Dratsen lenyűgözött: a fajták és az otthoni ellátás leírása

Ma még az egzotikus kultúrák is képesek otthon növekedni, amelyek nemcsak az amatőr kertész díszítő értéke, hanem gyümölcs lehet. Azonban olyan növények, mint a fajok sokféle fajában bemutatott draftes nem kevésbé népszerűek. Ezen a tartományban megkülönböztethető az illatos frakciója, amely képes a szobát gyönyörű virágokkal díszíteni.

Sajátosságok

Drazena olyan trópusi örökzöld növényekre utal, amelyek a természetes környezetben bemutatották fák és cserjék a Sparazhev családból. Ezeknek a kultúráknak a természeténél több mint száz, míg sok közülük növekszik a kertészeti nyilvános helyiségekre, valamint otthoni tenyésztésre. Az illatos drapronokat a leggyakrabban az edényekben tenyésztik, mivel az üzem tökéletesen fejlődik az apartmanok és az irodák körülményei között, nem igényel különleges és időigényes megközelítést az ellátáshoz, emellett dekoratív vonzerejű.

Ma a fragranus drawere a “boldogság fák” kategóriájából származik. Úgy véli, hogy a kultúra csak virágok, ahol a kedvező légkör kialakul, nincs konfliktus, szeretet és kölcsönös megértés uralkodása. Az apartmanokban és az otthonokban számos fajta fajtát tudsz találkozni ebben a kultúrában, amely a levelek színe és megjelenése különbözik.

Bizonyos körülmények között a dekoratív háztartási virágok szerelmesei megfigyelhetők, hogy az illatos drazes virágzása hogyan történik.

A természetben a forró afrikai országok. Fejlesztés A természetes közegben a növény törzse körülbelül 6 méteres magasságban érhető el. Ami a beltéri fajtákért, a drasen, általában nem nő, több mint 2 méter.

A kultúra zöld tömege telített smaragd vagy akár sárga színű, fényes felületű. Jellemzően a levelek legfeljebb 1 méter hosszúak, legfeljebb 10 centiméter szélessége. És a lombozat jelentősen a széleken alapuló széles sávra vonatkozik, amely a fajtákon alapul, más színnel és méretekkel rendelkezhet. A Dlazes néhány fajtája kettős színű, kifejezett vénákkal rendelkezik.

A zöld tömeg fejlődésének jellemzői a Drazesben, ahol a fiatal virág levelei szorosan szomszédosak a száron, de mivel a törzs aljáról esnek, határozza meg annak külső hasonlósága tenyerét. Annak ellenére, hogy a meztelen alsó rész és a zöld levelek csodálatos rozettája a tetején, a kultúra még mindig nem kapcsolódik a pálmafákhoz. A virágzás fázisában a növény átalakul, mert a virág egy nagyon hosszú ecseteket dob, amelyek nagyon kellemes illatúak. Általános szabályként egy könnyű, zöld, kisvirágú kefe eléri az 1 métert.

Az illat a növényből hasonlít a mézes illatával és az aromával a frissen fájdalmas fűből. Néhány amatőr kertész az illatos cseppek, a különböző növények formájához tartozik, amelyet Dermannak neveznek. Valójában ezek két különböző kultúra, és az utóbbi a virágzás során piros és fehér virágokkal díszítik, fényesebb aromával.

A Dratsen Fasis egy meglehetősen népszerű kultúra, amelyet nemcsak a szoba körülményeiben, hanem gyakran termesztenek az őshonos területen is.

Fajta

Ma több mint két tucat fajta illatos fonalak aktívan növekszik. Az összes rendelkezésre álló fajtát vonzó megjelenéssel emeli ki, ráadásul jól alakul ki a szobákban.

A legkeresettebb utóbbak között érdemes több kultúrát elosztani.

 • “Kompakt”. Leggyakrabban otthon, ezt a meghatározást termesztik. Ez a növény egy kis bokor, amelynek magassága 2 méteren belül van. Az évelőnek meglehetősen sűrű szárak, valamint egy gyönyörű és csodálatos korona, amely fényes lombozat segítségével alakul ki.

 • “Erhlo Co.”. Az ilyen kultúra megjelenésének sajátossága látványos és üres korona. Ugyanakkor a fajták draftáljainak levelei kombinálják a sárga és a zöld színeket. Szárak egy növényben, amelynek megfelelő gondoskodik a fazékban, meghaladhatja a két méteres jelet.

  • “Zöld citrom”. Ezt a kultúrát megkülönbözteti a fiatal korban, de idővel, a drótikon meglehetősen kifejező méreteket és a fa szárat szerez. Ebben az esetben a lombozat keskeny és hosszúkás lesz, fényes felület és különálló hosszanti csíkok. A zöld tömeg színe ugyanakkor ötvözi a sárga, fehér és smaragd árnyalatokat.

   • Masszanger. Ez a típus, a többi fokozathoz képest, illatos, kis magasságban lesz. Felnőtt állapotban a növény csak egy és fél métert ér el. A kultúra népszerűségét sárga-zöld levelek vezette, amelynek közepén egy márkájú csík van, amelynek maximális szélessége van, és mindkét oldalon több vékonyabb.

    • “Golden Co.”. Kompakt bokor, amelynek magassága 1-1,5 m-es tartományban változik. A lombozat meglehetősen sűrű, látványos kimeneti nyílásba fejlődik. A nyugtatóknak sötét és telített színűek, mindkét oldalon hosszanti csíkokkal.

     • “Malayan”. Ez a fajta gyönyörű, csodálatos fák, gyönyörű és kifejező zöld tömeggel. Ennek a fajnak a dracer magassága eléri a 2 métert, a lombozat meglehetősen széles, de a legrövidebb. A szín világos, az árnyalatok közepén szinte fehér, míg a furat telített és zöld lesz.

     Hogyan kell törődni?

     Dratsen Fasins nem jelent semmilyen veszélyt az otthoni termesztés során. A növény nem mérgező, nem jelzi a veszélyes és mérgező anyagokat.

     Ami a kultúra zöld tömegében létező levét illeti, kisebb étvágy-rendellenességeket okozhat, így a virággal való pot még mindig érdemes megtartani a nehezen elérhető helyeken, különösen, ha kisgyermekek vagy háziállatok vannak a lakóövezetben.

     Általános szabályként a növényellátás alapvető szabályai meglehetősen egyszerűek, a beltéri virágokat a Drazes által létrehozott feltételek értelmében meg kell jegyezni. Vannak azonban bizonyos pontok, amelyeket a termelékenység és a virágzás kultúrájával kell biztosítani.

     Világítás

     Az otthoni ápolás elsősorban a megfelelő hely kiválasztására vonatkozik a Drazes növelésére. Ez a kultúra világos emelkedésű helyiségekre utal, de a bejövő napsugarak nem lehetnek egyenesek, mivel zöld tömegű égést okozhat. A legjobb, ha egy edényt károsítanak helyeken szétszórt fényben, Például az ablakpárkányok délkeleti vagy dél-nyugati oldalán.

     Nyáron javasoljuk, hogy virágot küldjön friss levegőre, e célokra, a verandák és a loggia alkalmas, de el kell kerülni a vázlatokat és a túl fényes napot.

     Hőfok

     A Dlazes levegő legmegfelelőbb hőmérséklete illatos lesz a tavaszi nyári időszakban + 18ºС és + 25ºС között. A téli hónapokban a növények optimális mutatója hűvös levegő lesz, de nem alacsonyabb, mint + 15ºС.

     páratartalom

     A virágnak rendszeres nedvességre van szüksége, napi napi permetezés, gyakran sárga levelek, különösen forró nyári napokban. Ez a kultúra sajátossága is következik be, amely ebben az időben aktívan fejlődik ki, ezért – párologtatja a nedvességet. A permetezés mellett helyesebb lesz, hogy rendszeresen törölje a majánok zöld tömegét nedves ronggyal, hogy a virág megmaradjon egy jó légcserével.

     Ha a levegő zárt térben túl száraz, a drasztákkal ellátott edények ajánlottak agyaggal és vízzel rendelkező raklapokat, hogy a tenyészet akadálytalanul hozzáférhessen a nedvességhez.

     Locsolás

     Ami a talajon keresztül történő nedvesség közvetlen bevezetését illeti, a helyiségkultúra nem igényel gyakori és bőséges öntözést, mivel szárazságálló növény. A növekedési fázisban, amely tavasszal és nyárról származik, a húzás elegendő 2 vasalót lesz hetente. A pihenőidő kezdetével érdemes eldobható öntözésen mozogni.

     Podkord

     Az egzotikus pozitívan reagál a műtrágyák bevezetésére, így a Drazes tulajdonosai illatosak, hogy minden hónapban további adagolót adjanak az üzemnek. E célból egy speciális boltot használnak egy vitaminizált komplexben, amelyet pálmafákra és dekoratív házi készítésekre terveztek. Télen, a műtrágya, a virág nem igényel.

     Átruházás

     A fiatal növények minden két évszak után nagy kapacitásúak lesznek. Ami a felnőtteket illeti, 3 év alatt elegendő transzplantációval rendelkeznek. Fasinoin Drazena, amely sokáig növekszik a házban, általában képes lesz arra, hogy normálisan fejlődhessen és anélkül, hogy megváltoztatná a tartályt, de ilyen kultúrákban minden évben a talaj felső rétegének részét kell lőni, frissen és frissen cserélve tápláló talaj.

     Az átültetés átültetésének folyamata átrakodás következik be. A módszer lényege a Land Coma maximális megőrzése. Szükség van annak érdekében, hogy megvédje a virág gyökereit a lehetséges károktól, valamint felgyorsítsa az alkalmazkodási folyamatot egy új helyen.

     Ami a megszerzett virágokat illeti, egyszerre kell egy házban karantén módban körülbelül 14 nap, amely után, a kultúra állapotának értékelése, már eldöntheti a transzplantációt. Az optimális idő az összes munkához a tavaszi hónap lesz.

     Kiválaszt egy új tartályt a növény, érdemes megfontolni a funkciók fejlesztése a gyökérzet illatos drakens, ami mindig növekszik hossza, míg az oldalsó ágak fog fejlődni sokkal kevesebb. Ezért a helyiségfajta potnak a lehető legmagasabbnak kell lennie.

     Reprodukció

     Állandó idő annak érdekében, hogy megszorozzák az emotiont a ház körülményeiben, akkor tavasszal lesznek.

     A kívánt eredményt többféleképpen is elérheti.

     • A gyökeres dugványok segítségével. A jó eredmények bemutatják az első opciót, így az újonnan érkezők, akik új, új üzemet kívánnak megszerezni, érdemes erre a módszerre. A reprodukcióhoz tartozó anyag a tetejéről van szó. A dugványokat üvegházhatású körülmények között kell elhelyezni nedves talajt egy kis tartályban; film borítva. Általános szabályként, 1-2 hónap után a dugványok gyökerei jelennek meg, majd a fiatal növény különálló tartályban gyökerezhető.

     • Webes módszer. A betűkkel végzett módszer csak akkor adja meg a kívánt eredményt, ha egy fiatal növényrel dolgozik. Ebben az esetben szükség van keresztirányú bemetszést a csomagtartóra, helyezzen be egy mérkőzést, film vagy moha. Egy idő után a gyökerek ebben a helyen kezdődnek. Ebben az időszakban a fiatal növény elválasztható az anyai kultúrától, és egybeesik a potba.

     • Vágja a szárból. A reprodukcióra szolgáló szárak szegmenseit a drasens törzsének vágásával kapják meg. Az anyagot nedves szubsztrátumba helyezzük, amíg a gyökérrendszert alapítják, majd külön tartályban keresik őket.

     Hogyan kell vágni?

     Az illatos helyiség Drazes kialakítása kötelező esemény, hogy virágzik és dekoratív vonzereje legyen. A legjobb, ha a tavasz elején hasonló munkát tervezünk, amikor a kultúra kijön a többi fázisból. A vágást éles késsel végezzük, vágja le a menekülés csúcsát, amely tovább gyökerezhető. A vágás helyét apróra vágott aktivált szénnel kell kezelni, és a virágot több hétig eltávolítják az árnyékolt helyre. Az idő múlásával a fiatal vesék a virág ezen részén alakulnak ki.

     A vágás előtt győződjön meg róla, hogy a növény teljesen egészséges, különben nem rendelkezik elegendő erővel, hogy új hajtásokat dolgozzon ki.

     Betegségek és kártevők

     Az Easy Dramazes kiemelkedik a különböző betegségekkel szembeni ellenállásától, amely más beltéri virágokon alakulhat ki. A gondozók azonban a betegség provokatívabbá válhatnak. Először is, lehet, hogy rothad, amely a túl alacsony levegőhőmérsékleten túl alacsony levegőhőmérsékleten van kialakítva, és a talaj nedvességtartalma. A betegség jelei a levelek fekete végei lesznek. Hogy megszabaduljon e betegségtől, meg kell változtatni a kultúra tartalmának feltételeit, valamint eltávolítani a zöld tömeg sérült betegségét. És egy virággal ellátott edénynek a vázlat nélküli száraz helyre kell mozognia, szükségtelenül távolítsa el a szükségtelen nedvességet.

     A pesti rovarok közül, amelyek érdeklődhetnek a húzás iránti érdeklődést, érdemes kiemelni egy paouth kullancsot, egy tolitást és egy pajzsot. A személy számára a legbiztonságosabb és hatékony, hogy az üzem a kártevők elleni küzdelem a népi jogorvoslatok segítségével. Lehetséges Kultúra-kezelés szappanoldattal, meleg zuhanyzóval. Túl sok rovarokkal, szükség van rovarölő szerekre.

     Még inkább a Dragine Siny gondozásáról, nézd meg a következő videót.

     Értékelje a cikket
     ( Még nincsenek értékelések )
     Megjegyzések hozzáadása

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: