A dekotálóerekről

Piszkos cipő – ez egy nagyon gyakori jelenség az őszi és tavasszal, amikor a föld homályos az utcán vagy a hóban. A probléma egy évvel ezelőtti sajtó volt, ma továbbra is releváns. Kevés ember tudja, hogy az elmúlt időkben hatékony módot találtak a sárciak elleni küzdelemre, és lehetett tisztítani, még a szobába sem. Csak egy speciális témát kellett kihasználnia – Derttatatoire.

A dekotálóerekről

A dekotálóerekről

Ami?

A “Derttatoire” szó franciából származott, szó szerinti fordítása – “a szennyeződéstől”, vagy kevésbé szép, “a székletből”. A detektort olyan speciális eszköznek nevezik, amely hasonlít egy konzolra vagy kaparóra, szabályként, fémként. Célja, hogy tisztítsa meg a cipő talpát a puffadt szennyeződésekből, hóból és bármilyen más kellemetlen anyagból. Egy ilyen utcai okos a ház bejárata előtt volt, és nagyon egyszerű volt használni: csak a lábszárra kellett helyezni a lábát, és a megerősített mozgást, hogy töltse a talpát a konzolban.

Hasonlóképpen sokan minden nap megtisztítja a cipőt a hozzáférési lépésekről vagy a határokról.

A dekotálóerekről

A dekotálóerekről

Elbeszélés

Európában és Amerikában a XVIII. Század a szennyeződés igazi országa volt. Az utcákon folyamatosan futottak, és kutyákat gyakoroltak ott, a lovak mindenütt hazudtak. A szennyezés gyakran a cipőkre ragadt. És a városiak a küzdelem módszerével jöttek létre: Dertoars. Az ilyen kiigazítások drágák voltak, rangos volt. Valódi divat, boom, és néha a városok lakói is versenyeztek, akiknek a dekratotuarja jobb. A középosztály egyszerű zárójeleket rendelt, gyakran tették őket és személyesen, gazdagon követelték a bizarr formák mesterei.

A XIX. Század elején a Dertoars gyorsan elkezdte a világot, gyakran látták azokat a városokban, ahol az utak agyagból és földből készültek.

A dekotálóerekről

A dekotálóerekről

Ezenkívül az ilyen kiigazítások kötelezőek voltak a házas férfiak használatához. Ezt a tényt magyarázta, hogy a feleség és az egész nap a házimunkán dolgozik, és semmi, ami extra szennyeződést hordoz a házba.

A szőrtelenítés népszerűsége elkezdett csökkenni a XIX. Század közepére. Az autók megjelentek, az emberek már nem sétáltak egész nap sétálva az utcán. A Dekottoires veszélybe került a szállítás és a gyalogosok veszélyével, mert könnyen ragaszkodnak és megsérülnek. Számos állam fejezetei előterjesztették az ilyen struktúrák eltávolítását az utcákon. Azonban az alany még megőrizte célját. Most ezek a kulturális műemlékek, amelyek ritkák, de megtalálhatók a településeken, különösen kicsiek.

A dekotálóerekről

A fajok áttekintése

A cipők tisztítására szánt derttorok teljesen fémből készültek. Ezek erősek voltak olyan kovácsolt termékek, amelyek lelkiismeretűek, és ezért még ma is képesek teljesíteni feladatukat még ma is. Napjainkban az ilyen eszközök tartománya kissé bővült, és most, bár a DertoTtoars, és nem fog találkozni az utcákon, magánházakban találhatók.

Például egy ilyen lámpatest jól mutatja magát a kertben vagy az országban. Az eső után a kertben dolgozik, teljesen nincs szükség a szennyeződések szállítására a tiszta pályákon. A biztonságos helyen elhelyezett fém-dertoiresből kovácsolt, gyorsan és egyszerűen tisztítsa meg a szennyeződést.

A dekotálóerekről

A DertToars más formában és konfigurációval rendelkezhet. Például a legegyszerűbb megoldás rendes fém konzol lesz. Ha valami érdekesnek szüksége van valamire, akkor rendelhetsz egy szokatlan formát. Gyönyörűen néz ki nyitott modellek, eszközök, levelekkel, oroszlánfej, virágok.

Méretek, általában szabványos, mert a nagycsökkentés miatt kényelmetlenül törölje a cipőket.

A dekotálóerekről

A dekotálóerekről

Most használják-e az eszközöket?

Ma a Dertoiroireket is használják, mert ezek az eszközök hihetetlenül kényelmesek. Igaz, néhány változáson ment keresztül. A jelenlegi csökkenők gyakran 3 ecsettel rendelkező eszközöket alkotnak, beleértve az elektromos. Ezeknek a kefékre van szükség ahhoz, hogy egyszerre tisztítsa meg a cipőt 3 oldalról: Boc és talp. Kényelmes és funkcionális.

A régi konfigurációk Dertoars is megtalálható, különösen szeretik a történelem szerelmeseit és az összes elavultságot. A szokatlan forma gyönyörű változata díszíti az oldalt. Ez rendkívül harmonizálódik más kovácsolt tárgyakkal: bútorok, korlátok, tornác, urnák. A legfontosabb dolog az, hogy elrendezzük, hogy ne képzelje el a mozgó veszélyt. Derthattoire – Jó eszköz, hogy megadhatja a legegyszerűbb terméket.

A dekotálóerekről

A dekotálóerekről

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása