A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

Tradesscantia (Tradescantia) – egy növény, amely hosszú, göndör lövésű, a Commale család, amely alkalmas mind a beltérben, mind a virágágyásokban. A XVII. Század óta a virágok ismertek. A hazai virágtermesztés szerelmeseinek körében a Tradescania egyetemes elismerést kapott az ellátás megkönnyítése és a fogva tartás feltételeihez. Ma elmondjuk, hogyan kell megszapni a Tracdania-t otthon.

A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

Leírás

Kezdeni, hogy bemutassák ezt a növényt. A fő dekoratív hatást biztosít több ága csodálatos levelek festett különböző színű tartomány lehetőségről – zöld (annak minden árnyalatban) Blueberry, és néhány fajták szórólapok eredeti csíkokkal. A jól ápolt növények kaszkádja, amely buja lombokkal hasonlít egy varázslatos vízesésre. TredeSchance virágok nem splash virágokkal, amelyek megjelenése nem különösebben inspirálja a kortárokat, olyan sok design szakember ajánlott felmászni a rügyek.

A modern tenyésztők folyamatosan dolgoznak arra, hogy új festői fajtákat hozzanak létre, a kereslet, amelyre továbbra is növekszik, egy egyszerű növényellátásnak és egyszerű tenyésztési módszereknek köszönhetően.

A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

A tenyésztési módszerek

A legjobb idő a Tradescania tavaszi tenyésztéséhez. Meg tudod csinálni egy másik évszakban, nem csak télen ajánlott. Ne felejtsd el, hogy mindig vegye figyelembe az egyik finomságot: ezek a növények nagyon törékeny törékeny szárakkal rendelkeznek, rendkívül óvatosnak kell lenniük velük dolgozni. A törpedés megszorozhatja a dugványokkal, a hírvivők gyökerezésével, a bokrok és magvak.

  Cherencia

  A legegyszerűbb és legnépszerűbb módja. A shillinghez úgy dönt, hogy erős érett hajtást választ, és maximum 15 cm hosszú vágásokat vág. A szeleteket a csomópontok alatt végzik, hogy mindegyik dugvány a vesékkel van ellátva. A dugványokat a gyökerek kialakulásához vízbe engedik.

  Körülbelül 10 nap után kis gyökerek nőnek (kb. 5 cm). A gyökeres dugványokat edényekben kell beépíteni, néhány darabot lehet mindegyikben. Az ág elágazásának növelése érdekében a szárak stalkingját gyakorolják. A talaj megfelelő összetétele – a dugványok jó fejlődésének kulcsa. Tartalmaznia kell egy komposzt földet, nedves és folyó homokot.

  Egyes virágrudak a szubsztráttal ellátott edényekben lévő fazekakon haladnak, megkerülve a gyökerezést. Körülbelül + 20 fok és többszörös világítás hőmérsékletén a gyökerek sikeresen működnek az aljzatban, és számos ággal és gyönyörű lombokkal hajtanak végre a vágott vesékből. Az agrotechnika teljes körű betartásával 1-1,5 hónap után meglehetősen díszítő bokor.

  A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

  A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

  A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

  A hírnökök gyökerezésével

  A Tradescania lógó gallyakban mindig van egy alig tudatos gyökérgyökér. Ha a menekülés a talajra “pótolja”, akkor azonnal ragaszkodik a talajhoz, amelyet sikeresen alkalmaznak a reprodukcióban. A fő növény mellett egy nedves szubsztrátot tartalmazó edény, az egyik alsó menekülés az egyik, és rögzíti a talajt egy csaptal. A gyökerek szinte azonnal elkezdenek csírázni a talajba, új bokor alakul ki.

   A kész gyökerező bokor levágódik az anyavállalatból, és külön termesztik.

   A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

   Bush elosztása

   Ezt az eljárást tavasszal végezzük. A növény ásja ki a potból, tisztítsa meg a gyökereket a talajból, és vágjon egy éles kertkéshez. A szakaszok szakaszait a fadarabot (a szén aktiválható) megszórjuk, és az előkészített tartályokban szubsztráttal keresik.

    A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

    Magok

    Ez a leghosszabb út. Ha a Tradescania a magokat, akkor a vetőmagot a felnőttekig tartó vetőmagoktól 2-3 évig tartják. Az ültetés előtt a magokat a növekedési stimulátor oldatában több órán át áztatják, majd kis mélységbe vetik a nedves talajú tartályokban. A növényeket átlátszó anyaggal borítják, és a szobába tegyük a szobahőmérsékleten a nulla feletti 20 fokos hőmérsékleten.

    Várakozás a baktériumok megjelenésére, gondosan kövesse a tartalom (hőmérséklet, páratartalom) feltételeit, és szisztematikusan szellőztetje az improvizált “üvegház”. A hajtások megjelenésével menedéket tisztítanak. Ha a palántákon 3-4 levél van kialakítva, különálló vakolatokra vagy kaszpóra állítható.

    A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

    A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

    A gondozás jellemzői

    Annak ellenére, hogy csodálatos képessége, hogy “ne menj ki” a tulajdonosoknak, a tradesska még mindig minimális figyelmet és egyszerű gondot igényel. Tartsa nyomon a talaj felső rétegének állapotát, a vízig a forró időig, a víztisztító vizet a palepterekből, és biztosítsa a mérsékelt öntözést télen.

    NE TÖRTÉNŐ TESZTÉSE – A TÖRTÉNELEM A TÖRTÉNELEM A talajban túlzott mennyiségű tápanyagot gátolja, ami hátrányosan befolyásolja a díszítést. Átfogó műtrágyák Az ajánlásokban megadott normát felét helyezték el. A levelek vastagságának és a bokrok gyönyörű alakjának megőrzése érdekében a fiatal növények csíptetik.

    A növény szabályának megsértésével az üzem beteg lehet. A fény hiánya a szárak “kopaszságához” vezet, elkezdenek nyúlni, és a levelek kicsi és ritka lesz. A felesleges szárazság, a levelek tippjei szárítják.

    Az elégtelen öntözés jelzi a lassú szárakat és leveleket, valamint a feleslegét – a barna árnyékolásukat. Észrevéve a kedvenc növény megjelenésének eltéréseit, javítsa ki a helyzetet – kövesse az ellátási paramétereket.

    A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

    A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

    Jótékony jellemzők

    Tradesska hosszú ideig Vonzott virágvizet, nem csak finom eredeti szépségével, hanem terápiás tulajdonságaival is:

    • A kertészek a bőrkárosodás során hemosztatikus és gyógyító szerként ismerik;
    • Ha friss leveleket készít a betegre, és egy kötést készít, a seb megállítja a vérzést, az ödéma és a zúzódások csökkennek, és a kis vágások és karcolások gyorsan megvilágítanak;
    • Hasznos, hogy rendszeresen rágja meg a tradesbania lapot, hogy megakadályozza a hirdetések problémáit;
    • Az alkoholtartalmú infúziókat a sérülések kezelésére és a betegek dörzsölésére használják;
    • A Tracker Champs megkönnyíti a torok és az orvi betegségek (öblítés) tüneteit.

    A Tradescania tenyésztési módszerei otthon

    De nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az önkezelés rendkívül veszélyes – mindig van egy előzetes konzultáció egy szakember.

    Visszatérve haza egy hosszú munkanap után, örömmel pihenhet a kényelem és a kényelem légkörében a jól karbantartott növények látványában. Ha komolyan lelkesedik a kereskedők termesztését – akkor minden bizonnyal elengedhetetlen lesz a növények belsejében lévő növények gyűjteményéhez vagy a kertben.

    Nagyszerű módja annak, hogy a Tradescania-t az alábbi videóban tenyésztsük.

    Kamat cikk
    ( Még nincs értékelés )
    Ossza meg barátaival
    123
    Megjegyzés hozzáadása