Baguetov típusok áttekintése

A “Baguette” szóval eltérőek lehetnek – a képgalériából a péksütemény típusára. A belső térrel kapcsolatban ez a szó más értelmezést szerez. Miután csak egy faragott deszka volt egy fáról, ma a tervezői a baguettes Plinths, öntvények, platsaps és cartlers, akik a helyiségek nélkülözhetetlen tulajdonságok lettek.

Baguetov típusok áttekintése

Baguetov típusok áttekintése

Melyek a találkozó?

A belső elemnek számos feladata van.

Néha a tulajdonos nem fél a merész ötletektől, és felkéri a Baguette új funkcióját, a szerző tervezését, amelyben a szokásos dolgok új szerepet kapnak.

De alapvetően a funkcionalitás azoknak elemeket, amelyeket egyesíteni a „baguette” lehet tekinteni.

Ahhoz, hogy szüksége van baguettekre.

 • Mennyezeti tervezés. A mennyezeti elem, egyrészt maszkolja a varratot a mennyezet és a fal összekapcsolásának helyén, a másik oldalon – dekorációként szolgál. Gyakran varrás, és nem kell elrejteni, minden tökéletes, és jól néz ki, és jól néz ki, és jól néz ki. De amint a csomópont megjelenik az ízület helyén, a kép befejeződik. Mivel a mennyezeti elem még mindig strukturálja a helyiség vizuális képét, egész, harmonikus.

Baguetov típusok áttekintése

Baguetov típusok áttekintése

 • Tervezési fal. A baguettenek köszönhetően lehetőség van a belső tér bármely részét. Például az egyik falak olyan fotósorozatot szerveztek, amelyet szeretnék hangsúlyozni. És a baguette egy dekoratív sor elegáns keretbe kerül. Néha szükséged van valahogy kijelölni az akcentus falat, vonzza a figyelmet, és ez is baguette lehet. Egy ilyen lehetőség gyakori a nappali számára. Például van egy vágy, hogy kiemelje a média zónák falrészét, hangsúlyozza, hogy nem egy másik színt vagy típusú tapétát, hanem egy elegáns keretezés kialakulását.

Baguetov típusok áttekintése

 • Résszel. Ha van egy niche a szobában, akkor is kifejezőbb. És ha a könyvespolcok Niche-ben találhatók, a tükör, valami más, a baguette keretezése végső lökéssá válhat.

Baguetov típusok áttekintése

 • Bútorok díszítése. Ma divatos a bútorok helyreállításának gyakorlása, az arctalanok vagy tipikus tételek valami exkluzív. Bútor baguette copes ezzel. Kiemelik a szekrény vagy fülhallgató geometriáját, például segítséget nyújtanak neki, hogy meggyőzőbb és súlyos legyen a közös képben. A kabinet zsákmánya egy egyszerű, unsshakeful bútorok egy érdekes szerző opciójával.

Baguetov típusok áttekintése

 • Ablakfestés. Ez az opció nem nevezhető nagyon népszerűnek, de pontosan érdekes. Ha az ablakok kiemelik, majd adott esetben masszív függönyöket vagy eseményeket – talán egy sávkeret lesz a kerület körül, ami teljesen más az ablakban a belső ablakban.

Baguetov típusok áttekintése

Baguetov típusok áttekintése

A padlón lévő lábazat gyakran baguettnek nevezik, bár az első név ismeri. És szerepe nem lehet túlbecsülni – a tér teljes, geometriailag ellenőrizhető.

Az anyagtípusok

Építés és javítás, majd a tervezői munka nagyszerű számvitelt igényel kis dolgokban.

By the way, ha nem írsz minden megvásárolt lábazatot és önkapó csavart, akkor a végső javítási költségvetés túllépésre kerül – nem világos, ha annyi pénz ment.

És ugyanazokat az apriákat eszik. Ezért a tervezési szakaszban, tudván, hogy a bugboard nélkül, nem tesz, érdemes megnézni a különböző típusú bagetteket. Beleértve az Askby-t is.

A baguettes anyagai szerint a következő fajok vannak.

 • Faipari. Ez a legnépszerűbb lehetőség, ma különösen (végül is, a lakás kialakításának visszhangja a legerősebb). Baguettes a fa nemcsak díszíti a helyet, hozzák létre a megfelelő mikroklíma benne. Igaz, ha a belső egy másik szó, mint a “luxus”, ne hívjon, a fa benne rusztikusnak tűnhet. Míg más módon a fából készült baguettes gyönyörű – környezetbarát, az árkapcsolatokban, könnyen telepíthető. Ugyanakkor nem olyan műanyagok, mint például a műanyag baguette. Az MDF-től származó Baguettes népszerűvé vált, nagyon jól néz ki.

Baguetov típusok áttekintése

Baguetov típusok áttekintése

 • Gipsz. A gazdag belső terekben, ahol a költségvetés nem hív semmilyen módon gazdaságos, baguettes főleg gipsz. Segítenek a legösszetettebb tervezési fejlesztés megvalósításában. A gipsz frieze gyakran úgy néz ki, mint egy ügyes stukkó, mert olyan, mintha semmi más nem segít abban, hogy elegáns, elegáns. A kartell dekoratív komplexitása – minden, és ez a vakolat fő előnye.

Baguetov típusok áttekintése

 • Műanyag. A fal és a stretch mennyezet leggyakoribb változata. Ez egy sík, amelynek kastélymár van. Általában egy ilyen terv termékei fehér, bézs, tejszínek, elefántcsont színek. De talál egy műanyag baguettet, amely egy fát vagy márványt imitál. A műanyag fő előnye alacsony költség, esztétikai. Bár a modern belsőségben próbálja meg a műanyag nélkül, néhány dolog kompromisszumos, és jó.

Baguetov típusok áttekintése

Baguetov típusok áttekintése

 • Alumínium. Ez egy könnyű, de még mindig fémtervezés, és ma is igény szerint. A high-tek, az avantgárd, a pop art ilyen döntés, meg lehet mondani, megmentve, mert több nemes kanyarogási űrlapokat kell készítenie. Az ilyen belső baguette csodálatosnak tűnik, nem csak a mennyezeteken és a falakon, díszíti a tükröket, a fényképeket, a plakátokat.

Baguetov típusok áttekintése

 • Foamflast. Szintén nagyon olcsó termék, ezért népszerű. Igaz, ez csak ideiglenes lépés, mert sok éven át a hab nem fog azonnal szolgálni. Gyorsan elveszíti vonzerejét, elkezd összeomlani. Bár először a habformázás áthaladhat egy stukkóhoz – inkubáló szemmel, és nem veszi észre a különbséget.

Baguetov típusok áttekintése

 • Poliuretán. Poliuretán hab tartós és könnyű, egy ilyen baguette sokkal hosszabb ideig szolgál, mint a hab. Nem fél a nedvességtől és a túl száraz levegőtől, hogy összeálljon egy ilyen kialakítást saját kezével. Végül a poliuretán nagyon rugalmas, ezért sok design ötletet verhet meg. Örömmel fogadja, hogy a poliuretán hab frieze lehet festeni, azaz a belső térhez való alkalmazkodás teljes lesz.

Baguetov típusok áttekintése

Baguetov típusok áttekintése

Mindenféle ízben, minden pénztárcán – a választás nagy, néha az utolsó argumentum egyszerűvé válik a baguette telepítésének egyszerűsége.

Fajták telepítési módszerrel

A telepítés kiválasztása attól függ, hogy a tervezés hogyan néz ki az offline. A Baguette lehet egy lapos talp, egy kiterjesztett faloldal, rövidített mennyezet és azonos arcok szögletes rögzítéshez. Lapos talp – jó lehetőség a zónákra, valamint a keretezési résekre és tárgyakra. Teljesen felhívja az anyagok átmenetét a belső, rajzok, szomszédos textúrák.

Baguetov típusok áttekintése

Érdekes és a második lehetőség, Baguette lehetővé teszi vagy felemeli a mennyezetet, vagy nehezebbé teszi. A második baguette elrejtheti a megvilágítást, és nincs szükség további manipulációkra. Csak a felső él csepp vízszintesen 2 cm alatt – ez az egész fókusz. A mennyezeti felületre ragasztó rész “ültetés” lesz a LED-szal.

Baguetov típusok áttekintése

Természetesen a baguettes kiválasztásakor sok pillanatot kell figyelembe venni – például egy nagyméretű, nagyméretű szoba megfelelő, egy kis szobában, egy kicsit nevetséges lesz. Ha a szoba extra függőleges vonalak jelenik meg, akkor hozzáadja szigorúan, ha vízszintes lenne – dinamikusabb lesz. Ha sok éven át javítani szeretné, akkor nem tudsz vásárolni baguettes, hagyja őket értékes fákból.

Baguetov típusok áttekintése

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása