Cache-kerékpár: Jellemzők, tervezés és gyártás

A virágok mindig a ház vagy a háztartási telek valódi díszítése, de ha gyönyörűen “benyújtották”, akkor az ilyen növényeknek minden esélye van arra, hogy valódi műalkotássá váljon. Ez az oka annak, hogy sok szeretője megkapja a kashpo-t. Különösen stílusosnak tűnik Kashpo egy kerékpár formájában.

Cachepo vagy pot?

Sokan nem látnak különleges különbséget a virágcserepek és a zabkása között. Ez azonban nem ugyanaz. A fő különbség az elemek funkcionális célja. A pot olyan hely, ahol a földet öntjük és egy virág ültetése, Kashpo inkább egy dekoratív csomagolás egy pot számára, ami a virágos összetétel teljes felfogását finomabb és stílusos. Így a pot szükséges ahhoz, hogy biztosítsák a növény növekedésének és fejlődésének feltételeit, és a Kashpo feladata egyszerűen rejtve egy kis pot.

Ezeknek a “vázáknak” szerkezeti jellemzői különböznek: a pot speciális lyukakat tartalmaz a felesleges folyadék kimenetére, és az edények szilárd edénynek tekinthetők.

A Kashpo használata sok előnye van:

 • A belső kialakítás megváltoztatásakor könnyen megváltoztatható anélkül, hogy szükség van a növény átültetésére, és ezáltal megsérti a gyökereit;
 • A virágcserepeket az idő múlásával fehér lovaglással borítják, és alacsony fegyesítési megjelenést kapnak, így a Kashpo lehetővé teszi, hogy álcázza az összes nem vonzó foltot és válást;

 • Raklap nem mindig kényelmes, hogy tartsa a víz öntözés után, gyakran felborul, és öntsük bútorok és egyéb belső elemek közel magukat, és kashpo lehetővé teszi, hogy tartsa a víz, és nem ad neki, hogy elrontani drága dolog;
 • Télen a Kashpo-nak köszönhetően a növények közelében a szükséges páratartalom támogatja;
 • A zátyban a falak és a pot között további támogatást tud telepíteni a lian mászására, ez lehetővé teszi, hogy egyrészt a növény optimális növekedési feltételeit biztosítsa, másrészt ne ragadja meg az éles rudakat a a virággyökérrendszer károsodásának kockázata.

A szobák virágok

A nagyon elegáns díszítés egy kerékpár formájában Kashpo. Ez gyakran használják a kis növények és virágdíszek, és ha szükséges, és egy kis lelkesedés, ez elég lehet, hogy otthon a saját kezét anyagok kerülnek értékesítésre gazdasági áruház: juta szálak és fém huzalok.

A tervezők azt javasolják, hogy egy virágos vezeték, de bármely más 2-3 mm vastag és bármely más vastagság. A legjobb, ha pár vágást biztosít az optimális vastagság és működési paraméterek elérése érdekében.

Az ilyen megbirkózás létrehozásának utasításai.

 • Először is, el kell kezdeni az elülső kereket. Ehhez a drótkötés egy körben. A legjobb, ha ezt egy meghatározott körön végezzük, például a bankon. Ebben az esetben a kör még jobban kiderül. Információkért: 40 cm hosszú vezetéket kapunk egy kerék átmérőjű, körülbelül 14 cm. A kapott kört zsineggel kell csomagolni.
 • Ezután a hátsó kerekek gyártására költözhet. Ehhez a huzal szegmense 25 cm csavart, a kerekeket kb. 8-10 cm méretben kapjuk meg. A gyártási technológia ugyanaz, mint az első kerék esetében.
 • Az egyik legösszetettebb rész – a kerekek külléseinek gyártása. Ezek a fürtök formájában végezhetők. Így sokkal elégségesebbek lesznek. Egy nagy kerék esetében 6 db huzal van szükség 14 cm-re, és a hátsó kicsi – 6 darab 10 cm-re. A vezetékeket Jooty szálral és hajlítással is csomagolják.

 • A következő kettős keretet kell készíteni. Ehhez két darab 45 cm-es drótra van szüksége közvetlenül a keretek és 2 darab 20 cm – a fürtök esetében. Huzal a keret csavarja, szélezze a szálat, és adja meg a megfelelő űrlapot.
 • Ezt követően csak a kormánykerék és egy edényben marad. A kosarak körülbelül 8 cm átmérőjűek. Ez 25 cm-es vágási huzal szükséges. És a teteje 14 cm átmérője. Körülbelül 40 cm-es vezetéket vesz igénybe. Az összes manipulációt a kerekek gyártásával analógiával végzik, csak a körökkel vannak összekapcsolva. Ehhez 4 további darab 40 cm-es darabra van szüksége. A kosár a kerethez és a kerekekhez csatlakozik a jute segítségével. Miután megjavította, csak egy potot fogsz tenni az elegáns kosárba.

A gyártási folyamat megtalálható a mester osztályokban, amelyek sok az interneten.

Mesterséges színekből származó készítmények esetében a kerekek alapja kartonból készülhet: ezek a fények, és nem vezetnek az anyag deformációjához. Élő virágok együtt egy csomó földön elég nehéz, mert itt vannak fémek.

Minden méretre van szükség közepes méretű zabkása esetén: körülbelül 20 cm magas és hossza 35 cm.

Utca

Nagyon nehéz bemutatni kedvenc kertjét a színek bőségét, különösen a szokatlan formában bélelt kompozíciók látványos készítményei nélkül. A dekoratív növények stílusos “keretezése”, használhat olyan régi dolgokat, amelyeket már nem használhat közvetlen rendeltetésű céljuk. A minimális fantázia bemutatása, még a régi kerékpárból is létrehozhat egy elegáns tájképet.

A huzalokból készült kosarak és fürtök a kötő tűkhöz, mindezek csavarodnak a kerékpárhoz, és festékkel fedjük le. Nagyon gyakran, az ilyen dolgok a Shebbi-Chic stílusban készültek. Így valóban fényűzőnek tűnnek, hangsúlyozva a virágkert eredetiségét és szépségét.

  Az utcai zabkása a saját kezével való kivonhatatlan előnye az erők és anyagok minimális pazarlása, amely folyamatosan nagy eredményekkel kombinálva van.

  Általában kerékpárokat használnak a gyengéd színek alacsony ampel színeihez.

  Arról, hogyan készítsünk cache-kerékpárt a saját kezével, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: