A Kashpo választásának típusai és jellemzői

Otthoni virágok – az egyik legjobb belső dekoráció, mert természetes, és hasznos a légkör, és valóban tetszik a szem. Egy másik dolog az, hogy a virág általában szebb, mint a kísérő kíséret egy régi pot vagy őrlési föld formájában. Ezt a problémát a szinte minden virágboltban értékesített áruk hívják – Kashpo.

Mire van szükség?

Kashpo gyakran zavaros egy edényrel, de a két hajtómű eszközének célja teljesen más. Valójában, a francia “Kashpo” (nevezetesen jött hozzánk Franciaországból), mint “rejtett pot”, amely pontosan továbbítja a fő funkcióját.

Az a tény az, hogy a tipikus virágcserép nem mindig tisztességesnek tűnik – gyakran használják őket évtizedekig, gyakran porral borítják őket, szennyeződtek, vagy akár repedések.

Jelenlétében egy jó design ízlés, mindezen funkciókat is fel lehetne használni díszíteni a szobát, de egy dolog az, hogy válassza ki állítólag a régi edények a dekoráció, és ez teljesen más – belépni az, hogy szerény öreg lépett részleges diszkrét idő alatt.

Vizuálisan kashpo hasonlíthat egy adott típusú edényre, de valójában nem – nem öntik bele, és nem növényt nem növénybe öntjük. Helyesebb lenne, ha egyfajta stroke-t hívnánk egy pot számára, amely teljesen elrejti az eredeti seggét.

Kashpo soha szerelve alján lévő lyukakba a kijárat a nedvesség, így akkor nem kell félni, hogy a bútor, vagy padló alatt a növény tele lesz vízzel. Ez az utolsó tényező, amely akkor lesz nagyon gyakran az oka a vásárlás az ilyen eszközök, mert lehetővé teszi, minden kétséget kizáróan, tedd zöld dekoráció egy drága éjjeliszekrény, de szükség lesz köze a növények is, úgy lesz Óvatosan, mert még a kashpo vizet is, néha össze kell egyesítenie.

A fentiek közül megállapítható, hogy a kashpo, ellentétben a potnal, csak egy funkcióval rendelkezik – esztétikai, és nincs más feladatok. Tekintettel arra, hogy a gyártók hasonló termékeket termelnek mindenféle formájú, színek és design.

Sok esetben KashPo képes kiemelni a sajátosságait a növény, ami körülveszi (vannak modellek pozsgások, bonsai, vagy kaktuszok, továbbítása a sajátosságait a terep, ahol nőnek a természetben). Más esetekben a kiválasztást inkább a megfelelőség elvének megfelelően hajtják végre, mint egy olyan helyiség, amely olyan helyiségek, ahol a pot található.

Űrlapok és méretek

Kiválaszthat két fő tényezőt, amely befolyásolja a zabkása formájának és méretének meghatározását. Az elsőnek, természetesen maga a növény formája és mérete, pontosabban a pot, amelyben növekszik.

Mivel az eszköz fő feladata az eredeti fellebbezés teljes körű elrejtése egy idegen szemtől, az ilyen vásárlást a pot méretei szemével választják ki, bár a formák és méretek tökéletes mérkőzése nem szükséges – a fő dolog az, hogy a mellkas nagyobb, és megengedett, hogy illeszkedjen a pot.

Egy másik fontos tényező egy tisztán tervező pillanat, amelynek értéke kizárólag a belső díszítés képessége.

Az a személy, aki elvileg gondolkodott egy cachepot megvásárlására, valószínűleg nagy figyelmet fordít a szoba kialakításának sajátosságaira, mert nem korlátozhatja magunkat a banális rejtett cserepes edényekre, majd a külső burkolat alárendelte a kényelem létrehozása. Ugyanakkor a fő szabály, hogy a Kashpo képesnek kell lennie egy edénybe, továbbra is releváns, de az űrlapok váratlanok és nagyon bizarr lehetnek, míg a külső héj mérete néha jelentősen meghaladja a valóban szükséges.

A fentiek alapján könnyen feltételezhető, hogy a legtöbb Caspo teljesen tipikus formája van az alsó részén lévő edényekhez, és magas és alacsony modellek vannak.

Egy méltó alternatíva lehet a választás és a négyzet alakú termék, bár úgy tűnhet, hogy nehezebbé válik az azonos átmérőjű fazék gazemberéhez képest.

Ha a színek tulajdonosa szereti a zöld ültetvényeit, és hatalmas számban leszállt, akkor sok és téglalap alakú kaszpót is elhelyezhetsz egy sorban több edényt, amely egy rögtönzött virágágyat építhet.

Ebben az esetben a tervezés még nem feltétlenül egyszintű – például a hárommagos modellek nagyon népszerűek a közintézményekben. Ez a megoldás különböző módon alkalmazható – minden egyes szinten lehetséges, hogy egyedi növényeket (még adott esetben ugyanazt) helyezzen el, és lehetséges, hogy az ilyen kialakítás jellemzőit a kis göndör növények leszállása érdekében működtethesse.

Anyagtípusok

A Kashpo egyik legfontosabb előnye, hogy számos különböző anyagból készülhet, ami ismét lehetővé teszi, hogy eljusson a tervező fantáziájához. A leggyakrabban a műanyag és a fém nyersanyagok, valamint különböző természetes anyagok (például Kashpo szőlőből fonott), de ezek az anyagok elsősorban a helyiséghasználathoz alkalmasak.

Tekintettel arra, hogy a különböző nyilvános helyeken, a növény cserépben lehet, és közvetlenül az utcán, ha az időjárási feltételek hajlamosak időszakos csepp, komolyabb anyag, mint egy fajansz vagy akár samott agyagot használunk.

A Kashpo termelésére szolgáló anyagok egyik vezetője ugyanaz az anyag Gyakran használják edények előállítására – kerámia. Ez az anyag nagyon értékes, mint ártalmatlan, mivel természetes, és nem mérgező és hipoallergén. Egy másik jelentős plusz a teljes színű rajzok alkalmazásának lehetősége, sőt egy adott forma megszerzésének sem kizárt.

Kerámia termékek készülnek minden nagyobb városban, és mindenütt eladják, és bár nem olcsóak, még mindig mindenki számára elérhetőek.

És itt A műanyag kaszpó számos szempontból népszerű, pontosan az alacsony költségének köszönhető. Ugyanakkor szinte a fent leírt fő előnyöket megőrzött – műanyag modellek és fényesek, és minden lépésben értékesítik, és nagyon kevés súlyt, és a szennyezésből való tisztítás rendkívül egyszerű.

Talán ez az anyag sikeresen kiszoríthatja mindenkit, de a kifinomult belső terekben kissé nem megfelelő és olcsó. Ezenkívül műanyag szintetikus anyag, és alacsony termelési kapacitással nem szabad meglepődni a mérgező párolgásnak vagy más mellékhatásoknak.

Ha a virág állandó ellátást igényel, vagy az öntözéshez használt víz mennyisége lenyűgöző adagokat érhet el, akkor érdemes választani Átlátszó üveg Kashpo.

A munkavállaló állítólag elégtelen az esztétizmus nem érdemes – egy üres hely a külső fali fazék és a belső zabkása között a diófélék, kúpok és más díszes természetes anyagok héjjal tölthető.

Az ilyen megoldás segít hatékonyan ellenőrizni a vízszintet az emberekben, így elrejti a belső pot hátrányait is, azonban nem érdemes megtakarítani ezt az akvizíciót – a szokásos üveg túl törékeny lesz, és nem csak azt nem tart sokáig, így a töredékei is sérülést okozhatnak.

Milyen aggodalmak Kashpo természetes anyagokból, Nem is megvásárolják őket – ügyes kezek és bizonyos készségek jelenlétében a nyersanyagokkal való együttműködésben, megpróbálhat ilyen tervet létrehozni.

Ehhez Elsősorban fát és különféle szőlőket vagy rugalmas ágakat használtak. Az ilyen anyag tökéletesen harmonizálódik a szoba élénk sarkával, a saját gyártója teljesen ingyenes, és gondoskodik nagyon egyszerű – szükség esetén cserélheti ki bármikor. Az egyetlen dolog, ami érdemes megfontolni, az anyag képessége, hogy ellenálljon a rendszeres érintkezésben.

By the way, a legtöbb zabkásai anyagok nem tudják büszkélkedniük a szerkezet integritásával (világos példa – a modell modelljétől), ezért nem mindig az értékes bútorok tetején helyezkednek el.

Értékelés modellek

A Kashpo érthető minősítése nem lehetséges. A szokatlan díszítés kiválasztása nagymértékben függ a hely jellemzőitől, ahol használják, mert meg kell felelnie az állandó helyszínének, az edények és növények éghajlati viszonyainak, nem is beszélve a tulajdonos ízlésének és a felhatalmazásnak való megfelelésről.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az összes nagy gyártó modellje folyamatosan frissül, új modelleket állítanak elő, mert ebben az iparágban nincsenek örök értékek, és nem lehetnek.

Az utóbbi években azonban az utóbbi években megrendelések statisztikáit tanulmányozta, nyilvánvaló következtetéseket lehet hozni arról, hogy melyik modellek masak. Nem vitatjuk, hogy a beteg alapú kaszetek alkalmasak lesznek az Ön esetére – talán holnap jönnek ki a divatból. De az esetek példáján, mutasd meg a különböző modern modelleket, és opcióként, hogy egy potenciális vevő egy ötletet, hogy pontosan mit keres.

Az ilyen áruk fogyasztói nem mindig különböztetik meg a modell, a sorozat vagy a gyártó fogalmát, így megnézzük az összes főnevet, népszerű a profilfórumokon, és mondd meg nekem.

  • “Dűne”. Ez a megoldás nagyon népszerű a nagy otthoni növények szerelmeseinek körében. Ilyen Kashpo-ban szabadon fektethetsz egy kis fát, és az alkotók megértik, hogy még egy edényben is nőtt, az utcán található, ezért a terméket tartós fagyálló polietilénből végezték el.

By the way, a “dűne” nem modell – ez egy olyan modellsorozat, amelyhez nagy méretek és jellegzetes hullámos megkönnyebbülés közös jellemzők.

  • Lamela – Kashpo egyik leghíresebb gyártója Ukrajnából, amelynek termékei messze meghaladják az ország korlátait. A márka messze nem specializálódott egyedül Kashpo-tól, nagyobb mértékben a különböző otthoni tartályok gyártójaként, beleértve a beltéri növények azonos edényeit is. Kashpo a modell tartományban egy kicsit, de ez volt a vállalat, amely hatalmas hozzájárulást tett a háromszintű modellek utáni szovjet térében.

  • Capi természet, A fenti márkával ellentétben csak nagy figyelmet fordít a Kashpo modellkategóriájára. Ez a holland vállalat, amint azt a névből, általában nagyon szereti a természetet – annyira, hogy termékeinek hatalmas része éppen természetes anyagokból készül, itt lehet vásárolni a különböző fonott zabkót. A tartomány mélységéből a szemek egyszerűen elfogynak, mindenki kiválaszt valamit a tetszésednek, de az európai termelés és összetett logisztika miatt sokat fog kerülni.

  • Prosperplaszt, Ennek megfelelően, éppen ellenkezőleg, tétet tesz műanyagra, amely szintén befolyásolta a cég nevét. A választás itt is nagyon lenyűgöző, bár az előző céghez továbbra is távoli. A formanyomtatványok és méretek változata ebben az esetben nem olyan nagy, és minden olyan modell esetében tetszik a ténybeli színválasztás (több ajánlott). Ellentétben az elvárásokkal, az ilyen műanyag Kashpo nem fogja megverni az olcsó rekordokat.

  • Zöld alma – A Kashpo nagyon szokatlan kínai koncepciója, amelynek értelme az, hogy sok modell automatikus öntözési funkcióval van felszerelve. A műanyag termék fel van szerelve egy speciális szenzor a víz mennyiségét, és a tartály tárolja, ami nagyon hasznos azok számára, akik felejtsd el, hogy a víz színek egy időben, illetve a levelek hosszú ideig.

Az öntözés egyes vízkészletei elegendőek lehetnek 12 hétig! Ugyanakkor a költségek sok modell összehasonlítható az európai cass, amely minden minőségben nem olyan okos.

  • Inger “fidzsi” – Ez egy kissé szokatlan termelési megoldás, amikor a Kashpo azonnal eladja a potot, de biztos lehet benne, hogy száz százalékos vásárlás biztos, hogy egy dolog pontosan alkalmas. A kerti növény két szálláshelyének felszabadulása egy készlet formájában logikusan indokolt – a design is van egy flotta funkció, mert az összes rész pontos megfelelés értelme. A vonal tartományát különböző mennyiségű ételek képviselik, és lehetővé teszi, hogy több árnyalat közül választhat.

  • “Lakosztály” – szokatlan, meglehetősen kreatív modell azok számára, akik őszintén úgy vélik, hogy a zöld sarok nem lehet csak tiszta, hanem valódi műalkotás. A világhálózatban kínált modell úgy néz ki, mint egy kis platform, amelyet egy Fenceman veszi körül, és egy fogantyúval hosszúkás hosszúkás. Az egész terv úgy néz ki, mintha fából készült deszkákból áll, és ez nem vizuális megtévesztés – a cache, valóban természetes fenyőből és hársból készült.

Annak ellenére, hogy az ilyen dekoráció minden példánya manuálisan történik, a költsége alacsonyabb, mint a legtöbb modellben megadott modell.

  • Scheurich – Ez egy német márka azoknak kertészek, akik hajlandóak, hogy nem bántam a pénz, ha csak saját növényeket és a területükön a közvetlen közelükben okozott valódi öröm. A vállalat mottója “nem másolás”, amely stabil kreatív megközelítést jelez az otthoni növények ételek fejlesztésében és gyártásában. A választékban mind a tipikus műanyag, mind a kerámia modellek megtalálhatók, és sokkal szokatlanabbak – például tükör.

A magas költsége ellenére ezek a Kashpo, amely a Nyugat-Európa egyik piacvezetőjének tekinthető.

Tervezési lehetőségek

Rendes zabkása annyira hasonlít egy egyszerű virágcserép, hogy azokat még gyakran zavaros, de annak a ténynek köszönhető, hogy annak célja a szépség és a design, és egy teljesen más megközelítés kialakítása az ilyen ételeket is lehetséges.

Tekintsük több legnépszerűbb tervezési megoldást, amelyek még mindig messze vannak az ismerősen.

Az első szokatlan döntés, amit már említettünk alkalmi – ez Átlátszó kaszpó. A pot ebben a verzióban biztosan nem találkozik, mert kevés ember szeretne nézni a föld tömegét, de a design értelme nem csak a vízszint nyomon követése az edényekben.

A sajátosság az, hogy a pot és a kashpo közötti üresség tele lehet semmit, és még folyamatosan megváltoztathatja a töltőanyagot, amelynek következtében a hangulat vagy a szezon belsejének ugyanazon tárgya teljesen más design, meglepő látogatók és Örülök, hogy a tulajdonos.

Egy másik eredeti chip – Cachepo a lábakon. Ha szeretne egy szobát, hogy magasabb legyen, de nem tudod lógni a falra, vagy tegye az éjjeliszekrényen, egyszerűen választhat egy ilyen Cadko-t, hogy én magam lesz, mint egy éjjeliszekrény.

A legtöbb modellnek tisztán szimbolikus lábával és nagy magasságával rendelkezik, de jelentős magasságú kashpo-t találsz.

Ilyen kialakításban nagyon kényelmes a göndör növények üzembe, és maga a pálya alatt tisztíthatja a problémákat és a permutációk nélkül.

Végül az egyik legimpozánsabb tervezési döntés Ragyogó kaszpó, A tervek kialakításában a LED-ek épülnek. A háttérvilágítás modell alapvetően eltérő módon szervezhető – ez utánozza a füzködést, újévi hangulatot teremtve, kiemelve a kis folyamatosan égő fényeket a külső falon lévő képen, még teljesen játszani az éjszakai fény szerepét is.

Az ilyen berendezések kezelése rendkívül pontos, mivel a víz és a villamos energia egy esetben mindig potenciális kockázatot jelent, de a tisztességes pénzért vásárolhat egy kiváló minőségű mintát, amely megbízható vízszigeteléssel rendelkezik, amely a szobában valóban varázslatos.

Hogyan válasszuk ki?

A Kashpo kiválasztást csak négy kritériumban végzik: a környező dizájn méretei, anyaga, saját esztétikai preferenciái és jellemzői. A következő részben az utolsó kritériumokról beszélünk, és az elsődleges magyarázó tanácsokkal, és egyáltalán nem adsz meg, de a két első jellemző részletesebb tanulmányt érdemel.

A kashpo kiválasztásának mérete egyedülállóan fontos, mert a potnak be kell illeszkednie. Ez azt jelenti, hogy ha csak nem vásárol, mind ugyanabban az időben, meg kell termelni pontos méréseket a bankot, mielőtt kiment a házból: magasság, átmérő kerek modellek és a hossza az oldalán derékszögű.

A CASP pontos méretét úgy határozzák meg, hogy mindegyik paraméterhez legalább egy pár centiméter. Ne feledje, hogy a kaszkaps térfogatát belsejében kell mérni, és nem külső, mert ugyanaz a kerámia modellek nagyon vastag falakkal rendelkezhetnek.

Ne felejtsük el, hogy az öntözés utáni víz sehol van a Cachepo-ból, kivéve, ha magas hőmérsékleti körülmények között megszárad, mert a két sudnes közötti szabad hely, annál kevésbé lesz szükség a külső felesleges vízből.

Mint az anyag, akkor szükség van arra, hogy a pottest feltételeire összpontosítson. A nyersanyagokból származó Cashpo, amely egyáltalán nem alkalmas ilyen tárgyak gyártására, valószínűleg nem találkozik, de az egyik dolog az, hogy megtartsuk a hajót a szobában, és egy másik – tedd az utcára, az eső alatt szél, sőt hó.

A rendelkezésre álló anyagok széles skáláját kifejezetten a szigetelt szigetelt szobákhoz tervezték, ahol a hőmérséklet soha nem esik a feltételes “szoba”, és a csapadék, kivéve az öntözést, egyáltalán nem.

Ami a szabadtéri műveletet illeti, itt nem csak a zabkása fagyálló és tartós változatát kell választani, hanem minden esetben, hogy navigáljon a vastagabb falakkal rendelkező modelleknél – nem fáj a helyzetben, ahol a négy -Ezged, vagy akár kétlábú támadók megpróbálják megtörni a hajót.

Végül vegye figyelembe, hogy egyes anyagok egyszerűen nem nagyon alkalmasak otthoni használatra. Tehát túl olcsó műanyag, sajnos mérgező, mert vásárláskor ellenőrizze. Ehhez elegendő a termék szaga, mert a toxikus párologtatás általában rendkívül kellemetlen “kémiai” szaga van.

Ezenkívül a természetes anyagok javára történő választásnak szándékosnak kell lennie – ha allergiája van a nyersanyagokhoz, ahonnan a sudine készült, akkor az utóbbi, még mindig teljesen biztonságos, hogy mindenki számára, soha nem lesz ilyen az Ön számára.

Kashpo a belső térben

Kashpo a belső térben, vagy harmonikusan illeszkedik a szoba kialakításába, nem ellentétes a többi külső részét, vagy stilisztikai akcentus. Ahhoz, hogy illeszkedjen a helyzetbe, meg kell választani, hogy nem a leginkább fülbemászó modellek – lehet gyönyörű, mert néhány bonyolult dombornyomott minta már opcionális. A színséma fenntartása érdekében a gyorsítótár árnyalatát el kell téveszteni a helyzet bármely más tárgyával, amellyel nem közvetlenül érintkezik – ez különösen alkalmas, ha egy ilyen sudine a szobában csak egy.

A Kashpo saját árnyéka lehet, ha sok van a szobában – akkor ésszerűek, hogy elrendezzék őket valamilyen helyes alak vagy vonal formájában, és ellenálljon egy színben.

Építés mellett, ellenkezőleg, nagyszámú tulajdonságot feltételez, amelyek vizuálisan felosztják a témát a helyzet közepette. Önmagában a Kashpo akcentus elég ritka, Ehhez meglehetősen nagynak kell lennie, vagy más kolas, vagy a helyzet bármely tárgya ugyanabban az árnyékban. Ez nagyon fontos, hogy egy megkönnyebbülés dekoráció, és még mindig nagyon jól kiemeli a hangsúly szín – olyan, fehér kashpo lesz fényes dekoráció a szoba szinte minden más színű, és piros – fekete, fa, fehér vagy kék szoba Fekete, fa, fehér vagy kék szobák. D

Ezenkívül hangsúlyozza a kashpo fókuszát. Néhány tervező funkció – szokatlan forma, beépített lámpa alkalmazott teljes színű minta.

Arról, hogyan készítsünk gyorsítótárat a saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: