A gyertyatartók saját kezével

A többszínű gyertyákkal rendelkező gyönyörű gyertyatartók használata egyszerű és meglehetősen költségvetési módja annak, hogy gyorsan átalakítsa a szobát, és a kényelem légkörét adja. Annak ellenére, hogy hatalmas mennyiségű áruházban van, egyre több ember szeretne létrehozni ezt a dekoratív elemet személyesen.

Hogyan készítsünk fából készült gyertyatartókat?

Csináld magad otthon könnyen, hogy egy gyertyatartót az alvó fából. Meg kell említeni, hogy a munkadarab maga rendkívül elegánsnak tűnik, és gyakran a belső térben használják a belső térben. A környezetbarát anyag alkalmas bármilyen stílusra, jól néz ki mind a mindennapi használatra, mind az ünnepi ünnepekre. A kész kialakításnak bármilyen méretű lehet, és szinte bárhol is található.

Végül, gyertyatartó nélkül alvás nélkül, nem szükséges az ilyen trendi területek megvalósításához ma, mint a skandy és a minimalizmus.

A fából készült munkadarab személyesen hozható létre, vagy készen áll a speciális termelésre, virágüzletben, vagy a kézben lévő áruk áruházában. A megvásárolt halom előnye, hogy általában úgy feldolgozva, hogy nem maradt repedések és zsetonok. A gyertya esetében nem szükséges további elmélyítés létrehozása, ha a “Tablet” modellt tervezik. Ha azt szeretnénk, hogy a design stabilabb vagy hosszabb élettartamot, akkor benned kell fúrni egy lyukat. És a mélyedés átmérőjét és a fúró típusát önállóan határozzák meg, de a szakértők azt javasolják, hogy előnyben részesítsék a Forstner fúróval.

Az alvásból készült gyertyatartót, amely adott esetben egy elemre korlátozódik – teljes körű kompozíciót hozhat létre különböző fafajták különböző átmérőjű körökkel.

Nem kevésbé népszerű a gyertyatartó gyártása egy fából készült bárból. A munkadarab (opcionális) helyettesíthető illeszkedéssel vagy megfelelő méretű darabokkal. A modell meglehetősen univerzális, és a legtöbb stilisztikai megoldásokra alkalmas. A használt bárnak száraznak, meglehetősen szélesnek és (ideális esetben) síknak kell lennie. Nem stroke betakarítás, egyébként is lehetséges, de csak akkor, ha lehetővé teszi a belső tér.

A mélyedések létrehozása a kívánt átmérőjű és típusú fúrógép segítségével történik. Ezenkívül a kiváló minőségű gyártásra szükséged van egy ceruza mérőszalaggal, egy négyzetmel és ecsettel, kalapáccsal, egy fűrész, egy kén és kesztyű, hogy megvédje a kezét. A munka megkezdődik azzal a ténnyel, hogy a szükséges méretű töredéket a Broska-tól elválasztják. Ha a gyertyatartó az asztalon áll, akkor magasabb, és ha csak a polcon, akkor alacsonyabb. Ha egy kialakításban több gyertyát kell elhelyezni, akkor szükség lesz arra, hogy előre rajzoljon egy olyan diagramot, amelyre ugyanazokat az időközöket jelölje meg az egyes elemek között.

A megfelelő sáv szükségszerűen polírozott a hagyományos szendvics segítségével, amely után a meglévő rendszer átkerül. Fontos, hogy ne felejtsük el a szükséges francia bekezdéseket a tervezés széleiből. Ezután a fúrógép fúrójával a kiválasztott gyertyákra alkalmas átmérőjű kerek lyukak fúrtak. Ha ez stílust igényel, akkor a kész kialakítás mesterségesen megteremthető például, ha több nem molot rejlik.

A festéshez a fátyol egyetlen rétege lesz – hozzáadja a szükséges fényerő dekorációját, és megmenti a fa gyönyörű textúráját. Mielőtt a gyertyatartót használná, időt vesz igénybe a szárításhoz.

Hogyan lehet létrehozni egy üvegből?

A gyertyatartó gyártásához szinte bármilyen elemet is bevonhat, még a szokásos műanyag vagy üveges üveg. Természetesen az első esetben a házi elem túl olcsóbb lesz, ezért alkalmas az eldobható informális használatra: kebabokon vagy nyári pikniken. Egy palack átalakításához, a nyakra kell vágnia a gyertyát. Ha egy üvegpalackról beszélünk, például borról, akkor az ilyen állvány sokkal jobb és megfelelő dekorációval rendelkezik, még az ajándékok számára is alkalmas. Korábban fontos lesz kiválasztani egy elegáns formát, és nem elképzelhető színnel.

Számos módja van a hagyományos palack újrahasznosítására. Az első esetben egy lakk vagy hasonló oldat eltávolítására szolgáló folyadék, valamint pamutszálak. A szálat jól hűtjük az oldatban, és megfordul a palack körül. Ezután meggyullad, és a palack oly módon forog, hogy a tűz az egész felületén mozog. A szál égési sérülése után a palack szükséges forró vízben 3 percig, és miért mozgatja a hideg vízbe. A hőmérséklet ugrás a kívánt helyen megjelenő megjelenéshez vezet.

A második esetben a palack nyakát megfelelő fúró- vagy üvegvágóval eltávolítjuk. A nyakon való kényelem érdekében hajszalagot viselhet, amely után egy vonali eszközt dolgozhat. Ezután egy ragasztót égetett, ismét forró vízben és hidegben megy. Miután megjelenik az élcsökkenések megjelenése a csiszolópapír feldolgozása. Ahhoz, hogy jobb legyen, javasoljuk, hogy ötvözze a finom és nagy gabonát. A gyertyát természetesen behelyezzük, akár a palackba helyezve, amikor először a wick beillesztésre kerül, és utána öntötte a rázta paraffint. A csipke, szalagok, strasszok, tűlevelű ágak vagy más anyagok alkalmasak az üveg gyertyatartó dekorációjára.

Fém gyertyatartók készítése

A kovácsolt gyertyatartók mindig is különösen népszerűek voltak, de otthon különleges készségek nélkül meglehetősen nehéz dekoratív eleme. Azonban a csinos és praktikus dolog képes lesz könnyen megtenni. Megfelelő kapacitás kávé, festék vagy más anyag, megkülönböztetve. A munkadarab mellett a kalapács és a körmök szükségesek, valamint a kívánt árnyalat festékét. Miután előkészítette a művészi kép stencilját, az edényre kell mozdulnia, majd lyukakat kell létrehoznia a kalapács és a köröm kapcsolatfelvételével.

Annak érdekében, hogy ne bosszantsa magát és a kellemetlen hangot, a munka idején elaludhasson a nedves földön belül. A gyertyatartót a mintával borított festék a dobozból, szárítás után a gyertya belsejében helyezheted el. Ha egy konzervdobozot használnak, akkor jobb, ha jobb akrilfestéket készítenek, és a térfogat elemek segítségével díszítik: szalagok vagy csipke. Továbbá, a viasz tele van, Wick be van helyezve.

A bankok elsajátítása

Gyakran előfordul, hogy a gyertyatartók üvegtartályokból származnak, például például a bébiételből származó üvegek. Ez az anyag elérhető és nagyon könnyen használható. Tény, hogy a kívánt méretű bank csak egy gyönyörű minta sablon használatával kell díszíteni a tartályba. Festékként használjon fekete akril festéket, amely a dekoráció üzletében értékesít. A cselekvések sorrendjét a “tél” gyertyatartó gyártásának példájával magyarázhatja.

A bank első dologja minden matricáról és feliratokról törődik, és a felület emellett alkoholfogyasztással törlődik, hogy garantálja a legjobb kapcsolatot a színezőanyaggal. Ezután a sablont a tartályba helyezzük, és a szalag segítségével javítják. Miután keringett, kaphat egy darab papírt. By the way, hogy ismét ne csomagolja a jar, akkor lehet tartani egy szövet szalvéta. A rajzot bármilyen színek festik, de szükségszerűen üvegfestékre alkalmas.

Jobb, ha több rétegben bevonatot alkalmazunk, minden alkalommal, amikor az előző szárításra várnak. Végül a hópelyhek egy speciális permetezővel vannak kialakítva, és a gyertyatartót szárításra küldjük.

Beállítások a Bokalból

A szemüvegből származó gyertyatartók népszerűek, amelynek díszítése a kagylóminták segítségével történik. Érdekes tervezés úgy néz ki, amikor az edények felülről lefelé fordulnak. Ebben az esetben egy stabil gyertyát helyeznek a lábára, és a “kupola” alatt a “Dome” alatt vannak díszítő elemek: szárított virágok vagy egy kis szobrocska. Néha az alapon egy díszített CD van rögzítve, ami a gyertyatartót stabilabbá teszi. Ha az üveget hagyományos formában használják, kényelmesebben díszítik, például gyöngyök, rhinestones vagy szövetelemek. Érdekes úgy néz ki, mint egy megoldás, amikor a folyadékot öntjük, számos gyöngyöt indítanak ott, és egy lebegő gyertya marad a felületen.

Speceuálisan és szokatlanul néz ki üvegüveget a kagylókkal díszítve. A csapat összetételét a ragasztópisztollyal rögzítik, és főleg kagylókból vagy kétdimenziós kagylókból állnak.

A munka megkezdése előtt a természetes elemek értelme a klór kezelésére és a ragasztás előtt, hogy milyen jobbak.

Más módszerek

A fenti alapon kívül más, számos, a barátnőből készült házi gyertyatartó gyártási módja van. Például meglehetősen egyszerű mesterkurzus a vakolat dekorációjának létrehozására. Csak jó kapacitás kiválasztása szükséges, majd töltse ki hígított készítményt. Fagyasztva, az anyag a szükséges forma gyertyatartót képezi. By the way, lehet öntsük a gipszet még olyan egyszerű tartályokba, mint a joghurtos csészék, műanyag eldobható tartályok vagy palackok a gázból. Porvívások az utasítások és a túlcsordulások szerint oly módon, hogy a hely a gyertya maradjon. A kész gyertyatartó textilelemekkel díszített, vagy egyszerűen festett.

Nagyon érdekes, hogy a gyertyatartó polimer agyagból néz ki. Ez az anyag igaz, nem olyan egyszerű, mint a vakolat, és csak a “fejlett” felhasználók számára alkalmas, akik tapasztalattal rendelkeznek vele együtt. Az agyaggal való együttműködés ugyanúgy történik, mint a teszthez, így az első dolognak több milliméter vastagságára kell fordulnia. Ezután a kiválasztott sablonra kerül sor, és az egyes részeket a sütőben vagy friss levegőben szárítjuk. Összekapcsolja őket egymáshoz az eke ragasztóval.

Az új évben az ünnepek nem tudnak gyertyatartót nélkül narancssárga. A legegyszerűbb módja annak, hogy pontosan eltávolítsák az egészet vagy elválasztott citrusot a citruspépre, majd a gyertya belsejében helyezkednek el, vagy öntsük az összes viaszt és inse Wick. Még könnyebb összekapcsolni a szokásos vastag gyertyát egy citrusfélékkel, vagy gyertyákkal – “tabletták” szárított szeletekre.

Elég egyszerű a dekoratív üvegkövek vagy a tengeri kavicsok használata. Tény, hogy egy üvegbotot általában alapul szolgál, amelynek felülete szilikon ragasztóval van ellátva sakkban vagy szabad sorrendben. A szakképzett mesterek megpróbálhatják az alap nélkül, és csak rögzítik a köveket maguk között. Egy ilyen gyertyatartó talán ideális hosszú gyertyák számára.

Egyéb érdekes opciók – A betonból, rétegelt lemezből, balkérőkből vagy cementből készült díszítőelem gyártása.

Hogyan készítsünk egy banneret a saját kezével, lásd a következő mesterosztályt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: