A Decor képkeretek ötletei

A hozzátartozói és szerettei fotói segítségével történő takarítás nagyszerű ötlet lesz. De hogy kreatív módon tegye meg a kereteket a saját kezével, és végrehajthatja az ötleteket. Hogy a keretezés ne nézzen unalmasnak, és ugyanakkor tökéletesen illeszkedjen a belső térbe, figyelembe veheti a különböző tervezési lehetőségeket, gyönyörű példákat, hogy valaki személyesen válasszon magának.

Mi használható?

Sok közülünk, a fotók nagy jelentőséggel bírnak, mert a legboldogabb pillanatokat elfogják, hogy emlékezhetnek az egész életre. Annak ellenére, hogy ma a képeket digitális formában tárolják, és a számítógépen megtekinthetők, ne tagadd meg, hogy kinyomtassák őket, és eljuthassák őket a házban. Ugyanakkor nem szeretném használni a sablonkereteket, amelyek elrontják az egész nézetet. Így, Meg tudod csinálni a dekorációt, hogy hozzon létre valami szépet a saját kezével.

A keretet különböző módon díszítheti egy csavarhúzóval, bármely olyan anyaggal és eszközökkel, amelyek szinte minden otthonban vannak. Ez olyan izgalmas folyamat, amelyet rokonokkal lehet elvégezni, még a gyerekek is sok örömöt kapnak az ilyen munkából, és az eredmény meghaladja az elvárásokat.

Ahhoz, hogy egy szép dekorációt kapjon, nem szükséges drága anyagokat vásárolni, a házban találsz sok pénzt, amely segít a keretezés kiadása.

Például a kávébab látványát nézd meg a keretre, ha kiválasztja a legszebb és előfagyasztást. Ha ismételten meglátogatta a tengert, és különböző kavicsokat és héjakat hozott innen, csodálatos anyagává válhatnak a regisztrációhoz. Egy másik természetes eszköz, amely alkalmas kézzel készített természetes sztrájk, részegek – csak válassza ki őket méretben, és a keret teljesen más nézetet szerez.

Egy sor színes karton, olló és rendes ragasztó létrehoz egy fényes képkereteket, amelyek illeszkednek a gyermekszobába, és festékeket adnak hozzá. Hozzon létre egy ilyen dekoráció szép, mert megmutathatsz egy fantáziát, és csinálsz valami eredetit, amely után ajándékot kapsz egy ajándékként. Ha valami szokatlan akarsz, akkor tehetsz Művészet ragasztó papír elemek a kereten. Ez az úgynevezett Dekováció, És hogy elsajátítsd, elég gyakorolni, hamarosan csodálatos dolgokat fogsz.

Ezzel a technikával visszaállíthatja a régi keretet.

Mint a festék?

Annak érdekében, hogy a keret megjelenjen, nem csak azért kell gondoskodnia, hanem festeni, ha különböző anyagokat használnak. Számos lehetőség van a fából készült vagy műanyag keretezett bevonására a piacon. Nagy keresletben a festékhasználatok a tartályokban, amelyek zökkenőmentesen esnek a felületre, és nem kell kefével kell dolgoznunk. De az eljárást érdemes kiadni a szabadban vagy egy jól szellőző helyiségben.

Ami a gyorsszárító alapokat illeti, a festékszóró megfelel ez a követelmény. A választék széles paletta az aeroszol bevonatok, amelyeket gyakran használják a dekorációban.

Érdemes megfontolni az anyagot, amelyből a keret készül, de van olyan festék, amely univerzális, így festeni egy fából készült, fém vagy műanyag felületet.

Érdekes tervezési ötletek

Itt megmutathatja a bátor fantáziáját, használjon különböző eszközöket és anyagokat, hogy valami különlegeset és eredetieket hozzon létre. meg kell említeni, hogy A vintage keretek nagy igényűek. Ha van egy közös keretezése, mesterségesen lehet, és nem sok időt vesz igénybe. Dolgozni, szükséged lesz egy fém kefe, akril festékek, kefék, zsíros szalag és csiszolópapír. A keretnek feltétlenül fából kell állnia.

A felületi textúra megadásához az ecsetet a felület dörzsölésére használják. A puha fűrészárut ki kell húzni, a hornyok a helyükben maradnak. Ezt a módszert “braching” -nek nevezik. A festék eltávolításához csiszolópapír szükséges. Ezután a felület sötét akrilfestékkel van lefedve, hogy mélységi textúrát készítsen. A “Starina alatt” képkeret képes lesz bármilyen belsejébe illeszkedni.

A második fehér festék réteg lehetővé teszi az “ókor” hatását. A hátát egy réteggel festjük, a felületet festőszalaggal előre kell zárni. Minél több festék kerül alkalmazásra, annál idősebb a képkeret.

A termék dekorációja a kiválasztott fogyóeszközöktől függően eltérő lehet. A négyzetkeretet különböző szálakkal lehet méretezni, amely nagy mennyiségben fog kinézni. Az egész tekercsek, gyöngyök és gombok is alkalmasak, egy ilyen gyakorlat is eredetinek tűnik.

Ahhoz, hogy az arisztokratikus stílus alatt vegye fel a terméket, meg kell tennie a következőket. Ez egy keretet fog venni a farostlemez lapról, amelyet a kívánt méretek kiválasztásával függetlenül lehet elvégezni. Kétoldalú skót és fehér papír ragasztott a második lapra. Ömlesztett dekoráció létrehozásához szüksége lesz egy gittára, szükség van az utasítások szerint. Ezt követően az anyagot a szerkezet kerülete körül helyezzük el, egy kanállal, lebegő mozgásokkal. Ily módon létrejött a textúra.

Meg kell várni, amíg a gitt megszárad. Ezután írja be a friss anyagot a fecskendőbe, és készítsen mintákat a felszínen, mint te magad. A festészet bármilyen színű akril festéshez, amelyet közös belsejével harmonizálnak. Fekete festéket használhat, majd öblítse le a felületet az aranyozással, ami hatással lesz. A végső szakaszban színtelen fényes lakkot használnak, és a keret készen áll.

Ha érdekel Decoupage technika, Ehhez puha anyagra lesz szükséged, csipke, fonat, zsineg vagy ruhával lehet. A kézművesek gyakran használnak gallyakat és száraz virágokat, régi ceruzákat, többszínű gombokat, rhinestonokat, sőt ételek bitjeit is.

A kereten lévő bármely anyag bármelyikének biztosítása a termék típusától függően thermopystole, superclauses vagy rendes PVA-t használhat.

Ajánlások

Tehát, hogy a munka hatékonyan történt, gondosan kell kiválasztani a fogyóeszközöket, és több ajánlást követ. Ha a tervezés a saját kezével történik, akkor meg kell választania a megfelelő méretet, hogy illeszkedjen a paraméterekbe. A képkeret kialakításával kapcsolatos szigorú szabályok nem léteznek, mert a kreatív folyamatról beszélünk, ahol mindenki megmutatja saját képzeletét. Ha azonban kényes anyagokkal fog dolgozni, óvatosnak kell lenned, hogy ne károsítsa a dekorációt.

Mivel a tervezés biztosítja a ragasztóanyag használatát, meg kell választani a megfelelő típusú eszközöket, amely alkalmas bizonyos anyagokkal való együttműködésre. Dekorációra van szükség Válasszon ki egy képet a hangulathoz, mivel az ábrázolt. A gyerekek fotók színes anyagokból készülhetnek, amelyek nagyszerűek lesznek a hálószobában.

A dekorációs stílusnak reagálnia kell a belső kialakításra, hogy a helyiségben lévő elemek harmonizálódjanak egymással.

Gyönyörű példák

Egy minta, hogyan kell használni a különböző elemek a fényképkeret dekorációjaként.

Ellenőrzési lehetőség a valódi kavicsok keretének kialakításához.

Ez az, amit a tengeri keret decoupage néz ki.

A színes ceruzákkal ellátott képkeretek kialakítása gyermekekkel készíthető.

Csodálatos példa a papír rózsákra.

Amint láthatod, egy ilyen munkában megmutathatja az összes fantáziát, és hozza létre a legcsodálatosabb kézműveseket, amelyek díszítik a házat. Siker!

Varázsló a fotókeretek díszítéséhez lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: