A 4 legjobb akkumulátor tok iPhone-hoz

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Mielőtt megvásárolná, konzultálni kell egy szakemberrel.

Az akkumulátor tokok nagyszerű alternatívát jelentenek a klasszikus power-banks helyett. Ezeknek köszönhetően tovább növelheti az iPhone akkumulátor élettartamát, így meghosszabbíthatja az újratöltés nélküli használatot.

Az Apple-termékek iránti hatalmas kereslet miatt számos vállalat érdeklődést mutatott a speciális töltők kifejlesztése iránt. Az Expertology magazin szerkesztősége elemezte a piaci helyzetet, és az összes elérhető iPhone tok közül kiválasztotta a 4 legjobbat. A termékek kiválasztásának szempontjai a rangsorolásban a következő paraméterek voltak:

 1. a felhasználók és a házon belüli szakértők visszajelzései;
 2. minőség és megbízhatóság;
 3. árszint;
 4. könnyű használat.

A legjobb iPhone akkumulátorok értékelése

Jelölésa helytermék neveár
A legjobb iPhone akkumulátorok értékelése1Apple Smart akkumulátor tok Apple iPhone Xr készülékhez7 990€
2Baseus Folyamatos hátizsák Power Bank Apple iPhone X készülékhez990€
3INTERSTEP Fém akkumulátor tok iPhone 6/7/8 készülékhez790€
4Baseus kockás hátizsákos Power Bank (ACAPIPH6SP-LBJ) Apple iPhone 6 Plus/iPhone 6S Plus készülékhez2 190 €

Apple Smart akkumulátor tok Apple iPhone Xr készülékhez

Értékelés: 4.9

Apple Smart akkumulátor tok Apple iPhone Xr készülékhez

Az első helyen nem lehet más, mint az Apple hivatalos ügye. Az eredeti meglehetősen szerénynek bizonyult a műszaki adatok tekintetében, de nem lehet a felhasználók és a szakértők véleménye ellen. Lágy szilikonból készült, két színben: matt fehér és matt fekete. A kamera alatt egy nagy rekesz található, amely egészen az okostelefon alsó széléig ér: az akkumulátort itt tárolják.

Ennek az akkumulátornak a kapacitása az Apple Smart Battery Case belsejében hagy kívánnivalót maga után. Ez csak 1369 mAh, ami alig elég ahhoz, hogy a telefon 10 órán keresztül működjön. Valójában sok felhasználó inkább ezt a különleges tokmodellt vásárolja: egy olyan eset, ahol a “cég” keresletet jelent, nem számít, hogy mi van.

Az érdemek

 • haptikusan kellemes anyag;
 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • több szín közül választhat (+ a fehér egyáltalán nem koszolódik és alig veszít fényerejéből).

Hátrányok

 • a beépített akkumulátor alacsony töltöttsége;
 • magas ár.

Baseus Folyamatos hátizsák Power Bank Apple iPhone X készülékhez

Értékelés: 4.8

Baseus Folyamatos hátizsák Power Bank Apple iPhone X készülékhez

A Baseus mindig hű marad hagyományaihoz. A Continuous Backpack Power Bank for iPhone X egy poliuretán és polikarbonát tok, fényes felülettel, amely a kényelmesebb fogás érdekében barázdákkal rendelkezik. Ugyanezen cég korábbi képviselőjétől eltérően nem rendelkezik tartótartó lemezzel, ezért az autóban lévő mágnesre történő elhelyezés nem lehetséges.

A Baseus Continuous Backpack Power Bank hivatalos súlyadatai nem jelennek meg a termékleírásban. De a felhasználók szerint a súlya nem több, mint 100 gramm. Nagyon könnyű és tartós, és ellenáll a kemény ütéseknek a sarkokon és kemény felületeken. Ami az extra töltést illeti, ez 4000 mAh-ral bővíti a normál akkumulátor készletét. Egy 10-es esetében ez egyenesen jó dolog: a telefont több napig használhatja a “konnektor” szünet nélkül.

Az érdemei

 • könnyű és tartós;
 • bordázott hátsó borítás, kényelmes fogás;
 • elfogadható erőtartalék;
 • Több színváltozat (fekete és fehér), szép megjelenés.

Hátrányok

 • nem található.

INTERSTEP Fém akkumulátor tok iPhone 6/7/8 készülékhez

Értékelés: 4.7

INTERSTEP Fém akkumulátor tok iPhone 6/7/8 készülékhez

A rangsor harmadik helyezettje az akkumulátorok “kanonikusabb” képviselője. Az INTERSTEP fém akkumulátor tok univerzális megoldás az iPhone 6, 7 és 8 generációkhoz. A kemény tok alumíniumból készült, így a súlya mindössze 100 gramm. Az alsó széle mentén egy “ütközőhöz” hasonló vastagítás található, amely tompítja az esést és átadja a terhelést önmagának. Két további funkciót is ellát:

 1. kényelmesebb fogást biztosít;
 2. akkumulátortárolóként szolgál.

Az INTERSTEP Metal akkumulátor tokba beépített akkumulátor kapacitása csak 3000 mAh. Ez észrevehetően növeli az akkumulátor képességeit. Azonban a Baseus Plaid Backpack még mindig messze van az eredményektől. De az ár nagyszerű: az üzletekben 750-800 rubelre találhat lehetőségeket.

Előnyök

 • Sokoldalúság (több iPhone modellhez is illeszkedik)
 • Nagy tartósság és alacsony súly
 • Növeli a telefon méretét és javítja a fogást.

Hátrányok

 • Viszonylag alacsony akkumulátor töltöttség.

Baseus kockás hátizsákos Power Bank (ACAPIPH6SP-LBJ) Apple iPhone 6 Plus/iPhone 6S Plus készülékhez

Értékelés: 4.6

Baseus kockás hátizsákos Power Bank (ACAPIPH6SP-LBJ)

Stílusos és olcsó iPhone 6 Plus tok a kínai Baseus cég tervei szerint. Kemény poliuretánból készül, amelyhez polikarbonátot adnak hozzá az extra szilárdság érdekében. A hátsó borítás hornyolt a kényelmes fogás érdekében, és alatta egy tartólemez található. Egy hátránya van: az autós tartó mágnes és a lemez érintkezése egyenetlen a bütykölés miatt. Ez a telefon leesését okozhatja.

A kapacitás paramétereit tekintve a Baseus Plaid Backpack Power Bank akár 7300mAh tárolására is képes. Ez majdnem két teljes töltési ciklusra elegendő. Következésképpen, még ha egész nap használja is a telefont, könnyen “élhet” aljzat nélkül 2-3 napig. Ez a tok két színváltozatban kapható: fekete és rózsaszín.

Előnyök

 • törésálló és könnyű;
 • Szép design, a színválaszték elérhetősége;
 • nagy erőtartalék (7,3 Ah);
 • alacsony ár.

Hátrányok

 • A fedél bordázott felülete megakadályozza a lemez és a tartó normál érintkezését.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: