágítás fényereje tökéletes, a kép még egy tiszta nyári napon is jól néz ki. A képernyő felbontása 1920×1080 pixel. Talán a japán gyártó megspórolta ezt a paramétert. A pixelezés azonban szabad szemmel nem látható, így ne aggódjon.</p><p>A kijelző felett egy kettős előlapi kamera található, amely egy 16 megapixeles és egy 8 megapixeles érzékelőt tartalmaz. A képek részletesek, és csak gyenge fényviszonyok esetén vannak problémák. A hátsó kamera felbontása még nagyobb, 23MP. Szép, hogy a gyártó beépített optikai stabilizátort. Különösen jól jön, ha sötét van a környéken. Kár, hogy a rekesz itt csak f/2-re van nyitva.</p><p>Az alumínium külső alatt egy Snapdragon 630 processzor lapul. Ez egy nagyon erős okta-core chipset, ami a legtöbb játékhoz elegendő. Könnyedén kezeli a 4K videofelvételt és a nagy sebességű felvételeket is. Valahol a közelben van 32 GB állandó és 4 GB RAM memória. Ha az előbbi hangereje nem elegendő, akkor behelyezhet egy külső meghajtót – a megfelelő nyílás itt nincs elfelejtve.</p><p>Mint ismeretes, a japán Sony vállalat fejlesztette ki az aptX digitális codec-et. Így nem meglepő, hogy még a viszonylag olcsó Xperia XA2 is rendelkezik vele </p><ul>tra. Ez közel tökéletes Bluetooth-hangminőséget ígér. De ne felejtsük el, hogy a codec támogatás is kell fejhallgatót. További vezeték nélküli modulok, köztük Wi-Fi, LTE és NFC.<p>3,580mAh akkumulátor biztosítja az akkumulátor autonómiáját. Természetesen a gyors töltési technológia támogatott. Az USB Type-C aljzat a hálózati adapter csatlakoztatására szolgál. A testen és egy 3,5 milliméteres mini-csatlakozóval.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Az operációs rendszer friss verziója;</li><li>Nem rossz IPS kijelző;</li><li>Az árcédulát nem lehet legyőzni;</li><li>Jó hátsó kamera, amely optikai stabilizátorral rendelkezik;</li><li>A 4K videofelvétel lehetséges;</li><li>Egy tisztességes előlapi kamera;</li><li>Van egy NFC chip;</li><li>USB Type-C és 3,5 mm-es csatlakozók vannak;</li><li>Nagy teljesítményű processzort használ;</li><li>Nem feledkezve meg az ujjlenyomat-olvasóról sem;</li><li>Számos színváltozat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A súlya 221 g;</li><li>Nem túl hangos hangszóró.</li></ul><h3>Honor Play 4/64GB</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Honor Play 4/64GB

   Egy másik okostelefon a rangsorunkban, amely támogatja az aptX codec-et. Egy nagyon drága vezeték nélküli fejhallgatóval is párosítható, így nem fogsz észrevenni semmilyen hangminőségbeli romlást. Továbbá, ez az egység megkapta a “zöld robot” nyolcadik változatát is. Ami a megjelenést illeti, négy színválaszték közül lehet választani. A készülék előlapja egy keret nélküli. A kínai gyártó csak egy kis területet hagyott a kijelző alatt. A társalgási hangszóró az úgynevezett monobrow-ban van elhelyezve. Az előlapi kamera is megtalálható, amely f/2 rekeszértékkel és 16 megapixeles érzékelővel rendelkezik.

   Az AnTuTu benchmarkban ez az okostelefon több mint 200 ezer pontot ér el. pontszámok. Ezt az eredményt a csúcskategóriás, nyolcmagos Kirin 970 processzor biztosítja. Nem okoz nehézséget a 2340×1080 pixeles felbontású kép feldolgozása, ami a 6,3 hüvelykes IPS-kijelzővel büszkélkedő paraméter. 4K videó rögzítésére is képes. Erre a célra a hátsó kettős kamera szolgál, a lencsék alatt 16MP és 2MP érzékelőkkel. A háttér elmosódását a kamera nagyon szépen kezeli. De a sötétben problémák merülhetnek fel – a gyártónak sokkal jobban ki kellett volna nyitnia a rekeszt.

   A készülék 64 GB állandó és 4 GB RAM memóriát tartalmaz. Nem feledkeztünk meg a hátlapon elhelyezett ujjlenyomat-olvasóról sem. A vásárló annak is örülni fog, hogy NFC-chippel rendelkezik. Nos, és az offline munka a fentiek közül az összes jó biztosítja az akkumulátor kapacitása 3750 mAh.

   Előnyök

   • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó és egy USB Type-C port;
   • Az operációs rendszer friss verziója van telepítve;
   • Nagyszerű IPS kijelző;
   • Az árcédula nem magas;
   • Egy jó kettős kamera;
   • Lehetőség van 4K videofelvételek készítésére;
   • Tisztességes “elölről”;
   • Nagy sebességű vezeték nélküli modulokkal rendelkezik;Nem nagy dolog
   • Az NFC chip;
   • Nagy teljesítményű processzort használnak;
   • Nagy mennyiségű memória;
   • Van ujjlenyomat-érzékelő;
   • A fémtest színezésének nagyszámú opciója.

   Hátrányok

   • Nem mindenki lesz elégedett a monobrow jelenlétével;
   • A képernyő nem rendelkezik oleofób bevonattal.;
   • Nehézségek a gyenge fényviszonyok mellett történő fényképezéssel.

   Xiaomi Mi Max 3 4/64GB

   Értékelés: 4.5

   Xiaomi Mi Max 3 4

   Azt hitte, hogy a rangsorunkban csak egy okostelefon szerepel a Xiaomitól?? Hogyne lenne az! Csak többet kell mondanunk a Mi Max 3-ról. Ez az egyik legnagyobb eszköz ebben a választékban. A készülék előlapján egy kijelző található, amelynek átmérője eléri a 6,9 hüvelyket. Ha jobban belegondolok, ez a legközelebbi, amit egy tablethez kaphatsz. Felbontása 2160×1080 képpont. Azt lehet mondani, hogy ez elég sok. De egy 16-18 ezer forintos árú okostelefonért nem lehet megütni az árát. RUB. Egy ilyen paraméter teljesen elfogadható. A képernyő természetesen IPS technológiával készült.

   Az okostelefon teste fémből készült. Alatta egy 5500 mAh kapacitású akkumulátor található. Mindez ahhoz vezetett, hogy a készülék súlya elérte a 221 g-ot. Vannak azonban olyanok, akik képesek ezt elviselni – számukra sokkal fontosabb, hogy csak kétnaponta egyszer kell használniuk a töltőt. Egyébként az USB Type-C csatlakozón keresztül csatlakozik. A gyártó nem feledkezett meg a Qualcomm Quick Charge 3 gyorstöltési technológiáról sem.0.

   Az operációs rendszer eléréséhez be kell olvasni az ujjlenyomatát (ha ezt a feloldási módszert választotta). Az itt használt processzor az okta-core Snapdragon 636, amely stabil teljesítményt biztosít mind az operációs rendszer, mind a harmadik féltől származó alkalmazások számára. A játékokban az Adreno 509 grafikus gyorsító aktiválva van. A termék 4 GB RAM-ot és 64 GB állandó memóriát is kap.

   Mint sok más Xiaomi okostelefon, a Mi Max 3 nevű modell infravörös adóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a TV és más háztartási készülékek vezérlését. LTE-támogatás, Bluetooth 5.0 és Wi-Fi 802.11ac. Másrészt nincs NFC chip. Ismét, mint a Xiaomi legtöbb más eszközében.

   Meg kell említeni a kamerákat. Az “előlap” itt semmi lenyűgöző – egyetlen lencséből és egy 8 megapixeles érzékelőből áll. A hátsó kamera kettős – megpróbálja szépen elmosni a hátteret. A fő optikai egység f/1 rekeszértékkel büszkélkedhet.9, majd a fényt a 12 megapixeles érzékelőre irányítják. A kiegészítő modulban az érzékelő felbontása 5 megapixeles. Nincs optikai stabilizátor vagy bármi ilyesmi – a szigorú gazdaságosság nyilvánvaló.

   Előnyök

   • Az operációs rendszer friss verziója van telepítve;
   • Viszonylag jó kijelző 18:9 képaránnyal;
   • Tisztességes hátsó kamera, ami egy kettős;
   • A 4K videofelvétel lehetséges;
   • Beépített 3,5 mm-es és USB Type-C csatlakozók;
   • Nagy mennyiségű memória;
   • Erőteljes processzor;
   • Nagysebességű vezeték nélküli kapcsolatot használnak;
   • Nagy akkumulátor kapacitás;
   • Van ujjlenyomat-olvasó.

   Hátrányok

   • A méret túl nagynak tűnhet;
   • A súlya 221 g;
   • Nincs NFC;
   • Kevés színválaszték.

   Honor 8X 4/64GB

   Értékelés: 4.5

   Honor 8X 4/64GB

   Egy másik okostelefon monobrow-val a rangsorunkban. A kínai gyártó a lehető legjobban igyekezett megszabadítani alkotását a kerettől. Még a képernyő alatti terület is majdnem teljesen eltűnt! A készülék sokkal olcsóbb, mint az iPhone X, amely az első volt, amely hasonló dizájnt kapott.

   Az ide szerelt kijelző képátlója 6,5 hüvelyk. A gyártó úgy döntött, hogy a lehető legnagyobb mértékben nyújtja a magasságot, így a képernyő képes a 19,5:9 képarányt kielégíteni. Mondanom sem kell, hogy ezen a kijelzőn nagyon kényelmes egyszerre két alkalmazással dolgozni? Ami a felbontást illeti, az 2340×1080 képpont.

   Az okostelefon könnyedén húzza a modern játékokat, nem is beszélve a nehéz programokról. Ezt a nyolcmagos Kirin 710 processzornak köszönheti, amelyhez egy grafikus gyorsító is tartozik Ma

  • -G51 MP4. A készülék 4 GB RAM-ot és 64 GB állandó memóriát is tartalmaz. Nem feledkezve meg a microSD kártyahelyről. Ami még fontosabb, hogy önálló – a külső tároló nem kényszeríti Önt arra, hogy lemondjon a két SIM-kártya használatáról.

   A Huawei sok pénzt keres telekommunikációs berendezések – például mobiltornyok – gyártásával. Ebben a tekintetben nem meglepő, hogy még egy ilyen olcsó eszköz is támogatást kapott gyakorlatilag az összes nagysebességű vezeték nélküli szabványhoz. A kínaiak nem feledkeztek meg az NFC chipről.

   A készülék elég jó kamerát használ. A hátlap kettős – 20 és 2 megapixeles érzékelőket tartalmaz. A fő optikai modul f/1-es rekesznyílással rendelkezik.8, amely lehetővé teszi, hogy még gyenge fényviszonyok mellett is nagyszerű eredményekben reménykedjen. A negatív érzelmeket csak az a tény okozza, hogy a modul nem tud 4K-videót lőni. Ami az “előlapot” illeti, 16 megapixeles felbontással rendelkezik.

   Előnyök

   • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
   • Van ujjlenyomat-olvasó;
   • Az operációs rendszer friss verziója van telepítve;
   • Kiváló kijelző nagy pixelsűrűséggel;
   • Jól néz ki a hátsó kamera;
   • Az előlapi kamera nagy felbontású;
   • Nagy sebességű vezeték nélküli modulok vannak beépítve;
   • Van egy NFC chip;
   • Nagy teljesítményű processzort használ;
   • Nagy memóriakapacitás;
   • Olcsó.

   Hátrányok

   • A micro-USB port beépített;
   • A 4K videofelvétel nem érhető el;
   • A monobrow lehet, hogy valakinek az útjában van.

   A legjobb nagyképernyős okostelefonok a prémium szegmensben

   Apple iPhone Xs Max 64GB

   Értékelés: 4.9

   Apple iPhone Xs Max 64GB

   A legdrágább okostelefon ebben a rangsorban. “Az Apple cég 80 000 és 90 000 euró közötti összeget kér az új iPad Pro készülékért. RUR. Vitatkozhatsz arról, hogy megvásárolhatsz-e egy olyan eszközt ennyi pénzért, amely nem segít pénzt keresni (szemben például a MacBookkal, amely sok ember számára munkaeszköz). Mindazonáltal még mindig vannak vevők az iPhone Xs Max-ra. Ezek az emberek szeretik azt a tényt, hogy ez a termék hihetetlenül erős processzorral van felszerelve, amely abszolút bármilyen feladatot képes kezelni. A kijelző is öröm. Nincs keret a tetején, oldalán vagy alján. AMOLED technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy színes képre és alacsony energiafogyasztásra számíthat. A képernyő felbontása valószínűleg senkit sem fog felzaklatni – 2688×1242 pixeles felbontást tesz lehetővé. A kijelzőfelület 456 képpontot tartalmaz hüvelykenként, ami ideálisnak tekinthető. By the way, az okostelefon nagyon nagy – nem fér minden zsebben. Néhányan még mindig azt mondják, hogy a 6,5 hüvelyk túl sok.

   A kijelző felső részén egy egyre hagyományosabb bevágás található, amelyet népszerűen monobrow-nak neveznek. Speciális érzékelőkkel rendelkezik, amelyek érzékelik a felhasználó arcát. Ez a készülék egy előlapi kamerának is otthont ad, amelynek felbontása 7MP. Furcsa módon a kamera optikája nem nagy látószögű. Ebben a tekintetben az okostelefon rosszabb, mint a Samsung és az LG alkotásai.

   Ha a készüléket fejjel lefelé fordítja, két lencsét láthat. Ez alatt a 12 megapixeles érzékelők találhatók. Az objektívek különböző gyújtótávolsággal rendelkeznek, így a felhasználó 2x optikai zoomot kaphat. Optikai stabilizátorral rendelkezik. Ha nagy látószögű optikáról beszélünk, akkor f/1-es rekeszértéket használ.8, ami elég az esti fényképezéshez. Arról nem is beszélve, hogy ez a kamera képes 4K videót készíteni 60fps sebességgel. Nem minden zászlóshajó büszkélkedhet ezzel!

   Az okostelefon egyéb jellemzőivel is nehéz hibát találni. Van egy NFC chip, amelynek köszönhetően az Apple Pay támogatás megvalósul. A vezeték nélküli modulok között megtalálható a Bluetooth 5.0 (nincs aptX), Wi-Fi 802.11ac és LTE. Itt nincs ujjlenyomat-érzékelő, de az arcfelismerő funkcióval valószínűleg nincs is rá szükség. Elégedettek vagyunk a sztereó hangszórókkal – elég hangosak, és a hangminőség tekintetében csak a sokkal nagyobb készülékek – például az iPad Pro – társaiktól veszítenek. A sebessége is lélegzetelállító – az iOS 12-től és az Apple A12 Bionic-tól nem is várhatsz kevesebbet.

   Ennek ellenére ne higgye, hogy ez a tökéletes okostelefon. A készülék túl nehéznek bizonyult – nem mindenki lesz elégedett egy 208 grammos készülékkel. Nem szabad megfeledkeznünk a microSD-kártyahely hiányáról sem. A 64 GB-os változat megvásárlását javasoljuk. Ha azonban rendszeresen szeretne 4K videót készíteni, akkor a nagyobb belső memóriával rendelkező változatokat érdemes alaposabban megvizsgálnia. Végül, némi szomorúságot okoz a 3,5 mm-es audiocsatlakozó hiánya – a vezetékes fejhallgatókhoz adapterre lesz szükség.

   Előnyök

   • Vízvédelem megvalósítva;
   • Nagyszerű OLED kijelző;
   • Nagyon jó hátsó kamera optikai zoommal;
   • A 4K videofelvétel 60fps sebességgel lehetséges;
   • Minőségi sztereó hangszórók;
   • Vannak nagysebességű vezeték nélküli modulok;
   • Támogatja az Apple Payt;
   • Intelligens módon megvalósított arcfelismerő funkció;
   • A vezeték nélküli és a gyorstöltés támogatott;
   • Rendkívül erős processzor.

   Hátrányok

   • Nincs 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
   • Nehéz súly;
   • Nagyon magas költségek;
   • Csak egy SIM-kártyahely;
   • Nincs memóriakártya foglalat;
   • Lassú AC adapterrel érkezik.

   Samsung Galaxy Note 9 512GB

   Értékelés: 4.8

   Samsung Galaxy Note 9 512GB

   Egy másik dél-koreai zászlóshajó a rangsorunkban. Ez már sokkal újabb – a modell bejelentése 2018 nyarán történt. A fő különbség a készülék és elődje között a toll. Mostantól beépített akkumulátorral és Bluetooth modullal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak a képernyőn való rajzolásra és szövegírásra, hanem apró távirányítóként is használhassa. Ami a kijelzőt illeti, az most még nagyobb lett. Most már 6,4 hüvelyk képátlóval rendelkezik. Az oldalsó élek lekerekítettek, de kissé másképp – ez az operációs rendszer kezelését hivatott kényelmesebbé tenni. A képernyő felbontása 2960×1440 pixel – a Samsung úgy véli, hogy ez szinte minden vásárló számára elegendő. A korábbiakhoz hasonlóan a kijelző AMOLED technológián alapul. Ezért alacsony energiafogyasztásra és állandó időmegjelenítésre számíthat.

   A dél-koreai gyártó minden egyes új zászlóshajóval igyekszik növelni a beépített kamera rekeszértékét. Itt a rekeszérték f/1-re nőtt.5. Nagyobb rekesznyílással csak speciális DSLR és rendszerkamera objektívek büszkélkedhetnek! Meg kell jegyezni, hogy két optikai egység van beépítve – a második dupla zoomot biztosít. Mindkét objektív alatt egy 12 megapixeles érzékelő rejtőzik. Optikai stabilizátorral és 60 fps sebességű 4K videofelvétel támogatással rendelkezik. Röviden, nem ritka, hogy ezt a phabletet a hátsó kamerája miatt vásárolják meg.

   Egyébként ez egy tipikus dél-koreai zászlóshajó. Támogatja az összes hasznos és kevésbé hasznos vezeték nélküli szabványt. Az okostelefon még az ANT-technológiából érkező orvosi érzékelők jeleit is felismeri+. Természetesen nem elfelejtettük és az NFC-t, amellyel az okostelefon helyettesítheti a bankkártyát. Örüljön neki, és 512 GB állandó memória, amely elegendő a különböző videók, zenék és fényképek tonnáinak tárolására. A készülék egy csúcsminőségű okta-core processzort és 8 GB RAM-ot is tartalmaz.

   Mindezt egy 4000 mAh-s akkumulátor táplálja. A teljes töltés legtöbbször két napos okostelefon-használatra elegendő. És az akkumulátor a hibás azért, hogy a készülék súlya 201g. A modell másik hátránya a túl magas költség – nem minden Expertology-olvasó hajlandó 80 ezer dollárt fizetni egy ilyen eszközért. Rubel.

   Előnyök

   • Az operációs rendszer legújabb verzióját használják;
   • Teljes körű vízvédelem valósult meg;
   • Figyelemre méltó AMOLED kijelző;
   • A Stylus most még funkcionálisabb lett;
   • Kiváló kettős kamera;
   • A 4K videofelvétel nagy képkockasebességgel lehetséges;
   • Szép előlapi kamera;
   • Támogatja a nagy sebességű vezeték nélküli szabványokat;
   • Van egy NFC-chip;
   • Nagyon nagy memóriakapacitás;
   • Erőteljes processzor;
   • Van 3,5 mm-es audiocsatlakozó és USB Type-C port;
   • Vannak ujjlenyomat- és íriszszkennerek;
   • Nagy kapacitású akkumulátor.

   Hátrányok

   • A súlya egy kicsit túl sok;
   • Csillagászati árcédula.

   Huawei Mate 20 6/128GB

   Értékelés: 4.7

   Huawei Mate 20 6/128GB

   Hallott már az Android 9-ről.0? Nem? És a “zöld robot” ezen változata máris elkezdett néhány okostelefont szerezni. Különösen a Huawei Mate 20, amely bekerült a rangsorunkba, ezen az operációs rendszeren fut. Ez egy elég drága készülék, de biztosan nem fog csalódni a vásárlásban. 128 GB állandó memóriával rendelkezik, amely elegendő rengeteg fénykép, zene és akár videó tárolására is. A termék 6 Gb RAM-ot is kapott – ez is több mint elegendő hely.

   A készülék leginkább a képernyőjével különbözik a versenytársaktól. A nagy egy szemöldök helyett elegáns nyakkivágással rendelkezik, amely csak az elülső kamerának ad otthont. Vannak területek a kijelző felett és alatt, de ezek nagyon vékonyak. Röviden, az okostelefont nyugodtan nevezhetjük egy keret nélküli. Egy kicsit több, és a képernyő elfoglalná az előlap teljes területét! Ami a jellemzőit illeti, a kijelző IPS technológiát használ. 6,53 hüvelykes, 2244×1080 pixeles képátlóval és 2244×1080 pixeles felbontással. A méretarány ideális két alkalmazás egyidejű futtatásához.

   Egy ilyen drága okostelefon nem tudott segíteni, de mindenféle vezeték nélküli modulok sorát kapta. Egyeseknél csak a támogatás hiányzik ANT+. A többi technológiát a készülék teljes mértékben támogatja – Bluetooth 5.0 és Wi-Fi 802.11ac, LTE és NFC. Az okostelefon tripla kamerát is tartalmaz. Képes nagyítani (2x optikai zoom) és elmosni a hátteret. A fő objektív optikai stabilizátorral és f/1 rekeszértékkel rendelkezik.8, amely segít a tökéletes fényképek elkészítésében. A fényképezőgép 4K videofelvételre is képes, de csak 30fps sebességgel. Az elülső kamera is öröm. Igen, csak egy objektívvel rendelkezik, de alatta egy 24 megapixeles érzékelő rejtőzik!

   Előnyök

   • Vannak kaméleon hatású színváltozatok;
   • A képernyő szinte az egész előlapot lefedi;
   • Nagy akkumulátor nagyon gyors töltéssel;
   • Nagy sebességű vezeték nélküli modulok vannak beépítve;
   • Az Android legfrissebb verzióját használja;
   • Egy nagyszerű hármas kamera;
   • 4K videofelvétel lehetséges;
   • Van egy NFC chip;
   • Nagyon erős processzor;
   • Nagy mennyiségű memória;
   • Van ujjlenyomat-olvasó.

   Hátrányok

   • Az okostelefon egy kicsit nehéz;
   • A képernyő nem AMOLED technológiával készült;
   • Nedvesség elleni védelem csak IP53-ig.

   Következtetés

   Most már tudja, mely nagy képernyővel rendelkező okostelefonok számítanak a legjobbnak. Ezután már csak azt kell eldöntenie, hogy mekkora összeget hajlandó költeni… Rangsorunkban a Xiaomi termékeiről, a valamivel drágább OnePlus készülékekről, valamint az Apple és a Samsung zászlóshajóiról számolunk be. És ne felejtsük el, hogy nem minden azonos képátlójú kijelzővel rendelkező okostelefon mérete azonos – a méreteket befolyásolja a képarány és az oldalsó keret vastagsága.

   Olvasson tovább  A 15 legjobb Xiaomi okostelefon
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: