A kültéri színek és tippek típusai

A színek állványok a belső lakások belsejének szerves részévé váltak. Segítenek abban, hogy számos beltéri növény és harmonikusan illeszkedjenek a helyiségek kialakításába.

A leginkább tágas és látványos kültéri színek állnak.

Anyagok

A termékek gyártásához különböző anyagokat használ.

Fém

A padlóállványok fémekből származnak, többféle típusúak. A legnépszerűbb kovácsolt és fémszerkezetek.

A kovácsolt termékeket mindig értékelték a Masters-Blacksmith szépségére és munkájára. Jellemző kovácsolási jellemzők, például fürtök és vonalak befejezése lehetővé teszi, hogy harmonikus és önellátó vasat hozzon létre. Kovácsolt padlók a virágok számára könnyedén támogatják a különböző stílusokat: modern, ar deco, barokk, rokokó, klasszikus.

A fémszerkezeteket fémprofilból és csövekből gyűjtik össze. Általános állványok szerint más anyagokból készült polcok: fa, forgácslap, műanyag, üveg. Az ilyen modellek nagyon tömörnek tűnnek, és nagyszámú edényt helyeznek a polcokon lévő virágokkal.

Faipari

A fa a leginkább környezetbarát és természetes anyag. Általában festés vagy lakkgal borított, miközben fenntartja a természetességet és a természetes textúrát. A fa, különböző rajzok és díszítő készítmények is levághatók.

A virágok fapadlói tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térben. Különösen harmonikusak a Provence stílusok, a klasszikus, valamint az Ecostelben.

A fából készült állványok tökéletesen kombinálják a faragott bútorokkal: asztalok, székek, szekrények, öltözők.

LEDp

A laminált faforgácsot az egyik legkedveltebb anyagnak tekintik a padló gyártásához. Könnyen feldolgozható, és gyönyörű és változatos színtartományt is tartalmaz.

Annak ellenére, hogy a lemez laminált réteggel van lefedve, óvatos ellátást igényel. Az LDSP fél a nedvességtől, törölje a port az ilyen támogatásokból, amire szükséged van egy kissé nedves ruhával, majd azonnal megszárad. Magas páratartalom mellett az ilyen támogatások nem ajánlott ilyen támogatások, mivel egy duzzadt lemezhez vezethet.

A saját kezével a virágok padlóállványa laminátumból készülhet a szükséges eszközökkel és fantáziával. A laminált tábla alakja lehetővé teszi, hogy gyorsan készítsen állványokat és polcokat a kívánt méretű, és a színskála változatossága az, hogy kiválassza a legmegfelelőbb anyagot a szoba kialakításához.

MDF

A fa-rostos tűzhelyet sűrűbbnek és a külső tényezőknek ellenállnak az LDSP-hez képest. A szerkezet homogenitásának köszönhetően az MDF lemezről könnyen kezelhető a kívánt alak és méret polcainak.

A padlóhelyek a virágok nagyon szépek, ahol a polcok tele vannak MDF-ből, és egy fémkeret: festett, króm vagy kovácsoltvas. És gyönyörű állványok az MDF-től.

Rattan

A rattan fonott kültéri színekből állnak. Ezek a termékek nagyon elegánsak és szépek. Vonzza a nyitott minták és az eredeti formák figyelmét, valamint azt a képességét, hogy bármilyen terméket és tárgyakat alkothasson ebből az anyagból. Érdemes megjegyezni, hogy az állványok természetes rattanból és mesterségesen.

Olvasson tovább  Belső órák: fajták, márkák, választás

A természetes rattan a Rattam száraz tisztított rúdja. A szilárd rúdnak köszönhetően lehetőség van arra, hogy a padlót olyan színekhöz állítsák, amelyek képesek ellensúlyozni a jelentős terheléseket, miközben nem állnak elő, és anélkül, hogy megváltoztatnák az űrlapot.

A mesterséges rattan szintetikus nyersanyagokból készül, az olvadt állapotban az űrlapon keresztül. Ennek eredményeképpen a Rathana rudak vagy a fa kéreg utánzása, míg az alak és az árnyék kiválasztása lehetséges.

Üveg

Teljes üveg padló áll – elég ritka jelenség. A nagy elosztó acélállványok egy másik anyaggal kombinálva, mint keretként. Főleg ebben a kapacitásban jelenik meg a fém, és az üveg polcok gyártásához használják. Az üveg polcok alakja különböző lehet: kerek, négyzet, téglalap alakú, ovális.

Hogy erősebb üvegedényt adjon. Az edzett üveg nehezebb törni, de ha ez a véletlenszerűség történik, az üveglapot törik sok apró, csökkenti a trauma.

Műanyag

Freshral kültéri szín áll. Ezek az egyszerűség az ellátásban, nem félnek a vizetől. Ezenkívül sokkal olcsóbbak a kovácsolt és fából készült termékekhez képest. A műanyag alátétek bármilyen szín és textúra lehetnek. Nagyon gyakran ilyen termékeket álcázzák egy természetes fa alatt, ami természetes mintáját hozza létre.

A műanyag állványok általában nem végeznek nagyszámú edényt. Tehát a gravitációnak való megfelelés képességében rosszabbak a más anyagok modelljeinél. Leggyakrabban ez a termék két vagy négy edény, ha az edények több, a súlyuk minimálisnak kell lennie. Kívánatos lenne megjegyezni, hogy az alacsony súly lehetővé teszi, hogy könnyen mozgassa őket.

Űrlapok és méretek

Állványokat különféle formák és méretek jellemeznek.

Magas

Magas szabadtéri színek állnak – mindig szép. Az ilyen állványok magassága elérheti az emberi növekedést és a fentieket. A legmagasabb modellek a padlóról a mennyezetre vonatkoznak, pihennek benne. A nagy stand polcok méretei és alakja eltérő lehet: kis kerek, nagy négyzet vagy téglalap alakú, mások.

A magas padlóállványok különösen hatékonyan mutatják be a göndör beltéri növényeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy ne legyenek speciális korlátozások. És gyönyörűen úgy néz ki, hogy göndör és hagyományos színek kombinációja.

A magas design fenntarthatósága érdekében nem ajánlott erősen zavarni, jobb, ha kis vagy közepes méretű virágcserépeket használunk.

Kerekeken

A kerekek kültéri színeket mobilnak nevezik. Könnyen mozgathatók a szobában, valamint külföldön. Az ilyen szállítás lehetővé teszi, hogy gyorsan gyorsan változtassa meg a színek helyét, megfelelő hőmérsékletet és fénysugarak intenzitását.

A padló kialakítása a színek számára teljesen más. A terméket egy egyszerű bázis formájában hajthatjuk végre, amely a padló közelében található, könnyen mozgatható. Vannak olyan magas mobil állványok, amelyeket leggyakrabban fémből állnak, annak érdekében, hogy ellenálljon egy nagyobb terhelésnek.

Olvasson tovább  Pelargonium Pac Viva: A fajták és az ellátás leírása

Sarok

A sarokállomány nagyon kényelmes, különösen akkor, ha problémák vannak a szabad területen. És ha szabad marad, egy szűk sarokba nem áll rendelkezésre a telepítés bútorok, akkor a szögletes állvány virágok fogják kiadni a helyzet. Ez meg fogja tölteni az üres helyet, ugyanakkor kitölti a szépség helyét.

A szögletes padlópolcok magassága eltérő lehet, de általában magasabb, mint az átlag.

A magas szögletes polcok elegánsabban és nyereségesebbek az alacsony példányokhoz képest. Ezenkívül harmonikusabbak a kabinet bútorokhoz.

Tervezés

A virágok tervezésében sok érdekes ötlet van, lehetetlen mindent felsorolni, hagyjuk abba a legnépszerűbbet.

fehér

Padló állvány a beltéri növények fehér néz ki szokatlanul kecses és gyönyörű. Teljesen barátságos, különböző stilistákkal a belső térben, és könnyen illeszkedik bármilyen színskálába. A fehér szín a romantikusság és a gyengédség rágja a szobát, különösen a növények zöldjeivel kombinálva.

A fehér festék gyakran festett fa és fém. A design teljesen festékkel boríthat, vagy lumen, amely utánozza az ókori tulajdonságok hatásait a Provence stílusára. A teljesen fehér kültéri színek is nagyszerűen érzik magukat a barokk, rokokó, klasszikus, high tech, ecozil stílusban is.

Kerékpár

A padló belsejében lévő szálláshelyek a járművek formájában a járművek formájában növekvő népszerűséget kapnak. A kerékpárok vezető helyet foglalnak el közöttük. Hogy létrehozzák őket valódi kerékpárokat használjanak. Ugyanakkor minden anyagként használható: vas, acélrudak, fa és egyéb. A kerékpárokat világos és sötét hangok festik.

Nagyon óvatosan nézd meg a fehér kerékpárokat fonott kosarakkal. A kosarak különös kashpo-ként szolgálnak, ahol a virágokat edényekben vagy nélkülük helyezik el.

Fehér üvegpolcokkal

Az eredeti design megoldás fehér sarokállvány formájában, üvegpolcokkal lehetővé teszi, hogy az organikusan feltárja a növényeket. A keret könnyűsége és az átlátszó polcok súlytalansága nem teszi lehetővé a szoba táját a nagyobb magasság ellenére.

Ugyanakkor válassza ki az ilyen állványt a belsejében óvatosnak kell lennie. A túl sötét bútorokkal rendelkező szobában egy fehér sarokállvány egyszerűen elveszett. Ideális esetben akkor lesz, ha a belseje jelen lesz Provence vagy Ecosil fénymegyései.

Hogyan válasszuk ki?

Számos szabály van a padló kiválasztására, amelyek könnyen emlékezhetnek.

Nagy növények esetében

A nagy beltéri növények állományának kiválasztása több kritériummal kell vezetnie: az anyag ereje, az állvány mozgatása a potnal együtt sok erőfeszítés nélkül és a növényellátás kényelmét.

A tervezés megbízhatósága szempontjából a fém alátétek a legstabilabbak. Képesek ellenállni a nagy edények nélkül deformáció nélkül, sagging és változások nélkül. Ez vonatkozik a kovácsoltvasállványokra.

A nagy méretű virág könnyű mozgásának lehetőségét a kerekek jelenléte biztosítja az állványon. Az ilyen állvány mobilitásának köszönhetően a növény mozgatható, ha jobban megvilágíthatja, vagy éppen ellenkezőleg, elrejti a napfénytől.

Olvasson tovább  Hogyan lehet reprodukálni az ibolyát (Sensipolia) a laptól?

Könnyű színápolás az állvány magasságától függ. Elég kényelmetlen öntözés a növény, ha a padlón van.

A magas állványok lehetővé teszik, hogy egy hosszúkás kéz szintjén. Ezenkívül a magas tervek lehetővé teszik, hogy egy virágot előre látjanak.

Magas növekedési növények esetében

A magas beltéri növények a további növekedéshez szükséges magasságának tartalékát igénylik. Ezért általában alacsony egyszeri szállításra vagy a többszintű állvány legalsó szintjére kerülnek. A magas növények mind egyetlen állvánnyal, mind pedig az alacsony szellemű színekkel rendelkező cégnél jól néznek ki.

A magas otthoni növényeknek tartósnak kell lenniük, mivel a növekedés megszerzése, a tömeg növekedése.

De a nagyság méretének nagysága teljesen opcionális, mivel a magas üzem nem mindig ültes egy edényben hatalmas átmérőjű.

Zónázó szobában

A szoba elkülönítéséhez látványos kültéri színeket használhat. A szobában egy bizonyos terület kinevezésére összpontosít, és elosztja a helyet.

Jellemzően ezekre a célokra a magas polcokat választják. A virágok által kényszerítették, hogy egy ilyen állvány megmondja nekem, hogy a helyiség ezen a területe lazítson és kényelmes időtöltéshez van hozzárendelve. Ösztönzi, hogy könyvek vagy kellemes kommunikáció a baráti társaságban.

Hol kell bejegyezni?

A lakásban sok hely van, ahol virágokkal díszíthetsz.

A sarokban

A szabad sarokszobájának létezése maga a belső tétel elhelyezésére szólít fel. Ideális megoldás lesz a padlóvirág állvány felszerelése.

Nemcsak kitölti a szoba szabad helyét, hanem díszítse azt, hogy a belső tér teljes körű elemévé váljon.

A fal mentén

A falak mentén harmonikusan úgy néz ki, mint egy többszintes, nem túl mély kültéri állvány a virágok számára. Hosszúságú, mindketten kicsi lehet – egy vagy két növény befogadására a polcra és a nagy, amely számos beltéri színt képes befogadni egy polcon.

A szoba közepén

Kültéri kellékek elhelyezése a színekhez a szoba közepén, megoszthatja a szobát két zónába. Az ilyen ötlet jól illeszkedik egy nagy konyhához vagy nappalihoz. Így lehetséges, hogy kiemeljük a zónákat az élelmiszerek főzéséhez és egy zónához az élelmiszerek fogadásához és a TV-k, könyvek, újságok és magazinok olvasásához.

Kis apartmanokban, virágokkal, elválasztja az alvás zónáját.

Az erkélyen

Az erkélyen vagy a loggia padlón a virágokkal néz ki, mint egy üvegházdarab. Tehát a lakásban létrehozhat egy mini parkot vagy mini óvodát, tegyen egy éjjeliszekrényt, és csodálja meg egy csésze kávét egy gyönyörű kilátás az ablakból. Fontos, hogy megértsük, mi a hőmérséklet a balkon és fényerő beállítása tervezési virággal igényeivel összhangban a növények.

Hogyan készítsünk állást a saját kezével, nézd meg a következő videót

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: