A vízi kimenetek jellemzői

Ebben a cikkben az ilyen érdekes öntözési rendszer egy érdekes elemről beszélünk, mint például egy vízi kimenet (vízzáró, öntöző tűzcsap, hidrátok). Az ezen komponens használatának gömbjei nemcsak az automatikus fázisú rendszerek, hanem különböző vízellátó rendszerek is: egyéni vízkommunikációs rendszerek, az autómosó öntözési pontja az auto parkoláson, felszerelt csomópont egy további automatikus öntözőrendszerhez és más.

Ami?

A vízcsatlakozó víztömlő csatlakozási pont a vízforráshoz. A vízcsatlakozókat olyannak nevezik, mint az elektromos csatlakozókhoz. Az ilyen eszközök folyamatosan nyomás alatt vannak, ezzel kapcsolatban nem kell bevenni. Minden szükséges, hogy csatlakozzon a pisztoly, a szivattyú elindul, és az automatikus öntözőrendszer működni fog.

Amint a víz leállása, a rendszer spontán kikapcsolja az öntözést.

Külső végrehajtás, természetesen mindenki más, de az általános elv elvét mindenkinek. Berendezések műanyagból és fémből készülhetnek. A műanyag hidrotétum (tűzcsap műanyag) az autopoliválás rendszerének kézi öntözésének elemeként szolgál, és egyéni és kis kereskedelmi tárgyakra használják.

Az acél tűzcsapokat nagy tárgyakon gyakorolják, és képesek ellenállni a megnövekedett nyomás és a magas működési túlterhelés ellen.

A fajok leírása

A jármű kialakítása 2 fő változatban készült. A legfontosabb különbségek a vízkapcsolat vétele:

  1. kulcskal;

  2. Egy egyedi dobozban (golyós szeleppel).

Kulcsfontosságú

Ez egy kis tűzcsap. A rugós töltőszelep a nyitott (munka) pozícióban speciális kulcs segítségével van ellátva. A visszavonás, amelynek azonnal bezárja a vízi kimenetet.

Nem teszi lehetővé a tervezés jogosulatlan felfedezését, ami fontos a gyermekes családok számára. Nagy szilárdságú műanyagból készült. Közvetlenül a talajba kerül. Ezenkívül védett fedél.

Golyós szeleppel

A külső eszköz hagyományos menetes csatlakoztatására tervezték: sprinkler, tömlő felszerelés. Nyisd ki és zárja le a golyós daru fogantyúját, amely bronzból vagy sárgarézből készült.

Az ilyen extrudálás egyszerűen és megbízhatóan használható azonban a mechanikai károsodás elleni védelemhez és a rozsda kialakulásához, minden bizonnyal műanyag dobozokban vannak felszerelve a földalatti telepítéshez. A zöld felső fedél tökéletesen reprodukálja a virágos fedelet, és a készüléket észrevétlenvé teszi, de gyorsan megfizethető.

Hatály

Amint fentebb említettük, a vízkijárat egy egyszerű és gyors hozzáférés a vízhez. A mérnöki és technikai komplexumok nyomástartó fő csővezetékeire vannak felszerelve, amely egy bizonyos területet öntöz. Az aljzatok nem igényelnek automatizálást, egyszerűen csak vizet adnak azokban a helyeken, ahol akarsz. Figyelembe véve a megkönnyebbülés és a földhasználat irányának sajátosságait, ez lehet:

  • Parkolás, ahol a víz mosásához szükséges víz;

  • Narancsok, üvegházak és virágágyások, ahol az automatikus elnyomást gyakran kombinálják vagy kicserélik manuális öntözéssel;

  • Sport és játszóterek, grillezési terület, ahol időről időre szükség van a kavics és a burkolt felület öntözése;

  • Öntöző fák.

Számos jármű lehetővé teszi, hogy jelentősen megkönnyíthessék a növényzet gondozását és a gyakorlati rövid tömlőket.

Még akkor is, ha a kimeneteket nem használják öntözésre, szükségszerűen szükség van a rendszer technikai megelőzésére, tisztítására és készítésére.

Működési tippek

Kapcsolat minisa

Ha telepíti az utcai víz kimenetét, ahol a járművet helyezi, csatlakoztathatja saját mini autómosását. Gyakorlatilag akkor, ha az autót közvetlenül a parkoláson mossa le, anélkül, hogy a hosszú tömlőkben zavaros lenne.

Az összes összefoglaló vízvezeték föld alatt található, amely megvédi őket a jármű helyétől. Maga az alternatív egy speciális doboz, amely megakadályozza őt. Ez a doboz zöld színű, és nem túl különbözik a fű gyeptől.

Tisztítás BBQ főzési hely

Érdemes lesz telepíteni egy kivonatot az övezet közelében, ahol grillező és kebabok készül. A tömlő csatlakoztatásával erőteljes víznyomás, hogy az összes szennyeződést az asztalokról és a munkagépekről mossuk.

Ugyanígy egy vízi kimenetet tűzcsapként lehet alkalmazni, mert a húst a nyílt lángon állítjuk elő.

Tudsz kenet a tüzet, hűvös a brazier, vagy egyszerűen öblítse le a kezét.

Kerti ellátáshoz

Telepíthet egy sor vízi kimenetet a gyalogos pályák mentén. A tömlő összekapcsolása számukra vagy nagynyomású minimat, segíteni fogja a pályák tisztítását. És nem kell hosszú ujjúokat húzni a telek egész területén.

Nagy fák öntözése

Ha egy kis nagy fák telekén van, akkor a gyökér öntözésének rendszerét vízzel helyettesítheti. Más szóval, hogy az öntözést nem automata, de kézi, csak kényelmesebb. Egy másik recepció öntözheti a bogyókat és még a virágokat is.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: