A 9 legjobb okostelefon Meizu

A Meizu Android szoftverfejlesztő cégként indult. Fokozatosan elindította saját okostelefonjait. Többször szerepelt már mindenféle kínai eszközökre vonatkozó értékelésben. Most a Meizu az egyik legnagyobb okostelefon-gyártó, így itt az ideje, hogy kizárólag a vállalat készülékeiről beszéljünk. A legjobbakról.

A legjobb Meizu telefonok rangsora

Jelölésűrtermék neveár
A legjobb Meizu telefonok csúcsa1Meizu 15 Plus 6/64GB30 800€
2Meizu Pro 7 Plus 128GB31 500€
3Meizu MX5 32GB14 490€
4Meizu Pro 7 64GB14 490€
5Meizu M6 Note 4/32GB9 900€
6Meizu M6s 64GB10 780€
7Meizu M6 Note 3/32GB13 749€
8Meizu M8c7 300€
9Meizu M5 16GB6 450€

Meizu 15 Plus 6/64GB

Értékelés: 4.9

Meizu 15 Plus 6/64GB

A legdrágább okostelefon a rangsorunkban. És a legkevesebb hátránya is van. Hogyan hibáztathatna egy olyan gépet, amely egy 12 és 20 megapixeles érzékelőből álló, elegáns kettős kamerarendszerrel rendelkezik?? A kamera olyan jó, mint egy DSLR fényképezőgép a szabványos optikával. Különösen a hátteret tudja szépen elmosni, ami szép portrékat eredményez. Vegye figyelembe, hogy a két objektív különböző gyújtótávolsággal rendelkezik, így az okostelefon tulajdonosa azonnal átkapcsolhat háromszoros optikai zoomra. Milyen más eszköz kínál hasonló? Vicces módon az előlapi kamerára sem lesz panasz a vásárló részéről. Bár egyetlen objektívből áll, 20 megapixeles érzékelőt tartalmaz. Röviden, a szelfik szerelmesei imádni fogják a készüléket! Más kérdés, hogy hajlandóak-e 46 ezer forintot kiadni érte. Rubelek.?

Természetesen nem a kamerák az egyetlen jó dolog ebben az okostelefonban. Hibátlan megjelenéssel is büszkélkedhet, mivel az oldalsó keretek szélessége minimálisra csökkent. A képernyő itt majdnem egy 6 hüvelykes AMOLED panel. Ez nemcsak a telített színekre, hanem az alacsony energiafogyasztásra is utal. A kijelző felbontása 2560×1440 pixel – ennél többet aligha kérne bárki is. Természetesen egy kép ilyen felbontású feldolgozása nagy teljesítményű processzort igényel. Szerencsére itt van – ez egy ritka eset, amikor a nyolcmagos Samsung Exynos 8895 a dél-koreai vállalat termékein kívül is használatos. A készülék 6 GB RAM-ot és 64 GB belső memóriát is tartalmaz – ezt nem lehet elég kevésnek nevezni.

A Meizu 15 Plus-ról egy nagyon hosszú történetet tud mesélni. Ez a készülék modern vezeték nélküli modulokkal, sztereó hangszórókkal, ujjlenyomat-olvasóval, két SIM-kártya foglalattal, arcfelismerő funkcióval rendelkezik… Röviden, az összes előnyét felsorolni értelmetlen… Ami az árcédulát illeti, azt az a tény befolyásolta, hogy ez az okostelefon lényegében kísérleti jellegű. A legtöbb alkatrészt a Samsung biztosította, és nem egy fillérért. A Meizu 15 Plus háromszoros optikai zoom technológiát vezet be. Az, hogy a vásárlók miként fogadják majd, meghatározza, hogy a következő dél-koreai zászlóshajóban is megjelenik-e hasonló kettős kamera.

Előnyök

 • Figyelemre méltó kettős kamera háromszoros optikai zoommal;
 • Beépített hangos sztereó hangszórók.
 • Nagyon nagy felbontású AMOLED kijelző van;
 • LTE és Wi-Fi 802 modulok vannak jelen.11ac;
 • Az arcfelismeréses feloldás lehetséges;
 • Az egyik legerősebb processzort használják;
 • Hatalmas mennyiségű memória van beépítve;
 • Az előlapi kamera nagyon nagy felbontású;
 • Hosszú élettartamú akkumulátor Meizu Super mCharge támogatással;

Hátrányok

 • Sokan megfizethetetlennek találják majd a készüléket;
 • Nincs NFC.

Meizu Pro 7 Plus 128GB

Értékelés: 4.9

Meizu Pro 7 Plus 128GB

64 GB állandó tárhely nem tűnik elegendőnek, és nem szeretne microSD-kártyát használni? Akkor javasoljuk, hogy figyeljen a Meizu Pro 7 Plus-ra. Ez az egyetlen okostelefon a rangsorunkban, amely 128 GB belső memóriával rendelkezik. Ez a hangerő elegendő kell, hogy legyen hatalmas mennyiségű zenéhez (tömörítetlenül is) és rengeteg fényképhez. Még az F felbontású filmek is elférnek itt

  l HD – mindegyik általában 10-12 GB súlyú.

  Meglepődne, de nem is a memória mennyisége a Meizu Pro 7 Plus fő megkülönböztető jegye. A versenytársak közül kiemelkedik, mert egy második kijelzővel rendelkezik, amely a hátlapon, közvetlenül a kettős kamera alatt helyezkedik el. A képernyő átlója 1,9 hüvelyk, és AMOLED technológiával készült – nem kell aggódnia a megnövekedett energiafogyasztás miatt. Az 536×240 képpontos felbontású kijelzőt leggyakrabban szelfikészítésre használják. Vagyis az előlapi kamera már a múlté. Bár a felbontása meglehetősen magas – akár 16 megapixeles is lehet. Kár, hogy ezt a modult csak videohívásra fogják használni.

  Ha már a kamerákról beszélünk, lehetetlen nem megemlíteni a fő modult. Amint fentebb írtuk, ez kettős. A lencsék alatt egy-egy 12MP-es érzékelő rejtőzik. Ez a kialakítás segít a fényképezőgépnek élesebb képeket készíteni, és ha szükséges – könnyen elmosja a hátteret.

  A készülék előlapján egy 5,7 hüvelykes képernyő található. Ez is AMOLED technológiával készült, felbontása pedig 2560×1440 pont. 515 képpont jut egy hüvelyknyi helyre! Röviden, nem meglepő, hogy az itt használt processzor a MediaTek tízmagos csúcsmegoldása. A készülék pedig nagy kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, amely támogatja a saját fejlesztésű technológiával működő gyorstöltést. A vezeték nélküli modulokról semmi rosszat nem lehet mondani – minden modern technológiát támogatnak. Kivéve az NFC-t – ezt a chipet a Meizu még nem akarja használni a készülékeiben.

  Előnyök

  • Nagyon nagy felbontású AMOLED kijelzőt használnak;
  • LTE és Wi-Fi 802.11ac.
  • A hátoldalon egy kiegészítő kijelző található;
  • Nagyon tisztességes elülső kamera;
  • Szép kettős kamera;
  • Nem feledkezhetünk meg az ujjlenyomat-olvasóról sem;
  • Hatalmas memóriakapacitás;
  • Van egy nagyon erős Ő processzor
  • o X30;
  • Beépített nagy kapacitású akkumulátor Meizu Super mCharge támogatással;

  Hátrányok

  • Nincs NFC;
  • A nagyobb kiskereskedelmi láncokban az ár eléri a 37 ezer dollárt. RUB.

  Meizu MX5 32GB

  Értékelés: 4.8

  Meizu MX5 32GB

  Egy nagyszerű okostelefon azok számára, akiknek a csúcskészülékek nem megfizethetőek. Ez a készülék észrevehetően olcsóbb, de még mindig felülmúlja a piacon jelen lévő versenytársak többségét. Például 5,5 hüvelykes képernyőt használ F

   l HD. Sok vásárlónak nincs szüksége többre – filmek és videók nézésére tökéletes. Figyelemre méltó az a tény is, hogy a kijelző AMOLED technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy ragyogó fekete színt és nagyon alacsony energiafogyasztást kapunk. A második tényezőt a processzor adja, amely nagyon vékony technológiával készült. Ez használ MediaTek He, mint a CPU
  • o X10 Turbo, amely nyolc magból áll, és 2,2 GHz-es órajelen képes működni.

   A készülék hátulján található a fő kamera objektívje. 20,7 MP felbontással rendelkezik – ez több mint elég a részletes képek készítéséhez és a 4K videó rögzítéséhez. Az utóbbiak mentéséhez azonban nincs sok hely – csak 32 GB. Azonban senki sem tiltja meg a memóriakártya behelyezését, akkor a videók íródnak rá. Fontos, hogy a microSD-kártyahely különálló, nem zavarja egy második SIM-kártya telepítését.

   Egyébként ez egy tipikus okostelefon a Meizu-tól, amely egyáltalán nem tartozik a költségvetési szegmenshez. Rangsorunkban szerepel az LTE és a 802 Wi-Fi támogatás.11ac – az adatátviteli sebesség biztosan kielégíti a vásárlót. Másodperces ujjlenyomat-érzékelővel is rendelkezik. Egyes állítások csak az akkumulátorra vonatkozhatnak, amelynek kapacitása nem haladja meg a 3150 mAh-t.

   Előnyök

   • NXP-TFA9890 zenei chipet használnak;
   • A készülék súlya nem haladja meg a 149 g-ot.
   • A képernyő felbontása nem nevezhető alacsonynak;
   • A kijelző szerves LED-ekből áll;
   • Kiváló hátsó kamera nagy felbontással;
   • Wi-Fi 802 támogatás van jelen.11ac és LTE;
   • Van ujjlenyomat-olvasó;
   • Nagy teljesítményű okta-core processzorral rendelkezik;

   Hátrányok

   • Nem az Android legújabb verziója;
   • Az akkumulátor lehetett volna nagyobb kapacitású;
   • Az orosz boltokban szinte lehetetlen megtalálni;

   Meizu Pro 7 64GB

   Értékelés: 4.7

   Meizu Pro 7 64GB

   Egy másik és nem utolsó okostelefon a minősítésünkben, amely 64 GB nem-illékony memóriával rendelkezik. Kiadott egy viszonylag friss eszköz, így a munka biztosítja az operációs rendszer Android 7.0, amely még évekig nem fog elavulni. Maga az operációs rendszer a MediaTek processzorral működik

  • o P25. Ez egy nyolcmagos megoldás, ami elegendő teljesítményt jelent bármilyen feladathoz. A játékokban részt vevő grafikus gyorsító Ma
  • -T880 MP2. Röviden, a vevő valószínűleg nem fog panaszkodni a teljesítmény hiánya miatt. Nehéz találni bármilyen negatív szempontot, amire panaszkodhatnék itt egyáltalán. Az okostelefon tulajdonosának elégedettnek kell lennie 4 GB RAM-mal, a hatodik kategóriájú LTE-hálózatok támogatásával és egy teljes értékű audio chip jelenlétével, amelynek köszönhetően csak FLAC formátumban akarunk zenét hallgatni.

   Ez azonban nem annyira boldog. Az okostelefon ára 25k körül van. dörzsölje. Ez azt jelenti, hogy a készülék nem csak csúcsminőségű alkatrészekből állhat. Például bizonyos elégedetlenséget okozhat az akkumulátor, amelynek kapacitása nem haladja meg a 3000 mAh-t. Támogatja azonban a gyorstöltési technológiát, így ne aggódjon túlságosan emiatt a paraméter miatt. A Wi-Fi modullal kapcsolatban nincs mit tenni, és a nagy sebességű 802.11-es adatátviteli szabvány nem áll rendelkezésre.11ac el kell felejteni. Az igazsághoz tartozik, hogy nem mindenki, aki okostelefont vásárol, rendelkezik olyan útválasztóval, amely támogatja ezt a szabványt.

   A készülék előlapján nagy energiahatékonyságú, 1920×1080 pixeles felbontású AMOLED képernyő található. Az 5,2 hüvelykes képátló mellett ez 424 PPI képpontsűrűséget eredményezett. De a Meizu Pro 7 okostelefon nem korlátozódik egy képernyőre! Ez a rangsorunk második képviselője, amely másodlagos AMOLED panellel rendelkezik a hátoldalon. Általában a dátumot és az időt mutatja, de egy ilyen kis kijelzőt szelfikészítésre is használhatsz. A kamera itt egyébként kettős – a lencsék alatt 12 megapixeles mátrix van. Az előlapi kamera 16 megapixeles felbontású.

   Előnyök

   • Jó hangminőség;
   • Nagy mennyiségű memória áll rendelkezésre;
   • Nagyon erős processzor van beépítve;
   • Nem feledkezve meg az ujjlenyomat-olvasóról sem;
   • Támogatja az LTE-A Cat.6;
   • Egy második kijelző van jelen;
   • Jó hátsó kamera, amely kettős kamera;
   • Nagyon nagy felbontású elülső kamera;
   • F felbontású AMOLED kijelzőt használ
     l HD;

   Hátrányok

   • Nem a leggyorsabb Wi-Fi;
   • Nincs NFC chip;
   • Bárcsak nagyobb akkumulátorral rendelkezne;

   Meizu M6 Note 4/32GB

   Értékelés: 4.7

   Meizu M6 Note 4/32GB

   Meg kellett volna tenni a mi rangsor és megfizethető okostelefonok Meizu. Különösen az M6 Megjegyzés a hálózatokban kérdeznek 11 ezerről. RUB. Úgy tűnik, hogy sok orosz megengedheti magának egy ilyen eszköz megvásárlását. Mit ér a pénz?

   A neve ellenére az okostelefon nem túl nagy. Az előlapon csak egy 5,5 hüvelykes képernyő található. Felbontása 1920×1080 pixel. Nézőszögek nincs panasz pontosan, az LCD panel által készített modern technológia IPS. By the way, mi történik a képernyőn felelős operációs rendszer Android 7.1 – Semmi friss a Meizu arzenáljában. A háromféle színben festhető hátlapon kettős kamera található. A lencsék alatt egy 12 és egy 5 megapixeles érzékelő rejtőzik. Egy ilyen kamera megpróbálja elmosni a hátteret, amikor egy személyt fényképez. Próbálkozik, de nem mindig sikerül. De ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy a kamera rossz, mert akkor ez a készülék nem lenne a rangsorunkban. Az előlapi kamera viszont 16 megapixeles érzékelővel rendelkezik.

   A Meizu M6 Note nem szidható. A teste alatt 4 GB RAM és 32 GB állandó memória rejtőzik. A felhasznált processzor nem a leggyengébb Snapdragon 625, amely nyolc magból áll. Az akkumulátor élettartamát 4000 mAh biztosítja (a gyorstöltés támogatásáról nem feledkeztünk meg). Természetesen van egy LTE-modul is. A készülék gyenge pontja csak a Wi-Fi – ez a modul nem támogatja a nagy sebességű 802.11ac.

   Előnyök

   • Nem a legrosszabb hátlapi kamera;
   • Megfizethető árcédula;
   • Három szín közül választhat;
   • Van ujjlenyomat-olvasó;
   • Hosszú élettartamú akkumulátor Qualcomm Quick Charge 3 támogatással.0;
   • Rengeteg memória;
   • Beépített, nagy teljesítményű, okta-core processzor;
   • LTE és Bluetooth 4 támogatás van jelen.2;
   • Kiváló előlapi kamera;

   Hátrányok

   • Nincs NFC;
   • Az interfész nem teljesen rosified;
   • A Wi-Fi modul nem támogatja a 802.11ac;

   Meizu M6s 64GB

   Értékelés: 4.6

   Meizu M6s 64GB

   Kicsit nagyobb okostelefon, amely 5,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. 13-17 ezerért árulják. RUB. Ez azt jelenti, hogy a funkciók tekintetében a készülék gyengébb, mint egyes versenytársak. A színskála tekintetében azonban felülmúlja őket – négy lehetőség áll a vásárló rendelkezésére.

   Mint szinte minden modern Meizu okostelefon, a készülék két SIM-kártya foglalattal rendelkezik. A nagysebességű LTE-hálózatokon keresztüli adatátvitel azonban. Ami a Wi-Fi-t illeti, a modul képességei a 802 szabványra korlátozódnak.11n. A készülék Bluetooth 4.1 és infravörös jeladó. Ez utóbbira a TV és más berendezések vezérléséhez van szükség. De az NFC itt ismét hiányzik. Ez azt jelenti, hogy a bankkártyát nem lehet okostelefonnal helyettesíteni.

   Míg a korábbi eszközök kettős kamerával rendelkeztek, ez a készülék a szokásos egylencsés modult használja, alatta egy 16 megapixeles érzékelővel. Ez a fényképezőgép F

    l HD és 30fps. Az előlapi felbontás fele akkora, ami szintén nem rossz.

    A modell munkája hatmagos Samsung Exynos 7872 processzort biztosít. Minden rendben van a készülékkel és a memóriával – a vásárló 3 GB RAM-ot és akár 64 GB ROM-ot vár. Az egyetlen dolog, amire panaszkodhatok, az a képernyő. Ez az 5,7 hüvelykes kijelző IPS technológiával készült, ami jó színvisszaadást és maximális betekintési szögeket jelent. A képernyő felbontása azonban csak 1440×720 pixel – ami szomorú, különösen, ha összehasonlítjuk néhány más, hasonló árú Meizu okostelefonnal.

    Előnyök

    • Jó hátsó kamera;
    • Számos karosszéria színválaszték;
    • Kiváló navigációs képességek;
    • Meglehetősen erős processzor;
    • Rengeteg memória;
    • Van ujjlenyomat-olvasó;
    • Távirányítóként is használható;
    • Az adatátvitel LTE-hálózatokon keresztül lehetséges;
    • Van egy jó előlapi kamera;

    Hátrányok

    • Nincs NFC chip;
    • Elég nehéz megfelelő áron megtalálni;
    • Nem a legjobb Wi-Fi modul;
    • Nem a legnagyobb felbontású kijelző;

    Meizu M6 Note 3/32GB

    Értékelés: 4.6

    Meizu M6 Note 3/32GB

    A Meizu M6 Note már szóba került ebben a rangsorban. Fentebb azonban a készülék úgynevezett fejlett változatáról beszéltünk, amely megnövelt memóriával van felszerelve. Mondanom sem kell, hogy nem mindenkinek van rá szüksége? A kínai gyártó megérti ezt, és kínálja a Meizu M6 Note változatot, amely 3 GB RAM-ot és 32 GB állandó memóriát rejt a test alatt. Próbáljuk megérteni, hogy egy ilyen mennyiség elegendő-e a mindennapi használatra?

    A mobil operációs rendszer legalább 1 GB RAM-mal rendelkező eszközökön képes működni. És ha ez a mennyiség megháromszorozódik, a felhasználónak a háttérben rengeteg alkalmazást kell tartania. Még az internetböngésző sem jelent problémát, függetlenül attól, hogy hány lap van nyitva. A 32 GB nem-ingadozó memória szintén elég tisztességes mennyiség. Sok okostelefonok több bevált versenytársak nem is büszkélkedhet vele! Ha pedig sok zenét és videofájlt szeretne tárolni, a microSD-kártya foglalat segít (legfeljebb 128 GB támogatott). Kár, hogy ez a foglalat egy második SIM-kártya számára fenntartott hellyel van kombinálva.

    Egyébként a készülék szinte ugyanolyan, mint a valamivel erősebb társa. Octa-core Qualcomm Snapdragon 625 processzort használ. A kép egy 5,5 hüvelykes kijelzőn jelenik meg F

     l HD. A képfeldolgozást az Android 7 operációs rendszer végzi.1. Ami a vezeték nélküli modulok készletét illeti, ez a szokásos Meizu. Vagyis nincs NFC, és a Wi-Fi a 802-es szabványra korlátozódik.11n, és az LTE minden gond nélkül működik. Az infravörös jeladó szép bónusz lett volna, de a gyártó ellene döntött.

     Előnyök

     • Négy színváltozat áll rendelkezésre;
     • Van ujjlenyomat-érzékelő;
     • Nagyszerű elülső kamera;
     • Jó hátsó kamera, amely kettős kamera;
     • Az LTE hálózatok támogatottak;
     • Gyorstöltést támogató, hosszú élettartamú akkumulátor;
     • Erőteljes processzor;
     • Tisztességes mennyiségű memória;
     • Jó navigációs képességek;

     Hátrányok

     • Nem könnyű alacsony áron megtalálni;
     • Van néhány előre telepített szemét, amitől meg kell szabadulni;
     • Nincs NFC;

     Meizu M8c

     Értékelés: 4.5

     Meizu M8c

     Mostanában, Meizu ritkán kiadja költségvetési okostelefonok. Mindazonáltal lehetséges ilyen eszközöket találni az orosz üzletekben, amint azt a Meizu M8c példája is bizonyítja a mi értékelésünkben. Ezt a készüléket 10 ezerért árulják. RUB. Az üzletekben két színváltozatot találhat – hagyományos fekete és szokatlan sárga színt.

     A készülék előlapja a kijelzőnek ad otthont, amelynek átlója 5,45 hüvelyk, felbontása pedig 1440×720 képpont. Felette egy 8 megapixeles előlapi kamera található, ami elég jó egy ilyen árú telefonhoz képest. Ha elfordítjuk a készüléket, láthatjuk a 13 megapixeles hátsó kamerát. Az egyetlen dolog, amire panaszkodhatunk, az a rekeszérték – a modul szerény f/2 rekeszértékkel rendelkezik.2.

     A processzorként a kínaiak a Qualcomm Snapdragon 425-öt használták. Ez egy négymagos megoldás 1,4 GHz-es órajelen. Nem ideális, de jobb, mint a MediaTek hasonló chipkészlete. A test alatt 2 GB RAM és 16 GB állandó memória is található. Biztos lehet benne, hogy a felhasználónak szüksége lesz egy microSD-kártyára, amihez le kell mondania egy második SIM-kártya telepítéséről. Ami a vezeték nélküli modulokat illeti, a készüléknek ebben a tekintetben nincs sok csillaga. A Wi-Fi használatakor az okostelefon tulajdonosa csak a szabványos 802.11n. Az utcán használhatja az LTE-hálózatokat. NFC elfelejteni.

     Röviden, a Meizu M8c egy nagyon tisztességes eszköz a pénzéért. Természetesen vannak bizonyos korlátai. De melyik olcsó okostelefon büszkélkedhet kevesebb hibával?

     Előnyök

     • Nem a legrosszabb processzor ezért az árért;
     • Optimális árcédula a legtöbb kiskereskedelmi láncban;
     • Szép 8 megapixeles előlapi kamera;
     • Elég tisztességes hátsó kamera;
     • Az LTE-hálózatok támogatásának megvalósítása;
     • Vannak közelség- és fényérzékelők;

     Hátrányok

     • Nincs ujjlenyomat-olvasó;
     • Az ember szeretne tartósabb emléket;
     • Nincs NFC chip;

     Meizu M5 16GB

     Értékelés: 4.4

     Meizu M5 16GB

     A legrégebbi okostelefon ebben a rangsorban. A modell hivatalos bejelentésére 2016 őszén került sor. Ugyanez a készülék most az egyik legolcsóbb – az online boltokban 7-9 ezerért vásárolható meg. rubel. Tehát ne várjon tőle komoly funkciókat? Hogyan ne lehetne!

     A termék polikarbonátból készült testet kapott, amely többféle színben festhető. Részben ennek köszönhetően a készülék nagyon könnyű – súlya kevesebb, mint 138 g. A készülék zökkenőmentesen együttműködik az LTE hálózatokkal, nagy sebességű adatátvitelt biztosítva a felhasználó számára. Itt minden rendben van, és a GPS-t és GLONASS-t támogató navigációs chippel együtt. A térképböngészésben nincs késés, amiért az okta-core MediaTek MT6750 processzornak köszönet jár.

     Az okostelefon alatt 2 GB RAM és 16 GB állandó memória található, ami egy költségvetési készülék esetében szabványosnak tekinthető. Az itt használt kamera pedig atipikus – 13 megapixeles felbontású. Segítségével könnyedén lőhet F

      l HD videó, 30 fps képkockasebességgel. A gyártó csak a “frontális”, azaz az 5 megapixeles “frontálison” spórolt pénzt. A kínaiak sem adtak alkotásaiknak különösen nagy kapacitású akkumulátort. De a 3070 mAh is tisztességes érték, ami nem a legaktívabb használat mellett is elegendő egy napnyi akkumulátor-üzemidőre.

      Talán az egyetlen dolog, ami valakinek csalódást fog okozni, az a Meizu M5 képernyője. Az itt használt 5,2 hüvelykes IPS panel csak HD felbontású. De ezzel együtt lehet élni, ha nem sok pénzért akarsz egy kütyüt.

      Előnyök

      • Alacsony költségek;
      • Van ujjlenyomat-olvasó;
      • Erős, okta-core processzor van beépítve;
      • LTE-támogatással rendelkezik;
      • Jó hátsó kamera;
      • Többféle színválaszték;
      • Alacsony súly;

      Hátrányok

      • Nincs NFC chip;
      • Az állandó memória mennyisége lehetett volna nagyobb is;
      • Nem túl nagy felbontású kijelző;
      • A Wi-Fi nem támogatja a 802.11ac;

      Következtetés

      Most már tudod, melyik Meizu okostelefonok a legjobbak. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az ebben a cikkben áttekintett szerkentyűk megvásárlása nem fog csalódást okozni. A Meizu által kiadott készülékek többnyire nagyon megbízhatóak, és képességeik ugyanolyan jók, mint amire a versenytársak képesek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: