CASKET DACKS: Fajták és lépésenkénti gyártási utasítások

A dekoráció funkcionális elemeinek hatalmas listája, a koporsó babák különösen népszerűek. Ma már önállóan megvásárolható vagy elvégezhető, egyszerű gyenge anyagok és eszközök használatával, valamint egy kis fantáziát.

Sajátosságok

Nagyon sok módja van, hogy belélegezni a második élet játékokban, amelyek a gyerekek már régóta termesztett, valamint használható javára dolgok, amelyek a legtöbb esetben kell elhelyezni, főként a különböző újrahasználható csomagolás származó élelmiszeripari termékek. Ebben a kérdésben egy egyedülálló koporsóbabának létrehozása releváns lesz. Az ilyen dolog többfunkciósnak minősül, mivel hasznos tárolási kapacitásként szolgálhat, hogy eredeti jelenlétként járjon el.

Az ilyen sokoldalúság fényében sokféle módon lehet létrehozni egy eredeti dolgot. Ugyanakkor használható, és exkluzív nyersanyagok a drága koporsó gyártásához.

Ma, hogy hozzon létre egy hasonló ötletet, hogy hozzon létre egy koporsó baba, még egy kezdő mester, mivel egy gyönyörű és funkcionális dolog megtervezése az egyszerűségét, valamint a képzelet használata a munkában, amely létrehozza a igazi remekmű a minimális mennyiségű anyagból.

Szükséges anyagok és eszközök

Között szerepelnek a használt alapanyagok előállítására koporsót baba kiemelni alapvető elemei a termék, azaz a vásárlás baba sem tett a saját kezét, valamint minden olyan konténer, amely részt tároló iroda kis tárgyak. Ebben a szerepben a koporsó alsó részei elvégezhetik, amelynek fedele az egyik okból, vagy egy másik okból származott, Szintén műanyag tartályok, kapacitások, palackok stb. Ez a két komponens szerepet játszik a keret és a két fő rész – a koporsó baba felső és alsó része.

Ami a többi doboz létrehozására szolgáló hasznos anyagok többi részét illeti, a Mester személyes preferenciái alapján, valamint a fő ötlet és a munkaképesség alapján vehet fel. Lehet:

 • Bármilyen sűrűségű, színek és textúrák szövetek vágása;
 • szalagok és csipke;
 • Singyprc vagy bármely más töltőanyag az alsó ág számára;
 • strasszok és gyöngyök, gyöngyök;
 • Sparkles, gombok;
 • fonat.

  A Kanzashi technikában lévő doboz készítéséhez speciális készleteket használnak.

  Mindezen anyagok azonban megbízható rögzítést igényelnek egymással, valamint az alapot. Ezért a munka általában használják:

  • ragasztó;
  • szálak, tűk;
  • Tűzőgép.

  Fontos eszközként, amelyek nélkül valószínűleg nem tudnak hasonló ötletet megvalósítani, érdemes megjegyezni az írószert, az ollót.

  Hogyan lehet magad?

  Számos mesterosztály van egy doboz létrehozásához a babák használatával, a legnépszerűbb az alábbiakban ismertetjük.

  Műanyag palackból

  A munkához használhatja a színtartót bármely színnel, méretét kell kiválasztani, figyelembe véve a jövőbeli koporsó tervezett dimenzióit, valamint a végrehajtandó funkciókat. Ahhoz, hogy egy koporsó baba, amelyben a díszek tárolódnak, vagy édességek, használhat egy tartályt, 1,5-2 liter térfogatú.

  Lépésről lépésre az algoritmusok tovább leírják.

  • Először is, meg kell osztania a tartályt három részre. A palack közepén nem kerül felhasználásra a munkában, így a koporsó alsó doboz mélysége a belátása szerint módosítható. Azonban a felső és az alsó rész vágása sima, hogy elkerülje a traumás helyzeteket a jövőben. Előre rajzolhatja a jövő határát egy markerrel.
  • A fő összetevők vágása után a palack alja a kiválasztott anyag segítségével meg kell díszítenie. Szükség esetén befelé kell helyezni egy szintetionba, vagy bármilyen más töltőanyagot helyeznek el. A ruhát ragasztópisztoly vagy tűzőgép segítségével rögzítheti.
  • Ahhoz, hogy a doboz a lehető leghosszabb legyen, lehetséges, hogy rögzítse a műanyag fedelét, felesleges lemezt.
  • Ezután a munkák megérintik a felső részét a fedél szerepében. A babát ebben az esetben csak részben használják. Általában a játék eltávolítja a torzót a csípőnek. Aztán a palack szűk részét a babákba táplálják, hogy az élei néhány centiméterre kijutottak az övre. A megbízható rögzítéshez a játék ragasztóval van rögzítve a nyakhoz.
  • Ezt követően műanyagból vagy kartonból meg kell vágnia egy olyan kört, amely nagyobb, mint a doboz alsó része. A baba alulról kell csatlakoztatnia, hogy végül a fedelet képezze. Egyrészt a fedél-baba csatlakoztatható az aljához, vagy egy dobozt teljesen eltávolítható fedéllel.
  • A munka végső szakasza lesz a baba díszítése, nevezetesen a ruházat létrehozása neki. E célból használhatja a kívánt anyagot. Számos köret hoz létre, az első késlelteti a Barbie babák derékán, a többiek varródnak, amíg az anyag fedezi az egész tervezést. A dekorációhoz használhatja szatén szalagokat, csipke. A baba képének kiegészítéséhez érdemes gondoskodni a fejdíszről vagy a megfelelő frizuráról a játékról.

  Majonézes vödörből

  Amellett, hogy ivóvíz műanyag tartályok készítéséhez koporsót babát, egy tartály nagy átmérőjű lehet használni, például egy vödör majonéz vagy fagylalt.

  A munka a következő műveletekre csökken.

  • Először is, a jövőbeli koporsó belső részének ki kell adnia, ezért a tartályt az anyaggal, a bőrrel kell lefedni, a szinteps vagy pamutlemezek elhelyezése mellett. Ezután a külső rész díszítve van, az anyag is látható, amelyet egy horgolt kötődnek, egy zsineg díszítik, elvesztve egy körben.
  • A munka következő szakasza lesz a feladat, hogy rögzítse a babát a fedél további tervezése a fedél a jövő koporsója. Ebben az esetben a játék csak részben – a derékig. Ez a rész a vödör fedeléhez van ragasztva, termoclaus vagy bármely más rögzítőszerrel.
  • Ezután a mester feladat lesz, hogy hozzon létre egy ruhát egy játék számára. Lush, mivel az ilyen doboz átmérője sokkal nagyobb lesz, mint az előző verzióban egy üveg. Használhatja a baba ötletét a bálterem példáján. Ahhoz, hogy a ruha tetejét hozza, használhatja a gipszot a gyermek kreativitásának megállításából, egyszerűen festeni a törzset, vagy varrja ki egy kis vágásból,. A szoknya az anyag kerek vágásai bármely hosszú, nagyobb átmérőjű, mint a fedél. A használt görgőkből és a használt rétegekből használt ruhák mennyisége.
  • A munka végső szakasza rögzítve lesz a földre. Ez akkor végezhető, ha az egyik oldalon a fedél szélét varrja, akkor egy teljesen elkülönített borítóval is hagyhat egy dobozt.

  Újságcsövekből

  A doboz és a műanyag tartályok dobozának létrehozásának alternatívája a hengerelt papírcsövek gyártásának változata lehet. A lovaglás része lesz bármely műanyag baba. Az alsó rész ebben az esetben is a kosár típusával a csövekből származik. Mérete és mélysége változhat az egyéni igények alapján.

  Olyan alapként, amely segíti a szövés elvégzését, bármilyen tetszett képességet. Az első prioritás a kívánt számok előkészítése lesz.

  Az e célokra alkalmas szokásos tipográfiai papír, mivel lehetetlen. Használhatja a naplótól, ebben az esetben a doboz színesebben és vonzóbbá válik. Hogy a csövek több pillérben voltak a munkában, mielőtt a szövés megkezdése előtt kissé megnedvesedhetnek vízzel. A fogyóanyagot önmagával megcsavarhatja, vagy egy vékony kötött tűt használhat, mint alapja.

  A koporsó készítése az alábbiak szerint történik.

  • A csövek visszaállnak az alapvető emelkedők kialakításával. Ennek eredményeként minden csoportban több csövek lesznek egy csillag formájában.
  • Ezután a szövés a csövek felemelkedésében rejlik az alulról felfelé, a jövő koporsójának középpontjától kezdve. Az anyag kiépítéséhez egy csövet másik vagy furatba kell helyezni.
  • Amikor a papír alja eléri a kívánt átmérőt, a második feladat a falak kialakítása lesz. Ehhez az alapfelszereléseket fel kell hajtani, majd folytatni kell a fent leírt algoritmusnak megfelelően, ugyanúgy, mint a szövés főcsője. Hogy az űrlap tiszta és helyes, ideiglenesen bármilyen megfelelő tartályt helyezhet el, amely feladata a termék helyes kontúrjainak.
  • Az alsó rész szövésének végső szakaszában a maradék csöveket vágják és ragasztják egymáshoz, hogy az élek ne hozzanak létre csúnya hibákat.
  • Ezután el kell kezdeni egy babát. Állványokat kell tenni a derék körül, rögzítve őket a játékon. Annak érdekében, hogy a szövés egyenletes volt és arányos legyen, a megfelelő átmérőjű tartályban is felhasználható, de az alsó hosszabbítóval, hogy a fedél zárja az alap alját. A felső csövek színe és a koporsó alja egybeeshet, és kontraszt kompozíció lehet.
  • Add hozzá a dekorációt A koporsó lágy párnával hozható létre az alsó részhez, azt is érdemes díszíteni a baba fejét egy fejdísz vagy egy gyönyörű hajhellyel.

  Gyönyörű példák

  Az újévi ünnepek tematikus ajándéka lehet egy dekoratív koporsó a hó leánykori formájában. Egy ilyen ajándék garantáltan díszíti bármilyen belső, És létrehozása érdekében minden házban egyszerű anyagokra van szükség.

  A koporsó baba tematikus ajándék lehet az esküvő számára. A fedéllel a játékkal és az alsó részével, a menyasszony stílusában díszített, releváns és emlékezetes bemutató az újszülöttek számára.

  A hagyományos népi téma koporsója csodálatos dekoráció lesz, Releváns bármely lakásban, szintén szép hangsúlyt fektetni az etnikai stílusban díszített helyiségekben, vidéki házakban vagy Dachasban, éttermekben.

  Hogyan készítsünk egy koporsó babát a saját kezével, nézd meg a következőt.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: