Aromás gyertyák: leírás, választás és alkalmazás

A ház olyan hely, amely mindig kényelmet, kényelem és béke légkörét kell kitöltenie. Az ilyen feltételek létrehozása hozzájárul a gyertyák egyszerű és gyengéd illatához. Megszabaduljon az álmosságtól percekben, és az energia díjat is segíteni fog az aromás gyertyát is. Romantikus vacsora, idő a pihenésre a fürdőszobában, a vendégek érkezése, irodai hétköznapok – minden helyzetben ez az elem megfelelő lesz.

Ami?

Az aromás gyertyákat hosszú ideig aktívan használják világszerte. Úgy gondolják, hogy az aromaterápia az ősi keleti eredetű, ahol a papok és a papok ezeket a viasztermékeket a templomokban lévő rituálékért használták. Egy kicsit később a gyertya művészetnek tartott. Gyanta, viasz, állat- és halzsírok tökéletesek voltak a hétköznapi emberek kreatív osztályaihoz, mert büdös, rugalmas, egyszerű bányászatban és a munkában. Kezdetben a gyertyákat növények, állatok, emberek és sőt szellemek formájában készítették, számos színeket adtak nekik, és idővel, vágyakoztak, hogy gazdagodjanak a szagukat is.

A mai napig lehetséges, hogy gyakran megfelelnek az ízesített gyertyáknak mind a gazdag emberek otthonában, mind a legegyszerűbb lakásokban. A gyertyák modern gyártása nagyon fejlett, és kielégíti bármely vevő igényeit.

A legtöbb kvalitatív a viaszból származó termékek. Használjon méheket, ásványi anyagot, kókuszdaltot, sárgabarackot vagy szójaviaszokat. Az elsőnek saját mézes illata van, amely az égés során meglehetősen világosan kiderült. Ásványi viasz ártalmatlan az egészségre, és tökéletesen átadja a termelésbe ágyazott szagot. A szója viasz a piacon viszonylag a közelmúltban jelent meg, de már sikerült jó dicsőségt szerezni a gyertyák gyártói között. Ezt a vele való egyszerűdés és a jó minőségű együttműködés jellemzi.

Olcsóbb alapvető lehetőség – paraffin – az olajfinomítás terméke, amely az elpárologtatás során benzollal és toluollal töltheti ki a levegőt. Ezek az anyagok rendkívül mérgezőek lehetnek hosszabb belégzéssel. Sima, hogy az ilyen gyertyák sokkal többek, de kevésbé égnek.

Hogy gyertyákat adjon egy vagy egy másik szaga, a gyártók természetes illóolajokat használnak. Az éterek előállításánál a viaszt impregnált, amely fűtött, kimelegíti az illatát, amely egy bizonyos területre kiterjed. A különböző olajok hangot vagy megnyugtathatnak.

A természetes komponensekből származó magas színvonalú gyertyák nem olcsóak. Az egyik átlagos költsége 20 és 40 euró között ingadozik. Mindegyikük körülbelül 30-90 óra egyenletes égetésre szolgál.

Haszon és kár

Számos csodálatos filmfigurák, amelyeket vásárolsz, hogy egy nemes és hangulatos illatát szerezzen a lakóhelyéhez mind segítséget, mind károsíthatja az egészségét. Néha a legfényesebb, gyönyörű és illatos gyertyák katalizátorként szolgálhatnak a veszélyes állapotok megjelenéséhez. Tedd ki az ügyben.

Az aromás gyertyák előnyei a következők:

 • A vitathatatlan plusz az, hogy az aromás olajok illata javítja a helyiség teljes légkörét, lehetővé teszi, hogy hozza létre a kívánt hangulatot és kényelmet;
 • Tudod szabályozni a tevékenység a test különböző ízek: az egyik (a citrusfélék vagy menta) is felvidul és konfigurálás a produktív munka, mások (például a levendula vagy fekete tea) – megnyugtatja és aludni;
 • Tökéletesen illeszkednek bármely belső térbe, és kiegészítik;
 • A kiváló minőségű aromás gyertya képes csökkenteni a levegőben lévő kórokozó mikroorganizmusok tartalmát.

Hasznos tulajdonságokkal rendelkeznek gyertyák természetes anyagokból az illóolajok hozzáadásával.

Ne felejtsd el a veszélyeket. Ha olcsó és rossz minőségű gyertyát vásárol a levegőben, akkor kiemelhető az égésű termékek, amelyek különböző veszélyeket jelentenek, köztük:

 • az allergiás reakciók előfordulása;
 • Bronchiális asztma fejlesztése;
 • fejfájás;
 • rossz érzés;
 • Bennemelkedő.

A legjobb gyártók

Napjainkban a gyertyák gyártását a világ szinte minden országában hozták létre. A vállalatok mind az áruk minőségét, mind az árpolitikát versenyeznek. Új szagok, Wicks típusok, különböző szemüvegek és színek, új technológiák megtanulják a viaszos munkavégzéshez.

A legnépszerűbb gyertyagyártó cég – Kennethturner. A termékek híresek a telített és ellenálló ízekről, valamint abban a tényben, hogy a legtöbbet csak természetes olajokból készítik.

Angol cég Votivit A gyertyákat bemutatja, amelyek mindegyike a természetes anyagokból származó művészet eredeti műve (sokszínű viaszok), az illat teljesen feltárja és nagyon sokáig tetszik a tulajdonosoknak.

Egy másik cég hívott Kilian És a Maestro Hennessa kijelenti, hogy a virág tuberóz illata varázslatos aphrodiziac, és bárki harcolhat. A fehér viasz fekete üvegben zárva van egy “k” kalligrafikus betűvel, és egy kupakkal záródik.

Yankee gyertya – irigylésre méltó történelemmel rendelkező vállalat, mint az “amerikai álom” szellemének történetei. Eddig a világ egyik leghíresebb gyártója.

Francia vállalat Byredo Létrehozott egy vidámat, amely az őszibarackot, a szilvát, a vanília és az erőszakos jegyzeteket egy kis fekete csészében adja meg. Ez a fekete aroma kompozíció 80 órát éget.

Világmárka Dolce & Gabbana kiadott egy egész gyertya gyűjteményét Bársony, Mindegyik illatai, amelyek megfelelnek a parfümöknek e vonalból. A Velvet Sublime modell a szicíliai mandarin és a narancs aromáját adja, vékony jegyekkel a tengerbe. Aranyfémben díszített, senkit is meglephet.

Ahhoz, hogy azonnal legyen a cukrászati ​​üzletben, minden szaggal, a cég Bath & Body működik pA krém és a menta illatával háromszoros gyertyát törölték.

Híres márka Yves Rocher Hatalmas választékot biztosít a gyertyák különböző bogyó és virágos szaga. Például a “Berry Breeze” a fekete ribizli, a menta és a patchouli aromáját adja.

A vásárlók különleges eleme cég készítette Ózel. Az aromás masszázs gyertya “kísértés” meghódította már egy millió felhasználót. Először a terméket szokásos aromás gyertyáként használják, így a Sheaolajok, Mandula és Kakaó csodálatos aromája. Ezután az olvasztott olaj cseppjei masszázsmozgásokkal kerülnek alkalmazásra a bőrre, biztosítva a szag hidratálását és ellenállását a testen.

Hogyan válasszuk ki?

Az aromás gyertya megsemmisülhet, hogy kényelmet teremtsen a házban, vagy egy ajándékot a barátok számára, egy példányban vagy egy készletben értékesíthető, kis vagy nagy. A kiváló minőségű biztonságos gyertya megvásárlásához kellemes szaga van, tudnod kell, hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket. Íme néhány kritérium, amely a kiváló minőségű ízű gyertyára jellemző:

 • Természetes viaszból készült (nincs paraffin!);
 • Sima felület – annak a ténynek, hogy a termék ásványi viaszból készült;
 • Fitle pamutból vagy faból;
 • A Wick megalapítása cinkből készült (ha papíron végeznek, akkor nem lehet nyomok), az ólom okai károsíthatják az egészséget;
 • Az illóolajok nagy aránya gazdag illatot ad;
 • Lehetetlen választani termékeket egy műanyag pohár, mert ha égeti a gyertyát elolvad a héj, dobott a levegőbe mérgező anyagokat és a kellemetlen szag a levegőben, érdemes odafigyelni a lehetőségeket, üvegből vagy fémből;
 • Színtelen (fehér) viasz jobb, mert a színpigment csökkenti az aromát;
 • A készítmény nem lehet ftálsav észterei, hozzáadjuk a rugalmassági termékeket;
 • A kiváló minőségű énekes nem lehet túl olcsó;
 • Jó gyertya telített és kellemesen szaga, ha nem világít.

Olyan termékcsalád létezik, mint egy aromás masszázs gyertya. Ellenálló szaga van, amely teljes mértékben a testet adja a masszázs során. Ezután a bőr lágy, rugalmas és hosszú ideig kellemes aroma marad.

Hogyan kell használni?

A kiválasztott gyertya örömmel fogadhatja a tulajdonosát nem egy aromaterápiás munkamenetet. Annak érdekében, hogy a termék maximálisan értékelje az aromáját a maximumra, több egyszerű, de nagyon fontos szabályt kell követnie.

 1. Lehetetlen fújt egy gyertyát. Ha virágzik, majd újra világít – a Wick csak sima lesz. A gyertya megfelelő égése nem lesz visszaállítva, az egész illatos csokor már nem lehetséges. A készlet sok gyertyával van egy kupak, amelyet egyszerűen egy égő gyertyával kell lefedni, és 5-7 másodperc alatt ki kell mennie. A mai napig speciális csappantyúk is vannak, kívülről a kis harangokhoz hasonlóan. Az oltás elve ugyanaz.
 2. Minden új gyújtás előtt meg kell vágni a wicket, Megszabadulni a feketétől. Ez az, aki elkezdi alkotni a koromot, a wick a viaszba kerül, a füst és a gary szaga. A hagyományos olló vagy egy speciális trimmer illeszkedik ehhez az eljáráshoz, amely bármilyen tartályba vágja a Wick gyertyát.
 3. Ne hagyjon gyertyát több mint 3 órán keresztül. Ilyen hosszú fűtéssel, túlmelegedés esetén, és az Essential Aromamasla megszűnik az illatát. Ha szükséges, hogy a gyertya hosszabb ideig égjen, akkor ki kell tenned, hogy 5-10 percig lehűljön, és amikor a viasz keményíti, akkor újra megvilágíthatja.

Fontos, hogy ne adjunk felhalmozódást a viaszra és a háztartási porra. Fedezze a terméket fedéllel vagy egy védelmi dobozban.

Ahhoz, hogy elérje az ízterületet a szoba körül egy bizonyos időre, fel kell világítania a gyertyát fél órával az állítólagos időszak előtt. Nem szükséges az aromasters megvilágítása az élelmiszerek bevétele előtt, mivel az illóolajok és az élelmiszerek aromái rosszul kompatibilisek. Ne tüntesse el az égő gyertyát, mert olvadt viasz a bőrbe való belépéskor égési sérülésekhez vezethet.

Most, miután feltölti a csomagtér ismeretek aromaterápia és a választott gyertyák, mindenki képes lesz felvenni a nagyon gyertya hiányzott egy érzés a teljes boldogság.

Ezután nézze meg a videót egy mesterosztálygal az aromás gyertyák gyártásához saját kezével.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: